מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל הזרע לאחר ביופסית ערמוניתבן14/04/2009
שלום,
מדאיג אותי שנוזל הזרע כולו עדיין רווי דם עכור 3 שבועות לאחר ביופסית ערמונית (לא נמצא סרטן), מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל הזרע לאחר ביופסית ערמונית
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009יש לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוענזילה של שפיך צהוב ללא שום סיבהעומר11/04/2009
קודם כל שלום ויש בעיה
קיימתי יחסי מין ללא קונדום ולאחר שבוע וחצי שמתי לב שיש לי נזילה של שפיך צהוב בכל פעם שאני טיפה לוחץ על הפין וגם כאשר לא לא נוגע בו בכלל
אין לי צריבה בזמן שאני משתין וגם לא בזמן שאני גומר, קבעתי תור אצל אורולוג לשבוע הבא אבל בכל זאת אשמח מאוד אם מישהי יוכל להגיד לי של איזה מחלה הסימפטומים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוענזילה של שפיך צהוב ללא שום סיבה
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009יחש לשלול מחלת מין כמו כלמידיה, זיבה, מיקופלסמה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש באיבר המין הגברי וצריבה .איתן10/04/2009
שלום דר',
יש לי אדמומיות וצריבה עם קילוף העור באיבר המין,
אני מתבייש ללכת לרופא עור, וברשותי 2 משחות ששמם: 1.בקטרובן, 2. אפלומיצין.
אשמח אם תייעץ לי מה עדיף למרוח וכמה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש באיבר המין הגברי וצריבה .
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009אין ליעץ ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבירות הדבקה בהרפס באיבר מין.לילך10/04/2009
מקווה שהשאלה לא נשמעת מטופשת או משהו כזה (מודה אני מפוחדת מאוד בכל הנוגע לנושא מחלות מין) , אבל כיוון שקראתי מעט חומר על מחלת ההרפס הבנתי כי כאשר המחלה פעילה היא מאוד מדבקת גם במגע עם חפצים, בייחוד כשזה פעיל באיבר המין, שהחולה נגע בהם או אפילו במגע עור בעור באופן הכי תמים שיש.
חברתי חלתה במחלת ההרפס וגינלי ואושפזה בבית החולים. בעת ביקורי בבית החולים
שהיתי בחברתה זמן ארוך יחסית ואף נפרדתי ממנה בנשיקה לחי מנומסת.
האם קיימת איזה שהיא סכנה בהידבקות במגע של עור עור גם ברמה הבסיסית הזאת???
אודה מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבירות הדבקה בהרפס באיבר מין.
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009לפי תאורך ההדבקה נדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לעגבתענת10/04/2009
שלום רב,
אני בן 48 ובעקבות פצע באזור איבר המין ביצעתי בדיקות דם שתוצאותיהן מראות על VDRL חיובי 1:4, FTA חיובי ו-TPHA חיובי. מעבר לזה, כל התוצאות שליליות. האם תוצאות אלה מצביעות חד משמעית על הידבקות במחלת העגבת? היות והרופא ציין כי יחס של 1:4 הינו נמוך מאוד. מה דעתך על התוצאות והאם ידועה לך על בדיקה נוספת שיכולה לאמת באופן חד משמעי את הימצאות החיידק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לעגבת
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009כבר עניתי בפורום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע בכלל?דון09/04/2009
ד"ר, מדוע להיות מתוח מהתפתחות סרטנית, מ- PSA מתנדנד ובעליה (4.3, 19%), מהשתנות תכופות וליליות, במקום לעבור ניתוח כריתה מלאה של הערמונית? מה היתרונות ומה החסרונות?
תודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע בכלל?
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009בכל מקרה אין צורך בכריתה מלאה אלא באידוי בפעולה שאורכת 20-40 דקות ובאשפוז 24 שעות ושחרורו ללא קטטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולאחר האידוי ד"ר..
רובי18/04/2009ולאחר האידוי ד"ר,
סכנת סרטן ערמונית נעלמת?
והשתנות תכופות בגין ערמונית מוגדלת מסתדרות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולאחר האידוי ד"ר..
ד``ר שרגא וקסלר23/04/2009כן וכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן עושים והיכן המלצתך לבצע אידוי?
א.23/04/2009אנא הנחייה ברורה, תודה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן עושים והיכן המלצתך לבצע אידוי?
ד``ר שרגא וקסלר24/04/2009ד"ר שלום כץ מנתח אורולוג מומחה.
אנא חפש פרטיו בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשימרית08/04/2009
לפני מספר ימים הלכתי לבדיקה שיגרתית אצל רופאת נשים, לאחר בדיקה קצרה היא אמרה שיש לי קונדילומות רבות באזור אברי המין (באזור השפתיים ובנרתיק) הביאה לי טופס הפניה לבי"ח לבדיקה נוספת ולא הרחיבה בהסבר נוסף.
עברתי על האינטרנט במטרה למצוא הסברים למחלה שמתפתחת אצלי והחששות שלי רק גוברות.
ככל הנראה את הבדיקה הנוספת אני יעבור רק בעוד חודש/חודש וחצי לפני זמינות התורים.
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בחודש הקרוב כדי למנות את התקדמות המחלה? (האם לקיחת החיסון המדובר הוא רלוונטי?)
ופחות או יותר לאיזה תוצאות לצפות ואם יש טיפול מונע שמעלים את המחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009רצוי טיפול בלייזר המונחה בקולפוסקופ בהקדם האפשרי. אשמח לעזור לך במיידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהיוסי07/04/2009
שלום אני יודע ש50 אחוז מהגברים לא יודעים שהם נושאים תמחלה ולא מרגשים שום סימפטום כמו צריבה וכדומה יכול להיות מצב שאני נושא תמחלה כבר תקופה ארוכה ולא מרגיש כלום ופתאום אני יתחיל להרגיש את הספטומים? או שאם לא הרגשתי עד עכשיו אז אני שייך לקבוצת אנשים שלא מודעת למחלה ולא מרגישים אותה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל ד"ר שרגא שלוםאבי07/04/2009
לפני כארבעה חודשים נתברשתי כי אני נושא את hpv וירוס וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לחום נמוך 37.2 37.5 ולתחושת גרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל ד"ר שרגא שלום
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתסיגל07/04/2009
אני זו ששאלתי על הקונדילומה קודם
הבנתי שבשימוש עם משחת אלדרה לא ניתן לקיים יחסי מין אבל אנחנו בשלב של מנסים להיכנס להריון וזה ממש מעיק עליי שבמשך 3 חודשים עכשיו אני צריכה לחכות, אין איזה טיפול מהיר יותר למצב כזה?, למה הרופא לא הציע לי צריבה בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009לייזר באמצעות קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטראייל06/04/2009
שמי אייל ,
בעבר קיימתי יחסי מין לא בטוחים עם 2 בנות שלא הכרתי ממש אבל אחריהם הכל היה בסדר מבחינה חיצונים ולא נראו שום סימנים למחלות או או משהו דומה..מבחינת מחלות פנימיות יותר שצפות בדם גם שם הכל היה בסדר מאחר ותרמתי דם ומהבדיקות שם יצא שהכל תקין.
באחרונה התגלו אצלי סימנים מחשידים..על כיפת האיברן צצו לי מאיין 3 נקודות לבנות {לא מלאות בשומן או דברים כאלו פשוט 3 נקודות קטנות מאוד כמו כתמים} ויחד איתם מופיע לי על החלק העליון של האיבר מדי פעם סימן מחוספס בולט אך הוא מדי פעם נעלם ולפעמים חוזר מעצמו...
רציתי לדעת אם סימנים אלה מחשידים ואם באמת זה שלא התקשרו אלי חרי שתרמתי דם אומר שהכל בסדר שם...
תודה רבה על ההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה?
אייל13/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלח את הצילום של הזין שלך
אנונימי15/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטר
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009איני יודע ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהליאת06/04/2009
גילו לי קונדילומה לפני כחודשיים הרופא צרב לי את זה עם איזה חומר, ואמר לי שאין מה לדאוג וסביר להניח שלא מדובר בנגיפים הסרטניים.
השבוע הייתי אצל הרופא הנשים שלי והוא אמר שזה לא עבר ועשה לי פאפ (אחרי שלא עשיתי מזה חצי שנה) בשביל לבדוק שאין נגעים גם בצוואר הרחם ונתן לי משחה אוורה.
מאחר והרופא נשים שלי לא הכי נחמד אשמח אם תענה לי ובתקווה גם תרגיע אותי:
מה קורה במידה ומגלים שהקונדילומה נמצאית גם בצוואר הרחם?
האם הטיפול שהוא נתן לי עוזר? ולכמה זמן?
מה הסיכויים שיתפתח סרטן צוואר הרחם במצב כזה?
האם יש ממה לדאוג?, אני ממש לחוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009גילו לי קונדילומה לפני כחודשיים הרופא צרב לי את זה עם איזה חומר, ואמר לי שאין מה לדאוג וסביר להניח שלא מדובר בנגיפים הסרטניים.
^^את זה יש לבדוק ולא להסתפק ב"סביר".
מה קורה במידה ומגלים שהקונדילומה נמצאית גם בצוואר הרחם?
^^תלוי בתשובה המדוייקת אך לרוב טיפול ליעיזר פשוט פותר את הבעיה.
האם הטיפול שהוא נתן לי עוזר? ולכמה זמן?
^^יעילות נמוכה [60%]
מה הסיכויים שיתפתח סרטן צוואר הרחם במצב כזה?
^^תלוי בתשובה ובבדיקת PCR.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהמיכל06/04/2009
האם אפשר להדבק בוירוס הפפילומה דרך בדיקה גניקולוגית עם מפשק לא מחוטא?
תודה רבה וחג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
ד``ר שרגא וקסלר06/04/2009כבר תוארו מקרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות תוצאת ביופסיה זו? תודה.דון06/04/2009
Box1(Right): 10 cores of prostatic tissue showing fibro-muscular hypertrophy, glandular hyperplasia, few atrophic acini AND mild chronic inflammation
Box 2 (Left): 8 cores of prostatic tissue showing fibro-muscular hypertrophy, glandular hyperplasia AND few atrophic acini
בדיקה רקטאלית ידנית: 1+, רכה, לא חשודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי, קודי אבחנה: T92000, M40000
דון06/04/2009תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה משמעות תוצאת ביופסיה זו? תודה
ד``ר שרגא וקסלר06/04/2009דלקת כרונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך למגר את גורם הדלקת? תודה ד"ר.
דון06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך למגר את גורם הדלקת? תודה ד"ר.
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2009לרוב באנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה ATROPHIC ACINI הופך בהמשך לסרטני?
דון07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה ATROPHIC ACINI הופך בהמשך לסרטני?
ד``ר שרגא וקסלר24/04/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהאלמוני05/04/2009
עשיתי בדיקת איידס יצא שלילי אבל עדיין מהמקרה שקרה אני לא זוכר עם עבר חודש חודש וחצי או חודשיים זה אומר שהתשובה לא טובה או שאפשר לגלות תשובה של איידס גם אחריי חודש חודש וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה
ד``ר שרגא וקסלר06/04/2009הבדיקה תקפה חודשיים אחרי המגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)