מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס באיבר המיןחסוי14/03/2009
אני בת 17 ואני מקיימת יחסי מין בטוחים עם גלולות עם החבר.. ותחילת השבוע התחיל לי גירודים באיבר המין ולאט לאט יצאו לי 7 עיגולים אדומים.. זה צורב וממש כואב. רציתי לדעת אם זה הרפס ..אם זה מעיד שזה הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2009יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה וטיפול באלדרהנטע14/03/2009
לפני כחודש התגלו אצלי שני נגעים קטנים באזור הפרינאום, הרופא המליץ על שימוש בקרם אלדרה, במהלך השימוש הופיע גירוי קל קרוב לאיזור של הטיפול שעד כמה שהבנתי זה נפוץ ושייך לקרם. לא ראיתי שום שינוי במהלך החודש, איך בעצם יודעים שהטיפול עוזר, אני אמורה לראות שקורה משהו פיזי ליבלת או שהיא צריכה פשוט להיעלם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2009הטיפול היעיל הוא לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי עם לדבר על זהריקי13/03/2009
שלום ד"ר אני ובן זוג שלי מז כ10 שנים הייתה בננו הפסקה של שנה, במהלך השנה הזו הוא יצא עם בחורה וידוע לי שהם גם קיימו יסי מין מלאים. חזרנו ולאחר מס' חודשים הרגשתי שנודף ממני ריח מאוד רע, לאחר שז הופיע בפעם השניה פניתי לרופא ונתן לי דאלאצין. האם ז יכול להיות שהודבקתי במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2009יתכן וישנה בדיקה פשוטה לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלירויטל13/03/2009
שלום רציתי לדעת אם אשה מבצעת מין אוראלי לגבר ומיד אח"כ הם מקיימים יחסי מין מלאים יש איזה סכנה בריאותית (בשל חוסר ניקיון, אי שטיפה אחרי מין אוראלי) לאישה באיזור הנרתיק או בכלל, זיהום כלשהו מהחיידקים בפה... ואם האשה בהיריון? אני מניחה שזה בסדר כי זה אותו גוף (של האישה) אך רוצה לשמוע....וגם אם זה משנה אם קצת חולים באותו מצב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2009אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית נוזל ערמוניתדורון13/03/2009
היכן אוכל לבצע בדיקת תרבית נוזל ערמונית כדי לזהות את החיידק מחולל דלקת הערמונית(סימפטומי דלקת, לויקוציטים בזרע, נלקחו אנטיביוטיקות ציפרודקס ואופלודקס, PSA מתנדנד) - במערכת הציבורית (האורולוג בקופ"ח לא נוטה לתת הפניה לתרבית נוזל ערמונית) ובאופן פרטי (היכן וכמה יעלה)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2009ניתן לבצע אצלי כול בדיקה מדויקת יותר PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..
zhu17/03/2009מה עלי להביא לבדיקת נוזל ערמונית ומה ל PCR? כמה עולה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערמונית
ד``ר שרגא וקסלר22/03/2009רק להביא את עצמך.
מחירים לברר אצל מזכירות המכון 6956867.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה ב-hpvמימי13/03/2009
שלום רב, לפני מספר חודשים התגלו בצוואר הרחם שלי יבלות. הביופסיה חזרה תקינה. בדיקת הפאפ הבאה חזרה תקינה, אך זו שאחריה חזרה שוב לא תקינה ושוב נלקחה ביופסי שטרם חזרה. שאלותי הן: האם אני מדבקת כרגע? אם הדבקתי את בן זוגי ואין לו יבלות - האם ניתן להדבק ב-hpv בפה באמצעות מין אוראלי? האם קונדום יכול למנוע הדבקה והאם יש בכלל טעם להשתמש בקונדום כעט, אחרי שעברו מספר חודשים מאז ההתפרצות, או שרוב הסיכויים שן זוגי כבר נדבק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון -מדובר בתאים לא תקינים
מימי14/03/2009ולא ביבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטוראנונימי11/03/2009
קיימתי יחסי מין אוראלים לא מוגנים עם נערת ליווי ועם שפיכה בפה אני מאוד מודאג בנוגע להדבקות ב-HIV האם החשש מוצדק? האם סיכון ההדבקה נמוך עד כדי ביטול הצורך להשתמש בקוקטייל מונע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2009סיכון להדבקה 1 ל 1000. השאר לשיקולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלירוני09/03/2009
אם אני סובלת מהרפס גניטלי זה אומר שכל החיים אצטרך לקיים יחסים עם קונדום כי אול יש סיכוי להדבקה גם שלא בהתפרצות? ? כמה זמן אחרי התקף כבר לא ניתן להדבק? איך אפשר להיות בטוחים שאין סיכוי כבר להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר11/03/2009אם אני סובלת מהרפס גניטלי זה אומר שכל החיים אצטרך לקיים יחסים עם קונדום כי אול יש סיכוי להדבקה גם שלא בהתפרצות? ?
^^נכון שאת מדביקה כל החיים אבל לרוב האוכלוסיה יש את זה ולכן לא צריך קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפין וצריבה הפי הטבעתאלון09/03/2009
שלום, מזה 3 חודשים יש לי בקצה הפנין בדפנות הפנימיות ממש בקצה אדמומיות וחיספוס (דיי קטן האמת), וגירוי עז בפי הטבעת לאחר שאני מבקר בשירותים לעשות צואה. מידי פעם אני גם מרגיש (לרוב בשעות שאחרי הצואה) דקירות בקצה איבר המין. אין לי הפרשה מאיבר המין, והצריבה הפין היא לאוו דווקא כשאני משתין - אפילו לרוב לא. אני כרגע בחו"ל ועשיתי מספר בדיקות שנמצאו שליליות: Gonorrhea ,Chlamydia, שתן, הרפס 2, HIV. והבעיה עדיין לא עברה. לאחר גמירה (אני לא מקיים יחסים כבר 3 חודשים) אני מרגיש את קצה הפין יותר, כאילו שורף בקצה. אני מש מיואש כבר ואני חושש שהחשק המיני שלי גם נפגע למרות שאולי בגלל הכאבים זה משהו פסיכולוגי. האם יש לך איזה כיוון איך להמשיך את הטיפול? הרופאים לא ממש יודעים מה לעשות הלאה כרגע ואני ממש בדיכאון מהמצב. אני מעוניין לכת לרופא ולבקש כל בדיקה אפשרית כדי לצאת מהמצב רק שאני לא ממש יודע מה הבעיה ואיזה בדיקות לבקש ממש אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ואדמומית
ד``ר שרגא וקסלר11/03/2009ועשיתי מספר בדיקות שנמצאו שליליות: Gonorrhea ,Chlamydia, שתן, הרפס 2, HIV.
^^מה סוג הבדיקה שעשעת? תרבית, בדיקת דם, PCR ??
האם יש לך איזה כיוון איך להמשיך את הטיפול?
^^האם הערמונית נבדקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אנאלייםליטל07/03/2009
שלום ד"ר, רציתי לדעת, אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין אנאליים ארוכים וממושכים, לאחרונה יש לי צריבה בפי הטבעת בחיי היום יום שלי, ניגשתיל לפרוקטולוג שאמר שיש לי מעט טחורים פנימיים. רציתי לדעת אם הטחורים יצאו להם בגלל המין האנאלי? בנוסף האם מין אנאלי נוסף יגרום להחמרה? איך נפתרים מהבעיה של הטחורים , ואם זה בכלל טחורים? כל מידע נוסף יועיל. תודה ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009יש לי צריבה בפי הטבעת בחיי היום יום שלי, ניגשתיל לפרוקטולוג שאמר שיש לי מעט טחורים פנימיים.
$$מומלץ שתעשי בפי הטבעת קולפוסקופיה לראות נזקים נוספים אפשריים מיחסי מין אנאלים.
רציתי לדעת אם הטחורים יצאו להם בגלל המין האנאלי?
$$יש מצב
בנוסף האם מין אנאלי נוסף יגרום להחמרה?
$$יש הרבה סיכויים לכך.
איך נפתרים מהבעיה של הטחורים , ואם זה בכלל טחורים?
$$לטחורים יש פתרונות אבל כדי לדעת אם זה טחורים או רק טחורים יש לעשות קולפוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאד מעוניננת להבין אתמלכה1906/03/2009
מה שקרה לי כרגע... .ליפני כ4 שנים נידבקתי בפפילומה הוסר על ידי סכין והיה לי שקט ... עכשיו הופיע לי שוב באזור קליטוריס . השאלה היא: האים זהו אותו וירוס ? שהיה קודם?למרות שקודם היה במקום אחר השאלה היא :ביגלל שקימתי יחסי מין עם גבר אחר ללא קונדום.... האים יש מצב שהוא הדביק אותי בזן אחר? אצלו עדיין לא הופיעו שום סימנים, או שפשוט הוא לא אומר...בעלי למשל לא נידבק עדיין ,ואצלי יש כבר פיצעונונים... חשוב לי לדעת עם אחר הדביק אותי... מודה לך על כנות ותשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009ליפני כ4 שנים נידבקתי בפפילומה הוסר על ידי סכין והיה לי שקט
##יתכן שקט מדומה כי סכין לא מוריד ביעילות קונדילומה ובודאי אם זה לא נעשה תחת קולפוסקופ.
עכשיו הופיע לי שוב באזור קליטוריס . השאלה היא: האים זהו אותו וירוס ? שהיה קודם?
##אפשר לדעת רק אם עשו PCR לזיהוי ה DNA של הנגיף.
ביגלל שקימתי יחסי מין עם גבר אחר ללא קונדום.... האים יש מצב שהוא הדביק אותי בזן אחר?
##בדיקצ PCR מזהה את הזנים.
בעלי למשל לא נידבק עדיין
##מומלץ מאד לבעלך לעבור קולפוסקופיה ואם תקינה אזי PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס סוג 2תמי05/03/2009
היי, אני סובלת מהרפס סוג 2, אבל המחלה לא התפרצה כבר 3 שנים. בן זוגי מפחד שאעניק לו מין אוראלי, כי זה מדבק. האם אני יכולה להעביר לו את המחלה דרך הפה, למרות שההרפס שייך לאיבר המין? תמי
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009כן, את יכולה אבל לרוב האוכלוסיה יש הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ תקין קולפוסקופיה לא תקינהדפנה05/03/2009
ראשית רציתי להודות לך על התשובה המהירה לשאלתי הקודמת. תודה רבה!! נשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה בעקבות קונדילומות וכן למשטח פאפ, תוצאות המשטח הגיע (היום)ו רק אחרי בדיקת הקולפו' (כיוון שעדיין לא היו תוצאות במעבדה אך הוחלט לבצע את הקולפו' למרות שאין תוצאות של פאפ עדיין) והצריבה של הנגעים. בבדיקת הקולפו' עלה כי ישנם שינויים המתאימים לקונדילומה בצוואר הרחם ונלקחה ביופסיה. לאחר מס' ימים הגיע תשובת הפאפ שתוצאותיו תקינות. איך יכול להיות שפאפ תקין ןבבדיקת קולפו' רואים שינויים ומה זה אומר?? כפי שציינתי תוצאות הביופסיה רק עוד חודש..... תודה רבה חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009פאפ הינה בדיקה לא מדויקת[שיעור דיוק של 30%]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי ומחלות מיןאאנונימי04/03/2009
שלום לפני כחצי שנה קיבלתי מין אוראלי מבחורה מזדמנת עשיתי בדיקת איידס ויצא שלילי השאלה שלי אם יש סיכוי שנדבקתי במחלת מין אחרת למרות שלא היו לי תופעות חריגות אם כן באיזה מחלה אפשרי? מה הסיכוי שנדבקתי? האם יש מרפא לאותה המחלה? בתודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין בסקס אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009עגבת, זיבה, כלמידיה ועוד ועוד. תוכל לראות את רשימת מחלות המין בכתבות שלי.יש טיפול לכולן ויש בדיקות לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דוקטוררונה לי03/03/2009
לפני כ5 חודשים הייתה לי דלקת באגן מדאיגה מאוד שעברה ברוך השם.באותה תקופה הייתי ביחסים עם שני גברים וגם מצאו אצלי סטרפטקוקס בי בנרתיק.מאז אני שומרת על עצמי אך אתמול הייתי עם גבר לאחר מגע מיני לא מוגן.אני מפחדת להגיע למצב הזה שוב לאיזה בדיקות היית מפנה אותי למצוא אם יש לי משהו .בבקשה תענה כי אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2009לאיזה בדיקות היית מפנה אותי למצוא אם יש לי משהו
^^אנא עייני באתר שלי ותמצאי שם חומר רב על "בדיקות למחלות מין."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דוקטור
רונה לי04/03/2009קדם כל תודה רבה על המענה המהיר.בעקבות מה שרשמתי לך שהייתה לי דלקת באגן בזמנו ולא מצאו לי מחלת מין אלא נתנו לי להבין שזה שילוב של הסטרפטקוק עם חיידק שמגיע מן הגבר.אם זה שוב המקרה אז הרופאה שלי נתנה לי היום דאלצין 150 מ"ג למשך 5 ימים 3 פעמים ביום.האם לדעתך הטיפול מספק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלצין
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2009הרופאה שלי נתנה לי היום דאלצין 150 מ"ג למשך 5 ימים 3 פעמים ביום.האם לדעתך הטיפול מספק?
%%מספק כנגד מה? מה האבחנה שקבעו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)