מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדיכאוןנורית11/03/2010
אני לוקחת ציפרלקס כבר חצי אבל אני מרגישה שהיא גורמת לי מאוד להשמין ורציתי לדעת אם יש תרופות שלא גורמות להשמנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיכאון
13/03/2010לנורית שלום
יש תרופות שלא גורמות להשמנה. צריך התאמה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה
זוהרה14/03/2010נורית, גם אני לקחתי בעבר ציפרלקס שגרמה לי למספר תופעות לוואי, כולל השמנה. כיום אני לוקחת ויאפקס XR (כבר חצי שנה) ואני יכולה להגיד שהיו לי הרבה פחות תופעות לוואיואיתה וגם הן עברו מהר מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס וOCD...?איתן10/03/2010שלום רב,
האם ניתן לקחת 30 מ"ג ציפרלקס ליום (בבת אחת) לטיפול כנגד OCD?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרביחד עם 300 מ"ג ואיפקס XR?
איתן10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לשאלתי...
איתן13/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס וOCD...?
13/03/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקיםחסוי10/03/2010שלום, אני בן 19 סובל כבר כמה שנים מטיקים, נוירולוג המליץ לי על ביו פידבק, לאחר 2 טיפולים אני לא חושב שזה יכול לעזור לי..
רציתי לדעת מה ניתן לעשות נגד הטיקים?
רק אציין שאני סובל מעוד הרבה בעיות רפואיות בין היתר רגישות לרעש וטינטון, חרדה חברתית אובססיביות ,ביטחון עצמי נמוך מאוד ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה דברים ששחכתי..
חסוי10/03/2010גם סובל מדכאון ולחץ נפשי תמידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דברים ששחכתי..
13/03/2010לחסוי שלום
לא ניתן להמליץ לך ישירות. אתה יכול להתעניין באתר של הקליניקה ולשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים
10/03/2010שלום
נראה לי שממש כדי לך לפנות למטפל שיעריך את מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה מטפל לפנות?
חסוי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOCD על רקע פסיכוזהדינה10/03/2010שלום
אני עובדת סוציאלית בהוסטל לנפגעי נפש. יש לי דיירת המאובחנת בסיכזופרניה ו OCD. נוטלת תרופות באופן קבוע, אך לאחר התאמות רבות נראה כי התרופות אינן עוזרות עד הסוף ויש לה מחשבות שווא על עיוותים בפנים ובעיניים שהתרחשו, בצורה אובססיבית, וכזאת שגורמת לה לפתח אפילו סימפטומים הימנעותיים (אני מאמינה שאולי חלק מזה זה גם התסמינים השלייליים). חלק מהמחלה זה גם טקסים שיש לה, ולפני כמה שנים היא עשתה טיפול התנהגותי שעזר הרבה לטקסים. בשנתיים האחרונות מצבה הנפשי החמיר ותפקודה התדרדר. היא הסכימה לנסות טיפול CBT, אך משום שהמחשבות הן פסיכוטיות (ואין לה כל כך נכונות לקבל עובדה זו) ואני מחפשת מטפלים שיודעים לטפל בשיטה זו כאשר הרקע לכך הוא פסיכוזה.
האם מישהו מכיר או יודע כיצד אני יכולה למצוא מטפלים פרטיים עם ניסיון מסוג זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרOCD על רקע פסיכוזה
10/03/2010לדינה שלום
קרוב לוודי לא מדובר ב מחלה כפייתית אלה מחשיבה לא תקינה. כאשר האדם לא מוטרד ומאמין שהמחשה נכונה קשה לשכנעו להתנגד לה. ניתן לנסות לפתח הבנה עד כמה מחשבה זו פוגעת בתפקוד ואז לפתח דרכים להשחת הדעת מאותה מחשבה. תבדקי עם גב נתנאל האם היא מכירה מטפלים באזורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTMSיעל09/03/2010שלום,
האם ידוע אם ל TMS יש תופעות לוואי כלשהן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרTMS
ד''ר חיים שם דוד09/03/2010כמו לכל טיפול , גם לטיפול עם TMS יכטלות להיות תופעות לוואי ועיקרם גירוי בקרקפת וחוסר נעימות בזמן הטיפול. שאר תופעות הלוואי- מאוד נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאוןורד09/03/2010שלום,
אני לוקחת תרופה בשם ויפאקס 300 מ"ג ביום כתוצאה מדיכאון .הבעיה היא שלמרות שזה המינון המקסימאלי אני עדיין שרויה בדיכאון.השאלה שלי האם להשאר עם תרופה זו או יש אפשרות לנסות תרופה אחרת?
אני די מיואשת ממצבי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה זמן את עם ואיפקס;במינון הזה?!
איתן09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליוסי
ורד09/03/2010אני במינון הזה כבר חודש וחצי.אבל היא אמרה להמשיך עם המינון הזה הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד...
איתן10/03/2010היי ורד,
אני קטונתי מלהיות רופא,אבל...אם לאחר שישה שבועות לדברייך עם המינון הנוכחי של ואיפקס (300מ"ג),אין שום שיפור במצב;אפילו לא שיפור חלקי,אז יש צורך בהחלפת התרופה לתרופה אחרת,אשר יש לה את הפוטנציאל לעזור לך כמו סתם לדוגמא ציפרלקס;אם עדיין לא ניסית תרופה זו, ולא להישאר וסתם להמשיך לסבול - זאת דעתי ואני שוב מזכיר אני לא רופא,אבל גם אני מטופל בואיפקס באותו המינון שבו את מטופלת ואני מרגיש שיפור.
רק בריאות ורק טוב.
יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי..
ורד10/03/2010תודה על דברי העידוד.
למרות שאני לא מרגישה טוב אני מעריכה את תשובתך..
אני מטופלת בואיפקס קרוב לשנתיים במינון נמוך יותר מהיום עד עכשיו הייתי בסדר אבל לפני חודש וחצי חטפתי דיכאון והיא העלתה לי את המינון שלא עזר במיוחד.
אני די מיואשת ממצבי ,
תודה בכל אופן,
ביי ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
10/03/2010לורד שלום
מומלץ להמתין עד 6-8 שבועות של לקיחת תרופה במינון סביר. במידה ואחרי תקופה זו עדיין אין תגובה יש לשקול להחליף את התרופה או לחזק אותה עם תרופה אחרת. בכל מקרה עליים להתייעץ עם המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות באיבחוןשני09/03/2010
נער שאובחן בטעות כחולה סכיזופרניה, אבל יש לו או סי די קשה על גבול הפסיכוזה.
האם 300 מ"ג של לפונקס שהוא מקבל עלול לגרום לו נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפונקס ל OCD
ד''ר חיים שם דוד09/03/2010הטיפו בלפונקס אינו גורם לנזק לטווח ארוך . לעתים הטיפול יכול אפילו לעזור ל OCD ובטח עבור מצבים של על גבול הפסיכוזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות בלתי רצוניותשי09/03/2010שלום אני שותה סרוקואל 800 מ"ג ,אני שותה את התרופה כבר שלוש שנים,ידוע לי שלתרופה יש תופעת לוואי של תנועות בלתי רצוניות לשימוש לתווך ארוך,השאלה היא כמה זמן זה תווך ארוך ..
יותר משלוש שנים? האים יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפרעות תנועה
ד''ר חיים שם דוד09/03/2010התרופה הזו נחשבת בין הבטוחות יותר בהקשר הזה. אף אחד לא יודע לגבי התרופה הזו באופן ספציפי אבל דבר אחד אנחנו יודעים שהיא הכי פחות גורמת להפעות תנועה מכלל התרופות שיש בידינו (כמעט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם תרופות יכולות להביא לשבץ מוחי??SABAMOMO09/03/2010האם לקיחת תרופות פסיכאטריות רבות עלולות להביא לשבץ מוחי ??
קרה לי לפני שבועעים שבץ מוחי ואין לאף אחד מושג איך ומה ומאיפה זה היגיע
האם למישהו מהמומחים יש ?????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהם תרופות יכולות להביא לשבץ מוחי??
10/03/2010שלום
התשובה שלילית. שבץ נגרם עקב כלי דם לא תקינים המוח או שליחת אמבולוס דרך כלי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשלשל עם וולבורטיןא.פ.08/03/2010שלום.
סבתי לוקחת וולבורטין בבוקר וסרוקאל בלילה. יש לה עצירות מאחד מהם, והיא לוקחת לקסדין. אך גם זה לא מספיק, ולכן היא שותה מדי פעם מי מלח בבוקר, שזה משלשל מאוד - עושה שלשולים למשך כמה שעות.
שאלותי:
1. האם ניתן לקחת את הוולבורטין בזמן השלשולים או שבשעות אלו הוולבורטין לא נספג?
2. ואם השלשול גורם שהוולבורטין לא נספג - אם היא תקח את הוולבורטין כשעה לפני שהיא שותה את מי המלח, האם במשך שעה זו הכדור כבר יספג בגוף, או שזה לוקח לו זמן רב להספג מחמת שזו תרופה עם השהיה (ואז כשהיא תשתה את מי המלח, שאר החומר שעדיין לא נספג, לא יספג יותר מחמת השלשולים)?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשלשל עם וולבורטין
10/03/2010לאורי שלום
משלשלים יכולים לפגוע רבות על ספיגת תרופות במיוחד תרופת slow release. אין למעשה שעה טובה לקחת מאחר ותרופות אלו נספגות בעיתיות דרך המעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרזודיליוני08/03/2010נטלתי בונסרין במשך כמה חודשים וכתוצאה מכך העלית למעלה מ-20 קילו. עקב כך, הוחלפה התרופה בטרזודיל. האם יש סיכוי שגם תרופה זו תגרום לי להשמנה?( הרי שתיהן מאותה המשפחה) או שהיא ידועה כפחות משמינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטרזודיל
10/03/2010ליוני שלום
טרזודיל שייך למשפחה שונה לחלוטין. אין בדרך כלל עלייה במשקל איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תפקוד אצל סכיזופרניםשני08/03/2010האם זה סממן שלילי של המחלה שלא ניתן לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר תפקוד אצל סכיזופרנים האם זה סמ
10/03/2010ליסמון שלום
חוסר תפקוד בעיה קשה בטיפול של חולים עם סכיזופרניה. צריך לעודד עד כמה שאפשר וגם להפנות את האדם למסגרות שיקומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על פלואוקסטיןאופיר08/03/2010שלום רב!
ברצוני לדעת אם פלואוקסטין יכול לגרום לאנשים בריאים (לא דיכאוניים) להרגשה טובה אפילו עוד יותר? או שבעצם לא יתרחש שינוי במצב רוחם כלל?
אל חשש, אינני מתכנן לקחת פלואוקסטין, אני רק מתעניין בנושא בעקבות לימודים אקדמאיים בתחום.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפלואוקסטין
ד''ר חיים שם דוד08/03/2010שלום לך,
התרופה אינה מיועדת לאנשים ללא בעיה. לא רק זאת, התארפה אינה משפיעה גם א\על אנשים עם דיכאון ב- 100% ולכן התשובה היא שהיא לא תשפיע לטובה (מבחינת מצב רוח) על אנשים ללא בעיה (אבל עדיין יתכנו תופעות לוואי של התרופה*)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרס תמידייוני07/03/2010שלום, אני סובל מבעיה של סטרס תמידי (רעידות בגוף ולחץ ודופק גבוהים מאוד) האם שימוש בתרופות הרגעה כמו בנזודיאזיפינים או כל תרופה מדכאת לתקופה מסויימת ירגיעו את מערכת העצבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחץ מתמיד
ד''ר חיים שם דוד08/03/2010ישנן הפרעות חרדה שבאות לידי ביטוי בתחושת מתח מצתמיד ומחשבות ודאגות, הפעות שינה ועוד. הטיפול יכול להיות תרופתי בהחלט ותרופות הרגעה הן רק אחת האופציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומים שליליים של סכיזופרניה...?איתן06/03/2010היי,
אני סובל מסכיזופרניה לא ספציפית (Unspecified Schizofrenia).
עכשיו;אני לא סובל מסימפטומים חיוביים של המחלה כמו:הזיות,קולות,מחשבות שווא,אלא מסימפטומים שליליים של המחלה;כמו:חוסר תיפקוד לדוגמא.
- שאלתי היא:למה קוראים לסימפטומים שליליים של המחלה,אשר הסבל מהם רב - סימפטומים שליליים,ואיך מטפלים בסימפטומים שליליים של מחלת הסכיזופרניה?!
בתודה רבה מאוד מראש...
יוסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנא ענו לי על שאלתי בבקשה...תודה.!!
איתן08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה לשאלתי?
איתן10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומים שלילים
10/03/2010ליוסי שלום
סימפטומים שלילים נקראים כך מפני שהאדם נמצא במין מצב כבוי, לא עושה הרבה, לא חושב הרבה, ועוד. זה מצב שלא מגיב טוב לטיפול. צריך לוודא שהוא לא משני לתופעות לוואי של תרופות. כבי לך להתייעץ עם המטפל. יש שילובים תרופתיים שיכולים לעזור יותר. הרבה פעמים שיקום נכון מעודד ואז יש יותר עניין בדברים ופחות שעמום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)