מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב!אור26/12/2010
יש לי מאתמול גירוד בפתח הנרתיק ושמתי לב שההפרשה שלי באותו צבע אבל סמיכה יותר.
זה אומר שיש לי פטריה? אני חייבת להבדק אצל גניקולוג או אפשר לקנות אגיסטן?מדוע זה קורה?
החדרת אצבעות או שהבן זוג יורד לך יכולה לגרום לפטרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב! - תגובה
דניאלה פרייפלד26/12/2010לפנות שאלה זו ,בפורום, לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת בנושא אחראלכס26/12/2010
שמתי לב שכשהעניינים מתחממים, לחבר שלי יוצא נוזל שקוף מהפין,
שמעתי על המושג זרע מקדים, האם הכוונה לזה?
(הוא לא מתלונן על כאבים או דלקות וככל הידוע הבריאות שלו טובה חוץ ממשקל עודף)
הרבה חברות שלי מקיימות יחסי מין בלי אמצעי מניעה והחברים שלהן גומרים בחוץ,
ככל הידוע לי, אף אחת מהן לא נכנסה להריון עד כה, כיצד ייתכן הדבר?
הגענו למצב שהחבר שלי רצה להחדיר את איבר מינו למספר שניות, רק להרגיש אותו בלי,
אבל סירבתי בתוקף, הנוזל שיוצא לו לפני מבהיל אותי והבנתי שגם ממספר השניות האלה אפשר להיכנס להריון.
האם אני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
דניאלה פרייפלד26/12/2010כל הכבוד !!!!שאת עומדת על שלך,ואינה מותרת או מרצה את חברך.
אכן ,כל חדירה ,ללא אמצעי הגנה ,מעלה את הסיכון להריון לא רצוי...
את צודקת,הנוזל השקוף אכן מכיל זרע והבחור אינו מרגיש בו ולכן אינו יכול לעצור את פליטתו...
לגבי החברות.. עד כה ,התמזל מזלן...בתקווה שימשיך כך...את לא נשמעת אחת, שתתן למזל להנחות את חייך..... תמשיכי כך, עם בטחון,וכח רצון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו הסיכוי האמיתי להיכנס להריון?
אלכס30/12/2010ובכל זאת, שמעתי על בנות רבות שמקיימות יחסי מין בלי אמצעי מניעה
ומצד שני, אתם (ואני) טוענים שמכל חדירה קלה ניתן להיכנס להריון,
האם הסיכוי להיכנס להריון באמת גדול כל כך?
הרי נשים מקיימות יחסי מין לא מוגנים במשך שנים עד שקורה והן נכנסות להריון.
האם הסיכוי להיכנס להריון מבוסס על מזל ובריאות בני הזוג או שהוא באמת לא
כל כך גדול אבל קיים ולכן אתם מזהירים מפני כל מגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכס
דניאלה פרייפלד31/12/2010זה לא ענין של דיון פלסופי.....
כל חדירה ללא אמצעי מניעה מעלה את הסיכון להריון לא רצוי !!!!
ברגע שזה קורה אתם נכנסים ל% שכן קרה להם ולא לקבוצה שהתמזל מזלם....
האם אתה מוכן כל פעם מחדש לקוות שלא תהיה בקבוצה ללא המזל???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאלכס26/12/2010
הגיעה אלי שמועה שמים מנטרלים את השפעתו של הזרע,
ובעת קיום יחסי מין במידה ויש צורך החבר שלי שוטף את איבר מינו.
לפני זמן לא רב, התשוקות שלנו גרמו לנו לעשות שטות,
עשינו אמבטיה משותפת והוא החדיר את איבר מינו למספר שניות,
הייתי לחוצה והמחזור שלי איחר ביותר משבועיים, עשינו שתי בדיקות שיצאו שליליות
ובסופו של דבר המחזור הגיע.
אני מניחה שהכל בסדר, והשאלה שלי היא כזאת,
בעת קיום יחסי מין בבריכה\אמבטיה\ג'קוזי וכדומה, החשש להריון נמוך יותר?
ואם כבר אז אני גם אשאל, אם מקיימים יחסי מין בזמן המחזור, אין חשש להריון?
כל זה שמועות ומחשבות שהגיעו לאוזניי.
אין צורך לנזוף בי על טעותי כי היא לא תחזור על עצמה, התנהגתי בטיפשות וחוסר אחראיות, והדאגה שכיננה בי במשך שבועיים הספיקה לי בתור עונש. תודה מראש על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
דניאלה פרייפלד27/12/2010כל עוד יש חדירה ...ולא משנה באיזה סביבה ,יש חששששששששש
נדיר מאד שתכנסי להריון בזמן הוסת, אך זה לא בלתי אפשרי....
לא הייתי נוזפת...ראיתי שעשית "עבודה" טובה ....עצמך עם עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לאוננותשגיא26/12/2010
שלום אני בן 16 וחצי, אני עושה ביד כל יום ולפעמים גם יותר מפעם אחת ביום.. האם זה מזיק?
ויש פעמים שאני גומר ואז יש לי דחף עצום לפיפי ושאני משתין שורף לי ממש ואני נלחץ מאוד וההרגשה של השורף נשארת הרבה זמן.. ה עושים עם זה? תודה שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לאוננות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/12/2010זה לא מזיק לאונן כל יום ויותר. האם אתה מאונן עם חומר סיכוך ו/או סבון? כי יתכן וזה נכנס לך לשופכה ואז כשאתה משתין זה שורף...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שגיא26/12/2010לא בכלל לא וההרגשה של השורף נמשכת הרבה זמן וכאילו יש תמיד הרגשה של פיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתשגיא26/12/2010
שלום אני בן שש עשרה וחצי, יש לי חברה כמעט שנה ואני כן נמשך אליה ואנחנו מקיימים יחסי מין והכל הולך טוב אבל במחשבות שלי שאני מאונן אני חושב על גברים ואילו גם חולם ומסתכל על זה גם באתרי סקס.. אני נורא אוהב את חברה שלי וכמובן נשים.. אני לא יודע מה אני ואני מקווה מאוד שאני סטרייט וזה סתם בלבול כזה של הגיל..
תודה עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשגיא שלום
מירב שרון27/12/2010אתה מעלה כאן שאלה בנוגע לנטייה מינית ולא זהות מינית. בעקרון מיניות נעה על הרצף כאשר רוב האנשים הם לא הטרו-סקסואלים או הומוסקסואליים אלא איפהשהו על הרצף בין השניים. בגילך זה טבעי לחפש את עצמך ולחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך, תאפשר לעצמך את המרחב הזה של חופש לחפש את עצמך מבלי להיות שיפוטי כלפי עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויחסוי25/12/2010
אני כול הזמן חושב על פורנו וכול הזמן הפנוי שלי אני באתרי סקס מה לעשות
אני בן 13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון27/12/2010אתה מתאר מצב של התמכרות לפורנו ואתה ממש צעיר. אני מציעה שתפנה למכון רם שם מנהלת את המרכז רונית ארגמן- מטפלים בבני נוער ומבוגרים שסובלים מהתמכרות מינית (אוננות/פורנו וכד'). אם יש מניעה כלכלית אז תפנה לסניף הקרוב של "דלת פתוחה" לייעוץ מקצועי בלי תשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למבינים בלבד רופא או מומחהיערית25/12/2010
שלום רב, האים ע"י זה שלקחתי פוסטינור לפני שבוע וגם לפני 3 חודשים בערך גם לקחתי (אני יודעת שזה לא כ"כ בסדר ויותר אני לא עושה זאת ) אך בכל זאת האים זה ישפיע בפעם אחרונה למניעת הריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וודאי
רון26/12/2010וודאי שזה י/משפיע !!
ותפסיקי לשאול את אותה שאלה בכמה פורומים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק למומחה
שרון26/12/2010מופנה רק למומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליערית שלום
מירב שרון27/12/2010אני מבינה שלקחת פעמיים פוסטינור כי פעמיים קיימת יחסי מין לא מוגנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרי עיקוב ,,,,,,כנסו בבקשה זה חשובחסוי25/12/2010
שלום לכן, שאני מאונן אני גומר אחרי דקה ככה -+ אפילו פחות.
ואני בן 16.5 עוד לא עשיתי יחסי מין,
שאני יעשה יחסי מין אני יפחד לגמור מול האישה אחרי דקה, זה מבייש נורא...
שמעתי על ספריי שקוראים לו סטאד 100 שמעקב פליטה
וקראתי עליו קצת וכתוב שהוא מאושר על ידי משרד הביראות, ואפשר להנות מיחסי מין ארוכים של דקות רבות.
השאלה שלי היא האם זה באמת פועל, והאם זה פוגע בבריאות , בעתיד להביא ילדים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון25/12/2010יש ספריים שונים שמוצעים בשוק הפועלים כמאלחש, אבל למה מראש לייצר תלות בכזה דבר אם אתה יכול ללמוד תרגילים לעיכוב שפיכה ואז אתה תלוי אך ורק בעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הם אותם תרגילים למשל??
חסוי28/12/2010כותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון29/12/2010תרשום בגוגל תרגילי התחל-הפסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ..חסוי25/12/2010
היי, אני בת 20 ועדיין לא קיימתי יחסי מין. יש לי חברה שכשהיא שמעה את זה היא הייתה קצת בהלם ואמרה לי שאני כבר צריכה לקיים.
אני לא בטוחה שאני כבר מוכנה לזה, גם אני לא נמצאת בקשר רציני עם מישהו.
אני פוחדת שכשאהיה בקשר רציני אני לא אדע איך לקיים יחסים וזה ירתיע את בן הזוג שלי.
או שבן הזוג שלי ידע שלא קיימתי יחסי מין וזה ירחיק אותו.
איך אפשר לדעת אם מוכנים או לא? וזה בסדר שלא קיימתי יחסי מין עדיין?
ועוד שאלה, אוננות יכולה לפגוע באיזו שהיא דרך בלהיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון25/12/2010אתחיל מהסוף להתחלה. אין שום קשר בין אוננות לבין סיכוייך להיכנס להריון. לגבי הגיל שלך ועצם היותך בתולה, אין כאן כללים, זה עניין מאוד אישי שלך, האם את מעוניינת בקשר רציני עם מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ברור.
חסוי26/12/2010אבל אני חושבת שגברים ששומעים שעדיין לא קיימתי יחסים מתרחקים. זה קרה לי עם מישהו אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/12/2010יתכן שיש גברים שזה ירתיע אותם, אך מדובר בגברים שאולי רוצים להיות פחות מחוייבים כלפייך וממילא את תעדיפי קשר רציני ומשמעותי עם מישהו שאיתו תרצי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלונה25/12/2010
אני ובן זוגי בני 19 והתחלנו לקיים יחסים מין לפני כחודש.. כל הזמן הזה עשינו את זה 5-7 פעמים ועדין בכל הפעמים שהוא מחדיר לי זה כואב.. למרות שאני רטובה שם ועשינו משחקים מקדימים..
1. מה הסיבה לכך?
2. אנחנו משתמשים בקונדום.. אם הוא מחדיר ומוציא יותר מדי פעמים זה גורם לפגיעה בקונדוןם? כי לפני כמה ימים הוא החדיר והוציא הרבה פעמים והקונדון נקרע..
ורציתי רק להגיד שאני סומכת עליו ואוהבת אותו הכי שבעולם.. לפני שהתחלנו עם הקיום יחסי מין שנינו היינו בתולים.. אבל אני אף פעם לא נהנת מהסקס ואין לי מושג מה הסיבה לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלונה שלום
מירב שרון25/12/2010אין ספק שאם כואב לך זה לא יהיה מהנה עבורך. איפה כואב לך? האם הכאב בחדירה? בפתח הנרתיק? במהלך הסקס? לאחר הסקס? האם את מגיעה לסיפוק במשחק המקדים עוד טרם החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלונה31/12/2010החדירה עצמה טיפה כואבת אבל זה עובר אחרי כמה שניות.. הכאב הוא באמצע הסקס שהוא עולה ויורד יש קטעים שזה כואב ואני מרגישה כאילו הוא דוחף עמוק מדי..
אפשר לקבל תשובה על השאלה ששאלתי על הקונדום הקרוע? לפעמים שאני והבן זוג שלי מקיימים יחסי מין הפין יוצא וללכן אנחנו מחדירים אותו שוב.. האם הפעולה הזאת מספר פעמים מעלה את הסיכון לקריעת הקונדום כמו שקרה לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאענה מהסוף להתחלה
מירב שרון01/01/2011בהחלט מגביר סיכון לכך שיהיה "פנצ'ר" כאשר הקונדום נכנס ויוצא מספר פעמים במהלך הסקס, זה גם עלול להחליק.
לגבי הכאב, אני מבינה שכואב גם בפתח הנרתיק, גם במהלך הסקס וגם עמוק בפנים, לכן אני מציעה שתגיעי להיבדק אצל רופא/ת נשים שהיא/הוא גם סקסולוג/ית על מנת לאבחן במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבשיונתן24/12/2010
לפני שבועיים אני וחברה שלי קיימנו סקס יבש עם 4 שכבות (תחתונים מכנס תחתונים וטייץ).
היא אמרה לי שהיא הייתה בסיום המחזור ומאז היא לא מסכימה לעשות שוב כי פוחדת שהיא בהריון בגלל שמרגישה בחילות, כאבי בטן, ועייפות ..
יכול להיות שהיא בהריון או שהיא סתם נלחצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס יבש - תגובה
דניאלה פרייפלד24/12/2010אין סיכוי...זרע אינו חודר בד,אז עם 4 שכבות .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה..
יונתן24/12/2010זה לא יכול להיות קשור לעובדה שהיא הייתה במחזור נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש לחוצה!ליאורה24/12/2010
אם חבר שלי היה ללא בגדים ואני הייתי עם טייטס ותחתונים והוא גמר אפשר להכנס מזה להריון?...בעקרון שנינו גמרנו וראיתי רטיבות בטייטס...אני לא יודעת מה לעשות...ראיתי גם חור קטנטן בטייטס ליד איבר המין אבל הרטיבות לא הגיעה לחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוכן
רון24/12/2010יש אופצייה להריון ! בייחוד שהיה חור במכנס אליו יכול לחדור נוזל הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לחוצה! - תגובה
דניאלה פרייפלד24/12/2010זרע אינו חודר בד....קשה להאמין, גם עם חור קטן קטו ביותר, שיש סיכון...
תרגעי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהלילי24/12/2010
אני בת בכיתה י"א, ולפני כחודשיים קיימתי עם החבר שלי יחסי מין מוגנים, אך הקונדום נקרע והוא גמר בפנים.
עשיתי כבר 2 בדיקות ביתיות, והתוצאה יצאה בשתיהן חיובית.
אני באה מבית דתי לאומי, ואני לא מסוגלת לספר את זה לאף אחד.
לא מסוגלת אפילו לפנות ליעוץ. ואני רוצה לשמור את הילד הזה.קשה לי מאוד.
מה אני עושה?אני בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילי שלום
מירב שרון24/12/2010את לא יכולה להישאר עם זה לבד, חשוב מאוד שתקבלי תמיכה וליווי מקצועי. תבררי איפה יש סניף של "דלת פתוחה" הכי קרוב למקום מגורייך, תיגשי לשם והעזרה שתקבלי שם היא בלי תשלום. מה לגבי חבר שלך? האם הוא יודע לגבי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא יודע ...
לילי24/12/2010דיברתי איתו על זה, והוא אמר שהוא יתמוך בכל החלטה שלי.
אבל הוא בן ..
ואני קצת מפחדת ללכת לבד אל דלת פתוחה ...
אני מרגישה כל כך לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/12/2010אני מבינה שהחבר שלך רוצה לתמוך בך בכל מה שתחליטי אז תבקשי ממנו להגיע ביחד איתך להתייעצות בדלת פתוחה. מאוד חשוב שלא תהיי לבד עם כל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
רון25/12/2010ראשית אני רוצה לפרגן לך על הנכונות להשאיר את היילד / ילדה המדהימה שגודלת בתוכך !!
חשוב מאוד שהבית בו גדלת הביא אותך למקום הזה ולמסקנה הזו להשאיר את התינוק/ת ולא למקום של רצח של התינוק להבדיל אלף אלפי הבדלות
המון הצלחה בדרך בה בחרת !!!
אשת חייל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה!
לילי25/12/2010אני אדבר איתו על זה...אבל הבעיה שגם הוא מגיע מבית דתי, ואני יודעת שיהיה
לשנינו מאוד קשה עם המשפחות.
רון- תודה על התמיכה.
אני באמת לא יודעת איך אני אעבור את זה.
ובכלל בכיתה י"א, ועם המשפחה והחברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון מגמירה בפה?בדוי23/12/2010
שאלה קצת טיפשית חחח ... אין מצב שאם חבר שלי יגמור לי בפה אני אכנס להיריון נכון?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוי שלום
מירב שרון23/12/2010כל שאלה היא לגיטימית כל זמן שהיא מכבדת את השואל ואת הנשאל. לא ניתן להיכנס להריון או להכניס להריון במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה גיל...א'23/12/2010
שלום.
יש לי כמה שאלות:
1) באיזה גיל הפין אמור "ליפול" (ז"א שהוא פונה כלפי מטה ולא חצי ישר, לא כשהוא עומד)
2)היום ובכלל בתקופה האחרונה אני גומר בערך 3 פעמים כל יום. האם זה עלול לפגוע??
3)משום מה כשאני מאונן אני לא מצליח לגמור בשיטה הרגילה של שיפשוף עם היד אלה רק כשאני משפשף את הפין על שמיכה כשאני שוכב.. האם זה הגיוני.? יש שיטות להתרגל לשיטה ה"רגילה" ??
4) כשזהו עומד לי הוא עומק קצת עקום עם נטיה למעלה, הגיוני??
אני בן 14.5
תודה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/12/2010לא כ"כ הבנתי את שאלתך הראשונה. אולי תנסה להסביר את עצמך מחדש. לגבי השאלה השנייה, זה לא מזיק מבחינה פיזית להגיע לשפיכה 3 פעמים ביום, אני מבינה שמדובר באוננות, מה שכן מדובר בתדירות גבוהה והשאלה האם זה בא על חשבון שאר תפקודי החיים כגון לימודים, חברים, וכד'?
לגבי השאלה השלישית, כדאי מאוד שאכן תתרגל עוד דרכים לאוננות ולא "תקבע" את זה בדרך מסויימת, לנסות על הגב, לנסות בישיבה, ותנוחות שונות, ניתן להיעזר בשמן שקדים/חומר סיכה על בסיס מים. לגבי שאלתך הרביעית, זה לגמרי טבעי שהפין יהיה עם נטיה כזאת או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א
א'24/12/2010שכשהוא לא זקוף, קצהו פונה כלפי מטה ("שוכב") וצמוד לביצים
ולא "מנותק" מהם ברובו (ניראה כמו רובה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט שכחתי
א'24/12/2010אני לא נהנה מאוננות בישיבה או בשיטה ה"רגילה" של שיפשוף הפין כמו עם השיפשוף בשמיכה.. זה יסתדר לו מתישהו??
מירב שרון25/12/2010זה יסתדר אך ורק על ידי תרגול בתנוחות שונות. מה עוזר לך באוננות? האם אתה נעזר בגירוי ויזואלי ו/או בפנטזיות מיניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לגמרי תקין
מירב שרון25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)