מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בצואה- דחוףלי10/09/2011
הבוקר הופיעה לי טיפת דם אדום על הנייר לאחר שניגבתי... אני ממש בחרדה מאז ולא מצליחה להפסיק לחשוב על כך.
אני אוכלת בריא, תזונה עשירה בסיבים, יש לי יציאות כל יום, אומנם יציאות רכות....
זו פעם ראשונה שהופיע לי דם על הנייר, באסלה הסתכלתי ולא היה. גם בניגוב השני כבר לא היה דם.
האם לגשת למיון? לחכות עוד יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה- דחוף - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/09/2011לא צריך להפנות למיון ולא להכנס לפניקה.
נשמע כמו דימום מטחורים ויש להפנות קודם כל לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביים וממצאי בדיקהגיא09/09/2011
שלום רב ד''ר,
שמי גיא יעקובי ואני כותב בשם אימי, אימי בת 61 והיא סובלת זה זמן מכאבי גב אמצעי/תחתון אני יודע שאתה לא אורטופד אך אימי בחודשים האחרונים בנוסף לכאבי הגב (אחרי שהיא עשתה במשך שנתיים אין ספור בדיקות בנושא)יש לה מין כאבים שמלווים בצרבות וכאבי בטן ובעיות בכול נושא העיכול, כאשר הכאב הוא מקביל באזורי הבטן והוא מקביל לאזור הכאב בגב היא מסמנת לי את אזור ההיקף של המותן, לאחר בדיקת גסטרוסקופיה להלן הממצאים שאני מקווה שתוכל לשפוך לי אור ואולי לפי דעתך יש קשר בין הכאבים : (יש לציין שאימי עשתה בדיקות דם והליקובקטר ומצאו לה ממצא חיובי בנושא היא טופלה לפני שנתיים ולאחר בדיקה נשיפה נוספת ולאחר טיפול אנטיביוטי גילו שאין יותר ממצא של החיידק.
הבדיקה :
יש מעבר בעומק של 38 ס''מ עם גירוי קל מעל המעבר.
קיבה – גוף פונדוס קדיה תקינים אנורום אודם.
תרסריון –בולקוס במעבר לחלק שני קפל מעובה אדום .
חלקים 2 ו 3 תקינים.
תרגיל היפוך תקין.
אשמח ד''ר אם תחווה את דעתך .
תודה ,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאביים וממצאי בדיקה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/09/2011התמונה באנדוסקופיה היא של דלקת קלה- יתכן משני לכדורים כמו advil למשל.
מעהר לכך לא אוכל להגיד יותר.
יש להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לבדיקת אלסטאז?שולה09/09/2011
הבן שלי (בן 16) צריך לעבור בדיקה "אלסטאזה בצואה" בגלל שגילו לו צואה שומנית, הוא רזה מאוד!! האם הוא צריך להתכונן בצורה מסויימת כמו להפסיק לקחת פרופל (ברזל) או זימקל (אנזימי עיכול). האם הוא צריך תזונה מסויימת לפני הבדיקה וכמה ימים לפני כן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לבדיקת אלסטאז? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/09/2011לדעתי לא צריך הכנה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות גזים וגראפסים לא נעימים בבוקרגדי09/09/2011
שלום רב
כבר תקופה ארוכה יש לי איזושהי בעיה והיא :
פעם בכמה זמן יכול להיות פעם בחודש/חודשיים יכול להיות פעם בשבוע פתאום יש לי ריבוי גזים לא נעימים מאווד וגרפסים מאוד לא נעימים, אין לי שום כאבים פרט להרגשה לא נעימה בבטן (כאילו הבטן מתנפחת) פניתי לרופא וביצעתי כמה בדיקות :
US יצא שהכבד קצת שומני
רמת הטריגליצרידים גבוה מאוד (ומה שמוזר שאחרי שירדתי במשקל כמעט 8 קילו רמת הטריגליצירידים רק עלתה, ירידת במשקל הייתה טבעית לחלוטין ע"י אי אכילת לחם,מתוק ולא לאכול בערב וכמובן קצת ספורט הליכות ריצות )
כמובן כולסטירול הרע קצת גבוה וכולסטרול הטוב נמוך
שאר הבדיקות היו תקינות
נשלחתי לעשות בדיקת נשיפה לאליקופטר – תוצא שלילית
רגישות לפרוקטוז – תוצאה שלילית
רגישות ללוטוז חיובית – הפסקתי לאכול בכלל מוצרי חלב
חשבתי זה מה שיפתור את הבעיה אך עדיין אחרי כמה זמן שוב קיבלתי את אותה בעיה שציינתי למלה
ביצעתי בדיקה אנדוסקופית:
הממצאים הם:
סדציה ניתנה באופן הדרגתי בהתאם לתגובת החולה,ושט תקין,מעבר ושט קיבה תקין,בגובה 40ס"מ
קיבה כולל היפוך:באנטרום,נודולים רכים עם ארוזיה זעירה בפסגתם (ביופסיה 2) שוער תקין,בצל התרסריון וחלקו השני תקינים. (כמובן שום דבר לא הבנתי ? )
אחרי ביקור אצל המומחה ניתנו לי טבליות קולוטאל (מה שמתריד אותי בטבליות אלו זה שהם מכילים 97מ"ג לוקטוז) לא יודע האם זה הרבה או לא? אולי רופא לא שם לב שיש לי רגישות ללוקטוז?
בקיצור מה ששמתי לב התופעה הזאת קוראת לי רק אחרי שאני אוכל קצת יותר מדי והתגובות מתחילות רק בבוקר (גזים וגרפסים).
כלומר יוצאת הרגשה שכאילו הקיבה שלי עצלנית ולא רוצה לעכל את האוכל בלילה והוא מתקלל אצלי בבטן במהלך הלילה
אחרי יציאות ראשונות בשירותים הכל חולף אחרי כמה שעות עד ההתקף הבאה.
אני בן 34 , ספורטאי לשעבר , שוקל 97 קילו גובה 1.77 גוף רחב שרירי (לא שמן).
רשמתי כמה שיותר פרטים אולי זה יעזור לענות לשאלות שלי
מה זה יכול להיות כי הרופאים אומרים לי שאני חייב להוריד במשקל עוד 15 קילו למרות שהם מסתכלים עליי ואומרים שלא יודעים איך זה שאצלי משקל כזה כי אני בכלל לא שמן.
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גזים וגראפסים לא נעימים בבוקר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/09/2011קשה לתת אבחנה דרך פורום.
יתכן מעי רגיז שיכול לתת תלונות דומות עם בירור תקין.
אנני חושב שיש בעיה ממשית עם קולוטל ולקטוז- יש עבודות שחלב בקפה לא משפיע.
הbmi שלך סביב 30 המצביע על עודף משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקיבהיוסי08/09/2011
יש לי עבר של בעיות בקיבה שלאחר שנים של רגיעה שוב פעם חזרו לי כאבים חזקים באיזור הקיבה שלחו אותי לעשות בדיקת חיידק הליקובקטר: התוצאה 0.6(טווח בין 0-3.5) רציתי לברר מה זה התשובה שקיבלתי שיש את החיידק? או שאין? כרגע לאחר ביצוע בדיקת הליקובקטר אני נוטל כדור לנטון בהמלצת רופאת הגסטרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/09/2011אין לך החיידק הליקובקטר לפי תוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לעשות בדיקה סיגמואודוסקופיה ?שושי08/09/2011
אפשר לעשות את הבדיקה סיגמואודוסקופיה עם ישנה מלא צואה במעיים כי לפי הבדיקה קראתי והבנתי שיש מלאהה צואה במעים אך הרופאה אמרה לי שזה תקין כי בסוף היה רשום משהו תקין לא הבנתי בכלל זה באנגלית מה עעושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לעשות בדיקה סיגמואודוסקופיה ? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/09/2011ההכנה לסיגמוידוסקופיה הוא חוקן שמוציא הצואה מהמעי התחתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור הצלעותקוגן08/09/2011
שלום רב
ביום חמישי שתיתי אלכוהול במסיבה, בשישי היו כאבי בטן והקאתי פעם אחת. בגלל הכאבי בטן כמעט ולא אכלתי בשישי ושבת. בראשון כשניסיתי לאכול הרגשתי צריבה בבטן העליונה, עכשיו אני יכול לומר שהצריבה עברה אבל בערך כיומיים יש לי כאבים בצד שמאל כאילו ליד הצלע התחתונה. אתמול הייתי אצל רופא משפחה הוא הביא לי omepradex והפניה לבדיקת דם. תוצאות הבדיקה: bilirubin total 2.3 , וחוץ מזה הצואה עטופה כביכול בשכבה ירוקה(סליחה על הפירוט). אני בן 20 שוקל בסביבות ה70 קילוגרם ואף פעם לא היו לי בעיות מסוג זה. תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור הצלעות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/09/2011אלכוהול יכול לגרום לדלקת בקיבה ובגלל המאמץ של הקות יתכן כאב ממקור השרירים באזור הצלעות.
לגבי בילירובין יש מספר אופציות וצריך מעקב אצל הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות בין תרופתיותקטיה08/09/2011
שלום רב,
ברצוני לברר אם אדם המטופל ב-(BARACLUDE (ENTECAVIR לטיפול בהפטיטיס B יכול ליטול גם תרופה ART 50 לטיפול באוסטאוארטריטיס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות בין תרופתיות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/09/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות קשותירון08/09/2011
שלום.
בן 45 לפני שש שנים הבחנתי שיש שינוי בהרגלי היציאה שלי מפעם ליום למס' פעמים רכות הייתי אצל רופא גסטרו ובוצע לי בדיקת קולונוסקופיה תקינה לפני שש שנים והחליט שזה מעי רגיש האים יש צורך לחזור על הבדיקה ואם כן אז כל כמה זמן?אני מרגיש עכשיו שיש לי יצאות עדיין מס' פעמים במיוחד בבוקר אבל קשות יותר וקטנות ,לא ידוע לי על בעיה במשפחה של מעי הגס.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות קשות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/09/2011לא חושב שיש צורך להחזור על הדיקה. נשמע כמו מעי רגיז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת US וכן מיפוי כבדדנה07/09/2011
שלום
פניתי בעבר וקיבלתי תשובה לפנייתי בנושא ממצא בכבד ב-US (מצ"ב ההתכתבות )
פניה בחודש יוני אליכם:
בשל כאבים בבטן שמאל עליונה ביצעתי US .
הממצאים הראו דווקא ממצא בכבד ? להלן הממצאים :
כבד בגודל תקין . בסגמנט 7/5 מבחינים ברקמה דל הידית הומוגנית , מוגדרת היטב אשר בדופלר צבע מראה זרימת הדם קלושה בהיקפה , גודלה 4*4.7*5.5 , יתר פרנכימה של הכבד השומני במקצת באופן דיפוזי.
שאלת הרדיולוג : לשלילת מנגיומה מומלץ MRI וכן מיפוי ארטרוציטים ??
אנ י יודעת שאני צריכה לפנות לרופא , אבל זה זמן עד לתור לצורך המשך בירור ואני די לחוצה .
לציין אני חולת קוליטיס , שבבדיקה קולנו האחרונה , הכל היה תקין כולל דגימות .
אשמח לשמוע קצת הסבר .
תשובת ד"ר מלניק:
יש חשד להמנגיומה שהיא גידול שפיר של הכבד עשיר בכלי דם ומאוד שכיח. בהרבה מקרים ניתן לאבחנה בודאות על ידי us אך לא תמיד.
לכן יש דרכים אחרות.
נראה לי שכדי לעשות מיפוי ורק אם מיפוי לא חד משעי אז לעשות mri .
ד''ר סטיבן מלניק
עדכון מה- 7.9.2011 :
נכון להיום אני אחרי מיפוי כבד כולל מיפוי אריטרוציטים , והתוצאה היא :
במיפוי : אין לראות איזורים בעלי ווסקולריזציה גבוהה משאר הכבד .
בסיכום : על פי הממצאים במפוי אין עדות להמנגיומה בכבד
לאור זאת מה המשמעות ?? האם הכל תקין או שזה משהו מעבר להמנגיומה כדוגמת אנדיומה או אחר ??? או שהכל תקין ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת US וכן מיפוי כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/09/2011התמונה במיפוי לא מאתימה להמנגיומה ולכן מומלץ לבתע mri של הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע בקשר לאנזימוסתמיר07/09/2011
שלום אני סובל במשך שנה מבעיה של התרוקנות לא מלאה בשירותים
עברתי בזמן האחרון 2 בדיקות
אחת קולונסקופיה שיצאה תקינה
והשניה מונומטריה רקטלית והתוצאות שלה :
לחץ הסוגר האנלי במנוחה ובכיווץ יזום מעט ירוד , rair הופק , תחושה ראשונה לבלון ירודה , בלון לא נפלט , הופק אנזימוס .
רציתי לדעת על מה מצביעות התוצאות והאם יש ביניהן קשר לבעיה שיש לי שאני מרגיש שאני לא מצליח להתרוקן לגמריי
ואשמח לקבל מידע מפורט על אנזימוס
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע בקשר לאנזימוס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/09/2011הבדיקות תומכות באניזמוס - וזה התכבצות לא סדירה של שרירי האגן בעת יתיאה.
ניתן להציע טיפול בביופידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מה זה ביופידבק
תמיר08/09/2011מה עלות הטיפול וכמה זמן הוא נמשך , ומדוע נגרמת בעיה זו
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מה זה ביופידבק - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/09/2011ביופידבק זו דרך ללמד איך לשלוט על שרירי הרקטום. זו שיטה פשוטה ונעשתה על ידי פיזיוטרפיסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטרזוהר07/09/2011
שלום רב,
בבדיקת נשיפה יצא הערך 46 והומלץ לי לקבל שבעה ימי אנטיביוטיקה.
נטלתי אומפרדקס חצי שעה לפני האוכל ולאחריו שני מוקסיויט וקארין אחד.
האם טיפול בן שבוע אמור להספיק?
שאלה נוספת:כרגע נותרו לי רק כדורי מוקסיויט ולא נותר ברשותי קארין.האם לקחת את המוקסיויט בלבד ?
נאמר לי להמשיך ליטול אומפרדקס חמישה עשר ימים.מתי?בבוקר?בערב?בשניהם?
ושאלה אחרונה:האם נטילת אומפרדקס מסוכנת בעת ניסיון להיכנס להריון?
בשל נטילת האנטיביוטיקה הפסקתי את ניסיונותיי וכעת ברצוני לשוב ולנסות.
אשמח לקבל תשובה.
סטארמד בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/09/2011צריך לקחת כל האנטיביוטיקה ביחד. הטיפול בין 10 עד 14 יום.
אומפרדקס בסדר בהריון אך עדיף לסיים הטיפול לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לשלשול חריףפינה07/09/2011
אני נוס לעיתים קרובות להודו ומידי פעם יש לי שלשולים חריפים שלא עוברים ואני נעזרת באנטיביוטיקה. יש לי כדורי מוקסוויט פורטה מרופאת משפחה אבל ביעוץ האחרון לחיסונים נתנו לי מרשם לסיפרופלוקאסין 500 מג . האם יש הבדל ביניהם ? האם להעדיף אחד על פני השני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לשלשול חריף - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/09/2011עדיף ציפרודקס אם יש שלשול וחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לבדיקות קולונוסקופיהרמי07/09/2011
אנ י עובר מחר ב 12:00 בדיקות קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה.
אני חולה סוכרת ונוטל תרופות לסוכרת (גליבטיק, פרנדאז), וכן תרופות אחרות (נורמלול, דיובאן, קודיובאן, פרווליפ, אומפרדקס). בנוסף לכך - מזריק לנטוס 32 יחידות בלילה.
אני צריך להיות בצום משעה 16:00 ועד הבדיקה מחר ב 12.
שאלותי:
1. האם מותר לקחת את התרופות היום בלילה ומחר בבוקר למרות הצום?
2. האם מותר לי להזריק לנטוס היום בלילה?
תודה:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לבדיקות קולונוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/09/2011עדיף היה לשאול רופא הסוכרת.
מציע לא לקחת גליבטיק ופרמדייז- ולהקטין מעט מינון הלנטוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות קשותירון07/09/2011
שלום.
בן 45 לפני שש שנים הבחנתי שיש שינוי בהרגלי היציאה שלי מפעם ליום למס' פעמים רכות הייתי אצל רופא גסטרו ובוצע לי בדיקת קולונוסקופיה תקינה לפני שש שנים, האים יש צורך לחזור על הבדיקה ואם כן אז כל כמה זמן?אני מרגיש עכשיו שיש לי יצאות עדיין מס' פעמים במיוחד בבוקר אבל קשות יותר,לא ידוע לי על בעיה במשפחה של מעי הגס.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא החליט שזה מעי רגיש תודה.
ירון07/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)