מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ציבוריבנימין11/06/2009
שלום רב.
אני ואשתי נשואים כבר 8 שנים, יחסי המין שלנו נהדרים והכל היה על מי מנוחות.
לפני כמה שבועות היא הגיעה עם בקשה קצת מוזרה: סקס במקומות ציבוריים. מצד אחד זה מגרה, לא אכחיש, אך היא מתכוונת למקומות הומי אדם כמו קניונים ופינות רחוב. אותי זה מביך, מה לעשות? איך לסרב בלי לפגוע ברגשותיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנימין היקר...
DD11/06/2009נראה לי שאין אדם שמכיר יותר טוב ממך את אישתך ואתה אמור לענות על תשובה זאת לבדך.
אבל.... בכל אופן.
דרך אחת זה פשוט לומר לה שזה לא עושה לך את זה ואתה לא כ"כ מעוניין.
דרך שניה היא פשוט לנסות פעם אחת ואם היא תראה שאתה לא מתגרה מזה ולא עומד לך או שאתה לא נהנה, היא תבין לבד!
משהו נוסף, יכול להיות שהיא מאוד מעוניינת לעשות סקס במקום ציבורי ובפנטזיה שלה זה ממש מגרה אותה, אבל ברגע שהיא תגיע לרגע האמת היא תבין שזה הרבה פחות מגרה ממה שהיא פנטזה בראש.
אני במקומך הייתי מנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה נסיון
אנונימי13/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כותבת כתבה על הנושא.
הדס13/06/2009אם תסכים להתראיין (אפשר בעילום שם) אני אודה לך מאוד. בבקשה צור עמי קשר
תודה רבה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה המייל שלי
הדס13/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטואציה מעניינת
שלי פסטרנק כץ24/06/2009בקניונים ובפינות רחוב יכולים לא רק לתפוס אתכם אלא גם להטריד ולהתלונן עליכם ולכן כדאי למתן אותה ולהסביר לה שזה אולי מדליק אך יכול לגרום למשהו שהיא לא באמת רוצה שיקרה.
מצד שני, אפשר לצאת לטיול עם שק שינה ואוהל ולעשות סקס במקום נידח בשעת ערב מאוחרת בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמים. גם אם מישהו יראה אתכם יהיה זה מישהו שלא מכיר והגירוי יהיה מהסוג המרגש והפחות מביך.
אפשר בתוך הים במקום מרוחק להוריד רק את החלק התחתון של בגד הים ולהשתעשע בלי שאיש יבחין במה שקורה מתחת למים. כך היא תרגיש שאתה לא פוסל לגמרי את מה שמדליק אותה.
בעיני זה נחמד שיש לך אישה הרפתקנית ולא משעממת.. נסה לזרום איתה בהתאם לגבולות שלך.
* אפשר גם סקס מטורף במיטה תוך כדי שימוש בדמיון של שניכם בו אתם מתארים בקול מצב שהייתם רוצים להיות בו. אם לומדים לעשות את זה טוב אפשר להגיע למקומות מטורפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאני10/06/2009
אני ובעלי זוג דתי אנחנו נשואים 4 חודשים. לפני החתונה לא שכבנו אך לא שמרנו נגיעה(נשיקות וכו')
מאז שהתחתנו אנחנו מנסים לשכב, לבעלי עומד והוא גומר כשאנחנו שוכבים אך יש לנו בעיה כשאנחנו שוכבים האיבר מין לא נכנס עד הסוף , בעלי צריך להחזיקו על מנת שלא יחליק ,אני לפעמים שמה חומר סיכה אך זה מחליק וגם עכשיו בלי חומר סיכה הוא מחליק מההפרשה הטבעית שלי.
לפי מה שנראה לי האיבר מין של בעלי לא נכנס עדיין למקום הנכון ,בעלי גומר אך חלק מהזרע נשאר בחוץ על האיבר מין שלו.
האם מצב זה נפוץ אצל דתיים??? מה עושים?כי זה מדאיג אותי מאוד!!! תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לעבור את המחסום הזה
עמית10/06/2009מה שנקרא בשפת העם קרום הבתולים, אחרי שעוברים את המחסום - דחיפות חזקות של איבר המין הגברי פנימה, יכול להיות שזה יכאב, אולי גם דימום, בפעם הראשונה בלבד, אבל אחרי זה זה יהיה יותר קל,. לכל הבנות זה קורה, יותר קשה פחות קשה, יותר כואב פחות כואב, אבל עוברות. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
13/06/2009מצד אחד יתכן כי זה באמת קרום בתולים, מצד שני, יתכן שפשוט בעלך סובל מתופעה הנקראת זקפה חלשה. מצב זה אכן גורם לבעיות כמו שאת מתארת.
לעניות דעתי, הטיפולים בזקפה חלשה הם בדרך כלל כדורי ויאגרה ודומיהם.
אני ממליצה לך לבקש ממנו לפנות לסקסולוג, או לאורולוג ולבדוק האם הוא צריך כדורים או טיפול אחר בזקפה חלשה.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדתיה
אנונימי13/06/2009לדעתי לבעלך הפין לא עומד מספיק ולא קשה דיו לחדור לנרתיקך נסי לעזור לו ע''י מציצות וחירמון אולי זה יעמיד לו יותר והוא יצליח לחדור לפות.במידה ולא, גשו ליעוץ.
המסקנה היא שצריך להתנסות כחברים ולא רק כנשואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת.יעל09/06/2009היי,
אני בת 18 וקיימתי יחסי מין הפעם הראשונה לפני כשנה עם החבר הקודם, זה היה תקופה קצרה וכאב לי מאוד לכן לא יכולנו להגיע לשלב של הסיפוק המיני. לאחר מכן קיימתי יחסי מין עם עוד שניים ואיתם הכל הלך בסדר ( ללא כאבים - סקס מלא) אך גם איתם לא גמרתי. חשבתי שמפני שאיתם זה היה רק קטע חד פעמי אז אולי מפני תחושת האי נוחות לא יכולתי להגיע למצב של גמירה. אבל היום יש לי כבר חודשיי חבר שאני ממש אוהבת ומרגישהאיתו הכי בנוח. אנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע ואני אף פעם לא גמרתי עדין.
לעומת זאת מאוננו אני גומרת.
רציתי לדעת מה הסיבה שבסקס אני לא גומרת\? האם יש אצלי בעיה? ומה אפשר לעשות?
מפני שגם אותי זה מבאס וגם את החבר ומעלה אצלנו שאלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעיצה...
DD09/06/2009תאריכו את המשחק המקדים בכדי שגם את תוכלי להגיע לסיפוק.
תתני לו להשקיע בהנאה שלך ורק אחרי שגמרת לפחות פעם אחת תתני לו להיכנס.
דרכים אפשריות:
1. שירד לך.
2. שימוש ב rocket pocket.
3. שימוש בחומר סיכה בכדי שיהיה לך יותר נעים ובכך תוכלי לגמור יותר מהר.
אבל אני חושב שאת צריכה להיות משוחררת יותר במהלך קיום יחסי המין ולאפשר לעצמך לגמור ולא לחשוב רק על זה שאת רוצה שגם הוא יהנה.
תאמיני לי שהוא נהנה מאוד מלספק אותך (רק תאפשרי לו לעשות זאת).
יש עוד הרבה מאוד דרכים, רק צריך להיות קצת יצירתיים.
DD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיך שקוףחן08/06/2009יוצא לי שפיך שקוף בקצה של הכיפה של הזין מה זה בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחן
שלי פסטרנק כץ09/06/2009זהו הנוזל הראשוני שמוביל יחד איתו את הזרע כשהזרע יוצא.
כדאי שתדע שגם הנוזל הזה מכיל בתוכו לפעמים זרעים כך שלא כדאי לקרב אותו לפתח הנרתיק של הבחורה בלי קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת שתן בזמן קיום יחסי מיןדנה07/06/2009אני בת 18, אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי בעקביות ואני נורא נהנת. בזמן האחרון, לפני שאני מגיעה לגמירה אני מרגישה שאם הוא יפסיק אני אשתין עליו, ואם בטעות הוא זז ואיבר המין יוצא, אני משתינה. איך אפשר לטפל בזה? גם כשאני נוהגת ללכת לשירותים לפני קיום יחסי המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשאלה היא
שלי פסטרנק כץ09/06/2009האם באמת מדובר בשתן או בגמירה נשית..
מכיוון שאת לא יכולה לדעת אני מציעה להתייעץ עם רופאת נשים ולבדוק.
יתכן ששריר רצפת האגן שלך חלש ולכן את סובלת מבריחת שתן.
זה קורה לך גם במשך היום? כשאת מתעטשת? כשאת מתפרצת בצחוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכבותליאת07/06/2009שלום,
האם יש איזשהן עצות כיצד להשתחרר מעכבות בסקס?
אני ממש הייתי רוצה להיות משוחררת ומעוררת כמו שבנות אחרות אבל אני מתביישת ועצורה
זה מטריד אותי גם כי הייתי רוצה לעשות טוב לחבר שלי וגם כי אני יודעת שאני מפסידה הנאה גדולה.
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליאת
שלי פסטרנק כץ09/06/2009יעוץ חד פעמי אצל סקסולוג/ית אפילו טלפונית יכול להיות התחלה נפלאה כדי לתת לך כיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שלי ו...
ליאת09/06/2009את אומרת שניתן לפתור את זה בשיחת טלפון אחת, או שיש מקום לטיפול?
מה הפרוצדורה של שיחת טלפון-זה בתשלום, כיצד מסדירים את זה?
האם במקרה במקרה את יודעת אם דרך קופ"ח לאומית יש סיבסוד לסקסולוגיה ואם זה נכנס לתיק הרפואי?
המוווווווון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהבן06/06/2009
שלום שמי רועי ויש לי איזה בעיה שאני ישמח אם תוכלי לעזור לי אני בן 24 שכבתי עם כמה בחורות בחיים ותמיד היה לי חזק לעוד ועוד, הכרתי מישהי לא מזמן והיא חולת סקס רצינית ואין לי בעיה עם זה ,פשוט תמיד אחריי המספר הראשון{שגם זאת בעיה שלוקחת מהר יחסית פעם הייתי יכול למשוך והפעם אני לא מבין מה הולך} איך מושכים תעניין הזה ?? והבעיה הרצינית שאני לא מבין איך זה שפתאום לא עומד לי אחריי המספר הראשון מה אני אמור לעשות בבקשה כל דבר אני יעשה בשביל זה , היא רוצה לנסות תנוחות אחרות ולא עומד לי אני משתגע ,רק אחריי שאני גומר פעם ראשונה וממשיך כמעט בלי חשק עד שהחשק חוזר שוב אני גורם לה לגמור..!! תודה מראש רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרועי
שלי פסטרנק כץ09/06/2009
לגבר לוקח בדרך כלל קצת יותר זמן עד שהוא יכול להתחמם לפעם השניה אם בכלל.
מכוון שעד עכשיו היית עם בנות זוג שאינן מתלהבות מסקס, יכולת להרגיש את החשק שוב מחדש.\
כשאתה נמצא עם מישהי שאוהבת סקס ורוצה עוד לפעמים הגוף פועל בצורה הפוכה.
בתת המודע שלך אתה יודע שהיא רוצה אותך ואתה לא צריך להתאמץ לשם כך. לעומת הפעמים הקודמות שרצית לנצל כל הזדמנות כל עוד הן בעניין.
תסביר לה שאתה זקוק לזמן מנוחה של כמה דקות כדי להתעורר מחדש. בזמן הזה אפשר להתלטף, להביא משהו לשתות, לעשות מקלחת משותפת, או מסאג' מעורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רועי09/06/2009אני מבין אותך ותודה ,אבל שאלה מה אפשר לעשות בקשר לזקיפה שיעמוד אחריי שאני גומר פעם ראשונה אם יש משהו שממשך תעניין, משהו טבעי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגרות אותו יותר
עמית10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
אנונימי10/06/2009שתמצוץ לך את הזין ותראה איך היא יודעת לטפל. שתעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת שוגרניר06/06/2009היי :)
לאחרונה נחשפתי לרעיון של שוגר דדי, והוא די מצא חן בעיניי. לא כי אני בגיל המתאים - כולה בן 30 - אלא כי אני באופן טבעי ביישן בצורה שמונעת ממני להכנס למערכות יחסים כיפיות. לשמחתי, הביישנות הזו לא מנעה ממני להצליח בעסקיי, אבל זה באמת לא מספיק לחיים שמחים.
מצד שני, אני גם לא בנקודה בזמן שאני מחפש את הקשר הכי מחייב בעולם. אני מניח שמה שאני מחפש הוא בחורה צעירה ויפה שאוהבת לבלות, לרקוד, ובכלל לחיות את החיים הטובים, שתרצה לעזור לי לצאת מהביישנות הזו שנקלעתי אליה, בתמורה לעזרה בכל תחום שתזדקק לו - לימודים, דירה, וכו'.
אם מישהי מעוניינת ומתאימה, אשמח לשמוע ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחפשת תמיכה נראית מצויין מצויין מת"
מחפשת תמיכה28/07/2009לבילויים והנאה כבוד הדדי ואיכות לקשר קבוע לא מחייב
עם גבר נאה בעל אמצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אני מחפשת תמיכה נראית מצויין
מחפשת תמיכה28/07/2009בילויים והנאה כבוד הדדי ואיכות לקשר קבוע לא מחייב
עם גבר נאה בעל אמצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט משתגעתכמעט 1606/06/2009אני פשוט משתגעת מחרמנות ואני ממש צריכה סקס ממש
הבעיה היא שני ממש ביישנית ואפילו לא התנשקתי באמת עם בחור
ואני ממש ממש צריכה ואין לי מושג איך להתחיל מה מי מו
מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש פיתרון זמני מעולה
שי08/06/2009נשמע לי שאת ממש לא מוכנה עדיין לסקס . אני מציע שתחקרי את עולם העינוג העצמי - כלומר תאונני כאילו אין מחר .תני לדמיון שלך לעוף זה יפתור זמנית את בעיית החרמנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 16
שלי פסטרנק כץ09/06/2009לפעמים החשק לסקס נובע מרצון לתשוקה ומגע.
לא הייתי מציעה לרוץ קדימה לסקס. לכי שלב שלב.
מה עם להכיר מישהו מבית הספר? מחוג שאת משתתפת בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת בין סוגי האורגזמות.....כמעט 1606/06/2009למשל כשאני מפנטזת אני מרגישה כמו חשמל וזה גורם לי לזוז כמו מטורפת וזה נשמע לי יותר אורגזמה מאשר כשאני מאוננת ואז זה תחושה של פורקן ורטיבות אדירה מה זה מה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבלבלת גם אותנו (:
שלי פסטרנק כץ09/06/2009
כשאת מפנטזת מתי?
בלימודים? בעבודה? במיטה?
יכול להיות שבזמן הפינטוז את מרגישה גירוי תשוקתי חזק שגורם לחשמל בגוף כמו שאת מתארת וכשאת מאוננת את מגיעה לפורקן של אותה תשוקה. זו האורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום טוב לכולם :)06/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרthank you!!!!
DD07/06/2009and have a nice week!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייבת עזרה!!!!לירז05/06/2009אני בת 20 וחבר שלי בן 24,
עד לפני חודשיים בערך הייתי גומרת כמו גדולה.
ואני לא יודעת מה קרה פתאום!!!
אני עם חבר שלי כבר שנה ואוהבת אותו בדיוק באותה רמה אם לא יותר..
אז מה קרה לי?? למה אני לא מצליחה לגמור??
אני מגיעה לרמות מדהימות של הנאה אבל לא גומרת...
(וזה קצת עצוב לחבר שלי...)
מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללירז
שלי פסטרנק כץ09/06/2009יכול להיות שמשהו השתנה בתקופה האחרונה?
מעבר דירה? ריב משפחתי? משהו אחר שמטריד אותך בחיים באופן כללי?
לפעמים דברים שלכאורה אינם קשורים משפיעים מאוד על היכולת שלנו להרפות את הגוף לחלוטין ולהגיע לאורגזמה.. תחשבי על זה.
בכל מקרה, זה תקופתי ועובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסבני01/06/2009היי אני צעיר סקסי חמוד שרירי שאוהב לפנק בלי סוף פתוח לכל... זמין בפל 0549260060
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה חי בסרטים, אחי.....!!!
עידן04/06/2009מי תתקשר אליך בכלל...???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת חשקלירום01/06/2009שלום.
לאשתי יש ירידת חשק לסקס שהחמירה מאוד בשנים האחרונות (אנחנו בני 40 )
אני לא מצליח לשכנע אותה שהיחסים הירודים בינינו קשורים לירידת החשק שלה לקיים יחסי מין.
היא מאשימה את כל העולם ומתנהגת כאילו נתפסה בגנבה ונכנסת כל הזמן לעמדת התגוננות .
היא נכנסת למסלול של שקרים ולא מוכנה להודות בבעיה ומאשימה אותי בירידת החשק שלה וכנ"ל בכל כשלון טיפולי היא מוצאת שזה לא מתאים לה או מאשימה אותי בכל כשלון כזה או באי שיפור המצב .
איך ניתן לשכנע אותה שהיא לא אשמה בכך והיא צריכה להודות שכך המצב ושניתן לשפר את המצב .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע מתסכל במיוחד
שלי פסטרנק כץ02/06/2009עושה רושם שאתה באמת מתאמץ ורוצה שיהיה לשניכם טוב וזה מתסכל במיוחד כשהפרטנר מתחמק מעזרה.
יכול להיות שהיא מוטרדת מכל מיני דברים.. יש נשים שאחרי לידות מרגישות חסרי בטחון בגוף שלהן ולא נוח להן במיטה. תן לה להרגיש שאתה אוהב אותה וחושק בה למרות החיסרון בסקס.
נסה להפתיע אותה בזמן איכות משותף מבלי שיוביל לסקס.
קבע איתה פגישה בבית קפה, תסתכל לה בעיניים וספר לה כמה היא חשובה לך.
ספר לה כמה אתה אוהב לראות אותה כשהיא מאושרת.
שאתה מרגיש שהיא מתרחקת ממך וזה גורם לך להרגיש בלתי מחוזר
לך אתה ליעוץ אישי וודאי תקבל טיפים טובים שיגרמו לה לראות את השינוי שחל בך ויגרמו לה לרצות להצטרף אליך לחוויה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן שאלה גדול-תחילת קשר.אגם31/05/2009היי :] אני יוצאת עם בחור כבר מעל חודש וחצי בערך,אנחנו לא מדברים כל יום אלא מידי פעם,או שהוא שולח הודעה אלי בואי ניפגש ואני זורמת עם זה,או שאני שולחת לו בדרך כלל הוא יוזם את הפגישות ..
כשאנחנו נפגשים אני מרגישה חיבה אליו יש כימיה והכול טוב, אני מרגישה נאהבת שאני איתו אבל לא בלעדיו הוא לא חושף רגשות, ואף נוטה להחמיא אלא פשוט מתיחס אלי יפה,בעדינות ולא מחפש לגעת בי כל הזמן..כמו רבו הבנים היום.
השאלה היא כמה זמן אפשר למשוך ככה קשר? סוג של חוסר וודאות לגבי ההמשך, אציין אני בת 18 הוא 19, ..אני מוצאת את עצמי בקשר טוב אבל אבודה..כי זה לא מוגדר ,מה עושים?ואיך לדבר איתו או לעלות את הנושא בצורה עדינה וטובה ? כי כרגע אני פשוט מפחדת לעלות את הנושא ואולי לאבד אותו ?..
אשמח לייעוץ בכך,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראגם שלום
DD01/06/2009במילים אחרות את אומרת.. אני מאוד מחבבת את הבחור אך הוא מתקשר אליי מדיי פעם ורק כשנוח לו ואנחנו נפגשים רק כשנוח לו.
בתור גבר – זה ממש נחמד שאתה יכול לקבוע להיפגש מתי שבא לך, לעשות משהו שנוח לשניכם ולא להיות מחויב כאחד. קשר לא מחייב זה ממש כיף ונוח וכל גבר היה רוצה בזה בגיל 19, אני ממש לא מאשים את הבחור.
אם את רוצה לדעת אם הקשר הזה בא מהלב והוא אמיתי, את צריכה לקיים את המפגשים הללו, אבל להשקיע בזוגיות ובביחד ולא במיניות. ככה את בעצם תבחני אם הוא בעיקר מעוניין בסקס ובחירמונים או בקשר עצמו.
כוריוז – אני ואשתי התחלנו ככה. בהתחלה ידידים, אח"כ יזיזים בלי קשר מחייב, בהמשך חברים וכיום נשואים. גם לי ולאשתי הייתה את אותה בעיה בלמסד את הקשר בין יזיזים לחברים.
משהו אחד עיקרי נשמע קצת מוזר בקשר והוא החוסר תקשורת מצידו בימים שאתם לא נפגשים.
ככל שתדברי איתו יותר, תוכלי להבין אם הוא מעוניין בקשר מחייב או לא.
מצטער שאני לא מספר איך בדיוק הפכנו את הקשר שלנו מיזיזים לחברים (זה יכול לחשוף את זהותי {למי שמכיר אותי}).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ02/06/2009זו בדיוק הדילמה בתחילת קשר...
האם את כן חושפת רגשות?
האם את כן ברורה עבורו?
האם הוא יכול לנחש מהתנהגותך שאת מעוניינת בו באופן רציני?
אם התשובות על שאלות אלו הן שליליות הרי ששניכם נמצאים באותו המקום.
נסי להוביל בעצמך את הקשר. נסי ליזום נסיעה יחד ליום ארוך.
הים הוא מקום נפלא להפוך קשר רדוד לרציני יותר. האווירה הרומנטית, הקירבה, השמש, כל אלו מוסיפים חן לשניקה ראשונה ולחיבוק שאומר ... מכאן ועד עולם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,!!
אגם04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)