מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהחסויה22/03/2009
עדיין לא קיימתי אף פעם יחסי מין, אבל לפני כמה ימים ירדתי למישהו בפעם הראשונה... לא יצא את הנוזל הלבן בפה שלי אבל עדיין היתה לו מין כזאת הפרשה קצת.. עכשיו השאלה שלי היא האם יש בזה סיכון? אני ממש ממש לחוצה מזה :( תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009סיכון למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסויה22/03/2009אז מה אני אמורה לעשות עכשיו? איך אני יכולה לדעת אם יש לי מחלה ואיך לעשות את זה בלי להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אני אמורה לעשות עכשיו?
ד``ר שרגא וקסלר24/04/2009ממליץ לבדוק מספר מחלות מין בבידקה פשוטה של שתן ושל הפרשה נרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות על ה...עלי21/03/2009
שלום רב אני גבר בן 25 לפני חודשים שמתי לב שיש כמה נקודות לבנות על הכלי..נסיתי לעלים אחת מהם יצא כמן שמן משהוא כזה מאז אני מרגיש שיצא עוד וכבר יש הרבה... ואני עושה יחסי מין אבל כל הזמן מוגן.. האם זה סוג של מחלת מין? או מה?או זה מהחומר שאני משתמש בו להורדת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009יתכן סתם בלוטות חלב או מחלת מין שנקראת מולוסקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד נרפאיםיוסי21/03/2009
יש לי הרפס באיברי המין מזה כשלוש שנים האים קיימת אפשרות רפואה סופית או שאמשיך לסחוב את זה כל חיי? לצערי ההתפרצות אצלי קוראת לעיתים תכופות מאוד כיצד אני יכול למנוע את ההתפרצויות דץא במשתת ההתפרצות אני משתמש במשחה לייבוש הפצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009אין רפוי אך יש מניעה ויש הקלה. קרא כתבות שלי בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2ענתי21/03/2009
שלום אני בת 52. נשואה. קיימתי יחסי מין לא מוגנים. וחטפתי את מחלת המין הרפס. כיצד עלי לנהוג עם הבעל. האם אני אמורה מהיום לקיים איתו מין רק עם קונדןם? כשהמצב רגוע, אפשר גם בלי? כדי שלא ידבק.איך עלי לפעול? זה משהו חדש עבורי ולא יודעת איך ךהתנהל תודה מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס 2
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009אין מה להתרגש. רוב הסכויים שלבעלך יש כבר הרפס. לא צריך קונדום. תוכלי לקרוא כתבות שלי בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד בבקשה תענו לינעמה20/03/2009
האם אפשר להיכנס להריון או להידבק במחלות מין אם החבר שלי העביר את איבר המין שלו על איבר המין ונכנס קצת למספר שניות אבל לא גמר? מה עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה לשאלה
נעמה20/03/2009לגבי השאלה שלי הוא לא השתמש בקונדום לכן אני בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009אפשר להרות ולכן אם לא עברו 72 שעות קחי פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהבחורה מהמרכז19/03/2009
קודם כל.אני בת 15 ואני לא בטולה. יש לי חבר והוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו. תמיד הינו שוכבים והכל היה בסדר..הוא הכניס לי אצבעות איזה פעמיים והכל היה טוב ותקין.. ואיזה פעם..הוא הכניס לי אצבעות וירד לי מלא דם כזה דביק...כמו הפרשה רק בדם.. חשבנו שהוא פצע אותי ולא עשינו כלום במהלך זמן יחסית רב..ואז ניסינו שוב.. וזה לא הישתנה.(לא עשיתי עם זה כלום ולא ביקרתי גיניקולוגים) אז החלטנו שלא עושים זאת יותר. והיום..שכבנו איתו..והחלה ליכאוב לי הבטן בתחתונה..כמו מן עקיצות כאלה לא יודעת איך להסביר את זה....זה ממש מוזר לי כי זה לא כאב אף פעם.. ועוד דבר...למשהו אני סובלת מהפרשות יתר...זה ממש הרבה הפרשות אך בצבע שקוף ללא ריח. ועוד דבר לציין.. אנחנו לא תמיד מישתמשים בקונדום.ועיבדתי את בטולי בגיל 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009מה השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לביופסיהארז19/03/2009
האם סביר שבמקום 5 ימים ציפרודקס לביופסית הערמונית, אקח טבעציקלין? סיבת שאלתי היא: ציפרודקס ואופלודקס עזרו בעבר לסימפטומי דלקת ערמונית רק לתקופת ולסמוך לאחר לקיחתם, ואם אחליף לטבעציקלין אז יתכן שתהיה השפעה רב תכליתית - גם לביופסיה וגם אולי יעזור לדלקת הערמונית שחיידק לא זוהה. האם טבעציקלין או אחר? איזה מינון? מבקש דעתך ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009אני מציחע לכבד את האנטיביוטיקה שרשם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות ממין אורליאבי18/03/2009
ברצוני לדעת האם יש סיכון בהידבקות במחלות במהלך מין אורלי (אישה לגבר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהzhu17/03/2009
איזו אנטיביוטיקה/ות חודרנית ויעילה לנוזל הזרע נגד מיקופלסמה וחד-תאיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009דוקסילין למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי קונדילומהשרון16/03/2009
שלום יש לי מספר שאלות לגבי הוירוס: - האם יש דרך לבדוק האם גבר נושא את הוירוס? -אם הייתה לי יבלת אשר הסירו אותה והבדיקות מראות שאני נקיה, האם אני עדיין יכולה להדביק מישהו במגע מיני? -איך אפשר לדעת באיזה זן של קונדילומה נדבקתי? -מה התדירות המומלצת למעקב, אם נדבקתי בוירוס והיתה לי יבלת שהוסרה? המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009האם יש דרך לבדוק האם גבר נושא את הוירוס?
^^כן באמצעות קולפוסקופיה ואח"כ PCR
-אם הייתה לי יבלת אשר הסירו אותה והבדיקות מראות שאני נקיה, האם אני עדיין יכולה להדביק מישהו במגע מיני?
^^כן
-איך אפשר לדעת באיזה זן של קונדילומה נדבקתי?
^^לפי בדיקת PCR
-מה התדירות המומלצת למעקב, אם נדבקתי בוירוס והיתה לי יבלת שהוסרה?
גבוהה עד לרפוי ואחכ אני עושה קולפו אחרי 6 שבועות פעמיים אחרי 3 חודשים ואח"כ כל חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שידור בערוץ 10 על קונדילומה 23/3/09ד``ר שרגא וקסלר16/03/2009
לידיעתכם אני מופיע בשידור בערוץ 10 על קונדילומה [מראיינת אפרת הנזל] בתאריך 23/3/09 בשעה. 11:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוין. זה כל כך נפוץ ויכול להיות
מימי17/03/2009מסכן חיים אם זה מוביל לסרטן צוואר הרחם ועם זאת רבים מעולם לא שמעו על הוירוס. אני מקווה שתצליח בהעלאת הוירוס למודעות הציבור כדי שיותר נשים יתחסנו ויותר גברים ונשים נשאים לא ידביקו אחרים, כפי שנדבקתי אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימי בת כמה את ?
עצוב18/03/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11 בבוקר?
שאלה לי18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ 10
ד``ר שרגא וקסלר22/03/200911 בבוקר בעת צפיית שיא בבתי האבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בקונדילומהשאלה לי16/03/2009
שלום לד"ר, ראיתי בפורום שניתן להידבק בקונדילומה ע"י מכשירים כגון מכשירי לייזר במכונים להסרת שיער, והשאלה שלי האם מי שעובר טיפול לייזר להסרת קונדילומה אינו חשוף בעצם להדבקה בנגיף (מהזנים שלא היו לו נניח)? או במחלות מין אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009מדובר על HPV ולא אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, לא הבנת את השאלה
שאלה לי18/03/2009שאלתי אם טיפול לייזר לקונדילומה עלול בעצמו להדביק בקונדילומה (מזן אחר)?? כלומר איך אתה למשל מוודא שמכשיר הלייזר מחוטא מחולה לחולה אם אתה אומר שלא ניתן לחטא בחומר שהורג וירוסים? על בסיס אותו היגיון שלדבריך לייזר להשרת שיער עלול להדביק בקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009מכשיר הלייזר שלי לא נוגע באדם והוא נמצא במרחק 30 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהאלמוני15/03/2009
אני בן 23 עושה סקס אבל עדיין יש לי קרי לילה בזמן שאני יושן אם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור לא עניתה לי על השאלה
אלמוני17/03/2009למה יש קרי לילה בגיל כזה נמאס לי מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרי לילה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית, אבל עקרונית.איה15/03/2009
לפני פחות משבועיים קיימתי פעם ראשונה בחיי מגע מיני, שכלל מין אנאלי ומין וגינאלי. הגבר המדובר כבר , לטענתו, היה אשף בשניהם, ויכולתי לדעת שהוא נהנה מאוד וזרם עם העניין, בעוד שאני שימשתי רוב הזמן, כנראה, ככלי עזר עבורו, ולא יותר. העניין הוא, שאחרי שהכל נגמר והקשר נותק, התחלתי קצת לפשפש בדברים ועלו לי כמה עובדות מדאיגות מול העיניים, כמו שהוא לא החליף קונדום בין שתי צורות המגע, ויש לי עילה להאמין שבחדירה האנאלית האחרונה הוא לא שם קונדום בכלל, ודווקא בזאת הוא גמר... כמו כן, הוא מסרב לומר לי אם נבדק לאחר הבחורה האחרונה שהיה איתה לפני, וזו כפי שהבנתי, הייתה אחת ממין מזדמן, כך שההיסטוריה המחלתית שלה בגדר תעלומה. לפי ההתנהגות הלא אחראית לפני תחילת המין (הוא כמעט שכח לשים קונדום, ונאלצתי להזכיר לו כמה פעמים) אני מפחדת לחשוב מה אם לא שם איתה דבר, ומה אם הוא העביר לי משהו? במוחי מתחוללים תסריטים איומים, מה אני עושה כדי לוודא שהכל תקין כמה שיותר מהר? הרופאים הפנו לבדיקות דם, אבל אמרו שצריך לחכות כמה שבועות לפני חלק מהבדיקות, בייחוד הקריטיות, האם יש עזרים לזיהוי בשלב מוקדם יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009ניתן לבצע אצלי את כל הבדיקות וכבר עכשיו- מדובר על 15 מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וסקסהרפס14/03/2009
היה לי הרפס בפה וקיימתי מין אוראלי עם בן זוגי האמת יתכן שיהיה לו הרפס באיבר המין או שמא מדובר בשני סוגים של הרפס תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במקרה
איה15/03/2009קראתי לפני כמה שנים על סוגי הרפס. לכאורה יש באמת הפרדה בין הרפס של הפה להרפס של איברי המין, אבל המתירנות שנוצרה עם הזמן בסוגי המין, בינהם גם האורלי, גרמה לכך ששניהם יכולים להימצא בשני החלקים (הרפס של אברי המין על השפתיים ולהיפך). קראתי את זה בספר שמדריך על טיפול במחלות, והוא נכתב בידי רופא, אז אני מאמינה שמה שכתבתי כאן מדייק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2009יש 2 סוגי הרפס ושניהם יכולים להית הן בפה והן למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס ומין אוראלי המשך...
הרפס16/03/2009האם יתכן שבן זוגי נדבר ממני אחרי קיום מדע מיני אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)