מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם את מתמחית גם במחלות?רינת17/09/2007
שלום מאיה. אני סובלת מחלת צליאק, את יודעת להתאים תפריטים ולעזור גם למי שצריך תזונה מיוחדת, כמוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי
מיה בן אפרים18/09/2007יש לי מספר גדול של ילדים, מתבגרים ומבוגרים הסובלים ממחלת הצליאק
אני בונה תפריט הכולל מוצרים זמינים והמלצות מיוחדות לאכילה ללא גלוטן
עם שילוב מטרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתפריטמיטל15/09/2007
היי קוראים לי מיטל אני בת 17 שוקלת 56 גובה 1.57
אני מעוניינת לרדת קצת במשקל (3-4 ק"ג) ואני צריכה עזרה בגיוון התפריט
בוקר: 2 פרוסות לחם עם גבינה +חביתה\טונה+נס
ביניים: תפוח
צהריים: שניצל\דג+פתיתים\אורז
ביניים: 2 שזיפים
ערב: 2 פרוסות לחם+גבינה+ נס
אשמח אם תוכלו לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוט
מיה בן אפרים16/09/2007שלום, אשמח אם תאכלי לענות בקצרה כדי שאוכל לתת תגובה
איזה סוג לחם
איך את מכינה את הפתיתים. דג או שניצל
מה עם סלטים? שמן זית או טחינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיטל18/09/2007בוקר: 2 פרוסות לחם שחור מלא + גבינה + טונה\חביתה+נס
ביניים: תפוח
צהריים: אורז\פתיתים+חצי כפית שמן+שניצל+כפית שמן זית
ביניים: 2 שזיף
ערב: 2 פרוסות לחם שחור מלא + גבינה + נס
במשך היום משלבת לפעמים גמבה+עגבניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיה שנה טובה וחג שמח, תודה על הכלגלית12/09/2007
את מקסימה, תודה על הפורום ועל כל מה שעשית בשבילי (אני מקווה שאת זוכרת)
נשיקות, אני אוהבת אותך, ושוב תודה, תודה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל באהבה, שנה מקסימה!
מיה בן אפרים12/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי אכילה לפני מחזורכרמית11/09/2007
לפני המחזור אני נתקפת ברעב ענק ופשוט מחסלת כל מה שיש באיזור שלי (עם העדפה למתוקים), איך אני יכולה להתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה מהבוקר
מיה בן אפרים12/09/2007להשתדל לאכול מהבוקר ועד הערב, כל שלוש שעות ארוחות עשירות בסיבים תזונתיים, בסידן ובנוזלים
התקפי רעב או סוכר מגיעים בזכות ההורמונים המשתוללים, ואותם צריך לעניין במזון משביע..
אכלי לחם שיפון, דגני בוקר חטובים ועשירים בסיבים ופרי או שניים.. וזה עד הצהריים
אח"כ אכלי מאוזן- ותראי- הכל עניין של שליטה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעות לחגבת-אל09/09/2007
היי,
אני שומרת על תזונה נכונה ומורידה משקל באופן איטי ועקבי כבר כמה חודשים. אני לא רוצה שהחג יהרוס את הכל ולמשפחה שלי יש נטייה לפטם בחגים. אפשר לקבל הצעה מאיזה מאכלים להיזהר יותר בחג ואולי עצה לתחליף למאכלים הממש מסוכנים לדיאטה שלי?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה על שולחן החג?
מיה בן אפרים12/09/2007שלום,
חשוב לי לדעת מה יכול להיות על שולחן החג, אילו מאכלים את אוכלת ומה לא
איזו עדה אתם ומה המנות הייחודיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל תקין?מני07/09/2007
שלום מיה, אני בן 19 , 1.79 ושוקל 76 ק"ג!!
רציתי לדעת אם המשקל שלי תקין למרות שיש למסת שרירים שלי בגוף גם חלק נכבד במשקל הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין, מה יחס השרירים והשומן?
מיה בן אפרים12/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לאליאל07/09/2007
אוכלת בכלל בשר וכדו" מלבד פסטרמה אך אני אוכלת כל מיני ברנפלקסים למיניהם שמכילים ויטמינים האם זה מספיק ? ומה בריא בתפוח אדום וכמה מותר לאכול ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין B12
מיה בן אפרים12/09/2007גם בדגני בוקר למינהן יש ויטמינים ומינרלים אך הספיגה של חלקם אינה מקסימלית
בבשר יש ויטמינים ומינרלים התורמים לתפקוד תקין של מערכת העצבים, חיזוק איברים ומערכת הדם,
עוזרים למניעת מחלות וכד'
כדאי שלפחות תשתדלי לגוון את המנות במשך היום ולכלול קיטניות בשילוב עם דגנים, כגון אורז לבן עם שעועית או עדשים. לשילוב יש ערך חלבון רב וכן ברזל, לא כמו בבשר אבל מתקרב..
ישנו סיכוי טוב שהספיגת ברזל וקבוצת הויטמינים B תשתפר בעזרת שילוב ויטמין C (מממיץ תפוזים או פרי הדר) בשעת אכיחלת דגני הבוקר המעושרים בויטמינים ומינרלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהdana07/09/2007
אני כבר 3.5 שנים בעליה מתמדת של המשקל ומנסה את כל סוגי הדיאטות וכלום לא עוזר ...
אני כל הזמן נשברת עם האוכל מה אני יכולה לעשות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבין מה את עושה לא נכון
מיה בן אפרים12/09/2007להבין זה להתקדם
אינך מבינה מדוע, היתכן כי אינך מקפידה ואינך במסגרת?
דנה יקרה, אנא חשבי על הרצון לשנות את המצב הנוכחי, קבלי החלטה לשינוי ורצון להגיע למטרה
אשמח לעזור באימון לשינוי
שנה טובה
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מיה..עזרהמרינה07/09/2007
היי מיה אני מרינה בת 17 גובה 168 משקל 61.3 אחרי דיאטה והורדה של 9 קילו אני עכשיו צריכה להתחיל לשמור על המשקל...רציתי שתעזרי לי לבנות תפריט שיכיל את כמות הקלויורת הדרושות לי לשמור על המשקל ולא להשמין...יוצא ככה שאני אוכלת פחות מ-1000 קלוריות ליום מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לאכול ב-1000 קלוריות..אני שבעה ומרוצה מהתפריט שלי אבל אני רוצה שלמור על המשקל ולא להתחיל לרדת..
בוקר (7 בבוקר)-
דגני פיבר 1 עם חלב 1%
בבצפר..(10 וחצי)
מלפפון 1 וגזר 1 חתוכים
(11 ועשרים)
שתי פרוסות לחם מלא משיפון וסובין כל אחד 46 קלוריות עם טונה או גבינה עם 2 פרוסות עגבנייה וחסה
(1 וחצי)
תפוח
מגיעה הבייתה (15:00)
לעמים אורז מלא או חזה הודו על מחבת טפלון יבשה וסלט בצד תמיד- עגבניה,מלפפון,חסה,גמבה לפעמים אני מוסיפה קצת תירס ולפעמים גם קצת טונה
ארוחת ביינים-תפוח..לפעמים יוגורט 0%
ארוחת ערב:
לפעמים סלט (אותו הרכב כמו בצהריים) עם פרוסת לחם מלא , לפעמים לחם מלא עם גבינה וירקות חתוכים בצד
ברור שלפעמים מגוונים ולא אוכלים בדיוק לפעמים אני שותה גם קפה עם 1% וסוכרזית
אני מאוד נהנת מהתפריט שלי וכיפ לי וטעים לי אך אני צריכה לצרוך יותר קלוריות בכדי לשמור...אני אשמח אם תכלי לייעץ לי :]
תודה מרינה :}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד, תפריט לשמירה
מיה בן אפרים12/09/2007הייתי ממליצה להוסיף אגוזי מלך לארוחת הבוקר ולאכול יוגרט טבעי 3% עם הפיבר
בנוסף, התחילי לאכול בשעת הפסקת האוכל הראשונה תפוח או אפרסק, בנוסף לזה שאת אוכלת ב- 13.00. בצהריים מנת טחינה או שמן זית והשתדלי תמיד להוסיף תירס או 2 כפות חומוס בנוסף למנת הבשר
הוסיפי היכן שבא לך, ביצה או חביתה, אולי אפילו בארוחת הערב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבניית תפריטאבי05/09/2007
אני בן 27, גובה מטר שמונים ושוקל שבעים וחמש ק"ג בערך.
אני בונה לעצמי תפריט ואני זקוק לעצתך בנוגע למשבצת הערב, כמה קלוריות עליי לצרוך ועל איזה מאכלים את ממליצה, אשמח גם לקבל משוב בנוגע לתקינות הערך הקלורי והתזונתי של התפריט כולו . אציין שאני הולך ארבעים דקות ביום כחלק מהשגרה, ופעמיים שלוש בשבוע עושה הליכות מהירות של שעה וחצי.
בוקר
קפה נמס בלי סוכר
גיל עם חופן פייבר 1
צהריים
קופסת סלט (קילו): חסה, עגבניות שרי, מלפפונים, תירס, גרגרי חומוס, שעועית ירוקה, נבטים, חמוצים, כרוב, מעט אפונה, גבינה צפתית, גבינת פטה ומעט טונה
אחה"צ (17:00)
150 גר' סלמון נא עם רוטב סויה מתוק
100 גר' מנת אורז
לפנות ערב
קפה נמס
חטיף (אנרגיה או עוגיות, בערך 80 קל')
ערב
?
תודה מראש,
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט לערב
מיה בן אפרים12/09/2007אבי היי
מתנצלת על העיכוב בתשובה
על פי הבנתי אינך אוכל בשר- תקן אותי אם אני טועה
התפריט נראה מאוזן וסביר חוץ מהעובדה שאינני רואה מנות שומן צמחי, אומגה 9 או 6
כדאי ואף רצוי להוסיף 2 מנות (גודל כף) של אבוקדו, שמן זית, טחינה, אגוזי מלך או שקדים לארוחות
לדעתי התפריט דל מדי, ואם אתה מעוניין לשמור על משקלך התקין, כדאי שבארוחת הערב, תוסיף 2 פרוסות לחם מלא או שיפון או 3/4 כוס קינואה, ביצה קשה או טופו או 4 פרוסות פסטרמה ומנת שומן כגון אבוקדו או טחינה בתוספת סלט או ירקות מוקפצים
למתכונים מתאימים אתה מוזמן לבקר באתר www.bem.co.il
כדאי שתאכל ארוחה חמה פעם ביום לפחות
אשמח לענות במידה ויש לך שאלות נוספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להפסיקחלי04/09/2007
אני רוצה להפסיק לרדת ולהעלות כל הזמן. אני מתנדנדת כל הזמן 5 ק"ג למעלה ולמטה, איך מספיקים ושומרים על התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפסיקים להתעסק בזה
מיה בן אפרים04/09/2007מפסיקים להתעסק בזה ואוכלים כמו שהגוף צריך. איזון אנרגטי.
את משמינה כשאת אוכלת יותר מידי או פחות מידי ואת יורדת כשאת אוכלת פחות אבל נכון יותר
אין לי הצעה מפתה או רעיון אבל כדאי שתלמדי מה נכון לגופך ואיך להיות באיזון תמידי וזה הפיתרון. מה לאכול ומה לוותר, מה לא לוותר ומה כן לאכול.
מאוד פשוט, רק תרגעי ותלמדי מה מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתבתי לך הודעה בעמוד זהקרן02/09/2007
אודה לך מאוד אם תתייחסי אליה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי, בהצלחה
מיה בן אפרים04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להעלות משקלדפי02/09/2007
היי מיה,
קוראים לי דפי ואני בת 16. אני יותר מדי רזה ואין לי בכלל ציצי או גוף נשי, אני נראית ממש כמו ילד ואמרו לי שאם אני ישמין קצת אני יראה יותר נשית. את יכולה ללמד גם איך לעלות משקל? אני אוכלת ממש המון ובכל זאת לא מצליחה להעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי, הכל מותאם אישית
מיה בן אפרים02/09/2007עליה במשקל הינה סוג של למידה והכוונה
אנחנו יוצאות לדרך כדי לשפר לך את הידע וסגנון האכילה
את צריכה ללמוד גם כן מה השלבים בעליה כדי שתהיה טובה ובריאה
מקווה שנדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות?קרן30/08/2007
היי מיה =]
אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי..
אני בת 17 וחצי.. גובהי הוא 1.67 ואני שוקלת 51.. אני לא יודעת אם המשקל שלי תקין או לא? מצד אחד מלא אנשים שרואים אותי אומרים לי שאני רזה מאוד.. מצד שני אני רואה בטבלאות של גובה לעומת משקל שאני כן נמצאת ביחס נכון בין הגובה למשקל.. ומצד שלישי= לפעמים יוצאת לי כזאתי בטן . מן כרס קטנה.. ואני לא יודעת איך להעלים אותה.. כל פעם שאני שותה משהו מוגז הבטן שלי מתנפחת ממש אבל! אמא שלי אומרת לי שזה בגלל שאני רזה אז זה יותר בולט אצלי אבל בזמן האחרון אני מרגישה שאני באמת שמנתי קצת. הבטן כבר מפסיקה לרדת לי אחרי שאני בשירותים עושה קקי או משהו כזה חח.. =\ אני מיואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקלך תקין
מיה בן אפרים04/09/2007הכרס הקטנה היא לפעמים מהרעבה
אם הגוף עבר איזו שהיא הרעבה עצמית באיזה שלב או אי סדר באכילה, יש התנפחות
עוד סיבה לנפיחות היא חוסר עיכול נכון, יש סיכוי שאינך מספקת את צרכיו ולכן הוא אינו מסוגל לעכל כמו שצריך
אכילת ירקות מרובה מדי במקום אוכל אמיתי, בשר וקיטניות גם כן גורמת להתנפחות וזה כתוצאה מכמות סיבים שאינו מפרק כי אין לו יותר מדי מה להוציא בשירותים
שתיית מים יכולה לעזור
אכילת שמנים מהצומח (כגון שמן זית או אבוקדו או זיתים) יתרמו לעיכול טוב יותר
אל תתיאשי, אולי כדאי גם שתעשי בדיקות, אף פעם לא מזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל
קרן09/09/2007זה לא שאני לא אוכלת.. אני אוכלת ה=מ=ו=ן!! פשוט כל הזמן!!!!! אין רגע אחד שאני לא אוכלת אם אני פנוייה
אני עושה פעילות גופנית בזה שאני רוקדת בערך פעמיים בשבוע..אז אני מודעת לזה שאני מוציאה הרבה אנרגיה.. אבל אני מכניסה לדעתי הרבה יותר אנרגיה ממה שאני מוציאה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז התברכת
מיה בן אפרים12/09/2007תשמרי על המשקל, תאכלי אוכל טרי, לא מתועש והשתדלי להקפיד על ארוחות מסודרות
כנראה האכילה אינה בעייתית ואפילו תקינה
נסי לאכול לא יותר מ- 2 מנות בינוניות של מוצרי חלב וכמובן, לכי לבדיקות- תמיד יעיל
שנה מקסימה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרן14/09/2007שתהיה לך שנה מקסימה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיה שלום! נמאס מדיאטות קצרות...אנה30/08/2007
אני בת 25 .גובה 160 והתחלתי ממשקל 56.5(ועכשיו 53,5).אני עשיתי דיאטות קיצוניות והחזרתי הכל חזרה--וככה כבר שנתיים יו יו כזה.אני לא שמנההה אבל יש לי אגן מאוד רחב וטוסיק .עכשיו פעם ראשונה שאני לא רוצה דיאטה אלא אורח חיים בריא--הרכבתי לעצמי תפריט (בהתבסס על דיאטת לחם)-אבל אני מאוד פוחדת שאתחיל לקזז באוכל עוד פעם ולא אוכל לשמור,לכן ניסיתי להרכיב תפריט מאוזן ומשביע(אני גם עושה ספורט: אליפטיקל 30-35 דקות 4-5 פעמים בשבוע+20 דקות משקולות+בטן+טוסיק כל יום).אני רוצה לרדת לפחות ל51(אז אני אראה נורמלי--זה כבר בדוק ולא רזה מדי).אבקש את חוות דעתך על התפריט שלי--כמה קלוריות יוצא,מה כדאי לשנות\להוסיף\להוריד---->אני לא ממהרת עם הדיאטה ומעדיפה הדרגתיות בטוחה.
9:00-2 לחם קל+2 כפות גבינה 3%+עגבנייה
11:00-פרי
13:00-חצי חזה עוף צלוי או ~150 גרם דג מבושל או חבילה טונה במים(פעמיים בשבוע מחליפה את זה בביצה+2לחם קל+גבנ"צ 9%) +סלט גדוללללל של מגוון ירקות דיאטטים+כף טחינה
15:30-פרי+סוכרייה ללא סוכר
17:00- 2לחם קל+2 כפות גבינה 3%+מרק 10 קלוריות
19:30-20:00--סלט ירקות קטן+2 אגוזי מלך(4 חצאים)+4 כפות תירס או 4 כפות כוסמת או 6 כפות עדשים או 4-5 כפות שעועית לבנה
22:00-מעדן שוקולד 0% או שלגון דיאט ולפעמים גם ארטיק קרח דיאט(17 קלוריות)+חמישית כוס חלב 1%
כמובן שלפחות 2 ליטר מים(או תה ללא סוכר או דיאט ספרייט לפעמים)
הודה מאודדדדד על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה מצויין
מיה בן אפרים04/09/2007תקפידי ואל תשתוללי עם כמות הספורט
שיהיה אורח חיים ולא טירוף של תקופה
הכל עניין של האמנה והתמדה, אל תחששי, תאכלי כי טעים לך לא תמיד תפריט זה הפתרון
לפעמים עניין הלחץ והרצון העז גורר את הגוף לחוסר ירידה ויציאה משגרה
תהני ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)