מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טנטרה לגברים שלא מסתפקים רק בפורקןחרמנים ברשת11/02/2009
שלום לכם גברים נכבדים,
הודעה זו נועדה לשפוך קצת אור על נושא הטנטרה שקצת מקופח לגבי האופן בו אנשים משייכים אותו.
על פי עניות דעתי וניסיוני, לא רבים מבינים באמת את תורת הטנטרה שפותחה לפני אלפי שנים בהודו העתיקה
ובכן, טנטרה היא גישה רוחנית הוליסטית לכל דבר הרואה בגוף האדם כמכלול שלם, ומתייחסת אליו, עפ"י הידוע לנו ברפואה מהמזרח, כ-7 מקורות אנרגיה (7 צ'אקרות), כאשר צ'אקרת הלב היא מעין קו משווה בין 3 הצאקרות התחתונות (מקלעת השמש, הבטן תחתונה, והמין) ל- 3 צאקרות העליונות (גרון, עין שלישית והכתר)
המון גברים שחווים הפנמה, הדחקה, ו"חוסר זרימה" מתוארים עפ"י הרפואה הסינית כבעלי חסימות בחלקים הנמוכים של הגוף.
סיפטום זה משליך על בעיות מיניות רבות כגון שפיכה מוקדמת או לחילופין אימפוטנציה.
כאשר הזרימה האנרגטית בגופינו אינה אופטימלית נוצרת חסימה.
ובחיים, שום חסימה אינה בריאה. כפי שאנו מבינים, באזורים בהם יש חסימה מתפתחים מחלות או סימפטומים שונים.
טנטרה משתמשת באותה אנרגיה מינית ייצרית (שכולנו נולדנו ממנה), וע"י עבודה ביו-אנרגטית, דימיון מודרך ושיטות עיסוי הוליסטיות שונות שמותאמות לכל מטופל, משפרים את הזרימה מעלה אל צ'אקרת הכתר.
האופן בו משקפים את הזרימה האנרגטית יכול להתבצע בכמה דרכים, כאשר אחת הדרכים שאני מציג שייכת לזרם של "אושו", אשר מציג את "גישת המורד", בעצם גישת הנחל הפתוח בו נותנים לגוף לעוף באופן טבעי בין דרגות הקונדליני עד כדי חווית אורגמה שעם התרגולים והטיפולים תהפוך להיות אקסטטית במיוחד.
צ'אקרת הגרון הינה המדרגה הראשונה שגבוהה מהלב, כדי להשיג חוויה אקסטטית גבוהה ורוחנית, נשים לב אליה היטב בטיפול ובכלל לאופן בו אנו מבטאים את עצמנו.
(אותו אופן שאנו גונחים בשעת קיום יחסים. אדם ששומר על שתיקה בזמן קיום יחסיו המיניים, מציג חסימה ברורה, שתמנע ממנו באופן מובהק להגיע לאושר וחופש אמיתיים)
לכן בטיפול ישנה חשיבות לשמור על קולניות מסויימת שתתבטא בעיקר בנשיפות קולניות מענגות דרך הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורת האתאפקות תומכת בגישה זו
zalulisrael09/02/2012ההבדל בין אוננות ובין עיסוי טאו-טנטרי חושני, כמוהו כהבדל שבין להקיש על פסנתר ובין לנגן את מוצרט. העיסוי הטאו-טנטרי דומה לכיוון איטי של גיטרה שנועדה להשמיע מוזיקה מעודנת ושמימית. על פי תורת הטאו, כדי לטפח את האנרגיה המינית נדרש הגבר להתאפק, כלומר לשלוט באנרגיה המינית שלו ולהזרים אותה באופן מודע בגופו, כך שהאורגזמה שלו תבוא לידי ביטוי בתחושת התעלות ובהתפרצות פנימית של ריגוש ולא בזרע שנשפך החוצה. בדרך זו האורגזמה הפנימית נמשכת דקות ארוכות.
כדי להצליח בכך, על הגבר לרכוש שליטה בשני מישורים - פיזי ואנרגטי. במישור הפיזי עליו לשלוט בשרירים שאחראים לפליטה, ובמישור האנרגטי עליו לשלוט באנרגיה ולכוונה כך שתזרום למעלה במקום החוצה. כאשר גבר מקיים מגע מיני רגיל, הוא משתמש באיברי הגוף, אך אם הוא משתמש במהלך המגע המיני גם באנרגיה המינית, הוא משפיע באמצעות איברי הגוף על הנפש.
אמנם אנרגיה מינית גורמת לפעמים לכאב באשכים, שהוא תוצאה של גירוי שיצר אנרגיה מינית שלא הוזרמה בגוף אלא נתקעה בערמונית, אולם טכניקת הנעילה החיצונית (חסימת צינור הזרע ומניעת זרימת זרע לשק האשכים) ועיסוי באזור החלציים והטבור מעלימים את הכאב כלא היה.
"האורגזמה הגבוהה", אורגזמה מהנה ושמימית שיסודה בתורת ההתאפקות, מתחילה בך. רבים מן הפונים אליי בבקשת עזרה להקל על בעיותיהם המיניות נתקלו בהן רק משום שמלכתחילה לא הייתה להם גישה נכונה לאורגזמה המינית. הם לא הכירו באמת הפשוטה שדגלו בה חכמי הטאו שנים רבות, ולפיה כל אדם נורמלי יכול ליהנות מאורגזמה גבוהה. הם לא ידעו שזה בסדר לרצות להתנסות באורגזמה שאינה מסתיימת בפליטה, שכדאי לקרוא ספרים מוסמכים בנושא ושאין לחשוש ממה שאחרים חושבים או אומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לקבל עוד מידע בעניין ?
אסי18/02/2009יש שירות כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"האורגזמה הגבוהה"
zalulisrael16/02/2012"האורגזמה הגבוהה", אורגזמה מהנה ושמימית שיסודה בתורת ההתאפקות, מתחילה בך. רבים מן הפונים אליי בבקשת עזרה להקל על בעיותיהם המיניות נתקלו בהן רק משום שמלכתחילה לא הייתה להם גישה נכונה לאורגזמה המינית. הם לא הכירו באמת הפשוטה שדגלו בה חכמי הטאו שנים רבות, ולפיה כל אדם נורמלי יכול ליהנות מאורגזמה גבוהה. הם לא ידעו שזה בסדר לרצות להתנסות באורגזמה שאינה מסתיימת בפליטה, שכדאי לקרוא ספרים מוסמכים בנושא ושאין לחשוש ממה שאחרים חושבים או אומרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לקבל את כל המידע על טנטרה
21/02/2009ב[a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=226' id='link']פורום טנטרה [/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשעמםםםםםל11/02/2009שלום לכולם... אני גולשת בפורום הזה כבר הרבה זמן ולצערי אני חייבת להגיד שאין כאן שום דבר מעניין!!! מה קורה לכם אנשים?? זה המקום להתפרק, לפנטז, להתרגש ואולי גם להפגש... איפה הימים של ה"סקרן" "ק'" וכו... שהיה כל כך מעניין אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשתף פעולה!! אה.. ודרך אגב, אני בת 32, נשואה + 1 שקצת נמאס לה מחיי השגרה אז אני מחכה לכם לשמוע רעיונות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה דעתך על הרעיון הבא?
עידן11/02/2009נדבר, נכיר, ניפגש, נעשה כיף...? איך זה? אם מתאים לך, תני גז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ל11/02/2009מופשט מידי.. תפרט.. אולי רק אז נפגש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פרוט בדיוק את רוצה...?
עידן11/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ל
חמוד11/02/2009אשמח להיפגש איתך ולהכיר אותך יותר לעומק אני בחור בן 32 נשוי + 1 מעוניינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
אסף12/02/2009התגעגעת אליי? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
ל12/02/2009אליך לא... אני לא מכירה אותך התגעגעתי להתכתבויות שלנו אתה יכול להמשיך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרות עלייך
אסף12/02/2009איפה נעלמת? יאלה ..תכניסי קצת פלפל לענינים. יש פה כמה שרוצים להכיר אותך אבל כמו שאני מכיר אותך צריך קצת יותר משני משפטים ואימייל...נכון? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה יותר...
ל12/02/2009הרבה יותר משני משפטים ואימייל ות'אמת, כל החיים שלי אני יוזמת, יוצרת, מרגשת, מפתיעה נמאס לי, בא לי שמישהו יכניס לחיים שלי קצת פלפל.. יותר מה שיש לי עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
אסף12/02/2009אני מתפלא ההגברים משאירים אותך לבד לדקה. יש מקום לפלפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל12/02/2009בטח.. גברים.. לא רוצים להתאמץ מצידם היה עדיף שהייתי רושמת את המייל שלי ובזה נגמר הסיפור אבל אני בחורה שצריך להשקיע יותר מסתם אימייל, אצלי זה עובד אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא נשמה
אסף12/02/2009אני אהיה איתך פה ואפנק אותך במילים עד ש.... בינתיים יש פה את עידן שרוצה להכין לך מטבוחה. אוהבת? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול להביא לך לא רק את הפלפל
עידן12/02/2009אלא גם את המלח, פפריקה חריפה ושום כתוש...! צרי קשר ב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רואה "ל"
doc00712/02/2009רק נתת לילדודס קצה חוט והם כבר רצים לספר לחברה, על זה נאמר הולך ופוחת הדור. את כנראה אוהבת משהו שונה ורענן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך הצעות??
ל13/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הצעה מעניינת עבורך
עידן15/02/2009את יודעת מזה סטראפ און? מעניין אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
אסף15/02/2009איך שהחברה' פה לא מכירים אותך. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
ל16/02/2009אז תעזור להם נראה לי שהם צריכים הכוונה מאחד כמוך אני ממש מתחילה להתייאש, אין כאן אנשים רציניים נארה לי שכולם ילדים שמחפשים להשתעשע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מחפש נשואה
אפי18/02/2009נשוי + 2 גבוה ונאה מחפש קשר לא מחייב באזור השפלה בשעות הבוקר. סתם להתרגש כל יום מחדשולהתגעגע בערב. תשאירו הודעה בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא ההודעה שלך עשתה פה מעניין
18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים לך להצטרף לזוג חמוד?
שוקולד20/03/2009בת 42 ובן 53 מחפשים מישהי חמודה שהצטרף אלינו לחוויה של שכרון חושים בשלישיה. אם את מאוד אוהבת סקס ואם בכלל נראה לך הרעיון, נוכל להמשיך לבדוק אם יש התאמה הדדית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד על אחד
אביב26/03/2009אני מאמין בשיחות השתפכויות וריגושים
אך מעדיף לעשות זאת באינטימיות
אני נ + 3 צעיר ובעיקר ממתין לך
שלחי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם תחושתך
סקרנית22/04/2009מדוע לאחר 10 שנות מסגרת,מגיעים לשלב שבו כל הגוף מתחמם וחשים געגועים לתשוקה של פעם,לא מפסקים לחשוב על סקס, לפנטז ולאונן בכמות מוגברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מטרתך רק לדון על זה ?
סקרנית22/04/2009אני מזדהה עם תחושתך,את נמצאת בשבלב שבו אינך מעוניינת להפעיל יישום פנטזיות, אני מעוניינת להתכתב איתך,רק למטרת דו-שיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי....
אריק28/06/2009נשוי דתי 30 חמוד וחרמן...
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רן28/06/2009עדיין מחפשת עניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה מישהו עכשיו?משה10/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני פה
10/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק למיןגי גי10/02/20091. יש לי בעיה - אישתי צריכה פחות מין ממני. 2. מחפש משהי שתוכל להשלים. 3. בן 50+ ספורטיבית אקדמאי אש שיחה מענין-ריקודי עם-אופני שטח הרים ועוד 4. כמובן שאני מחפש פרטנרית לא רק למין? 0 רצוי נשואה 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי
גי גי10/02/2009באיזור המרכז, גם קפה טוב, איזה דנס בר, בקיצור החיים הטובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע לבטלהשיר09/02/2009כל מי שמאונן או קונדום או גלולות שתדעו שאתם עוברים על איסור נורא קשה בתורה שניקרא זרע לבטלה אתם פשוט זורקים את הילדים שלכם לפח ממש ככה אז תחשבו רגע בהגיון שכאשר תירצו ילדים זה לא יפגע בכם חס ושלום..והיו מקרים כאלו אז תחשבו טוב..המשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזרה?!
אודי10/02/2009היי שיר, אולי אתיכולה להתנדב ולעזור לי בזה. איך?? במקום שאזרוק את הזרע לפח, אשקיע אותו בך. אם תסכימי כתבי לי למייל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה באמת צריך עזרה!!!
שירן10/02/2009חמוד אני נשואה אז תחפש לך כלה ותתחתן ואני ממש רצינית שזה ממש חמור לזרוק זרע תברר מה האיסור של זה ואז תבין על מה אני מדברת..יום טוב ומעשים טובים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מאת אייל
איייל20/02/2009סיפוק כאילו את לא עושה את זה צורך אנושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשות להשגה
יוני24/02/2009שיר, אם כ"כ חשוב לכם הנשים בעיית הזרע לבטלה רצוי שתפתחו את הרגליים קצת יותר ולא נצטרך לשפוך את זרענו לריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל זה נאמר .. איש באמונתו יחיה
שלי פסטרנק כץ01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון איש באמונתו יחיה
אליסף חופי03/03/2009אבל למה לעזאזל אישה דתיה נכנסת לפורום סקס?היא יכולה לחיות בדרכה בלי לנסות להשפיע על כולם בדרך...אם היינו רוצים לשמוע על דת היינו נכנסים לפורום של דת ולא לפורום סקס...חוץ מזה זרע זה לא ילדים עדיין וההשוואה של לזרוק ילדים לפח פשוט מגעילה לדעתי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהאה חזק מאמיחרמנית09/02/2009אין לי חיים בלי סקס יפה מישהו רוצה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני כאו. חתיך, חמוד, מיני ומלא און.
עידן11/02/2009רוצה קשר מענג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי שתרצי
ELVIS28/03/2009פינוק מובטח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תירצי ליצור קשר אז זה המייל שלי
אור12/02/2009אם תירצי ליצור קשר אז זה המייל שלי צעיר מושך ורווק :] [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תצטערי..
יניב19/02/2009חתיך, סקסי וחרמן. צרי קשר :) [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליאור08/03/2009יש מישהו שלא רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
איתי15/03/2009אם את מהצפון, אשמח להכיר אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'נטלמן מנוסה עם כלי גדול ואלגנטי
בן20/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לך
אביב26/03/2009אשמח להפגש
כתבי למייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטואלי
זו9610/04/2009הערב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר בן 51 מאוד מיני וחזק מחפש
moton18/04/2009מחפש פרטנרית לסקס מלא תשוקה ונסיון רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה בערום של בעלי באינטרנטלוסי08/02/2009כן זה מה שבעלי עושה, שם את עצמו בעירום ויוצר קשר עם נשים שביחד הם .. טוב הכוונה ברורה. אני חודשיים אחרי לידה נראית מצוין מאוד מינית נכון שפתאום מילדה הפכתי לאישה ואני בבית הרבה בגלל הילד ולובשת פחות מיני ויותר בגדים נוחים מה שגם חורף, איך אני אמורה להתייחס לעניין הזה , ולמה הרצון הזה בכלל לחשוף את עצמך בערום באינטרנט ,אני בזמן זה הכי צריכה אותו למרות שנוסף לי הנשיות ואני מסובבת ראשים אם בעלי לא רואה אותי כך שהוא הגבר היחיד שאני רוצה שיסתכל עליי קשה גם לי לראות את העניין כך. כשפניתי אליו בעניין זה ( צרחתי כעסתי בכיתי עזבתי את הבית ביקשתי) הוא הבטיח שלא יתעסק בענינים אלו יותר אבל נראה שברגע שאני הולכת לישון מוקדם (אני הרי מניקה גם בלילה ) הוא פונה להתעסק - ההרגשה שמישהו עושה לי מאחורי הגב מאוד לא נעימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללוסי
שלי פסטרנק כץ08/02/2009
מה שאת מתארת בהחלט מרגיש כמו חוויה מכאיבה במיוחד.
את עסוקה בעולם החדש שיצרתם יחד והוא עסוק בעצמו ובחיפוש התרגשויות.
אני מציעה לך לנסות לערב אותו בחווית ההורות החדשה.
לבקש ממנו להביא לך את התינוק להנקה, להתרגש יחד איתו מהחוויה, לבקש ממנו להחזיק את התינוק ולהרגיע אותו מידי פעם כדי שירגיש חיוני בטיפול בילד.
גברים רבים מרגישים אחרי הלידה, שהאשה לוקחת על עצמה את כל התפקידים והטיפול בתינוק וזה משאיר אותם לגמרי מחוץ לתמונה.
התחושה שהם אינם יכולים לעזור ושנוכחותם אינה נדרשת למעט "שירות חדרים" (תביא לי, תרים, תיקח, תקנה) הם רוצים להחזיר לעצמם את הבטחון הגברי, וסקס הוא לפעמים הדרך הפשוטה והמהירה ביותר לחזק לעצמם את האגו.
אין לי ספק שאת זקוקה לתמיכה, הערצה, הקשבה, ליטוף וחום.. אבל גם הוא. (אולו אפילו יותר)
נסי לתת לו את התחושה שהוא הגבר של חייך, שאת אוהבת, מתגעגעת, מעריצה וזקוקה לו (גם במובן המיני) וראי איך כמו במטה קסם.. הוא מחזיר לך אהבה ויחס חם ומפנק.
ואם זה לא עוזר.. חזרי לכאן ונראה איך אפשר להתקדם.. (:
בהצלחה!
נ.ב. מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון אהבה
לוסי09/02/2009שלי תודה על התשובה המהירה. אני מרעיפה המון אהבה מפנקת, מבשלת , במין אני נותנת מעצמי וגם יודעת לקבל. נוגעת בו כל הזמן רק מזה שהוא הולך לצידי אני שולחת ישר ידיים. מחמיאה . לא שכחתי אותו מאז ההורות החדשה שנחשפה אליי אך אני גם לא מתעלמת מעצמי. בגידול התינוק הוא מאוד מעורב הוא רוצה לעשות לו מקלחת רץ לעריסה לקחת אותו כשהוא רק מראה סימני התעוררות מגן עליו קונה לו הכי טוב . הוא מאוד מוביל בעניין שלו. הוא גם נותן לי המון חיבה אני יודעת שהוא אוהב אותי בלילה אנחנו כמו זוג בני 18 מחזיקים ידיים לפני שינה. בגלל זה אני לא מבינה את הקטע של האינטרנט בערום החשיפה שלו מוזרה לי. לא ציינתי כמה דברים אולי מבושה. לפני הנישואין הוא בגד בי עם זונה עזבתי אותו - ברחתי לו לחו"ל מבלי שיש לו את היכולת למצוא אותי שלושה חודשים כשחזרתי חזרנו להיות ביחד נכנסתי להריון והתחתנו. הוא מסתכל על נשים אחרות . מאז החתונה לא נראה לי שהוא בוגד בי . הסיבה שלא רציתי להתחתן איתו לפניי שנכנסתי להריון היא הסיבה הזו . והתחתנתי כי גם יש המון אהבה בנינו. נ.ב תודה .תפרתי לו ת(לילד ):-)חפושת של נמר לפורים יצא מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש באינטרנט, כאשר יש לו אשה נחמדה
משה04/03/2009באם בעלך למרות כי את יפה נחמדה וכנה, ואוהבת אותו ודואגת לו, ומגרה אותו,ומתייחסת בסלחנות שהולך ערום, ולמרות זאת מחפש אחרות, אינו שווה אותך ואת זכאית למישהוא טוב ויותר ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הערה קטנהרועי08/02/2009השאלה מופנת אך ורק לסקסולוגית המומחית,גב' שלי פסטרוק. בבקשה שאף אחד לא יענה לי על השאלה פרט עליה. זה אישי. תודה,רועי ההומו:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרועי
שלי פסטרנק כץ08/02/2009שלום לך,
אתה מציין שבחמש השנים האחרונות שכבת עם מאות גברים... המספר הזה נשמע לי קצת מוגזם.
1. אם אכן ספרת ובאמת מדובר בכמות כזו, זה אכן מצביע על התמכרות.
2. אם הגזמת בכוונה בתיאור.. כנראה שאתה מגזים גם בתיאור ההתמכרות.
בכל מקרה, קשה מאוד לדעת ממכתב בפורום האם באמת מדובר בהתמכרות או לא כיוון שישנן שאלות רבות שעליהן תצטרך לענות כדי שאוכל להבין במה בדיוק מדובר.
מה שחשוב הוא שהדבר מפריע לך לתפקד אחרת לא היית פונה לכאן.
לפעמים אחרי מספר שיחות עם איש מקצוע אנחנו מבינים שמה שנראה לנו כתופעה התמכרותית נחשב לדבר נורמאלי לחלוטין ועצם ההבנה עוזרת לנו להרגע ולקיים חיים תקינים עם המון מחשבה על סקס ללא נקיפות מצפון.
גש לייעוץ מקצועי כדי שבאמת תוכל להקל על עצמך ולהמשיך להיות הומו גאה ושמח בחלקו. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוכבת רק בתנאיליאת07/02/2009אני נשואה 10 שנים עם שני ילדים ורציתי לדעת לגבי יחסיי עם בעלי שהיו כך מאז ומתמיד, האם זה נורמלי שרק כשהוא נראה מושך (כלומר עם תספורת - חובה, וכמובן נקי וריחני) אני נמשכת אליו ורוצה לקיים איתו יחסי מין?
יש לציין שאני אוהבת אבל כבר לא מאוהבת וכמובן ביחסנו יש עליות וירידות...
אנא ענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם זה נורמלי
07/02/2009נורמלי זה דבר שלעתים ניתן לתת לו פירושים שונים. לדעתי אם זה מה שאת מרגישה אז זה נורמלי. את ככל הנראה מייחסת חשיבות רבה לאסתטיקה ולניקיון, ולכן את נמשכת אליו רק כשהוא יפה ונקי. לדעתי, זה בסדר. אגב, זו תופעה נפוצה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב בנים לסקס 0502335383iossid07/02/2009אוהב בנים לסקס באזור חולון +רכב לרצנים בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעוניין נדבר במסנגר
סקסי09/02/2009נדבר במסנגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריכת מיןאורן05/02/2009היי, שמי אורן הנני בן 30 משכיל ונראה טוב. הבעיה שמטרידה אותי הינה שממש אין לי ניסיון מיני מספק. אני הייתי מעוניין להכיר מישהי חמודה, וסבלנית שתשמח ללמד אותי ולהתנסות איתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמדריכה למין
kati22/03/2009אני יכולה לעזור כתוב לי מייל השרות בתשלום בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המייל?
צריך טיפול23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קטי
אורן06/04/2009אשמח לשמוע ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי
אורן13/04/2009המייל שלי הינו [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשר השתיקהענת04/02/2009גבר בשנת החמישים נוהג לעיתים לפלרטט איתי. מעבר לזה שומרים גבולות... . יום אחד כשפגש את בעלי, בעלי דווח לו שגילו אצלי בעיות לבביות. הגבר שתק ולא אמר אף מילה. לפי שפת הגוף מה השתיקה הזאת אומרת?!?! תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענת
שלי פסטרנק כץ05/02/2009איך אפשר לדעת אם הוא שתק?
מי סיפר לך שהוא שתק.. בעלך?
כשמספרים לנו על מחלה או כל דבר אחר שלא נעים לשמוע, לפעמים אנחנו לא מוצאים מילים מתאימות ואז אנחנו מעדיפים לשתוק.
עזבי אותך משטויות וספקולציות מיותרות.. הרי אם לא תשאלי אותו בישירות לעולם לא תדעי.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגשים דיסקרטיםאברהם03/02/2009מעוניין להכיר אותך את החמה והמעוניינת בסקס מהנה יודעת לתת אבל בעיקר לקבל.
כתבי לי ל:[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמובן מפגשים דיסקרטים
אברהם03/02/2009סליחה על הטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי לא נותנת לי ללקק להדני01/02/2009שלום, אני מאד נהנה לרדת לנשים, להרגיש את הטעמים והמגע של החריץ והדגדגן בשלשון שלי, ואפילו אוהב ללקק לאהובה שלי את חור התחת. בעבר היו לי בנות זוג שנהנו מזה מאד, וגם אני מאד נהניתי. מאז שאני עם אשתי, (בערך שנה) היא לא רוצה שאני ארד לה למרות שאני מאד רוצה. מבחינות אחרות, היא פתוחה, אוהבת סקס, והרבה, וגם אוהבת למצוץ וללקק לי. זה מאד חסר לי, אני מפנטז על זה הרבה, ולמרות שאמרתי זאת לאשתי היא לא מתפשרת. מאד חסר לי להיות עם אשה שנהנית שיורדים לה, גונחת ונהנית למגע הלשון שלי, עד כי כך שאני שוקל לחפש משהי מהצד רק כדי להגשים זאת מדי פעם. דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי דני
שלי פסטרנק כץ05/02/2009
בהחלט די מעצבן..(:
מצד שני בחורה לא סתם לא מוכנה שילקקו אותה. יכולות להיות מספר סיבות:
יכול להיות שהיא אינה אוהבת את המראה של איבר המין שלה.
יכול להיות שהיא מתביישת או נבוכה מהמעמד
יכול להיות שהיא חוששת שיש לה ריח לא נעים
אתה מספר שעשית את זה הרבה לבנות אחרות לפניה.. תחשוב טוב טוב..
יכול להיות שבאחד הפעמים שיתפת אותה בחוויה לא נעימה עם מישהי, יכול להיות שהיא מפחדת לאכזב אחרי ששמעה ממך על בנות שהיה להן טעם מדהים וכאלו שלא.. אולי היא חוששת שתגלה שאתה לא אוהב את הטעם שלה והיא מעדיפה פשוט להמנע מראש.
מציעה לך לנסות להעביר לך (בדרך אגב) כמה אתה מת על הריח שלה אחרי הזיון.. כמה אתה נהנה להרילח את האצבעות שלך אחרי שהן בתוכה.. ככה היא תתחיל להרגיש בטחון ואולי תפסיק לחשוש.
יכול להיות גם שמדובר במשהו אחר לגמרי.. ואולי היא פשוט באמת לא אוהבת את זה.
שיחה גלויה יכולה לפתור הרבה דברים, כדאי שתספר לה מה שספרת לנו, שאתה כל כך זקוק לזה עד כדי כך שאתה מרגיש צורך לבגוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמד לי במסיבה וכולם ראו מה לעשות?דויד גרמי01/02/2009הוא עמד לי במסיבה וכולם ראו מה לעשות?הצילווווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדויד
שלי פסטרנק כץ05/02/2009
לא צריך לעשות שום דבר.. זה בהחלט מביך מעט אבל בפעם הבאה כשאתה מרגיש שזה "עומד" לקרות, תמצא מקום להתיישב או תצמד לבאר עד יעבור זעם.
בכל מקרה, יש פאדיחות גדולות יותר.. למשל כשאתה כן רוצה.. ולא עומד (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)