מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהR03/04/2009
יש לי חברה שמשפריצה במהלך אקט מיני
לטענתה כך היא גומרת היא ציינה בפניי שלא מדובר בשתן
האם יתכן מצב שכזה??.
מבקש הסבר לתופעה
תודה
R
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן
שלי פסטרנק כץ05/04/2009כ 15% מהנשים משפריצות בזמן אורגזמה.
אין מדובר בשתן אלא בהפרשה נשית בכמות גדולה במיוחד.
אין מספיק מחקרים שיודעים להסביר את התופעה. אך נשים אלו נחשבות ככאלו שבורכו בהנאה גדולה יותר מאחיותיהן שאינן משפריצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיפות לאחר אוננותאבי02/04/2009
מדוע בכל פעם בנאדם חש עיף כמה ימים לאחר אוננות?
האם גם אצל נשים זה כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא דוגמא יצוגית לכל בני האדם
אנונימי03/04/2009אנשים נורמאלים לא מתעיפים לכמה ימים יש הרבה שמזינים כל יום ומאוננים כושרם המיני גבוה שלך לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משתנה
שלי פסטרנק כץ05/04/2009מאדם לאדם.
אצל הגבר ישנה חולשה אחרי אורגזמה מכייון
שהגוף עובר תהליך של מאמץ פיזי, הערמונית מייצרת זרעים חדשים ובסוף האקט מתרחשת פליטה.
אחרי הפורקן ישנה חולשה ורצון עז לישון.
רמת הגליקוגן בדם יורדת וגורמת לעייפות וכבדות.
אם תאונן בלי לגמור. לא תתעייף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרההנורית02/04/2009
אני וחבר שלי מקיימים יחסים יותר מ8 חודשים ועד עכשיו לא גמרתי מחדירה...
ואת האמת יש לי שתי שאלות..אחת היא מה אננחנו צריכים לעשות בשביל להגדיל את הסיכויים שאני יגמור??
והשאלה השניייה היא איך לעשות שהוא לא יגמור מהר?...כי את האמת הוא גומר דיי מהר!!..
אני אשמח לקבל תשובה רצינית..תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לגמור
שלי פסטרנק כץ05/04/2009
רוב הנשים אינן גומרות מחדירה. (80%)
1. שכבי את מעליו. כך תהי זו ששולטת בתנוחה.
2. תגעי עם האצבע בדגדגן בזמן הסקס
3. שימוש בויברטור על הדגדגן במהלך האקט יכול לעזור מאוד.
4. כדי שהוא לא יגמור מהר אל תתני לו לחדור אליך עד לפני שאת ממש מגורה ומרגישה צורך לגמור.
עד אז... רק שחקו משחקים ואז כשהוא יחדור תוכלו אפילו לגמור יחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהב למצוץ זיןiossid31/03/2009
אוהב למצוץ זין באזור חולון +רכב לרצנים בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מזל שהכניסו אופציה לתמונות :)
01/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה להגיד לך חביבי
אסף03/04/2009אני לא בקטע של הומואים אבל גם אם הייתי ... בוא נגיד שלפי התמונה.... אני מעדיף עז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא הודעה שלי יא חקיין.
אסף05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי
שלי פסטרנק כץ05/04/2009שכאחד שמפרסם את עצמו כאוהב למצוץ...
היה הגיוני יותר לו היית מצרף תצלום של הפה והלשון לא??!! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי בנשואה לסטוץ או לקשר דיסקרטילירון30/03/2009היי
אני נשוי בן 38 מירושלים שנראה טוב מאוד, אסתטי,עדין, רגיש, נחמד משכיל ואינטיליגנט.
אני טיפוס נאמן ומעולם לא בגדתי באשתי, אבל מאסתי בשיגרה היומיומית המתסכלת ונטולת הסקס, נטולת החום והמגע ההדדי.
אם את נשואה ובמצב דומה, שנראית טוב (ולא שמנה) ומעוניינת בקשר דיסקרטי בלבד-
ללא פירוק מסגרות, להשלמת החוסרים, לתשוקה ולהנאה הדדית, לריגושים וסקס מדהים שאבדו בזוגיות...
ואם את גם אסתטית ונשית צרי קשר: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לכל הנשואות
.28/04/2009תודה על כל הפניות. אני מחכה לפניות נוספות ורוצה שתדעו שאתן לא חייבות להיות מלכות
יופי. אתן יכולות ליצור קשר במייל: [email protected] להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, שאלה לגבי מין אנאליחסוי29/03/2009מה צריכות להיות ההכנות למין אנאלי בפעם הראשונה,
והאם ישנם טיפים? כמו כן, מהי התנוחה הכי טובה לאנאלי
בפעם הראשונה כדי שיכאב כמה שיותר פחות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכנות
שלי פסטרנק כץ05/04/2009
למרות שדשנו בזה 200 פעם בעבר (ראה לאורך הפורום תשובות ארוכות יותר)
1. משחק מקדים עם חומרי סיכה שיש לרכוש בפארמים השונים.
2. תנוחה טובה היא כשהאישה על הבטן , כרית מתחת לאגן לחיכוך הדגדגן ורגליים מפושקות.
3. המון משחק מקדים שוב ושוב וחדירה עדינה מאוד רק של הכיפה.
4. אחרי 10 פעמים של משחק מהסוג הזה אפשר יהיה להתקדם עוד קצת עד חדירה מלאה.
כדי להנות צריך להשקיע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה חשובה....1629/03/2009אני בת 16 ואני כמובן עדיין בתולה.
אבל אני ילדה מאוד מינית ואוהבת להתנסות
אני משחקת עם ויברטורים אבל למרות שאני מחדירה די עמוק לא נראה לי שקרעתי את קרום הבתולים
הבעיה שלי היא שכשאני מחדירה ויברטור יש לי הרגשה כאילו שאני צריכה[לחרבן] סורי על הביוטוי הדוחה...
זה נורמלי? מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד משו
1629/03/2009אם אני מחדירה ממש עמוק ויברטור ולא יורד לי דם או משו יכול להיות שאין לי קרום בתולים או משו כזה??
או שלא לכולם יורד דם שהוא נקרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לעזור לך
חיים29/03/2009ל16 אם את מחפסת זיון אז אני יכול לעזור לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תמיד ככה מחפש סקס ככה באינטרנט?
גג30/03/2009זה דיי דבילי אני חייב לציין תתעסק במשהו טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
30/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 16
שלי פסטרנק כץ05/04/2009
1. לא חייב לרדת דם בקריעת הקרום.
2. אולי את מחדירה לכיוון פי הטבעת?
3. אולי את מחדירה לתוך פי הטבעת?
4. אולי לא התרוקנת לפני המשחק המיני ולכן יש לך תחושה כזו.
5. לא אמורה להיות תחושה כמו זו שאת מתארת. אולי את משתמשת בדילדו ארוך מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאקק אתה מכוער משהו פחדד
ג15/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובב ונועז
ליאור16/04/2009אני בן 21 מהמרכז ושמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה?
רן17/04/2009את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות הפסיביRDX29/03/2009אני בן 15
תגידו יש פה מישהו שהוא הפסיבי במיטה? כלומר שבת זוג שלו מזיינת אותו במקום ההפך?
מישהו ראה פעם משהו כזה?,כל פעם שאני מפנטז על סקס אני מפנטז שאני בתנוחות בתור הבחורה
או הפסיבי ליתר דיוק ורק ככה אני רוצה להזדיין..האם זה מוזר או חריג? אם יהיה לי חברה ונרצה לשכב זה יכול להיות בעיה? דווקא שמעתי שבתנוחות כאלה האישה נהנת הרבה יותר.בבקשה שמישהו יענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמממ
1629/03/2009אני לא יודעת אם רוב הבנות אוהבות את זה...
אותי אישית יותר מחרמן גבר שהוא בשליטה...
אבל לך תדע
אולי מי שתצא איתה תאהב את זה
וזה שאתה מפנטז זה סבבה כולללם מפנטזים גם הבנות בכיתה שלך
חרמניות מתות בעיקר ביותר שקטות וחנוניות חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
שלי פסטרנק כץ05/04/2009כשהאשה על הגבר הדגדגן שלה נוגע בבטן התחתונה של הגבר ובזכות השליטה שלה היא יכולה לגמור יותר טוב.
אבל אתה עדיין בן 15 ובגיל הזה גם אם עושים סקס בנות עדיין לא פתוחות מספיק כדי להיות היוזמות. שלא לדבר על לעלות על הגבר.
חכה... כשתגדל.(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין גברי קטן ויחסיםרון28/03/2009אהלן
אתחיל מהמידות ...
אורך 14, רוחב כמעט 5 ס''מ.
במצב של עומד - רוחב 3-4 ואורך 8
מבחינת נתונים יבשים אני מאמין שזה נחשב איבר קטן ועבה.
מבחינת מראה נראה קטן ועבה.
מוריד לי את הבטחון בצורה מטורפת.
הייתי רוצה תגובה כנה מאוד וגם אם היא כואבת.
קראתי בפורומים של בנות שהן רשמו ...שבחורות שהיו להן כמה בנים...מעדיפות אחד שיש לו גדול יותר..ולא יכולות אח''כ איבר קטן מהאחרון שהיה להן...מבחינת הרגשה..ומבחינת שאח''כ שאם איבר קטן יותר נכנס הן לא מרגישות אותו כלכך.
אני מאוד מדוכא מיזה...בצבא במלתחות אני רואים איברים מכל הסוגים..ולצערי שלי בין הקטנים (כמובן במצב שלא עומד..) אני בן אדם מציאותי ואני לא רוצה שקרים ואל תדאג וכו'..
בחורה תמיד תתאככזב שיש לחבר שלה איבר קטן..יותר קטן מאשר לקודם..
איך לרוב הגברים יש איבר מעל 5 ס''מ עובי ומעל 17 אורך ? למה לי לא..
בנוסף זה גורם לי לחרדת ביצועים ואני גומר מהר שאני שאני שוכב...לא מזמן עברתי פרידה קשה מקשר של שלוש שנים (אני בן 19 וחצי)...
זה היה הפעם הראשונה של שנינו..והיא בחורה מאוד מושכת ...אני מפחד שאם נחזור היא תהיה כבר אחרי חבר נוסף שהיא שכבה שהיה לו כלי ...ואו שלא נחזור כי היא תעדיף לגמור עם בחור בחדירה ובחור שיש לו גדול..מאשר בחור כמוני שחוץ מאיבר יש לו הכל..
אני לא יודע איזה תשובה אני מצפה...אבל אני מושפע מהעיניין הזה וזה פוגע לי בבטחון עצמי ברמות ענקיות..
אני מפחד להכנס למיטה עם בחורות אחרות ונמנע מלנסות קשר חדש...אני רוצה רק את האקסית כי היא יודעת מה אני והיא אהבה אותי אז...אבל אני מפחד שהיא תהיה מרוצה מהכלי החדש של הבחור החדש שבתקווה לא יהיה לה...ד''א נפרדנו בגלל שהיא הייתה מבולבלת..
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרמי
שלי פסטרנק כץ29/03/2009
על פי המידות שמסרת כאן איבר המין שלך עונה לסטנדרטים של איבר באורך ממוצע ועבה.
מבחינת הגודל אין שום סיבה לחוסר ביטחון שעליו אתה כותב.
מעבר לכך, אם במקום להיות עסוק בגודל האיבר תהיה עסוק במה עושה לך נעים ומענג אותך ואת בת הזוג... אין שום משמעות לגודל.
אורך איבר המין נע בין 12-17 כאשר מתחת ל 12 נחשב לאיבר קטן ומעל ל 17 לגדול במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתייי
1629/03/2009למרות שלא שכבתי עם גבר יש לי נסיון עם אורכים שונים של ויברטורים וכל מיני דברין כאלה
ולפי דעתי [מה שעושה לי אישית טוב] העובי חשוב בדיוק כמו האורך
אני מעדיפה זין קצר ועבה על פני ארוך ודק...
אם יבוא לי זיין ארוך ודק אני יאונן עם עיפרון חחחחחח
קיצר כך באיזי יש בנות שאוהבות עבה ואתה תהייה בעל יתרון גדול לדעתן
אם באלך צור קשר..
אני ישמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה 16?
רן17/04/200916? מאיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלינירה23/03/2009נורא רוצה להנות מסקס אנאלי אך על אף כל הנסיונות והמאמצים ושימוש בתכשירים מקלים- לא מצליחה להתגבר על הכאב, למי יש עצה טובה בשבילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנירה
שלי פסטרנק כץ26/03/2009
בנושא הסקס האנאלי דנו לא מעט בפורום ברצינות גמורה, נסי לחפש בעמודים קודמים.
תכשירי סיכה הם רק חלק מהדרך לקיום יחסים אנאליים.
בן זוג שיודע איך לגעת, גירוי הדגדגן בזמן החדירה, תנוחה מתאימה (על הגב או בשכיבה על המיטה עם כרית מתחת לאגן) כל אלו וכמובן משחק מקדים באיזור פי הטבעת הכולל חדירת אצבעות במשך כמה ימים לפני שעוברים לשלב החדירה המלא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשליצריך טיפול23/03/2009שלום, כל הסקסולוגים מדברים תמיד על שתי אופציות טיפול: שיחות נפש או סרוגייט. השאלה אם יש משהו באמצע? האם יש אופציה למשל בטיפול אצל סקסולוגית לאונן מולה ותחת הדרכתה? (לצורך אימון נגד שפיכה מוקדמת) אני שואל פשוט כי הפגישות מאוד יקרות ואני אף פעם לא הייתי טוב בלהתאמן בבית. אמנם לאונן זה שיעורי בית קצת יותר מעניינים ממה שהיה בתיכון אבל זה עדיין שיעורי בית.. נ.ב אני לא מתכוון לזלזל בשיחות, יש אנשים שזה מאוד עוזר להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצריך טיפול
שלי פסטרנק כץ23/03/2009
יעוץ אצל סקסולוג/ית מתקיים בפגישה אישית, זוגית וע"י שיחות בעזרתן ניתן להבין את אופי הבעיה. הסקסולוג מקשיב, מנתח ומעלה דרכים מתאימים לפתרון הבעיה וכולי.
מכיוון שלכל אדם אופי התנהגותי והתנהלותי אחר, כך גם אופי הייעוץ והטיפים המתאימים לכל אחד ואחת.
מכיוון שחלק מן המטופלים אינם נמצאים בזוגיות ניתנת האפשרות להשתמש בבת/בן זו ג חלופי/ת
(סרוגייט). ישנן בארץ מספר מרפאות לטיפול מיני אשר מספקות טיפול עם סרוגייט.
מכיוון שמטרת הטיפול בסרוגייט היא לפתח ביטחון מיני ותפקודי, הצעתך המעניינת איננה רלוונטית.
אינני מוצאת כיצד יכולה אוננות מול סקסולוג לפתור בעיות...
אני מסכימה איתך שמדובר בפתרון יקר מאוד, אך לצערינו, טיפול בסרוגייט אינו כלול עדיין בדמי השתתפות של הקופה וחבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הבנתי לא נכון אבל
צריך טיפול23/03/2009ממה שקצת ראיתי והבנתי טיפול נפוץ בשפיכה מוקדמת הוא ע"י תרגילי אוננות שמלמדים את המטופל לשלוט בתזמון השפיכה. במידה והמשפט לעיל נכון, חשבתי שאולי לי יתאים יותר שמישהי (אני לא אהיה מסוגל לעשות זאת מול גבר) תכוון אותי בפועל במקום שאעשה זאת לבד כשיעורי בית. נ.ב אני יודע שסרוגייט הוא לא ממש טיפול מתאים לשפיכה מוקדמת. כשאמרתי שהטיפול יקר התכוונתי ל-300 ש"ח לשעה שגובים על מפגש של שעה וחצי שבו מדברים עם סקסולוג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*תיקון
צריך טיפול23/03/2009300 ש"ח למפגש של שעה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ26/03/2009
1. כל מטפל גובה סכום אחר.
2. בדרך כלל מפגש הוא לשעה.
3. יש מטפלים שגובים גם 700 ויותר.
לא מכירה שיטה שבה מאוננים מול סקסולוגית, מה גם שאם יהיה פתרון כזה אני מניחה שהמחיר יהיה אפילו גבוה יותר.
נסה לברר על סקסולוגית דרך הקופה.
בנוסף, חשוב לזכור שגם אם המחיר יקר מדובר בטיפול שיפתור לך בעיה שמטרידה אותך כל כך הרבה ואני מניחה שזה פוגע לך בקשרי זוגיות ועוד אחרים. האם איכות החיים שלך אינה שווה את המחיר הגבוה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלימיקה21/03/2009האם ניתן להגיע לאורגזמה כתוצאה ממין אנאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני בחורה, אגב..
אדרה21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקה
שלי פסטרנק כץ23/03/2009
אורגזמה יכולה להתקיים בזמן קיום יחסים אנאליים בתנאי שאת מגרה את הדגדגן במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה בקצת ידע ..נתלי19/03/2009שלום . רציתי לדעת איך אני יכול לגרות את חברתי יותר במשחק המקדים מבחינת נגיעות\נשיקות\ליקוקים בחזה בגוף צוואר וכדומה והיכן זה יותר מגרה שיורדים לבחורה באיזה עוצמה לדחוף את הלשון וכו' אני צריך קצת עזרה בנושאים האלה כי היא טוענת שאיננה מגורה .. תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
21/03/2009מצאתי עבורך מדריך שייתן לך טיפים מעולים בנושא. קוראים לו: גבר, כך תעשה לה חשק למין. לכניסה - [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2359' id='link']לחץ כאן[/a]
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפי
שלי פסטרנק כץ23/03/2009
רפי יקר,
הדרך הטובה ביותר היא דרך ניסוי וטעייה.
מכיוון שכל אחת רגישה למגע שונה, כל אחת אוהבת עוצמת מגע שונה מזו שאתה מכיר מקודמותייך.
בכל מקרה, רוב הנשים אוהבות מגע בראש לפני הסקס, אתה מוזמן להעביר את אצבעותייך בשערה, לעסות מעט את ראשה, להסתכל עמוק לתוך עיניה ולהתקרב לאט לאט לנשיקה עדינה אבל סוחפת.
ביטחון הוא שם המשחק.
מכאן והלאה אתה תלמד כל פעם יותר ויותר מה עושה לה נעים ומה פחות.
אפשרות נוספת ומדליקה לא פחות היא לשחק משחק:
בקש ממנה לגעת בך בדיוק כפי שהיא אוהבת שנוגעים בה. אחרי מספר דקות של הדגמה אתה צריך להדגים עליה מה למדת. עשית נכון, עכשיו תורך להדגים מה אתה אוהב.
לא הצלחת לעשות כמו שהיא אוהבת, היא עוצרת אותך, מתקנת.. ושוב מהתחלה.
זו דרך נפלאה לנסות להבין מה עושה נעים לכל אחד מאיתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוףףףנתלי19/03/2009שלום אני דנית נערה בת 17 וחצי .
יש לי חבר כמעט כשנה בתקופה האחרונה הוא התחיל לרדת לי .
בפעם האחרונה שהוא ירד לי שונה לא היה לי את הגירוי וזה לא היה כמו בפעמים קודמות .
עכשיו הייתי צריכה לקבל מחזור יום אחרי לפי זה שתמיד מקדים לי המחזור בערך 4-5 ימים מהפעם של החודש הקודם .
והפעם לא רק שלא קיבלתי 4-5 ימים לפני התאריך שקיבלתי בו חודש שעבר לא קיבלתי גם בתאריך עצמו שהיה לי חודש שעבר ועבר כבר חודש ויומיים ..
ואני גם בתולה עדיין לא שכבתי .
אם מישהו יכול לעזור לי דחוף בבקשה אני כבר מיואשת מחוסר הידיעה למה .
תודה דנית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזרה דחופה
שלי פסטרנק כץ23/03/2009הי דנית,
רק דבר אחד לא ברור לי... בכותרת ההודעה את מופיעה כרפי(שם של גבר) ובסוף ההודעה חותמת כדנית.
בכל מקרה, הורידי לחץ.
מחזור שמאחר אינו צריך לגרום לך לדאגה במקרה הזה כיוון שאת עדיין לא קיימת יחסים מלאים כך שאין חשש מחדירה של זרע.
אפשרות נוספת להעדר מחזור היא שינויים קיצוניים בהרגלי התזונה שלך (בולמיה, אנורקסיה)
כל עוד לא מדובר בזה, הרפי מהלחץ... הוא עוד ישוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי על משהואבי18/03/2009אה עוד משהו,חשבתי אולי ללכת ללמוד סקי,מה דעתך? לדעתי זה יכול לשפר לי את החיים פלאים ובמיוחד להוציא אותי מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאבי
שלי פסטרנק כץ23/03/2009
גם סקי זה נפלא, רק שבארץ עונת הסקי קצרה מדי כדי שתספיק באמת להפוך את התחביב הזה למשהו קבוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)