מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נראה לו שהכל בסדרלילי15/11/2010
כבר כמה שנים שהיחסי מין שלי ושל בעלי לא טובים
הוא מצפה שאני אזום ואני מצפה ממנו
אני יודעת שאין לי יותר מדי מה לצפות מהאקט עצמו ולכן זה ממש לא מלהיב אותי בכלל להתחיל
הדבר שהכי מעצבן שמבחינתו הכל בסדר, חוץ מזה שהוא גומר מהר
וזה שטויות הוא חושב שאם אני גומרת בדרך אחרת אז אני מסופקת ובזה נפתרת הבעיה.
כשאני מנסה לדבר איתו אז הוא נפגע ואומר שהוא יטפל בעצמו או יקח כדורים וזה משהו שנמשך שנים.
לי ברור שיש בעיה שבמידה ותיפטר הרבה דברים טובים יקרו לנו בבית.
איך אני יכולה לגרום לו להבין שגם אם הכל בסדר אפשר לשפר או בכל זאת "לבזבז" (לדעתו) כסף על יעוץ ועזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לו שהכל בסדר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/11/2010את יכולה לומר לו שהסקסולוג שענה לך באתר אומר שיש הרבה מאוד אנשים שפונים ליעוץ כדי לשפר את חיי המין שלהם ואין להם כל בעיה קלינית.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטבת יתריוסי14/11/2010
חברה שלי מרטיבה ברמות של מקלחת ושלולית במהלך קיום יחסי המין האם יש פתרון
כלשהו לזה ?זה לא מגעיל אותי אבל אני ממש מתרטב וצריך להחליף מצעים כל הזמן וגם זה מוריד לה את הבטחון ושהיא מרטיבה היא ממש מתבאסת ורוצה להפסיק מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת יתר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/11/2010יוסי,
יש נשים שמרטיבות בזמן המין ופולטות בזמן האורגזמה.
ממליץ לכם להשתמש בשאבנית (יריעת ניילון קשיח) שאפשר להניח מעל או מתחת לסדין, בנוסף למגבות.
אני לא חושב שניתן להקטין או להפסיק את הרטיבות אבל ממליץ לכם לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים המתמחה גם בתפקוד מיני. רשימת המטפלים באתר איטם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהדניאלה13/11/2010
שלום רב, מצאתי אצל בן-זוגי (בן 28) סרטי פורנו- סרטי הפורנו כשלעצמם הם נושא אחד, אולם מה שמטריד אותי הוא התוכן שלהם, אמהות על נושא האמהות יכולתי עוד להבליג זה פשוט נשים בשלות יותר אבל היה לינק עם סרטים ש"עלילת" הסרט ממש זיעזעה אותי, אמא הסועדת את בנה החולה, בן שמשחק משחקי וידיאו ואימו באה לדבר איתו בשני הסרטים האלו האמהות והבנים שכבו והמזעזע הוא אימא שנאנסת על ידי בנה.
אני בהלם, אין לי איך לפתוח את הנושא ואני ממש זקוקה לעזרה.
הסרטים הם שלו בוודאות, אני לא מקבלת את הרעיון שאולי מראה השחקנית דיבר אליו כי לא חסרים סרטים עם שחקניות אחרות עם תכנים אחרים.
בן זוגי גר עם ההורים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/11/2010לדניאלה שלום,
אם בסרטים המדוברים מופיעים גם ילדים (קטינים מתחת לגיל 16) מדובר בהפרעה פדופילית והחזקה או צפיה בסרטים בהשתתפות קטינים היא פלילית. גם סרטים עם תכנים של אונס ומין בכפיה ומין בין הורים וילדים הם תכנים קשים ובעיתיים.
במידה ומדובר בבוגרים והשחקנים אינם קטינים, אז מדובר בהעדפה וטעם מיני "אחר" של בן הזוג וכדי לברר את הנושא. מה בתכנים מעורר ומדליק אותו.
ממליץ לך למצא את הזמן והדרך כדי לברר את הנושא.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי...
דניאלה26/11/2010קודם כל תודה על העזרה והתגובות, שוחחנו על הנושא שיחה מאוד לא פשוטה. הוא טען שהוא לא נמשך לאמא שלו ולפעמים כשהיצרים כובשים אותו הוא חייב משהו שהוא טאבו על מנת להשתחרר. תודה על העצות, אני פשוט מרגישה שלהכנס מבחירה לאתר שזו כותרת הסרטים מעט מפריע לי ואולי מרמז על דברים עמוקים יותר, לצערי אדם שאינו מוכן לבחון זאת לעומק בעיניי מדחיק דבר או שניים, השחקנים הינם בגיל בגיר והעניין הוא שכששוחחתי עימו אמרתי לו שהבעיה שלי היא שאם מה שמדליק אותו הוא פער גילאים אז יש קטגוריות אחרות כמו MILF וכדומה, מה שמפריע לי הוא כותרת הסרטים, שוב תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה..בעיניי עצם העניין דוחה אותי
שרוני29/11/2010ילד עם אימו? זה דוחה זו סטייה..צריך לברר את זה עם הבחור
אותי זה היה דוחה לצאת עם דבר כזה וגם מפחיד לעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי לעצמך קצת זמן להרגע
אשה יפה14/11/2010אחרי שתצאי מההלם,
תביאי בחשבון שמאד יכול להיות שהוא פשוט הוריד כל מיני סרטים שנשמעו מעניינים, ואפילו לא בטוח שאהב אותם.
גם אם הבמקרה הסיפור גירה אותו כפנטזיה, את צריכה לזכור שרוב הפנטזיות, הן בדיוק כאלה - פנטזיות. לא משהו שאדם באמת מנסה לממש.
הסיכוי שיש משהו בין בן זוגך לאמא שלו, למרות שהוא גר בבית, אפסי לחלוטין - אם זה היה המצב, את היית מרגישה את זה בתגובות שלו, במתח , בתחושה "לא נכונה" באוירה בבית.
אם הוא באמת נראה לך כמו אדם נורמלי, ומגיב אליך כמו בן זוג אוהב. תני לו את הקרדיט שאלו סתם סרטים ששוכבים בספריה כמו הרבה אחרים (ולהסתכל על סרטים פרונוגרפיים זה באמת מאד טבעי, בפרט לגברים, בפרט צעירים - או בעצם בכל גיל)
ואחרי שתירגעי ותחזרי לפרופורציה שתאפשר לך לתת לו את הקרדיט שזה לא קשור לבעיות, את יכולה לפתוח אתו בשיחה על אוסף הפורנו שלו, או על פנטזיות - אולי בא לו שלחק אתך משחקי פנטזיה?
ורק אם באמת מהשיחות, או איזה גורם אחר יתן לך להבין שאכן משהו סטוי במיניות שלו. רק אז - תברחי לכל הרוחות מהקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאשה יפה
מתבונן מהצד14/11/2010אני כל כך נהנה מהעזרות שלך לאנשים ומודה לך על כך.
המשיכי להביא דברים למקומם הנכון.
במקרה הזה לדעתי הבחורה צריכה להשתחרר כבר עכשו מבן הזוג הזה,לחיות ליד אחד כזה שאלה הפנטזיות שלו או שמחזיק 'חומר' כזה במחשב שלו נראה לי בעייתי בלשון המעטה. חסר כאלה עם פנטזיות נורמליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אשה יפה15/11/2010לגבי הבחור -השאלה היא אם אלו הפנטזיות שלו, או שסתם נשכחו במחשב,
הנסיון שלי אומר שהמון אנשים מורידים למחשב או מקבלים בדואר שטויות שבכלל לא מייצגות אותם, ו
מה אם הוא ראה את התחתת הסרט, אמר "זה דוחה" והפסיק לראות, ועכשיו היא עוזבת אותו?
לא כדאי לוודא קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין ממוצע מינוסדניאל12/11/2010
שלום
אני בן 18 ויש לי איבר מין באורך מסויים לדעתי הוא קטן יחסית ורציתי לדעת האם יש איזה שיטה להאריך את האיבר בלי לפגוע ביכולות שלו ושזה יהיה בדרך טבעית וזולה (עדיף חינם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין ממוצע מינוס - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/11/2010לדניאל,
אין דרך להאריך את איבר המין מבלי לגרום לסיבוכים (יש הרבה שרלטנים המבטיחים הבטחות שווא בנושא).
גודל הפין לא משמעותי לאורגזמה וההנאה ממין של הבחורה, ולעיתים קשור לדימוי והבטחון העצמי של הגבר. חבל ומיותר להתמקד בגודל.נסה לברר במה אתה טוב ומה התכונות החיוניות ומה אתה יכול להעניק לבנות הזוג שלך.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים משפריצותחסוי12/11/2010
רציתי בבקשה לדעת , מה גורם לנשים להשפריץ תוך כדי קיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים משפריצות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/11/2010בלוטות הנמצאות באיזור הנרתיק של האשה גורמות לחלק מהנשים בזמן האורגזמה לפליטה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהמזל11/11/2010
בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור ..בתאריך 17.09.2010 קיימתי יחסי מין כאשר הוא נשאר בבגדיםואני עירומה לחלוטין ..כאשר גמר הבחנתי בכתמים על מכנסו אשר היו במגע ישיר עם הנרתיק לכן חששתי מהריון...14 יום לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך נראה לי שהיה שונה מהקודמים לכן חיכיתי עד הפסקת הדימום ושוב עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה למחזור של חודש שעבר אך הקדים שבעה ימים דבר שהבהיל אותי עוד יותר מאחר ואף פעם לא הקדים שבעה ימים.
אני סובלת מצרבת, גזים ונפיחות בבטן.
האם יתכן הריון? האם זרע עבר מבגדיו אל הנרתיק?
אני במתח נא תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שאת סובלת מעודף מתח
אשה יפה12/11/2010גם בדיקות ההריון השליליות, גם העובדה שיש מחזור וגם הסימנים המעידים על מתח ולא על הריון ....
כדי להרגיע את עצמך תגשי לרופא נשים לבדיקה,
ושיראה לך עם אולטרסאונד שלו שאת לא בהריון (ואם את המקרה הנדיר מאד מאד מאד של מישהי שגם נכנסה ללא מגע מיני וגם ממשיכה עם מחזורים, אז לפחות תדעי את זה ותוכלי לראות מהלעשות - הריון לא נעלם מעצמו , את יודעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17
אא21/11/2010שלום אני בן 17 ואני רציתי לדעת עם 17.5 זה איבר מין גדול או קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/11/2010נראה שהתופעות שאת מתארת נובעות מחרדה ולא מהריון.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
רות בן-ציון שכטר21/11/2010שלון לך,
לא את לא בהריון. אבל...... אל תשחקי במשחקי מין בערום מכיוון שעלולות להיות תקלות מהסוג שאת כל כך חוששת ממנו, הריון.
אם את ערומה את צריכה להשתמש באמצעי או שהוא בקונדום.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/11/2010אין סבירות להריון.כנראה שהתחושות והמצב שאת מתארת נובעים מלחץ וחרדה.
בברכה,
דר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ופוסטינורסיוון11/11/2010
שלום רב,
לא מזמן התחלתי לקחת גלולות ובהפסקה שבין החפיסות קיבלתי מחזור אך לא המשכתי עם הגלולות ,המחזור הסתיים וקיימתי יחסי מין לא מוגנים ארבעה ימים לאחר מכן, השאלה שלי אם יש סיכוי שאכנס להריון ארבעה ימים אחרי הוסת ?לפי מה שידוע לי הביוץ מתרחש 14 ימים אחרי הוסת, זה נכון? או שכדאי שאקח פוסטינור?!
תודה מראש,
סיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ופוסטינור - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/11/2010נכון, אך אפשר להכנס להריון לא רק מקיום יחסי מין בזמן הביוץ, הסבירות להריון נמוכה מאוד.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית הימשכותמיכל11/11/2010
לפני כחודשיים הכרתי גבר והייתה התאהבות והכל זרם מצויין. לפני כשבוע יצא לנו להיכנס למיטה ואחרי האקט הוא אמר לי שהוא לא מעוניין להיות איתי יותר בקשר. כששאלתי אותו מדוע, הוא אמר לי שיש לי דגדגן קטן וזה לא מתאים לגודל איבר המין שלו. נדהמתי לשמוע את זה. האם בחורים נרתעים מבחורות עם דגדגן קטן? האם זה מה שגורם למשיכה של הגבר לאישה? האם הגמירה לא צריכה להיות מהחדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל-
בני11/11/2010סליחה אם אהיה בוטה, אבל הוא מטומטם שלא ברא השטן !
מי שמשווה איברים ע"פ סרטים, מראה שהוא אינפנטיל, כי בסרט אפשר לערוך איך שרוצים,ויש טכניקות צילום וכו',
את בסדר גמור, ולכל אשה דגדגן משלה, וקשר טוב מתחיל ביחסים נפשיים,הסקס הוא התבלין שמגוון את הקשר ומחזק אותו,
סתם שתדעי שישנם הרבה נשים וגם גברים שמקנאים במה שיש לך, אז שיילך לעזעזל !
הוא לא ראוי לך. נקודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית טמטום
אשה יפה12/11/2010אין פה בעיית המשכות כמו שכתבת בכותרת אלא או שזה גבר מטומטם שלא מבין מהחיים שלו, או , מה שיותר סביר, שהוא חיפש תירוץ להפרד ממך שגם יעשה לך רע ויזרוק את האשמה עליך,
יש הרבה יותר סיכויים שהוא מפחד מקשר מחייב מאשר שזה קשור לדגדגן או למשהו פיזי אחר אצלך. כנראה שמהתחלה הבחור שאף רק להכניס אותך פעם אחת למיטה וכשהשיג את זה, הוא צריך ללכת לפריירית הבאה.
ממש לא כל הגברים כאלה.
יש גם גברים מפרגנים ונחמדים , ובין מחפשי הסטוצים בלבד יש גם אנשים ישרים שאומרים לך שזה מה שהם רוצים בלי לנסות להוריד לך את האגו עם סיפורים מוזרים.
בכל מקרה, ברוך שפטרנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית הימשכות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/11/2010למיכל,
רוב הנשים 80% לא חוות אורגזמה במישגל אלא בדרכים אחרות (מין אוראלי או ידני).
לדעתי הגבר הנ"ל בעייתי,אם זו הסיבה שהוא מעוניין להפרד, אז עדיף לך להפרד ממנו.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 שנה ללא יחסי מיןשם בדוי11/11/2010
שלום אני צריכה ייעוץ דחוף עבור זוג שאני מכירה!
מדובר בזוג שלמעלה מ12 שנה האישה מסרבת לקיים יחסים עם הבעל!
יתרה מכך היא נגעלת ממנו ולא נותנת לו את האפשרות לגעת בה!
באותו הזמן היא והוא ממשיכים לחיות באותו הבית(שינה בחדרים נפרדים) ומדברים כזוג אוהב למעט ויכוחים מידי פעם!!! הבעל טוען שהוא אוהב אותה והיא לא מסוגלת להתגרש ממנו מצב סבוך שלי אין את היכולת לייעץ או להמליץ ...
הייתי שמחה לדעת איך אתם מגדירים מצב זה ואיך ניתן לטפל במצב שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 שנה ללא יחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/11/2010שלום,
כדי לחיות 12 שנים לאא קיום יחסי מין צריכה להיות הסכמה של שני הצדדים. אף צד לא חייב להשאר בקשר הנישואין. העדר קיום יחסי מין הם עילה לגירושין עפ"י היהדות!
כפי הניראה, יש תלות רגשית עמוקה, או תנאים /מצבים אחרים הגורמים לבני הזוג להעדיף ולהשאר יחד.
הדרך לטיפול כאן היא טיפול זוגי/מיני שבאמצעותו יבררו אם הם רוצים להמשיך לחיות יחד ובאילו תנאים או שמעדיפים לפנות איש איש לדרכו.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת צריכה יעוץ
אשה יפה11/11/2010אם הזוג הזה החליט שהמצב הזה מתאים לו, והם רוצים לחיות ככה ,
מדוע את חשה צורך כל כך עז להתערב להם בחיים?
ביום שזה יפריע להם , או שהם יתגרשו או שהם ימצאו את הדרך לטיפול שיעזור להם למצוא את הדרך חזרה זה אל זה.
תנילהם את הזמן שלהם ואת האחריות על החיים שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט מעצבן..שני09/11/2010
היי,אני וחבר שלי 8 חודשים ביחד.. אני סומכת עליו מאוד והוא עליי.
אבל..לפניי ..כשעוד היינו ידידים(ובהתחלה לכיוון רומנטי..), יצאנו למסיבה ובמסיבה היה מצב שידידה שלו כל הזמן ניסתה להתקרב אליו ולרקוד איתו ואני מנסה לשדר שיש ביני לבינו משהו והיא..בשלה. (הוא לא התקרב אליה אבל בוא נגיד שהוא לא הכי התנגד..והיא מתקרצצת-היא ככה על כל הבנים..) אני ממש העצבנתי ובאיזשהו שלב פשוט התעלמתי ורקדתי עם מי שבא לי.. בקיצור אני והוא רבנו כי הוא התחיל להתעצבן על זה שאני רוקדת ככה וכל זה.. ואז כשנגמרה המסיבה הוא בכוונה חיבק אותה מול הפרצוף שלי(והיא עם כל המחשוף שלה) וזה פשוט הרתיח אותי! מאאאז אני פשוט לא סובלת את הילדה הזאת כל פעם שאני רואה אותה אני פשוט חוטפת עצבים! עכשיו האמת זה פחות מרגיש לי ככה אבל עדיין יש משהו מצציק כשאני רואה אותה, אין כאילו אני פשוט לא משתחררת מההרגשה הזאת.
משהו נוסף... יש לה חזה ממש גדול וכן..זה סקסי ... ופשוט מרגיש לי שכל פעם שיוצא מצב שניפגשים זה מה שהוא מסתכל שהוא רואה אותה ולא יודעת..אולי זה רק בראש שלי.. אולי אני קנאית ברמות קשות..אני באמת לא יודעת מה זה אומר.. מה שבטוח אני פשוט רוצה לדעת..מה השיטה לשכוח מזה! ולא להתיחס אליה? ..אחרי הכל עבר כבר הרבה זמן.
ולמרות שזה יכול להיראות שאני לא מאמינה בקשר שלי ושלו..אז זה לא נכון כי אני ממש מאמינה בקשר ובו..פשוט זה משהו שנתקע לי בראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט מעצבן.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/11/2010שני שלום,
הבחורה בעלת החזה השופע הייתה שם במקרה, מה זאת אומרת?
זאת אומרת שיתכן ואת עם נטייה להיות מעט קנאית? ויכול להיות שאת לא ממש מרוצה מגודל החזה שלך? ויכול להיות שאת לא ממש בטוחה בחוסן של מערכת היחסים שלך ושל החבר שלך?
כלומר, שנכון שהיה ספור במסיבה ההיא מזמן , רק שהספור האמיתי הוא הספור שלך עם עצמך שאת צריכה ללמוד לסמוך על עמך על המראה שלך, על מערכת היחסים שלך וגם על זה שאם יהיו אכזבות את תצליחי להתגבר עליהן.
ואולי כדאי שתדברי על זה עם אמא או עם אחות גדולה או חברה ממש ממש טובה?
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי לא שוכב איתי או יודע על קיומיאני09/11/2010
היי לצערי כבר קראתי כאן שיש עוד בחורה שבעלה לא מתייחס אליה..אז גם אצלי המצב דומה אני נאה, חטובה, מלאת שמחת חיים וחוש הומור אבל כלום לא עוזר אין אינטרקציה בעלי קר כמו קרח ואפילו מעדיף לתרץ ולא לקיים יחסים, או לחבק או לגעת!! אני כבר משתגעת קראתי שיש מושג כזה א-מיני שיש אנשים שאין להם צרכים אפשר לקבל הסבר איך יודעים שזה המקרה...?? ואם כן יש איזושהי דרך להתגבר על הפערים..יש טיפול??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש במקרה
anonimi09/11/2010התופעה שאת מתארת מופיעה אצל אישתי.
אולי ביחד נוכל לגשר על הפערים וליצור לנו מערכת משנית מלבבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
רון10/11/2010טיפש אחד על מי אתה מנסה לעבוד בוגד סידרתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגרמו לו לקנא בך....
אמיר10/11/2010כנראה שכחת את עצמך בחיי הנישואין...
אישה צריכה להיות מושכת ,מפתה כי זו תבנית האישה
או שתחליטי לנהל רומן או שתגרמי לו לחישוב שיש לך....ואז
מבטיח שהכל ייפתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד הכל הפוך
אילן10/11/2010את מרוצה מי החיים את אוהבת את נראת טוב
אבל הבעל הפוך קר חוסר אהבה
החיים לא תמיד הוגנים ולכן צרך לעבוד ולהפוך אותן
כמו טיפול זוגי
לשמע אנשי מקצועה ועד ליתכבת בפורמים של יעוץ לזוגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה הראשונה מאד פשוטה
אשה יפה10/11/2010האם זה תמיד היה כך?
ואם לא - אז מתי זה קרה? והאם את יכולה לראות איזשהו הקשר כמו למשל מריבות ביניכם, התקררות היחסים בהדרגה עד שהגיעלשיא הזה של חוסר קשר מוחלט, עייות עקב עומס קשה או מחלה וכד'
אם פעם זה היה אחרת, ואת מרגישה שיש ביניכם קשר טוב מעבר למין (מהודעתך זה בכלל לא ברור שזה כך) או שהנישואין שוים הצלה, אז אני מציעה לך לא לקבל את העצות לקחת מאהב, אלא לעבוד על הנישואים.
כדאי מאד להסתייע באיש מקצוע (או אולי מאמן או מנחה טנטרה),
ובינתיים לנסות לראות עם עצות הסבתא עוזרות:
לצאת לחופשה משותפת
לארגן ארוחה רומנטית
לבלות ביחד, לצאת לרקוד
לנסותל פתח את האינטימיות ביניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי לא שוכב איתי או יודע על קיומי - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/11/2010שלום לך,
חשק מיני נמוך של גברים או העדר חשק מיני הוא בעיה סבוכה לטיפול.
בכל אופן,החשוב ביותר הוא שתדברי איתו על הנושא הזה, תציפי את הבעיה כבעיה שלו ושלך ותבהירי את הקושי האדיר שלך לחיות ללא מגע בכלל וללא חיי מין. אני מעריכה שבמקרה כמו שלכם כדאי מאד לפנות לטיפול מיני/זוגי כדי שאפשר יהיה לפתור את הבעיה באופן יעיל.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן קיום יחסיםאנה08/11/2010
מאוד צריכה את עזרתכם כיוון שאני מאוד מוטרדת מכך. בת 23 פרטנר קבוע כבר 5 שנים ולאחרונה קיימים כאבים נוראיים.
אני אכן מרגישה רטיבות אך אנחנו מאוד מתקשים בחדירה ובמהלך קיום היחסים עצמם ישנם כאבים חזקים וגם לאחר מכן- מאוד כואב לי לעשות פיפי. צריבה שלא חולפת כמה שעות.
אין שוני בהפרשות.
התבצע פאפס וקולפוסקפיה ונמצאה קונדילומה בצוואר הרחם שתצרב בקרוב אך נאמר לי כי אין קשר לכאבים.
האם תוכלו לחשוב על סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן קיום יחסים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/11/2010על סמך תאורך כנראה מדובר בויסטיבוליטיס או בוגיניסמוס.
בוגיניסמוס-הצרות והתכווצות של השליש החיצון של הנרתיק,ולכן קושי ואי נוחות בחדירה.
בוסטיבוליטיס-מדובר בלקת של מבוא העריה. יש לשתי הבעיות טיפולים מתאימים.
ממליץ לך לפנות לגניקולוגית המתמחה גם בתפקוד מיני,לבדיקה כדי לאתר ולאבחן את הבעיה, ולאחר מכן הטיפול.
כתבי לי מהיכן את בארץ ואוכל להמליץ לך על גניקולוגית שמתמחה בתחום של תפקוד מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באיזור חיפה
מ16/11/2010למען האמת עכשיו כשאני חושבת על זה, בממצאים שחזרו מהמעבדה עם הביופסיה מצואר הרחם נכתב גם שישנן דלקות חוזרות.
האם זו יכולה להיות הבעיה שמשפיעה על כאב בקיום היחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באיזור חיפה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/11/2010כן.כדי להבדק אצל גניקולוגית המתמחה בתפקוד מיני.
את יכולה לפנות לקליניקת יחסים- המרכז לשיפור התפקוד המיני של שרותי בריאות כללית והקריה הרפואית רמב"ם.
הקליניקה נמצאת בהדר במיגדל ארמון. מספר הטלפון של הקליניקה 048845757
הקליניקה מטפלת בכל הפונים לא משנה מאיזה קופה הם.
בקשי מהמזכירה לקבוע תור עם דר' אירנה גרטמן.
הימים שהקליניקה פעילה הם שני ורביעי משעה 17-20 .
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ביצעת בדיקות רגילות?
אשה יפה11/11/2010יכול להיות שמדובר בפטריה ואולי אפילו דלקת שהתפשטה לשלפוחית השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריליצרידים בדםרוני08/11/2010
שלום רב ד"ר,
האם רמה גבוהה של טריליצרידים בדם (346) בגיל 22 יכולה לגרום לבעיה בזקפה? האם זה גורם בדרך כלל לבעיה בזקפה? או שבגיל כזה זה לא גורם לכך?
2.האם בזפיברט, תרופה המשמשת להורדת רמת שומנים בדם גורמת בדרך כלל או יכולה לגרום כתופעת לוואי לבעיה בתפקוד המיני: בזקפה או בחשק או בשפיכה?
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריליצרידים בדם - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/11/2010לגיא,
אינני רופא בהכשרתי אך למיטב ידיעתי התשובה שלילית לשתי השאלות.
ממליץ לך לברר עם הרופא המטפל לגבי תופעות לוואי של התרופה אותה אתה נוטל.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן קיום יחסי מיןכוכבית08/11/2010
אני בת 26 ויש לי בן זוג 4 חודשים ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין..כול פעם כשהוא מנסה להיכנס הוא לא מצליח..האיבר המין שלו "כאילו" בורח החוצה..ולי יש תחושה של כאבים וכאילו שורף לי למטה..מה הסיבה? חשוב לציין שאני לא בתולה והייתה לי זוגיות ארוכה (של 4 שנים) ללא בעיות. הודה לתשובתכם המהירה. כי אני אבודת עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/11/2010כוכבית שלום,
לדברייך אני מבין שאין מדובר בבעיית זקפה של הבחור, יש זקפה אבל לא מצליח לחדור.
יתכן שמדובר בלחץ או סיבה אחרת היוצרת סגירה בלתי רצונית ובלתי נשלטת של השליש החיצוני של הנרתיק (כנראה שמדובר בוגיניסמוס). ממליץ לכם לקיים קשר מיני הכולל הכל מלבד נסיון למשגל מלא. משך שבועיים שלושה. לא לנסות חדירה! במידה ולא חל שיפור ביכולת החדירה ומשגל מלא אחרי שלושה שבועות, כדי לפנות לבדיקה ואיבחון גניקולוגי סקסולוגי. רשימת המטפלים והמרפאות המוסמכות באתר איטם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כל הגברים צופים בפורנו?תמי07/11/2010
רציתי להתייעץ:"תפסתי" את בעלי רואה סרטים ארוטיים וכששוחחנו על הנושא הוא אמר כי כל הגברים רואים סרטים אירוטיים וזה בסדר גמור שבערבים שאין בינינו אינטימיות מינית , שהוא יצפה ויענג את עצמו.
לי זה לא נעים, במיוחד עקב העובדה שאני סובלת מויסטבוליטיס ולצערי מקיימת הרבה פחות יחסי מין ממה שהייתי רוצה (בגלל הכאבים).
חשוב לציין, כי אני כן דואגת לענג את בעלי בדרכים אחרות, אבל אני רק בנאדם, אי אפשר כל יום....
אשמח לדעת האם זה אכן "טבעי" או שהרצון שלו נובע כיון שהוא מרגיש לא מסופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כל הגברים צופים בפורנו? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/11/2010בהחלט כן. רוב הגברים צופים בפורנוגרפיה ולרוב מאוננים. אין הדבר קשור באופן ישיר לאיכות הקשר הזןגי ולרמת הסיפוק המיני שלו. אפשרי לו "לעשות אהבה" גם עם עצמו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)