מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהחסוי30/09/2010
האם אישה שבמחזור וקיימה יחסי מין והגבר גמר בפנים יש סיכוי להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
רות בן-ציון שכטר03/10/2010לחסוי שלום
לא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנהלי פורום סקס ויחסיםאמיר30/09/2010
אני בן 16 ויש לי כמה שאלות בנוגע לקרום הבתולין:
1) האם אוננות של בחורה בתולה שכוללת חדירת אצבע עלולה לקרוע את הקרום, ואם לא מדוע?
2) כאשר מתבצעת חדירה של גבר לנרתיק ונקרע הקרום אז האם יש שאריות מהקרום או שהשאריות מתכלות בגוף?
3) האם יש סיכוי שגבר שחדר לנרתיק וביתל את הבחורה לא קרע את הקרום עד הסוף ואז אם יהיה עם אותה בחורה גבר עם איבר מין גדול יותר ויחדור אליה יירד לה שוב דם?
תודה רבה,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכתוב שוב את השאלה
אמיר31/10/2010תכתוב שוב את השאלה התושבות מעניינות ואין תשובות
תודה אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למנהלי פורום סקס ויחסים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן31/10/2010אמיר,
קרום הבתולין הוא עור הבנוי בצורה של רשת,לכן אפשר לקיים מיגל מלא הכולל חדירה ולא ירד דם כלל.ויתכן שכן,הבתולין בנוי באופן אינד דואלי ושונה מנערה לנערה.ברוב דרכי האוננות של נשים קרום הבתולין לא נקרא או מתרחב.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןשיר30/09/2010
היי=] התחלתי לצאת עם מישהו חדש ושלשום ניסינו לקיים יחסי מין
אבל הייתה ממש תקלה.. הוא לא הצליח לחדור אליי וממש לא הבנו למה ניסינו וניסינו וזה פשוט לא הצליח..........יש סיכוי לעצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שלא ניסיתם בחור הנכון...
אמיר30/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בזמן הזה??חיים29/09/2010
יש גירוים כאלה או אחרים אצל אישה בזמן מחזור בזמן סקס עם כן איזה סוג של גירוים מה הם אוהבת וכ'ו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בזמן הזה
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010לחיים,
אתה שואל מה מגרה או מדליק אישה בזמן מחזור?
אם כן התשובה לעיתים היא מה שמדליק אותה באופן כללי, וחוץ מזה כל אישה זה אינדיבדואלי, ומשתנה מאשה לאשה.
הכי טוב לשאוןל אותה..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מענייןחיים29/09/2010
השאלה היא ככה :
קיום יחסי מין עם אישה בזמן מחזור משפיע על האישה בצורה אחרת?
או שאין שום הבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010עדיף לשאול את האשה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעניין קטינותניב29/09/2010
שלום,
אני בן 22 בקרוב.
פגשתי לא מזמן מישהי בת 16 וחצי. דיברנו ארוכות והיא ממש נשמעה בוגרת לגילה. מעבר לכך גם נמשכתי אליה ממש, והיא אלי. (אך לא חתרנו לדברים שהם מעבר לדו-שיח) ומאז כבר כמה ימים שאני חושב עליה המון.
מצד אחד, כן, יש לי הרגשה שאני יכול לעשות צעד ולהתקדם איתה בקשר מצד שני, אני בן 22, היא בת 16. לא נשמע טוב בכלל. אבל, מבחינה מינית וכל הדברים האלה, הבנתי שזה תקין לפי חוקי הקטינות ועניינים כאלה...
השאלה שלי אם כדאי להמשיך או שזה חמור בכל זאת?! פער הגילאים לא קטן בכלל, והוא מהווה בעיה רצינית לסיפור...
אשמח לקבל עצה או דעה בעניין. תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גילים..
רות בן-ציון שכטר29/09/2010ניב שלום,
ראשית מבחינת החוק: עד גיל 17 הנערה נחשבת קטינה.
מעבר לכך פער הגילאים הנומינלי, לא יקבע. יש מי שהיא בת 16 והיא בוגרת ובשלה רגשית ויש מי שהיא בת 25 ועדין ילדותית , ואותו הדבר נכון כמובן לגבי גברים.
אתה צריך לשים לב, לפער הגילים, לכך שמדובר בתלמידת תיכון שיש לה חובות של תלמידת תיכון, לבדוק מדוע היא נמשכת לגבר שמבוגר ממנה בשש שנים. בהחלט יש לשים לב לקשר המיני, לא לנצל אותה, לודא היטב שהיא מודעת למעשיה, שהיא בשלה, מעונינת, אחראית, מבינה ענין ועוד ועוד.
הקשר יכול להצליח ולהיות לספור הצלחה, אך יש לך לשים לב למגבלות.
חג שמח
רןתי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcgbhhi eyhbu,
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010ניב שלום,
ראה את תשובתה של רותי בן ציון שעמה אני מסכים.מלבד נקודה אחת. גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל הוא 16 ולא 17.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניב
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010ניב שלום,
ראה את תשובתה של רותי בן ציון שעמה אני מסכים.מלבד נקודה אחת. גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל הוא 16 ולא 17.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ניב29/09/2010בדיוק היום דיברתי איתה ככה סתם על תאריכי ימי הולדת, והבנתי שאני גדול ממנה בדיוק ב-5 שנים ולא ב-6. עדיין פער השנים גדול. אך גם הוריי תומכים בעניין.
בכל מקרה הספק הגדול שלי היה בעניין החוקיות של המצב, ועזרתם לי מאוד בזה.
נראה, אנסה, מקווה שילך טוב.
המון תודה ושיהיה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי פוסטינור - אנא תשובה בדחיפותתקלה מעצבנת29/09/2010
אני לוקחת גלולות, אך לפני שבוע פספסתי אחת (לקחתי את הבאה כעבור 19 שעות). שלשום בלילה בן זוגי ואני קיימנו יחסי מין אך הקונדום נקרע, ועשר שעות לאחר מכן לקחתי פוסטינור (בפעם הראשונה בחיי). היום בצהריים שוב קיימנו יחסי מין (בדיוק 24 שעות מאז לקיחת הפוסטינור), ושוב נקרע הקונדום. מה עליי לעשות?? האם לקחת שוב פוסטינור?? האם הפוסטינור הקודם מכסה גם את הפעם השנייה? נשמח לתשובה בהקדם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
רות בן-ציון שכטר29/09/2010שלום,
ראשית, כל כדור פוסטינור מכסה רק את היממה שחלפה ולא יממה עתידית. כך שהפוסטינור שנטלת לא מכסה את התקלה שהתרחשה אתמול.
השאלה היא, אם המשכת לקחת גלולות או שהפסקת. אם הפסקת לקחת גלולות אחרי שלקחת פוסטינור, אז גם אחרי הכקונדום הקרוע השני את צריכה פוסטינור.
חג שמח,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
תקלה מעצבנת29/09/2010תודה רבה על התשובה
המשכתי לקחת גלולות במועד הסדיר.
האם לקחת פוסטינור שני בהפרש של יומיים לא מזיק לגוף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוףףףףףףףףףמזל29/09/2010
אני בת 35 שבעה ימים אחרי סיום המחזור קיימתי יחסי מין עם חבר
הוא נשאר בבגדים ואני עירומה...התחלנו לשפשף כאילו עושים יחסי מין מלאים עד שהוא גמר בתוך המכנס שלו
הבחנתי כתמים על מכנסו ואז נבהלתי כי אני חושבת שהנרתיק שלי היה במגע עם הכתמים האלו מאחר והייתי נצמדת אליו
האם עבר זרע דרך המכנס אליי????????
האם יתכן שאני בהריון?
אם לא אז מה הכתמים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה מפגרת
ירון29/09/2010על מי את עובדת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה
רות בן-ציון שכטר29/09/2010נטלי שלום,
אם משחקים במשחקי מין בערום כדאי מאד להשתמש באמצעי מניעה, כדי להמנע מהריון לא רצוי.
הכתמים שראית הם נוזל הזרע והזרע.
שבעה ימים אחרי סיום המחזור , בד"כ עדין אין ביוץ, כך שסביר להניח שאינך בהריון. בכל אופן, כפי שציינתיבמשחקי מין בערום חלקי ומלא יש להשתמש באמצעי מניעה.
חג שמח,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ראיציק28/09/2010
עניין אותי לדעת האם באופן תיאורטי ניתן שהגבר יאונן וכשהוא גומר, הוא יגמור בפתח הנרתיק של בחורה בתולה מבלי לחדור אליה, והיא תיקלט מזה להריון?
(להלן סיפור מרים הבתולה).
תודה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "מרים הבתולה"
רות בן-ציון שכטר29/09/2010איציק שלום,
תיאורטית אישה בתולה, שלא קיימה יחסי מין עם חדירה יכולה להיקלט להריון, אם גבר יאונן על פתח הנרתיק שלה.
מבחינה פיזיולוגית בתולה היא אישה שעדיין לא קיימה יחסי מין עם חדירה. טבעת הבתולין שלה פתוחה מכיוון שכך כל אישה באה לעולם. מהפתח יוצא הדם בזמן המחזור. לכן, הזרע שנשפך על יד הפתח עשוי לחדור פנימה ולעלות במעלה הנרתיק אל צואר הרחם ולעשות את דרכו אל החצצורות שם מתרחש ההריון. כך, שתאורטית זה בהחלט יכול לקרות.
חג שמח,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר שסובל מאשתואיציק28/09/2010
אני נשוי 8 שנים ומעולם לא ראיתי שאישתי נהנת ולא יודע אם היא נהנת, שעושים סקס זה נראה שהיא מתה וזה הדבר שהכי לא מעניין אותה בעולם. ברור לי שמביחנתה שלא נעשה אף פעם . אין ביננו נש/יקות וחיבוקים . היא אף פעם לא אומרת לי שהיא אוהבת אותי. היא בת 27 אני בן 30 אני הייתי רוצה להתגרש אבל יש לי 3 ילדים לא בא לי שהם יסבלו . היא לא רוצה בשום פנים ואופן ללכת לשום טיפול אפי' בטלפון. לא חסר לנו ב"ה כסף אני מוכן לעשות הכל שיעניין אותה סקס . אני משקיע בה בזמן סקס הכל כמעט כדי שזה יעניין אותה ושום דבר לא עוזר... היא לא רוצה לדבר על הנושא. לדעתי היא לא עברה משהו טראומתי בעבר בדקתי את זה... היא קרח מאד חוץ מלילדים . אני רוצה לשנוא אותה ולא מצליח . אני רוצה לבגוד על דעתה אבל אני דתי. מעולם לא היה לי ריגושים איתה אפי' לרגע. יש לציין שאני חולה סקס בטירוף וגם אם גמרתי ואין לי כוח אני ישקיע עוד חצי שעה כדי שהיא תגמור. היא לא מדברת איתי כלום על נושא סקס גם שאני יוזם את זה. אנחנו היום עושים כמעט כל יום בעצם רק אני . אני חודר לשניה וגומר סקס בחצי דקה היא לא רוצה שום דבר מקדים רק שאסיים מהר. אני לא יכול גם לגמור לבד בסרטי סקס או סתם בשירותים כי אני דתי. לא יודע מה לעשות? אם אתגרש מי אמר שיהיה לי יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבר שסובל
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010איציק שלום,
אני יכול להבין את התסכול הרב שאתה חווה.
הפרעת העדר חשק מיני בנשים נחשבת להפרעה השכיחה ביותר מבין ההפרעות בתפקוד המיני הנשי. אחת מתוך שלוש נשים – חווה חוסר עניין במין.
הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
הדרך הנכונה ביותר היא לפנות לטיפול. במידה ואשתך לא מוכנה להגיע לפגישה ממליץ לך לפנות לעצמך כדי לדבר על הקושי שלך ולבחון אופציות להקלה או פתרון של המצב.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אנאלייםרננה28/09/2010
האם קיום יחסים אנאליים ,לא עלול לגרום לריפיון פי הטבעת, במשך הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים אנאלים
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010התשובה שלילית. קיום מין אנאלי לא גורם לרפיון בפי הטבעת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוכנה לתת סקס תמורת כסף..אני27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בסדר
איציק28/09/2010אני מוכן אבל בלי חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין יבשיםליאת27/09/2010
אני בת 35 ... שבעה ימים אחרי סיום המחזור קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ... הוא נשאר במכנסו הג'ינס ואני בכלל בלי בגדים
ישב על כיסא ואני ישבתי עליו עירומה עד שגמר בתוך מכנסו ... הבחנתי כתמים על מכנסו דבר שהבהיל אותי כי הייתי נצמדת אליו כאשר גמר.
האם יתכן כי תאי הזרע שלו עברו ממכנסו לנרתיק שלי?
האם יש סיכוי להריון?
אני מאוד לחוצה ... נא תשובתכם דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מי את עובדת ?
רון27/09/2010חתיכת טיפשה על מי את עובדת שאת בת 35 ידבילית אחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה...
רות בן-ציון שכטר29/09/2010ליאת שלום,
הסיכוי שתכנסי להריון כשהחבר שלך לבוש במכנסיים ואת עירומה שואף לאפס. יחד עם זאת, כשאת עירומה לחלוטין עדיף לך לדאוג לכיסוי של אמצעי מניעה כמו קונדום או גלולות.
חג שמח
רותי בן- ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין יבשים
מזל29/09/2010תודה על תשובתך
רציתי להבין ...אם הכתמים הם נוזל הזרע והזרע אז הם לא חודרים ממכנסו אל הנרתיק שלי מאחר והייתי עירומה?
אני צריכה להבין כדי להיזהר לפעם הבאה ...
נא תשובתך דחוף
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל קונדוםמוטי26/09/2010
איזה גודל של קונדום אני צריך לאיבר המין שלי שהוא באורך 16 סנטימטרים, קוטר 4.5 סנטימטרים והיקף 13 סנטימטרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף לחכות שתתבגר קצת
מאור26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2010למוטי,
קונדום רגיל מספיק טוב.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההמרים26/09/2010
שלום רב...
קרה מצב ובו אני הייתי עם מכנסיים צמודים ומתחת תחתונים...במכנסיים שלי היה חור לא ממש גדול(בערך בגודל של גולה) החור במכנס היה כמובן באזור איבר המין....חבר שלי היה עירום לחלוטין והתחככנו באיברי המין...כמו כן הוא לא גמר בזמן החיכוך הזה...אך יש מצב שיצאו טיפות אהבה?..אפשר להכנס מזה להריון??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
ד``ר דניאל וטלמן26/09/2010לשולה,
אין סיכוי להריון במצב זה. את יכולה להרגע.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)