מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירוש הביטויפלונית25/09/2010
שלחתי ע"י ביתי אוכל מסויים למאהב הקודם שלי שאני יודעת שהוא מת על המתכון הזה. .. ביתי חזרה הביתה. ולפתע ראיתי שהמאהב שלח לי אס.אמ.אס וכתב: "נשיקות לידים שלך. " האם יכולים להבין שהתבטא כך כי הוא מת על האוכל ששלחתי לו,? כי היה טעים לו? או שיש עוד משמעות שהגבר התבטא כך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש
ד``ר דניאל וטלמן25/09/2010שהיה לו טעים ונשיקות לידיים עם כל הדברים שידיים יכולים לעשות..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוש
רון26/09/2010הפירוש שאת חייבת טיפול נפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על חדירהחסוי25/09/2010
שלום .
רציתי לשאול אם יש מצב כזה חדירה אבל עדיין שהיא תשאר בתולה ז''א הסקס לא יקרע את קרום הבתולין זה הגיוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על חדירה
ד``ר דניאל וטלמן25/09/2010לחסוי,
קרום הבתולין בנוי בצורה של ממברנה(רשת) ויש נשים שהמרווחים גדולים יותר ואפילו בחדירה הראשונה לא יורד גם ולא מרגישים כל כאב.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ביחסי מיןיעקב24/09/2010
אנחנו זוג שנשוי באושר כבר 6 חודשים, זוג צעיר לגמרי, בסביבות גילאי ה 26, אשתי שהתחתננו היתה בתולה, מאז החתונה ועד היום הזה לא היו יחסי מין מלאים , כלומר לא היתה חדירה, היה הכל במיטה חוץ מחדירה, מין פחד או כאב שמונע ממנה לעשות את הצעד הזה...
היינו ביעוץ, והיא טופלה אצל סקסולוג, אך כל הטיפולים שעשינו היו לחינם, המצב עדיין אותו מצב, אין לחץ בינינו אני דווקא מעודד אותה עם הסבלנות, שנינו מודעים לעניין, אבל הבעיה שאני לא יודע מה לעשות בנושא הזה, אשמח לעצות, כי הבעיה די מפריע לי כבעל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ביחסי המין
ד``ר דניאל וטלמן24/09/2010ליעקב שלום,
לפי תאורך נראה שמדובר בוגיניססמוס(ספזם והתכוצות ) מדובר בהתכוצות בלתי רצונית של השליש החיצוני של נרתיק אשר לא מאפשר לדירה.ברוב המקרים הסיבה ריגשית פסיכולוגית ותרבותית.הבנתי שהייתפ בטיפול וזה לא קחדם אןתכם .האם תרגלתם בבית עם מרחיבי נרתיק?
ממליץ לכם לשקול פניה לטיפול סקסולוגי אצל מטפל/ת מוסמך ע"י האגודה הישראלת לטיפול מיני.בעיות וגינסמוס מהסוג המתואר,הן ברוות טיפול עם אחןזי הצלחה ופתרון גבוהים מאוד.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לדוקטוראחד22/09/2010
שלום
אני בחור די ביישן, ואין לי הרבה ניסיון וידע במין..
הכרתי מישהי לפני כמה זמן והתמזמזנו, עשינו אחד לשניה ביד (אוננות)
נזהרתי מאד אבל עדיין היד שלי היתה טיפה דביקה... (ממש קצת)
מה הסיכוי שהיא נכנסה להיריון ממני בטעות ?
אם כן, תוך כמה זמן היא תגלה את זה , ומה אפשר לעשות .. ?
אני דואג.. כי אנחנו מחברה דתית והיריון בלי נישואים זאת בעיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם הדוקטורית יכולה לענות.. זה לזכר
אחד22/09/2010ונקבה כאחד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחד
ד``ר דניאל וטלמן24/09/2010הסיכויים להריון אינם קיימים.
אתה יכול להרגע.
אוננות הדדית לא גורמת להריון.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מחפשספונטני22/09/2010
אני בחור שנראה טוב, אשמח להפגש עם מישהי ספונטנית היום ומחר למטרות סקס...
אם מישהי ברוח החג וספונטנית יאללה תגיבי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא אתר הכרויות
ד``ר דניאל וטלמן22/09/2010נסה באתרי הכרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מפנתז עליי עם מישהו אחרדליה22/09/2010
שלום! רציתי לשאול האם זה פנטזיה הגיונית שבעלי מפנתז עליי עם גבר אחר במיטה ,לקח לי זמן להתרגל לרעיון ,אבל עכשיו הוא אומר שהוא בצאט עם מישהו ומספר עליי ואז מתחרמן .האם זה נורמלי? להזכיר שתמיד היה לנו סקס טוב ,אנחנו נשואים 15 שנה ורק לאחרונה לדבריו זה קורה .הוא אומר בגלל שהוא רואה בי אשה סקסית אז הוא מפנתז כך ...
אודה אם תענו בהקדם .בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מפנתז
ד``ר דניאל וטלמן22/09/2010לדליה שלום,
עולם הפנטזיות מורכב ודינמי. כל זמן שאת לא יודעת על הפנטזיה של בעלך אז הכל היה מעולה, אז גם עכשיו הכל בסדר ונורמלי, בעלך מגורה מהפנטזיה שאת מקיימת יחסי מין עם אחר. הוא לא הציע או בקש ממך אכן לבצע.
אין גבול לפנטזיות השונות ומגובנות שיש לגברים ונשים. הפנטזיות הן הדלק של המיניות שלנו.
הכל בסדר, המשיכו להינות מחיי המין שלכם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניא22/09/2010
שלום,
אני בחור בן 27, אני מגדיר עצמי כבחור בעל חשק מיני רב.
הבעיה שלי היא כזאת,בכל פעם שאני שוכב עם מישהי ומגיע לפורקן פעם אחת כל החשק המיני שלי יורד ולא בא לי יותר לעשות בקב לפחות ב12 שעות שלאחר מכן.
הייתי מאד רוצה לעשות יותר מאקט אחד בלילה.
האם יש לכם עצות מה עלי לעשות? או שיש איזה תוסף תזונה או ויטמין שעלי לקחת?
בברכה,
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני
רות בן-ציון שכטר22/09/2010לא' שלום,
יש לך חשק מיני תקין לחלוטין. כל גבר זקוק להפסקה בין אקט מיני למשנהו. אתה יודע שכיום משך ההפסקה הוא כ 12 שעות. יתכן מאד שמשך ההפסקה ישתנה בעתיד: יתארך או יתקצר.
הפסקה זו הינה הכרחית מבחינה פיזיולוגית ונעה בין שעות אחדות לימים אחדים.
אין תוספי תזונה או תרופות המשנות את משך ההפסקה הנ"ל.הגורם היחיד שעשוי להשפיע על משך ההפסקה הוא אהבה מאד מאד גדולה , התאהבות אדירה שתגרום לשינוי רגשי שיגבר על הפיזיולוגיה.
בכל אופן, המערכות שלך תקינות ובריאות.
חג שמח,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום וחומרי סיכהמתעניין22/09/2010
כפי שידוע לכם, הקונדום מרוח בחומרי סיכה (מבפנים ומבחוץ). מרגישים את זה כשנוגעים בקונדום והיד נשארת רטובה. היום לא ניתן כמעט למצוא קונדומים המכילים קוטלי זרע. עם זאת, אני מעוניין לשאול האם חומרי הסיכה שיש בקונדום נחשבים ל"עוינים" או ל"ידידותיים" עבור תאי זרע. הכוונה היא האם הנוכחות של אותם חומרים בקונדום מגדילה את הסיכוי של הזרע להישאר בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
רות בן-ציון שכטר22/09/2010למתעניין שלום,
מכיוון שמטרת הקונדום למנוע הריון, חומרי הסיכה שמצויים בקונדום הם לא סביבה ידידותית לזרע.
חג שמח,
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףדחוףףףףףף21/09/2010
מה הסיפטומים להריון ואם יש רק חלק מהתופעות זה אומר שאני בהריון כמו לדוגמא כאבי מחזור העדר מחזור סחרחורות והפרשות אבל הקאות דימום קל ושאר הדברים לא היה צריכה תשובה דחופה כי אני בלחץ ואני לא יודעת מה לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
רות בן-ציון שכטר22/09/2010למודאגת שלום,
יש סימן אחד ברור להריון וזה אחור במחזור.
היה ויש לך אחור במחזור, קני ערכה ביתית לבדיקת הריון ותוך דקות אחדות תדעי מה מצבך....
כל יתר הסימפטומים הם תוצר של הלחץ שבו את נתונה,
חג שמח,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםARUI14721/09/2010
רק רציתי לציין שהיו לנו סקס יום יום כפול .
בעלי כל הזמן ביקש כל עוד שלא פגע בי היה בסדר גמור.
עכשיו חלו שינויים בהמשך יחסי המין ואני פשוט לא מוכנה כל יום .התייאשתי .
במיוחד שזה פוגע בי קשות .
כל מיני דלקות פיטריות לכן התייאשתי.
אבל כל פעם היית אומרת לו מצידי תעזוב אותי .
מה לעשות גיליתי שבעלי ניכנס לאתר היכרויות .
וגם קראתי בפייסבוק שדיבר עם מישהי .ואמר לה להיכנס לצט.
אומנם אני זאת כל הזמן רציתי לסיים את הקשר מסיבות אישיות.
רק רציתי לציין שאנחנו לגבי חיי אישות הינו ממש בסדר מעל ומעבר יום יום .
ומסיבות אישיות אני לא מסוגלת לכן נאלצת בפחות ובן זוגי רואה את זה בצורה לא טובה.
יש לנו הרבה ויכוחים ואי שקט בבית ביני לבין המשפחה בביתי
ולכן זה גורם לנו להרבה אי שקט בבית
.
שאלה לי האם להגיד לו שראיתי את האתר פתוח.
האם להראות לו שקראתי לו בפיסבוק
האם בכלל לדבר או לתת לזה וליראות לאן זה יוביל
האמת אני עלולה במקום לנסות לסדר את הקשר .אני ברגע של כעס יתחיל להגיד לו דברים לא טובים .
מה לעשות גיליתי שבעלי ניכנס לאתר היכרויות .
וגם קראתי בפייסבוק שדיבר עם מישהי .ואמר לה להיכנס לצט.
אומנם אני זאת כל הזמן רציתי לסיים את הקשר מסיבות אישיות.
רק רציתי לציין שאנחנו לגבי חיי אישות הינו ממש בסדר מעל ומעבר יום יום .
ומסיבות אישיות אני לא מסוגלת לכן נאלצת בפחות ובן זוגי רואה את זה בצורה לא טובה.
יש לנו הרבה ויכוחים ואי שקט בבית ביני לבין המשפחה בביתי .
שאלה לי האם להגיד לו שראיתי את האתר פתוח.
האם להראות לו שקראתי לו בפיסבוק
האם בכלל לדבר או לתת לזה וליראות לאן זה יוביל
האמת אני עלולה במקום לנסות לסדר את הקשר .אני ברגע של כעס יתחיל להגיד לו דברים לא טובים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בחשק
רות בן-ציון שכטר22/09/2010שלום שרון,
הבעיה שאת מתארת היא בעיה נפוצה. למעשה את כותבת שיש פער בין החשק המיני שלך של בעלך ולא הצלחתם למצוא דרך לספק את שניכם. בהרגשה שלי, לא הצלחתם לדבר על הדברים ברוגע.
כתבת שבעבר קיימתם יחסי מין פעמיים ביום, ומכיוון שיש לך פטריות וגינליות, יש לך ירידה בחשק המיני.
יש כל מיני דרכים לקיים יחסי מין. יחסי מין לא בהכרח חייבים להיות עם חדירה.חשוב שיהיה מפגש מיני שתהיה אינטימיות שתלטפו זה את זו שתהנו אחד מהשני, ואפשר לעשות את כל אלו גם בלי חדירה , גם בלי שיהיו לך כאבים.
לדעתי כדאי מאד שתשוחחו בינכם, על חיי המין שלכם, על הכאבים שלך, על הציפיות ההדדיות, ויתכן מאד שכדאי לכם להעזר באיש מקצוע כדי שיעזור לכם לנתב את השיחה למקומות יעילים.
חג שמח
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר דיסקרתיאבי21/09/2010
אני נשוי מחפס אישה נשואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סקס פעם בשבועלירוי21/09/2010
שלום למומחים,
אני נשוי 8 שנים ואבא ל -2 ילדים.
חיי הנישואים שלי הגיעו למצב לא תקין.
לאישתי אין חשק לקיום יחסי מין וכשיש זה רק פעם אחת בשבוע.
לפעמים גם כשיש חשק זה נגרר או לריב שהיא יוצרת במיטה ובעקבות כך לי יורד החשק.
כשאני יוזם מגע היא בכלל משדרת עייפות והיא בכלל לא רטובה ולא משדרת רצון.
אני מאוד אוהב אותה ותמיד אומר לה את זה.
בעקבות מצב זה לרוב אני מאונן ואחרכך אני מתעצבן ומתוסכל מהעניין.
מה עושים?
תודה לירוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס פעם בשבוע
ד``ר דניאל וטלמן21/09/2010לירוי שלום,
מבין את תסכולך, והעניין של חשק מיני הוא מורכב, ועל כן תשובתי תהיה מעט ארוכה.
הפרעת העדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה השכיחה ביותר מבין ההפרעות בתפקוד המיני הנשי. אחת מתוך שלוש נשים – חווה חוסר עניין במין.
התשוקה המינית בנשים אם כן, היא תגובה נפשית וגופנית ומורכבת הרבה יותר במהותה מהתשוקה למין בגברים. אי אפשר להפריד בה בין המרכיב הנפשי לגופני. ולכן בירידה בחשק המיני הנשי מעורבים שילוב של גורמים פיזיים ונפשיים.ההיבטים הפיזיים כוללים: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד.
הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
קשה מאוד לדעת על סמך מה שכתבת מה קורה ומה הסיבה או סיבות להיעדר עיניין במין של אשתך.
לכן מאוד ממליץ לכם לפנות לגורם טיפולי מוסמך (סקסולוג/גית) מוסמכים עי"י האגודה הישראלית לטיפול מיני. את רשימת המטפלים המוסמכים (איטם) תוכל למצא באינטרנט.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאליאלמוני21/09/2010
רציתי לדעת איך אפשר לעשות סקס אנאלי במינימום כאב לפעם הראשונה איזה אמצעים מה עושים .. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אנאלי
ד``ר דניאל וטלמן21/09/2010לאלמוני,
סקס אנאלי מחייב סבלנות איטיות והרבה סיכוך.
ראשית יש לשמן טוב את אזור פי הטבעת ואת האצבע, יש לשחק לאט לטא באזור פי הטבעת ולא להחדיר מיד.חשוב להתחיל עם אצבע אחת שלאחר החדרתה יש להשאירה בתוך פי הטבעת ולא להוציא ולהכניס, ומשם להתקדם לשתי אצבעות וכו'.
השמן המומלץ לשימוש הוא שמן על בסיס מים שאינו פוגע בקונדום ויש בשוק שמנים רבים כאלו כולל בסופרפארם באיזור הקונדומים.
רצוי לקחת נשימה של אויר להרפות את שרירי פי הטבעת ולנסות להחדיר תוך כדי נשיפה של האויר החוצה (פעולה העוזרת בהרפייה).
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשה.!אלמוני21/09/2010
אתמול אני וחברה שלי קימנו יחסי מין עם קונדום יחסים מוגנים .. לאחר שגמרתי הוצאתי את איבר המין שלי וראיתי שאיפה שמסתיים הקונדום כלפי מטה לא איפה שהכיפה נוצר נוזל מסויום שמזכיר מאוד את נוזל הזרע ואני מדגיש הנוזל לא היה איפה שהכיפה אלה כלפי מטה .. אני וחברה שלי מאוד נלחצנו ונוצר היסטריה מיליתי תקונדום במים ניפחתי אותו והקודנום לא נקרע .. האם לקחת גלולת פוסטינור שחברה שלי מאוד חוששת ממנה .. ? האם יש סיכון בכלל ?
האם הנוזל הזה זה לא חומר הסיכה והגמירה של חברה שלי ..??
עזרה דחופה האם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר .. כי זה מצב קריטי מאוד ..!
תודה תודה תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ד``ר דניאל וטלמן21/09/2010לאלמוני,
נראה שמדובר בנוזל סיכה של הקונדום מעורבב עם הפרשות מהנרתיק של החברה.
אין מצב שהזרע מגיע עד לחלק העליון של הקונדום!
אתה וחברה שלך יכולים להרגע, ואין כל צורך לקחת כדור פוסטינור.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי בלי חשקאבי21/09/2010
אני כל הזמן חם והזיין שלי עומד ואשתי לא מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בלי חשק
ד``ר דניאל וטלמן21/09/2010
לאבי שלום
הפרעת העדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה השכיחה ביותר מבין ההפרעות בתפקוד המיני הנשי. אחת מתוך שלוש נשים – חווה חוסר עניין במין.
התשוקה המינית בנשים אם כן, היא תגובה נפשית וגופנית ומורכבת הרבה יותר במהותה מהתשוקה למין בגברים. אי אפשר להפריד בה בין המרכיב הנפשי לגופני. ולכן בירידה בחשק המיני הנשי מעורבים שילוב של גורמים פיזיים ונפשיים.ההיבטים הפיזיים כוללים: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד.
הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
קשה מאוד לדעת על סמך מה שכתבת מה קורה ומה הסיבה או סיבות להיעדר עיניין במין של אשתך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לא רוצה
אריק22/09/2010היא מאוהבת בגבר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)