מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורף לידור08/02/2010
שלום יש לי שאלה שורף לי באיבר המין כשאני משתין או נוגע זה התחיל לי לאחר שאוננתי עם סבון חריף אז רציתי לדעת אולי זה הסיבה ששורף לי כבר יומים? ועם כן או לא מה אני צריך לעשת כדי שלא ישרוף לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף...
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2010ראוי שתעשה בדיקת שתן תרבית וכן בדיקה למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דור09/02/2010ישלי עוד שאלה
זה יכול לגרום לי לעקרות או משהוא?
ויש אולי תרופות ביתיותמשהוא ?שאני לא יצתרך ללכת לרופא?
ויש לי עוד שאלה שמעתי שיש שמקום שיכולים ללכת אליו בני נוער ולעשות בדיקות בלי שההורים ידעו ושזה רק בין הרופא לביני ? האם אתה יכוללתת לי פרטים על המקום בראשון לציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר11/02/2010עקרות? - לא
בני נוער? ניתן לברר באינטרנט באתר משרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הידבקות בהרפס ושימוש בקונדום.08/02/2010
האם לאחר ההדבקות בהרפס מחייב להשתמש בקונדום בעת קיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהגלעד08/02/2010
לפני כחודש קיימתי יחסי מין שערכו כדקה(אולי פחות) עם בחורה שהסבירות שיש לה איידס היא גבוהה.בזמן הדקה הייתי עם קונדום אך בשלב מסויים הוא נקרע ושראיתי שהוא נקרע ישר הוצאתי.
הלכתי להיבדק בבדיקת הקומבו לאחר שבועיים ושוב לאחר שלוש ושניהם יצאו שליליות. בנוסף(למרות שאני יודע שזה באמת היה חסר טעם) ביצעתי אתמול (חודש וקצת אחרי)בדיקת רוק של אורקוויק שגם יצאה שלילית אבל אני מבין כי אין מנוס מלחכות עוד תום חודשיים לאחר המקרה.
לאחר שבועיים מהמקרה התחילה להיות לי תחושה מוזרה בגרון שאני בולע,לא כאב ולא נפיחות אך אני מרגיש כאילו יש שם איזה גוש או משו בנקודה מסוימת שבצד שמאל של הגרון למטה שמונע ממני(סליחה על הביטוי) להוציא גרעפצים וזה גורם לי להרגיש שהקנה השמאלי בגרון שלי חסום. וכול פעם שאני מוציא גרעפצ הגרעפצ יוצא בצורה משונה בגלל אותו גוש או מה שזה לא יהיה שתקוע שם. בדקתי וראיתי שאחת התסמינים המוקדמים לאיידס הוא קושי בבליעה ונפיחות בבלוטות הלימפה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון. הוא בדק את הבלוטות וטען שהם תקינות לחלוטין. הוא הסתכל בגרון וראה שיש אדמומיות אך אין מוגלה או חום או כול תסמין של שפעת אז הוא טען שזו אפילו לא דלקת.כול מקרה שהוא שלח אותי לבדיקת משטח גרון שבה נבדקתי לstrep a ונמצא שלילי ולא היה כלום. למרות הכול ההרגשה המוזרה בבליעה לא עוזבת אותי וכבר יש לי אותה שבועיים. יש לי שתי שאלות:
1)האם בכך שבדיקת משטח הגרון נמצאה תקינה זה אומר שאותה תחושה שיש לי בגרון לא קשורה לאיידס?
2)האם ידוע על מקרה בארץ לפחות, בו בדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקה אלייזה לאחר מכן הייתה חיובית? כי לפי כול דוקטור ששאלתי עד כה הוא לא נתקל במקרה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר09/02/20101)האם בכך שבדיקת משטח הגרון נמצאה תקינה זה אומר שאותה תחושה שיש לי בגרון לא קשורה לאיידס?
^^אין קשר אך לדעתי חששותיך לשוא.
2)האם ידוע על מקרה בארץ לפחות, בו בדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקה אלייזה לאחר מכן הייתה חיובית? כי לפי כול דוקטור ששאלתי עד כה הוא לא נתקל במקרה כזה.
^^כן אבל זה נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Escherichia coliמלי06/02/2010
היי
לפני שבועיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים...לאחר בדיקת תרבית שתן+ נרתיק נמצא Escherichia coli
הרופא שפניתי אליו אמר שזה נגרם כתוצאה מקיום יחסי מין ונתן טיפול באנטיביוטיקה גם לי וגם לבן הזוג.
כאשר פניתי לשני פורומים שונים לקבל דעה, קיבלתי תשובות שונות לגמרי: רופא אחד אמר שזה לא קשור בכלל ליחסי מין ואין צורך בטיפול...והרופא השני אמר שאולי זה קשור ליחסי מין, אבל בן הזוג אינו חייב טיפול...
השאלות שלי,
1.האם בן הזוג חייב טיפול, כי זו כבר פעם שניה תוך 4 חודשים (עם אותו בן הזוג) שאני
"חוטפת" דלקת בדרכי השתן...בפעם הראשונה לא עשיתי בדיקת תרבית והיינו עם קונדום...ולפני זה אף פעם לא הייתה לי בעייה של Escherichia coli...
2. אם זה לא קשור ליחסי מין למה גם בתרבית נרתיק יש את אותם חיידקים?
3. אם זה לא קשור ליחסי מין איך ניתן למנוע דלקת חוזרת.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קולי...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/20101.האם בן הזוג חייב טיפול, כי זו כבר פעם שניה תוך 4 חודשים (עם אותו בן הזוג) שאני
"חוטפת" דלקת בדרכי השתן...בפעם הראשונה לא עשיתי בדיקת תרבית והיינו עם קונדום...ולפני זה אף פעם לא הייתה לי בעייה של Escherichia coli...
^^כדאי שגם הוא יעבור בדיקת שתן/זרע
2. אם זה לא קשור ליחסי מין למה גם בתרבית נרתיק יש את אותם חיידקים?
^^מקור החיידקים פי הטבעת.
3. אם זה לא קשור ליחסי מין איך ניתן למנוע דלקת חוזרת.
^^קודם יש לשלול אצל בן הזוג ואם אצלו אין אזי יש לשתות לפני יחסי מין ולהתרוקן מיד אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות על העור שליד הפיןאלמונית04/02/2010
הי,
לבן זוגי יצאו מספר שלפוחיות נפוחות ואדומות, שלא כואבות בבטן התחתונה, ממש לצדו של חלקו העליון של בסיס הפין.
נראה שזה מתחיל לעבור. האדמומיות נשארה אבל הנפיחות של השלפוחיות ירדה.
מה זה יכול להיות, והאם זה מדבק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/2010האפשרויות: מולוסקום, הרפס קונדילומה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחים פלסטיים?ממממ04/02/2010
האם אתה גם מתמחה בפלסטיקה וגנילית?
אתה עושה הקטנת שפתיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ממממ09/02/2010כמה זה יכול לעלות ?
בממוצע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?...
ד``ר שרגא וקסלר11/02/2010ניתן לברר במרפאה 03-6956867
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה דחופה!!!לילך04/02/2010
שלום,
אני בת 24 לפני חודש לאחר בדיקת דם התגלה אצלי הרפס 2.
בחודש האחרון היו לי 3 התפרצויות.
לפני שבוע הייתה התפרצות שנייה והיא עברה תוך 3 ימים, אך כעבור יומים קיבלתי את ההתפרצות השלישית שנמצאת בעיצומה.
הרופאה נתנה לי טיפול של אציקלו- וי 400 ואמרה לקחת 5 פעמים ביום כל פעם 2 כדורים (10 ביום). האם זה מינון נורמלי?
אני לוקחת את הכדורים כבר יומיים ולא רק שאין שיפור יש החמרה, ואחת מהשפתיים התחתונות התנפחה מאוד! זה כואב, מגרד... ואני לא יודעת מה לעשות.
אני נואשת מקווה שתמליצו לי על טיפול, או על רופא מומחה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/2010הטיפול שקבלת מקובל. אני מאחל לך החלמה מהירה וסבלנות רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...שאלה נוספת..
לילך07/02/2010רציתי לדעת אחרי שזה יעבור לי, האם יש טיפול שיכול למנוע את ההתפרצויות?
אולי איזה ויטמיבים? (כרגע אני שותה ליזין), האם אתה מכיר משחה אוסטרלית בשם Dynamiclear? אם כן האם אתה ממליץ?
אני פשוט רוצה לעשות כל שניתן כדי שזה לא יחזור לעולם!!!
תודה רבה ושבוע טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/2010יש טיפול תרופתי למניעה. אנא בררי אצל הרופא המטפל שלך והוא יתאים לך. לגבי מה שהזכרת אין הוכחות שזה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתייםמיקה04/02/2010
שלום ד"ר,
לחברי הרפס שפתיים בשלב הגלד. האם יש סיכון במין אוראלי?מודה לתשובתך
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי עדיין כן. אני ממליץ להמנע...
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/02/2010..ממין אוראלי עד החלמה מליאה של עור השפתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאג גרון לאחר מין אוראליחלי04/02/2010
שלום ד"ר כארבעה ימים לאחר שקיימתי מין אוראלי ללא קונדום התחלתי להרגיש תחושה של גוש בגרון ולאחר יומיים הדבר הפך לכאג גרון מאוד חזק ללא מוגלה בשקדים אך עם ליחה ירוקה.
האם יש קשר בין הדברים היתכן ונדבקתי במחלת מין כלשהי? יש לציין כי אני אמורה לקחת אוגמנטין בשל בעיה אחרת שיש לי האם זה יכול לעזור גם לעניין זה במידה ונדבקתי במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי, חיידק הגונוריאה-שגורם לזיבה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/02/2010...יכול להדביק את הלוע והשקדים.
טיפול באוגמנטין יכול להועיל לזיהום כזה אך אני ממליץ לך בכל מקרה לפנות למרפאת האם ולבקש ביצוע משטח ותרבית מהשקדים והלוע בשאלת גונוריאה.
נסי גם לברר עם בן הזוג שלך האם התפתחו אצלו הפרשה מהשופכה, צריבה בעת הטלת שתן ונטיה להטלת שתן תכופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הם הסיכונים של הרפס ?ניר04/02/2010
אני בן 15
אובחן אצלי הרפס בשפתיים, וכל כמה חודשים יוצא לי פצע אני שם משחה ותוך שבוע-שבועיים זה עובר.
עכשיו רציתי לדעת מה הסיכונים של זה, והאם זה קשור להרפס באיברי המין או שיש סיכון להדבק?
והאם כאשר הפצע לא מתפרץ המחלה יכולה לעבור בנשיקה?
וכאשר הפצע מתפרץ, אני מוגבל מפעילות כלשהי או שיכול להמשיך כרגיל?
ומתיי הפצע מתפרץ? יש דרך למנוע או לעשות שהוא יתפרץ לעיתים רחוקות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה...
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010ההרפס מדבק תמיד גם כשאין פצע. להרפס סיכונים שונים וכדאי לקרוא בהרחבה בכתבה כולל באתר שלי. אין מגבלה בפעילות ויש דרך למניעה באמצעות טיפול מניעתי תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ובדיקות דםאלי03/02/2010
בת זוגתי משתמשת בגלולות "פמינט", אנחנו עדיין משתמשים בקודנום, ומתכננים להסיר אותו.
שבוע הבא אנחנו רוצים לעשות בדיקות דם, לבדוק שאין חס וחלילה מחלות (כי לכל אחד משנינו היו אקסים).
השאלה היא אם השימוש בגלולות מפריע לבדיקות דם?
כי יש לה קטע כזה שיש שבוע של הפסקה- אז אולי עדיף אז לעשות את הבדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות...
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010הגלולות לא מפריעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ומחלות...
שנית04/02/2010זה נכון שהגלולות כמו פמינט עוזרות למנוע פוליפים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות...
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010נכון לגבי פוליפים ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסוג?
שנית08/02/2010אני משתמשת כיום בפמינט, האם זה גם טוב למניעת פוליפים ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה...
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםדנה03/02/2010
שלום ! אני בת 32 נשואה כמעט 10 שנים וזה פעם ראשונה שיש לי פצעים על האזור הגניטלי .הפצעים מגרדים ומתפשטים לפני כשבועיים הייתי אצל רופאת עור לדבריה אלה פצעים זיהומיים אוליי מגילוח .הפצעים נראים עגולים בפנים לפעמים עם מוגלה שמתפוצץ ואחרכך נעעשים עם עור מתקלף בפנים ובולטים.הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה צפורל ומשחת פוסידין ל10 ימים .וחזור אליה אם אין שיפור .לא היה שיפור ולציין שהפצעים האלה כבר יותר מחודש .אשמח אם תוכל להגיד כמו מה זה נשמע ? סליחה שכחתי יש לציין שלבעלי יש הרפס על השפתיים אך אנחנו לא מקיימים מין אורלי בזמן זה .בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010לצורך אבחון אין מנוס מבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהח03/02/2010
שלום, הרגע אובחנה אצלי זיבה (אחרי שהיו כאבים במתן שתן והפרשות). לפרטנר שלי בחודש האחרון (שהוא גם היחידי בעשרת החודשים האחרונים) אין שום תסמינים כלל...
הפרטנר שלפניי, לטענתו, היה כחודש-חודשיים לפני.
יש לציין שאנחנו משתמשים כמובן באמצעי מניעה, מלבד במין אוראלי..
קיצר, אין מנוס מלהסיק שזה הגיע ממנו, אבל איך יכול להיות שאין אצלו תסמינים? איך אפשר בעצם לעלות אם יש לו את זה כרגע או לא בלי תסמינים?.. רופאת המין שהייתי אצלה עכשיו אמרה שלפעמים אפילו בבדיקת שתן לא רואים את זה.
הטיפול שקיבלתי היה כדורים למשך עשרה ימים וזריקה,
בזמן הטיפול של שנינו האם אפשר להמשיך לקיים מין אוראלי?
ומה לגבי נשיקות רגילות?
כי הבנתי שיכול להיות שהמחלה נמצאת גם בלוע/בית הבליעה, אם כך יכול להיות שמשם זה עובר למין אוראלי אבל מה לגבי נשיקות, האם זה עובר בין רוק-לרוק או רק במגע באיבר המין?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010כדאי להבדק בגמר הטיפול על מנת לדעת אם החיידקים הושמדו. כדאי לבדוק שתן והפרשה בבדיקת PCR. אוכל לעזור לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי,
ח04/02/2010הרופאה שבחנה אותי לא ביקשה תרבית ולמען האמת, החליטה שיש לי זיבה מיד אחרי שאמרתי שצורב לאחר מתן שתן ושיש הפרשות, זה הספיק לה בשביל לתת הפנייה לזריקה וכדורים. רק אחרי שביקשתי היא הסכימה לראות את הפין ואת ההפרשה ואז אישרה בשנית שמדובר בזיבה.
היא שלחה אותי לבדיקת שתן אבל לא תרבית/הפרשה. האם זה מספיק בשביל לאבחן?
כמה זמן אחרי מתן הטיפול (זריקה + כדורים ל10 ימים) הסימנים אמורים להיפסק?
וכמו כן, האם יכול להיות שנדבקתי ממישהו שאצלו אין שום תסמינים? אם כך, איך אפשר לבדוק אם הוא נשא של המחלה אם אין הפרשות?
תודה מראש ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010לא מדובר בתרבית, שאין לה ערך, אלא בבדיקת PCR.לעתים טיפול כמו שקבלת מספיק ולעתים - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטליאנונימית03/02/2010
שלום,
לפני מס' ימים אובחן כי יש לי הרפס גניטלי.
אני כמעט בת 27, עם יל"ד ברקע, מזה כשנה וחצי עם פרטנר קבוע אשר סובל מהרפס השפתיים אחת לכמה חודשים. לפני פרטנר קבוע זה הייתי עם מספר גברים.אני הראשונה של בן זוגי.
אציין כי אנו מקיימים מין אוראלי אך לא כשההרפס מתפרץ אצלו אלא רק לאחר שנעלם. פעם אחרונה שבה היה לו הרפס הייתה לפני מספר חודשים.פעם אחרונה בה קיימנו יחסי מין הייתה לפני שבוע. לאחר כיומיים הרגשתי גולה באזור השפתיים הפנימיות ומאז המצב הלך והחמיר, לאחר ביקור אצל רופא נשים ןמתן אבחנה סופית התחלתי טיפול בזובירקס.
זוהי הפעם הראשונה שהתפרץ אצלי הרפס גניטלי. בנוסף,אף פעם לא סבלתי מהרפס בפנים.
בן זוגי מאוד מודאג מהמקור להתפרצות המחלה. האם יכול להיות שנדבקתי בעבר מאחד הגברים שהייתי עימם (לא ידוע לי אם סבלו מהרפס) או יכול להיות שנדבקתי מבן זוגי הנוכחי? מהי הסבירות? האם ניתן לדעת? האם יש בדיקות לגילוי הירוס אצל בן זוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010אין לדעת ממי נדבקת. יש בדיקות על מנת לדעת אם חולים או נשאים של הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת?רונן03/02/2010
שלום. אני נשוי בן 27. לפני נישואי קיימתי יחסים עם נשים אחדות ותמיד עם קונדום. עם אישתי כמובן שלא. לאחרונה הבחנתי בפצעים מוזרים על איבר המין. מידי חודש-חודשיים לערך מופיע על איבר המין שלי פצע שנראה כמו חצ'קון רגיל לכל דבר. המיקום המדויק הוא בדיוק מתחת לראש הפין. הוא לא גדול במיוחד אלא בגודל פצע אקנה סטנדרטי עם מוגלה קטנה במרכזו. הוא אינו כואב ואינני מפוצץ אותו כמובן כדי לא לגרום נזק . אם אני לוחץ עליו מאוד חזק, הוא קצת כואב. הוא עובר לאחר שבוע עד 10 ימים ובמקום בו היה יש אדמומיות, בקוטר הפצע שעבר. כעבור מספר ימים נוספים, ישנו מין יובש באיזור הפצע, מן עור מתקלף ומחוספס עקב הקילוף. הפצע הזה יצא במתכונת שמתוארת לעיל בערך 3-4 פעמים עד היום. מה עושים? ראיתי תמונות של עגבת באינטרנט אבל זה לא דומה כ"כ. האם זו עגבת? מחלת מין אחרת? סתם חצ'קון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010לשם אבחון יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)