מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם כפות ידייםסימונה24/02/2010
בוקר טוב
יש לי בעיה של הירדמות כפות הידיים בעיקר בשעות הבוקר. לפעמים יש לי עקצוץ באצבעות..
איזה טיפול יכול להתאים לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירדמות כפות ידיים
שימי בק24/02/2010שלום סימונה
האם ידוע לך מדוע נרדמות לך הידיים? זה יכול לנבוע מגורמים שונים. כנראה יש עלייה בלחץ בתעלה שיכולה להיגרם כתוצאה מנפיחות המבנים האנטומיים שעוברים בתעלה כמו התנפחות מעטפות הגידים וכו'. האם את מחזיקה את שורש כף היד בתנוחה של יישור או כיפוף לפרק זמן ממושך?
אלקטרומיוגרפיה (EMG ) זוהי בדיקה שתצביע על מעורבות העצבים ותגדיר את חומרת הלחץ מומלץ לבצע בדיקה זו.
אשמח לקבל עוד פרטים ולהמליץ לך על הטיפול המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום סהרג'ולי ריינבאו19/02/2010
אני מחפשת עליך המלצות, נכנסת לפורום עיסוי בתפוז שואלת שאלות ובסוף מגלה שיש לך פורום משלך :-))
אתה עובד עם חברת הביטוח שלי וגם הקליניקה שלך קרובה אליי אז נקבע בקרוב.
תדע שיש לך מפרגנים רבים!
סופ"ש נפלא
ג'ולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
סהר צור20/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת סטרואידים לעמוד השדרה תחת CTאבי17/02/2010
האם מישהו עבר הזרקת סטרואידים לעמוד השדרה אצל דר' סטפן בן שושן ?
אשמח לקבל המלצות/אזהרות ממישהו שעבר את התהליך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אבדוק לך את זה
סהר צור17/02/2010מספר מטופלים שלי עברו טיפול כזה. אברר אם אכן זה היה אצלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקה
סהר צור19/03/2010מספר מטופלים שלי עברו את ההליך במדיקל סנטר. אתה מוזמן ליצור עימי קשר במייל ואמסור לך את ממצאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסהר שלום
איתי13/04/2010אנו מתעניינים בזריקה הנ"ל לפריצת דיסק של אבי.
אשמח אם תוכל לשלוח גם אלי את הממצאים.
תודה מראש
איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
סהר צור13/04/2010בעקבות הפניה הקודמת יש לי גם טלפון של מטופלת שמוכנה להעיד על אופן וטיב הטיפול.
אתה מוזמן לפנות במייל ואשלח לך פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לימפטיפז11/02/2010
אני אחרי שאיבת שומן ורציתי לדעת האם עיסוי לימפטי נקרא גם עיסוי רפואי?
קבעתי תור ומנהל המכון אמר שזה דומה לעיסוי רקמות עמוק..רציתי לדעת מה הנזק שיכול להיגרם לאזור המנותח אם עושים את העיסוי הלא נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי רפואי
סהר צור15/02/2010שלום פז
אכן עיסוי לימפתי הוא אחד מטכניקות עיסוי רפואי. הוא ממש לא דומה לעיסוי רקמות עמוק. העיסוי עדין מאוד. לא יכול להיגרם נזק לאזור המנותח מעיסוי לימפתי אך לא הייתי ממליץ על שימוש בטכניקת טיפול עמוקה באזור..
באתר שלי יש הסבר מפורט יותר על העיסוי הלימפתי וכיצד מבצעים אותו..
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כתףמרינה09/02/2010
כשאני מרימה אאת היד לקחת צלחות מהארון כלים אני מרגישה כאבים בכל היד ולא מצליחה להגיע.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת במהרה לטיפול
סהר צור15/02/2010שלום מרינה
שאלתך חמקה לנו אז תסלחי לנו על התשובה המאוחרת.
בכל הנוגע לבעיות כתף יש לגשת בהקדם לקבלת טיפול. ככל שמושכים בעיית כתף כך קשה יותר להיפתר ממנה. ככל הנראה זוהי התחלה של כתף קפואה.
עיסוי רפואי בגישת טריגר פויינט יתן מענה יעיל לבעייתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבדלית ג'רסי07/02/2010
שלום
הנני סובלת מכאב גב בצד שמאל בחלק התחתון של הגב העליון מזה 4 שבועות. הכאב הוא בד"כבזמו ישיבה.
הנני מתגוררת בארה"ב ולפי אבחנת פזיוטרפיסט מדובר ב:
Thoracic/Lumbar Spine Pain
מה זה בדיוק אומר? ומה הגורם לכאב זה.
חשוב לציין כי הנני בהיריון בשבוע שמיני.
האם יתכן שלכאב הגב יש קשר ישיר להיריון?
אודה לךעל תשובתך
דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יש קשר
סהר צור09/02/2010שלום דלית
האיבחון מתאר את מוצאו האנטומי/פיזיולוגי של הכאב-הזיזים החוליתיים של אזור חוליות החזה והמותן.
כאב זה אופייני גם לנשים בשלבים מתקדמים של ההריון. הקשר הוא ישיר לשינויים שמתרחשים בגופך כחלק מההכנה ליום המיוחל-הלידה.
את יכולה להקל בשלב זה על הכאב במידה ניכרת אם תגשי למטפל בעיסוי רפואי שמתמחה בטיפול בנשים הרות..
רפואה שלמה ולידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה לאחר פגיעה בסקרוםיותם05/02/2010
עברתי תאונת אופנוע לפני כשבועיים וכתצואה מכך נוצר שבר בסקרום.
מדובר בשבר יציב.
אני כבר הולך על כביים ועושה את רוב הדברים לבד.
הבעייה היחידה היא חוסר תחושה באזור הפגיעה.
רק באזור השבר מעט מעל הישבן בצד שמאל אין לי תחושה כלל.
אני מעט מודאג, האם זה יתאושש?!.
יש צורך בהתערבות ניתוחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה עצבית
סהר צור06/02/2010שלום יותם
ראשית טוב שאתה איתנו.
ככל הנראה שישנה פגיעה עצבית וכתוצאה מכך חוסר התחושה המקומית. כמו כן אני מניח שאין צורך בהתערבות ניתוחית כל עוד אתה מסוגל לתפקד כראוי. נכון שהתחושה לא נעימה אך גם מבחינה עצבית (אם אכן הפגיעה היא בעצב) יתכן ויווצרו קשרים עצביים חדשים וחלק מהתחושה יחזור.
מאחל לך רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן התאוששות לאחר שבר בסקרום
יותם09/02/2010קודם תודה על התשובה לשאלה הקודמת.
יש לי שאלה נוספת.
השבר כנראה הולך ומשתפר, אני חש פחות ופחות כאבים והתפקוד משתפר פלאים.
הייתי בביקורת לאחר שבועיים ושאלתי מתי אוכל לרכב שוב למטרות מנהלתיות בלבד.
את אופנוע הכביש כבר מכרתי ואני מעוניין בקטנוע קטן ופשוט בכדי להגיע ללימודים והעבודה.
האורטופד אצלו עברתי ביקורת אמר שאני אוכל לחזור לרכב רק בעוד חצי שנה.
מה שמעמיד אותי בבעייה.
האם החצי שנה הזאת היא סתם גזירה מתוך הערכה מאוד מאוד גסה של הרופא?
כך זה נראה לפחות.
כמה זמן אחרי זבר רציני ניתן לחזור חזרה לרכב?
יש עומס על האגן בזמן רכיבה על אופנוע / קטנוע?
או שתמונה סכנה בנפילה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורות טובות
סהר צור10/02/2010טוב לשמוע שהרגשתך השתפרה ושהכאבים פחתו.
רק מעקב ובקרה יאמרו לך מתי תוכל באמת לשוב לתפקוד מלא.
בזמן ישיבה ישנו עומס גדול ביותר על האגן והוויברציות של הנסיעה מחריפות עוד יותר את הנזק כמו גם הסכנה של נפילה נוספת.
התאזר בסובלנות והמשך בעבודת השיקום עד להחלמה מהירה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בכתףכאבי כתף03/02/2010
מה התדירות המומלצת לקבלת עיסוי רפואי כשיש בעיות כתפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות מומלצת
סהר צור06/02/2010שלום
המלצה לתדירות וכמות הטיפולים הנדרשת בכל בעיה ולאו דווקא בבעיות כתפיים נעשית אך ורק לאחר איבחון מקיף ומבדקי תנועה של המפרקים ותפקוד השרירים.
מפרק הכתף הוא מהמורכבים בגופנו. בכל הקשור לפתולוגיות כתף יש צורך לגשת לטיפול מהרגע הראשון שבו חלים הכאבים על מנת להשיג תוצאות שיקומיות טובות ומהירות.
כמו כן אין ולו פרט אחד בפניה אשר יאפשר לי להניח הנחה לגבי הבעיה ומנגנון הפגעיה ולכן צר לי שהתשובה לא עונה על התדירות המומלצת.
אשמח אם השאלה תהיה מדוייקת יותר ואני גם מוכן לתת מענה טלפוני.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות רבהחגית02/02/2010
שלום
אני מותשת מאוד לאחרונה, כל גופי תפוס ונוקשה בעיקר בשכמות ובגב התחתון. אני סחוטה מעייפות וכבר אין לי כוחות לקום לעבודה בבוקר.. האם עיסוי יכול להחזיר לי את הכוחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות רבה
שימי בק03/02/2010שלום חגית
חסרים לי פרטים נוספים לגבי מצבך הבריאותי, האם שעות העבודה מרובות, האם נמצאת בסביבה לחוצה? בכל מקרה
מומלץ קודם כל לבדוק את תפקוד הגוף ולכן דבר ראשון תפני לרופא המשפחה לבדיקות שיגרתיות.
עיסוי יכול לפתור את הנוקשות שקיימת בשכמות ובגב התחתון, לשחרר מתחים ואף להחזיר חיוניות לחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצבוב שריריםmimi02/02/2010
הייתי רוצה למצוא מידע מפורט על העצבים שיש בגוף, מאיפה הם יוצאים ואילו שרירים הם מעצבבים. היכן אני יכולה להשיג מידע כזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנם מספר מקומות
סהר צור03/02/2010ואתרי אינטרנט שמוכרים ציוד רפואי וציוד למטפלים לרבות פוסטרים של מערכת העצבים.
אנו מנועים מלרשום את שמם בפורום אך אם תפני דרך המייל אשלח לך המלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי עיסוישי02/02/2010
אני מעוניין להתחיל ללמוד עיסוי והייתי רוצה לקבל המלצות.
אין לי ניסיון ורקע בתחום חוץ מזה שאני עושה למשפחה לפעמים לחיצות על הבגדים וכולם אומרים שיש לי מגע טוב ואני צריך ללמוד את זה.
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי עיסוי
שימי בק02/02/2010שלום שי
בארצנו הקטנטונת יש מגוון רחב של בתי ספר המלמדים עיסוי.
מומלץ להגיע לבתי הספר השונים ולנסות להכיר את המורים, שכן לא מספיק שהבית ספר מוכר
יכול להיות שתיתקל במורה שאינך יכול להתחבר לסגנון הלימוד שלו.
תבדוק את כמות השעות המוקדשת ללימוד אנטומיה המינימום הינו 120 שעות אקדמאיות.
תבדוק האם קיים תירגול מעשי מעבר לשעות המצויינות בקורס
חשוב לבדוק כמה תלמידים בכל קורס
כדאי להיכנס לאתר איגוד מקצועות הגוף בישראל כדי לבדוק בתי ספר העונים על דרישות האיגוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שי09/02/2010האם יש לך המלצה מסויימת? מורים או בית ספר שאתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי ספר לעיסוי
שימי בק15/02/2010שלום שי
מפאת כבוד לכל בתי הספר הפועלים בענף והיכרות אישית שלי עם חלק מהמורים לא אוכל לתת לך שם
של בית ספר מסויים. אתה יכול לפנות אליי באופן ישיר לכתובת המייל שלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בבוקרגיא לוי31/01/2010
אני סובל מנוקשות וכאב בגב התחתון בעיקר בשעות הבוקר. כשאני מנסה למתוח אני מרגיש שהכל תקוע שם.. בשעות הערב זה הרבה יותר קל לי למתוח ואני גם מגיע לכפות רגליים מבלי לכופף ברכיים. יש לכם הסבר לתופעה? אני בן 32 ומתאמן שלוש פעמים בשבוע בחדר כושר ועובד בעבודה משרדית כמנהל חשבונות. אם יש לכם הצעות אשמח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשיל את הכאב
סהר צור31/01/2010שלום גיא
כאבי גב וקישיון באזור גב תחתון ידועים ונפוצים בקרב כלל האוכלוסיה. הסיבה ששמת לב לאחרונה היא ככל הנראה בשל מודעות גוברת למצב גופך, עומס אימונים בחדר הכושר ומנח יציבתי בשעת העבודה.
ההסבר לתופעה הוא פשוט. בלילה כאשר אנו ישנים אנו מצויים במצב שהוא כמעט סטטי לחלוטין ונוזל חוט השדרה חוזר "לחלחל" בין החוליות. כאשר אתה קם בבוקר נוזל זה נמצא במלוא תכולתו בחוליות עמוד השדרה ומקשה עליך בתנועת המתיחה ומגביל את התנועה מאזור המותן. בשעות מאוחרות יותר נוזל זה מתפזר לאורכו ולרוחבו של עמוד השדרה ומאפשר לך תנועתיות טובה יותר.
ההמלצה אף היא פשוטה. ראשית אל תאלץ את עצמך בכוח להגיע למצב של מתיחה מלאה.
בדוק עם עצמך מתי נוח לך יותר להתאמן - בשעות הבוקר או אחה"צ / ערב?
תנועות עדינות של הנעת האגן לפנים ולאחור יכולים להקל עליך בשעות הבוקר ולאפשר תנועתיות טובה יותר.
בהצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב תחתוןאיצ'י26/01/2010
שלום
כשאני מתאמן בחדר הכושר במכשיר פולי עליון אני מרגיש מתיחה חזקה בגב תחתון ומעיין כאב כזה אבל כאב טוב. האם זה בסדר והאם טיפולי עיסוי ודיקור יכולים לעזור?
כשאני עושה מתח אני לא מרגיש את אותה מתיחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב טוב
סהר צור26/01/2010שלום
אכן ישנו מונח כזה "כאב טוב" ואני שמח שאתה יודע לזהותו.
המתיחה שאתה חש במכשיר הפולי היא כתוצאה ממשיכה של השריר הרחב הגבי-לטיסימוס דורסי אשר מבצע את התרגיל ואזורי התחל שלו בגב התחתון. הסיבה שאתה חש בפולי ולא במתח היא שבפולי אתה מבצע את התרגיל בישיבה כך שהאגן ממוקם בסיבוב לאחור והברכיים כפופות לפנים מה שמגדיל את המתיחה.
עיסוי בהחלט יכול להועיל לך בשילוב עם אימונים במועדון הכושר.
העיסוי ישפר את ההתאוששות שלך בין האימונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גבסובלת20/01/2010
שלום לכם
מזה שבוע שיש לי כאבים בגב מאזור הישבן ועד אחורי הברך. הכאבים הורגים אותי בעיקר בבוקר וכל פעם שאני מתחילה פעולה לאחר מנוחה ומישיבה לקימה.
תעזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות
סהר צור21/01/2010שלום לסובלת
ממליץ לך לחמם את אזור הכאב, ניתן להתקלח עם מים חמים ולסיים במים פושרים.
בתחילת כל תנועה או יותר נכון - לפני תחילת תנועה יש להקדיש רגע של מחשבה (מודעות) על איך אוספים את הגוף לקראת הפעולה.
לא נתת מספיק פרטים כמו האם ביצעת תנועה לא נכונה או שקמת כך בוקר בהיר אחד..
על כל מקרה מומלץ להתייעץ עם גורם רפואי.
ניתן גם לבצע טיפולי מגע לרבות עיסוי רפואי שיקלו על מכאובייך.
מאחל לך רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי כמניעהירדן שוורצמן18/01/2010
שלום
רציתי לדעת האם עיסוי יכול למנוע מחלה כמו סרטן ואם לחולי סרטן מותר לעשות עיסוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי וסרטן
שימי בק19/01/2010שלום ירדן
אין מחקר מדעי המוכיח כי עיסוי יכול למנוע סרטן. יחד עם זאת יתרונותיו של העיסוי כשיטה משלימה הם שיפור איכות החיים והקלת הסימפטומים של רבים מחולי הסרטן שכן העיסוי ידוע, בין השאר, כמפיג מתחים, ומשפר את זרימת הדם והלימפה.
יש להתאים את הטיפול לחולה בהתאם למצבו הגופני ולמצב מחלתו לאחר יעוץ עם הרופא המטפל.
מומלץ לפנות למטפל בעיסוי רפואי המכיר את סוגי העיסוי המיועדים לחולי סרטן.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי היקר ברוך הבא לפורום
סהר צור19/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)