מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאללה דחופהשאלה דחופפפה20/09/2010
איך ניתן לדעת שהקונדום נקרע ?
מודאגת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
רות בן-ציון שכטר21/09/2010למודאגת שלום,
קונדום קרוע ההוא קונדום שיש בו חתך, חור שמתוכו נוזל הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה פרקטית
יועץ22/09/2010אם קיימת יחסי מין ויש לך חשש שהקונדום נקרע, שימי אותו מתחת לברז פתוח, ותני למים לזרום לתוך הקונדום.
אם המיים נשארים בתוך הקונדום ולא דולפים מצדו השני, אפשר להיות בטוחים שהקונדום לא נקרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה חברה!מיששהו122220/09/2010
תקשיבו אני בן 15 ולחבר שלי יש עוד מאט יום הולדת והוא רוצה ללכת לנערת ליווי וגם אני ממש ממש רוצה אבל יש לי בעיה באיבר המין יותר נכון בגודל של האיבר המין הוא לא כל כך קטן אבל גם לא גדול ואני לא יודע אם אני יהנה אני לא יודע אם אני ירגיש את החדירות וכו'
תודה לעזורים תגידו מה לעות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יגלה סוד
אילן20/09/2010לנערת ליווי כבר לא מענין מי האיברי מין כבר ראתה הכל
אז אין לך מה לידביש
רק תשתמש בקונדוס
אנשי הפרום בליבים חושבים
שאתה לא צרך נערת ליווי אתה צרך חברה
ומי חברה היה אהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשאלה דחופה19/09/2010
אני נהגתי לקחת גלולות לסידור המחזור לפני כמה חודשים והפסקתי מזמן לאחר מכן המחזור שלי הגיע פחות או יותר באותם התאריכים או כמה ימים אחרי
הגלולות האלה אינם גלולות למניעת הריון
חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין מוגנים עם קונדום
והוא לא נקרע לפי מה שאנחנו יודעים ... המחזור שלי מאחר בשבוע ..למרות שהוא אינ היה סדיר.. היה לי כמה בחילות אבל חוץ מזה שום דבר
הבחילות היו בצום של כיפור , לפי דעתי זה בגלל שלא אכלתי וזה לא קשור
יש לי כאבים בבטן התחתונה , שתמיד זה מופיע לי לפני מחזור
הבעיה היא שכאבים בבטן התחתונה זה לא רק סימן לקבלת מחזור אלא גם להריון
אני מאוד חוששת , מאוד .
השאלה שלי היא .. איך יודעים שהקונדום נקרע אם בכלל אפשר לדעת
ואם יש לי ממה להילחץ ?
האם יש סיכוי שאני אכן בהריון או שהפסקת הגלולות לסידור המחזור גורמות לאיחור המחזור בשבוע ?
זקוקה לתשובה בדחיפות מודאגת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור מחזור
רות בן-ציון שכטר20/09/2010למודאגת שלום,
כפי הניראה את אכן מודאגת מאד,
כפי שכתבת הקונדום לא נקרע, אז הכל בסדר.
היית בצום שגורם לבחילות. לפני המחזור יש כאבים בבטן התחתןנה ודאגנות היתר גורמת לפעמים לדחייה של המחזור. בכל מקרה, אם את לא מצליחה להרגע, תקני ערכה ביתית לבדיקת הריון וכך תדעי מה מצבך תוך פרק זמן קצר ביותר.. ולא תצטרכי להיות מודאגת.
גמר חתימה טובה ומועדים לשמחה
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
דחווף20/09/2010לפי הנראה אין הריון ?
אך כדי להרגיע את עצמי כדאי לקנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
רות בן-ציון שכטר20/09/2010לדואגת מאד,
מכיוון שהקונדום לא נקרע , אין הריון. אבל מכיוון שאת מאד מאד דואגת, הדרך היחידה להסיר כל ספק אם נותר היא לעשות בדיקה ביתית ואז לישון בשקט,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה חלקיתסיוון19/09/2010
שלום רב,
שמי סיוון ואני נמצאת במערכת יחסים עם בחור חדש, לא מזמן התחלנו לקיים יחסי מין ובכל פעם הזקפה שלו לא באופן מלא, תחילה חשבתי שזה בגלל כמות האלכוהול שהוא שתה אבל התופעה חוזרת על עצמה בכל פעם מחדש גם כשהוא לא שותה בכלל.
מה אפשר לעשות בנדון?
בברכה ותודה מראש,
סיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה חלקית
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2010סחוון שלום,
בהנחה שהחבר בריא ואינו נוטל תרופות באופן קבוע, כנראה שמדובר בהתרגשות ולחץ הפוגעים ביכולת הזקפתית. ממליץ לכם לקיים יחסי מין שאינם כוללים חדירה (יחסי מין מלאים) משך שבועיים.
יש להמנע ממשיגל גם עם הזקפה מצויינת משך שבועיים. אפשר לעשות הכל חוץ ממשגל מלא: מין אוראלי, אוננות משותפת ועוד..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדינדינוש19/09/2010
אני לוקחת גלולות כבר חצי שנה והחודש הזה פיספסתי ושכחתי לשתות גלולות
רציתי לגעת אייך אני ממשיכה לשתות ברגע שאני מקבלת מחזור
אשמח שתעזרו לי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2010ממליץ לך לשאול את רופאת הנשים שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןמיתר19/09/2010
שלום אני בן 15 וחצי וריצית לדעת אם אני יכול לקים יחסי מין בגיל הזה השמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתר
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2010אם אתה בקשר ואתה רוצה ובת הזוג מוכנה ורוצה זה בסדר גמור.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול - כן; כדאי - לא
אור20/09/2010לדעתי אתה צעיר מדי אח שלי
לאן אתה ממהר?
תהנה מכל שלב כמו שהוא.
בכל מקרה אני מציע לך שהפעם הראשונה שלך לא תהיה זולה. שתהיה עם מישהי שאתה אוהב. הפעם הראשונה (או האישה הראשונה) די תעצב לך את הגישה לגבי סקס אז תעשה לעצמך טובה שזה לא יהיה זול :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של רוחבעודד19/09/2010
יש לי בעיה ורציתי לדעת מה לעשות איתה.
יש לי איבר מין באורך 12 ס"מ ובהיקף (אם אני מודד עם סרט מסביב לחלק הרחב ביותר) של 14 ס"מ.
כמה בחורות שהייתי איתן אמרו לי שהאיבר שלי לא פרופורציונאלי ומכאיב.
זו באמת בעיה אמיתית?
מה צריך להיות הרוחב הנורמלי שלי לפי האורך (אני יודע שאני לא נחשב "גדול")?
יש מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה של רוחב
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2010לעודד שלום,
אין רוחב או היקף נורמלי.
ההיקף שלך בהחלט נורמלי. אין מה לעשות ואין צורך לעשות.
המשך להנות עם גופך,
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עיצות
אור20/09/2010מניסיון (גם אני רחב)
תקפיד שהבחורה רטובה ומגורה מאוד, ותן לה להכתיב את קצב הכניסה שלך בחדירה הראשונית. אני מתכוון שאל תדחוף אותו פנימה ב-כ-ל-ל. תכניס רק את הקצה ותן לה להכניס את כל השאר בקצב שלה
ככה לבחורה/ות שלך לא יכאב ותהנה מסקס ארוך וכיף יותר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה אחרת
ליאור02/10/2010תיכנס ותצא, תיכנס ותצא - כאשר הרטבת אותו עם רוק. לאט לאט והחדירה מבחינת האישה היא הדרגתית, ולא דחפור שניכנס לה ל...
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בגלולה לאחר קיום יחסי מיןענבל19/09/2010
אני נוטלת גלולות, ביום שישי בצהריים קיימתי יחסי מין, ביום שבת לקחתי את הגלולה באיחור של 13 שעות...
זאת הגלולה ה- 18 בחפיסה...
מה עלי לעשות? לקחת פוסטינור מכיוון שיום שישי קיימתי יחסי מין או שאין צורך? והאם אהיה מוגנת להמשך החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בגלולה
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2010לענבל,
הסבירות להריון בגלל איחור של 13 שעות בלקיחת הגלולה שואפת לאפס.
לדעתי אין צורך לקחת פוסטינור.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור נטילת הגלולה
vlada27/11/2010אני לוקחת מליאן באופן קבוע,לקחתי את הגלולה שנייה בחפיסה עם איחור של 13 שעות.מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין גדול מאד- חרדה ותיסכול מיחאיריס18/09/2010
שלום,
אני בת 43, אישה עם ניסיון מיני, עברתי לידה לפני 7 שנים
לפני כשבועיים הכרתי גבר בן 46 גרוש, מתוסכל, חרד ובעיקר מלא באכזבות מאי הצלחה לקיים יחסי מין.
לדבריו- איבר מינו בזיקפה מגיע ל- 40 ס"מ
נוצר בינינו קשר חם, פתוח, והוא משתף אותי בתחושותיו הקשות.
למרות ניסיונות ההרגעה שלי שנצליח לקיים יחסים מלאים עם חדירה, הוא בשלו.
לדבריו מזה 10 שנים לא הצליח לחדור באופן מלא לגופה של אישה.
אני מנסה להעביר לו מסר שאני פה איתו ולא אוותר עליו גם אם יש קושי.
זקוקה מאד לעזרה, לאינפורמציה שאולי אצליח להרגיע את האיש שלי
לדבריו, פנה לרופאים שונים במהלך השנים ואף אחד לא יכול לעזור לו.
מבקשת תגובה בהקדם האפשרי
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2010איריס שלום,
ראשית את יכולה לומר לו שלא חייבים וזה בסדר גמור לא להחדיר את כל הפין לנרתיק!
ההנאה והרגישות של גברים בפין נמצאת במיוחד באיזור העטרה (איזור הכיפה של הפין ולא בהמשכו.
אפשר להתחיל במין ומגע שלא כולל חדירה נרתיקית, על מנת שירגיש נינוח יותר.
במידה ואכן אורך הפין הוא 40 ס"מ זה אכן חריג.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי ללא שום חשק מינייובל17/09/2010
יש לי בעיה אישתי חלתה בסרטן השד לפני כ 3 שנים בגיל 39, היא קיבלה במשך שנתיים זריקה אשר מנתרלת את הפרשת ההורמון הנשי, זריקה זו גורמת גם להפסקה מלאה של חשק מיני כל שהוא. מכאן שתדירות היחסיח שלנו ירדה עד שהגענו למצב של פעם בחצי שנה.
לפני כחודש היא גם עברה כריתת שלחלות כך שלא תהיה יותר שום הפרשה של הורמון המין הנשי לעולם.
אני ממש מתוסכל וקשה לי מאוד לחיות ככה ללא שום זוגיות וקשר אינטימי.
מבקש עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי ללא חשק מיני
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2010ליובל,
העזרה שאתה מחפש יכולה להגיע בטיפול מיני (סקסולוגי) זוגי שיעסוק בדיוק בנושאים של מחלת הסרטן, דימוי עצמי , נשיות וחשק מיני.
בהחלט מבין את מצוקתך, ובטוח שאשתך נמצת גם כן במצוקה גדולה, ולכן מאוד ממליץ לפנות לטיפול.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתאורי16/09/2010
שלום רב,
אני בן 33 וסובל מאז שהתחתנתי בשפיכה מוקדמת. הדבר מאוד מפריע. בממוצע, אני פולט תוך 30-60 שניות. יש ימים שגם עצם החדירה גורמת לפליטה.
אני נסיתי מלא "פתרונות" שלא הועילו: נסיון לשיטה על הנשימה, אימון שרירים, זיהוי נקודת על חזור... הפתרון הסביר יותר שמצאתי הוא שימוש בקרם "אמלה - Emla" או " STUD 100" שמרדימה את האיבר חלקי. היתרון, דחיית השפיכה ב- 3-4 דקות. החסרון, ירידה בתחושה ולפעמים, גם אצל אשתי.
הבעיה היא שיש לי רגישות גדולה בקצה של הפין, וכל התרגילים למיניהם לא הצליחו, כך שלראות עוד סקסולוג ולשמוע את אותם הדברים, זה עולה כסף וזה לא עוזר!
האם יש פתרון לזה על ידי זריקה להורדת הרגישות או ניתוח? האם יש תרופה שלטווח ארוך עוזרת?
תודה מראש,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2010לאורי,
ראשית אם אתה משתמש בחומרי אילחוש, כדי להשתמש גם בקונדום, כדי שאשתך לא תושפע מכך.
יש קונדומים מיוחדים שנקראים "פרופורמה" שמכילים חומר אילחוש בקונדום שמתחיל להשפיע מידית עם לבישת הקונדום.
אופציה נוספת היא תרופות מקבוצת ה-SSRI שהם כדורים נוגדי דיכאון וחרדה, שבמינונים מסויימים נתנים גם לבעיות של שפיכה מהירה.
עליך להתיעץ עם רופא המשפחה ואורולוג המומחה בתפקוד מיני לגבי אפשרות שימוש בתרופות מאקבות שפיכה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין הנשי ובעייתו ...אביבה15/09/2010
שלום , אני בת 21 ועוד לא קיימתי יחסי מין למרות שאני נראית טוב. כל חברי כמעט כבר קיימו יחסי מין והם מאוד נהנים ומספרים חוויות מבני הזוג. הגברים שביניהם תמיד מדברים על כמה שחשוב לך שאיבר המין של בת זוגתם יהיה מגולח לגמרי או לפחות באזור השפתיים ושהם לא מוכנים לקיים יחסי מין עם אישה שלא מסירה שם את השיער. לאחר ניסיונות רבים להסיר את השיער מהאזור גיליתי שאני פשוט לא מסוגלת כי אז איני יכולה לרוקן את השלפוחית במקום ציבורי. מה שקורה , שבזמן השתן כשאין שיער על איבר מיני כל השתן נוטה לכיוונים לא נכונים וכל מכנסי נרטבים..כבר נורא הובכתי מהמצב הזה כמה פעמים. שאלתי את חברותיי אם גם להן זה קורה אך טענו שאין זה קורה להן . אני מאוד מוטרדת שכאשר ארצה לקיים יחסי מין הגבר איתו ארצה להיות ייגעל מזה . ובטח ובטח שלא נגיע למין אוראלי לפי מיטב הבנתי מחבריי הרבים וסיפוריהם. בנוסף זה גם די דוחה אותי. אני אוהבת את זה חלק וזה נורא מפריעה לי שאני לא יכולה . האם יש בעיה באיבר המין שלי ? האם זה בגלל שאני מאוננת והשפתיים מתנפחות? איך אוכל להתמודד במצב מביך שבו בן זוגי ייגעל ממני ? כבר במערכות יחסית קודמות בצעירותי עוד שלא הגעתי בכלל לשלב קיום יחסי המין רק מקיסמון להורדת חולצה האקסים טענו כי הם אוהבים את זה חלק וכשזה יגיע לזה הם ירצו שאגלח . ומשם התחילו הניסיונות גם לגלח בצורות שונות...הבעיה שאפילו שאני מוציאה טיפה יותר מקו בקיני ולא הכל אפילו מעט מהשפתיים זה קורה. ואאני לא יכולה לשבת בשירותים ציבוריים כי בד"כ כלל הם לא נקיים במקרים חריגים אפשר להניח נייר טואלט וגם אז זה נוטה על העור וזה קצת שורף. מה לעשות? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה הקשקוש הזה
הרמן18/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבה
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2010אין כל בעיה עם איבר מינך בגלל שאת מאוננת.
גילוח איבר המין הוא מעשה שחלק מהנשים עושות אך רובן המכריע לא מגלח את איבר המין.
גם לרוב המוחלט של הגברים לא מפריע שהבחורה אינה מגולחת.
ברגע שאת תוהבי את הפות שלך מגולח או לא יהיה לך קל יותר עם עצמך ועם גברים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות ויחסי מיןא15/09/2010
שלום
התחלתי לקיים יחסי מין לפני כחודשיים. בפעם הראשונה היה קשה לחדור עד הסוף ואחרי כמה ניסיונות זה הצליח ואז היתה לי סחרחורת ולא הרגשתי טוב. הנחתי שזה בגלל המאמץ וההתרגשות שבקיום היחסים בפעם הראשונה.
אולם מאז כמעט אחרי כל פעם שעושים את זה, אני מקבלת סחרחורות ונהיה לי חם מידי..בפעם האחרונה הסחרחורות נמשכו כמה דקות ספורות. אני לא מבינה למה זה קורה לי? יש לכך הסבר הגיוני ??
כמו כן עליי לציין שתמיד בכל פעם שעושים את החדירה הראשונה - כואב לי (לא כמו בפעם הראשונה אבל עדיין כואב) ואז בחדירות הבאות זה הרבה יותר קל. זה תמיד חוזר על עצמו.. האם זה יעבור לי עם הזמן (והניסיון)?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת ויחסי מין
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2010לגבי הסחרחורת שאת מתארת, לא לגמרי ברורה לי הסיבה. תכן שמדובר על לחץ ומתח שמשתחרר לאחר קיום יחסי המין שגורם לתחושת סחרחורת. יתכן גם מצב שכתוצאה מחוויה של אורגזמה יש נשים המתארות תחושה של סחרחורת. ממליץ להתיעץ עם רופא/ה המשפחה.
לגבי הכאב בחדירה, בהחלט יתכן שעם הזמן את תהי פחות מתוכה ויותר "משוחררת" ואז גם הכאב יפסיק.
ממליץ לך להשתמש בחומר סיכה (K-Y או חומר סיכה אחר על בסיס מים) ניתן להשיג גם בסופרפארם, לפני החדירה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףמישהי2314/09/2010
שלום...
אז ככה אני וחבר שלי שכבנו בלילה של החג 4 פעמים 3 היה עם קונדום ופעם רביעית זה היה בבריכה בלי והוא גמר בפנים הרגשתי...
באות יום בבוקר סיימתי מחזור...
זה מלחיץ אותי אש האם אני יכולה להיות בהרייון או שמים לא תופס...
תתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר דניאל וטלמן14/09/2010אם את בדיוק בסיום מחזור אין סיכוי להריון.
לא קשור למים.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן היחסים בצד ימין והפרשותלין14/09/2010
שלום דר,
אני בת 23 נשואה לגבר מקסים בן 33 כבר חודש ושבועיים. אנחנו מאוד נהנים מיחסי המין שלנו ומקיימים יחסים כל יום פעם עד פעמיים ביום.לפני החדירה, בעלי מלטף לי את הדגדגן באצבע שלו תוך כדי התעלסות ואני מאוד נהנית, אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי כאבים בשריר שבצד ימין ליד הדגדגן- אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ ומתחשק לי יותר מין, בעלי ממשיך עם האצבע ותמיד בשלב זה אני מתחילה לבכות ומבקשת ממנו שיפסיק עם זה, לפעמים אפילו זה מפריע לי ואני מבקשת מנו שיפסיק והוא לא מבין למה.. (יש לציין שאני מאוד אוהבת להגיע לשלב הזה ואני מאוד נהנית כשהוא משחק לי בדגדגן עם האצבע שלו לפני החדירה - אך אני לא מבינה מה זה הכאבים האלה? מה זאת אומרת? ולמה אני בוכה תמיד בשלב הזה ומרגישה שאני רוצה לאכול אותו יותר ויותר.
שאלה נוספת - כשבעלי מחדיר את איבר המין שלו לתוך שלי- והוא גומר בפנים , אנחנו נחים מעט כדי שהזרע לא ייצא החוצה (אנחנו מעוניינים בילד/ה = היריון), אחרי כמה דקות הוא מוציא את האיבר מין שלו,ולפעמים יש הפרשות- מה זה ההפרשות האלה? ואני ממשיכה לנוח בערך כ- 10-15 דקות,כדי שאוכל להיכנס להיריון. ואז אני עומדת - ותמיד יש הפרשות בצבע לבן בזמן הזה או בזמן המנוחה ובעלי תמיד מודאג מזה. האם יש צורך לדאגה??
מחכה בדחיפות לתשובות,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנשואה הטריה
ד``ר דניאל וטלמן14/09/2010ראשית נשמע שיש לכם מין מעולה.
את כותבת שלאחר שמתחיל הכאב את מרגישה שאת עומדת להתפוצץ ומתחשק לך יותר מין. לא ברור למה את מתכוונת, האם את מתפוצצת מכאבים או מהנאה?
היכן את חווה את הכאב? האם הוא עם החדירה או תוך כדי שבעלך משחק לך בדגדגן עם היד?
הבכי יכול לנבוע מריגוש או מאורגזמה (יש נשים שבוכות או צוחקות כתגובה רגשית עוצמתית לאורגזמה) או אולי הבכיח נובע מכאב?
לגבי ההפרשות, במידה ולא מדובר בהפרשות של זרע (אחרי משגל לא כל הזרע נשאר בנרתיק וחלקו מופרש החוצה גם אם שכבת על הגב רבע שעה) את צריכה לקבוע עם רופא/ת נשים כדי להבדק.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך...
לין14/09/2010שלום דר,
הבכי הוא בזמן שבעלי "משחק" לי בדגדגן עם האצבע שלו וזה מתוך הנאה מוחלטת - אני מתה על השלב הזה. אך, בשלב הזה, יש כאבים בצד ימין במפשעות, יש להודות שהכאב הזה הוא כאב שאני אוהבת מאוד להגיע אליו, והוא מפתה אותי יותר, אבל מעניין אותי מה זה הכאב. אשמח אם תענה לי.
לגבי המנוחה שלי אחרי היחסים, אני חייבת לנוח כמה דקות ואז לעמוד וללכת לנקות את איזור המין שלי או שבלי שום קשר למנוחה הזרע יכול להיתפס אצלי ואוכל להיכנס להיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך
ד``ר דניאל וטלמן14/09/2010יתכן שהכאב נחווה מעוצמה גבוהה של הנאה. יש מצבים שבהם הגבול בין הנאה לכאב מעורפלים, את כותבת שאת אוהבת את הכאב ושאת מאוד רוצה להגיע אליו, זה דומה לאדם שיש לו כאב שיניים ומשחק עם הלשון בשן הכואבת למרות שזה כואב זה נעים לאותו אדם.אנשים שנהנים מסדומזוכיזם מדווחים שהם נהנים ומרוגשים מאוד מהכאב ולעיתים אף מהסבל (נפשי או פיסי).
את בהחלט יכולה להרות גם אם לא תנוחי לאחר המשגל.השתדלי לא לנקות ולהחדיר מים וסבון לנרתיק מיד לאחר המשגל.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)