פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחס מנהל
    פלונית
    13/10/2010

איני מבינה מדוע מנהל בי"ס תיכון בו לומד בני, כבר קרה שמספר פעמים פגש את בני בהפסקות ואמר לו: "יש לך הורים חמודים מאד". איני מבינה מדוע מאז תחילת הלימודים כבר חזר על משפט זה מספר פעמים חוץ מיזה את בעלי ראה בעבר אולי פעם אחת. מאחר והוא עסוק מאד וחוזר מאוחר מעבודתו ואני זאת שבאה לביה"ס, מגלה התעניינות, אסיפות הורים וכו'. בני כבר מתחיל להרגיש מבוכה היות וזה לא פעם ראשונה, הוא רק עונה לו "תודה" ובזה מסתיים העניין. מה יש לך לומר בנידון??? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחס מנהל

הוספת תגובה

• יחס מנהל - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/10/2010

לפלונית,
    מה את חושבת ומרגישה?
    האם את מרגישה או בנך מרגיש שהמנהל מחמי לכם או לך מאיזה מקום?
    במידה ואת חושבת שמדובר על מקום מיני, מציע לך ללכת וולדבר עם המנהל ולברר את הנושא ואולי לומר לו שהתחמאות מאוד מפריעות לך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר סקס במערכת יחסים
    דניאל
    12/10/2010

אז הסיפור שלי הוא כזה, אני וחברתי כבר שלוש ומשהו שנים ביחד, אני סטודנט היא בקבע, עושה חמשושים.
    כשהתחלנו לצאת חיי המין שלנו היו טובים(לא כזה מטורף בכמות אבל באיכות) היינו מאד ספונטנים, מקומות לא שגרתיים, זמנים לא שגרתיים, ובעיקר סקס טוב, והדדי( לא היה צד אחד שכל הזמן יוזם).
    כיום המצב השתנה, בשנה האחרונה חברתי קיבלה תפקיד מאד מלחיץ, ועברה לעשות חמשושים, מאז, החיי םשלי ממש התהפכו, אני לא מדבר על זה שבקושי יש לי חברה לדבר איתה בטלפון כי היא כל הזמן עסוקה, גם כשהיא חזורת הביתה זה כבר נהיה אותו הריטואל, יש נשיקות, יש חיבוקים, יש להרדם ביחד, אבל סקס? כמעט ולא, בחוחד האחרון שכבנו 3 פעמים, שמתוכם 2 היו בצימר שנסענו אליו בסוכות, אני מציין את החודש האחרון כי זה היה התקווה שלי למשהו שישתנה, היא קצת יותר בבית בגלל החגים פחות לחץ, נוסעים לטייל כמה פעמים, בקיצור התקווה התבדתה.
    ניסיתי לדבר איתה על זה פעמיים, אבל זה רק גורר ריגשי מצידה שזה היא ושזה לא אני ושרע לה גם שאנחנו לא עושים ושהיא בלחץ כל הזמן בגלל התפקיד ושאני סתם לוחץ אליה וכו' וכו' וכו', אני חייב לציין שב3 שנים שלנו ביחד בחיים לא דרשתי או לחצתי ממנה במיטה, אני הייתי הראשון שלה וחיכיתי כמה חודשים טובים של חברות עד שקיימנו בפעם הראשונה יחסי מין, וגם זה לגמרי ביוזמתה.

אני מצטער שזה נשמע אולי איגואיסטי, ושזה נשמע שובניסטי, ושאני יוצא מניאק...
    אבל מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? היא טוענת שהיא נמשכת אליי, אז מה הבעיה? הגעתי למצבים שפשוט כואב לי פיזית לפעמים, ושרוב הזמן אני מרגיש כמו ילד בן 16 שאני לפעמים במשך חודש הסקס היחיד שיוצא לי זה עם עצמי, חלק מהעניין של חברות זה סקס, ואם אין סקס אז כנראה שמהו מאד לא בסדר...
    בבקשה תעזרו לי, אני מאד אוהב את הבחורה הזאת, אני מאד רוצה לעזור לשננו לפתור את זה...

אני יוצא ואלי ממש מניאק אבל בזמן האחרון אני ממש כואס עליה על זה, כאילו לה לא איכפת מזה שיש שם בעיה, שהיא מעדיפה לקבור את עצמה בעבודה ולהתעלם לגמרי מהבית, בבקשה תעזרו יל לפתור את זה:)

בתודה, דניאל א.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סקס במערכת יחסים

הוספת תגובה

• חוסר סקס במערכת יחסים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/10/2010

לדניאל,
    הבעיה שאתה מתאר שכיחה בקרב לא מעט זוגות.
    הירידה בחשק והעניין המיני של חברתך יכולה לנבוע מהרבה גורמים, אך נראה לי על פי מה שכתבתה שהדבר הדומיננטי ביותר הוא הלחץ שחברתך שרויה בו בצבא. מתח ולחץ כמו גם עייפות משפיעים לרעה על החשק המיני.
    אתה לא אגואיסט ולא מבקש או דורש דברים לא הגיוניים מהקשר.
    לבריך מעבר לבעיית המין גם הקשר בינכם מאוד השתנה בעקבות העבודה הטובענית של חברתך בצבא. אתם פחות מתראים ופחות בקשר.. יתכן שגם השינוי ביחסים משפיע על מה שקורה או לא קורה מינית בינכם- "יחסי מין הם מין של יחסים"
    אתה צריך להמשיך ולבר איתה מבלי לבוא בטענות אלא לומר שלא טוב לך ואתה לא מסופק מהקשר המיני שלכם. במידה ולא מצליחים לדבר מבלי לריב, כדי לשקול פניה לטיפול סקסולוגי שיכול להסביר לך ולה מה קורה עם איכות המין והקשר שלכם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחופה
    א
    12/10/2010

שלום רב ,
    ברצוני לשתף אתכם בדבר מאוד אישי ורגיש אשמח לשמוע את דעתכם ותגובתכם אני אובדת עצות .
    אני בחורה בת 37 נשואה חצי שנה . לפניי נשואיי נהלתי מערכת יחסים רומנטית עם גבר נשוי שנמשכה 6 שנים ,גם היום אנחנו בקשר מאוד טוב ( לא כמו פעם ) .
    לגבי הגבר הנשוי אישתו עלתה על הרומן והוציאה אותו מהבית אבל הוא מבחנתו עושה הכל על מנת לעשות שלום בית ,ומבחנתי זה בסדר ואני די תומכת בו ותמיד אתמוך בדברים שיעשו לו טוב .

כיום מצבי הוא שאני נשואה לא באושר ( יש לציין שהתחתנתי לא מאהבה אלא מיאוש אחד גדול ) אני חייה עם גבר שלא מסוגלת להיות בחברתו ובמיוחד לא להביא ממנו ילדים
    .חשבתי על אפשרות להביא ילדים מהבחור שהייתי ועדיין איתו בקשר . אני יודעת שזה נשמע הזוי ולא מצאותי ,חשבתי על זה המון זמן .
    איני יכולה להמתין עם נושא ההורות בשל בעיה רפואית ואיני יכולה להביא ילדים "מבעלי " לכן חשבתי על האפשרות הזו .

אשמח לקבל את עצתכם ,דעתכם בנושא .
    נושא ההורות חשוב לי ולא רוצה לפספס " את הרכבת "

לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה

הוספת תגובה

• עצה דחופה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

א' שלום,
    אין ספק שאת חיה במציאות מאד קשה וסבוכה.
    הפתרון שאת חושבת עליו הוא הסתבכות נוספת וקשה ביותר, משום שילדים שנולדו לאנשים נשואים מאנשים נשואים אחרים ( המקרה שלכם ) הם הלכתית ממזרים.ובעידן שלנו שבו בדיקות המעבדה מדויקות לא תוכלי להסתיר,ותאמללי גם את הילד שיוולד וכפי הניראה גם את עצמך ואת האב העתידי.
    הפתרון הוא לא בבריחהאל מערכת אסורה. עלייך לקבל החלטות אמיצות שיש בהן סיכוי לשינוי אמיתי של החיים שלך. אני ממליצה לך לפנות לטיפול פרטני כדי לעשות סדר בסוגיות המאד מורכבות הללו.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בבטן בזמן המין
    לין
    11/10/2010

שלום,
    קיימתי כרגיל יחסי מין עם בעלי, ובתחילת החדירה הרגשתי מעין "מחט" בישבן , כאבים חזקים מאוד בבטן ובאיזור הקדמי - והרגשתי קצת בחילות. ממה זה יכול להיות? .... יש לציין אם זה יעזור,שיש לי איחור בווסת כבר שבועיים + שלושה ימים, והיום עשיתי בדיקת דם להיריון והיא יצאה שלילית.
    אני דייי מודאגת מהמצב - ואשמח מאוד לתשובה בהקדם האפשרי.

תודה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בבטן בזמן המין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

איה שלום,
    ניראה שכדאי שתפני לבדיקה גניקולוגית: איחור לא מוסבר במחזור וכאבים לא מסברים בזמן מגע מיני.
    רותי בן- ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש
    אני
    11/10/2010

אני בחורה צעירה, קצת לפני שנות ה-20 שלי.. ובזמן האחרון יש לי ולחבר שלי קשיים בחדירה עקב יובש נרתיקי. כבר חודש שלא היה לנו סקס טוב כמו שהיה לפני...
    אתמול בכלל לא היה סיכוי לחדירה, הנרתיק היה יבש לגמרי... חבר שלי ניסה לגרות אותי אבל הבעיה היא שהייתי מגורה אבל עדיין היה שם יבש.
    אני לוקחת גלולות כבר כמעט חצי שנה... ובהתחלה הייתה קצת בעיה של יובש אבל זה הסתדר לחודשיים עד לפני כחודש.
    מה יכולה להיות הבעיה? לא הסתדרנו בכלל עם הקונדומים אז לחזור לזה יהיה לנו מאד חבל.. כמו כן אני לוקחת גלולות עם מינון הורמונלי מינימלי ביותר... ככה שמינון גבוה של הורמונים זו לא הסיבה.

זה מתסכל נורא... אני אוהבת את חבר שלי ואוהבת להיות איתו.. וכשאנחנו לא נהנים מזה ביחד זה ממש מעצבן.

מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    יובש

הוספת תגובה

• יובש - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

בחורונות שלום,
    יש סיבות רבות מאד ליובש בנרתיק. חלקן פיזיולוגיות וחלקן רגשיות. ולעיתים יש ערוב של סיבות פיזיולוגיות ורגשיות.
    על פי רב אם יש משחק מקדים טוב, והעוררות המינית שלך עזה ויש לך רגוש מיני אזי לא תהיה בעיה עם הלחלוח של הנרתיק. אבל, אם קרה משהו, ודעתך מוסחת וקשה לך להכנס לתוך האקט המיני אז ההסתברות עולה שתסבלי מיובש בנרתיק.
    לפני שאת מתחילה להשתמש בג'לים למיניהם כדאי מאד שתתיעצי עם רופא/ת נשים שהוא סקסולוג/ית. את הרשימה המעודכנת של הרופאים והמרפאות לטיפול מיני תמצאי באתר של איט"ם.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף
    יעל
    11/10/2010

היי אני בת 21 ויש לי חבר כבר שנתיים, והקשר שלנו מעולה חוץ מבעיה אחת "קטנה"
    הקנאה והחשדנות שלי,
    זה מביא אותו ואותי להישברות, הבעיה היא שאני לא מפסיקה .
    אני אדבר יותר ספציפי, היינו ביחד שנה וחצי וניפרדנו כי הקשר פשוט לא הלך ואז אחרי חצי שנה חזרנו... בזמן החצי שנה הזאת אני הייתי עם מישהו אחר וגם הוא יאצ עם כמה בחורות.
    ומאז שחזרנו אני פשוט לא מפסיקה לשאול אותו על הבנות האלה לבדוק אם הוא שיקר לי בקשר לאחת מהן...
    למשל לפני כמה זמן אחת מהן שלחה לו בקשת חברות בפייסבוק והוא טוען שאיון לו מושג למה היא שלחה לו את זה והוא לא בקשר איתה אני מאמינה לו שהוא לא בק'שר איתה אבל זה עדיין מציק לי העובדה שהיא צירפה אותו שוב אחרי שזה נגמר ביניהם אחרי כמה זמן שוב פעם מישהי אחרת ניסתה לצרף אותו שוב פעם ושוב פעם התחלתי עם הסרטים והחשדנות.
    זה מקרה אחד... מקרה אחר הוא הולך למפגש עם חברים וחברות מהצבא וראיתי התכתבות שלהם שהם רוצים להיכנס לים ואחת אמרה שהיא מוכנה להיכנס עירומה בכל מקרה זה נורא מטריד לי את הראש כל המחשבות האלה
    אני כבר לא יודעת מה לעשות....

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• עזרה דחוף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

יעל שלום,
    ניראה שקשה לך מאד לתת אמון בחבר שלך. יש דברים נוספים שמטרידים אותך בקשר בינכם? מה הייתה הסיבה שנפרדתם? עד כמה ענין האמון והנאמנות משמעותי וחשוב לך?
    חשוב שתבדקי עם עצמך עד כמה באמת הוא בעייתי בענין הנאמנות ומה הספור האישי שלך לענין הנאמנות, כלומר אם יש לך רגישות אישית שמתעוררת ומתחזקת במפגש בינכם?
    בכל מקרה , אם את מרגישה שהקשר איתו מקשה עלייך וגורם לך יותר צער משמחה את צריכה לשקול אם נכון לך להשאר במקום שמאמלל אותך.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףףףףף
    מיטל
    10/10/2010

האים כאשר אני ובן זוגי היינו עירומים והתחרמנו קצת ואיבר מינו היה על הבטן התחתונה שלי והוא ממש טיפה התככך אך לא גמר. האים יש אפשרות שהגיע איכשהו נוזל לפות? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףףףףףף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

מיטל שלם,
    הסיכוי שתכנסי להריון מהתמזמזות מסוג כזה נמוך ביותר. יחד עם זאת, ברגע ששניכם עירומים כדאי מאד להשתמש באמצעי מניעה.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב
    מוטי
    10/10/2010

הפין שלי באורך של עד 16 סנטימטרים. האם הוא מתחת לממוצע, בממוצע או מעל הממוצע?

לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• ערב טוב - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

מוטי שלום,
    פין בזקפה באורך 16 ס"מ נחשב בנורמה, בקצה העליון (הגדול)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפין שלי נחשב גדול?

מוטי
    14/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחזור
    אני
    10/10/2010

חזרנו לקשר ,אבל יחד עם זה חזרו חששות
    ותסכול של אם לפני בסופו של דבר שברנו את הקשר
    מה יהיה שונה עכשיו..לא יודעת איך להיות בקשר כעת

אני בפני תחילת לימודים ,ומנסה לחיות אתחיי כדרכי,אך מפריע לי איזושהי הרגשה
    של יש את חברי וכל הביחד הזה גורם לי לאיזשהו לחץ
    חשש להתקרב עוד
    והחשש שמה אני אפול שוב וארגיש שמאוד חשוב לי לראות אותו ושזה יבוא על חשבוני..

לקביעת תור
    סגירה
    לחזור

הוספת תגובה

• לחזור - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

שלום לך,
    אם לא תנסי איך תדעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומדת להישבר
    יעל
    10/10/2010

היי אני בת 21 ויש לי חבר כבר שנתיים, והקשר שלנו מעולה חוץ מבעיה אחת "קטנה"
    הקנאה והחשדנות שלי,
    זה מביא אותו ואותי להישברות, הבעיה היא שאני לא מפסיקה .
    אני אדבר יותר ספציפי, היינו ביחד שנה וחצי וניפרדנו כי הקשר פשוט לא הלך ואז אחרי חצי שנה חזרנו... בזמן החצי שנה הזאת אני הייתי עם מישהו אחר וגם הוא יאצ עם כמה בחורות.
    ומאז שחזרנו אני פשוט לא מפסיקה לשאול אותו על הבנות האלה לבדוק אם הוא שיקר לי בקשר לאחת מהן...
    למשל לפני כמה זמן אחת מהן שלחה לו בקשת חברות בפייסבוק והוא טוען שאיון לו מושג למה היא שלחה לו את זה והוא לא בקשר איתה אני מאמינה לו שהוא לא בק'שר איתה אבל זה עדיין מציק לי העובדה שהיא צירפה אותו שוב אחרי שזה נגמר ביניהם אחרי כמה זמן שוב פעם מישהי אחרת ניסתה לצרף אותו שוב פעם ושוב פעם התחלתי עם הסרטים והחשדנות.
    זה מקרה אחד... מקרה אחר הוא הולך למפגש עם חברים וחברות מהצבא וראיתי התכתבות שלהם שהם רוצים להיכנס לים ואחת אמרה שהיא מוכנה להיכנס עירומה בכל מקרה זה נורא מטריד לי את הראש כל המחשבות האלה
    אני כבר לא יודעת מה לעשות....

לקביעת תור
    סגירה
    עומדת להישבר

הוספת תגובה

• עומדת להישבר - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

הי יעל,
    קבלת תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    ARUI147
    10/10/2010

אני נשואה מעל 20 שנים .עד עכשיו היו לנו יחסי מין מעולים פעמיים ביום ואפילו יותר.
    דרך אגב תמיד בעלי היה היוזם בסקס .בחיים אני לא זאת שביקשתי סקס. חיי הסקס שלנו היו יום יום פעמיים.
    עד לפני כמה שנים הכל היה בסדר גמור ולא פגע בשום דבר .אין לי בעיה .

עכשיו בגלל שהיתחילו כל מיני סיבות אישיות שלא בשליטתי .
    אני מנסה לעשות שינוי בתדירות יחסי המין .

אני מנסה להתחיל להוריד את המינון יחסי המין ל2-3 בשבוע .

לעיתים קשה לו מאוד לקבל
    ולי ניראה עד כדי כך שהוא ממש לא מסוגל לא לקיים יחסי מין כי טוען שחייב

.ולכן אין לי ברירה .
    אז אני נותת לו העיקר לרצות אותו .כאשר אני נותת לו . העיקר תגמור זהו .
    זה מפריע לבעלי .ואומר לי גם אני לא צריך מין סתם כך והעיקר לסיים אני רוצה בכיף באהבה ברגש .את לו זונה העיקר לגמור וזהו .

וגם ישנם לפעמים מצבים שאני לא יכולה לקיים יחסי מין .
    אז אני באה לבעלי ואומרת לו תגמור לבד .ותעזוב אותי.

ברגע שאני לא מוכנה שום דרך לבוא לקראתו . האם זה נורמלי או שאני מגזימה שאני לא מעונינת לעזור לו לסיים . מה הצעתכם במקרה כמו שלי

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/10/2010

שלום לך,
    מכיוון שאתם נשואים מעל 20 שנה, אני מניחה שבמהלך חיי הנישואים שלכם היו אי אלו משברים שפתרתם . לכן, כעת, ענין תדירות יחסי המין הוא עוד משבר שצריך לפתור ולודא ששניכם יוצאים מהמשבר מחוזקים. אני מניחה גם שיש לכם את המיומנויות והיכולת לשוחח על הענין גם כשהוא מביך ולא נח כי יש פערים גדולים מאד בצרכים שלכם.במידה ולא תצליחו לפתור לבד את המשבר כדאי לפנות ליעוץ כדי למצוא דרכים חלופיות לספוק, כדי להוריד את התדירות ולמזער את הנזק. אני בטוחה שדרך פתרון המשבר תלמדו דרכים חדשות לשיחה בינכם.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תן לי לזיין אותך
    החוזרת בתשוקה
    10/10/2010

רוצה אותך שליו.. רגוע..

נטול מחשבות ודאגות...

רוצה אותך רעב.. חרמן..

מוצף בגירוי ותשוקה...

רוצה שתיתן לי לגעת בך.. לחקור אותך..

ללטף את גופך בידיי,

ללקק כל פיסה בלשוני,

לחכך את גופי בגופך..

לאור הנרות.

אסתכל על גופך

אקרב את הפה אל הזין ואנשוף עליו קלות....

ארד עם לשוני לפי הטבעת שלך

וארטיב ואלקק לכל האורך

עד שאעטוף את הזין בשפתיי...

אחדיר אותו עמוק..

אמצוץ ואתענג

כשאתה מזיין אותי בפה...

תן לי לשמן את גופך...

ידי יחליקו וילטפו אותך...

אעסה ואעורר כל תא ואיבר...

אחליק את ידי בין יריכיך

אסובב את קצה האצבע סביב פי הטבעת

אעטוף בידי את הזין

ואפשק רגליי מעליך...

אחדיר אותך אלי לאט..

אעביר את קצת הזין על הדגדגן שלי ואחדיר אותך שוב....

ושוב... ושוב....

תן לי לזיין אותך....

לקביעת תור
    סגירה
    תן לי לזיין אותך

הוספת תגובה

• תן לי לזיין אותך

ניב
    11/10/2010

אשמח לחוות אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב

אילן
    18/10/2010

את מפנטזית טוב אבל אך במצאות במיטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאט לאט

יוסי
    21/10/2010

לאט לאט אלטף את שיערך
    ארד ואעסה קלות את כתפיך
    אתפלא מיפי פנייך
    ואלטף ברכות את לחייך
    על פני חיוכך העביר את אצבעות
    ואסתכל עמוק לתוך עינייך הרכות

תעצמי את עינייך וארד לשדיים
    אלטף מסביב המום מיופיים
    אנשק קלות את צווארך
    ואפגוש בשקיקה את חיוכך
    לשון בלשון תתערבב לאט
    אחזיק בגביך והשכיבך בלט

ארד לרגליך במסע ארוך
    לשוני ושפתי יינגעו ברוך
    אפסק קלות ואנשק
    את אודם שפתי האפרסק
    לשוני הרכה תחפש את דרכה
    עמוק בתוכך תשמיעי נאקה

ואז תשירי שיר הלל לאהבה
    עת שתרדי אלי וכולך תאווה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברכיים לאחר קיום יחסי מין
    דוב
    09/10/2010

שלום רב,
    רציתי לדעת האם זה נורמלי שלאחר יחסי מין יש לי כמעט תמיד כאבי ברכיים, המתבטא לרוב ברעד בברכיים, מעין רטט כזה?

הוספת תגובה

• כאב ברכיים לאחר קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2010

אם אתה מקיים משגל בעמידה אז הגיוני וגם אם לא. לעתים יש תגובות שונות לאורגזמה.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מיניות ביחסים
    נטלי
    08/10/2010

הי
    אני בת22 וחברי שלומי מזה שנתיים וחצי (עם הפסקה באמצע) בן 24.
    בתחילת הקשר שלומי ואני היינו שוכבים כמה פעמים בשבוע (הוא השני שלי והוא שכב עם מס' בנות לפני). אפעם לא שכבנו הרבה אבל בתקופה האחרונה זה ממש מתחיל להפריע לי. כבר כמעט ושבועיים שלא שכבנו, והגעתי למצב שאני מחפשת משהו מהצד. אני מנסה להסביר לו את המצב אבל זה פשוט לא מזיז לו.
    זאת לא בעית זקפה כי אני מרגישה שעומד לו אבל הוא פשוט לא רוצה לשכב איתי בענה שהוא עייף.
    מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור זאת?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מיניות ביחסים

הוספת תגובה

• הי לך

רון
    09/10/2010

אפשר לומר שאנו באותה סירה

אשמח אם תצרי איתי קשר

בן 25 נראה ממש טוב מאיזור השרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מיניות ביחסים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2010

לנטלי,
    הכי נכון לדבר עם החבר ולומר לו שהדבר מאוד מפריע לך, ואת מעוניינת לדעת מה קורה?
    יכולות להיות סיבות רבות לירידה במין חלקפ קשורות בקשר הזוגי אך לא רק בכך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה סקס כל הזמן
    מיכל
    08/10/2010

אני אישה ותמיד אומרים שאנחנו לא רוצות סקס ועושות טובה שאנחנו נותנות רק פעמים בשבוע, אבל אצלי זה ממש לא ככה מבחינתי אני רוצה סקס כל הזמן, כמה שיותר ,חבר שלי מזה שנה וחצי בשלושה חודשים הראשונים עפנו אחד על השני ועכשיו אנחנו ממש כמו זוג נשוי פעמים בשבוע וגם זה כי אני ממש רוצה אם אנ ילא מבקשת אז זה גם יכול להגיע לפעם בשבוע , מה עושים? אני בשיא פריחתי בא לי להזדיין כל הזמן אני נראת טוב ,מתחילים איתי כל הזמן ואנ ינאמנה לחבר אבל עד מתי אני רק בת 24 וכבר היובש מורגש , איך אפשר לעורר אותו ? או שבגיל 28 כבר החשק המיני יורד??

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה סקס כל הזמן

הוספת תגובה

• תשוקה לסקס

מ
    09/10/2010

קראתי בעיון כל מה שכתבת.
    אם אומר לך שאני נושק לגיל 48 ותדירות יחסי המין אצלי היא מספר פעמים ביום, זה מסביר לך משהו?
    גיל 28 הוא גיל צעיר ובגיל הזה קיימתי יחסי מין כל יום ומספר פעמים ביום וזה לא השתנה אצלי עד היום.
    ככל הנראה התשוקה אצלו כלפייך ירדה ואולי גם אהבתו,אם וכאשר הייתה.
    כמובן שאצל כל אחד זה נושא אינדיבידואלי אך מצאתי לנכון לכתוב לך את תגובתי בהיותי מבוגר ממנו ב-20 שנה והתשוקה לא נעלמה ואף לא ירדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה סקס כל הזמן - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2010

למיכל,
    את אוהבת סקס והחשק המיני שלך גבוהה, זה מצוין ואת אמורה להיות שמחה שהדבר הוא כך.
    יש פער בחשק המיני שלך ושל חברך. לא ברור מדוע, שווה אולי לברר זאת עם מטפל מיני.
    בגיל 28 החשק המיני לא יורד באופן דרסטי, במיוחד לא אצל גברים שהם בריאים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאל אם את צריכה עזרה אני כאן.

א''
    24/10/2010

אני בן 38 ונשוי ורוצה לא רק כל יום אלא כל שעה. ואין יותר טוב מזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל היקרה

דוד ק.
    24/10/2010

אשמח לעזור לך בקשר לתשוקה העזה למין.אני גם מטפל אלטרנטיבי בתחום ההילינג ושיטות נוספות.צרי קשר ביי וערב מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכן בכל עת

anonimi
    25/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נמצאת בדיוק במצב שלך

לילי
    28/10/2010

כאילו אני כתבתי את הדברים האלו....

אם תמצאי פתרון או הסבר תודיעי לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצב שלי אותו דבר

אליאב
    21/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל בחור חטוב וסקסי יספק אותך קבו

דניאל
    29/10/2010

הי אני דניאל בן 30 מהמרכז חטוב שרירי וסקסי מאוד עם און מיני רב ג'נטלמן מאהב נהדר ויודע איך לגעת ולספק אישה.
    אם בא לך שאספק אותך מתי שמתחשק לך אז פני אלי
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה