מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השוטר של הסקסחנן20/05/2009
שלום.
היחסים ביני ובין אשתי עלו על שרטון עקב הבדלי צרכים במין , עברנו שורה של יועצים , שיחות נפש ,ספרים והגענו להבנה ולהסכמה על הבדלי הצרכים ותדירות יחסי המין בינינו .
הבעיה היא שאשתי לא עומדת בהסכמים ובהבנות לזמן ארוך , זה מתחיל אבל לאחר זמן קצר כאילו שלא דיברנו ואז נוצר כעס ומתח מחדש , שיחות ושוב עלייה לזמן קצר .
הסיפור הזה נמשך זמן רב ולי נמאס כי נהפכתי לשוטר ששומר על היחסים בינינו .
מה המלצתכם לעשות : שיחות לא עוזרות , יעוץ לא עזר , ספרים בנושא לא עזר , איומים על פרידה גם כן לא עזר , פרידה לזמן קצר גם כן לא עזר .
בקיצור אני עובד עצות מה עושים ? אשתי לא מבינה מה רוצים ממנה והדרך היחידה שהיא משאירה לי היא להשאר איתה ולהשלים את החוסר מחוץ לבית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוטר
שלי פסטרנק כץ21/05/2009
כמו שאתה מתאר את הדברים די ברור שיש ביניכם פערים בצורך במין ןבתדירות.
לא ברור מי ייעץ לכם בתהליך שעברתם מכיוון שיש כל כך הרבה יועצים בתחום ולכל אחד הדרך שלו כדאי לפעמים לנסות לשמוע עיצות חכמות וחדשניות ממישהו חדש.
מצד שני אין ספק שדי מתסכל להוציא מאות שקלים ולגלות שכלום לא עוזר.
יתכן והפער בצרכים חזק כל כך שבאמת לא ניתן לעזור. יתכן ובת הזוג שלך השתדלה מאוד להתאים עצמה לצרכיך אבל לא הרגישה פידבק חיובי מצידך שגרם לה לרצות ולהמשיך.
(הערכה, תשומת לב, חיזור מצידך ועוד) ויתכן גם שלמרות שכן קיבלה היא עדיין מרגישה כאילו שהיא עושה לך טובה אבל לא באמת נהנית ומתוגמלת.
לאורך זמן בתוך מערכת יחסים, אנשים מאבדים את החשק מלעשות דברים שלא גורמים להם הנאה ונעשים רק על מנת לספק את הצד השני.
נכון שבתחילת קשר אנחנו להוטים לרצות את בן הזוג על מנת למצוא חן וכמובן שגם החידוש הריגוש והתשוקה גדולים יותר.
או שתמצא דרכים להפוך את הסקס למרגש במיוחד עבורה כדי שתרצה להכנס למשחק או שתעשה השלמות (בצורה חכמה) מחוץ לבית.
או שתחליט שהנושא חשוב לך עד כדי כדי פרידה(לא מומלץ למהר לשם)
אין שום סיבה לאיים בפרידה אם לא מתכוונים לכך.
ועוד דבר. שלא תחשוב שבחוץ לא יהיה שוב אותו הסיפור. תמצא מישהי שתרצה אותך כל רגע כל דקה וכעבור תקופה תצתנן כמו אשתך.
אכן. מדובר בנושא לא פשוט. התאמה מינית היא אחת מהבעיות שלנו ביצירת זוגיות מוצלחת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיניאמא19/05/2009
שלום,
אני בת 33 נשואה מזה כשמונה שנים לבעלי בן ה- 35 (עמו התחנתי לאחר כשנתיים וחצי של חברות) ויש לנו שני ילדים- האחד בן כמעט ארבע והשניה בת כשנה וחצי, אותה עודני מניקה.
יש לי בעל מקסים, אוהב אותי מאד, דואג, נוח, מתחשב, עושה בשבילי הכל ואני מאד אוהבת אותו ונמשכת אליו.
היחסיים ביננו טובים, התקשורת טובה, אנחנו לא רבים הרבה (למעט בשנה האחרונה שהיו בינינו מריבות בלתי פוסקות סביב נושא ההנקה והרגלי השינה של הקטנה).
בעלי הוא הראשון והיחידי עמו קיימתי יחסים. יצוין כי היו אחרים לפניו שהמערכת איתם היתה בעלת אופי מיני ונהנתי ממנה מאד. מעולם לא הייתי "חתולת מין" ולא חוויתי אורגזמה. תמיד הייתי טיפוס סגור בכל הקשור לסקס וקיימתי יחסים בעיקר כדי לענג את בעלי. בהתחלה היה לי יותר קל לעשות את זה, הייתי יותר יוזמת וחווה סוג של תשוקה אבל עם השנים יותר קשה לי- אני עייפה, אף פעם אין לי חשק, כמעט אף פעם אני לא יוזמת והמגע בינינו, עם השנים הלך ופחת, והפך להיות מאד ממוקד ומוביל לסקס בסופו של דבר. אני העלתי את הנושא מול בעלי ואמרתי לו שחסר לי המגע, המזמוז בלי החדירה בסוף והוא טוען שאם כבר אנחנו במגע מסוג זה, הוא לא יכול להתאפק ורוצה שזה יוביל לסקס. נראה לו מיותר ל"התמזמז" מבלי שזה יוביל לסקס. לטענתו אנחנו כבר לא "בני 16" (כאילו זה תואם לגיל זה בלבד ) וגם ככה הזמן שלנו מוגבל.
אני מאד אוהבת את בעלי, נמשכת אליו ורוצה לספק אותו. אני חושבת שמגיע לו שיהיה לו סקס טוב ולא מגיע לו לעבור חיים שלמים עם מישהי שהסקס איתה בינוני ומטה. הוא לא מתלונן למעט העובדה שהוא מבקש ממני להשתחרר כי אני מאד לחוצה, סגורה (סוגרת רגלים והוא צריך להלחם), לא מרוכזת באקט, לא מתחברת.
אני לא אוהבת לגעת בעצמי ולא הצלחתי להתחבר לאוננות למרות שניסיתי.
גם אין בכוונתי ללכת לייעוץ למרות שאני יודעת שיש מקום
אשמח אם תנסו לסייע לי במסגרת זו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לך!!!!
DD19/05/2009קודם כל, מצטער על האורך....
לצערי ולצערך אין כל כך הרבה מה לייעץ לך , אבל אני חייב לומר לך כל הכבוד על הכנות ועל הנכונות שלך לשפר את המצב הקיים.
אני יכול לנסות ולחשוב על עצמי ועל מה הייתי רוצה בחיי המין שלי ו/או מה יכניס קצת פלפל. ואני אשתדל לפרט... אולי זה יוכל לעזור....
1.היה מדליק אותי אם אשתי הייתה נוגעת בי באזורים אינטימיים בנקודות זמן שבהן אנחנו לא יכולים לעזות סקס (זה רק מחרמן יותר).
2.אם אשתי הייתה אומרת לי בצורה ישירה "רוצה לרדת לי"
3.בגד סקסי שאשתי תלבש במיוחד בשבילי או חצאית בלי תחתונים.
חשוב לציין – כל הדוגמאות הנ"ל נכונות להעדפות שלי באופן אישי.
אשתי, בדיוק כמוך, גם קצת ביישנית בנושא המיני ואני משתדל להגיד לה להיפתח ולומר לי מה מדליק אותה או מה עושה לה את זה... אך זה קצת קשה.
אני מצטער אם זה נשמע כאילו אני מפנה את הכל כלפייך, אך אני בטוח כי גם בעלך צריך לשתף פעולה ואם זה לא יבוא משני הצדדים אז זה לא ילך. צריך שיהיה מישהו שיוביל את זה ואני חושב שאת היא זו שיכולה לעשות זאת.
כמו שכבר אמרתי, גם אשתי היא ביישנית והכי הייתי רוצה זה שהיא תרגיש יותר חופשיה לומר לי ולעשות איתי את כל העולה על רוחה. גם אם זה אומר שבא לה לשרוט אותי, להפליק לי, לדבר איתי מלוכלך, לשחק לי באיבר המין ולעשות לי קצת teasing.... הכל הולך, רק שתהייה חופשייה!
אשמח לעזור בעוד שאלות
DD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשועממת
שמעון מהגולן20/05/2009ישנם לא מעט דרכים לפתור את הבעיה שלך ,כפי שאת נשמעת לי צלע שלישית יוכל להיות התחלה של משהו מעניין בחיי המין שלכם ,מבחינה מינית הגעתם לרוויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיואשת
שלי פסטרנק כץ21/05/2009אני קוראת את דברייך בפורום והם כל כך מוכרים לי משנים של עבודה ופגישות עם בנות במסיבות רווקות, ערבי נשים וכאלו שעזרו אומץ והגיעו לקליניקה כי הרגישו שנמאס להן לחיות בלי ההנאה הזו שכולם מדברים עליה.
המכתב שלך גורם לי כסקסולוגית לרצות מאוד לעזור לך בעיקר כשאני יודעת שיש לי את הכלים המתאימים וראיתי כבר כל כך הרבה מקרים דומים לשלך של בנות מקסימות שהגיעו לשתיים שלוש פגישות וחזרו אלי קורנות מאושר כשגילו כמה פשוט וקל להגיע לשם והן מצטערות על שדחו את הייעוץ זמן רב כל כך.
יש עשרות סקסולוגים/יות מקסימים ומיומנים שנמצאים בדיוק למען מטרה כזו. נראה לי טיפשי ופרימיטיבי להחליט שלא ללכת אליהם לקבל עזרה.
גם הטוב שביניהם לא יוכל לתת לך יעוץ בפורום. כדי שתגיעי למה שאת רוצה את צריכה לשבת בארבע עניים מול איש מקצוע שיוכל לעזור באמת.
אם היית רואה אילו אנשים מגיעים ליעוץ אולי היית מבינה שזה תופס את כולם.
ממיטב השחקניות/זמרות/מנהלות/מורות/עובדות סוציאליות ועוד עשרות רבות של נשים מקסימות שלא למדו לענג את עצמם ולהנות ממין טוב.
אם לאחד הילדים שלך היתה (חס וחלילה) בעיה חברתית בגן והיו מודיעים לך שהוא לא מצליח לתקשר עם חברים ואף אחד לא מעוניין לשחק איתו אני מניחה שהיית פונה ליעוץ ומבקשת עזרה מקצועית..נכון? למה שאת ובן זוגך לא תקבלו טיפול ראוי גם כן?
המצב שאותו את מתארת יהפוך לאט לאט להיות מרכז חייך. כשיחסי המין אינם טובים בתוך הקשר, נוצרים מתחים רבים שמובילים לריבים על כל שטות ולריחוק בין בני הזוג.
בהמשך זה משפיע גם על היחס לילדים כגורם מפריע לניהול סקס תקין ועוד. חבל.
ויותר מהכל, חבל שלא תהני מסקס משובח ותמשיכי את חייך באופן שכזה. אין ספק שגם בעלך מרגיש שכשאת עושה סקס את עושה לו טובה ולא באמת נהנית וזה די מתסכל.
אני מסכימה לגמרי שלמיזמוזים אין גיל והמשחק המקדים הוא חלק בלתי נפרד מהסקס.. כך שגם בעלך צריך ללמוד דבר או שניים כדי לגרום לך לרצות לעבור לשלב הבא.
אין לי ספק ששניכם זקוקים ליעוץ מקצועי.
אני מניחה שכשאת מדמיינת את זה זה נשמע לך מרתיע אבל שיחות כאלו מתקיימות באווירה כל כך חברית ונעימה, על כוס קפה ועוגיות וכבר במהלך הפגישה תרגישי שאת מתנקה ממשהו שמכביד עליך כבר כמה שנים.
צר לי אך אין פתרונות אינסטנט.
אם תחליטו בכל זאת להמשיך ככה... כנראה שאת עדיין לא ממש מיואשת כמו שציינת בכותרת.
כך או כך,
שיהיה בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהאנונימי16/05/2009
האם אני חייב לעשות משהו מתי שיש לי זיקפה? השאלה היא האם זה לא עושה נזק כל שהו מתי שיש זיקפה ולא עושים פעולה כל שהי, ואני מבקש לא לענות מי שלא מבין בעניין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי המזדקף
שלי פסטרנק כץ21/05/2009לא. שום נזק לא נגרם כתוצאה מזיקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמותתמישהו15/05/2009
אני נוהג הרבה פעמים לגעת לעצמי בפטמות ולמשש אותם זה הרבה פעמים עושה לי ממש נעים ואני אוהב את זה האם זה נפוץ? והאם זה יכול להזיק לי בצורה כל שהיא? והאם יש לכם המלצות בנושא??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
16/05/2009האם זה נפוץ? כן, במיוחד אצל נשים, אבל גם אצל גברים.
האם זה יכול להזיק? ממש לא אם אתה עושה את זה בלי לפצוע את עצמך.
המלצות: תעשה את זה עם חומר סיכה, או, אם אתה חובב כאב וסאדו, שים אטבי כביסה ותאונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות
שלי פסטרנק כץ21/05/2009כן. נפוץ מאוד.
אתה רשאי להמשיך להנאתך...אין שום נזק בהנאה מסוג כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מגיל 19שי15/05/2009בחור בן 28 מאזור באר שבע, כיפה סרוגה נשוי, מחפש ידידה דיסקרטית לשיחות מפגשים וריגושים, בלי לשבור מסגרות קיימות, אם את מחפשת מישהו איכותי ודיסקרטי - לא דוגמן אך נאה צרי קשר במייל... גם אם את לא דתיה או נשואה... הגיל לא משנה
מעוניין לחוות סקס אמיתי עם אישה אחרת, אשתי היא הראשונה שלי...ואני נשוי מגיל 19
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקון למייל
שי15/05/2009המייל הנכון הוא: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי באושראביב14/05/2009מחפש השלמת חוסרים
אם את מלאת חיים ואוהבת את עצמך
אם את במסגרת דומה ומבקשת השלמות
אם את סקסית ומלאת סקרנות
מצאת גבר עם הרבה סבלנות
צרי קשר ונשלים אחד לשניה
את כל החוסרים, הפירגונים, הריגושים והפרפרים בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוהמייל הוא
אביב14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מחפש קשר דיסקרטי עם נשואהאבי13/05/2009בן 36 נשוי+2 מאיזור הצפון מחפש אותך שנמצאת במצבי ורוצה להתרגש ולהתכרבל בין הסדינים מבלי לפרק את החבילה. אם את מעוניינת צרי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחי, אתה חולם, אין דברים כאלה...!
עידן19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אישה נשואה לקשר דיסקרטי ,eyaten13/05/2009שלום ,
אני נשוי ואב לשלושה , סה"כ מצבי מצויין למעט חוויות הסקס שלי עם אישתי שהולך ומתמוגג לו בתוך מערבולת של הטירוף היום יומי .
אני די חלוק בדעותי בכך שמצד אחד אני מבין מאחר ששנינו מגיעים באפיסת כוחות לסוף היום ,
ניסינו הרבה דרכים ומפגשים בינינו אך איפה שהוא השיגרה כניראה די שוחקת בלי לשים לב.
בקיצר לאחר לא מעט ההתלבטויות הבנתי שבכדי לשמור על נישאויי אני צריך ריגושים מיניים ,
מה לעשות אני יותר מיני מאישתי .
ומאחר שאני לא מעוניין לסכן את המשפחה שלי אני מעוניין בקשר רק עם נשים נשואות שנמצאות במצב זהה לשלי .
אני בשנות ה30 המאוחרות , ניראה טוב מטופח , בעל גוף חטוב .
אשמח לקבל פניות רציניות בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
אליאנה14/05/2009בחורה בת 24 נמוכה, רזה, ברונטית, נאה - אם מעוניין 0527600939
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרתדנהלה11/05/2009שלום אני נמצאת במערכת יחסים מזה 5 שנים ואף פעם לא גמרתי ולא התקרבתי לגמירה... אני חולמת שאני גומרת ויודעת את התחושה של הגמירה אך במציאות זה אף פעם לא קרה. אני בת 23 וזה ממש מטריד אותי עד מאוד!!! נמאס לי כבר מההרגשה הזאת שאף פעם לא גמרתי ובמיוחד שאנחנו יושבים בחברה וכולן מספרות איזהנ הרגשה עילאית זו!!! אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.... החבר שלי בגדול מפנק אך לפעמים ממש אין לו כוח והוא רוצה רק לגמור ... הוא טוען שהבעיה אצלי ניסיתי הכל וזה לא עובד. עוד דבר מטריד אותי אך לא יודעת אם זה קשור... בגיל 12 היה לי חבר ואיתו גם הנשיקה הראשונה .... היינו חברים לתקופה קצרה וזהו... מלפני כמה שנים ועד היום כשאנחנו רואים אחד את השני יש לנו התרגשויות ורואים את זה עליו וגם לי. ואת האמת אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולחלום עליו זה ממש מפחיד ... זה כבר כמה חודשים טובים שאני לא מפסיקה לדמיין אותנו יחד. . אני בבעיה גדולה. עזרי לי בבקשה. אני לא יודעת אם אני מאוהבת בבחור שאני איתו או רגילה אליו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009הי דנהלה,
א. ראי את תשובתי לניקול (מעליך)
ב. יכול להיות שמה שחסר לך ביחסים עם הבחור שלך הם בדיוק אותן ההתרגשויות שאת חווה עם ההחבר הראשון.
ג. רק את יכולה לדעת אם את מאוהבת בחבר שלך או רק רגילה אליו.
ד. אין ספק שלזכרון של משהו ראשוני יש כוח עצום שמשפיע על עוצמת הריגוש, אבל זה לא אומר שכשתהיי איתו תרגישי את אותם הדברים. את זוכרת לו חסד נעורים אבל קחי בחשבון שדברים משתנים עם הזמן ומה שהתאים בגיל 12 לא בהכרח יתאים לך היום.
מצד שני, אין שום סיבה שתשארי במערכת זוגית שבה את לא מסופקת ומעסיקה עצמך כל הזמן במחשבות על מישהו אחר.
יכול להיות שהתשובה שלי תגרום לך להרגיש אפילו יותר מבולבלת אבל אלו הם פני הדברים ואין פתרונות קסם.
הכל בידייך... אז תשתדלי להחזיק חזק את מה שחשוב לך או לשחרר את מה שאת כבר לא זקוקה לו יותר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני והואחייכנית11/05/2009
לי ולבעלי יש יחסים מדהימים.
אנחנו נשואים כבר שנתיים, הסקס מעולה, החברות בשיאה...
יש לי רק בעיה אחת, אני מרגישה שאני כבר מוכנה לילד ואין לי מושג אם הוא באותו מקום כמוני...
איך לדעתכם עליי להעלות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשוט תגידי לו.....
DD12/05/2009אולי גם הוא מרגיש כי הוא רוצה ילד וחושב על איך הוא יכול להעלות את הנושא.
לדעתי, יהיה מאוד פשוט שתגידי לו בצורה מאוד ישירה שאת רוצה ילד. הוא כבר יגיד לך בדיוק מה הוא חושב....
אל תשכחי... את ה"לא" כבר יש לך, מה שנשאר הוא לחפש את ה"כן".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009
פשוט תגידי לו שאת כל כך אוהבת אותו ושאת שמחה שהוא האיש שבחרת לחיות איתו את חייך.
תגידי לו שאת בטוחה שהוא האבא האידיאלי, שאת מדמיינת אותו לפעמים משחק עם הבן שיהיה לכם או כל דבר מרגש אחר שיגרום לו להבין שאת כבר מוכנה להיות גם אהובתו הניצחית וגם אמא מושלמת לילדים שלכם....
שתמשיכו לאהוב (:
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ו...נישואיןOmerShalev2610/05/2009שלום,
אני בן 26, לא מזמן נולד לנו ילד ומאז ישנה ירידה בכמות הסקס באנחנו עושים.
לפני היעד היינו עושים את זה 3-4 פעמים בשבוע - כאשר אני מבחינתי בעל רצון ודחף לעשות את זה 1-2 ביום לפחות.... (שנינו עם עבודות גמישות שמאפשרות להיפגש מתי...)
כיום אנחנו בקושי עושים את זה 1-2 בשבוע ואותי זה מתסכל.... בהתחלה רמזתי ואחרי זה אמרתי... אבל אני לא מוצא פיתרון...
האם זה מצב נורמלי? האם זה יחזור לסטאטוס טוב יותר או שכאשר יש ילדים החשק פוחת משמעותית?
ניסיתי את האפשרות הרומנטית, ואני תמיד משקיע ואוהב את אישתי מאוד... אבל גם מאוד מאוד אוהב סקס....
יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקח לך מישהי מהצד...
עידן10/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי פיתרון בשבילי /:
omershalev2610/05/2009קראתי את הפורום אחורה שראיתי שאני לא לבד... (בלשון המעטה)
בנתיים נראה לי שאשמח להתכתב עם נשים שחוות את אותה בעיה לדבר ולהקשיב... וככה לפחות למצוא אוזן קשבת :)
מי שמעוניינת אני נמצא בomershalev26 @ gmail.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009אחרי שנולדים הילדים המצב משתנה בכל התחומים וכן, גם בתדירות הסקס.
המצב שאתה מדבר עליו נורמלי לחלוטין.
פעם או פעמיים בשבוע זה לא מעט על פי רוב הסטטיסטיקות.
כמו שנשמע ממה שאתה כותב אני מניחה שאתה גורם לאשתך להרגיש שאתה באמת אוהב אותה וזה מה שחשוב. אם היא תרגיש שאתה גם תורם לבית ולגידול הילד (עושה כביסות, כלים, מחליף חיתולים, מעניק לה שעות פנאי ולוקח איתך את הילד לשעה שעתיים כדי שתוכל לנוח) אין ספק שיהיה לה גם כוח וגם רצון לבלות איתך לבד.
כשאשה מרגישה שהגבר הוא שותף מלא לגידול הילדים ותחזוק הבית היא מלאת הערכה והערצה לגבר שלה, ומה יותר כיף מלהכנס למיטה עם מישהו שאנחנו מעריצים??!
ולשאלתך,
כשהעיפות תעבור ותתרגלו לרכש החדש וכמובן אם תמשיך ככה כמו שאתה מציג את פני הדברים, אין לי ספק שהסקס יחזור להיות כמו שהיה בהתחלה ואפילו יותר טוב (:
לא אצל כולם נעלם החשק אחרי הילדים, הרבה אנשים משתמשים בילדים כתירוץ.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ונישואין
מור15/05/2009היי
קראתי את הבעייה שלך והיה קשה לי להתעלם
לדעתי כרגע אשתך אולי מרגישה לא נוח כל כך עם הגוף שלה כי ציינת שלא מזמן נולד לכם ילד
אני יודעת שזה קורה אצל הרבה נשים אחרי לידה .
תהיי סובלני כלפיה וחיי הנישואין שלכם יחזרו למסלולם .ואל תשכח תמיד לפרגן לה ולהרגיש טוב עם
עצמה ,נשים תמיד צריכות חיזוקים חיוביים.
אם אתה אוהב אותה ולאחרונה נולד לכם ילד אל תקשיב לעצות מטופשות מהסוג של עידן (מישהי מהצד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה דחווף , תודהאלמונית09/05/2009עם נגיד ואני בהריון ...
מתי אני יכולה לבצע את הבדיקה ( ערכה מהבית מרקחת לבדיקת הריון ) , כמה זמן צריך לעבור בישביל שאני יוכלה לבצע תבדיקה ??
חשוב לי לציין שהמחזור שלי לא סדיר , ועם נגיד אני בהריון אז אך אני ידע עם כמו שאומרים מאחר לי
אז אני בהריון ?
תודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009מכיוון שהמחזור שלך לא סדיר זה קצת בעייתי..
בכל מקרה אם עברו שבועיים מאז הסקס הלא בטוח את כבר יכולה לעשות בדיקה כזו, רק קחי בחשבון שרק תוצאה חיובית היא תוצאה אמינה.
הכי בטוח זה לבצע בדיקת דם פשוטה. נסי דרך רופאת משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי-כל הזמן מתחיל לעמוד לי רק ממחשאבי08/05/2009כל הזמן מתחיל לעמוד לי רק ממחשבות.אני בן 29 וקורה לי הרבה שאפילו שאני עומד במקום ציבורי למשל בסופר פארם או במרכז קניות אז אני מתחיל לחשוב על מישהי מסוימת ואני עומד עם שני רגליי על הקרקע והאיבר שלי מתחיל לפעול,אני מרגיש שהאיבר שלי די "פורה" בקטע הזה יותר מדי.
כמו כן אני חיב לספר משהו קצת אישי ואני לא יודע אם זה הזמן הנכון לחשוף אותו,אבל הכרתי לאחרונה מישהי וזה מפחיד אותי שכל פעם שאני מדבר איתה בטלפון או בפגישה הראשונה שהיתה לנו עד עכשיו ישבתי איתה ליד חוף הים והיא אמרה לי "עכשיו אתה לא תהיה לבד" ואחרי שהיא אמרה את המשפט הזה התחיל לעמוד לי,מאוד מדאיג אותי הקטע הזה כי דברים כאלה קורים בדר"כ לנערים בני 16-17 שרק מתנשקים עם אישה וכבר עומד להם.מאוד מפחיד אותי שרק אני יגע בה סתם ביד או יחבק אותה והיא תגלה שעומד לי.אני בן 29,היא מעל 30.
וגם שאנחנו מדברים כל יום בטלפ' יש רגעים במהלך השיחה שהיא מדברת איתי והזין שלי זז הרבה
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009כנראה שאתה מאוד מגורה ולא מצליח להעביר את זה מהמחשבות למעשים ולכן אלו התחושות שעוברות בך למראה נשים ובכלל.
אני מניחה שאותה בחורה שמשוחחת איתך כל יום ונפגשת איך בחוף הים רוצה בקירבתך ולכן היא אמרה שעכשיו כבר לא תהיה לבד. אולי כדאי שתפסיק לחשוש מקירבה.
גם אם תחבק אותה ויעמוד לך אני חושבת שזה אמור להחמיא לה ולא להרחיק אותה.
אם תפתח ביטחון עצמי תוכל לצאת מזה באלגנטיות ולחייך אליה תוך כדי שתגיד לה " וואווו! אפילו "הוא" מתרגש מכמה שאת מקסימה" (: זו דרך נפלאה לצאת מסיטואציה שעלולה להיות מביכה.
בנוסף, לפני פגישה איתה אולי כדאי שתאונן וככה תהיה פחות מגורה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש הסברסטאפ07/05/2009שלום רב,
אישה נשואה בת 37 + שלושה ילדים מנצלת כל הזדמנות כדי להופיע בפני בצורה מאוד סקסית ולדבר איתי על החוויות המיניות שלה בעבר. הערתי לה שהשיחות האלה מדליקות אותי עליה אבל יחד עם זאת היא לא מעוניינת בסקס. היא תמיד מציינת שסקס בשבילה זה חדירה בלבד בלי כל המשחקים המקדימים.
מה אפשר ללמוד על אישה כזאת? מה המשחקים האלה נותנים לה? האם להאמין לסיפורים שלה בעבר?
אשמח אם תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ13/05/2009או שהיא נהנית מהטיזינג או שהיא מחפשת להדליק אותך או שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה..
אם זה מטריד אותך שהיא מעוררת לך את החושים אבל בורחת ממעשים תבקש ממנה להפסיק או שתהנה מהסיפורים ותחזור הביתה לעשות ביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שאולי היא....
DD13/05/2009חושדת שאתה בוגד בה או מסתכל על בנות אחרות יותר מדיי והיא מחליטה לגרום לך להתגרות אך לא להגיע לסיפוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב אבל רעב.....אפרודיזאק07/05/2009איש טיפש שייצא לו פעם משפט חכם אמר:
" גם מי שאוכל כל יום סטייק מידיי פעם יקבל חשק לפרוסה עם שוקולד"......
אני נשוי בן 31 (עצמאי בתחום הפרסום) שכמו רבים כאן מחפש גיוון !
מחפש מישהי בסטטוס דומה לקשר דיסקרטי תוך שמירה על המסגרת הקיימת.
אני גבר נאה, משכיל, אינטילגנט והגייני 1.92 מטר של גבר גבר.....
מחפש חתיכת שוקולד טעימה במיוחד.......
זמין במייל/מסן
tetaaa @ windowslive.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהציטוט שלך לא מקורי במיוחד...
עידן10/05/2009אמר את זה אייל גולן על אילנית לוי המהממת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
שלי פסטרנק כץ13/05/2009הוא מראש הזהיר שהמשפט הוא של מישהו אחר...
אם רק היית קורא מהתחלה עד הסוף (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)