מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני דפוקה?מורן07/11/2010
היי יש לי חבר כבר שנתיים וחצי , היינו פרודים חצי שנה
בזמן החצי שנה הזאת שלא היינו ביחד הוא הוסיף ילדה בפייסבוק ושאני אומרת ילדה אני מתכוונת בת 16 והוא בן 21
כששאלתי אותו מי היא הוא אמר שלא היה לו כלום איתה הוא גם לא רצה הוא הוסיף אותה כי היא הייתה באיזו משלחת מהבית ספר לבסיס שלו... משום מה זה ממש מפריע לי שהוא הוסיף אותה...
אני דפוקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני דפוקה? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/11/2010מורן,
בת כמה את? נראה שאת מקנאה ואת מעוניינת בבלעדיות בקשר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 21
מורן07/11/2010אני בת 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 21 - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/11/2010הי מורן,
את ממש לא דפוקה! את פשוט קנאית לקשר.
צרוף בחורה גם אם היא בת 16 לפייסבוק שלו לא אומר כלום.
נסי להבין עם עצמך מה מפריע לך כל כך.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני גורמת לזה להפסיק?
מורן07/11/2010כניראה שאני קנאית מידי לקשר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני גורמת לזה להפסיק? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/11/2010שיפור ההרגשה והבטחון העצמי שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על ויברטור וקרום הבתוליןאלין07/11/2010
שלום רב,
אודה לעזרתכם, ובתקווה שאני בפורום המתאים. אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון.
אני בחורה המתכננת להביא ילד לבד דרך בנק הזרע.
כיוון שלעולם לא היתי ביחסי מין עם גבר ( ולא אני לא חד מינית, אלא שמזלי לא שפר עליי) הרופאת נשים ייעצה לי להשתמש בויברטור ובכך כביכול לאבד את בתוליי על מנת שהבדיקות למיניהם לא יהיו טראומתיות ולא ידממו לי.
קראתי באתר המלצות על איך לבחור ויברטור, אך עדיין מתקשה בלבחור אחד כזה, מבחינת גודל, אורך וסוג. אשמח לקבל כאן טיפים והמלצות.
שבוע טוב לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על ויברטור וקרום הבתולין - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/11/2010שלום לך,
למעשה את צריכה ויברטור שהוא מעין סט של מרחיבים של הנרתיק. הויברטור נורכס מערכה של ארבעה ויברטורים הראשון צר והם הולכים ומתרחבים. הנבון ביותר חלפנות למרפאה לטיפול מיני הקרובה למקום מגורייך, שם יוכלו להתאים ולספק לך את הסט הנ"ל. רשימת המרפאות הציבוריות נמצאת באתר של איט"ם.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי תודה רבה!
אלין07/11/2010האם ידוע לך אם ניתן לרכוש זאת טלפונית או דרך אינטרנט דרכם או דרך מקום אחר? חייבת להודות שאני מאוד נבוכה לגשת לשם.
אם יש תמונה שניתן לצרף שאראה פחות או יותר כיצד זה נראה ואולי להזמין דרך האינטרנט אני מאוד אודה לך.
(אגב, למה התכוונת במילה ויברטור "נורכס" ? אשמח להסבר\הבהרה)
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
לי07/11/2010ניתן לקנות את זה באתרי אינטרנט מחו"ל, למשל natural woman, זה הכי זול ככה וזה מגיע בדואר לישראל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיתוףאני05/11/2010
בן זוגי ...מטורף עליי ,הוא אדם מדהים חבר טוב כן תומך וגם בקטע המיני הוא מטורף עליי ורוצה סקס הוא מאוד נמשך אליי ,אנחנו כבר יודעים שלא תמיד קל ולומדים איך להיות ביחד, אבל גם כשאננו במצב טוב אחד עם השני כי כשלא זה כבר נושא אחר לגמרי
מצד אחד מאוד מחמיא לי שהוא כל-כך נמשך אליי ושנינו "תורמים" לאווירה במיטה ...
אבל מצד שני מאוד מוזר לי שאם אנחנו נפגשים פעם או פעמיים בשבוע הוא ירצה סקס לפעמים בשתיהן וזה מרגיש שזה בא על חשבון הזמן של הלבלות ביחד,אני כבר מקניטה אותו שצריכים לדבר בטלפון לפני שנפגשים או לעשות קוויקי כשנפגשים כדי שיהיה אפשר לבלות ביחד
עצות?
וכן קצת צרות של עשירים אה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוף - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/11/2010שלום לך,
את מתארת מצב של פער בחשק המיני. לשניכם יש משיכה מינית זה לזו, אך החשק המיני שונה, וחשוב שתשוחחו על הנושא הזה בפתיחות, משום שניראה שלך יש סדר עדיפויות שונה מיזה של בן זוגך. הוא רוצה קודם מין ואח"כ את כל היתר ואת רוצה כניראה קודם דברים אחרים ואח"כ מין. לכן, חייבת להתקיים שיחה להבהרת הצרכים ולמציאת פתרון שיהיה נכון לשניכם.
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס ?חסוי05/11/2010
אם יורדים לבחורה ,יש חשש להדבק מזה באידס?ואיזה דרכים אפשר למנוע איידס על בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ? - תגובה
איידס כמו כל מחלת מין מועברת בכל מגע מיני, גם במין אורלי. אם אתה חושש מאיידס בפרט וממחלות מין בכלל כדאי מאד שתמנע ממין מזדמן.
מחלות מין ניתן למנוע קודם כל בהמנעות ממין מזדמן. כלומר, לא מקיימים יחסי מין עם בחורה לפני ששני בני הזוז לא עוברים בדיקה לגילוי מחלות מין. דרך נוספת היא כמובן שימוש בקונדום נוסף לשימוש בגלולות.
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי05/11/2010אבל בנשיקה לא עובר איידס אז למה עם יורדים לפות של האישה כן נדבקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/11/2010מכיוון שמין אורלי הוא יחסי מין, בפות יש נגיפים שאין בפה , ולכן קיימת הסתברות להדבקות במחלות מין במין אורלי ולא בהתנשקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה אחרי כריתת רחםמל05/11/2010
אני ב44 חודש אחרי כריתת רחם האם אחרי כריתת רחם מאבדים את האורגזמה כי לפני הכריתה הייתי גומרת 4 5 פעמים במהלך קיום היחסים או באוננות והיום לא מגיעה אפילו לאחד ! וזה מתסכל אותי ואת בן זוגי מה לעשות ולמי לפנות ??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה אחרי כריתת רחם - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/11/2010מל שלום,
אין שום סיבה פיזיולוגית לאובדן האורגזמה אחרי כריתת רחם. יתכן מאד שלא עבר מספיק זמן מאז הנתוח, ועדיין קשה לך רגשית לחזור ליחסי מין. בכל אופן, מקור האורגזמה בדגדגן ובו לא נגעו, כך שאין שום סיבה שלא תחזרי להנות.
במידה ולא תצליחי לחזור ולהנות מיחסי מין, כדאי שתפני למרפאה לטיפול מיני וזוגי שנמצאת סמוך למקום מגורייך. רשימת המרפאות נמצאת באתר של איט"ם.
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגידו מה אתם רוצים ממנה???אנונימוס05/11/2010
אשה משוחררת, ליברלית ומינית שיצאה ממסגרת נישואים ורוצה לחוות ולהתנסות....
מה לעזאזל רע בזה? באיזו שנה אתם חיים? מאמי, אל "תעשי חשבון" לאף אחד,
תיהני ותמצי את החיים כמו שבא וטוב לך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשה יפה, "רון" ו"דיקלה".
אנונימוס05/11/2010אם מישהו לא הבין זה מתייחס אליכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד ומבוגרתסנופקין05/11/2010
אוף זה מעצבן, בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מפנטז על יחסים אירוטיים בין אישה בוגרת לילד קטן, משהו בבגרות הנשית החופשיות והנועזות מול הילד הסקרן גורם לי מאוד להתגרות מהמחשבה הזו, יש לציין שאני לא פדופיל חס וחלילה או משהו כזה, יצאתי עם הרבה נשים ואין לי שום משיכה לקטינים חלילה, כל ההתלהבות שלי היא אך ורק מהאישה, אסביר: אם היה מדובר רק בילד, מבחינתי הייתי רוצה אולי לחבק ולצבוט לו את הלחי אבל שום דבר שקשור למין. נקודה. האישה היא הנועזת היא העניין פה.
משהו בעובדה שאני כל כך אוהב נשים ואני מדמיין שהן מוכנות לעשות לילד מה שהייתי רוצה שיעשו לי ובוחרות לעשות דווקא משהו הזוי כזה, זה כאילו פוגע בי ומדליק אותי.
יש לי סיג של משיכה לדברים שהם קצת אסורים ונועזים (עד גבול מסויים) והעניין הזה תפס אותי, גם הייתי נוהג לצאת עם נשים מבוגרות ומאוד נהנתי מהתחושה שהן המבוגרות שמטפלות בי ודואגות לי, ועכשיו אני נהנה לפנטז מהצד על משהו שבכלל לא קשור אליי באופן אישי, רק לראות אישה בוגרת משתעשעת עם ילד בצורה מינית לא חייב מיני לגמרי אבל כל המחשבה שלאישה יש מחשבות זממיות בחדרי חדרים על אותו הילד גורמת לי ממש להדלק עד כדי כך שאני רואה לפעמים נשים מבוגרות ליד ילדים ברחוב ומתחיל לחשוב עם עצמי, האם יש מצב שהיא מסוגלת פתאום להתנשק איתו או להשתעשע איתו ברגע חד פעמי או שלא...
רק להבהיר, שאני נגד פדופילה וכל מה שקשור בלפגוע בילדים תמימים וקטנים וכל דבר שקשור בסבל אני ממש נרתע ממנו ונשבר לי הלב.
מה שכן, את הפנטזיות שאני מפנטז אני מדמיין אך ורק עם הנאה משותפת והרבה מסתורין... זתאמרת, העיסוק ב"מעניין אם יש לה איזה משהו מיני לילד הזה או לא"... זה ממש מטריף אותי, בבקשה תייעצו לי מה לעשות, והאם יש עוד אנשים שמכירים את התופעה הזו מהצד הנשי או הגברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד ומבוגרת - תגובה
פנטזיות, כל עוד הן נשארות בגדר של פנטזיות הן מותרות. אתה אדם מבוגר, שהפנטזיה הזו מדליקה אותך מינית, וזה בסדר גמור כל עוד אתה לא יוזם פעילות אסורה.
העניין הוא שניראה לי שאתה מיוסר, מכיוון שאתה מבין שיש כאן חוסר תקינות חברתית, אפילו שכל הענין הוא רק בפנטזיה שלך.
יתכן, שכדאי לך להתייעץ עם גורם מקצועי כמו סקסולוג/פסיכולוג כדי לפתור את הענין
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 20+
סנופקין06/11/2010וכבר הלכתי לטיפול בנושא הזה כי רציתי לדעת איך מתמודדים עם זה והאם זה נורמלי אבל זה לא עזר לי, הרגשתי שהטיפול יותר מדי מרוח ועולה הרבה כסף ככה שזה אופציה לא טובה כל השיחות האלה שכבר ניסיתי, האם את יכולה לתת לי קצת יותר חוות דעת פסיכולוגית למה אני חושב על דברים כאלה? הרי לילדים אני לא נמשך כמובן, אז למה דווקא העובדה שאני מפנטז על האישה עם הילד הקטן עושה לי את זה? והאם יש עוד אנשים שחוו את זה (שאני קצת ירגיע את המצפון שלי) או נשים שחוות את זה?
אני ממש סקרן...=/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסיםאני04/11/2010
שלום,
לאחר שבעלי ואני קיימנו יחסי מין. כשעדיין הייתי בתוכו הרגיש בעלי כאב כשניסיתי להתרומם מעלה.
כשהוא יצא ממני הוא ראה בקצה איבר המין כמה טיפות דם.
יש לציין שאליי לא הגיע הדם. אחרי קיום היחסים בדקתי את עצמי והיה רק נוזל זרע.
האם ניתן לדעת מה קרה??? מאיפה הגיע הדם???? זה אף פעם לא קרה לנו ואני קצת מודאגת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים - תגובה
יתכן והיה פצעון, באיבר המין שדימם כתוצאה מהמגע המיני. במידה והתופעה תחזור על עצמה כדאי לפנות לאורולוג.
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
יוסי07/11/2010האם יש לך התקן תוך רחמי?
אם כן אז סביר שהוא נדקר מהחוט.
יש לפנות לגניקולוג שלך ולבקש לקצר את החוט או לוותר על התנוחה שאת מלמעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס כואבהוא04/11/2010
שלום,
אני והחברה שלי מקיימים לא מעט זמן יחסי מין. מהפעם הראשונה שלנו ועד עכשיו, היא לא נהנתה אף פעם מהסקס. אנחנו עושים משחק מקדים, שכולל מין אוראלי והיא גם גומרת, ובכל זאת, כשאני חודר, זה כואב לה במהלך כל הסקס, והיא לא נהנית ממנו בכלל. ניסינו הרבה דברים, משחק מקדים שונה, תנוחות ומקומות, אבל כלום לא עוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס כואב - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/11/2010ממליץ לכם לפנות ל ברור סקסולוגי/גניקולוגי לגבי הגורם המחולל את הכאב.יכולות וידועות סיבות רבות לכאב.כיש כאב וצריבה קשה ובלתי ניתן להינות ולרצות מין.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, המשך לשאלה
הוא04/11/2010לפני שהתחלנו לשכב, הייתי מאונן לה לפעמים, עכשיו אני גם לא יכול להכניס את האצבעות כי זה עושה לה מעין הרגשה מוזרה, ויש משהו שם שחוסם אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי ומשועמםanonimi04/11/2010
מחפש נשואה למיצוי הדדי
אסטתיות ודיסקרטיות הכרחיים.
אם הינך מעוניינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני משועממת...
לילי18/12/2010איך יוצרים איתך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילי חמודה
אביתר - נשוי18/12/2010אנא צרי איתי,
אני גם נשוי משועמם מהשיגרה, נעלמו הפרפרים, כל היום אנו נותנים ונותנים, ואת עצמנו שוכחים... אני מתגעגע לתשוקה, לכיף, לסקס, לדבר שנקרא מעיין החיים.
אני מאוד אוהב את התא המשפחתי, הילדים שאני משוגע עליהם, אשתי, אבל אנו כל הזמן סביב מה צריך לעשות, הכל קונקרטי, אני רוצה כמו פעם...
אם בא לך, וחשה כמוני, אנא צרי קשר...
אביתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולה וחבר שלי לא יודעאנונימוסה03/11/2010
חבר שלי גדול ממני במספר שנים ולאחרונה היחסים מתחילים להתחמם.
אני בתולה ומעולם לא סיפרתי לו על כך.
השבוע יצא לנו לדבר על העניין לא במכוון אליי אלא על מישהי אחרת ונתגלה לי שמפריע לו עניין קרום הבתולין. אני לא רוצה שהוא ידע ויחשוש מהעניין ולכן יחליט לחכות עם זה.
האם יש דרך להימנע מקריעת הקרום בעת קיום היחסים?
איך אדע אם ירד לי דם או לא?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה וחבר שלי לא יודע - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/11/2010שלום לך,
ראשית מעט מידע: לא קרום בתולין אלא טבעת בתולין. הטבעת הנ"ל , במידה ואת משתמשת בטמפונים בזמן מחזור כבר התרחבה מעט. ועוד, אין בהכרח דימום בזמן קיום יחסי מין בפעם הראשונה.
אך, חשוב מכך בהרבה, כדאי מאד שתהיי אמיתית עם החבר שלך ותשתפי אותו בכך שמעולם לא קיימת יחסי מין עם חדירה. אני מניחה שהוא יעריך זאת, ידע לנהוג בך בעדינות הראויה ולשניכם תהיה חוויה טובה.בכלל, בכל מערכת יחסים , האמת תמיד עדיפה והדרך הקצרה אל הנוחות.
ושוב, קרום הבתולין לא נקרע הוא מתרחב. אגב , הוא נמחק סופית רק לאחר לידת תינוק.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהחסוי02/11/2010
שלום ,אני לא יודע איפה לכתוב את זה אז אני אכתוב פה.
אני בן 18 כבר ,ודי מביך לומר את זה אבל לא התנשקתי אף פעם צרפתית עם בחורה ,נשיקה בפה כן ,וגם אני לא הייתי עם בחורה ,
אני נלחץ מזה ,איך לנשק נכון ,אני לא יודע אם זה ילך טוב ,וכאשר נפגש עם הפה בזווית של נשיקה , לא יודע זה מלחיץ כאילו .
את האמת נראה לי שהיה לי מצבים להגיע לסקס עם בחורה ,כאילו גם אני לא הולך למסיבות כי אני נלחץ מזה .
אין לי בעיה של מראה דווקא אני נראה סבבה ,ובנות כאילו אני שם לב שמתעניינות בי ,אבל לא יודע אני לחוץ ואני מנסה כמה שפחות לחשוב על זה שלא היה לי חברה והכל וזה גורם לי לממש מצב של רגשי נחיתות ושאני פחות טוב מאחרים
אני מפחד שלא ילך לי בנשיקה ,או שנגיד אם אני יהיה עם אשה אני יגמור מהר מדי .
ויש לי שאלה שאינה כשורה כל כך , אם אני גמרתי במיטה עם בחורה , או שהיא ואני לא הספקתי מה עושים?
בנוסף יש לי מצבים שאני רואה שבנות נמשכות אלי , זה לא שאני לא בחור יפה והכל אבל גם נגיד איזה שנתיים שהייתי דתי ועכשיו אני כבר לא ,אז לא יצא לי מגיל 16 וחצי שום דבר עם בחורה .
ואני לחוץ ,אני אשמח לעזרה גם מבחורים בגיל שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקר
אשה יפה02/11/2010גיל 18 הוא לאגיל פשוט, מתחבטים ומתלבטים עלהמון דברים, אבל הוא גיל יפה, שישבו המון קסם,
אתה צריך לנוסת להשתחרר מהחרדה ולראותאת הצד החיובי - באהבה בין גבר לאשה, הרגעים הקסומים ביותר הם הרגעים של "פעם ראשונה", של ניסוי וטעיה, של ללמוד ביחד עם חברה שאתה אוהב, את המגע ואיך לאהוב זה את זה.
חלק מהקסם שאתה יכול להציע לבנות הוא דוקא הראשוניות הזו, והרעננות - שלךיחד ראשונה אתם.
ואני דוקא לא מציעה לך להתנסות עם מישהי מבוגרת ומנוסה יותר, אלא לחוות עד הסוף את החויה של הנסיון הראשון,והנשיקה הראשונה עם התום של נערה בגילך ותמימה כמוך - כשתלמדו ביחד זה עם זה, לאט לאט וחויה אחת כל פעם, אז לכל נשיקה ולכל ליטוף יהיה את הטעם המיוחד שלו, ואת הריגוש העצום שיכול להיות רק בפעם הראשונה.
ואולי שכחתי להגיד - אתה לא לבד,
כולם בגילך מתפארים בהמון נסיון עם המין הנשי, אבל האמת היא שהרבה רק מדברים, והרבה מאד הם כמוך , ללא נסיון, וזה בסדר גמור כיאתם עוד צעירים.
מציעה לך לחפש את הקשר הטבעי עם בנות גילך, ואל תדאג, באופן טבעי תגיע גם לנשיקה כשזה יתאים לשניכם.
וכשזה יגיע, הכל יסתדר - גם אם אולי ברגע מסויים האף יתנגש או השיניים, זה קורה לכל אחד - אז צוחקים ומטים קצת את הראש והכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי02/11/2010כן אבל לא נעים בכלל לספר על זה למישהי ,מה אני יגיד ,לא הייתי אף פעם עם בחורה כי אני ביישן.
היא רוצה מישהו שיש לו ניסיון ,אני בן 18 כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח
אשה יפה03/11/2010בגיל שלך יש הרבה בלי נסיון
הבנות מבינות את זה יותר ממה שאתה חושב
בכל מקרה אתה לא צריך לתת ל ההצהרות, פשוט כשתצאו ואם הנשיקה תקרה בצורה טבעית, אז תזרום עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח
רון02/11/2010ורדה רזיאל ז'קונט שאפו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/11/2010אתה כנראה מופנם וחושש מלעשות טעות.קזה מאוד ליצור קשרים כשפוחדים מטעויות.חשוב לציין זשהדרך רצופה נסיונותו גם אם יש נשיקה שהיא לא מושלמת זה בסדר גמור.משתפרים עם הזמן.כולם לא נולדו עם מיומנות לנשק.זה נעשה מאהבה ותשוקה וזה בסדר.צריך רק לנעיז..
ברעה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לחלוטין!!!
האח הגדול05/11/2010כמו בכל דבר ראשון בחיים ישנה התרגשות ובמיוחד שמדובר על נשיקה ראשונה או לשכב עם בחורה.
אני מציע שתדמיין שאתה הבחור ההוא שבתוך הגוף שלך האמיץ החתיך וההורס ותצא איתו לצייד ואיתו תעבור את המפגש הראשון והמביך מעט אבל מאוד מרגש!!!תזכור שהפחד משתק אבל מי שמנצח אותו הופך את הפחד לתשוקה.
נ.ב
תהיה בטוח שגם היא רוצה יחס חיבוק נשיקה וגם יחסי מין!!!
ותזכור...........הדלק של האישה זה מילים יפות מחמאות על הריח שלה השיער החיוך לישבן ולגוף.ואם תאמר לה שהיא יפה והיא לטעמך היא כבר תתן לך נשיקה ראשונה...תנסה אחי ותראה.
בהצלחה מרובה
האח הגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה תודה
חסוי05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למנהלי הפורוםאשה יפה01/11/2010
איך בדיוק חושבים שאפשר להתייעץ בפורום זה ברצינות, אם כל מיני שונאי אדם כמו "רון" ו"דקלה" נכנסים לכאן ומקללים את מי שמעיז לשאול שאלות בכנות?
גרושה היום זו לא מחלה למרות שזה בטח לא כיף גדול
וגם לקיים יחסי מין עוד לא הופך אף אחת לזונה
אבל לפי התגובות פה בפורום זה נראה כאילו הגעתי לפורום 100 שערים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונאי אדם ?!?!
רון01/11/2010לגיטימי מבחינתי לחשוב שאת את הולכת וזוג גברים משגלים לך ת'צורה כמו איזה ילדה פעורה וחסרת חיים ?!?!?!
ברור שכן !! זו מטרת הפורום עילגת גרושה חסרת כל שכמוך.
מאה שערים אעלק !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונאי אדם - שונאי נשים
אשה יפה01/11/2010אתה אף פעם לא שכבת עם בחורה?
אם כן - אז מה אתה משתולל פה?
לא לא - אז אין לך מה לדבר על דברים שאתה לא מבין
ומה זוג גברים עליך?
שני גברים, זה כל אחד בזמן אחר. רק ששניהם אמרו אותו דבר, כל אחד בתורו.
נראה לי שזו האופנה האחרונה אצל גברים - בלי
ובגלל זה ציינתי את זה שזה חוזר על עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון01/11/2010שימי לב שעוד רון הפציע קום והשאיר מייל עקב זיקפת בוקר !!
מה נסגר עם השם רון לעזעאזל ?!?
ורצה הגורל ושוב...זה לא אני !!! מאמינה ?!?!
משום מה שינית פאזה.....ציירת את זה כסוג של אורגייה ואצטט אותך ברשותך"
"יצא לי לאחרונה להיות עם שני גברים שנסחפתי והסכמתי שיכנסו בלי קונדום,
הם לחצו ש"אני גומר בחוץ" ובאמת עמדו בזה וגמרו בחוץ"
מה ההיית מבינה מהמשפט הזה ?!?!
מבחינתי אישה ששוכבת עם שני גברים בו זמנית או לחילופין בהפרשים ממש זעומים(מס' ימים) אחד מהשני היא אישה זולה ברמה שלא תתואר
יש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שיניתי פאזה
אשה יפה01/11/2010מה שאתה הבנת זה בראש שלך,
לי היה ברור כל הזמן שמדובר בגברים שונים בזמן שונה, ולא באורגיה סוערת
רק הביטוי זוג גברים הביא לתשומת לבי שאולי זה מה שמישהו יכול להבין מהשאלה שלי.
ומה הקשר לכל הקללות והירידות?
ומה הקטע עם השם רון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן.......
רון01/11/2010אין לי מושג לעזעאזל !!!!!
לא מבין מדוע אנשים נדבקו לשם רון שלי !
כל רון שני פה בפורום מציע את שירותי המין שלו לבנות הפורום
שימי לב לשרשור למטה שנוסף עוד רון עם הצעות מיניות הזויות
אני חייב להבהיר לך כמה דברים אלמנטרים מבחינתי אשר היו קשורים לכל מהלך הדו שיח שלנו ואשמח אם תאזרי "אומץ" ונשוחח על כך לא בפני קבל עם ועדת הפורום
(אינני מציע שירותי מין למינהם למען הסר ספק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם לא מחפשת שירותי מין
אשה יפה01/11/2010ובטח לא מציעה, בסך הכל נכנסתי לכאן כדי לשאול שאלה.
אני גם לא נוהגת לחשוף את האימייל שלי לאנשים שפגשתי בפורום אנונימי באינטרנט,
ותשמע , הרקורד שלך בדיון הזה בטח לא יגרום לי לשנות את דעתי.
אם יש לך משהו להגיד - כמו התנצלות למשל - אני אשמח לראות את זה כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבתי לאחר זמן מה
ירון01/11/2010ראשית לאחר זמן מה הבנתי על מה המהומה.
כמה דברים חורים לי בהתנהלות שלך, איך אישה בגילך (מה גילך?) אני זוכרת שאת גרושה מסוגלת לתת ל2 גברים בפרק זמן די קצר להחדיר לתוכך את איבר מינם ללא אמצעי מניעה? מה את ילדה בת 17 וחצי שבדיוק קיבלה ווסת ?!?!?!? מה זה השטויות האלו הפיתוי היה גדול ממני ?!?!? תעשי לי טובה !! ככה לא מתנהגת אישה בוגרת !!
אוקי....לא היתה אורגייה, בפרק זמן כה קצר ?!?!?! זול וזנותי מבחינתי עדיין מה שחווית !
לא הבנתי כל כך מדוע קישרת אותי לברנש רון הכל כך איכותי בדעותיו !
לשאלותייך..... ידעתי גברים בחיי ואני אף חווה גברים בחיי הן מינית והן רגשית, סקס ממש לא אמור לחכות לחתונה ואינני מצוייה בשלטון האייטולות, אני מאוד פתוחה בנושא אבל הדרך הכל כך פסולה ובזיונית שלך מעמידה את פני הנשים בעיין אחרת.
לא אהבתי את הדרך התקפנית שלך כאשר רון הציג בפנייך את המיל שלו בכדי שתלבנו את העניין בינכם, זו לא דרך לפייס ניצים !
מקווה שקיבלת רקע עלי ועל הדעות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הבנתי בדיוק
אשה יפה01/11/2010רון רוצה להגיד לי דברים באימייל, ואני לא מעוניינת לחשוף את האימייל שלי, ולפתע פתאום מופיעה האשה הצדקת והחסודה הגברת דקלה כדי לפרט את כל הטיעונים שלו אחד לאחד ולהגן על הצדיק והישר , ששכחנו איך הוא קילל בלי שום מעצור מישהי שהוא לא מכיר ולא יודע עליה כלום. ואיך זה אני לא רוצה לדבר אתו באימייל בכלל ..
ממש מקרי.
אז רק לשם הדיון, נניח שאת אשה אמיתית, וכל זה באמת מקרי לגמרי.
אז במה את יותר טובה ממני?
כי אצלך עבר חודש בין גבר לגבר ואצלי שבוע?
כי שומו שמים, אני נהנית ממין ונסחפתי והראש לא עבד? - אז נכון שזה ממש מטומטם מצדי, אבל זה לא הופך את זו שמשתמשת בקונדום ליותר צדיקה ממני - רק ליותר מוגנת.
ומה את בכלל יודעת עלי?
מוכנה להתערב שהיו לי פחות גברים בחיים ממך? (כלומר אם את אשה אמיתית כמובן)
לא שזה משנה, אבל אם את כבר שופטת אחרים לפי הדברים האלו, אז אולי לך לא משנה.
לי לא.
אני חושבת שאשה זכאית להנות מיחסי מין גם אם אינה נשואה, אבל להבדיל ממרבית הנשים שנכנסות לפ]ורום הזה אני מוצאת גברים דרך קשר אישי ולא סטוצים באינטרנט.
מעניין שלך ולרון לא מפריעות כל אלו שמחפשות כאן זיון, רק מישהי שבאה לשאול שאלה נראית בעיניכם כזונה - אולי בגלל שזה פוגע לכם בשדה הציד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון01/11/2010לא אפריע לכן........
בואו נאמר שאתן מנהלות דו שיח הזוי
ואני איתן בעמדתי לגבי "האישה היפה"
חולני זה לומר "אני בטוחה שחוויתי פחות גברים ממך" חושבת שזה מעלה את המניות שלך מבחינתי ??!!??!
ממשששששששששש לא !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא מעניין אותי
אשה יפה02/11/2010סתם אדם נואש וחסר חברה נשית שמתובב בפורומים ומנסה לשפוך את התסכול שלו על נשים מקריות שמתייחסות אליך,
לא נורא,
סיפקת לי בידור לכמה ימים,
בדרך כלל אין לי מה לחפש בפורום הזה
ומן הסתם ימאס לי בקרוב המשחק הטפשי הזה אתך ועם תאומתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה
רון02/11/2010אין לי כח לדו שיח עם אישה כה ממורמרת מהחיים הללו שלה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ללא קונדוםשני31/10/2010
יש לי חבר ואנחנו כבר מקיימים יחסי מין למעלה מחצי שנה. אני לוקחת גלולות כבר 3 חודשים ואנחנו עדיין מקיימים יחסי מין עם קונדום. הקונדום מגן לא רק מפני הריון אלא גם מפני מחלות מין. הבחור הזה הוא הראשון שלי והוא היה רק עם בחורה אחת לפני.
האם כדי לקיים יחסי מין ללא קונדום יש לבצע בדיקות רפואיות לפני זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה מעלה
שני01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין ללא קונדום - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2010אם את חוששת בהחלט מומלץ לבצע בדיקה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד באותו עניין
שני02/11/2010אילו בדיקות אנו צריכים לבצע? ידוע לך על היקף מחיר לבדיקה? יש בדיקה ביתית שאפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו אחרון קטן
שני03/11/2010חבר שלי אמר שהוא נבדק עם הבחורה שאיתה היה. הוא לא היה עם עוד מישהי אחרת חוץ ממנה. ואצל שניהם הבדיקות הראו שהכל בסדר. האם אפשר להסתמך על בדיקה זו או שיש צורך שהוא ייבדק שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענו לי בבקשה על התגובה האחרונה
שני04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בזמן יחסי מיןשיר31/10/2010
שלום רציתי לשאול כמה שאלות,
אני וחבר שלי התחלנו לשכב בערך לפני בערך כ3 חודשים .
כשאנחנו שוכבים אני מרגישה כאבי בטן כמו לחץ , וזה כשהוא משנה את המהירות
האם זה בסדר ? אני צריכה ללכת להיבדק ?
וגם עוד שאלה איך מצליחים להגיע לאורגזמה? אני לא יודעת מה זה כי אף פעם לא גמרתי בזמן ששכבנו . והוא הראשון שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בזמן יחסי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2010לגבי כאבי הבטן פני לגניקולוגית לבדיקה.
רוב הנשים חוות אורגזמה ע"י גירוי נישיר או עקיף לדגדגן.ממליץ לך לנסות ולחוות אורגזמה עם עצמך ע"י אוננות של הדגדגן. חשוב להגדגיש שבערך 80% מהנשים מתקשות לחוות אורגזמה בזמן החדירה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)