מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבתמ05/04/2009
שלום,
חברה שלי נשאית הפטיטיס או B או C (איני בטוחה), אני השתמשתי באודם שלה ואצלי בדיוק באותו רגע היה פצע על השפתיים עם קצת דם. האם בדרך כזו ניתן להידבק ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת
ד``ר שרגא וקסלר06/04/2009קלוש עד אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקות והדבקה - דחוף מאודאנונימי03/04/2009
שלום,
יש לי ילד קטן (בן 5 חודשים).
מאז הלידה אנו מתקשים לקיים יחסי מין.
לבושתי, הלכתי פעמיים לנערת ליווי וקיבלתי מין אוראלי מלא לא מוגן.
הדבר היה לפני כחודש לאחרונה.
הגם שאין לי תסמינים, אני חושש מאוד מהדבקות ובעיקר מאפשרות להדביק את אשתי ובני.
אני ואשתי קיימנו לראשונה יחסים לפני קצת למעלה משבוע ואשתי החלה להתלונן על הפרשות מהנרתיק ותחושת עקצוץ...
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקות והדבקה - דחוף מאוד
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009אני ואשתי קיימנו לראשונה יחסים לפני קצת למעלה משבוע ואשתי החלה להתלונן על הפרשות מהנרתיק ותחושת עקצוץ...
מה לעשות?
^^ ממליץ לאישתך לעבור קולפוסקופיה ורשימת בדיקות שאנחנו עושים ושמומלץ לך ולאישתך לעשותם:
קונדילומה, זיבה, עגבת, כלמידיה, הרפס [2 סוגים], מיקופלסמה [2 סוגים], אוריאופלסמה, טריכומונס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות הדדיתדניאל02/04/2009
אם בת אוננה לי והיתי ללא קונדום, מה הסכוי שאני ידבק ביידס.
כמו כן ראיתי שאפשר להידבק אם יש חתכים ביד של האישה.
רציתי לברר אם החתחים צריכים להיות גדולי ושירד דם כידי שתווצר הדבקות? או שמספיק שהיו חתכים קטנים ללא דם??
מחכה לתשובה בהקדם.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות הדדית
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009אם בת אוננה לי והיתי ללא קונדום, מה הסכוי שאני ידבק ביידס.
^^אפסי.
כמו כן ראיתי שאפשר להידבק אם יש חתכים ביד של האישה.
רציתי לברר אם החתחים צריכים להיות גדולי ושירד דם כידי שתווצר הדבקות? או שמספיק שהיו חתכים קטנים ללא דם??
^^ככל שהחתך גדול יותר הסיכון גדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא ירד לה דם יש סיכוי??
דניאל14/04/2009אבל אם יש חתך ולא יורד דם יש סיכוי להדבקה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
דניאל17/04/2009אפשר להידבק אם היה לה פצע אבח חא ירד דם באותו הרגע אלכ כ חצי שעה ליפני
??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי????????
דניאל18/04/2009למה לא עונים לי????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא ירד לה דם יש סיכוי??
ד``ר שרגא וקסלר23/04/2009אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
שי28/04/2009פשוט להיקרע מצחוק, איך אפשר להיכנס להריון אם לא היתה חדירה
מה הקשר בין אוננות לחדירה לטוסיק (אנאלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסים קוריםרוית01/04/2009
ד"ר וקסלר היקר,
כבר פעם שניה שאני מגיעה אליך כדי שתעזור לי... ופשוט לא מאמינה. לפני ההריון הקודם ביקרתי אצל טובי המומחים ולשווא. לאחר שנה ויותר הגעתי אליך, ופשוט לא להאמין. אתה היחיד שראיתי דלקת בצוואר הרחם, נתת לי טיפול פשוט - והופ - תוך שבועיים הריתי!!!
הפעם, לפני שניסיתי להכנס להריון, למודת ניסיון, פניתי אליך. ושוב, דלקת צואר- שאיני יודעת איך חטפתי אותה, אבל שוב, אבחנת כהלכה, טפלת לענין וזה עזר. אני שוב בהריון. זה ממש לא יאומן. תודה לך מקרב לב. אין כמוך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסים קורים
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן?ארז01/04/2009
כמה זמן לאחר סיום אנטיביוטיקה ניתן לבצע תרבית נוזל ערמונית מבלי לפגוע בסיכוי למצוא חיידקים בעקבות האנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל ערמונית
ד``ר שרגא וקסלר01/04/20093 ימים ובדיקת PCR ללא מגבלת זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן...
דון02/04/2009וכמה זמן לאחר עיסוי בלוטת הערמונית לתרבית, ניתן לבדוק PSA?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן...
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009איני יודע ומה זה חשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בשירותים במועדוןדניאל01/04/2009
שלום
השאלה שלי היא: אם בת אוננה לי בשירותים של מועדון, והיה שם מאוד מזוהם
האם יתכן שנדבקתי באיידס??
(יכל להיות מצב שהיה בשירותים זרע על הקירות, והיא נגעה בקיר ואז באיברי...)
מחכה לתשובה
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות בשירותים במועדון
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות הדדית
דניאל01/04/2009אני לא רוצה להיות נודניק, אבל אם אפשר אולי הסבר?
חשוב לציין שהיא אוננה לי ואני גמרתי..
האם יש סיכוי שאני ידבק סאידס או משהוא אחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון במיקר שלילה היה איידס
דניאל02/04/2009למרואת שאני לא מאמין שיש לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות הדדית
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009סיכוי קלוש ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבהרה קטנה בבקשה
דניאל04/04/2009לפי מה שאני הבנתי הסיכוי להידבקות קיים רק במידה ויש לבחורה פצע על היד.
ורתיתי לשאול אם זה פצע סגור וללא טיפות דם נוטפות האם אפש להידבק?
או שחייבת להיות זרימה של דם כידי שתווצר הדבקות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבהרה קטנה בבקשה
ד``ר שרגא וקסלר06/04/2009פצע סגור אינו מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזור לי בבקשהיאיר31/03/2009
אני בן 35 ויש לי בעיה עים סקס קשה לי לקיים סקס כי אני עובד ליילה אולי זה משפיע ואני מרגיש את חומרת הענין וקשה לי עים זה שאני לא עושה סקס כמו שלפני שעבדתי לילה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזור לי בבקשה
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2009איך לעזור לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HPV2טוני31/03/2009
החבר שלי הדביק אותי בהרפס 2, וזרק אותי חודש אח"כ.
הוא היה הראשון שלי (אני בת 23), ובתום לב ואחרי ששאלתי אותו האם הוא נבדק הוא אמר לי שכן, שאין לו מחלות מין.
האמנתי לו.
כשאמרתי לו שזה מה שיש לי, הוא אמר שלא היה לו מושג, ולא הבין איך זה אפשרי.
עכשיו אני לבד ומדוכאת, הוא עזב אותי ואני מתקשה לעכל את העונש שהוא הביא לי לכל החיים.
אני בדיכאון ולא יודעת כיצד להתמודד עם המחלה, ומהאפשרות שלעולם לא אהיה עם עוד גבר.
האם ידוע לך על קבוצות תמיכה, או מטפלים שיכולים לעזור לי להתמודד עם הבעיה.
אני לא חושבת שאוכל להמשיך בחיי מבלי לקבל עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה - HSV2
טוני31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHSV2
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2009ל 60% יש הרפס 2 ל 90% יש הרפס 1 אז מה הבעיה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר 2
טוני01/04/2009אם כי זה לא ממש משנה, זה עדיין הועבר מינית
ואני סובלת מדיכאון
האם יש המלצות לגבי מטפלים או קבוצות תמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטוני
מירית07/05/2010אני לא מאמינה , זו ההודעה שהשאיר לך ד"ק שראגא ?
אם את רוצה תגידי לי וניצור קשר. אין סיבה שלא תיהי עם גבר... אם את שומרת כמו שצריך יש סיכויי הדבקה נמוכים. וזה לא כזה ביג דיל... רק פצע , שהוא באיבר המין ויכול לא לצאת. אם כבר אנחנו צריכות לדאוג... כי זה יכול להיות בעיתי בלידה(גם לא בהכרח) בקיצור כדאי לא להיות מטומטמים\ות ולהבין שזה רק וירוס טורדני.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת - דחוףמודאגת31/03/2009
שלום רב!
חבר שלי עשה בדיקת דם לגילוי מחלות המועברות במין. הכל היה שלילי חוץ מסיפיליס שהיה בערך 0.04 והיה מצויין בדף תוצאות הבדיקה שזה ערך קטן מ-1.
כשהלכנו לרופא, הוא אמר שחבר שלי בריא לחלוטין והכל בסדר, כי זה ערך קטן מ-1.
שאלתי היא, האם בכל זאת יש בגופו את החיידק? האם הוא יכול להעביר לי את החיידק? ולמה בכל זאת אם התוצאה היא לא 0, הכל בסדר?
האם זה אומר שהוא בשלב "דגירה" או משהו כזה?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת - דחוף
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2009צריך לראות במדוייק את התוצאות כי הפענוח של הבדיקות לעגבת מעט מורכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומילהדני31/03/2009
אבקש ברשותך לדעת בתוק כמה זמן מההדבקה מופיעול היבלות בבסיס הפין.כמו כן הורדתי בצריבה מס' פעמים יבלות שחוזרות שוב ושוב אמנם כבודדות אבל עדיין מבצבצות.כמו כן פרוקטולוג אבחן יבלת בפי הטבעת.שאלתי הנוספת האם התופעה תחלוף מעצמה אי פעם? ומה הטיפול במידה ולא..תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009בתוך כמה זמן מההדבקה מופיעות היבלות בבסיס הפין?
^^החל מ3 שבועות אחרי ההדבקה.
מה הטיפול?
^^היעיל ביותר לייזר דיגיטלי באמצעות קולפוסקופ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינליורד30/03/2009
שלום ד"ר,
אני בת 25 נשואה ומקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע מזה חמש שנים.
לפני שנה היה לי התקף ראשון של הרפס וגינלי ועכשיו הוא חזר לי שוב.
בעלי לעולם לא סבל מהרפס. התחלתי את הטיפול היום עם כדורים לבליעה ומשחה למריחה מקומית.
אתמול בערב ניסינו אני ובעלי לשכב ואז תקפו אותי הכאבים שהוא רצה לחדור אליי והבנתי שמדובר בדלקת או הרפס. לפני החדירה בעלי העניק לי מין אוראלי- האם יש סיכוי שכעת הוא ידבק בהרפס בפה או באיבר מינו? אני מאוד מפחדת מזה... כמה זמן מאז תחילת הטיפול ניתן להמשיך לחזור לקיים יחסי מי מלאים....
אודה לתשובתך
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וגינלי
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009יש סיכוי שידבק כעת ובכל זמן בעתיד, בלי קשר לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה, נואשת..שלי29/03/2009
יש לי חבר והינו שוכבים על בסיס קבענו (ללא קונדום)
לאחרונה התחילו לי הפרשות ממש לא נעימות מהנרתיק (זה הגיע למצב שאנשים מסביב אפילו מריחים)
אני מתקלחת כל יום ומעולם לא הייתה לי הבעיה הנ"ל.
בהתחלה חשבתי שזו פיטריה ושמתי אגיסטן אבל זה לא עזר.. והמצב רק החמיר..
הריח עובר למכנסיים והוא ממש ממש חזק.
מה עליי לעשות? ואיך נוצר המצב הזה? ממה זה נוצר? האם זה נוצר רק מקיומי יחסי מין או שזה יכול להיות מדברים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה, נואשת..
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009מה עליי לעשות?
^^לא אוכל להשיב ללא בדיקה וללא בדיקת ההפרשה במיקרוסקופ ואולי גם בבדיקת מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת ומודאגת גםדורית29/03/2009
שלום!
לפני שבוע ימים אבחן אצלי רופא עור (על ידי הסתכלות חפוזה) , הרפס באיבר המין. לאחר שהתלוננתי על אי נוחות קלה.הוא רשם לי כדורים ומישחה.
למחרת היום ביקרתי אצל רופא נשים שטען כי אין לי בכלל הרפס ושהוא ממליץ לא לקחת את הכדורים שנרשמו לי. גם הוא- ע"י הסתכלות חפוזה. טען שאין ממה לקחת תרביות כי הכל נקי ומדובר בנימי דם בלבד.
כמובן שאני מעדיפה את אבחנתו:) אבל איני בטוחה בה.
השאלה היא מה עושים מכאן...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר29/03/2009ניתן לדעת בבדיקת מעבדה פשוטה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה בדיקות מדובר
רינת - שוב.30/03/2009שלום ותודה על תשובתך
עם זאת לא ממש ברור לי:
ענית שניתן לדעת בבדיקת מעבדה פשוטה.
למי עלי לפנות מכאן?
מאחר וביקרתי אצל רופא בשר ודם- עור ומין! שבחר שלא לשלוח אותי לשום בדיקה וטביעת העין שלו הספיקהב ומאז אני על אנטיביוטיקה . מי אמור לתת לי הפניה? רופא עור ומין? אבל אני מחוייבת אליו עד סוף הירבעון והוא לא שלח. לכן אני פונה לכאן. האם עלי לראות
רופא נשים?
האם זו בדיקה שאני יכולה לקחת גם כשההתפרצות עובדת? או שעליהם לקחת דגימה מהשלפוחיות.
מכיוון שאם כך עלי לחכות להתפרצות נוספת.
תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה בדיקות מדובר
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009מדובר על בדיקת PCR שאינה נעשית בקופ"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה ממושכת בנרתיק ובשלפוחיתליה28/03/2009
שלום רב,
אני קיבלתי כמה פעמים דלקת בנרתיק ובשתן, קיבלתי נרות ולא עזר לי אומפלוקס עזר, אחרי חודש מייד אחרי המחזור שוב צריבה חזקה וכעת גם קושי בהטלת השתן...
בעבר לפני חודש עשיתי בדיקות תרבית לשתן ולא הייה ממצא, כמו ג כן גם תרבית וגינלית שלא נימצא דבר, אגב את המשטח עשיתי בעצמי .והעברתי אותו למעבדה.
למרות שראיתי דלקת רירית ודביקה לא יצא כלום.
לפני חודש הביא לי הרופא דוקסילין אחד ליום היות והבעייה חוזרת על עצמה כבר 7 או 8 פעמים.
היות ולא לקחתי את הדוקסילין אז החלטתי לקחת היום היות וזה יום שבת, ואני לא יכולה בלי טיפול.
היות ואני בת 53, הייתי רוצה את המלצתך לגבי טיפול רחב טווח שיחסל את הבעייה.
במשך השנתיים האחרונות לקחתי אולי 7 פעמים אומפלוקס, העפעם אני לוקחת דוקסילין, אולי אפשר לשלב איתו משהו...
אני ממש חסרת אונים, ברור לי שצריך להיבדק, אבל היות ורופא הנשים לא פתר לי את הבעייה, וברור לי שהנרתיק מעורב משום שכל הזמן צורב לי כבר , באחרונה ממש כרוני, והיות וכבר היתחלתי את הדוקסילין אולי תוכל לעזור לי ולהמליץ לי בבקשה.....
PH (U) | | (
5 *
5.5 )
8
|
Nitrit (U) | | NEGATIVE
|
Ketone (U) | | NEGATIVE
|
Glucose (U) | | NORMAL
|
Urobilinogen (U) | | NORMAL
|
Bilirubin (U) | | NEGATIVE
|
Protein (U) | | NEGATIVE
|
Leucocytes (U) | | NEGATIVE
|
Erythrocytes (U) | cell/µl | (
0 *
10 )
10
|
בקטריולוגיה
Urine Culture | | תרבית שלילית
|
Vaginal Yeast Culture | | אין צמיחת שמרים
|
Gram Stain | | .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
|
Trichomonas Vaginal | | לחץ לתוצאות
|
Vaginal Leucocytes smear | | בודדים
|
Vaginal culture (GO) | | לחץ לתוצאות
|
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך אם תוכל לענות לי בדחיפות...
ליה28/03/2009במקומות שכתוב ללחוץ על תוצאות לא היה ממצא, ברור גם שלבדיקת כלמדיה זו לא הדרך לקבל תוצאות , וזאת מפני שהפקידה הביאה לי לעשות את המשטחים.
ובכל זאת אני לא עומדת בקצב הגלגל של דלקת בנרתיק צריבה דלקת בשלפוחית השתן, אומפלוקס, שקט עד המחזור בא, מייד בסיומו שוב מתחילה החגיגה....
אני ממש זקוקה לעצתך ובדחיפות, אגב לפני כחודשיים שלושה קיבלתי מטרוג'יל 4 פעמים ביום למשך 10 ימים .....אחריו את המחזור ושוב .....חוזר חלילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי דגובה...לא קיבלתי דגובה..
ליה29/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עלי?
ליה30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה ממושכת בנרתיק ובשלפוחית
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009סליחה שדילגתי על שאלתך.
אני קיבלתי כמה פעמים דלקת בנרתיק ובשתן,
^^מה היו תוצאות הבדיקות של השתן ושל הנרתיק?
בעבר לפני חודש עשיתי בדיקות תרבית לשתן ולא הייה ממצא, כמו ג כן גם תרבית וגינלית שלא נימצא דבר, אגב את המשטח עשיתי בעצמי .והעברתי אותו למעבדה.
^^אני עושה בדיקות שלא עושים בקופח והן מדוייקות יותר.
לפני חודש הביא לי הרופא דוקסילין אחד ליום
^^המינון הנכון הוא 2 ליום ל 10 ימים אך לפני שאני מדבר על טיפול יש צורך לדייק באבחון.
אולי תוכל לעזור לי ולהמליץ לי בבקשה.....
^^אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית נוזל ערמוניתארז28/03/2009
שלום ד"ר,
בן 62, בדיקה רקטאלית בסדר, TRUS בסדר, ביופסית הערמונית שלילית.
דלקת ערמונית, בתרבית זרע - "נמצאו לויקוציטים", ציפרודקס ואופלודקס לא מיגרו את החיידק אך גורמים לתנודות ב- PSA.
הבנתי מאורולוג קופת החולים שכבר לא נהוג לבצע תרבית נוזל ערמונית (עיסוי הערמונית על-ידי אורולוג לתרבית שתן או זרע).
התוכל לכוון אותי מעשית לאורולוג/מעבדה שכן עושה פעולה זו?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית נוזל ערמונית
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2009התוכל לכוון אותי מעשית לאורולוג/מעבדה שכן עושה פעולה זו?
^^אני עושה בדיקות אלו הן בתרבית והן ב PCR.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)