מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב המופילוס או כלמידיהשי03/03/2009
לגבי הכלמידיה מההודעה שלי קודם מחר אני עושה בדיקת דם לכלמידיה ובכל מקרה בעוד שבועים עושה שוב תרבית זרע לחידק ההמופוליס אחרי שלקחתי ציפרודקס במשך שלושה שבועות ולא עזר לי אני לא יודע אם יש לי כלמידיה או המופילוס יש לי תחושה כאילו עקרב יושב לי על קצה הפין. אין שום סימנים ואין נוזל שיוצא מהפין ובכל זאת תחושת צריבה "מעימה עוקצנית " כזו רשמתי את כתובתך והטלפון אבל בינתים אני רוצה רק להשלים את בדיקת הזרע שוב ובדיקת הדם מחר. מה דעתך על האבחנה שלי? ובנוסף לא הבנתי מהאתר שלך- כתבת תרבית זרע -פולשנית איך בדיוק? הרי צריך רק לאונן לתוך כוס וזהו.. הבדיקה לא כואבת אני לא יכו לעשות שום בדיקה שקשורה לכאב כי אני מתעלף גם אם זה לא כואב אוביקטיבית. מה יש לך להציע בנידון? תודה רבה שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה?
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009אני לא יודע אם יש לי כלמידיה או המופילוס
^^בדיקה פשוטה יחסית תיתן תשובה לשאלתך.
ובנוסף לא הבנתי מהאתר שלך- כתבת תרבית זרע -פולשנית איך בדיוק?
תרבית זרע או PCR אכן באוננות וPCR לשופכה באמצעות בדיקת שתן.גם אם אני עושה אורטרוסקופיה - הסתכלות בתוך השופכה אני מרדים עם ספריי והבדיקה אינה מורגשת.
מה יש לך להציע בנידון?
^^כל הבדיקות שאני עושה אין בהן כאב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהלא משנה03/03/2009
קיימתי יחסי מין לפני כחודשיים עם בן מסוים ולפני כשבועיים עם בן אחר. לאחר יחסי המין עם האדם השני נתקלתי בכאבי בטן מוזרים ביומיים הראשונים אך עבר. לאחר כשבוע קיימנו שוב יחסי מין וחליתי בדלקת דרכי השתן, לאחר שלקחתי אנטיביוטיקה (אופלוקס- משהו כזה) ועבר. אך עכשיו יש לי גירודים חזקים באיזור הפות וקצת בשפתיים והפרשות מוזרות בצבע ורוד (ובדיוק סיימתי מחזור) יש לציין כי עם האדם הראשון שום דבר כמו הנ"ל לא קרה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009מה השאלה?
לפי הסיפור נראה לי שיש לשלול דלקת צואר רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקום חוזר באיבר המיןיוסי03/03/2009
שלום רב, לפני כשנה וחצי אובחן אצלי מולוסקום באזור המפשעה ואיבר המין. רופא העור שלי הסיר את הנגעים במספר טיפולים (לאחר כל טיפול חזרו והופיעו מספר נגעים עד שהעניין שכח לגמרי). מאז היתה לי שנה "שקטה" פחות או יותר (מדי כמה חודשים שמתי לב למעין נגע קטן אשר נעלם מעצמו לאחר יום-יומיים) אך בגדול נראה כי מערכת החיסון שלי התגברה על הוירוס. לפני מספר ימים קיימתי ימסי מין ולאחר כמה ימים הבחנתי בנגעים חוזרים על איבר המין (קרוב לעשרה). הנגעים נראים בדיוק כמו מה שהיה לי בפעם הקודמת. האם הנגיף נמצא אצלי בגוף ויכול להתעורר לאחר תקופה כה ארוכה (שנה וחצי כאמור)? האם מדובר בהדבקה מחדש בוריאציה אחרת של הוירוס? וחשוב מכל - כיצד ניתן להפטר מן המטרד הזה אחת ולתמיד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009רופא העור שלי הסיר את הנגעים במספר טיפולים
^^מה סוג הטיפולים?
האם הנגיף נמצא אצלי בגוף ויכול להתעורר לאחר תקופה כה ארוכה (שנה וחצי כאמור)?
^^כן ותיתכן הדבקות חדשה
כיצד ניתן להפטר מן המטרד הזה אחת ולתמיד?
^^אין דרך אלא אם לא מורידים לך את כולם. אני לכן דואג לבדוק עם מיקרוסקופ מיוחד כדי להסיר את כולם כדי להקטין סיכויי הישנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום
יוסי04/03/2009הרופא השתמש במעין כלי ברזל ולמעשה גירד כל יבלת החוצה. לפני הטיפול נתבקשתי למרוח משחה מאלחשת על כל נגע אך חרף זאת הטיפולים היו מאד לא נעימים (בלשון המעטה). מהו סוג הטיפול שאתה עושה? האם הוא משאיר צלקות? האם הוא כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולוסקום
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009מהו סוג הטיפול שאתה עושה?
##אחרי הרדמה מקומית בספריי אני מטפל בלייזר
האם הוא משאיר צלקות?
##לא.
האם הוא כואב?
##לא ולא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולפוסקופיה וביופסיהדפנה03/03/2009
הופנתי לבדיקת קולפוסקופיה בעקבות קונדילומות (חיצוניות) בבדיקה (לאחר צביעה עם יוד) נאמר לי כי בצוואר הרחם יש שינויים שתואמים קונדילומה בצוואר הרחם ונלקחה ביופסיה שנשלחה למעבדה. האם זה אומר שזהו מצב טרום סרטני חלילה? ומה שבודקים במעבדה זה עם זה מצב טרום סרטני קל, בינוני, קשה?? או שייתכן ויש סיכוי שלא מדובר כלל במצב טרום סרטני ונלקחה ביופסיה רק ליתר ביטחון?? כששאלתי את הרופא לגבי בדיקת הדנ"א של הנגיף על מנת לזהות אם יש לו פוטניצאל סרטני הוא אמר לי שזה לא משנה היות ובכל מצב של שינויים בצוואר הרחם יש צורך במעקב ולכן זה לא נחוץ מה דעתך?, האם ניתן להסיק מכך שכל קונדילומה בצוואר הרחם היא כתוצאה מפפילומה עם יכולות שינוי סרטניות?? תוצאות המעבדה אמורות להגיע עוד כחודש ואני דואגת.. בתודה חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009הופנתי לבדיקת קולפוסקופיה בעקבות קונדילומות
^^האם גם בדקו את פי הטבעת, הפה, העינים, המפשעות ושאר אברי המין?
האם זה אומר שזהו מצב טרום סרטני חלילה?
^^יש להמתין לתשובת הביופסיה.
ומה שבודקים במעבדה זה עם זה מצב טרום סרטני קל, בינוני, קשה??
^^בודקים הכל כולל סרטן
לגבי בדיקת הדנ"א של הנגיף ... ולכן זה לא נחוץ מה דעתך?
^^את זה מומלץ לעשות לפי תשובת הביופסיה של הצואר ובכל מקרה לאחר גמר הטיפול בלייזר לכל נגעי הקונדילומה.
תוצאות המעבדה אמורות להגיע עוד כחודש
^^האם אין אפשרות לזרז? אצלי התשובות מגיעות אחרי 5-7 ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לגילוי מחלות מיןשירן02/03/2009
שלום ד"ר, בעבר קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם האקס ואיני יודעת מהו עברו המיני. כעת נכנסתי למערכת יחסים רצינית והיני נוטלת גלולות ולכן רציתי לדעת אם ניתן להגיע למרפאתך ולבצע בדיקות לגילוי מחלות המין? בנוסף רציתי לשאול במה בדיקות אלו כרווכות? יש לי גניקולוגית, אך איני רוצה להיבדק אצלה, משום שהחשד שקיים בי הוא אך ורק שלי כרגע ואימי אינה יודעת על כך. תודה מראש, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009כעת נכנסתי למערכת יחסים רצינית והיני נוטלת גלולות ולכן רציתי לדעת אם ניתן להגיע למרפאתך ולבצע בדיקות לגילוי מחלות המין?
^^ כן.
בנוסף רציתי לשאול במה בדיקות אלו כרווכות?
^^ בבדיקת שתן, בדיקת הפרשה, קולפוסקופיה ובדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
שירן06/03/2009קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה יש לי עוד מספר שאלות ואני אשמח אם תוכל להשיב לי עליהן.. אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים בשבוע שעבר כדאי לחכות 6-8 שבועות ורק אז להגיע אליך למרפאה? האם צריך הפניה לבדיקות אצלך במרפאה? מהי רמת הסודיות בבדיקות אלו ומה מחירן של הבדיקות? תודה מראש, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים בשבוע שעבר כדאי לחכות 6-8 שבועות ורק אז להגיע אליך למרפאה?
$$הבדיקות למחלות מין מזהות את המחלות כבר אחרי 24 שעות.
האם צריך הפניה לבדיקות אצלך במרפאה?
$$מה אני קופת חולים??? בוודאי שלא.
מהי רמת הסודיות בבדיקות אלו?
$$רמת סודיות 100% . אפילו המחשב הזה אינו מחובר לאינטרנט.
ומה מחירן של הבדיקות?
$$אנא התקשרי לבנות במרפאה משעה 09:00
03-6956867
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה או המופילוסשי02/03/2009
אני בלחץ היסטרי כבר כמעט שנה אני סובל מעקצוץ בקצה הפין מצאו לי המופילוס בזרע אבל אחרי שסיימתי טיפול בציפרודקס 3 שבועות פעמים ביום 500 מג עדין יש לי את תחושת הצריבה הרופא האורולוג המטפל שלי בחופשה עד שבוע הבא ואני בלחץ נוראי חבר שקיבל את המחלה בארה קיבז זריקה אבל אני קראתי יש טיפול אנטיביוטי נגד זה מה עושים? האם זה מסוכן והאם אני אמור להתנזר כעת מיחסי מין בכלל? אני גיי אגב לא יודע אם זה קשור אנא ממך תשובה האם אפשר למוא כלמידיה בבדיקת דם רגילה? מה עושים? אין לי למי לפנות רק אליך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה או המופילוס
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009מה עושים?
^^לפני שאני מציע טיפול יש לעשות קולפוסקופיה ואולי בדיקת מעבדה נוספת.
האם זה מסוכן והאם אני אמור להתנזר כעת מיחסי מין בכלל?
^^ אדע רק אחרי שיחה ובדיקה
האם אפשר למוא כלמידיה בבדיקת דם רגילה?
^^ לא אמין
מה עושים?
^^ אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 7 חודשי סיוט שלא נגמר עקב מחלת מיןשלומי02/03/2009
לפני 7 חודשים שכבתי עם מישהי ללא קונדום כעבור שלושה שבועות הבעיות החלו כאשר הרגשתי בוקר אחד צריבה חזקה בשתן ובנוסף היתה לי במשך כשבוע הפרשה לבנה מאיבר המין, בנוסף כל האיזור גירד לי למשך מספר שבועות ורוב היום הרגשתי מעין עקיצות על איבר המין (בחלקו העליון). בכל התקופה היתה לי תחושה של בערה בתוך איבר המין ומחוצה לו והאיבר עצמו היה אדום עד אדום מאוד מהרגיל. באותם ימים עברתי בדיקות בקופ"ח מאוחדת שבו הרופאים שם הכוללים זיהימולוג,אורולוג,רופא מין ועור נתנו לי לבצע כל בדיקה אפשרית כדי לגלות באיזו מחלה נדבקתי הבדיקות כללו בדיקות: זרע, שתן, דם ובדיקה מההפרשה עצמה - כל הבדיקות שציינתי שנערכו כמה וכמה פעמים העלו תוצאות מעבדה סטריליות לחלוטין מעבר לכל הבדיקות לגילוי מחלות המין עברתי גם בדיקת hiv שיצאת שלילית כמו שאר הבדיקות, גם בביה"ח קפלן עשיתי בדיוקת לגילוי המחלה וגם שם כל הבדיקות היו תקינות וסטריליות.. כעבור שלושה חודשים בהם טופלתי בכמות מאוד גדולה של אנטיביוטיקות ובנוסף זריקה בישבן לא השתפר את מצבי והחלה בעיה נוספת כאשר החלה לכאוב לי הערמונית , לאחר ביקור אצל האורולוג הוא איבחן לי ע"י בדיקה רקטלית דלקת כרונית בערמונית על אף כל האנטיביטיקות שקיבלתי לטיפול בערמונית אף אחת לא עזרה והמשכתי לסבול מכאבים קשים מאוד באיזור הערמונית , מספר שבועות אחרי שזוהתה הדלקת בערמונית החלו התופעות הבאות כל איזור האגן והישבן כאבו ושרפו לי לי כולל הגב העליון הגב התחתון העורף ולעיתים גם הראש שרף לי ומספר שבועות הרגשתי תחושת בילבול לא מובנת אך לאחר שהוחלט לטפל בערמונית באמצעות קסטרל למשך 3 חודשים (באמצע הטיפול) וכדורים לדלקות כרוניות בגוף (בגלל תחושת השריפה בגוף) חל שיפור ניכר מאוד. היום אין לי הפרשה מאז השבוע שנדבקתי בחידק הלא ברור הזה, לאחר 5 חודשים רצופים הצריבה בשתן פסקה וחוזרת רק לעיתים רחוקות בשתן הראשוני של הבוקר הבעיה היום שאף אחד לא פותר היא שאני מרגיש ששורף לי העור בפין ובנוסף התחושה שלי באיבר המין כולל בשק האשכים לא רגילה בלשון המעטה כשאני נוגע האיבר מין אני מרגיש אותו שונה לגמרי ממה שהייתי רגיל תחושה כאילו האיזור רדום, בנוסף לכך איבר המין קשה ואני לא מדבר על נוקשות של זיקפה,, בנוסף יש לי 1-2 יבלות קטנות על הפין. לגבי השריפה בעור הרופאים אומרים שזה לא קשור לענין ושזו בעיה נירולוגית (מעולם לא היתה לי נירולוגית) ולגבי היבלות שלושה רופאים ביניהם רופא עור, אורולוג וזיהימולוג שוללים אפשרות שזו קונדילומה, שהיבלת שם הופיעה בחודש הראשון שלאחר המגע המיני ומאז נמצאת שם, הרופאים טוענים שזו סתם יבלת שתעבור. מהי דעתך על כל הנושא?לא רק בנושא היבלות. האם יש משהו שהוא חשוב שלא בדקו או שאתה ממליץ? האם לדעתך יש קשר בין המחלה שלא זוהתה לדלקת הכרונית בערמנוית? האם אפשר להגיד שהיתה מחלת מין והיא חלפה? האם להקשיב לרופאי שאומרים שאין לי יותר חידק בגוף ושאין בעיה בקיום יחסי מין ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009מהי דעתך על כל הנושא?
^^יתכן באמת שיש לך פרוסטיטיטיס כרונית ולזה יש להציע טיפול נוסף שלא הוצע לך. יתכן כמובן גם קונדילומה. לגבי שאר שאלותיך אני מצטער אבל הסיפור מורכב ולכן מחייב שיחה ובדיקה ולא תשובה באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדלימהגבי02/03/2009
שלום רב, הייתי אצל נערת ליווי שכעת מתברר מחבר שהיה אצלה שהיא חולה בקונדלימה. הסבירות שנדבקתי גם כן, כפי שהבנתי, נוטה ל-25%. יש לי תופעה מזה מספר חודשים (לא זכור לי אם טרום היותי אצלה או לאחר מכן) של פצעים כמו חצקונים על אמות הידיים שנעלמים אחרי מספר ימים אבל מקפידים לחזור במקומות אחרים על היד. ייחסתי את זה לכך שאני שרוי במתח רב לאחרונה ושזו תגובה פסיכוסומטית. כעת - אני כבר חושד בדברים יותר מזיקים. האם יש צורך להבדק? אם יימצא חלילה שאני נושא את הוירוס, מהן דרכי ההדבקות האחרות מאחר ואיני יכול לספר לאשתי שהייתי אצל נערת ליווי אז אאלץ להמציא ספור אחר. האם הטיפול דורש שגורמים אחרים (כמו אשתי) ידעו שאני עובר אותו? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009האם יש צורך להבדק?
^^ כן בגלל שיש לה קונדילומה ולא בגלל החצקונים על הידיים
אם יימצא חלילה שאני נושא את הוירוס, מהן דרכי ההדבקות האחרות מאחר ואיני יכול לספר לאשתי שהייתי אצל נערת ליווי אז אאלץ להמציא ספור אחר.
^^אולי קודם תבדק ואז תחשוב על אסטרטגיה כי אולי לא נדבקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים במפשעהdash01/03/2009
שלום, לפני שבוע הופיעו לי פצעים בשפתיים החיצוניות, פצע הנראה כמו חצ'קון אדמדם. ללא כאבים מיוחדים או צריבה, טיפה מגרד. רופא הנשים חשב שמדובר בהרפס.. שלח אותי לבדיקות דם של הרפס + עגבת שיצאו שליליות. האם בדיקות הדם הנ"ל מהימנות ? הפצעים מופיעים בין 1 ל 3 פצעים ונעלמים לבד אחרי יומיים ללא גלד הפרשה או דם. נמשך כבר שבוע וחצי. מה זה יכול להיות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים במפשעה
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009האם בדיקות הדם הנ"ל מהימנות ?
^^צריך לראות את התשובות עצמן.
הפצעים מופיעים בין 1 ל 3 פצעים ונעלמים לבד אחרי יומיים ללא גלד הפרשה או דם.
מה זה יכול להיות?
^^פוליקוליטיס, מולוסקום, קונדילומה ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
dash12/03/2009הי דוקטור, האם ניתן לבקש הפנייה לביצוע בדיקות לכל סוגי מחלות המין כדי להיות שקטה? לאילו מחלות כדאי לבקש בדיקות? כרגע הפצעים עברו לגמרי כך שלא ניתן לוודא באמצעות ראייה בלבד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דרhul28/02/2009
לאחר לפני כחצי שנה עקב צריבה בשתן קיבלתי טיפולים שונים-דוקסילין רוצפין ציפרודקס. התסימנים כברו לאחר חודש, אך מדי חודשיים שוב חוזרת צריבה (אמנם ממש לא משמעותית). לפני חודשייםן קיבלתי זטו, פלגיל ואזיטרומיצין אם אני לא טועה. בכל הזמן הזה ביצעתי בדיקות- פי סי אר שתן, משטח, נוגדנים- והכל יצא תקין, לגמרי הכל. לפני כשבועיים, החלו שוב תסמינים... צריבה, בעיקר בקצה הפין, אדמומיות ורואים שיש פצע בתוך השופכה בקצה. הייתי אצל הרופא, אין לו הרבה מה לומר, כי קיבלתי כבר ככ הרבה טיפולים.. בכל מקרה, עשיתי שוב פי סי אר שתן לזיבה כלמידיה ומיקופלזמה... אין כלום.. אני מקבל עכשיו אריתרומיצין לשבועיים דרך אגב, הפרוסטטה תקיננה לחלוטין- ביצעתי אולטרה סאונד השאלות שלי: הרופא אמר, שלפעמים קורים מקרים כאלה בגלל הרגישות שלאחר המחלה. מה גם שאני גר באזור נורא קר (המעלות מתחת לאפס).. אם לא מצאו כלוםף ומאז לא היה הרבה מין והכל היה מוגן, איך ניתן להסביר זאת? האם יש מקרים כאלה? לגבי האריתרומיצין 4 פעמים בשבועיים- מה בדיוק זה מכסה, אילו מחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009איך ניתן להסביר זאת? האם יש מקרים כאלה?
^^ יש לבדוק את המקום ואז להשיב לך
לגבי האריתרומיצין 4 פעמים בשבועיים- מה בדיוק זה מכסה, אילו מחלות?
^^המינון לא ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
hul03/03/2009המינון 500 מג 4 פעמים ביום למשך שבועיים עבר שבוע, המצב השתפר בעקרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
hul03/03/2009אם הטיפול אכן יעזור, תוך כמה זמן זה צריך להשפיע? לפי מה שהבנתי אריטרומיצין פועל לאט יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לא ברורה
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009אם אתה רוצה תשובה אז נא לנסח שאלה שלמה. אני לא בנוי לחפש אחורה ולקרוא שוב את כל ההיסטוריה.
נא לפרט על איזה טיפול מדובר וכנגד מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותחסויה28/02/2009
קיימתי יחסי מין עם גבר לפני חודשיים שסבל מקונדילומה האם מוקדם מדיי לעשות את כל הבדיקות הרצויות? כי לפי מאמרים הבנתי שיש זמן דגירה ויש סיכוי שבזמן קצר זה לא יופיעו לי קונדילומות אלא מאוחר יותר... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009האם מוקדם מדיי לעשות את כל הבדיקות הרצויות?
^^ לא מוקדם
...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקה במין אנאלי אצל גייזדין28/02/2009
1. איפה אוכל למצוא, מידע סטטסטי- מה הם סיכויי ההדבקה באיידס של פסיבי, שעושה מין אנאלי לא מוגן עם נשא? 2. האם בליעת זרע - זה מסוכן או לא? האם נכונה העובדה שעדיף לירוק או לבלוע מאשר להתחיל לגרגר את הזרע בפה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי
ד``ר שרגא וקסלר03/03/20091. איפה אוכל למצוא, מידע סטטסטי- מה הם סיכויי ההדבקה באיידס של פסיבי, שעושה מין אנאלי לא מוגן עם נשא?
^^ 1 ל 1000
2. האם בליעת זרע - זה מסוכן או לא?
^^ הזרע נהרס בקיבה והשהות עד אז היא המסוכנת
האם נכונה העובדה שעדיף לירוק או לבלוע מאשר להתחיל לגרגר את הזרע בפה?
^^נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי בן זוג חדשחסויה27/02/2009
בימים אלו אני עוברת סידרת בדיקות ואף מתכוונת לעבור בדיקת קולפוסקופיה ולעשות חיסון נגד הפפילומה היות ולבן זוגי האחרון היה קונדילומה... ברצוני לדעת לגבי בן זוג הבא איזה בדיקות הוא צריך לעשות על מנת לוודא שאין לו נגיף כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה ובן זוג חדש
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2009קולפוסקופיה לכל אברי המין ופי הטבעת וסביבותם והפה והעינים ואם תקין אזי PCR מכל האזורים הללו ומהשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מהרפס וגינלי ורוצה לעשות הסרת שיער בלייזר באיזור המפשעהד``ר שרגא וקסלר27/02/2009
הי,
השאלה נקטעה לי באמצע... אני סובלת מהרפס וגינלי ורוצה לעשות הסרת שיער בלייזר באיזור המפשעה האם מותר? כמובן שלא בזמן התפרצות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר להסרת שיער
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2009הבעיה החמורה יותר היא סכנת ההדבקות בקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס ולייזר
ד.מ.28/02/2009הי, לא הבנתי את תשובתך... האם יש סכנה להידבק בקונדילומה כשעושים הסרת שיער בלייזר במפשעה? ולשאלתי הקודמת האם מותר לעשות הסרת שיער בלייזר כשיש הרפס גניטלי- כמובן שלא בזמן התפרצות... או שזה מסוכן ועלול לגרות את האיזור? אודה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס ואיידס
ד``ר שרגא וקסלר03/03/2009האם יש סכנה להידבק בקונדילומה כשעושים הסרת שיער בלייזר במפשעה?
^^ כן
ולשאלתי הקודמת האם מותר לעשות הסרת שיער בלייזר כשיש הרפס גניטלי- כמובן שלא בזמן התפרצות...
^^ אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לדאגה
רוני09/03/2009גם במכונים גדולים וידועים? לא מחטים אתת המכשיר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם קיבלתי חיסון..
רוני10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר11/03/2009חיטוי באלכוהול או בכל נוזל אחר לא הורג נגיפים אלא חיידקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסד.מ.27/02/2009
הי, 1. ב- 10 השנים האחרונות אני סובלת מהרפס וגינלי עם התפרצויות חוזרות ונשנות, אני רוצה לעשות ) 2. האם יש טיפול מומלץ ברפואה הבילתי קונבנציונאלית שיכול למנוע התפרציות ולהקל על הכאב והגרד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2009יש טיפול ברפואה המקובלת ובשאר הדיסיפלינות הייתי ממליץ לפעול להפגת מתחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)