פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת עזרה?
    אבי
    31/01/2009

שלום רב . אני בן 33 מאז שהיתחלתי לקים יחסי מין בגיל 17 עד עכשיו סובל משפיכה מוקדמם ומהירה מאוד. זאת אומרת כשאני מתחיל קיום יחסי המין עד הגמירה בערך דקה . זה מאוד מעצבן גם לי וגם לחברה . אפילו ניסינו שאגמור אני קודם ואחרי 15 דקות לנסות שוב ולקים יסי מין וזה בערך אותו דבר. ניסיתי גם משחה הרדמה עזרה טיפה אבל אני לא נהניתי בכלל. שאלתי : האם יש עזרה במצבי כמו משחה או תרופה או משהוא אחר . שגם אהנה וגם לשהות בקיום יחסי המין עם חברתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת עזרה?

הוספת תגובה

• אבי

שלי פסטרנק כץ
    05/02/2009

זה עניין של אימון השרירים..
    בנוסף לא כתבת אם אתה בקשר, רוב הסיכוי שבקשר מתמשך תהיה פחות להוט ולכן תוכל להתאפק יותר, בדרך כלל זה עובר עם הזמן, אבל אם זה לא והנודא מפריע, כדאי ללכת לייעוץ ולקבל כלים כיצד לשלוט בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    הצילו
    31/01/2009

שלום רב, אני בחור בן 24 שנמצא בזוגיות ארוכה של כ-5 וחצי שנים עם בחורה בת 21. אנחנו גרים ביחד 3 וחצי שנים ומחזיקים דירה משותפת. לי ולבת זוגתי יש בעיות בחיי המין שלנו... אני הוא בן זוגה הראשון שאיתו היא קיימה יחסי מין. אני בחור עם ראש פתוח ואין לי בעיה לנסות דברים חדשים אך בת זוגתי לא כזאת, לא רק זה אלא שהיא בכללי נגעלת מסקס, ואנחנו לא מקיימים יחסי מין למשך תקופות מאוד מאוד ארוכות. בת זוגתי מתביישת בגופה, עצורה ומלאת חומות ולא מרגישה בנוח.. אציין גם שישנה בעיית"רטיבות" אצלה וזאת גם אחרי שהיא לא גמרה כמה שנים. חברתי לא חושבת ולא מודעת לבעיה זאת, היא תמיד משתמשת בתירוץ שאי אפשר לשכב כי היא לא התקלחה, וחשוב לי לציין גם שהיא מסכימה שארד לה אך ורק כשהיא לובשת תחתונים. אין לנו יחסי מין אך היא מוכנה רק "לרדת" לי. ניסיתי להלהיבה פעם אחת ומילאתי לנו אמבטיה רומנטית עם נרות והיא אהבה את הרעיון הזה מאוד. קיימנו יחסי מין אחרי זה, אך האם אני צריך להשקיע ולהלהיב אותה כל פעם לפני שאני בא אליה בכוונת סקס? כשאני מנסה דרכים אחרות, דרכים לליבה כמו מקום רומנטי או בילוי בשניים, היא מתרצת ואומרת שהיא עייפה מדי וכך אינני יכול להוציא לפועל את תוכניותיי להנעים את זמננו ביחד ולבלות קצת זמן איכות משותף. בפעמים שכבר כן התכוונו לקיים יחסי מין, בזמן ההחדרה היא מתכווצת ונלחצת ואומרת שכואב לה, ונראית כאילו נחרדת לחשוב על קיום יחסי מין. אינני יודע למה היא לא חשה צורך לסקס... האם זהו אצלה מחסום רגשי? האם הסיבה היא אחרת? מה אוכל עוד לעשות אחרי כל מאמציי, לשינוי מצב זה?! אשמח אם תיענה שאלתי. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תשובה

31/01/2009

לחברתך יש בעיה והיא צריכה לטפל בה. צר לי, אבל אי אפשר לטפל בה דרך האינטרנט, מומלץ מאוד כי היא תלך לייעוץ אצל מטפל מיני.

כמו כן, אתה צריך באמת להשקיע יותר בכל פעם שאתה רוצה לעשות איתה סקס - אמבטיה, יין, נרות ועוד. ככל שתשקיע יותר לפני ובמהלך הסקס, כך היא תרצה יותר בעתיד. במהלך הסקס תשתדל לעשות הכל כדי שהיא תתחרמן.

כמו כן, אתה צריך להבין ולקבל את זה שאין לה חשק מיני כמו שלך. אגב, נראה לי שזו הבעיה הכי נפוצה בקרב זוגות - שהאישה בעלת חשק מיני נמוך יחסית לגבר.

בהצלחה, ומצטערת שלא יכולתי לעזור יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל: הצילו!

שלי פסטרנק כץ
    05/02/2009

אין לי מושג מה משאיר אתכם יחד 5 וחצי שנים!!!

אתה מבזבז את הזמן שלך ושל שניכם!

בחורה שבמשך 5 וחצי שנים לא בעניין לא תהיה פתאום בעניין בלי יעוץ מקצועי מתמשך (במקרה שאתה מציין רק על פי הכתוב המקרה נראה טעון עמוק ומשמעותי)

אם היא חשובה לך בצורה כזו שאתה לא מעוניין להפרד ---- דחוף לייעוץ מקצועי בלי לבזבז שניה!
    נדירים המקרים שבהם אחרי כל כך הרבה זמן אפשר יהיה לתקן.

מבחינת סקס, מה שלא היה עד היום לא יקרה פתאום, אתה בחור צעיר ותהיה מאוד מתוסכל אם תחליט להמשיך אתה את החיים כשהיא חסרת תשוקה ומיניות.

תזכור דבר חשוב:

כשהסקס הוא טוב במערכת יחסים, הוא מהווה רק 10% מהקשר
    כשהסקס גרוע או כשאין כמעט בכלל הוא מהווה 90% ממנו.

לדעתי האישית רק לפי מה שציינת, זה הזמן לחתוך ולצאת לחיים חדשים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובההההההההההה
    שולמית
    29/01/2009

יש סיבה שביגלל הגלולות אני לא מרטיבה? אני לוקחת מעל 7 חודשים יסמין לבדוק עם הרופא איך אפשר להגביר את החשק והתשוקה שהסקס היה מושלם?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובההההההההההה

הוספת תגובה

• אתר מאפן שטויות

רונן
    30/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן , יש אפשרות

שלי פסטרנק כץ
    05/02/2009

אם לפני כן כן הרטבת, יכול להיות שזה קשור.

כדאי ללכת לרופא נשים שנתן לך את הגלולות ולנסות להחליף ולבדוק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס
    אבי
    29/01/2009

מחפש אישה לסקס מיטה ני נשוי וזה חסר מי שמעוניינת שתיכנס לפורום

לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

• תשובה

אבי
    29/01/2009

אני מוכנה לנסות בא לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס

אבי
    29/01/2009

מה המסנגר שלך בא לי על גבר נשוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה שתוכל לעזור לסקס יעיל
    שולמית
    29/01/2009

שלום.. יש לי כמה שאלות אמיתיות שאצטרך עזרה! אני בקשר עם חבר שלי כבר חצי שנה והסקס הוא לא הכי טוב הוא בסדר אין תלונות אבל הייתי רוצה לשפר אותו. *הבעיה הרצינית שלנו היא שאני לא מרטיבה לוקח לי מלא זמןם וממש בא לי עליו ואני חושקת בו אבל לא עוזר מה עושים? *בעיה נוספת היא שאני לא מצליחה לגמור בקול וגם אני לא בטוחה שאני גומרת אפשר ייעוץ והכוונה ? ***אני רוצה לשפר את הסקס שלנו כי אין לי בעיה אני לא מיתביישת בו ואנחנו הכי חופשיים בעולם פשוט אני לא אוננתי אף פעם כניראה זו גם הסיבה? תודה מראש...

הוספת תגובה

• למורן

שלי פסטרנק כץ
    29/01/2009

לפעמים בעיה של חוסר רטיבות קשורה למשהו הורמונלי, לכן הייתי מציעה לך לברר עם הגניקולוג/ית שלך ובנוסף לברר עם רופא/ה משפחה.

בנוסף, השתמשי בחומרי סיכה על בסיס מים או סיליקון, המון בנות עושות את זה היום וזה משפר את ההרגשה באופן דרסטי.

כמובן שאם תאונני ותנסי לענג את עצמך לבד תוכלי לגלות דרכים להגיע להנאה עד כדי אורגזמה.

אגב, רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בשנה1שנתיים הראשונות של הסקס.. אם זה מנחם אותך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה .....

שולמית
    29/01/2009

אבל נכון החומר עוזר הבעיה היא שאני רוצה בלי החומר עם אוננות אני ידע איך ואיפה אני מתגרה וכך אני יגיע להרטבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ששאלה דחופה
    חיה
    28/01/2009

אני בן 17 וגם חברה שליי.. כשאנחנוו שוכבים אז יוצא לנו לפעמים שורף לה הפוט מהר מדי אפילו אחרי 20 דק' או משהו כזה או טיפה יותרר.. למרות שאני יכולה לעשות עוד הרבה מאוד זמן בלי לגמורר.. ואני רוצה להמשיך והכל אבל שורף להה .. ואני לא מבין מה קרה ולמה זה.. זה טבעי שזה ככה?? עם הזמןן זה יעבור והיא תוכל יותר ממה שהיא יכולהה?? עוד כמה זמן זה ישתפר אם בכלל?? בבקשה תענו לי זה דחוףףף תודה מראשש..

לקביעת תור
    סגירה
    ששאלה דחופה

הוספת תגובה

• לערן

שלי פסטרנק כץ
    29/01/2009

20 דקות של חיכוך פנימי הם לא מעט זמן וכאשר הבחורה לא מאוד מגורה ולא רטובה בהחלט יש סיכוי גדול שישרוף לה.

נסו להשתמש בחומרי סיכה זה מאוד יעזור.

חוץ מהרגעים שבהם היא מתלוננת ששורף לה.. היא גם נהנית בכלל? אולי כאן נעוצה הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חיה
    31/01/2009

הבעיהה זה ממש שהיא לא רטובהה!!! היא מאודד רטובההההה! מרוב שהיא רטובההה הרטיבות שלה מגיעעה אליייי נשפכת על הביציםם וכשאני נוגע לה בדגדגן כל היד שלי רטובה.. זאת לא הסיבההה.. והיאא מאודד נהנתתתתת אני בטוחח בזההה כי היא רוצהה את זההה הרבההה.. אבל אני לא מבין מה הסיבההההההההה לזה שזה שורףף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן

רונן
    31/01/2009

נראה שאתה זיין חרמן לא סיפרת לנו כמה פעמים אתה מחדיר לה בערב אולי זה שורש הבעייה ששורף לה על כל פנים עד החתונה זה יעבור אולי תתן לה לנוח מדי פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חיה
    01/02/2009

אח שלי אנחנו שוכבים פעם בשבוע פעם בשבועייםם!! כי אנחנו עוד תלמידים.. למישהו יש תשובה בשבילייי בבקשהה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי והחברה
    איתן
    25/01/2009

בשנה האחרונה אני בקשר מיילים אינטנסיבי עם חברה של אשתי שחיה עם משפחתה בחו"ל. יצא ששנינו התודינו על אהבה ומשיכה הדדית, שברור לנו שלא נממש, מתוך נאמנות לבני זוגינו. החברה סיפרה לי, אחרי פליטת פנה שלה, שבצעירותן, היא ואשתי שכבו זו עם זו מס' פעמים. הייתי המום, מעולם לא חשבתי שלאשתי יש נטייה כזו. בדיעבד, זה הדליק אותי לגמרי ושיפר את הסקס עם אשתי, בלי שהיא תדע למה. אני לא יכול לספר לה, כי הבטחתי, אבל מת לדעת עוד פרטים. מישהי יכולה להגיד לי, אם ייתכן שזו היתה רק סקרנות נעורים, או שהדבר מעיד בוודאות על נטיה לסבית. האם ייתכן שאשתי מסתפקת בי- יש לנו סקס טוב- אבל מסתבר שלא הכל אני יודע לגביה. לא היה נכון מצידה לספר לי? האם כדאי "ללכת על זה" עם החברה? להפסיק להתכתב?

לקביעת תור
    סגירה
    אשתי והחברה

הוספת תגובה

• תגובה

האבירה
    27/01/2009

דעתי מהבחינה המוסרית היא אם אתה "הולך "על זה זא" נפגש ומתחבר עם חברתה אז תעשה את זה בשלמות אם אתה חושב שאתה אוהב אותה וזאת לא רק פנטזיה מינית ואם זאת רק פנטזיה מינית אולי תשאל אותה .וכך תבררו את זה לעומק לשאלתך השנייה לגבי זהותה המינית של אישתך : למה שלא תשאל אותה לגבי הנטיות שלה בצורה עדינה . תמצא דרך לשוחח איתה על זה אל תפגע באישתך ,גם אם הקשר מעורער מוסר זה הדבר הכי חשוב אם אתה לא מוסרי אל תהיה מוסרי כלפי עצמך אבל לא כלפי אחרים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתן

שלי פסטרנק כץ
    29/01/2009

סיפור באמת מעניין.. (:

וזו התרשמותי בקצרה:

1. לא לממש שום דבר עם החברה- זה רק יפגע בך בחברה ובאשתך.

2. בהחלט יכול להיות שהיא מסתפקת בך ואינה זקוקה לתוספות.
    המון פעמים לא מדובר בנטיות אלא בנסיון על בסיס קשר מסוים. כך שזה לא אומר שאם תציע לה סקס עם מישהי היא תקפוץ על הרעיון.

3. לא הייתי ממשיכה בהתכתבות כזו כדי שאשתך לא תמצא את זה במקרה והדבר יגרור אי הבנות.

כן הייתי מציעה :

לשתף את בת הזוג תוך כדי שאתם עושים סקס בפנטזיה שלך שחוזרת לאחרונה ובה אתה מדמיין אותה נוגעת באשה אחרת ואתה מתבונן מהצד ומאונן.. נסה לראות לאן זה יוביל.

אם היא תשאל מאיפה הרעיון המוזר תוכל לומר שראית סרט כחול באינטרנט פעם והיתה שם מישהי שהזכירה לך אותה והייתה סקסית ומדליקה מאוד (זו דרך מצויינת להחמיא לה ולגרום לה לרצות להמשיך להקשיב :)
    ושאותה הבחורה השתעשעה עם אשה אחרת וזה הדליק אותך כשדמיינת אותה בעצמה בקטע הזה..

נסה ושתף אותנו בתוצאות (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב בנים לסקס
    iossid
    24/01/2009

אוהב בנים לסקס באזור חולון +רכב לרצנים בלבד 0502335383

לקביעת תור
    סגירה
    אוהב בנים לסקס

הוספת תגובה

• שאלה

27/01/2009

תמיד אתה שם את ההודעה הקבועה הזו פה. יש ממנה תוצאות? שתף אותנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BDSM
    HisLady
    24/01/2009

הי. אולי תוכלי להמליץ לנו על חנויות שמתמחות בדברים "אחרים"? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    BDSM

הוספת תגובה

• החנות של צביקה

שלי פסטרנק כץ
    29/01/2009

יש חנות מדהימה בתל אביב (לא זוכרת כתובת) של צביקה - היא נקראת "סקסמאסטר"

צביקה הוא איש נחמד מאוד ובחנות יש דברים שאין סיכוי למצוא במקומות אחרים.

המחירים בשמיים.. אבל האיכות והמוצרים גם.

BDSM על כל המשתמע מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    טליה
    20/01/2009

האמת יש לי כמה שאלות, 1- האם חייב שבפעם הראשונה שהנקבה מאבדת את בתולייה ירד לה דם ? 2- אני בת 16 ואני מוכנה נפשית לקיים יחסי מין אך אני לא בטוחה בבן זוג אני לגמרי בטוחה שהוא אוהב אותי ושהוא יחכה כמה זמן שצריך אבל אני מפחדת נגיד שאנחנו יחד רק חודש ואני כבר חושבת על זה וממש רוצה בזה, האם כשנישכב הוא יחשוב שכבר לא מעניין איתי ולא יהיה לנו מה לעשות ביחד כי כבר עשינו הכל ? ואם זה בסדר לשכב בגיל 16?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• לטליה

20/01/2009

אענה לך, אבל קחי בחשבון שאני לא מומחית, זו רק דעתי.
    1. לא חייב לרדת דם.
    2. לשכב בגיל 16 זה בסדר. אם את רוצה לשכב עם הבחור אני חושבת שאת צריכה ללכת על זה.

בנוגע לשאלה מה יקרה ביניכם אחרי שתשכבו, התשובה לכך קשה. יש גברים שלעתים הם רוצים מנשים רק סקס, ואחרי שהם מקבלים אותו הם זורקים אותן. ממה שאת מספרת נראה שהבחור הזה אוהב אותך ולכן הסיכויים שהוא ישנה את עורו אחרי שתשכבו הם נמוכים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטליה

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

לא לכולן יורד דם בפעם הראשונה.
    אם את מרגישה צורך ביחסי מין אתם יכולים לעשות כל מיני דברים בתחום המיני ועדיין לא לקיים יחסי מין מלאים. הייתי מציעה לך לחכות קצת מהסיבה הפשוטה שכדאי לך לפתח מערכת יחסים חברית ועמוקה לפני שאת עוברת לשלב הבא.

ואם את לא מצליחה להתאפק..? כנראה שאת ממש מוכנה. (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    מיקי
    20/01/2009

אני וחבר שלי רוצים להתחיל לקיים יחסי מין שנינו בני 17 ובתולים חבר שלי הוא המנוסה ולכן הוא הולך לבדיקות, אני בנתיים בכל מקרה רוצה להתחיל לקחת גלולות..... כמה מחברות שלי הזכירו את השם "פמינט" ואמרו לי שכדאי לי לקחת אותה האם זו הגלולה המומלצת לנערות?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• דעתי...

טליה
    20/01/2009

לפי דעתי תלכי לרופא שמבין בזה ותעשי בדיקות ותראי איזה גלולות באמת מתאימות לך לא כל גלולה שחברה שלך לוקחת יכולה להתאים גם לך. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

רק רופאת נשים תוכל להמליץ לך על גלולות שמתאימות לך.
    חברות יודעות להמליץ לפי מה שהן מקבלות מהרופאה שלהן, וממילא לא תוכלי לגשת לבית מרקחת ולבקש סוג מסוים של גלולות ללא מרשם מסודר וחתום.

פמינט היא אכן אחת ממבחר של גלולות למניעת הריון. כולן מצויינות אגב.

בהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה תשובה מיקצועית
    זהבה
    18/01/2009

רוצה לשתף ולשאול בבעיה שגורמת לי לחשוב על לפרק את נישואי שכן היא כ"כ מכאיבה לי. אני אוהבת את בעלי, הוא מקסים ותומך , אבא נהדר, אוהב , וחוץ מכמה מגרעות קטנות הוא פשוט מושלם בשבילי. אנחנו צעירים בתחילת שנות השלושים לחיינו נשואים כ 3 שנים עם ילד קטן ומקסים. היחסי מין ביננו טובים ונהדרים - שזה קורה. לצערי קיימת תהום ענקית בתפיסת מין ביני ובעלי. הוא רוצה את זה פחות ממני. כמעט ולא יוזם, לפעמים דוחה אותי שאני מנסה לפתות, ובכלל לא בא לו על הטרחה הזאת .... כמובן שאנחנו משוחחים על זה והנושא ממש מכאיב לי הוא אומר - עשינו את זה כבר מאות פעמים וברור שזה כבר לא מרגש אותי כמו בעבר , לא אכפת לי מתי זה קורה אם זה לא קורה היום אז מחר או מחרתיים גם טוב ובכלל לפעמים פשוט אין לו חשק, או שהוא מרגיש לא נעים בגוף שלו או אלף דברים אחרים, אין שום בעיה הוא אומר אבל אני לא מרגישה כך. כל יום הוא גולש באתרי סקס גם שאני בבית , כמובן שהוא מנסה להעלים את זה ממני אבל זה כואב לי כי זה לא בעיה של חשק מיני. ניסיתי הכל , לפתות אותו, סקס בחוץ , כל הגחמות, שזה קורה אני יודעת שהוא נהנה זו לא הבעיה אבל הוא נותן לי להרגיש שאני הרבה יותר חרמנית ממנו. הייתי רוצה שיהיה יותר יוזם יותר חרמן כן ככה פשוט. הוא לא מבין מה כואב לי כ"כ שכן הוא לא רואה שום בעיה ואם אין לו חשק שבוע או אפילו חודש זה גם בסדר. אני נראית בסדר, צעירה ומאוד מינית אני חושבת על פרידה.....

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה תשובה מיקצועית

הוספת תגובה

• אשמח לעזור לך

מעניין
    19/01/2009

היי אני לא בחור מקצועי אבל אשמח להציע את שירותי, ונוכל לעזור אחד לשניה אשמח אם תצרי איתי קשר [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מיקצועית

רונית
    19/01/2009

זהבה שלום רב קודם כל לא ניפרדים רק על בעייה מינית. ניתן לפתור -בדרך כלל בעיות מיניות. אני כמובן לא יועצת מיקצועית אבל- אני ובעלי נשואים 20 שנה. לפני כשנתיים נוצרו לנו בעיות בתחום זה אחד הפיתרונות האפשריים -הוא לגשת ליעוץ מיקציעי בשלב ראשון לבד דבר נוסף-במידה ואתם זוג מספיק חזק אני מציעה בעדינות לנסות למשוך את בעלך להעזר בגורם חוץ שיגרום לו תחושת קינאה ורצון לקיים איתך יחסי מין. בכל אופן לי ולבעלי גורם חוץ -גרם לנו לשינוי מהותי בתחום כמו זוג צעיר. בכל אופן לדעתי לא למהר להפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילה במילה כלפי אשתי

בעל שובב
    19/01/2009

התיאור שלך מפרט בדיוק את הבעיה עם שלי עם אשתי...שנינו נאים, צעירים אבל סקס זה לא בראש שלה, גם אני חושב כבר על כיוונים אחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזהבה

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

הסיפור שאת מתארת מורכב מדי לתשובה קצרה באינטרנט.
    בגדול זה בהחלט נשמע כמו קצר בתקשורת ובהבנה ואולי גם פער בצרכים מיניים.

יכול להיות שהוא נהנה לספק את עצמו לבד ואיתך הוא עושה סקס כשהוא מרגיש צורך במגע.
    העניין הוא שכשמצב כזה נמשך זמן רב, אין פלא שאת חושבת על פרידה.

אני מציעה לשניכם לגשת לייעוץ מקצועי. אם הוא מסרב ללכת בטענה שאין לו שום בעיה, אל תוותרי ותלכי לבד.

אל תוותרי על עצמך!

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי אם את כבר לא מענינת אותו

נשוי
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצאי מאהב....

אפי
    18/02/2009

תמצאי משהו בעל צורך מיני רב שנמצא במצבך ותפרקי לו את הצורה כשבא לך. תמיד ישנה האפשרות לפרק את הנישואים אבל מי אומר שזה MUST

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטיית מין בעייתית
    תומר
    16/01/2009

שלום , הסטייה שלי היא אהבת צואה. אני אוהב לחרבן ולמרוח עליי את הצואה ולהריח אותה. אני מתחרמן נורא מריח הצואה. אני אוהב מאד שנשים או גברים יושבים לי על הפנים ומפליצים,אני אוהב להריח את חור התחת של אנשים . פשוט אני לא יודע איך להנות מסטייה זאת עם אנשים שנגעלים מזה.יש לי חברה שלא סיפרתי לה על הסטייה שלי אבל אני בטוח במאה אחוז שהיא לא תאהב את זה, מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    סטיית מין בעייתית

הוספת תגובה

• ביזאר קשה

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

הסטייה שלך נקראת "ביזאר קשה"
    ואכן.. קשה לשתף מישהו בפנטזיה כל כך יוצאת דופן.

מציעה לך להשאיר את הפנטזיה בדמיון, סרטים, ועוד מכיוון שצואה זה גם עניין בעייתי מבחינה בריאותית (חיידקים).

כשתהיה בזוגיות יציבה תוכל לנסות ולבדוק יחד איתה מה דעתה על פנטזיות ביזאריות בכלל.. ואז תחליט אם לספר או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות מקרטעת
    רינת
    16/01/2009

הנני בת 45, נשואה, לא מעשנת ובריאה בד"כ..

לצערי, במשך שנים רבות לא קיימנו יחסי מין בעלי ואני, וכעת בעקבות משבר שעברנו... נראה כי לכאורה יצאנו ממנו מחוזקים יותר ולכן גם המין התחיל להתעורר...

כיוון שלא היה לי צורך באמצעי מניעה קבועים קודם לכן, לא השתמשתי בהם שנים רבות... כעת לאחר סדרת בדיקות קיבלתי מרשם לפמינט, לפני כן השתמשנו בקונדום.

בעלי - הזקפה שלו חלשה וקצרה.
    לי - נראה שמתייבש הנרתיק מאוד מהר... ( האם זה בגלל הגלולות?)

נוצר לנו קושי בלהנות מדבר נפלא זה הנקרא יחסי מין.

בעלי סיפר לי על הצלחות רבות שהיו לו ( לא איתי) , החזה שלי לא גדול... אבל אני נאה... וגופי מחוטב, כך גם הוא אומר, הוא מאוד מתייחס במין להיבט החיצוני ולי חשובה גם הפנימיות והרגש... הוא חושב על עצמו שהוא מושלם... לטעמי, הוא אמנם בחור נאה אבל בהחלט לא מושלם..

האם אינו חושק בי?
    האם אלו בעיות הגיל?
    האם קשור לגלולות?

ובעיקר מה כדאי לעשות?

טיפול לא יבוא בחשבון כי בעלי לא חושב שיש לו בעייה....

לקביעת תור
    סגירה
    מיניות מקרטעת

הוספת תגובה

• לירון אתה חולרע אמיתי

רונן
    17/01/2009

מה אתה מנצל בעיות של אנשים ודוחף את זיוני השכל המסחריים שלך אין לקחת את התרופות שהצעת ללא מרשם רופא צא לנו מהעיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהצד

גי גי
    10/02/2009

מדעתך על פזילה לנשוי מהצד? רק לנסות? אולי ישנה משהו? דרך אגב המציע זה אני ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי פתרון בשבילך...!!!

עידן
    11/02/2009

מוכן להיות תחליף ראוי והרבה יותר מזה לבעלך. מבטיח לך הנאות רבות ונעימות ובכלל לא תצטרכי את הטובות של בעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור נורא נורא לסקס כבר הרבה שנים
    אבי
    14/01/2009

תראו כל הסיפור שלי הוא שאני כמו כל אחד אוננתי פעם ראשונה בכיתה ט' ולצערי עד היום לא הפסקתי עם זה עד היום ולא מצאתי אישה,אני כבר במצב הזה כמעט 14 שנה. זה התחיל אצלי אפילו שסתם היתי רואה כל היום נשים בטלויזיה לא משנה איפה בסדרות מעולם,מגישות חדשות,כל אישה אפשרית לא משנה מה היא היתי מתחיל לאונן עליה היתי מסוגל לעשות את זה שעות מהבוקר עד הערב,מן ממש תסביך נפשי כזה היתי יום שלם שוכב על הבטן שהאיבר שלי מתוח ו"מזיין" את המזרן לכאורה.לא משנה מה,נשים בראיונות,מגישות,נשים בסדרות שאפילו לבושות ובעיקר גם המון ואלפי סרטים כחולים שהיתי שם בוידאו מהבוקר עד הערב.קשה לי מאוד למצוא בת זוג אני מאוד בישן בקטע הזה וחיב עזרה בנושא אבל לצערי כמה שאני מנסה כבר שנים רבות מאוד לא הולך לי כלל,לא דרך קשר שמכירים לי לא דרך שדכניות גם עד שאני מוצא משהו הוא נגמר מהר מאוד,ונורא היתי רוצה לשנות את זה ולהפסיק את ההתמכרות הנוראה הזאת למין ולאוננות.אני יכול אפילו לילות שלמים לא לישון בכלל בלילה ולראות כחולים,אפילו באמצע הלילה לקום ולראות כחול או אפילו ישר על הבוקר שאני קם לראות את זה בלי לרחוץ את הפנים לפני זה אני חושב שזה חיב להירגע כי זה נראה לי נפשית לא טוב למי שמאונן פעמיים בשבוע ועוד בשש וחצי בבוקר קם ורואה במחשב ראיון עם בריגי'ט גבריאל וכבר מאונן עליה. ד"א עוד אני רוצה לצין שכבר 7 שנים כמעט אני מכור לנערות ליווי לא עבר חודש או חודשיים או שלושה בשבע שנים רצוף האלה שלא עבר הזמן הזה מבלי שהלכתי לנערות ליווי קבוע,כמה שזה הפך כבר לנדוש ונשחק אני אף פעם לא מצליח להיגמל מזה לגמרי

הוספת תגובה

• התמכרות

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

אבי, מה שאתה כותב נשמע לגמרי כו שהגדרת אותו. התמכרות.
    יש טיפולים לגמילה מסקס. רק סקסולוג מוסמך לתחום הזה יוכל לעזור בנושא.

אל תוותר על זה כי רק כך תוכל לעבור את השלב הזה ולמצוא זוגיות מספקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה דברים

אבי
    22/01/2009

עוד כמה דברים שרציתי לציין בהתמכרותי לסקס,כשהיתי נער בערך בן 16,17 היו בבית סרטי וידאו כחולים משנות ה-80 שאבא שלי היה מקליט מהכבלים,אני זוכר תמיד היתי מבריז מהביה"ס באמצע היום וישר הולך הביתה לראות את הסרטים האלה בוידאו.דרך אגב עד היום שאני רואה סרטי פורנו אז יש לי כזה הרגל לשבת קרוב למסך ולסרט ולשמוע את הניבולי פה שהם אומרים ונהנה מזה,הרבה פעמים אני יושב קרוב לסרט ומאונן לידו כאשר אני מוציא את איבר המין שלי החוצה ומשפשף,הרבה פעם אני ממשיך לשפשף גם שאין קטעים ארוטים.ד"א שהיתי בן 18 שפכתי זרע על המסך של הטלויזיה שהופיעה שם בחורה באיזה תוכנית וגם כמה פעמים אוננתי בשרותים בבתים חרדיים,ובשרותים של בית כנסת/בית מדרש.הרבה פעמים יש לי דבר כזה מוזר שאני נוהג לאונן מלא זמן ולא לגמור,ואז אני הולך לנערת ליווי מגיע חם מאוד ורק מכניס לה וכבר גומר בגלל שגיריתי את האיבר כ"כ הרבה ואז אני סתם משלם 200 ש' לשניה.הרבה פעמים גם שאני מדבר עם נשים בטלפ' אז אני מאונן עליהם תוך כדי השיחה וגם תמיד מפנטז שאני פוגש נשים או שמדבר איתם בטל' אם זה אישה שיושבת במקום ציבורי או העובדת סוציאלית שלי,ואני חיב גם להגיד את האמת,גם שדיברתי איתך בטלפ' הרגשתי ככה,וסליחה שאני מדבר ככה או אולי פוגע ברגשותייך,ברור לי שאת אישה נשואה עם ילדים,וחשוב לי מאוד לצאת מכל זה ולדעת איך לפתח קשר אמיתי ולדעת מה זה ילדים ומשפחה ואיך להכיר ילדים מקרוב ולהבין אותם ולא רק סקס,אני חייב דחוף ואני מאוד רוצה לצאת מהבעיה הזאת במהרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מעונינת לגמור לבעלי ביד

מירי
    23/01/2009

האם זה בסדר מצידי .או שזה אגואיסטיות . פשוט היתיאשתי מלגמור לבעלי לא מרגישה שטוב לי עם זה . ואין לי דרך אחרת לספק אותו . האמת עד עכשיו ויטרתי וזה היה ליפעמים גם בזמן מחזור העיקר לרצות אותו. היום לא רוצה ולא נעים לי ולא טוב לי .מה לעשות בעלי מתיאש ממני . למרות שבננו לי נימאס לגמרה מהסקס שלי איתו. כי אנכנו שוכבים יום יום .ואפילו פעמים ביום. כשלא היפריע לי במכינה בריאותית היסכמתי בסדר. אבל ברגע שיש לי דלקותחוזרות וכל כמה חודשים חוזרים לי דלקות .לא מוכנה לסבול ולסבול. בהתחלה זה היה כשהיה מסיים בפנים .אז יש לי דלקות. היום גם עם בעלי מסיים בחוץ עדיין יש לי גירוד ורגישות .מה לעשות . למרות שבעלי לא מעונין ללכת לחפש בחוץ ולא מעונין לפרק את החבילה . ואני אמרתי לא תעשה מה שאתה חושב לנכון לעשות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה שלא רוצה סקס

שלי פסטרנק כץ
    05/02/2009

יש לשניכם בעיה.

אם הקשר ימשיך ככה הוא יוביל לפרידה או בגידות.

אני לא מבינה למה את לא אמורה להנות מסקס? אולי את כבר לא אוהבת אותו?
    לא נמשכת אליו? אז מה את עושה איתו בכלל?

זה שמתחתנים עם מישהו לא אומר שצריכים לסבול איתו עד סטוף החיים כשדברים משנים כיוון.

או שהולכים לייעוץ ומנסים לגשר או שמפרקים את החבילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה