פורום פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי
    לי
    17/11/2007

היי מיה,

אז לקחתי את עצותיך וניסיתי ליישם. הבעיה שלי אם את זוכרת הייתה שאני אוכלת המון ירקות ומרגישה מאוד נפוחה, כאבי בטן וכו'. הפתרון היה מול העיניים שלי וכמו שאמרת הפחתתי בכמות הירקות והתחלתי להרגיש יותר טוב. אלא שירקות היו רוב מה שאכלתי, והייתי צריכה להחליף אותם ביותר קרקרים או מעדני חלב או משהו. התחלתי לאכול גם שקדים וקצת אבוקדו.

בשבועות האחרונים אני עולה במשקל, אני לא יודעת אם זה מהשינויים האלה. קשה לי להאמין שהגוף מגיב ככה כשאני מוסיפה תוספות קלות ובסה"כ כן הפחתתי בירקות, שיש להם ערך קלורי לא?
    אז יופי שהרגשתי פחות נפוחה, אבל גם זה תלוי בימים - יש שכן ויש שלא. אבל פתאום הבגדים האהובים עליי צרים עליי יותר ויותר.

אני לא מסוגלת לסבול את זה,
    ולא יודעת מה לשנות.

כתבתי כאן הצילו לפני כמה שבועות,
    ואני כותבת שוב- הצילו!!!

אני בחורה רזה, עדיין, אבל בשבילי ה-3 ק"ג האלה מציקים בצורה לא נורמלית. אני רוצה להרגיש קלילה שוב, ולא יודעת איך לעשות את זה. איך אני יכולה ליצור מאזן קלורי שלילי?

הייתי רוצה להתייעץ איתך באופן אישי, אבל יש לי חשש שתגידי לי שאני רזה, ואין מה לשנות. מבחינתי יש, לפני שנה פחות או יותר הייתי 4 ק"ג פחות והיה לי הרבה יותר טוב עם זה, ועדיין הייתי במשקל תקין. רזה אבל תקין. אני יודעת שהעניין הוא להשלים עם עצמי, אבל אני לא משלימה, מפני שהעלייה הזו לא מוסברת. 3 ק"ג פחות, שיאללה ממתי זה הפך לכ"כ קשה?

בקיצור- הצילו!

לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי

הוספת תגובה

• לי חמודה

מיה בן אפרים
    17/11/2007

המלצות בהן דבר כללי ולא ספציפי, מה לעשות- כך רשום גם במילון.
    דיברנו על פיתרון לבעיה אך מעולם לא שוחחנו על שעות אכילה, מה להכניס עם מה ואילו תגובות טובות לגוף ובאילו שעות.
    כדי להפסיק את המלחמה התמידית הזאת כדאי שאסכם ואמליץ לך על פתרון אחד " ללמוד ולאמן את הגוף שלך בצרכים שלו ובביטחון בו"
    מרוב חשש סבלת מגאזים ומנפיחויות
    מרוב כאב התחלת להפנים
    ומחוסר ידע את פוגעת בצרכים שלו, ולכן הוא מגיב בצורה הזאת
    אולי הכי נכון זה באמת לפגוש מישהו שיכוון אותך ויבנה לך תפריט, מישהו שמבין אותך ובמיוחד את המטרות שלך והחששות שלך.
    הכי חשוב זה להפסיק לדאוג!
    מקווה לעזור בכל דרך, מיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיה

לי
    18/11/2007

שלא ישתמע בשום אופן שאני אומרת שההמלצות שלך לא היו במקום! להיפך! הארת את עיני, ואני מודה לך על כך!!!

אני לא אוכלת הרבה גם ככה, אז איך אני ארד את מה שעליתי?
    אני אוהבת לאכול גלידאט על בסיס יומיומי, אבל מעכשיו אני אפסיק עם זה, וגם עם הקרקרים (פריכיות של 7-9 קלוריות), בתקווה שה-50 קלוריות ליום שאני אפחית יעשו שינוי?
    זה אכן נשמע טיפשי, אבל אני אובדת עצות, הרי אני לא אוכלת הרבה, אין לי ממה להוריד. מצד שני אני לא יכולה לעשות יותר פעילות גופנית עקב פציעת ספורט שמחלימה. אני גם לא רוצה לעשות יותר, מפני שהשגרה לא מאפשרת לי לדחוס עוד שיעורים.

זה מתסכל.

אני רוצה לפנות לייעוץ, אבל שוב- מאוד קשה לי להסביר שלא נוח לי במשקל הנוכחי, אני יכולה לרדת 3 ק"ג ועדיין להיות במשקל תקין.. אבל היות שאני לא אוכלת הרבה גם כך, אז אני לא רואה דרך להגיע לשם. ..

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזו אולי הבעיה! שאת לא אוכלת הרבה!

מיה בן אפרים
    29/11/2007

זו לא סיבה לירידה במשקל, זו דווקה יכולה להיות סיבה לעליה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לרדת 5 ק"ג ב-3 חודשים?
    עדי
    11/11/2007

שלום רב,
    האם אפשר לרדת 5 ק"ג ב-3 חודשים(הגובה שלי הוא 1.62 והמשקל: 57 ק"ג)אם אני עושה 4 פעמים בשבוע הליכה של שעה ורבע וזהו התפריט היומי:
    בוקר: 2 פרוסות לחם קל מלא עם גבינה ו-3 זיתים
    ביניים: דנונה 1ץ5%
    צהרים: סלט עם ביצה קשה, תירס,מלפפונים, עגבניות, חסה ורוטב אלף האיים 5% + מנה חמה
    נודלס של 300 קלוריות.
    שתייה: מים(3 ליטר ביום), כוס אחת של פפסי מקס דיאט, 2 כוסות נס קפה עם כפית סוכר אחת ומעט חלב 3%.
    אחה"צ: 2 סוגי פירות - תפוח עץ וקלמנטינה קטנה
    בערב אני בד"כ לא רעבה ואם כן אני אוכלת עוגיה אחת (שאני מכינה - דובשניות) או 2 קוביות שוקולד. פעם אחת בשבוע אני אוכלת ארוחה בשרית עם שתי תוספות וסלט קטן (חזה עוף על הגריל
    + אטריות ברוטב עגבניות +פירה+סלט כרוב קטן. בימי שישי ושבת אני אוכלת כל יום ארוחה בשרית אחת עם בשר ותוספת אחת +סלט.
    בתודה מראש

הוספת תגובה

• תפריט יומי

מיה בן אפרים
    17/11/2007

מתנצלת, זו לא הדיאטה האידיאלית לירידה במשקל
    חסר המון פריטים וחסר המון אוכל חיוני לשריפת שומן.
    אין מספיק חלבון ואני לא רואה שומנים מסוג טוב ( ש"ז או אבוקדו)

מקווה שלא תישברי אבל לא מבטיחה שתנצחי את המשקל איתה
    דבר שני, למה את חוסכת ארוחת ערב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה אוכל עוזר לשריפת שומן?

עדי
    18/11/2007

בהמשך לתשובתך, איזה אוכל תורם לשריפת שומן ומה את ממליצה לי לאכול לארוחת ערב
    כיון שבערב אני לא כ"כ רעבה ואני צריכה ארוחה קלה.

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבינה מכל סוג עם כפית ש"ז וסלט קטן

מיה בן אפרים
    21/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכניות יש לרוב
    אורי
    08/11/2007

מה אוהבת לאכול, מתי, כמה ולמה, נצמדים לתוכניות אבל יש טיפים לתכנות מחשב הגדול? הראש? הרי משם מתחילה כל הבעיה. אני לא אוכלת כי הגוף שלי רעב אלה, הראש רעב. אשמח לשמוע טיפים עם "בשר", תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תוכניות יש לרוב

הוספת תגובה

• יש

מיה בן אפרים
    08/11/2007

בואי אומר לך הכל במשפט " שילובים ותכונות באוכל" הם הפיתרון למחשבות ורעב בראש.
    מנסיון אומר לך שלא תפריט ורק מסגרת הוא מה שגורם לאנשים לצמצום בצריכה, אלא המאכלים שעושים להם טוב, השובע הנפשי מאוכל לא "דיאטטי" וכך הפיזיולוגיה וההרגשה בראש משתנה.
    אנשים לדוגמא שלא אוכלים ארוחה קלה בבוקר, מגיעים לצהריים עם :

א. רעבים כי הגוף לקח מהמאגרי גליקוגן (שריר) מהבוקר, מה שמחייב את הגוף לעכל את הצהריים רק ב-50% והשאל נלקח אחורה להישרדות.
    ב. תירוץ של "לא אכלתי מאתמול כלום" , אז מותר או להיפך, היום יום "דיאטה" ואז לגוף אין שובע או סיפוק... וכל היום או הערב, נדפק מצורך עז לסיפוק הצרכים.

מבינה יקירה, הכל תלוי במה נכון לגוף שלך אישית לאכול, אין אפס.
    גוף שנכסך ממנו אוכל, מושפע ומן הסתם והחסכים מגיעים לנפש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לשמר משקל..
    חן
    06/11/2007

ירדתי יפה במשקל והגעתי ליעד שרציתי..אבל לשם כך הייתי צריכה לקצץ בהמון דברים..
    מה אני צריכה לעשות כדי להישאר במשקל בקבוע?

לקביעת תור
    סגירה
    איך לשמר משקל..

הוספת תגובה

• כמה קיצצת, מה התפריט היום?

מיה בן אפרים
    06/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזרת לדיאטה
    מלי
    05/11/2007

מיה שלום אני בחורה בת 26 גובה 165 ושוקלת כ102 ק"ג , כול חיי היתי בדיאטות יו יו ומעט דיאטות יותר ארוכות תוך של 9 חודשים, כשאני בדיאטה אני מתמידה מקפידה מתעמלת ויורדת לאט אבל יפה, ברגע שאני פוזלת מהתפריט אני מעלה והמון....זה משפיע על הדימוי שלי ועל מצב הרוח שלי מאוד אני נעה לסרוגין בין דיאטות ליאוש והשלמה עם בהמצב הקיים, יש לצין שאני חולת סרטן לשעבר ובלוטת התריס שלי לא מאוזנת, אני כרגע מקבלת טיפול, אני באמת דיי מיואשת ומאוד מדוכאת מהמצב מה שמביא אותי לאכול עוד, אני מעונינת לחזור השבוע לדיאטה ואשמח לכול עידוד,כמו כן אני חושבת להרשם למכון כושר כדי להכריח את עצמי לחזור קצת לכושר כי כרגע אני דיי מנוונת, אשמח לשמוע איזה סוג אימון לדעתך כדי לי להתחיל ואולי המלצה לתפריט, תודה מלי

לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת לדיאטה

הוספת תגובה

• צריך לשבת, אין תפריט גלובלי

מיה בן אפרים
    06/11/2007

צריך לעבור איתך על מה הצרכים, שעות עבודה, אהבות, סטיות, בדיקות דם
    אם החלטת ללכת על זה, הפעם חפשי גם להיות במסגרת תומכת, בניית תפריט נכון לך אישית, ולמידה מהתהליך..

חמודה, הכל אפשרי אם תחליטי לדבוק במטרה ולהנות מהתהליך, אני איתך אם תירצי
    לגבי סוג האימון
    צריך להתבסס על אירובי של 40 דקות פעמיים שלוש בשבוע ופעמיים בשבוע 40 דקות אנארובי בשילוב משקולות ודופק גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פה לא בסדר ??
    רוני
    04/11/2007

שלום ,
    אני בת 17 שוקלת 68 .(אבל גבוה 173סמ)
    כל החיים שלי אני בדיאטות , יורדת טיפה ועולה יותר .
    אני עכשיו זהו החלטתי הפעם זה זה - אני אתחיל ואצליח .
    אני כבר כמה ימים מנסה לשמור אבל אני לא רואה איזשהו סימן של איבוד משקל או משהו ..
    למשל , זה התפריט שאני אוכלת כבר יומיים :
    בוקר - נסקפה עם חלב דל שומן
    צהרים - שני סנדביצ'ים שאני מאלתרת (4פרוסות לחם קל , פרוסת פסטרמה , ירקות כגון חסה עגביניה בצל )
    ועד הערב אני אוכלת לי איזה פרי או משהו
    ואז ערב - סנדוויץ' ביצה קשה בלי החלמון (שתי פרוסות לחם קל וירקות)
    בערב אני אוכלת לי עוד פרי ,
    ויש לציין שאני שותה הרבה מיים , תה , משקאות דיאט ביום . זה עוזר לי לסתום תתאבון .

התפריט הזה בסדר נראה לי לא ?
    משלב חלבונים , סיבים ופחמימות , והכל לאא ?
    אבל אני לא יורדת במשקללללל ! משהו לא בסדר פה !

לקביעת תור
    סגירה
    מה פה לא בסדר ??

הוספת תגובה

• בטח שלא, כבר בבוקר התחלת רע

מיה בן אפרים
    06/11/2007

זה לא תפריט מאוזן, אחוזי השומן לא ירדו וכך גם לא הקילוגרמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה עם קרוהן
    אמא
    04/11/2007

יש לי בן בן 17, גילו אצלו מחלת קרוהן וזה מגביל אותו מאוד מבחינת מה הוא יכול לאכול.
    אני מבולבלת ודואגת מהמצב, יש אנשים שההתמחות שלהם היא בתזונה לחולי קרוהן? אני רוצה שיסבירו לי מה אני יכולה לעשות ואיך אפשר לספק לו את כל מה שהוא צריך בהתחשב במגבלות של המחלה הזאת.
    תודה רבה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה עם קרוהן

הוספת תגובה

• מחלת קרוהן

מיה בן אפרים
    06/11/2007

התזונה לא צריכה להלחיץ אותך, יקירתי
    יש הרבה דברים שיש לעבור עם הנער ואיתך, ללמד אותו מה העדיפויות של מזונות כאלה על משניהם
    התפריט קצת שונה וחשוב שהוא ילמד ( כי זה יהיה שם ..), רק שזה יכול להיות קליל וכיף הרבה יותר.
    הרבה סיבים לא מומלץ, הרבה פחמימות מקשות על עיכול המזון אך מצד שני, חובה על הגוף לקבל מספיק פחמימות בכדי ליצור ספיגת חומציות בקיבה
    כיוון שאינני יודעת מה הוא אוהב, איך הוא מתנהל ביומיום ומה אינו אוכל, אינני יכולה להמליץ על תפריט ספציפי, אשמח אם תחליטי לקבל ייעוץ מקצועי, התמחותי במקרה ( בבתי חולים האנגליה) ובטיפול עם אנשים בארץ.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה בעת הנקה
    המניקה
    23/10/2007

הי מיה,
    ילדתי בן ראשון במרץ האחרון. כעת הוא בן 7.5 חודשים ואני עדיין מניקה אותו. בהריון עליתי 15 ק"ג ומאז הלידה הורדתי בקלילות 21 ק"ג - המון בזכות ההנקה. כעת אני 73 ק"ג ו-167 ס"מ (ומקווה להוריד עוד 5-7 ק"ג לפחות כדי להתייצב על משקל סביר).
    חזרתי לעבוד לפני חודשיים כמעט - אני עובדת 9 שעות ביום מחוץ לבית + 1-2 שעות מהבית בשעות הערב, שואבת חלב פעמיים ביום ומניקה כאשר אני בבית.
    אני מקפידה לאכול בבוקר משהו קטן (פתית עם גבינה רזה / פרי), ארוחת צהריים מסודרת (בשר, פחמימה וירקות או סלט גדול עם תוספות) אבל אז בערב נפרצים הסכרים -
    או שאני לא אוכלת כמעט (כי אני לא מספיקה) או שאני מתנפלת על המקרר ואוכלת מה שיש.
    הכמויות בסופו של דבר לא גדולות אבל האוכל לא תמיד בריא. גם בסופ"ש האכילה הרבה פחות מסודרת. הירידה במשקל שנבעה עד עכשיו מההנקה די נעצרה אבל לשמחתי אין מגמת עלייה. ברור לי שבאכילה לא מסודרת כזו, עם הפסקת ההנקה המשקל ירקיע שחקים.
    פעילות גופנית אני ממש ממש לא מספיקה לעשות. הריצות אחרי הילד והטיולים איתו בעגלה הן בערך הפעילות הגופנית היחידה שאני עושה.
    איך מקפידים על תפריט עם זאטוט קטן בבית שרוצה תשומת לב מתמדת?
    עד כמה ההנקה בשלב זה מחייבת תזונה טובה שלי ועד כמה היא מפחיתה עדיין קלוריות (כאשר מדובר בהנקה חלקית + שאיבות)
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בעת הנקה

הוספת תגובה

• אכילה לא מסודרת שכזאת

מיה בן אפרים
    30/10/2007

גורמת להתנפלות.
    תארגני לעצמך קורנפלקס עם סיבים לעבודה וקחי אותו בשעה 16.00 לערך
    אל תגיעי הביתה מורעבת, בסוף את מכניסה סתם דברים שאת מצטערת עליהם, הם אינם מזינים את בנך או אותך, ולהזכירך. זה פרט חשוב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות
    ליאל
    21/10/2007

רמיתי לדעת האם זה בריא לאכול טונה כיוון שאני לא אוהבת דגים ושמעתי שאומגה 3 ממש בריא לכן אני מנסה עכשיו לאכול טונה וכמה קלוריות יש בקןפסת טונה במים ,האם פופקורן באמת מספק ויטמינים מקבוצת b ואבץ ,ומה זאת אומרת שהוא לא מתאכל ,כמה קלוריות יש ב-4 כפות שיבולת שועל שטוחות?

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• הפגזת שאלות..

מיה בן אפרים
    21/10/2007

היי ליאל, מה שלומך.

לשאלותייך
    1. בטונה אין אומגה 3, אומגה 3 את יכולה למצוא בסלמון, מקרל סרדינים ושמן דגים
    2. בקופסת טונה (שאין בה אומגה 3) יש חלבון ובממוצע בקופסא יש 100- 120קלוריות, עם 26 גרם חלבון
    3.יש שם ויטמינים.. כמה נספגים, לא ידוע בברור.
    4. קשה לו להתעכל, מחקרים מראים כי האינזימים בקיבה אינם מיועדים לפירוק קליפתו.
    5. ב4 כפות שטוחות יש בסביבות 85 קלוריות , שוב ממוצא..

בהצלחה
    שלך
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאל
    22/10/2007

בנוגע לפופקורן אז זה אומר שפשוט אני לא מקבלת שום ויטמינים ממנו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואי נסתמך על כך שלא..

מיה בן אפרים
    30/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, קפצו לי הרבה הודעות בטעות
    ר
    21/10/2007

הוספת תגובה

• סלחתי..

מיה בן אפרים
    21/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    ר
    21/10/2007

היי,
    אני בת 17, שוקלת 44, גובה: 155.
    אני משתדל לאכול מאוזן במהלך היום.
    בבוקר אני אוכלת בדרך כלל יוגורט עם פרי כלשהו וכפית דבש או מולסה.
    בצהריים בדרך כלל מנה בשרית שמכילה שני פולקה או חזה עוף עם ירקות מבושלים ומנת קטניות כמו קוסקוס, אורז או כוסמת.
    בערב אני אוכלת בדרך כלל שתי פרוסות לחם עם גבינה או אבוקדו או טוסט עם גבינה בולגרית ורסק עגבניות.
    הבעיה שלי היא שאני מנשנשת בין הארוחות ואוכלת עוגות ועוגיות ובעיקר הרבה שוקולד ואני לא מצליחה להימנע מזה.
    אני גם עושה פעילות גופנית בחדר כושר- שעה פעם בשבוע.
    אני רוצה לרדת 2-3 קילו שעליתי בחודשים האחרונים ולהפסיק לאכול את כל הממתקים והנישנושים בין הארוחות.
    מה עליי לעשות? האם יש לזה פיתרון?

בתודה,
    א'

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• פתרון לנישנוש

מיה בן אפרים
    21/10/2007

קודם כל, משקלך תקין.
    הגוף משתנה לפעמים וזו גם סיבה לעליה במשקל הרי לא טבעי להישאר 40 ק"ג כל החיים ותתכונני להפסיק להלחם ולתת לגוף מנוחה מהקפדה פדנטית..

דבר שני,
    כדי להפסיק לנשנש, חשוב שתתני לגוף את כמות המזון הדרושה לו ועל פי התפריט אני רואה כי יש חוסרים.
    בין הארוחות אולי תקפידי מבעוד מועד לאכול יוגורט עם מעט דגני בוקר או עוד פרי, אלו יגרמו לתחושת שובע שתעביר את הצורך במתוק.
    הצרך במתוק הוא בד"כ כשיש נפילת סוכר- מחוסר אכילה בין הארוחות. תתפלאי, אך אכילה כל 3 שעות חשובה למאגרי האנרגיה והשריר בגוף וכדי לא לצמצם שריר ולעלות מסת שומן כדאי להעניק לגוף מנות קטנות של פחמימה, כדוגמת אלו שהזכרתי למעלה.

בהצלחה,

יופי של בסיס לתפריט, א.ג.ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילבה
    שרה
    17/10/2007

האם חילבה- מה שאוכלים התימנים עם המרק עוף- הוא מאכל שמכיל הרבה קלוריות או שהוא דל בקלוריות?
    אני עושה דיאטה כדי להוריד במשקל, האם אני יכולה לאכול חילבה חופשי, כמו שאני יכולה למשל לאכול מלפפונים חופשי בלי לפחד שזה משמין. למה נדמה לי שהחילבה היא שומנית?
    ושאלה אחרונה: איזה יתרונות בריאותיים יש לחילבה?

לקביעת תור
    סגירה
    חילבה

הוספת תגובה

• חילבה

מיה בן אפרים
    21/10/2007

חילבה לקפה או חילבה למרק..
    החילבה המסורתי או ה"צעיר" ....

תלוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי זמן או כסף לדאוג לעצמי
    סטאז'רית
    17/10/2007

אני סטאז'רית לעריכת דין. הייתי רוצה לאכול נכון אבל אין לי זמן לעשות ספורט, בטח שלא כסף להשקיע בחדר כושר, אוכל בריא זה נורא יקר ולוקח המון זמן להכין אותו, ובמשרד אין אוכל אז אני מסתפקת בפלאפלים, חומוס ופסטות שאני מכינה בבית מדי פעם בתוספת ירקות. אפשר לקבל עצה איך אפשר לשמור על בריאות בתקציב נמוך ובלי זמן, כי אני פוחדת שאני מזיקה לגוף שלי, שלא לדבר על המשקל שהעליתי?

הוספת תגובה

• אורח חיים..

מיה בן אפרים
    21/10/2007

שימרי על רווחים נכונים וקצרים בין הארוחות, ממוצע של 3 שעות בין הארוחות
    הפחיתי שומנים רווים, אלו המגיעים מהחי, מהטיגון ומהממרחים..
    שתי מים לאורך היום

דגשים נוספים:
    הקפידי לאכול 3 מוצרי חלב, לאוו דווקה הדיאטטים או היקרים, גם היוגורטים והגבינות הזולות היום בשוק במחירי חיסכון ( גבינה לבנה 5% 10-11 שקלים ל 500 גרם, יוגורטים המגיעים בקרטונים גדולים כגון ריוויון 8-12 שקלים ל750 מ"ל לפחות)
    השתדלי להתחיל את הבוקר עם לחם מלא, שהיום לשבוע את יכולה לקנות במחיר של 9.99 וכדומה
    שימי ביצה בסנביץ 20 ביצים ב- 12-15 שקלים, טחינה גולמית 10 שקלים לשנים! או אבוקדו.(7.99 לק"ג)
    ירקות אפשר לקנות גם בשוק בזול, להכין בדקות סלט קטן..

בקיצור, זה לא יקר, זה פשוט ונוח. רק מעט ידע, זה מה שחסר לך
    מקוה שקיבלת קצת רעיונות, בסופו של יום נשאר רק לאהוב את עצמך ולדעת שלפחות ניסית יותר

פה בשבילך לכל שאלה,
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצב חילוף חומרים
    שרה
    15/10/2007

כ- 6 שנים שאני אוכלת לא מסודר. בעבר ירדתי באופן דרסטי ולא חכם והעד היום יש לי בעיות אכילה. אני יודעת שהורדתי את קצב חילוף החומרים שלי. (אף פעם לא היה לי בעיות אכילה. תמיד אכלתי מה שרציתי. התחלתי לעשות דיאטה מטימטום והיום אני מצטערת על זה).האם המצב הפיך? מה עלי לעשות כדי להעלות את קצב חילוף החומרים שלי. אני נמנעת לגמרי משומנים ומפחמימות. איזה נזק זה יכול לעשות לי. האם עלי לא לפחד לאכול שומנים במהלך היום? כמה שומנים אנ י צריכה לאכול?אני בת 24 גובה 1.68שוקלת 51. ומצב הכושר הגופני שלי מעולה.

לקביעת תור
    סגירה
    קצב חילוף חומרים

הוספת תגובה

• מוכר

לי
    15/10/2007

את עדיין במשקל ממש נמוך....!!!!!!
    גם אני נמנעת מפחמימות ומשומנים, אבל כמו שכתבתי למטה, לאכול ירקות לא הוביל אותי לשום מקום טוב,
    אם את רוצה לשפר את חילוף החומרים, ז"א לאכול יותר ועדיין לשמור על המשקל, את חייבת ללמוד לאכול נכון.
    כמוני כמוך.

המשפט של מיה למטה- כשהיא כתבה לי שאל תדאגי אם תאכלי אוכל אמיתי, את לא תשמיני, זה העניין.גם השומנים האלה לא ישמינו אותך, לא אם את אוכלת במידה- שמן זית וכד'...זה חומר סיכה לגוף אני מניחה,
    צריך כדי להפעיל את מערכת העיכול כמו שצריך- נכון שזה טיעון משכנע.

בכל מקרה, נשמע שאת עדיין בתוך ההפרעה, ורוצה לצאת אבל לא באמת יודעת איך. כמוני. אני למשל העלתי את הכמה ק"ג מעל מה שאני רוצה להיות, אבל בימים טובים, זה לא באמת מפריע. איך עליתי- אין לי מושג. איך להוריד- גם אין לי מושג. להפסיק לאכול- לא בא בחשבון.
    אז סבלנות. דברים שהרסנו, נצטרך לשקם.
    אבל לשקם זה אומר גם לא לפחד ולהעז ולהמשיך עם השינוי.

אני כותבת לך,
    אבל גם לעצמי :)

יום מהנה.

לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל אימון אישי עם הרצון

מיה בן אפרים
    15/10/2007

תודה בנות,
    אתן לפחות מתעניינות בלשפר
    הרבה בנות שאני רואה גרמו לכל כך הרבה נזקים לעצמן עד היום שמצאו עצמן בגיל 30 עם עודף משקל רציני. והתחילו טיפול שיתן כלים לירידה ולשמירה נכונה
    חבל
    הדבר הנכון הוא לשפר עכשיו כדי לא ליפול למלכודת הלא נעימה והמפחידה הזו

טיפול בעזרת איש מקצוע, יכול לתת לכן את הכלים בבטחון
    תפסיקו לנסות לבד ולחשוב כל הזמן על אוכל, כמיות, פחמימות ולבטים, זה מתיש!

נשיקות ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להמנע מאבות מזון חיוניים

מיה בן אפרים
    15/10/2007

למה את נמנעת, פחמימות הן מה שמספק אנרגיה לגוף ואם את פעילה, הם גם ישרפו במשך היום?

את יכולה להמנע מפחמימות פשוטות לשארית ימיך אבל מומלץ, ואף רצוי שילוב השיפון או דגני הבוקר העשירים בסיבים, לפחות כדי לאזן את השריר והשומן.
    בניית מסת שריר יכול לתרום להאצת קצת חילוך החומרים
    בנוסף, את חייבת לאזן עם שומנים שתורמים להאצה כגון אבוקדו, גרעיני חמניה או שמן זית
    הכל בר פתרון. מובטח לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן
    שרה
    15/10/2007

באילו מזונות (חוץ מגבינות) יש הרבה סידן?
    האם סידן מירקות (למשל כרובית) נספג פחות טוב מאשר סידן מגבינה?
    האם כדי שהסידן יספג טוב בגוף עלי לאכות איתו משהוא שומני?

לקביעת תור
    סגירה
    סידן

הוספת תגובה

• סידן בתזונה

מיה בן אפרים
    16/10/2007

הוסיפי
    טחינה, שומשום, דגים, סרדינים, סילאן תמרים וקינואה
    מנות בינוניות, אל תשכחי שיש צורך ב1200 מג" ביום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה