מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות ברגלייםלימור09/06/2013
דר שלום
חמי בן 66 סובל מלחץ דם גבוה נוטל תרופות: טבעפירין 100 מ"ג בערב
סימבסטאטין 10 מ"ג בערב
רמיטנס 10 מ"ג בערב
אמלודיפין 5 מ"ג בבוקר
טריטייס 5 מ"ג בוקר
כרגע הלחץ דם בסדר.
בשבועיים האחרונים התנפחו הקרסוליים נהיו בצקות בנוסף כאב גב תחתון באזור האגן חזקים מאוד כדורים ARCOXIA 90 מ"ג לא עזר במשך 10 ימים.
השאלה. האם כדורים אלו יכולים לגרום לנפיחות? ממה זה יכול לנבוע?? אלו בדיקות צריך לעשות?? אולטרסאטנד כליות תקין ותפקודי כליות תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ברגליים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי10/06/2013שלום,
התרופה אמלודיפין עלולה לגרום לנפיחות ברגליים, אך ישנן סיבות נוספות: בעיות לב, כליות, כבד, ורידים, תת פעילות בלוטת התריס, חוסר אלבומין...
כדאי להמשיך בירור אצל רופא המשפחה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום לפני בדיקהיעל09/06/2013
שלום
קיבלתי לבצע בדיקות דם הבאות האם יש צורך בצום כלשהו לפני? או אכילה כרגיל?? ניתן ליטול ויטמינים?, :
ESR
C-REACTIVE PROTEIN
IgA
T.TRANSGLUTAMINASE
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום לפני בדיקה - תגובה
לא, כן וכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם:ג'ובניק דחוי09/06/2013
שלום, רציתי לשאול מה הזמן המומלץ לעשות בדיקת דם, והאם זה דבר חשוב והכרחי שלא כדאי להזניח.
פשוט אני לא עשיתי בדיקת דם בערך שנתיים, ואני לא יודע איזה ויטמינים חסרים לי בגוף, ואיזה ויטמינים, מינרלים, ופחמימות, יש לי מהם עודף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם: - תגובה
חשוב לאכול תזונה מאוזנת ולשמור על המשקל הרצוי ופעילות גופנית סדירה.
ניתן לעשות בדיקות דם מדי כמה שנים , בהתאם לגיל , מצב הבריאות, סיפור משפחתי וגורמי הסיכון.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד חולה לעיתים קרובותאחת09/06/2013
נכד בכיתה א, איני מבינה מדוע כל שבועיים חייב להיות לו חום שמתקרב ל-39. אינו מקורר, אינו מצונן, שאר בני הבית בריאים. תלמיד מעולה. האם הגיוני לשמוע כל פעם אותו משפט מרופא ילדים: "ויראלי"?? לא כדאי לעשות לו כל בדיקות דם כלליות לראות אם יש משהו סמוי שגורם לו לעליית חום פתאומית??. לציין שזה כבר תקופה ארוכה כך. זה יכול לקחת יומיים עד שלושה וזה עובר. ואחרי שבוע שבועיים- שוב חום. מה עושים?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד חולה לעיתים קרובות - תגובה
ילדים אכן חשופים יותר וחולים יותר במחלות וירליות.
יחד עם זאת, כדאי לעשות בירור , בהקשר של מחלות חום חוזרות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהסימה09/06/2013
שלום וברכה לרופאה אני בת 32 בריאה לפני חצי שנה לידה במהלך ההריון בדיקות שתן תקינות לפני שבועיים כאבים בקיבה הלכתי לבית חולים הכול תקין חוץ בבדיקת שתן בסטייק דם בשתן לאחר שבוע חזרתי אל בדיקת שתן במעבדה והייתי מצוננת והתוצאות erythrocytes ustrp יצא 20 ועוד בדיקה protein ustrip יצא 10 עשיתי us כליות יצא תקין מה זה אומר אני בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
המקור יכול להיות וגינלי.
כדאי לעקוב אחר בדיקת השתן , תפקודי הכליה ולחץ-הדם.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - מציאת הבעיהניקול08/06/2013
שלום,
כבר תקופה שכל הזמן יש לי כאבי גרון חזקים וחולשה כללית בגוף ובטן רגישה, כואב לי מאוד הגרון בזמן בליעה של רוק.
לפני כשבועיים הייתי בוולפסון בנוסף למה שציינתי למעלה גם עם דופק ממש מהיר (שעד עכשיו לא עובר ומדי פעם יש לי )ונתנו לי אנטיביוטיקה כי הראה לפי הבדיקות שיש לי דלקת וגם שיעול ממש חזק.
יש לציין שהשיעול מאז לא עבר.
בזמן האחרון כבר כמה חודשים שזה בא הולך וחוזר שוב.
עשיתי בדיקות דם ויש כמה תוצאות שהרופא אמר שהן חריגות ארשום את העיקרים שהוא מתרכז בהם:
Fe-Iron יצא 26
FOLIC ACID יצא 3.8
WBC-Leucocytes יצא 18.1
Lymphocytes יצא 10.8 (שאמר שמראה על דלקת)
המשטח גרון יצא תקין, מראה שלילי.
השיעול שלי לא מפסיק בעיקר כשאני מדברת וכשאני נושמת פנימה...
ואני מאוד חלשה.
מה אפשר לעשות? לא מוצאים היכן הדלקת וזה כבר מדאיג אותי, כי אני לא מרגישה טוב.
ביום שישי הוא שלח אותי למוקד לעשות צילום סינוסים וצילום חזה ויצא תקין.
מה ניתן לעשות?
אשמח לייעוץ ומציאת פיתרון לבעיה.
תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - מציאת הבעיה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/06/2013שלום,
מהלך מתאים למחלה וירלית . בנוסף: חוסר ברזל וחומצה פולית.
האם יש חום?
איזו אנטיביוטיקה קבלת?
אם השיעול נמשך- אולי מיקופלסמה? אפשר לטפל באזניל או דוקסילין.
לגבי החסרים- לברר ממה: תזונה לקויה? בעיות ספיגה? ולטפל בהתאם.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיגת תרופות זריקותבוקי08/06/2013
בן. 50 חווה כבר שנים תופעה שרופא פנימי אמר. שיש הסבר לה ושכחתי בסיום פגישתנו לשאול אותו מהי ורופאת המשפחה לא ממש מספקת לי תשובות.
הבעיה היא כזו. אני חווה תופעה שב נטילת כדורים משככי כאבים שמשפיעים על אנשים אחרים אחרי חצי שעה אצלי במקה הטוב משפיעים אחרי מספר שעות הוא שלא משפיעים כלל ולא אני לא לוקח משככים באופן תדיר רק שאני צריך.
תופעה נוספת זה זריקות לפני 3 שנים עשיתי סתימה אצל רופא שינים נתן זריקה אחת והרגשתי את הקידוח נתן עוד זריקה ועדין הרגשתי את הקדיחה. כמן כן עברתי ב 2000 גסטרו סקופיה ב 2006 גסטרו סקופיה ואחר כך קולנסקוופיה בהן הוזרק לי. חומר טשטוש והרגשתי את כל מהלך הבדיקה שמעתי את הרופא מדבר והרגשתי את הצינור מוחדר ואת. היפוך מעי שעשו לי כשאני מדבר עם אנשים שעברו את הבדיקות הנל הם אומרים שהיו מטושטשים ולא חשו כלום ואני הרגשתי ער לגמרי.
שאלתי האם אני סובל מחוסר ספיגה או הגדרה רפואית אחרת ואיך בודקים זאת וגם מטפלים כדי לחסוך לי חוסר נעימות בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי10/06/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תרופות_ייעוץ_תרופתי' id=link]תרופות ייעוץ תרופתי[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנורית07/06/2013
שלום! קראתי שאסור לשתות מיץ אשכוליות עם/בסמוך ללקיחת תרופות מסוימות. האם זה נכון? ואם כן, באיזה תרופות מדובר? מה שבעיקר מעניין אותי לדעת אם אפשר לקחת עם/בסמוך למיץ האשכוליות זה התרופות הבאות: 1)אקמול, 2)ברזל עדין/מולטיויטמין לנשים בהריון. ואם אסור באמת לקחת תרופות מסוימות עם מיץ אשכוליות, האם הכוונה היא שאסור לשתות מיץ אשכוליות משעתיים לפני נטילת התרופה עד שעתיים אחרי נטילת התרופה או פחות מכך? שאלה נוספת: סירופ נגד שיעול (קודיביס)- נאמר לי לקחת פעמיים ביום אחרי האוכל. האם זה צריך להיות בשעות קבועות או שזה לא משנה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/06/2013שלום,
יש רשימה של תרופות שאסור בכלל לשתות מיץ אשכוליות או לאכול אשכוליות בזמן שנוטלים אותן. בד"כ מדובר בתרופות כרוניות נגד יתר לחץ-דם, למחלות לב, למניעת דחיית שתל, לסרטן, לבעיות נפשיות וכו'. לא מצאתי את התרופות שציינת ברשימה, אבל
ליתר זהירות בדקי בעלון הצרכן .
קודיביס - אני ממליצה בד"כ רק לפני השינה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום מתמשךמיכל06/06/2013
אני 6 שבועות אחרי לידה, ומניקה.
לפני 4 ימים החלו לי כיווצים חזקים בבטן עליונה שכללו הקאות ושילשולים חריפים, ללא חום. התופעה פסקה באותו לילה אך מיום למחרת אני עם חום קבוע של 38-39, ללא תופעות נוספות.
.לציין כי לאור שאני מניקה אני לוקחת אדוויל רק כשהחום מגיע ל-39 ואז החום יורד ל-38 בלבד ולא נעלם. נבדקתי ע"י רופא נשים ולא מדובר בבעיות גניקולגיות בעקבות הלידה.
לאור שרופאי לא יכול לקבל אותי עד יום ראשון רציתי לדעת אם קיים וירוס מהסוג הזה? והאם עלי לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום מתמשך - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2013שלום,
נכון שיש עכשיו וירוסים של מערכת העיכול, אבל בכ"ז כדאי להבדק , לשלול מחלה חיידקית ולהקפיד על שתייה- מכיוון שאת מאבדת נוזלים וגם מניקה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוטירוקס 100 ותוצאת בדיקה TSH גבוהלוי ויויאן06/06/2013
שלום,
אני לאחר ניתוח להסרת בלוטת התריס לפני חודשיים וחצי בת 58 קיבלתי כדורי יוטירוקס 100 כדור ליום והיום לאחר בדיקת דם TSHהתוצאה של הבדיקה 43.39
יש לציין שהתוצאה מאוד הלחיצה אותי והאנדוקרינולוג המליץ לי לעלות למינון של 2 כדורים ביום, אתמול התחלתי לקחת ומשום מה אתמול בערב הייתה לי תשישות חולשה לא יודעת אם יש קשר או לא אשמח לשמוע תגובה ולהסביר לי יותר מה המשמעות.
תודה,
ויויאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוטירוקס 100 ותוצאת בדיקה TSH גבוה - תגובה
מאחר והבלוטה הוסרה, את זקוקה להורמון בכדור.
האיזון לוקח זמן ותלוי בתוצאת הTSH שצריכה לרדת לפחות מ4 .
ערך של 43 הוא עדיין גבוה ודורש העלאה של מינון הכדור, כפי שהנחה אותך הרופא שלך. חוסר בהורמון מתבטא בחולשה. לאחר כ4 שבועות של שנוי המינון יש לחזור על הבדיקה ושוב להתאים את המינון אם לא הגעת לאיזון.
במקביל, כדאי לבדוק גם סידן (בגלל בלוטה שנקראת מיצד התריס וסמוכה לבלוטת התריס).
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן צוםאסתר05/06/2013
אם עשיתי בדיקת כולסטרול וצמתי לפני כן 14 או 15 שעות האם יש לזה השפעה לתוצאה של כולסטורול ל לא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן צום - תגובה
בדיקת קולסטרול צריכה להיעשות לאחר צום של 12-14 שעות.
זה אמור להוריד את הרמות ולנטרל השפעה של ארוחה קודמת.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוק כולסטרולאסתר05/06/2013
אני רוצה להבין למה אסור לאכול גלידות או עוגות כאשר יש כולסטרול
הרי זה לא בשר ו מטוגן וכו'.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוק כולסטרול - תגובה
מקורות הקולסטרול: מן החי- חלב ומוצריו, ביצים, בשר.
גלידות מכילות חלב , שמנת- באחוז שומן גבוה בד"כ (אלא אם זו גלידת סורבה),
עוגות מכילות ביצים בד"כ, וגם חמאה, שמנת מתוקה, גבינה וכו'- לפי ההרכב.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל נוזלי וכאבי בטןדנה02/06/2013
אני בת 38 עם עבר מפואר של בעיות בקיבה.יש לי שבר בסרעפת וריפלוקס ויתר חומציות בקיבה.אני נוטלת תרופה כרונית לבעיות הללו.התחלתי השבוע לקחת ברזל נוזלי כי נאמר לי שזה הסוג היחיד שלא יגרום לי לתופעות לוואי חמורות כמו שילשולים, נפיחות בבטן וכאבי בטן.אז כן יש לי תופעות לוואי אבל אני חייבת לקחת אותו.שמעתי גם שאם אוכלי דברי חלב זה עוד יותר גורם לכאבי בטן אבל אני לא אוכלת אותם אחרי לקיחת הברזל, לא בסמוך ולא לפני אלא כמה שעות אחרי.אז... מה עושים? להתעלם מתופעות הלוואי ולהמשיך לקחת את הברזל? לאכול דברי חלב או לא והאם חלב/יוגורט כבשים/עיזים כן מותר? יש לי גם טעם רע בפה,ריח רע בפה והלשון שלי לבנה לגמרי.האם אני גורמת לעצמי עוד יותר נזק כמו דלקת חמורה בקיבה? מה עושים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל נוזלי וכאבי בטן - תגובה
אני מבינה שאת מקבלת תרופה לרפלוקס, כנראה אומפרדקס או משהו דומה, שעלולה לפגוע בספיגה של מינרלים וויטמינים.
ניתן לתת ברזל דרך הוריד ובכך "לעקוף" את הקיבה ולהמנע מתופעות לואי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עמום בגב תחתון מימיןמיקי01/06/2013
שלום רב,
בן 37, בריא בדר"כ ללא היסטוריה רפואית כלשהי.
ביממה האחרונה אני חש כאב עמום. כשאני מנסה לאתר את מקורו נדמה כי הוא בגב תחתון מצד ימין. יש מן תחושה של הקרנה לצד הגוף ואולי גם לבטן מימין.
אתמול זה בא והלך והיה מעט יותר כואב, היום הכאב פחת מעט ונוכח באותו מצב - כזה שאינו מגביל תנועה או משבית פעילות, אבל זה שם.
אין לי חום, התיאבון לא השתנה ומצב הרוח טוב.
מה יכולים להיות הכיוונים והאם ללכת להיבדק, או להמתין שמא זה עניין של שריר?
תודה רבה מראש ושבוע טוב,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עמום בגב תחתון מימין - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/06/2013שלום,
יתכן מחוליות הגב או משריר. כאב שקשור לכליה הוא גבוה יותר וחזק יותר בד"כ.
כאב מהסוג הראשון קשור לתנועה או תנוחה. מהכליה- לא.
אם זה מטריד, כדאי להבדק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיקי02/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןבוקי01/06/2013
בן 50 סובל ממעי רגיז ,פיברומילגיה,טרייר פוינט שרירי לעיסה
בחודש האחרון סבלתי מכאבי בטן וכן שלשולים במשך שבועיים
בשבועיים האחרונים שלשולים עברו כאב הבטן. נשאר. זה יותר צריבה בבטן שמזכירה תופעות מעי רגיז השבוע היו לי יומיםמרגיעה מכאבי הבטן. ביום. חמישי בעייתי במיפוי עצמות עם הזרקת חומר רדיואקטיבי.
למחרת ביום שישי לאחר יציאה. בבוקר החלו שוב כאבי הבטן אני חושש שמה זה קשור לחומר הרדיואקטיבי ושלא יגרום לבעיות במעים אציין שביום. חמישי התלבטתי עם לאכול פלאפל. עם אמבה מתוך הכרות עם כך שמעט משפיע על המעי.
שאלתי. וגם רוצה מסר הרגעה האם קשור לחו,מר רדיואקטיבי הוא לפלאפל. ואם קשור לחומר האם יכול לגרום לבעיה במעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/06/2013שלום,
במיפוי מוזרק חומר לוריד. לא ידוע לי על תופעות לואי של דרכי העיכול בתגובה לכך.
יותר סביר שממאכל או בהקשר של מעי רגיז.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)