מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי הרגעהשולי27/03/2013
שלום חברים!
בעלי חולה סכרת ובין שאר השפעות המחלה לוקה בהפרעות התנהגותיות קוטביות
הבאות לידי ביטוי והנעות לסרוגין בין תוקפנות לדיכאון, בכי והרבה כעס.
הוא מקבל תרופות הרגעה, ומרוב כדורים אני כבר לא בטוחה מה נכון או לא.
הוא מקבל טריל במינון של 2 כדורים בבוקר ואחד בערב.
בנוסף ליסטרל 2 כדורים בוקר ואחד ערב
וכן קלונקס 2 מ"ג כדור אחד בוקר ואחד ערב.
את כל הנ"ל בנוסף לעוד הרבה כדורים אחרים הוא מקבל יום יום.
אני מודה זה מאוד מדאיג ומפחיד ואני זקוקה לדעתכם בנדון.
אגב רוב היום הוא ישן ולאחר לקיחת הכדורים לאחרונה, הוא חסר שיווי משקל, התנהלותו איטית ודיבורו לא ברור. - אנא עזרתכם.
תודה וחג שמח לכולם - שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי הרגעה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/04/2013ריבוי תרופות במיוחד כאשר ברקע מחלה כרונית כגון סוכרת, דורשת
איזון תרופתי מתמיד, בניית תוכנית טיפול מתאים.
יש צורך באיזון, הערכה חוזרת של יעילות התרופות, האם יש כאב ברקע אשר מחמיר,
צריכת קפה, חומרים אחרים, מצב הגופני בכלל..
יש לפנות לפסיכיאטר מטפל, לבקש הסבר לגבי התוכנית.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותluisa26/03/2013
שלום אני לוקחת כבר חצי שנה פלוטין 40 מג ,חודש אחרון מצב הנפש שלי יתדרדר חזרו החרדות האוסידי ובעיקר דיכאון ..פסיכיאטר אחד אמר לי לנסות להעלות את הפלוטין לפעמיים בשבוע 60 מג ולראות אם יעזור לי ופסיכיאטר אחר אמר לי שזה לא יעזור לי ושאנסה לקחת הלידול 20 טיפות כל ערב ושזה יכול לעזור לי .אינני יודע מה לעשות ...מצד שני יכול לעזור לי ההלידול למחשבות האובססיביות שמתישות אותי כל כך ומצד אחד אני לא יודעת אם זה יעזור לדיכאון?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/04/2013לעלות ל 60 מ''ג, זה הפיתרון הכי הגיוני ומתקבל על הדעת.
בשום פנים לא ליגוע בהלידול ללא פיקוח רופא, מסוכן ועלול להיות מסכן חיים, כאשר ללא פיקוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
לואיסה02/04/2013אני כל היום עייפה מאודדדד שקשה לי לעשות ספורט ומטלות אחר הצהריים.זה יכול להיות מה40 מ"ג פלוטין?אני מפחדת להעלות ל60 ויהיה לי עוד יותר קשה?יש תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול בציפרלקסא26/03/2013
שלום,
אני נוטל ציפרלקס (10 מ"ג) מזה כ-11 חודשים, לאחר שהייתי בדיכאון במשך כחצי שנה ופסיכולוגית לא עזרה לי. הציפרלקס עבד מצוין ובהדרגה מצב הרוח שלי השתפר מאז שהתחלתי ליטול את התרופה. אפשר לומר שכבר תוך חודשיים-שלושה (כלומר, לפני משהו כמו 7-8 חודשים) הרגשתי שאני חוזר לעצמי. סביר להניח שגם תחילת הלימודים באוניברסיטה תרמו לזה. אמנם מדי פעם בפעם היו קצת מחשבות לא נעימות עקב הנושא שגרם לי להתחיל את הטיפול, אבל הן עברו מהר מאוד.
האם אפשר וכדאי להפסיק עם התרופה בשלב הזה?
תודה מראש וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול בציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/04/2013הפסקה מלווה בסיכון לחזרת ההפרעה.
לכן מומלץ מינימום כשנה, לאחר מכן הערכה, על פי המצב הנוכחי, היסטוריה נפשית, גורמי דחק כעת, גורמי תמיכה זמינים ועוד, רק אז ניתן להעריך בדבר הפסק הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שימוש בוולבוטריןא25/03/2013
שלום רב.
הנני נוטלת בערך כשנה כדור אחד של וולבוטרין 150. ברצוני להפסיק עם הכדור. איך לעשות זאת בצורה היעילה? (אין לי כרגע פסיכיאטר לכן ממש אשמח לתשובתכם.)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת שימוש בוולבוטרין - תגובה
ד``ר יעקב חרמון25/03/2013שלום לך
כדאי לך למצוא רופא ולהיוועץ בו..
ככלל אין בעיה בדכ להפסיק מינון כזה..
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה
א25/03/2013יש לי בעיה למצוא רופא לכן עושה זאת לבד ולכן שואלת. אם זה פשוט אז איך? יום כן יום לא במשך תקופה? זה ממש לשוב לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פארנויהגבי25/03/2013
הפרנויה היא לא חוויה אמיתית כל מה שחווים שם זה דמיון .
אבל האם זו מציאות לאדם עצמו שחווה פארנויה ?
אני מתכוון תקופה מסוימת הוא חשב שרודפים אחריו או כאלה .
אז שנים אחרכך האם דברים מסויימים הם כמו טריגר לאותה פארנויה שהייתה אפילו לפני שנים . ?
תודה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פארנויה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/04/2013תחושת רדיפה, פארנויה, יכולות להיות על ציר ,
ממצב נורמלי, לאחר חבלה ונזק מהסובבים, חובות ועוד.., פחד מהסובבים..
עד למצב של מחשבת שווא ,מצב פסיכוטי, מחשבה דמיונית ולא אמיתית, של "סכנה אמיתית" להיפגע, המטופל משוכנע שזה אמיתי ופועל בהתאם.
באם ניתן לשנע את המטופל שזה לא אמיתי, וזה מעלה ספק ולא בטוח שזה אמיתי, ומצליח לא לפעול בהתאם למחשבה, זה מצב כמעט פסיכוטי , QUAZIDELUSIONAL או רמזים למחשבת שווא ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלים למטופל לבחירה בין דעות מומחיםאופיר24/03/2013
שלום, שמי אופיר בן 22. יש לי מאניה דיפרסיה וסכיזואפטיביות. כרגע עסוק בשיפור עניינים מיניים שדוכאו ע"י התרופות. פסיכיאטר אחד ממליץ לי כך, פסיכיאטר אחר אחרת ושלישי לגמרי משהו שונה...
השאלה שלי היא מה הם הכלים שלי להחליט?
נשמע לי שהפסיכיאטרים בעצמם מבולבלים. ממה נובע הבילבול הזה? האם אין מספיק ידע אמפירי בנוגע לכל שיטת טיפול? האם יש מחקרים שפסיכיאטר אחד מכיר ופסיכיאטר אחר לא מכיר? האם המחקרים כולם נלמדים במוסדות ההכשרה לפסיכיאטריה אבל לא כל פסיכיאטר זוכר את כל החומר?
אני יודע שפסיכיאטריה זה לא מתמטיקה או אלגוריתם, כי צריך להרגיש את המטופל, אבל למה יש מגוון כ"כ רחב של גישות טיפול על אותה האבחנה ואותן תלונות?
הכי חשוב לי לדעת מכל השאלות הללו- איך אני יכול להחליט? איך אני יכול לחקור את הנושאים הללו בצורה אפקטיבית?
כי אם זה לא היה ברור - אני מאוד מבולבל.
בתודה וחג חירות שמח,
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המדד - הרגשה אישית
שמוליק24/03/2013שלום אופיר.
אינני רופא.
לדעתי, ההרגשה שלך היא היא המדד האמיתי הטוב והנכון. אתה לא תרמה את עצמך ותגיד לעתמך שאתה מרגיש טוב כשאתה לא. דרך הטיפול הטובה ביותר היא זו שאתה מרגיש איתה הכי נוח.
חג חירות שמח,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה עם שיקול דעת תרופתי
אופיר24/03/2013בשיקול דעת תרופתי אני לא יכול ללכת ע"פ ההרגשה שלי מכיוון שאין לי ידע בתרופות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם התרופות - מטרתן לשפר את ההרגשה
שמוליק02/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה עם שיקול דעת תרופתי - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור02/04/2013שלום רב,
בדומה לתחומי רפואה אחרים, גם בפסיכיאטריה קיימות גישות שונות לטיפול באותה המחלה והבחירה בדרך הטיפול הספציפית מבוססת הן על המאפיינים של המחלה והן על העדפותיו של איש מקצוע. חשוב להגיע לפסיכיאטר מומחה שנוהג להתעדכן באופן שוטף במחקרים עדכניים בתחום, שעובד במוסד מוכר (בית חולים / מרפאה פסיכיאטרית ציבורית), שהינו זמין ופתוח לשאלות של המטופל וכמובן שיש לך כימיה איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלים למטופל לבחירה בין דעות מומחים - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור25/03/2013שלום רב,
בדומה למחלות גופניות רבות, גם במקרה של מחלות פסיכיאטריות, במרבית המקרים יש יותר מתרופה אחת / טיפול אחד שעשוי להועיל ולטפל במחלה. זאת ככל הנראה הסיבה שיש הבדלים בין ההמלצות שקיבלת, וזה לא מצביע על כך שהפסיכיאטרים היו לא מקצועיים או "לא מספיק טובים". לכל איש מקצוע העדפות שמבוססות על ניסיונו וזה לא גורע מאיכות הטיפול. מאוד חשוב מלכתחילה לפנות לרופא מומחה עם הסמכה מקובלת ובמידה ויש ספק בנוגע לטיפול המומלץ, לברר איתו את השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא שהם לא ממש יודעים
נ16/04/2013פסיכיאטרים אמנם למדו הרבה שנים את מדעי המוח ורפואה כללית אבל הנפש-המוח מורכבים מאוד ונשגבים מבינתם, ורוב עיסוקם של פסיכיאטרים הוא השערות, הנחות, ניסוי וטעייה. לכן לפעמים הם מצליחים לעזור ולפעמים לא, ולכן גם כל פסיכיאטר יאמר לך משהו אחר על מצבך. הוא פשוט לא יודע מספיק. (אף אחד מהם לא יודה בזה כמובן..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזהרותי24/03/2013
איזה כדור לאו סי די וחרדות גם במינון גבוה אינו גורם לעליה במישקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק24/03/2013יש מגוון רחב של כדורים שניתן לתת שלא משמינים- יש גם עינין מאוד אישי בתגובה של כל אחד לתכשיר מסוים-בעוד שלאנשים מסוימים תכשיר אחד פותח תיאבון-אותותכשיר אצל מישהו אחר דווקא יפחית תיאבון-צריך לעשות מיפוי תרופתי (כל התרופות שנטלת בעבר ומה כל אחת עשתה ספציפית אצלך) ולהחליט איזו תרופה מתאימה לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוזק
רותי25/03/2013האם הכדורים שכתבת שלא משמינים את יכולה לציין אותם ופרוזק האם הוא משמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטרליןדחוףף24/03/2013
שלום... אני לוקחת מירו 30 מ"ג עקב בעיות שינה. הרופאה נתנה לי גם סרטרלין 50 מ"ג ואחרי שבועיים וחצי התחילו לי בעיות שינה. אני לוקחת את הסרטרלין חודשיים ושבוע שבהם לא ישנתי טוב. אני נרדמת אבל כל הזמן קמה וזה מציק לי והורס לי את כל היום. אני רוצה להפסיק עם הסרטרלין אבל בהדרגה. אולי הוא לא מתאים לי. כי עם המירו אחרי חודש התחלתי לישון טוב. כרגע אני 4 חודשים עם המירו וחודשיים עם הסרטרלין. תודה על התשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטרלין - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013המידע חלקי,
תרופות ממשפחת SSRI , כגון סרטלין, עלולות לפגוע בשינה.
מירו מהווה תרופה יעילה בשילוב עם SSRI, יכול לבטל תופעות לוואי מיניות והפרעות שינה מ SSRI.
יש לברר ראשית הייגינה של השינה ( פרטים באתר שלי)
יש לשקול להוריד מינון סרטלין, או להחליף ל SSRI אחר ואו לעלות מינון מירו.
כמובן שרופא מטפל אמור לשקול את המצב ולבצע תוכנית טיפול ושינוי בהתאם.
טיפים זמנים:
להקפיד לקחת סרטלין בבוקר לאחר אוכל
לא לאכול לאחר שעה 18
לשתדל להפחית קפה וממריצים
יש לברר מצב נפשי - חרדות או מחשבות טורדניות כגורמים לבעיות שינה...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תשובה24/03/2013אני לוקחת את הסרטרלין ב4 בצהריים. הבנתי שצריך לקחת אותה בשעה מסוימת והתחלתי בשעה 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת אישיות נרקסיסטית וזוגיותגאיה23/03/2013
שלום רב,
אני בצומת דרכים, אחרי שלוש שנים בזוגיות עם אדם הלוקה בהפרעה ובאופן קשה עליי לקבל החלטה האם להמשיך עם הקשר או לא.
המחיר האיום שהקשר גובה ממני ומילדיי הוא עצום. אני בפרק ב' ולצערי בשלוש השנים האחרונות אני חיה בגיהינום.
לבן הזוג שלי יש את כל הסימפטומים להפרעה.
הוא לוקה בהתקפי זעם מטורפים בהם אין לו שליטה על מה שיוצא מפיו. הוא מקלל אותי, משפיל אותי, מחטט בדבריי האישיים.
הוא קנאי ואובססיבי. מבטל את דבריי, מאשים אותי בכל מה שקורה וללא ספק מתעלל מילולית ורגשית.
אני מאבדת עצמי בתוך הקשר הזה. לאט לאט אני נעשית מבודדת.
כלפי חוץ הוא אדם אחר. מקסים ומבריק. אבל בבית הוא אחר. הוא ריגש לכל ביקורת, משתלט על כל תחום בחיי. אני משופלת לעיתים קרובות מאוד. קרובות מידי.
אני חיה בכאוס רגשי.
בכל פעם שאני מחליטה ללכת, האני המזויף שלו צץ ולו כדי לבלבל אותי שוב ולהשאיר אותי אבל תמיד פרצופו האמיתי מתגלה.
מצד אחד אני מבינה שהוא תוצר פגום של הטבע ושל בית קשה מאוד בו גדל ובגלל שהוא חולה קשה לי לעזוב אותי. מרגישה שאני מפקירה אותו.
מצד שני, אני לא יכולה לשאת יותר בהשפלות, בניתוקי הטלפון, בהשתלטות הטוטאלית על כל תחומי חיי ואפילו על המחשבות שלי.בהאשמות בלתי פוסקות, בפיחות הקיום שלי. במשחקי המח המעוותים שלו,. בתוך כל זה הלכתי לאיבוד.
הוא מניפולטור מבריק. אמן ההונאה.
עליי לקבל החלטה בימים הקרובים עקב שינויים במקום העבודה.
ממה שקראתי ברשת הסיכוי להצלחת טיפול הוא קטן מאוד, מה גם שבן הזוג שלי בטוח שכל העולם נגדו, שהוא תמיד צודק ופשוט לא מובן. אני לא רואה אותו מקשיב לשום ביקורת ממטפל.
האם להתנות את נמשך הקשר בטיפול? אני מאוד אוהבת אותו כי אני יודעת לאהוב. אבל לצערי אני אוהבת את מי שלעולם לא ידע אהבה מה היא.
אני לא רוצה שילדיי ימשיכו לגדול תחת הטרור הזה. האי ודאות, אנחנו הולכים על ביצים בבית.
כשהכל בסדר, הוא נפלא. אבל כשמשהו קורה ולא כזה שמצריך תגובה שלו בכלל הוא מתפוצץ.
אשמח לדעתך.
תודה,גאיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום מה דילגת עלי..אשמח לתגובה..
גאיה24/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת אישיות נרקסיסטית וזוגיות - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק24/03/2013לגאיה שלום- את מתארת תמונה מאוד מורכבת וכלל לא פשוטה -במיוחד בשל העובדה שיש ילדים המעורבים בזה. ללא ספק עליכם לגשת לטיפול באופן ציידי- במידה ובן זוגך לא יהיה מוכן לגשת לטיפול אז עלייך לעשות זאת לבד- על מנת להבין מה קורה ומה הן אפשרויות הטיפול לפיתרון הבעיה- כמו כן יש לשקול לפנות לשירותי הרווחה-במיוחד אם נשקפת סכנה כלשהי לילדים- בכל מיקרה עלייך לפעול מהר ובאופן מייד על מנת להקל על מצוקתך ולמצוא פיתרון הולם וליצור סביבה בריאה לילדייך.המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב גורם לרפלוקס?אביב1223/03/2013
שלום רב,
לוקחת 500 מ"ג רמוטיב 1 בוקר 1 ערב אחרי ארוחה, הופיע רפלוקס שעתיים מלקיחת כדור ערב, היה גרוע - האם זה קשור? מלבד תופעה זו ההרגשה היא שהתרופה מתאימה לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב גורם לרפלוקס? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013ייתכן ויש קשר, ממליץ ליטול בבוקר
יש לקחת לאחר אוכל
ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמוטיב ורפלוקס
אתי09/01/2015אני לקחתי רמוטיב וזה גרם לי לרפלוקס מעל חצי שנה אחרי שהפסקי את הכדור ואני עדיין סובלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלתאערן23/03/2013
ד"ר נכבד שלום,
אני מקבל סימבלתה 60 מ"ג כבר כ 4 שנים בעקבות חרדות לפני כ 3 חודשים קופת חולים מכבי לא מוכנה להכיר בתרופה כנוגדת חרדות ז"א שאני משלם כל חודש כ 220 ₪ האם ניתן להחליף את הכדור במשהו דומה? כמו כן בזמן האחרון החלתי לחוש בכאבים שקשורים בחרדות מכיוון שעשיתי את כל הבדיקות והכל תקין.
האם ההשפעה של הכדור מתחילה להעלם?
לתגובתך אודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבלתא - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013לא ניתן לענות באופן חד משמעי.
שינוי טיפול זה סוג של הימור.
איקסל - יכול להוות אופציה טובה.
נושא של כאבים , במיוחד על רקע נזק עצבי,
ניתן לתת ליריקה, טראמדקס..
בכל מקרה מומלץ בדיקה ויעוץ מרפאת כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מבנות ואין ידידותדני22/03/2013
שלום מומחים..
אני בן 23 יש בעיה מאוד רצינית שאני לא מצליח לפתור אותה,אני מפחד להתחיל עם בחורה, מתבייש להתחיל עם בנות, להתחיל עם ידידה. חיי כה מאז שאני מכיר את עצמי .
הבעיה שלי זה רק עם בנות...דרך אגב אני בן אדם מסודר נראה טוב מתלבש מותגים עובד בעבודה מסודרת מפרנס את עצמי, אני נחשב לבחור מן השורה הראשונה.נוהג על שלל מוכניות יוקרה. ג'יפ מרצדס נוצץ,..רק תנו לי הצעות מה לעשות?אני באמת מנסה להבין מה הסיבה שיש לי את הבעיה..איך נקראת הבעיה שלי בתחום הפסכיאטרי ומהו הטיפול הנכון להצלחה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מבנות ואין ידידות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013מומלץ הערכה פסיכולוגית
הבסיס לבעיה זה מרכיב פסיכולוגי.
חומר נימצא באתר שלי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספר לי על זה!.
לימי28/03/2013גם אני לצערי, ממש באותה סירה
בת 22 עוד מעט
כולם אומרים לי שנראית טוב ויש לי גם אופציות לצאת עם גברים
אך מפחדת/נרתעת משום מה
אשמח לשוחח איתך אם תתן את המייל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוריוואן וציפרלקסאסף22/03/2013
שלום התחלתי טיפול של לירוואן 2 כדורים ביום 1 מ"ג וציפרלקס 10 מ"ג ליום אני סובל מתופעות לוואי מאוד קשות כמו לקום עם פאניקה אחרי שעתיים שינה והתקפי חרדות עם תחושות של חוסר אונים אבקד התייחסות לכך אם אפשר תודה אסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוריוואן וציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013השילוב מקובל
יש לברר תופעות לוואי מציפראלקס
וכן לישלול בעיה פסיכולוגית.
יש לברר מרכיבים גופניים, צריכת חומרים, קפה וכו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי עייפות באמצע היוםלימי22/03/2013
שלום רב,
בת 22 מאובחנת כדו קוטבית עם אפיזודה פסיכוטית בעבר
נוטלת אדרונקס 4 אביליפיי 10 ולמקיטל 25 מילגרם בחודש האחרון
מרגישה עייפות פתאום באמצע היום
וזאת לאחר שאני ישנה 8-9 שעות רוב הלילות
האם זה יכול להיות קשור ללמיקטל? פשוט חוסר אנרגיה כזה שנמשך כבר הרבה זמן, לא יודעת למה לשייך זאת
בדיקות דם תקינות.
אשמח לתשובת המומחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי עייפות באמצע היום - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013יכול להיות סיבות רבות.
ראשית גופניות.
אדרונקס ואביליפי תורמות לערנות ואנרגיה.
לאמיקטל במינון נמוך, כנ''ל, בספק שיגרום לתופעות לוואי כנ'ל.
יש לשלול מצב דיכאוני, חרדתי, בעיות גופניות שונות..
יש לפנות לרופא משפחה ולעשות בדיקות דם לשלילת גורמים שונים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכיזופרניה R.O באיזה סוג מדובר.מנחם22/03/2013
מה המאפיינים שלה ואיך זה בא לידי ביטוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה R.O באיזה סוג מדובר. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2013מדובר בחשד לסכיזופרניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)