מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה מהסרטיםאריאל05/11/2009
היי אני כ"כ שמחה שיש את הפורום הזה שבו אפשר לשמוע חוות דעת שונות... אז ככה אני בת 31 נשואה 8 שנים יש לי 2 בנות מקסימות היתחתנתי מתוך אהבה לבן זוגי , כשנולדה ביתי השניה עברנו משבר רציני מאז אני לא מרגישה כלפי בעלי רגשות חיבה,אהבה ,או משיכה.
כשנה אחרי המשבר הכרתי אדם נשוי שבעצם תמיד היה מקורב למשפחה -מצד בעלי, התחלנו את הקשר כחברים, אצלו שפכתי את הלב והיתנחמתי בחוכמתו נתן לי כוח להאמין שיהיה בסדר .
מאז הקשר היתהדק מצד שניינו אנחנו מאוד אוהבים אחת את השניה עברנו הרבה יחד ( הוא מבוגר ממני ב-15 שנה) יש בננינו קרבה פיזית ותשוקה גדולה...( סקס לא היה עדיין) אני מאוד רוצה אבל לא מסוגלת . לצערי לא חסר לו כלום בבית יש לו כסף ,בית יפה וחדש במקום יוקרתי , ילדים מקסימים,אישה שניראית ממש טוב לגילה וזוגיות מלאה אהבה...( אני יודעת בוודאות כי אני מכירה אותם טוב) לכן אני מנסה להבין מה החלק שלי בחייו ואני לא מצליחה להבין שאלתי אותו את השאלה הזו -אנחנו מדברים באופן כנה ופתוחים אחד עם השניה על ה-כ-ו-ל!!! והתשובה שהוא נתן לי :"כיף לי איתך" מה לעזעזל אני אמורה לעשות עם תשובה כזו???אני כ"כ אוהבת אותו ולא יכולה לחשוב שהוא לא יהיה חלק מחיי אנחנו יחד כבר 3 שנים+ . הלב שלי מלא ברגש כלפיו בלבד מה אני עושה???
אני ובעלי חיים תחת קורת גג אחת ומנהלים בית למופת הוא לא מחסיר כלום לי ולבנות ואני דואגת לכל צרכיהם של בניי הבית אבל מעבר לזה ...שום רגש (מצידי) אני יודעת שבעלי אוהב אותי והוא אומר לי זאת כל יום רציתי וחשבתי להיתגרש כמה וכמה פעמים אבל בכל פעם הצלחנו לעבור את זה איכשהו ... הסיפור הוא מורכב ואני לא חושבת שאפשר לפרט מעבר למה שכבר פרטתי אם למישהו יש איזו עצה טובה שתיתן לי לראות מה נכון לעשות כי אצלי ההיגיון מזמן כבר לא בתיפקוד הרגש כ"כ הישתלט עליי אשמח לראות תגובות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רציני05/11/2009אני לא בחור שכזה מבין אבל...
מהנתונים שאת נתת , עדיף להתגרש כדי לא לפגוע בך או בבעלך (ושוב זה לדעתי).
מפני ככל שהזמן עובד את פוגעת גם בו וגם בך, אני ממליץ לך לחפש מישהו אחר ע"מ לא לפגוע בבחור השני, את מתארת שהוא נשוי באושר
בכל אופן חסרים לי עוד המון צדדים בסיפור כדי שאני או מישהו אחר יוכל ליעץ לך.
אשמח לשוחח עימך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה מהסרטים
אריאל06/11/2009אמנם הוא נשוי באושר אבל הוא זה שיזם את הקשר האינטימי בניינו ולמרות שניסיתי כמה וכמה פעמים להיתנתק הוא לא ויתר הוא אומר שאני תמיד ישאר חלק מהחיים שלו -יש בניינו באמת אהבה גדולה חוץ מזה שבעברו (לפניי הקשר בניינו) היו לו עוד קשרים אבל לא ארוכיי טווח . מאז שאנחנו יחד הוא רק איתי (ועם אישתו כמובן) אני לא בן אדם שהורס משפחות וזו לא כוונתי גם לי יש משפחה ויכאב לי מאוד אם מישהו מהם יפגע אבל קשה לי לוותר עליו כזה רגש לא היה לי מאז החבר הראשון שלי ,הוא גורם לי אושר ,הוא גורם לי לצחוק ומזכיר לי מה זו אהבה -שחסרה לי מאוד בחיים.
וכמו שכבר ציינתי אין בניינו סקס כך שזה לא מה שמחזיק אותנו יחד כיף לנו להיפגש ולהיות יחד גם אם זה לכמה דקות בלבד זה נותן כוח ועושה טוב בלב( לי בכל אופן וגם הוא אמר לי שככה הוא מרגיש) אנחנו לא ילדים בסה"כ וזו לא אהבה של גיל הבגרות אבל ככה זה מרגיש...
עם פרפרים בבטן והיתרגשות גדולה בכל מפגש -האמת אנחנו מתראים כמעט כל יום!!!
וכבר 3 שנים זה מרגיש אותו דבר ואפילו מתעצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשוחח איתך
רציני07/11/2009הייתי מעוניין לקבל עוד פרטים
ברשותך כמובן אשמח אם תצרי איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יש לי תשובה כנסי
אבי28/11/2009לפני כחמש דקות פרסמתי מודעה וזאת לשונה..........::
היי שלום לכם
אני נשואיי כ 12 שנים ועם 2 בנות ונמצא בפרשת דרכים שאיני מוצא לה פיתרון וכמה סיבות
לפני כשלוש שנים גיליתי שאישתי בוגדת בי עם בחור ערבי בעקבות זאת ספרתי לה שאני יודע והיא הבטיחה שתפסיק ואכן הכל נגמר ולא חוזר ,דיברנו שנילך ליעוץ ובגלל הסיבות שהביאו אותה לכך .......אך מאז אנו מקימים יחסים בתדירות של פעם בחודש ++ וגם זה ללא רגש או אהבה כמו בהתחלה ...וזה חסר לי עד מאאוד המגע המילה טובה החום הליטוף ........
אני מחפש מישהי כמוני שזקוקה למילה טובה חום אנושי ולא רק סקס איכפתיות דברים שמרגישים שאוהביים
אני בן 33 צעיר נאה עניים ירוקות מטופח
אשמח לתגובות ולהצעות
אז כך לדעתי אם את יכולה תקחי ודברי עם בעלך ואם אפשר עדיף עכשיו לפרק תנישואיים
ולא לסחוב את זה למה כשאהבה נעלמת קשה להחזיר אותה
אשמח לדבר איתך גם אני אוהב ידידה שלנו שגם נשואה ובעלה עזב אותה והוא חבר טוב שלי אך גם עלה אני מת ללא ידיעתה כנראה
אז מחכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאל כנסי לתיבת הדואר
אבי29/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש כזה דבר סקס עוצר נשימה?סנאית04/11/2009
שלום לכולם!
כולנו נולדים לתוך תרבות שאומרת שכל נשיקה צרפתית גורמת אורגזמה,וכל נגיעה מצמררת(דרך סרטים,ספרים וכו')
באיזה שהוא מקום לא ויתרתי על החלום הזה,שינשקו אותי ונשמתי תקטע,שייזינו אותי לא ארצה להפסיק,ורק ארצה עוד ועוד....
ואני לא מוצאת..אומנם יש לי חבר שאי אוהבת מאוד אבל הסקס ביננו לא גורם לליבי להפסיק לפעום
שאלתי היא,לאילו מכם היותר מנוסים ממני- תגידו,יש כזה דבר?
להמשיך לחפש ולהתעקש?
או לזנוח פנטזיית ילדות?
לתשובותיכם אודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל לך על הזמן
g07/11/2009חמודה,
אחת לכמה עשרות זה קיים..........גם אני חיפשתי את זה ובסוף מצאתי כך שלא יהיה לך ספק.
זה היה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיי אבל בזה זה נגמר בסקס.
אז תלוי מה את מחפשת אבל למען החוויה זה מומלץ, חוויה בלתי נשכחת.................ואווווווווו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כזה דבר
07/11/2009היי סנאית, השאלה שלך מעולה. לדעתי יש כזה דבר סקס עוצר נשימה ויש כזו משיכה מדהימה בין שני אנשים, אבל זה לא קורה הרבה. לי זה קרה עם בחור אחד בלבד וזה ארך רק כמה שבועות עד שהבנתי שהוא לא בשבילי וגמרתי איתו. מה שאני מנסה לומר זה שיש משיכה מושלמת אבל היא ממש לא מבטיחה "זוגיות" מושלמת. לכן לדעתי, אם יש לך זוגיות טובה עם החבר הנוכחי, אל תזרקי אותה, כי גם זוגיות טובה קשה מאוד למצוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית ריח בדוגידניאלה03/11/2009יש לי בעיה, כל פעם שאני ובן זוגי מנסים לעשות דוגי סטייל, הוא מתלונן על כך שיש לי ריח רע מהישבן, למרות שאני מתקלחת ומתנקה ממש ממש טוב לפני הסקס.
זה ממש מתסכל, כי אני מתה על התנוחה הזאת. אשמח מאוד לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרניגבת????????????
זבוב17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקי את התחת יותר טוב
ללא שם18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר טיפש
חתיך2323/11/2009נו אז מה אם יש ריח משם...מה קרה סוף העולם??? ובואי אני אחדש לך כל בחורה שהייתי אית היה לה ריח משם...כשעשינו סקס בדוגי...נו ו....נו אז??? מה הקטע?... על מה החבר שלך מתלונן בדיוק ....מה לו אין ריח משם???? מה השטויות האלה שיפסיק להתבכיין....נראה לי שאת הראשונה שלו כי אחרת הוא היה יודע שלכל בחורה יש ריח משם....אנחנו בני אדם אין מה לעשות....ואני אישית מת על התנוחה הזאת גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ25/11/2009אני יושבת לכתוב לך תשובה ומקווה תוך כדי שמדובר בבדיחה לא מוצלחת ולא בבעיה אמיתית.
ובכל זאת מכיוון ששמעתי כבר כל כך הרבה דברים מוזרים ודרישות הזויות אנסה לענות לך ברצינות.
אם התקלחת כפי שאת מציינת אין סיבה שיהיה ריח לא נעים אלא אם כן הריח עליו הוא מדבר נובע בכלל מהנרתיק בגלל פטריה או דלקת.
נסי להתייעץ עם רופאת נשים ולשלול פטריה או דלקת - למרות שהיית צריכה בעצמך להרגיש גירודים או תחושת צריבה בנרתיק.
ובכלל - יכול להיות שהוא פשוט רגיש מדי...?!
בכל מקרה זה נשמע לי מאוד מבאס ומעליב.. בעיקר אחרי שאת משקיעה כל כך במקלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
דניאלה28/04/2010קודם כל שלי, זו ממש, אבל ממש לא בדיחה!! אני ממש רצינית ומתוסכלת מהעניין.
לקח לכם קצת זמן להגיב, אז חשבתי שרק לי יש את הבעייה הזו, ושאני פריקית או משהו כזה...
חתיך23 תודה רבה על התגובה, עזר לי מאוד לבטחון העצמי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לסקסולוגית...הגר03/11/2009שלום,אני סטודנטית לפסיכולוגיה בתואר ראשון.הייתי רוצה לדעת מה המסלול כדי להיות סקסולוגית ומה צריך ללמוד והיכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום להגר
שלי פסטרנק כץ09/11/2009
אין תואר שנקרא סקסולוגיה בישראל ולכן עליך ללמוד במסלול טיפולי כלשהו עם נגיעה לקורסים כמו מגדר ומיניות האדם. את יכולה כמובן לשלב לימודים בחו"ל שם יש יותר אפשרויות וגם להוסיף לימודי רפואה כמו גניקולוגיה. הכל תלוי במה שאת רוצה לעשות אחר כך בתחום..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכתבות במיילאורה02/11/2009מעוניינת בחבר לעט וירטואלי,כל נושא אירוטי ולא אירוטי יענו.
חשוב לי להדגיש:אני לא מחפשת מפגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לנושאים משותפים
noyfb02/11/2009בברכה
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף אבל
אורה03/11/2009איך אצור איתך קשר?
תשאיר לי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדיבורים בכיף...
idan03/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את עדיין מחפשת :-)
אורי04/11/2009מוזמנת לכתוב, בתקוה לדברים נחמדים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת....המסנג'ר שלי שלרותך
idan05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להיות איתך בקשר,אוהב סיפורי םכ
יובל06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין
חיים06/11/2009נשמע מאוד מעניין , ואני חושב שזה בדיוק מה שאני צריך עכשיו..
תני אימייל שלך
או כנסי לשלי
מחכה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכתבות
נחמד אמיתי10/11/2009אשמח להתכתב איתך על כל נושא בעולם...אירוט ולא אירוטי...מעוניין מאוד.
ממתין לשמוע ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אדע שאני בבעיה?רוני02/11/2009אני נשואה כבר 5 שנים לבעל נפלא עם ילדים.
אז ככה ...עד לפני שהם הגיעו הייתה בניינו מערכת יחסים יפה שעוררה קינאה, הבנה אמון והרבה פירגון....במין די איבדתי עיניין כשהתחתנו....וזה לא הפריע לחברות העמוקה שנוצרה.
אחרי הלידה התעוררתי שוב ונזכרתי כמה זה חשוב וכמה אני רוצה...אבל הוא די איבד עיניין.
ומישם כמו כל אשה הורמונלית....התחילו החשדות שהוא בוגד.
אני כל כך אבדתי אמון בו....וחושדת בכל מה שהוא אומר או עושה....
ויחסים שלנו מדרדרים....בכל השיחות שלנו הוא משתיק אותי ואומר שהכל בסדר ואני סתם פרנואידית.
שהוא אוהב כמו תמיד וזה עוד שלב שיעבור לי...
ניסיתי לשכנע אותו לקבל יעוץ אבל הוא לא חושב שאנחנו צריכים.
וסקס....עדיין אין.
ואני...אני לא יכולה להמשיך ככה
בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרוני
שלי פסטרנק כץ09/11/2009הנה.. את יודעת שאת בבעיה אחרת לא היית פונה לבקש עזרה.
נשמע שלא טוב לך. שאת לא מרגישה מחוזרת או נאהבת.
ומה איתך? את מחזרת אחריו? מנסה למצוא זמן לקירבה?
משוחחת איתו בחיבה ודאגה למצב שלכם או מעלה חשדות וטענות?
חשוב לשוחח על הדברים ממקום של חברות ולומר לו שהוא חשוב לך ואת אוהבת אותו מספיק כדי שתוכלו לעשות הכל כדי להחזיר את התשוקה.
יכול להיות שחיי השיגרה והנטל הכלכלי מכבידים עליו מדי כדי שיהיה קליל וסקסי כמו בתחילת הקשר אך זהו קשר של שניכם וכדי שלא תתחילו לאבד עניין כדאי מאוד שתדברו על הדברים בפתיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור..אלין31/10/2009שלום,
אני בת 23 ונמצאת בקשר עם בחור ממש חמוד אבל הבעיה היא שאני פשוט לא מצליחה לגמור!!
אני לא יודעת גם ממה אני נהנית..הוא כל הזמן שואל אותי מה הוא צריך לעשות כדי לגרום לי לגמור אבל אני לא יודעת!!
זה ממש מתסכל..גם כל החברות שלי אומרות לי שכשיורדים אמורים להרגיש ממש כיף אבל אני לא מרגישה את זה..יכול להיות שחסרה לי תחושה למטה??
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ01/11/2009יכול להיות שחסר לך קצת נסיון והבנה בצרכים המיניים שלך ובמה עושה לך נעים באמת.
כל בחורה מרגישה שונה מדברים שונים ומסוגים שונים של מגע וגירוי ולכן גם אם רוב חברותייך מספרות לך כמה הן נהנות ממין אוראלי זה לא בהכרח שגם את אמורה להרגיש ככה.
אני מאמינה שברגע שתאונני יותר (אם בכלל) תוכלי ללמוד על הגוף שלך יותר וללמד אותו להנות מדברים חדשים.
כל יום תגלי על עצמך משהו חדש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים מועטיםעדי29/10/2009היי.....יש לי שאלה דחופה.... מה עושים אם לבעלי לא בא סקס? אני נשואה 8 חודשים ואני יכולה לספור על 10 אצבעות את מספר הפעמים שהיינו יחד.. מה עושים? איך גורמים לבעל לרצות הרבה יותר ממה שהוא נותן??? העליה נוספת היא שלא תמיד עומד לו ואם עומד אז האיבר מין לא מספיק חזק ולכן כשאנו כבר מנסים הוא מיד נופל... אז, מה עושים????? אשמח אם תענו לי בהקדםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה
רציני29/10/2009האם את מחפשת
ריגושיים מהצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
שלי פסטרנק כץ01/11/2009
נשמע שלבן הזוג שלך יש בעיה של זיקפה מסיבה כל שהיא.. השאלה אם ככה זה היה מההתחלה או שהדבר נובע משינוי כלשהו (מצב כלכלי, עבודה חדשה, מחשבות על הרחבת המשפחה) לא סיפרת בני כמה אתם.
בנוסף הייתי מעוניינת לדעת האם:
את מנסה ליזום סקס?
מה קורה כשאת יוזמת?
איך היחסים שלכם מעבר לתחום המיני?
אני מציעה שתדברו על הנושא בפתיחות. אין שום סיבה מוצדקת להגיע למצב שאת מתארת כבר אחרי 8 חודשי נישואין. כל זה עוד לפני שיש אפילו ילדים לטפל בהם.
* יש גברים שחוששים מהרחבת המשפחה מכיון שהם לא מרגישים מוכנים עדיין מכל מיני סיבות. לפעמים גם זו סיבה שגורמת בתת המודע של הגבר לבעיות זיקפה. (כך, יהיה סיכוי קטן שתיכנסי להריון)
כך או אחרת, ממליצה לך לנסות למצוא את הזמן המתאים להעלות את הנושא לשיחה. (מומלץ אחרי סרט טוב, ערב רומנטי ובכלל לעשות את זה בתזמון נכון וללא הפניית אצבע מאשימה.
את יכולה להגיד לו למשל שאת מרגישה שהוא כבר לא נמשך אליך כמו פעם, שקשה לך עם זה שהוא לא חושק בך ולא מראה נכונות לסקס. תנסי לברר אם משהו מטריד אותו ותגידי לו שאת רוצה שתמצאו דרך לפתור כל בעיה כיוון שהוא חשוב לך ואת לא מוכנה לחיות איתו בלי תשוקה.
יש לא מעט יועצים טובים בתחום הזוגיות והמיניות.
אל תתפשרי על הסקס שלך (:
נשמח להתעדכן בהמשך, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על אורגזמותהגר28/10/2009שלום,בזמן אורגזמה ואחריה למשך חצי שעה נרגמות לי הרגליים,ידיים והפה...לא ברמה של חוסר תפקוד אבל "נמלים" חזקות!מישהו מכיר את התופעה אולי?האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלהגר
שלי פסטרנק כץ01/11/2009נתקלתי לא פעם בנשים שחשות תחושה של נימול ברגליים ובידיים אחרי אורגזמה טובה.
הגוף מבצע בזמן האורגזמה מעין ריסטארט לכל המערכות. זרימת הדם והורמונים שמציפים את הגוף ועל כל אחד ואחת העניין משפיע קצת אחרת.
יש נשים שפורצות בבכי, יש שמתפקעות מצחוק ויש שרצות מיד למקרר לחטוף משהו לאכול.
חצי שעה נשמע לי כמו זמן ממושך מדי למה שאת מתארת. יכול להיות שאת מאבדת תחושת זמן ונראה לך שעברה חצי שעה. כדאי שתבדקי טוב את עניין הזמן, ואם באמת מדובר בזמן כה ממשך אני מציעה לך להתייעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות בצל מחלת נפשאבי27/10/2009הי.
אנו נשואים כ3 שנים אחרי חברות של מספר שנים דומה, אשתי ואני בני 27.
אשתי נפגעה מינית בילדותה בהיותה כבת 10.
לאורך השנים הוזנחה מאד הפגיעה הזו למרות שהביטוי שלה היה באנורקסיה ובדיכאון קליני חמורים.
רק לאחרונה ולאחר הרבה מאמץ נפשי היא החלה לטפל בכך ע"י פסיכיטר (תרופות אנטי דכאוניות) ופסיכולוג קליני לטיפול פסיכולוגי במקביל.
אפשר להבין כמה השפעה יש לדברים על הזוגיות שלנו.
מבחינה רגשית היא מנותקת באופן כמעט מוחלט מרגשותיה - לא יודעת מה נעים לה או לא ומתי ואם בכלל... לא לומדת או מנסה להכיר את הצרכים הרגשיים שלי, לא מתעניינת ברגשות הסביבה, יחסים בין אישיים (עבודה וכו') לא מוצלחים מתקשה בלהביע ולקבל אמפתיה ועוד...
מבחינה מינית המגע הפיזי - שואף ל 0, יחסי מין בתדירות נמוכה (כ10-12 פעמים בשנה), זמן קיום יחסי המין מאד קצר ואם הוא מתארך היא מאבדת סבלנות - מה שכמובן מקצר אותו... היא לא סובלת מגע שפתיים על כל מקום בפניה - כולל נשיקה, לא מסוגלת בשום פנים לגעת באיזור איבר המין שלי ובסביבתו ברמת סלידה ממש. מעבר למגע ההכחי לצורך קיום יחסים כמעט ואין מגע - כל מגע אחר
הגעתי למצב שבו אני כבר לא בריא נפשית מעבר לחרמנות ולתסכול שאני מנסה תמיד לדכא (ודי מצליח לשמחתי/צערי) אני די מאבד את הסבלנות אל כל הסיטואציה.
חשבתי שמין מהצד יכול לשחרר את המתח הזה. ניסיתי - אכן מרגיע. אבל ממש לא מספק את הצורך בבת זוג.
לא רוצה לעזוב אותה.
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשוט בעל מדהים.
א'27/10/2009מישהו יכול לעזור לו כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי
שלי פסטרנק כץ01/11/2009הי אבי,
הסיפור שאתה מספר הוא אכן מורכב מאוד ולכן אין דרך שבה אפשר יהיה למצוא פתרון בשלט רחוק.
מעיון בדבריך אני מתרשמת שאתה בחור אינטיליגנטי ולבטח העלית את הדברים על הכתב כדי להוריד קצת עול מעצמך, לשתף אחרים ולשמוע תגובות מאנשים.
הסיפור שלכם הוא מאד לא פשוט ולכן ברור לכולנו שכדי לנסות לפתור לא מספיק להשתמש בכדורים נגד דיכאון אלא גם לטפל בבעיה מהשורש. יחד.
אתה לא כותב מה מצב מערכת היחסים ביניכם באופנים אחרים ולא מציין אם אתה אוהב את אשתך או פשוט לוקח אחריות מכיוון שאתה יודע מה עבר עליה בעברה. מצד שני אתה כן כותב שאתה לא מעונין להפרד ממנה.
לכן, רק יעוץ זוגי מקצועי מלווה בשיחות שלה עם פסיכולוג ושל שניכם עם הדרכה נכונה יוכלו להביא לפתרון מתאים. לא, לא יהיה פשוט אבל אין לי ספק שאם שניכם אוהבים אחד את השני ותקחו את הנושא ברצינות תפיקו הנאה גדולה כבר בדרך והיחסים הזוגיים שלכם יעמיקו גם כן.
אגב, מה היא חושבת על כל העניין? דיברתם על זה בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי 38 , מעניין וסוחף בנשואה בלבדnoyfb26/10/2009לא שחלילה גרושות אלמנות ורווקות ישראל לא "עושות לי את זה", אך היות ואני במסגרת שטוב לי בה (עד כמה שזה נשמע תמוה),
עדיין באופי שלי, אני הרפתקן שמחפש להנות מהחיים , ולהנות מ-2 העולמות, כל עוד אין נפגעים.
מחפש נשואה, בעלת אופי דומה לשלי, בעלת סקרנות מינית ורצון להנות משעות גנובות, בתדירות ביננונית עד נמוכה (או במילים אחרות פעם בשבוע שבועיים).
מישהי שיכולה להשאיר את כל ה"שיט" של החיים למשך שעה+ , ולהיות שוב אותה בת 22 מינית, שובבה, מסתקרנת ומעניינת במיטה ומחוצה לה.
כמובן שעדיפות לממוקמת באיזור המרכז.
אשמח לפידבק ראשוני ממעניינות
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשוט פתטי.
^26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפש ורשע
דן29/10/2009קצת שכל אוי אתה מטומטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 33 חטוב מעוניין להכיראופיר25/10/2009בן 33 חטוב אסטתי ונראה טוב מעוניין להכיר בחורה שניראת מצוין למטרת בילויים או סתם
קשר נחמד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח להכיר אותך.
נעמה28/10/2009מאיזה איזור בארץ אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני...אלעד .א.25/10/2009שלום אני בן 23, אני בחברתי מאוהבים מאוד ומקיימים יחסים מזה זמן רב אך לעיתים רחוקות מפני שיש לה חשק מיני נמוך ואני סובל מכך, אני מנסה לגרות ולפתות אותה בכל דרך אפשרית אך ללא תגובה מצידה היא מתחמקת ומתרצת תמיד, אך רק לאחר מסע שכנועים אנו מקיימים יחסים שבסופה היא נהנת ואף גומרת... אין לה תשובה ברורה לכך למה זה קורה לה אבל אני מרגיש שהיא לא משוחררת מספיק. אשמח לקבל ייעוץ ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלעד
שלי פסטרנק כץ01/11/2009בהחלט יכול להיות שהיא לא משוחררת מספיק ולכן לוקח לה הרבה זמן להגיע למצב שבו כל התנאים מצידה יתאימו לכך שאפשר יהיה לחתור למגע.
עובדה שתמיד היא נהנית בסוף. שיחות על סקס הן דבר חשוב לא פחות מהסקס עצמו. ככל שמדברים יותצר קל יותר להפתח ולהשתחרר.
תגיד לה שההית שמח אם את הפעם הבאה היא תהיה זו שתיזום ואם היא לא תיזום אתה מצידך לא תעשה שום דבר. נכון, זה קשה מאוד אבל אם תחזיק מעמד תגלה שהיא לא תוכל להתאפק יותר מדי ולבסוף תעשה את הצעד המשמעותי הזה. עצם הידיעה שבסוף תצליח לשכנע אותה פותרת אותה מהצורך ליזום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקיום יחסי מיןערן24/10/2009אשמח לדעת האם המצב הבא טוב או לא טוב ביחסי מין:
אחרי המשחק המקדים ולפני החדירה, אני מעביר ליטוף קל באיבר מיני.
השאלה שלי האם בחורה יכולה לסלוד מזה או להיות אדישה או דווקא להתלהב מזה?
מובן לי, שכל אחת והעדפות שלה, אבל האם באופן כללי זהו מצב מתאים או שמוטב לי להימנע מכך.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלערן
שלי פסטרנק כץ01/11/2009מכיוון שכל מי שכותב כאן הוא אנונימי לחלוטין אני מרשה לעצמי להשתמש בשאלה שלך כדי להבהיר משהו חשוב בתחום המיני.
כשאני קוראת שאלה כמו זו אני מבינה כמה חוסר בטחון יש לנו לפעמים עד כדי רמה שאנחנו מאבדים מהפשטות של הדברים, הופכים כל דבר פשוט למורכב ויוצרים בעיות מכלום.
אין מתאים ולא מתאים בסקס. יש נעים או לא נעים. אלא אם אנחנו מדברים על דברים באמת קיצוניים. המגע נעים לך אז מה הסיבה שלא תיגע בעצמך כשהיא בסביבה. אם תתנהג בחשש וחוסר בטחון זה גם מה שתשדר לבחורה ולכן כדאי שתעשה כל מה שעושה לך נעים כל עוד הוא לא פוגע באחר. מגע בעצמך לא אמור לגרום למישהי להרגיש אי נוחות.
ובמילים אחרונות, עוד לא שמעתי על גבר שלא מלטף את האיבר שלו לפני הסקס או תוך כדי , זה נורמאלי, כמעט כולם עושים את זה וגם אם לא , לך זה נעים וזה מה שחשוב בדיוק כמו שבטח יהיה חשוב לך שבת הזוג שלך תיגע בעצמה לידך וככה תוכל לגלות מה עושה לה נעים ולעשות לה בחזרה. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נפלא-סקס עלובמאיה24/10/2009טוב אז יש לי חבר כבר שנתיים.
הוא מדהים בכל התחומים..הוא שאפתן,מצליחן,עצמאי..הוא גם אוהב אותי
בטירוף ודואג להגיד לי את זה ולציין את זה בכל מיני מתנות קטנות של תשומת לב..אני אוהבת אותו וגם מעריכה אותו אבל הוא פשוט לא בן אדם מיני.אני לא אומרת שהסקס לא טוב אני אומרת שהסקס לא כלום! אנחנו יכולים לדבר ולצחוק ולהסכים כמעט על הכל אבל במיטה פשוט אין תשוקה..מבחינתו זה ממש לא דחוף שנשכב ,הוא יהיה מסופק באותה מידה אם אני ארד לו והוא יעשה לי ביד(כי זה מגעיל אותו לרדת)..אף פעם אין תנוחות אין טירוף אין בלאגן...ובתור בחורה מ-א-ו-ד מינית שמדברת על סקס בחופשיות ולא מתביישת להודות שאין דבר שמגעיל אותי במיטה ואין דבר שלא ניסיתי במיטה(מעבר לדברים המשלבים שתן וצואה)זה פשוט חסר!!!!
אני יודעת שזה אינטרנט וגם כשאני נהגתי לקרוא תגובות כאלו חשבתי שאולי הבחורה לא מושכת אבל העניין הוא ובאמת בלי להשתחצן רק למען הבנה טובה יותר של המצב עבורכם,אני נראית מצויין..לא עובר יום בלי שמתחילים איתי עשרות גברים בקיצור כוסית ממש..המצב הזה גורם לי לעיתים קרובות לחשוב על המשפט אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.. : \
שורה תחתונה..אני בקלות מסוגלת לראות אותו כבעלי מבחינת התקשורת המעולה שיש בינינו והאופן הנעים שבו החיים שלנו מתנהלים יחד אבל אני מוצאת עצמי לעיתים קרובות מתוסכלת מזה..לפעמים ממש בא לי לבכות מרוב שחסרה לי תשוקה בחיים.(יותר כמו 4 שורות תחתונות)
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
רציני25/10/2009יש מצב לשוחח?
אשמח אם תצרי איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחתני איתו ותחזיקי מאהב
אורית129/10/2009זה הפיתרון האידיאלי בשבילך מאחר ובשלב מסויים בחיי הנישואין כמות ותדירות הסקס אוטומטית מתמעטים (מכל הסיבות האפשריות) ועם המאהב זה לעולם לא יקרה...מה שכן עם המאהב לא תוכלי להגיע לשיחה ואהבה כמו עם הבן זוג שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה את מדברת ומזבלת את המוח
ללא שם29/10/2009מי שאוהב /ת סקס יאהב /תאהב בד'כ סקס בתדירות שהיה רגיל/ה אליה גם במשך שנות נישואים ארוכים.
דוקא הנושא של סקס לעומת כל התכונות הטובות האחרות הוא אקוטי ועלול להרעיל את הנישואים ולקלקל הכל מאהב זה לא פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
שלי פסטרנק כץ01/11/2009מה שאת מתארת באמת נשמע מאוד מתסכל.
למצוא מישהו שהתקשורת איתו נפלאה והוא בן אדם מיוחד שאפשר לראות בו בן זוג לחיים ולגידול המשפחה ואז לגלות שהסקס איתו משעמם כמו מנת פלאפל יבשה בלי סלט וטחינה..
אבל, ויש כאן אבל די חשוב.
אם את באמת מתכוונת לכל מה שכתבת ובאמת רואה בו האיש של חייך אני מאמינה שבדרך נכונה כנה ומרתקת תוכלי להביא אותו ואת שניכם למקום הזה שכולו סקס מלא תשוקה.
השאלה היא עד כמה לשניכם הנושא הזה חשוב.
יש אנשים שהמין לא מאוד חשוב להם אבל אני מאמינה שלכל אחד יש צד תשוקתי מסוים וכאשר הוא מגלה אותו הסקס מקבל מקום חשוב מאוד כי הוא הופך לחוויה מענגת במיוחד ובינינו, מי לא אוהב תחושת של עונג? (:
ובכל זאת, אם אחרי נסיון אמיתי לא תצליחי להדליק אותו כמו שהיית רוצה תצטרכו לפתוח את הנושא לדיון כנה וחברי. לא הייתי מוותרת מהר כל כך על בן זוג בעל איכויות כפי שציינת אך לעומת זאת לא הייתי מוותרת על סקס איכותי למען זוגיות מכל סוג... אכן, דילמה קשה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)