מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין Dטלי07/08/2011
שלום,
עברתי בדיקות דם הכל יצא תקין חוץ מויטמין D שיצא נמוך מאוד ng/ml 3 לקחתי מינון של 2000 UI למשך חודשיים, בדיקת דם חוזרת הראתה שהויטמין עלה ל 20, הבעיה היא התופעות לוואי שחוויתי בזמן הטיפול, פריחה וגירוד בעור, טעם מתכתי בפה, עיניים יבשות שדורשות טיפות, עצירות וכאבי ראש. כשהפסקתי לקחת את הויטמין הכל הפסיק, איך ממשיכים את הטיפול עם כל תופעות הלוואי האלו?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
ד``ר אלון מרגלית07/08/2011שלום טלי
תנסי להפחית מינון לחצי או רבע ממה שנטלת ולבדוק האם תופעות הלוואי חלפו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה פה?מוריה05/08/2011
שלום
אני בת 33 והופנתי על ידי הרופא סכרת לעשות בדיקות בינהם קורטיזול בדם ובאיסוף של 24 שעות ( בעבר הייתה לי סכרת תלויית סטרואידים .כיום אני פחות או יותר מאוזנת). התוצאות שקבלתי מאוד מדאיגות אותי ואשמח להסבר: הקורטיזול בדם יצא לי גבוה- 847 ( כאשר הערכים התקינים הם מ 138-690)
ואילו באיסוף שתן 24 שעות לקורטיזול יצא ערך מאוד מאוד מאוד נמוך 0.4 ( כשהערכים התקינים הם מ 38-208)
איך יתכן שבדם זה גבוה ובשתן זה כל כך נמוך? האם זה מעיד על בעיה חמורה?
לציין שאני חולת לופוס ומטופלת בין השאר בפרדניזון ( 20 מ"ג) ומתתרוקסאט ( 20 מ"ג). כמו כן אני לא יודעת אם זה קשור אבל פעם כשעשו לי בעבר CT ראו בלוטת אדרנל קצת מוגדלת
אודה לכם על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה פה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/08/2011שלום לך,
התוצאה לא ברורה. יתכן שזה קשור לטיפול בסטרואידים .
כדאי להתיעץ עם אנדוקרינולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגלי יציאותאסף05/08/2011
שלום,
לאחרונה שמתי לב שכמות היציאות שלי ליום עלתה. בעבר היה מדובר בכ- 2 יציאות ביום וכעת זה 4. אופי היציאות תקין לחלוטין ואפילו טוב יותר מבעבר- רק התדירות גברה. איני חושב שהרגלי האכילה שלי השתנו. מה שכן, התחלתי לבצע פעילות גופנית (הליכה + ריצה) כ- 3 פעמים בשבוע.
האם הפעילות הגופנית יכולה להיות הסיבה לכך?
אם לא, מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה!
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי יציאות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/08/2011שלום,
פעילות גופנית אכן משפיע של תדירות היציאות, אך יחד עם זאת התדירות נראית לי
גבוהה יחסית ומצדיקה בירור.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מים אסורים לשתייהאריק04/08/2011
לצוות שלום רב, היום בשעה 11 בבוקר שתיתי בחממה ענקית ,מים מתוך ברז שהיו בחממה.לאחר ששתתי כמה מטרים לאחר מכן אני רואה שלט ורשום אסורה השתיה בחממה ושטיפת ידיים,והבנתי שהמים האלה הם בכלל מים שמשקים בהם את כל הצמחייה.יש בהם ריסוס.שאלתי היא . האם זה רעיל?מסוכן? יש צורך ללכת לבית חולים? האם אפשר למות מזה? שתיתי כמות עברו 6 שעות מאז. לא הקאתי. אודה לתגובה אורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים אסורים לשתייה - תגובה
עבר זמן ואני מקווה שהכל בסדר.
כדאי לברר מה מכילים המים ולהתקשר למרכז הרעלות ברמב"ם חיפה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת את שורש הבעיהליה04/08/2011
שלום רב ,
בת 43 , כל התוצאות של המעבדה תקינות למעט מדדי הדלקת .
סובלת מפיברומיאלגיה שהתגלתה לאחר שפניתי למספר רופאים בתחומים שונים עקב תופעות נוירולוגיות ואורטופדיות שונות.
לא הובחנה דלקת פרקים (לא בבדיקות המעבדה ולא בבדיקה גופנית)
על פי מה שידוע פיברומיאלגיה אינה מעלה את מדדי הדלקת .
אני מבינה שכל התקררות יכולה להעלות את המדדים אך אני לא חולה בכל פעם שאני מבצעת את הבדיקות...
1. האם קיימת השערה מסויימת ממי יכולות לנבוע התוצאות החריגות?
2. האם מומלץ להוסיף בדיקות נוספות שיכולות לתת כוון ?
תודה רבה מראש!!.
מצורפות התוצאות :
ערך ESR
03/08/2011 mm/h 36 0 (.........)* 25
22/03/2011 mm/h 50 0 (.........)* 25
25/10/2010 mm/h 27 0 (.........)* 25
ערך CRP
03/08/2011 mg/L 11.9 0 (.........)* 5
22/03/2011 mg/L 16.5 0 (.........)* 5
25/10/2010 mg/L 8.8 0 (.........)* 5
22/04/2010 mg/L 6.9 0 (.........)* 5
10/09/2008 mg/L 7.3 0 (.........)* 5
IMUNOGLOBULIN M
03/08/2011 mg/dL 303 40 (.........)* 230
IIMUNOGLOBULIN A,G - תקין GLOBULIN - תקין
C3 - תקין
C4 -גבוה ביחידה מהמותר (גבולי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת את שורש הבעיה - תגובה
אכן יש עלייה במדדי דלקת, שיכולה לנבוע מסיבות רבות.
ראומטולוג יכול להמליץ על בירור מקיף יותר.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליאב04/08/2011
ערכתי בדיקה של המוח בתהודה מגנטית. הסריקה בוצעה בטכניקה של TSE,SE בשקלול T2, T1 FLAIR במישור אקסיאלי, סאגיטלי וקורונלי לפני ואחרי הזרקת הגדוליניום לוריד.
1) מבנה תקין של הגומה האחורית עם חדר רביעי בגודל, מיקום וצורה תקינים. בפונס משמאל הודגם ממצא בקוטר כ 5 מ"מ בעל סינגל מעט גבוה בT2 וב FLAIR, נמוך ב VEIN BOLD לאחר הזרקת גדוליניום העשרה עדינה.
ממצא מתואר בפונס משמאל בעל אבחנה מבדלת של CAPILLARY TELEAN GIECTASIA, אפשרות נוספת של CAVERNOMA.
אשמח מאוד באם תענה לי בהקדם.
המשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
המושגים מתייחסים לבעיה מולדת שפירה בכלי דם .(התרחבות)
כדאי לשאול גם נוירוכירורג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בויטמין D וחומצה פוליתליאת04/08/2011
שלום,
אני בת 29 שנתיים לאחר לידה, בריאה בדר"כ,ברצוני לברר בהתאם לתשובות בדיקות הדם שנערכו לפני חודשיים,
כמה כדורים עליי לקחת על מנת לאזן את החוסר בויטמין D ?
כרגע אני לוקחת כבר שבוע כדור המכיל 400 מק"ג (הכדורים הסטנדרטיים שנמכרים בפארמים לא בטוחה לגבי היחידות מדידה כי זה לא מולי..) אבל האם מספיק 1 ליום ?
וכמו כן מתי היית ממציץ לבצע בדיקה חוזרת כדי לראות שיפור?
אודה לתשובה זו גם לגבי החומצה הפולית , כרגע נוטלת כדור אחד ביום שלחומצה פולית 5מ"ג של רקח.
התשובות:
TSH -2.32MLU/L (צ"ל בין 0.40 ל- 4.20)
ויטמין B12 - 312PMOL/L צ"ל בין 160 ל- 670
FOLIC ACID 5.9 NMOL/L צ"ל בין 7.1 ל- 47.0
ויטמין די - 38.7 NMOL/L צ"ל בין 75.0 ל- 250.0
שאר הבדיקות שעשיתי תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בויטמין D וחומצה פולית - תגובה
אני בד"כ ממליצה על טיפות ויטמין די , 1000-2000 יחידות במצבי חוסר.
חומצה פולית 5 מ"ג.
עדיף להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי המינון המתאים לך, התכשיר הרצוי ומשך הטיפול.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור04/08/2011
יש לי פיסורה... ."כבר שנה וחצי אני מורח משחה בשם עזרקאין.בפי הטבעת
" .כתוצאה משימוש ממושך בעזרקאין הופיע לי יבלות בפי הטבעת ....הפסקתי כבר שבועיים את המשחה אך היבלות נשארו ...השאלה שלי ......מה עושים כדי להסיר את היבלות? האם זה מסוכן?..{ברור לי שהיבלות נגרמו כתוצאה מהמשחה. כי זה נימצא איפה שמנגבים} תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
כדאי להתיעץ עם פרוקטולוג או רופא עור.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש את הסיבה לסמפטומיםl03/08/2011
שלום,
בן 43, אני סובל מזה זמן מירידה בחשק, ירדתי בגובה(המכנסיים התארכו),עייפות ותשישות, וקשה לי להמשיך בפעילות גופנית.חשבתי שזה חוסר בטסטוסטרון אך נמצא בגבול הנורמה וגם שאר הבדיקות של ההורמונים הקשורים נמצא בגבול הנורמה.
אשמח לשמוע חוות דעתך מה הבדיקות מצביעות ומה להמשיך לעשות או לברר .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש את הסיבה לסמפטומים - תגובה
יש הרבה אפשרויות, גופניות ונפשיות וכדאי לעבור בדיקה יסודית.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטלין רופא משפחהשמואל03/08/2011
שלום לכם היתה כתבה בטלויזיה שמעכשיו רופאי משפחה רשאים לתת ריטלין למטופלים שלהם האם זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין רופא משפחה - תגובה
בעקרון כן, לאחר אבחון מתאים , המלצת מומחה ומעקב מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקלונקסיאיר02/08/2011
שלום רב.אני בחור בן 30 סובל שנים רבות מהפרעת חרדה. הטיפולים המקובלים אינם משפיעים עלי משמעותית או לטובה. ניסיתי כבר את התרופות הבאות:
CIPRALEX 10-20 MG VIEPAX XR 75-225 MG MIRO 15-45 MG כל תרופה ניסיתי כבר חודשים אבל השיפור אינו משמעותי. פניתי בדרך הביטוח המושלם ליועץ בכיר,לאחר ראיון שערך כ-40 דקות באופן מסודר ומאורגן,הומלץ לי על הפסקת טיפול בכדורים SSRI/SNRI ועל התחלת טיפול בכדורי CLONEX 0.5-1 MG. דיבקרתי עם היועץ על סכנת ההתמכרות והוא טען שאין את הבעיה הזו כיון שמדובר במינונים לא גבוהים ואני לטענתו לא שייך לטיפוסים בעלי נטיה התמכרותית. ארצה לשמוע גם את דעת רופא הפורום. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקלונקס - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/08/2011שלום יאיר
סבל של שנים רבות מחרדות מגיע לעיתים רחוקות לפתרון משביע את הדעת באמצעות טיפול תרופתי בלבד. חשוב לשלב טיפול פסיכולוגי ע"י איש מקצוע כדי להגביר את השפעת הטיפול התרופתי ולהשלים את מה שאינו משיג
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים בפי הטבעתשמשון02/08/2011
בלילה יש דגדוג בפי הטבעת. בדקתי ויש שם תולעים לבנות. מרחתי בנתיים שמן עץ התה בפי הטבעת וכ6 ס"מ בעומק המעי עצמו, וזה מאפשר לישון בנתיים. רציתי לקחת ורמוקס שיש לי בבית, אבל ראיתי בעלון שיש מינון שונה לסוגי התולעים השונות.
לכן עשיתי בדיקת צואה לגלות את סוג התולעת, אך בבדיקה לא נמצאו פרזיטים.
שאלותי הן:
1. לאחר שודאי ראינו במקום תולעים לבנות, האם ניתן לקחת ורמוקס במינון הנמוך גם ללא תוצאות, בהנחה שזה כנראה אנטרוביאזיס?
2. מה הסיכוי למצוא בבדיקת צואה את הפרזיט?
3. האם ורמוקס משמידה גם את הפלורה הטובה במעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים בפי הטבעת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/08/2011ברגע שראית תולעים אין צורך להוכיח את קיומם בבדיקת מעבדה!
צריך רק להתאים את הטיפול במינון הנכון של התרופה המתאימה - בנווט של רופא המשפחה שלך
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףףנונה01/08/2011
היי אני בת 24 ועשיתי בדיקות לפני כמה ימים וגילו לי שייש לי טחול מוגדל עד 14.5 ס"מ כבד מוגדל יתכן הסננה שומנית מה זה אומר על הטחול והכבד שהם מוגדלים כתוצאה ממה ?..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףףף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/08/2011שלום,
קשה להגיד, האפשרויות רבות, כולל מחלות וירליות כגון מחלת הנשיקה .
חשוב מדוע בוצעה הבדיקה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT מוחצחי01/08/2011
בן 49. נשלחתי לבדיקת CT מוח
בעקבות מיגרנות וכאבי ראש.
ואני קצת חושש מהבדיקה מהשימוש ביוד.ומתוצאותיה.
אודה לך אם תוכל להאיר את עיני לגבי משמעות הבדיקה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT מוח - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/08/2011שלום לך,
מדובר בצילום רנטגן, בשלוב עם הזרקת חומר ניגודי המכיל יוד או לא, לפי הצורך.
כמובן שיש קרינה ואת הסיכון של תגובה ליוד.
מאידך: הדמייה של מבני המוח , לגילוי בעיות שונות.
חשוב לשקול את הבעד והנגד עם הרופא המטפל, במיוחד כמה זמן נמשכים כאבי הראש, מה אופיים ואם יש סימני אזהרה כגון החמרה לאחרונה, כאבי ראש שמעירים משינה, הקאות בוקר וכו'.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה שנמשך מספר ימים דחוף!תמר01/08/2011
בעלי בן 34, בריא בדרך כלל, התחיל לסבול מחום ומכאב ראש לפני חמישה ימים. ביום הראשון והשני החום היה 38.5 ובשלושת הימים האחרונים חומו עלה ל39.5. נעשתה בדיקת שתן על המקום אתמול, אך ללא תוצאה משמעותית (סבל בעבר מדלקת בדרכי השתן). רופאת המשפחה לא מצאה סיבה לחום. מה יכולות להיות הסיבות למצבו ולמי אפשר לפנות לבירור מקיף יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה שנמשך מספר ימים דחוף! - תגובה
ד''ר יעל כוכבי01/08/2011שלום לך,
הנחת היסוד שלי היא שרופא משפחה סביר מסוגל לאבחן סיבת חום שנמשך 5 ימים באיש צעיר כמו בעלך, ושגם ידע להשתמש בבדיקות העזר שעומדות לרשותו: כגון בדיקות דם , צילומים כגון צילום מערות פנים וכיו"ב.
רוב מחלות החום באנשים צעירים ובריאים הן וירליות וחולפות לבד.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי חום גבוה
תמר01/08/2011הרופאה עשתה לבעלי בדיקה ידנית בלבד. כמה זמן החום עלול להימשך ומתי צריך להתחיל לדאוג?
תודה על תגובתך המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי חום גבוה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/08/2011שלום לך,
גם במחלה וירלית החום יכול להמשך לעתים שבוע ויותר. אני חשה שאת כבר דואגת
מאד. אני מציעה לבעלך לפנות כבר מחר בבוקר לבדיקה נוספת מקיפה יותר.
לבריאות,
אשמח להתעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
תמר02/08/2011למזלנו נפלנו על רופא טוב היום בבוקר. לבעלי היה חום, אדמומיות בגרון , שיעול יבש וקוצר נשימה קל במאמץ. הרופא שלח את בעלי למיון בשביל לעשות צילום חזה (למרות שהריאות נשמעו תקינות בבדיקה) והוא אושפז היום עם דלקת ריאות! במיון אמרו שאם הם לא היו רואים את הצילום הם בחיים לא היו מאמינים שיש לו דלקת, כי הריאות נשמעות טוב! תודה על התגובה המהירה ועל העידוד לפנות להמשך בירור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/08/2011תודה על העדכון . בריאות שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)