מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיואב19/08/2013
שלום רב
לאחר בדיקות כלליות כולל בדיקות דם כלליות שכוללות גם ויטמין B12 ובלוטת התריס והכול תקין.
יכול להיות מצב של מחשבות שווא או מצב פסיכוטי בגלל חוסר או יתר של ויטמינים, מינרלים ,או הורמונים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/08/2013שלום,
פסיכוזה יכולה להיות משנית להפרעות מטבוליות או הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לטיפוס הבטןליאת19/08/2013
הי,
אני בקופח כללית, רציתי לדעת כיצד אני משיגה את החיסון טיפוס הבטן.
לא דרך מרפאות המטיילים.(גם יקר וגם אין להם תורים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לטיפוס הבטן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/08/2013שלום, איני יודעת מה קורה בקופה זו.
כדאי לשאול את רופא המשפחה אם הוא יכול לרשום את הזריקה ולרכשה דרך הקופה או באופן פרטי.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת בעקבות דלקת ריאותאביב18/08/2013
שלום דוקטור
לפני פחות מחודש חליתי בדלקת בריאה הימנית.
קיבלתי טיפול אנטיביוטי והסימפטומים חלפו.
כעבור שבועיים הגעתי לרופא לביקורת (רופא
חדש שלא הייתי קודם אצלו) והוא לא טרח לבדוק
אותי לראות אם יש שיפור הלכה למעשה בנשימה
וגם היום הגעתי לביקור לטובת בדיקות דם הוא
שואל אותי איך אני מרגיש אבל לא טורח לבדוק.
זה נראה לי מוזר ואני תוהה האם זה תקין?
האם זה נחוץ לבדוק נשימות כמו שבדק לי הרופא
כשאיבחן את המחלה?
יש לי כמובן צילום חזה לעשות אבל בכל זאת ציפיתי
שהרופא יטריח עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקורת בעקבות דלקת ריאות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/08/2013שלום,
לדעתי יש חשיבות לבדיקה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מתולעים כמה שבועותיאיר18/08/2013
אתמול סיימתי טיפול של ורמוקס של שלושה ימים כדור בבוקר וכדור בערב.
זה אמור היה לפתור כבר את הבעיה או שזה לוקח זמן כי אני מרגיש עדיין גרד אולם פחות אבל עדיין.
אני יכול להיות רגוע או שצריך לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מתולעים כמה שבועות - תגובה
אם אכן זו סיבת הגרד זה אמור לעזור.
לא לשכח טיפול גם לאחר 10 ימים.
ואם חוזר- לטפל בבני בית ובהולכי על 4.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהעומר18/08/2013
שלום,
אבחנו אותי היום (אחרי כמעט שבועיים של מחלה) עם "מחלת הנשיקה" (בדיקה חיובית ל-EBV_IgM - שלילית ל-EBV_IgG, CMV_IgG ו-CMV_IgM. למעשה, הבדיקה הבודדת שכן יצאה חיובית עמדה על 160, כשחיובי נחשב ככל מה שמעל 20. בנוסף, בדיקת CRP של 37.63g/L, כשהערך התקין הוא בין 0 ל-5).
אחרי הנתונים הלא-בהכרח מאוד רלוונטיים האלה, רציתי לשאול שאלות שממש חשוב לי לקבל עליהן תשובה עמוקה וברורה, אבל אני מרגיש שאין לי ממש דרך חוץ מכאן:
1) כאב גרון התחיל לי את המחלה, נמשך עד היום 13 ימים אבל הולך ופוחת. החום נמשך עד היום 10 ימים, ונראה שהוא לא ממש זז (סובל מעוד מרעין בישין מאז התחיל החום, אבל נעזוב את זה לבינתיים). לכמה זמן בערך אני צפוי, להערכתכם, להמשיך להיות חולה (עם סימפטומים)?
2) מה הצורה שבה אני אמור להתנהג כדי לנסות לא להדביק אחרים? אשמח לפירוט בעניין.
3) במשך כמה זמן (נניח, לאחר סיום התסמינים) אני צפוי להיות עדיין מדבק?
4) האם אני יכול לדבק גם את מי שכבר נדבק בעבר (לא בשבועות האחרונים) ב-EBV?
5) האם עלי לעשות במהלך התקופה הזאת איזשהן בדיקות? לחזור על בדיקות לנוגדנים? לחזור על בדיקות ספירת דם (שהשתוללה קצת בפעמיים שעשיתי אותה בימים האחרונים, אם כי הפעם השנייה נראית לי - בעיניים לא מאוד מקצועית - קצת יותר טובה), תפקודי כבד, CRP וכו'?
6) כל הזמן מדברים על זה שיכולה להיות התנפחות של הטחול/הכבד (לפי בדיקות ידניות שעשו לי היום, נראה שאצלי זה לא קרה, בינתיים) - איך אני אמור לדעת אם משהו מהם התנפח? ויותר מזה - איך אני אמור לשמור עליהם? נניח - האם צריך להמנע מלשכב בצורות מסויימות (שרגילות עבורי)?
השאלות האלה ממש חשובות לי ויקבעו את השבועות הקרובים שלי (לפחות, אני משער), אז אשמח לתשובות בעניין (אם צריך "לדחות אותי" ולתת תשובות מאוחר יותר - גם בסדר גמור :) ).
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת נשיקה המלצה
תמי18/08/2013אצלי אובחנה מחלת הנשיקה ב 1.7 ומאז הטשבתתי.
אחרי סבל של חודש הגעתי לטיפול מדהים שכמה חבל שלא ידעתי על קיומו
לפני כן אחרת הייתי סובלת פחות.
את הטיפול למזלי מצאה עבורי חברה מהעבודה .
קבלתי שתי בקבוקים צמחיים שמחסלים את הוירוס ואחרי יומיים החום ירד ונעלם.
הטיפול העלים לי את מחלת הנשיקה בזמן אפסי כי אחרת הי נמשכת חודשים ארוכים.
תחפש בגוגל את האתר של רמי מור מחלת הנשיקה
פשוט תכתוב רמי מור מחלת הנשיקה והאתר יעלה לך.
לא מכירה בעולם טיפול כזה ממליצה בחום
תמי ס סטודנטית לרפואת שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייייייייי מספיק עם השקר!
עומר18/08/2013לשקר לאנשים חולים בשביל לעשות עליהם כסף? איך אתם לא מתביישים?
טיפול שעובד צריך בסה"כ להראות את זה בכמה מחקרים מדעיים והוא בפנים, ברפואה הקונבנציונאלית. אם רמי מור כזה תותח - שיראה את זה במחקרים הוגנים.
אבל הוא לא. הוא סתם רמאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/08/2013שלום
מחלת הEBV אכן מתאפיינת בחום וכאב גרון בד"כ כ10 ימים עד שבועיים.
ההדבקה הינה מספר חדשים בטיפות מדרכי הנשימה.
אנשים עם נוגדנים לא נדבקים.
יש לעקוב אחר תפקודי כבד וגודל הטחול. בערך 3 שבועות מתחילת המחלה אפשרית הגדלה של הטחול עם סיכון לפגיעה בטחול בעקבות טראומה (קרב מגע, תאונה) ויש לנסות להמנע מגורמי טראומה בתקופה זו וכמובן לבדוק את גודל הטחול ע"י הרופא המטפל.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עומר19/08/2013תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות תוצאות בדיקהאנונימי16/08/2013
שלום רב,
בשנה האחרונה אני סובלת מכאבי בטן, הקאות ובחילות ושלשולים בדחיפות גבוהה נוסף ירידה במשקל של כ38 ק"ג (אציין קיימת הפרעת אכילה ברקע) הופנתי לגסטרואנטרולוג ולאחר מכן עברתי בדיקת CT בטן והייתי רוצה לדעת מה המשמעות של הממצאים הללו והאם עלי לשוב לרופא:
בבדיקת הCT בטן נמצאו נגע היפודנסי בשחלה הימנית בקוטר כ - 2.9 ס"מ, לקורלציה עם US גניקולוגית . קשרי לימפה מרוכזים רגיאונליים בבטן הימנית התחתונה בקוטר המרבי 0.7 ס"מ., לשקול מעקב.
(שאר הבדיקה היו ללא ממצא חריג)
אני בת 19 אם גילי רלוונטי לעניין.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות תוצאות בדיקה - תגובה
יש ממצא בשחלה שלא ברור לי טיבו, ובאותו צד קשריות לימפה.
נראה שהבעיה גנקולוגית ובכיוון זה להמשיך בירור.
במקביל בירור לשלשול.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרחור בנשימהיוסי16/08/2013
שלום
בן 38
מזה כמה ימים בנשימה עמוקה יש לי חרחורים/צליל השתנקות.
הדבר מתגבר בשכיבה, ובעיקר בשכיבה על צד ימין.
כשאני שוכב על צד ימין יש קול משונה שמלווה את הנשימה והנשיפה, הקול הזה ממשיך לאורך כל הנשיפה, וגם קצת לאחריה (אני גם שומע וגם מרגיש את זה (כאילו איזה מנוע עובד בפנים).
אין לי חום. יש לי מדי פעם שיעול (לא משהו דרסטי כמו בדלקת ריאות), אבל כמעט לא יוצא ליחה.
על מה זה יכול להצביע ? מה עלי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרחור בנשימה - תגובה
יכול לנבוע מהצרות דרכי נשימה כמו בדלקת באזור מיתרי הקול או סמפונות.
בד"כ וירלי.
אם מלווה בקוצר נשימה או מתמיד או מחמיר- גש להיבדק.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תאבוןשיר14/08/2013
שלום כבר חודש שלם שאין לי תאבון ויש לי תחושת שובע... זה מאוד מציק מכיוון שצריך לאכול בכוח וזה פשוט מפריע לשגרה... ממה זה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תאבון - תגובה
מדובר בסימפטום מאד לא ספיציפי שיכול לנבוע מסיבות רבות, החל מגופניות (מערכת עיכול, כבד, כליות, חוסר מינרלים וויטמינים) וכלה בנפשיות (דכאון).
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצהאנונימית13/08/2013
שלום,
לפני כיומיים נעקצתי ברגל ומאז כל האזור מאוד נפוח, אדום וכואב.
יש לי בבית את המשחה בטאקורטן G, שרופאת המשפחה נתנה לי לפני כחודש עקב עקיצה דומה. האם אני יכולה להשתמש בה שוב? או שזה עלול לגרום נזק מאחר והשתמשתי בה לא מזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה - תגובה
אפשר. אם אין שיפור- לפנות לבדיקה.
בד"כ זו תגובת רגישות יתר. לפעמים יש זיהום משני.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ גבוה כבר שנהי13/08/2013
לפני כ-10 חודשים עקב תחושת חזה ודפיקות לב עשיתי אקו לב שיצא בסדר אולם בסופו הרופא בדק לחץ דם שהיה 80/140 ואמר לי תיהיה במעקב (לפני כשנה וחצי היה 70/120).
אתמול עברתי ליד קופ"ח ועשיתי "סתם" בדיקת לחץ דם! פעמים ביד שמאל 80/140 ופעם ביד ימין 143/80. יש לציין שהיתי רגוע ושלו (ומודע לתסמונת לחלוק הלבן) אבל בכל זאת גבוה.
רקע:אני בן 46 רזה 184 72 קג ללא תרופות אוכל מאוזן ובריא ועושה ספורט (כדור סל 2 3 בשבוע-הכי מבוגר בחברה)
תחושות בחודשים האחורנים: דקירות במרפקי היד,עיפות,כריות כפות הרגלים חמות ודוקרות ועדין דפיקות לב חזקות (לא מהירות -בעוצמה).וחוסר יציבות קל כמו סיחרור או ראיה קצת מטושושת (אני עדין ללא משקפים ואולי יש אפשרות לבעית ראיה שיוצרת את הסחורור)
קיימת בודאות תחושת סטרס עקב עבודה
שאלתי העיקרית-לאן אני הולך מכאן?
ןמה עדיף תרופות להורדת לחץ דם (אני כנראה כבר שנה עם לחץ כזה) או אולי עדיף תרופות להרגעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ גבוה כבר שנה - תגובה
אין הצדקה להתחיל טיפול בגלל מדידה חד- פעמית שאף היא לא גבוהה מאד.
לאחר מדידות חוזרות מעל 140 על 90 ורצוי בבית (גם מודעות לתסמונת החלוק הלבן לא
מבטלת אותה) יש לשקול טיפול תרופתי.
נראה לי שאכן מדובר בסטרס ובזה כדאי לטפל.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים?הדס13/08/2013
שלום רב
לעיתים קרובות אני מוצאת במיטה והרצפה כמעין תולעים בצבע אפור בהיר.
אינני בטוחה שאלה תולעים.
האם יתכן שזה יצא ממני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
הדס15/08/2013לעיתים אני מוצאת גם מעין יתושים. האם מדובר בתולעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי19/08/2013לא ברור .
אולי תצרפי תמונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי11/08/2013
שלום רב,
כבר זמן ממושך (3 שנים) יש לי רמה גבוהה של לימפוציטים ורמה נמוכה של נויטרופילים. לפני כשנה היתה לי מחלת הנשיקה. האם זה קשור לזה?ואם לא ממה זה יכול להיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור דומה
ענת11/08/2013האם את עדיין סובלת מתסמינים של מחלת הנשיקה
כי לי היה סיפור דומה שרק בדרך נס פתרתי אותו.
אשמח לעזור
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי12/08/2013שלום,
שנויים כאלה בספירת הדם המבדלת יכולים לנבוע ממחלות וירליות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצונן כבר כמה ימיםג'ובניק דחוי08/08/2013
שלום אני מצונן ומשתעל, כבר כמה ימים, אפילו שאנחנו בעונת הקיץ, כן תתפלאו- גם לי זה מוזר. לפי דעתי נדבקתי מהורי שאבא שלי היה חולה מהמאוורר בלילה, ואז אמא שלי ככל הנראה נדבקה אחריו, ואני נדבקתי מאימי. מין תוצאה של תגובת שרשרת. (ככל הנראה)
הלכתי לרופא בקופת חולים, והוא נתן לי סירופ לשיעול, אבל נראה לי שאני צריך משהו יותר חזק מזה, כי כנראה יש לי וירוס.
מה עלי לעשות? ואיזה כדורים עלי לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצונן כבר כמה ימים - תגובה
אכן נדבקים מוירוס גם בקיץ, במיוחד אם נמצאים עם אנשים חולים אחרים במקום סגור.
אין משהו חזק לוירוס. אפשר להקל. הגוף יתגבר בעצמו.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חריפה בכיס מרהסי08/08/2013
אימי בבי"ח מאתמול בצהריים עקב דלקת בכיס מרה, נאמר לה שהבדיקות דם עם ערכים גבוהים מאד ושיש לה אבן גדולה, היא קיבלה אינפוזיה ללא אנטיביוטיקה אבל עם חומר שמוריד לה את החומציות, אמרו לה שהיא יכולה להשתחרר היום ב12:00, היא לא אמורה לקבל בדחיפות אנטיביוטיקה ולעבוד ניתוח דחוף?, אנחנו אמורים לנסוע לחו"ל עוד שבוע לתקופה של שבוע, והרופא אמר שהיא יכולה לטוס ואחרי שתחזור לעשות ניתוח, כלומר שבועיים מהיום, זאת לא אוזלת יד? לא אנטיביוטיקה ולא ניתוח בדחיפות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חריפה בלבלב
סי08/08/2013תיקון- דלקת חריפה בלבלב, ואבן גדולה בכיס המרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת חריפה בלבלב - תגובה
אין לי אפשרות לשפוט את איכות הטיפול בה.
כדאי לדבר שוב עם הרופאים ולנסות להבין את המניעים מאחורי החלטתם.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצל חתוך מסוכן לאכילה?ליאת07/08/2013
שלום,
הגיעה לאזני שמועה כי בצל חתוך שנותר במקרר מסוכן לאכילה שכן הוא צובר חיידקים. זה נשמע לי לא הגיוני, אבל בכל זאת, האם יש דברים בגו'?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, זו לא שמועה מסתבר. אמרה זאת
ליאת12/08/2013תזונאית שהתארחה בערוץ 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, זו לא שמועה מסתבר. אמרה זאת - תגובה
אין לי מושג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)