מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטליעקב20/04/2013
שלום. אני לוקח רסיטל של עשרים מיליגרם האם יכול לקבל כל תרופה לטיפול מיני כגון ויארה וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל - תגובה
ד``ר יעקב חרמון21/04/2013שלום לך יעקב
השילוב אפשרי..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדודי שינהפזית20/04/2013
שלום רב,
אני משתמש בתרופה זיפרקסה שעוזרת לי לישון, אבל אני עולה במשקל, איזה שמות של תרופות יכולות לעזור לי לישון טוב בלילה ולא לעלות במשקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון21/04/2013שלום אבי
לזיפרקסה השפעות נוספות מעבר לשינה..
צריך לדעת מהן המטרות שבעטיין אתה מקבל התרופה..
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותדני20/04/2013
ניסתי ציפלקס,רסיטל,מירו,וולבוטרין ויפאקס,כלום לא עוזר לי הפסקתי עם כל התרופות לחלוטין,האם יש עוד תרופות שצריך לנסות,הפסיכיאטר שלי אומר שאין עוד מה לנסות הוא אומר תפסיק וזהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות - תגובה
ד``ר יעקב חרמון21/04/2013שלום אבי
ממה אתה סובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לעשות
דני22/04/2013סובל קצת מחרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם.19/04/2013
ע
לפי ממצאים של מחקרים עדכניים ,אילו תרופות הטובות ,נגד אי שקט ,דיכאון, וחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013ממשפחת SSRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בים המלחלימי19/04/2013
נוטלת אביליפיי, אדרונקס ולמקיטל, במגמה של הורדת אדרונקס ולמיקטל כרגע לאחר ייצוב מצב רוח ולאחר מכן לקיחה של SUPER SAME
האם מותר לי להשתזף בים המלח בידיעה שלוקחת את אותן התרופות?
האם לא מגביר כתמים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בא לכם לענות אולי??
לימי24/04/2013בבקשה!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שיש עם זה בעייה מיוחדת
שמוליק24/04/2013שלום לימי.
זה מה שנראה לי על סמך אינטואיציה אישית בלבד.
ביום שישי אני אהיה אצל הפסיכיאטרית שלי. אני אוכל אולי לבדוק האם צדקתי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
לימי24/04/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקתי
שמוליק26/04/2013אכן.
הפסיכיאטרית אמרה שאין עם זה שום בעייה.
תהני.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה.19/04/2013
שלום דוקטור
נכון שלכול חולה יכול להתאים תרופה שונה ,ללא קשר לשנות וותק,ולכול תרופה יש את המיוחדות שלה,
רציתי לדעת בקשר לציפרלקס,לפי ניסיונך , מה מיוחד בו ,במיוחד לחולה שסובל מדיכאון וחרדות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013תרופה חדשה יחסית
עובדת מהר מתרופות נוגדות דיכאון אחרות
נחשבת בטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולימיהמיה19/04/2013
שלום
איזה כדור מומלץ לבחור עם רקע של בולימיה בהפוגה אבל כעט יש דיכאון וחרדה בינוניים?
כדור אשר בוודאות לא גורם לתיאבון מוגבר עקב הפחד העצום לעלות במשקל.
היה ניסיון בכדורים שהעלו במשקל בינהם: פריזמה, רמוטיב, ויפאקס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולימיה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013לדעתי סרנדה (לוסטראל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדנה לי.19/04/2013
דוקטור שלום
לבעיית אי שקט שמשפיעה כמובן גם פיזית על הלב ועוד ,אם ביכולתו של רספרידל
לבטל את האי שקט ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדנה לי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013לא בטוח, זה תלוי מה מקור האי שקט ...
רספירדל יכול להוביל לירידה של לחץ הדם ותופעות גופניות נוספות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובתך חשובה.19/04/2013
שלום דוקטור . השאלה באה אחרי שנוסו תרופות אחרות ,ודברים נוספים.
1איזה תרופה לפי ניסיונך
מ- מייצבי מצב הרוח
יש לה את הסיכוי לטפל בדיכאון וחרדות
2 וכן בכדורי נוגדי הפסיכוזה ,איזה כדור יש לו את היכולת לטפל בדיכאון וחרדה.
תשובתך חשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתך חשובה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור21/04/2013שלום רב,
מבין מייצבי מצב רוח שונים, ליטיום, הוכח כיותר יעיל לטיפול בדיכאון בייחוד במידה וניתן כתשיר נוסף מחזק לתכשיר נוגד דיכאון.
בין נוגדי פסיכוזה השונים : לסרוקוול השפעה מטיבה במקרים של דיכאון עמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מ.19/04/2013
שלום
אומנם נסיתי תרופות רבות ,שאלתי למה כפי שקראתי ש- אדרונקס לא ניתן לטיפול בדיכאון כקן ראשון, אלה לאחר שנוסו תרופות אחרות , מה הסיבה
זאת מסיבה בריאותית ,כלומר אפשרות שהתרופה יותר מזיקה משאר התרופות??
או תרופה פחות יעילה לדיכאון משאר התרופות החדשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה. מצאתי למה נכתב כך על התרופה
.19/04/2013הבנתי שעשו מחקר גדול על כל המחקרים שנעשו על אדרונקס
והיגעו למסקנה הזאת שהיעילות פחותה בטיפול בדיכאו .
בכול אופן תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור21/04/2013שלום רב,
יעילות של אדרונקס היא שרויה במחלוקת , כך מבחינת המחקר וכך גם על פי הניסיון הקליני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שלי חולת סזופרני בחול בהוסטלאולגה18/04/2013
שלום אמא שלי נמצאת בהוסטל לפסיכים בברית המוצעות יש לה סזופרניה. אחרי מות של אבי התבר לי שחל מהדירה שייך לה. בית משפט שם קבע שהיא לא כשירה. כרגע אופוטרופוס שלה הוסטל. היא שלחה אותי לבד לישראל בגיל 17 לא רצתה לגדל אותי הרביצה לי ו לאבי ו גרמה למותו. אני לא אזרחית של ברית המועצות בארץ אין לי בית ו אני גוררת תאור אקדמי. אני רוצה לקבל את חצי שלה של הדירה היא לא תחזור לדירה קרובים של אבא שלי אמרו שפסיכיאטר אמר שהיא תשאר בהוסטל. אני לא רוצה לנסוע לברית המועצות לא רוצה לראות אותה היא שברה דברים בבית לא רצהת לטפל ביב ו לא באבא גזלה כספי ו הכל. אם יכול למצוע פסיכיטר מה מוצא שלי שיכול לפנות לבית משועים בברת המוצעות כדי לקבל את החלק של הדירה . אני כאן לבד יש לי הפרעות קשב מתקשה להתפרנס אבל אני מתפקדת אין לי סזופרניה לא מקבלת טיפול אצל פסיטר. אמי השטלתה על הדירה אבא ירש לי דירה הורים היו גרושים. היא רצת שהוא ימות שגרתי איתם עד גל 17 ידעתי שאמא לא בסד אבל ישפזו אותה רק אחרי מות אבי חיכו שאני יקח אותה לישראל. נוטריון אמרה שצריך לעשות משפט בברית המוצעות כדי לקבל חלק של דירה אבל אני לא רוצה לנסוע לשם אני בארץ יותר מ20 שנה. מאוד היה עוזר לי אם היה עונה לי פסיכאטר ממוצע שלי( אני מבינה עיברית אבל שמכיר חוקים בברית המועצות איך לפעול שם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שצריך משפטן
שמוליק19/04/2013שלום אולגה.
קודם כל הסיפור שלך בהחלט נוגע ללב.
לא הצלחתי להבין מדברייך האם הדירה נמצאת בברית המועצות או כאן בארץ, אבל האינטואיציה שלי אומרת שהדירה נמצאת בברית המועצות.
אם אני צודק, אז ההגיון אומר שאת כל הפעולות צריך לעשות שם; צריך להוציא צו ירושה כדי שיהיה אפשר לממש את זכויותייך על הדירה, ואח"כ צריך לבקש צו שיאפשר למכור את הדירה.
אני מניח שיהיה אפשר לעשות את כל הפעולות האלה באמצעות עורך דין.
בכל אופן, נראה לי שצריך לפנות לעורך דין. מדובר בסוגייה משפטית.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני יכולה למצעו פסיכיארטר כאן
אולגה20/04/2013שמוליק שלום תודה על תגובה מהירה. הדירה נמצאת בבלורס עיר מינסק. אני חושבת של אצלי בנתים אין סזופרניה אני לא לוקחת תרופות יש לי הפרעות קשב , חרדות אבל אני ל מתפקדת לומדת באוניברסיטה ו עובדת. את אמרת שצריך לפנות לעו"ד בבלורס . אני דרשתי את חלקי באמצאות מסמכים נוטריונים ששלחתי אותם לחול דרך איזה אישה מהארגון יהודי שאבא לפני מותו ביקש שתדג שהדירה ישיהיה שלי. אבל אני לא רוצה לנסוע לבלורס אני נמצאת בארץ יותר מ20 שנה אין לי אזרחות של בלורס. ו אני נוראה פוחדת שיקרא לי שם משהו אני לא רוצה ללכת לבית משועעים לבקר את אימא שלי אני לא רוצה לראות דירה של ההורים שלי אמא שלי עשתה שם שריפה. חשוב לי הכסף אבל אני חוששת שנסיעה ידדר דר אותי נפשת. אם אני יכולה לפנות פה לפסיכיאטר מהמוצע שלי שהוא יתכתב עם פסיכטר של בית הפסיכים שם ו שיסביר לו שאמא שלי קיבל חלק בדירה בגלל ששלחה אותי בגיל 17 לבד אילו הייתי שם הייתי ירושת את דירה או היא היתה הורגת או כמו הרגה את אבא. אני חושבת אם כדי לי בטפון לפנות לבית משוגעים שלה ו להסביר.? כי אני שלחתי לנוטריון שם מכתב לפני שבית משפט קבע לאמא הישפיות ו נוטריון קרא אותו ו לא נתנה לאמא שלי לעשות צעדים משפטים. הייתה תקופה שאמא שלי הייתה בבית משועים אחר ו התקשרו אלי מגיונט ו אמרו פסיכאטר מוכן להשאיר אותה בבית משועגעים אבל הוא רוצה חצי מהדירה. אם יש תקשורת ביון ארגונים פסיכיטרים אם בלורוס מינסק אם פסיכיטר במדינה אחד יכול לבקש מה פסיכיטר שם? יש 2 אופציות או לחקות עד שהיא תמות או לעשות משפט? מה את מציע ? עד איזה גיל היא יכולה לחיות עד איזה גיל חיים סזופרנים היא בת 67 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שמוליק22/04/2013שלום אולגה.
אם אני הבנתי נכון, אז הבעייה היא שמכיון שאימך איננה כשירה משפטית, אז לא ניתן למכור את הדירה. לצורך זה, צריך להגיש תביעה למכירת הדירה ולחלוקת הכספים.
נראה לי שלא צריכה להיות שום בעייה למנות מישהו שיעשה את זה עבורך מבלי שתצטרכי לצאת מהארץ.
בכל אופן, זו עניין משפטי, וצריך בשביל זה עורך דין (או אולי נוטריון), והוא יכול להעריך כמה זמן זה יכול לקחת ומה הסכויים להצליח, והאם עדיף לחכות.
אני ממש לא מבין בזה יותר מדיי.
בהצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוחלת החיים לאישה עם סזופרניה
אולגה22/04/2013שמוליק שלום תודה על תשובה. מישה מטפל לי בעיננים שלי עם הדירה לא מוכן לעשות משפט. בקיצור אין מישה ייעשה את זה בחול. אמא שלי היום בת 67. אני קראתי באינרנט שאנשים אם סזופרניה חיים פחות מאנשים בלי סזופרניה. מה תוחלת החיים לאישה עם סזופרניה חוץ מיזה יש לה ביעיות בלב היו 2 התקפי לב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלה שממש מיועדת לרופאים
שמוליק22/04/2013שלום אולגה.
אם מי שמטפל בעניין הדירה בחו"ל לא מוכן ללכת על הליך משפטי לחלוקת הדירה, אז אפשר לקחת מישהו אחר, אבל בכל אופן, צריך להפעיל שיקול דעת. אני מאמין שהוא רוצה בטובתך, וכנראה שכפי שהוא מכיר את העניינים - זה הולך להיות פשוט, וזה עלול לגרור הוצאות.
השאלה שלך על תוחלת החיים, היא שאלה שבאמת מיועדת לרופאי הפורום.
אני לא רופא.
אני מאחל לך כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוחלת החחיים של חות סזופרניה
אולגה22/04/2013שלום אני מבקשת תשובה מפסיכאטר עדיף שמטפל בסזופרניה. אמא שלי בת 67 חולת סזופרניה נמצאת בברית המועצות בנוסף יש לה בעוית לב. היא נמצאת שם בהוסטל של פסיכים. אני לא יודעת איזה טיפול היא מקבלת. אני לא יכולה למכור חלק שלה בדירה שם ו אין מישהו שמוכן לעשות משפט במקומי ו אני גם לא רוצה לנסועה לשם. סבתא של אמא של אבא שלי גם היה לה מחלה הזאות גם הייתה מאשפזת תקופה ארוכה בפסיכטרי היא חיה עד גיל 70 +. מה התוחת החייל לנשים חולות סזופרניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוחלת חיים לסכיזופרנחה
תקווה22/04/2013הרשי לי לאכזב אותך כי גם פרופסור נאש שהיה חולה סכיזופרניה הוכיח שמחלתו לא האיצה את קיצו לכן כדאי שתרגיעי ואת הסדר מכירת הדירה אל תיקשרי לתוחלת החיים שלה בנתיים טפלו בעניין מישפטית ולא דרך התקווה שתוחלת החיים שלה קצרה
הרבה אושר ועושר והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות גמילה מפלוטין ומירועדי18/04/2013
שלום לכולם,
הפסקתי ליטול לפני כשבועיים פלוטין- כדור אחד ליום
ומירו- רבע כדור ביום
בימים האחרונים יש לי תחושות כלליות רעות, בחילות וחוסר תיאבון
וגם עייפות ושינה לא טובה , לדעתי...
יכול להיות שיש קשר להפסקת התרופות הנ"ל ?
כמה זמן עובר עד שמתנקים מהן?
אציין גם שאני עדיין לוקחת כדור בשם דפלפט כרונו, כדור וחצי ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות גמילה מפלוטין ומירו - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013יש קושי לענות באופן מדוייק
ייתכן וחלק מתופעות הלוואי קשורות לדפלפט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מפלוטין
אדם16/10/2013שלום . אחרי שסבלתי כמה שנים מהפרעת חרדה ו ocd טופלתי כשנתיים בפלוטין וריספרדאל הפסקתי את הרספירדאל והמשכתי עם פלוטין במינון נמוך כדור ביום , לאחר הצלחה ושיפור במצב החלטתי עם הרופא המטפל להפסיק את התרופות עם ירידה הדרגתית במינון ,, היום אחרי חודש וחצי אני מרגיש התכווצות בשרירים כאבי ראש סחרחורת חוסר איזון ולפעמים במצבי נוחה מרגיש הלם חשמלי מפתיע , האם אלו הם תופעות הגמילה ,, והאם זה יקח זמן עד שזה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריזמהרותי18/04/2013
אני סובלת מעצבנות וחרדה אני לא שקטה התחלתי לקבל פריזמה לקחתי יומים והפסקתי אמרו לי שיש כדורים שהם לעצבנות ןחרדה שהם גם לא משמינים אפשר לדעת איזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריזמה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013פריזמה וסרנדה הכי פחות משמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיקי17/04/2013
ברצוני לשאול האם יש טיפול למישהו עם סממנים של הפרעת אישיות גבולית
ואם כן מי מטפל אפשר המלצה?
שמעתי שטיפול dbt הוכח כיעיל לשיפור המצב
זה לא יכול להיות שיש חלק מהמטופלים שנופלים בין הכיסאות
ואין שום עזרה או משהו מסייע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013טיפול פסיכולוגי מאוד יעיל : DBT , CBT ואו דינאמי
טיפול תרופתי לפי הצורך
לעתים במצבים קשים - סרווקאל יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת האפקט התרופתימיכל17/04/2013
שתי שאלות לי אליכם א, כמה זמן צריכ להמתין עד שרואים השפעת למיקטל ב,מה המינון של אסיוול מול לורוון ומה ההבדל בניהם
תודה על טיפולכם המסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואבן
דנה06/07/2014איך נגמלים מוואבן? אחרי תקופה של 3 חודשים של חצי ובחודש האחרון שלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת האפקט התרופתי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/07/2014לאמיקטל שינוי המינון איטי ובהדרגה, לעיתים יש צורך להמתין מס. חודשים
להשפעה מלאה.
זמן מחצית החיים של אסיוול ארוכה הרבה יותר מאשר לוריוון.
אסיוול 10 מ''ג
בערך שווה להשפעת מינון לורייון 1 - 2 מ''ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)