מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה או דקירה אחרי שאני משתיןאורי13/02/2009
שלום : לפני שלושה חודשים היה לי תקיפות במתן שתן אחרי זה נטלתי דיספטיל פורטה ל 10 ימים המצב שלי השתפר לחלוטין, אבל יש לי תחושה לא נעימה אחרי כל פעם שאני משתין עשיתי בדיקת תרבית ובדיקות שתן הכל יצא תקין, עשיתי גם בדיקת us דרכי השתן ובדיקת דם ureaplasma ureal וגם בו יצא הכל תקין, עכשיו האורולוג אמר לי לעשות בדיקת כלימדיה, השאלה שלי אם הבדיקה יצאה תקינה והתחושה עדיין קיימת מה זה יכול להיות, האורולוג אמר לי במקרה שתוצאות בדיקת הכלימדיה תקינות הוא לא יכול לעזור לי עוד, מה אתה ממליץ שאני אלך לרופא עור ומין או לחכות עד שזה ילך לבד, ועוד שאלה אני עוד לא מקיים יחסי מין עם החברה שלי ועוד מעט אנחנו מתחתנים אני מפחד שזה יעבור אליה אני משתדל שהכל יסתדר לפני החתונה אם אתה יכול לעזור לי אני מאוד מודה לך .... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה במתן שתן
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009מה אתה ממליץ?
שתגיע לשיחה מקיפה, לבדיקה כולל של ערמונית ולבדיקות מעבדה כולל זיבה, כלמידיה, מיקופלסמה ועוד.
אשמח לעזור לך בתחום שבו אני עוסק למעלה מ 25 שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה נרתיקיתנורית12/02/2009
הנני בת 58, וללא מחזור כ-8 שנים. בעבר הוצאה רירית רחמי. לפני כיומיים החלה הפרשה נרתיקית בצבע ירקרק בהיר, ללא ריח להופיע. ללא גרד ללא צרבת. קיימת צרבת לעיתים רחוקות- קשורה לאוכל חריף. ברצוני לברר מהיא התופעה והאם יש לגשת לרופא או לחכות מס ימים ואולי תעלם. תודה מראש נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ירוקה
ד``ר שרגא וקסלר12/02/2009לא לחכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגבי המופילוסשי11/02/2009
שלום לדר שוב לגבי המופילוס לא צוין בפניי מה הסוג של ההמופילוס אבל זה מה שהתגלה בתרבית זרע הרופא נתן לי ציפרודקס למשך 3 שבועות האם זה לא הרבה מידי? לא מובן לי איך אני אמור להזהר ממין כעת אני עושה מין רק עם קונדום - מין אוראלי אני מבל ללא קונדום לא ברור לי אם קיבלתי מין אוראלי- בזמן שהיה לי את ההמופילוס- אני רוצה ליידע את הפרטנר מה על בת הזוג לעשות? איך היא צריכה לדעת ? מהן הסימנים? היא נתנה לי מין אוראלי האם יהיו לה סימנים חיצונים בפה? איזו בדיקה היא אמורה לעשות ? תודה אני פשוט רוצה ליידע את הפרטנרית זה נראה לי מוסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המופילוס
ד``ר שרגא וקסלר12/02/2009נא לברר איזה סוג המופילוס לצורך המשך התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון אזיטרומיצין לטיפול בכלמידיהעינת11/02/2009
שלום, אצל בן זוגי אובחן כלמידיה ואצלי הופיעו לאחרונה תופעות של דחיפות ותכיפות במתן שתן וכאבים בבטן תחתונה וכן הפרשות קצת יותר מהרגיל..קיבלתי מהרופא משפחה אנטיביוטיקה בשם זטו (אזיטרומיצין) 4 כדורים של 250 מג. הרופא לא ידע לומר לי אם לקחת את כל המנה בבת אחת או לחלק ליומיים. הרוקח אמר לי לחלק ליומיים. אני בודקת באינטרנט ובכל מקום מוצאת שכתוב לשתות הכל במנה אחת. לפני 6 שעות לקחתי 500 מג (2 כדורים של 250).. ואחרי שהבנתי שעדיף הכל במנה אחת לפי מה שקראתי.. אז לקחתי עכשיו עוד 500 מג. שאלתי היא: האם זה שלא לקחתי 1 גרם הכל בבת אחת, זה עדיין יהיה אפקטיבי באותה מידה?? כי זה מאד מטריד אותי.. שאולי לא נתתי את "המכה" כמו שצריך. תודה על תשובתך. בכבוד רב, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר12/02/2009שאלתי היא: האם זה שלא לקחתי 1 גרם הכל בבת אחת, זה עדיין יהיה אפקטיבי באותה מידה??
***כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה והתקן תוך רחמי..המשך
עינת13/02/2009שלום תודה על תשובתך. למרות שקיימתי יחסים מלאים לא מוגנים עם בן זוג שהתגלה בודאות אצלו כלמידיה בבדיקה. לי יש את הסימנים אבל הבדיקה שלי יצאה שלילית (DNA שתן ראשון של הבוקר במכבי), אפילו שנבדקתי חודש אחריו. למרות זאת העדפתי גם לקבל טיפול. (כפי שכתבתי לקחתי זטו ביום שלישי האחרון) נזכרתי בעוד דבר, יש לי התקן תוך רחמי מסוג נחושת. האם הטיפול האינטיביוטי יהיה יעיל גם עם ההתקן או שהיה צריך להוציאו קודם?? מן הסתם יהיה מומלץ שאחזור על הבדיקה בסיום הטיפול (נניח בעוד מספר שבועות), אבל אם הבדיקה שוב תצא שלילית, אני לא יודעת עד כמה זה אמין.? אילו בדיקות בנוסף לבקש מהרופא נשים, כדי לוודא שלא נפגעו לי איברי מין פנימיים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009יש לי התקן תוך רחמי מסוג נחושת. האם הטיפול האינטיביוטי יהיה יעיל גם עם ההתקן?
^^כן.
או שהיה צריך להוציאו קודם??
^^לא.
אילו בדיקות בנוסף לבקש מהרופא נשים, כדי לוודא שלא נפגעו לי איברי מין פנימיים???
^^מיקופלסמה, אוראופלסמה, עגבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהדפנה10/02/2009
ד"ר שלום רב! יש לי יבלות שנראות כמו גושי בשר קטנטנים פניתי לרופא נשים שאישר שמדובר בקונדילומה ושלח אותי לבדיקת וולוסקופיה שאני עתידה לעבור בקרוב, יש לציין שישנם יבלות גם במפשעה אותם אני זוכרת עוד מילדות מוקדמת והן לא נראות כמו כרובית לכן חשבתי שזה לא יבלות ושלא מדובר בקונדילומה עד אשר זה היגע לאיבר המין עצמו והפנתי את תשומת לב הרופא שאכן אמר שמדובר ביבלות שאלותי הן: 1. הבנתי שיש המון סוגים של פפילומה ולא כל פפילומה שגורמת ליבלות מתפתחת לגידולים סרטניים כיצד ניתן לדעת איזה סוג פפילומה יש לי? 2. לאחר הטיפול וסילוק היבלות האם הנגיף נשאר ומה זה אומר לגבי בן זוגי ו לגבי קיום יחסים בעתיד? 3. כיצד מסלקים את היבלות ומה הטיפול בקונדילומה? 4. האם ייתכן שכתוצאה מהיבלות שהיו לי במפשעה היתפתחו יבלות חיצוניות באיבר המין? ואם כן ייתכן שאני נושאת פפילומה מילדות שנים רבות לפני שהתחלתי לקיים יחסים? כיצד יכולה להתרחש הדבקה בגיל כזה? אני מודאגת מאוד ואשמח עם תענה על שאלותיי בתודה המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף..
דפנה11/02/2009שבנוסף כבר כמעט שנתיים שאני סובלת ממה שהוגדר בתחילה פטרייה ע"י רופא נשים אך שום דבר לא סילק אותה משם וכבר נואשתי, בנוסף אני סובלת לעיתים מכאבי בטן תחתונה (במיוחד בזמן הוסת אך גם אחרי או בעת קיום יחסים) ויש ריח לא נעים אפילו שאני מקפידה מאוד על הגיינה דקה אחרי המקלחת כבר ישנה הופעת ריח לא נעים האם ייתכן וזה קשור לפפילומה והיא מטבאת בסיפטומים הנ"ל מעבר ליבלות?? והאם לעובדה שהפפילומה קיימת אצלי כ"כ הרבה זמן יש השפעה על הרפוי? אני ממש בלחץ וחרדה מאוד ולא מבינה אך רופא נשים לא אמר לי כלום אפילו כל פעם שהגעתי לבדיקה והתלוננתי על גרד ואי נוחות ניתן לראות את היבלות בברור ובגלל שלא התייחס גם אני לא ייחסתי חשיבות לעניין עברתי רופא והוא ישר אמר שזה קונדילומה בשניה הראשונה. נ.ב אני מעשנת כחצי קופסא ליום זה משפיע על הנגיף בדרך כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה ועוד.
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009האם ייתכן וזה קשור לפפילומה והיא מטבאת בסיפטומים הנ"ל מעבר ליבלות??
^^אולי אך יש מחלות נפוצות יותר שגורמות לסימנים שתארת ויש פתרון.
והאם לעובדה שהפפילומה קיימת אצלי כ"כ הרבה זמן יש השפעה על הרפוי?
^^האם יש לך פפילומה?
אני מעשנת כחצי קופסא ליום זה משפיע על הנגיף בדרך כלשהי?
^^כן, לרעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר12/02/20091. הבנתי שיש המון סוגים של פפילומה ולא כל פפילומה שגורמת ליבלות מתפתחת לגידולים סרטניים כיצד ניתן לדעת איזה סוג פפילומה יש לי?
&&באמצעות בדיקת PCR שבודקת DNA של הנגיפים.
2. לאחר הטיפול וסילוק היבלות האם הנגיף נשאר
&&לאחר טיפול ואבחון נכונים ניתן להתרפא לגמרי מן המחלה , כולל מהנגיפים וזה נבדק ב PCR.
ומה זה אומר לגבי בן זוגי ו לגבי קיום יחסים בעתיד?
&&בן זוגך צריך גם הוא לעבור את הבדיקות עליהן תוכלי לקרוא בפרוטרוט בכתבות שלי בנושא כאן ובאתר שלי.
3. כיצד מסלקים את היבלות ומה הטיפול בקונדילומה?
&&הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר ויש לדעת איך לעשותו כדי שלא ישארו צלקות.
4. האם ייתכן שכתוצאה מהיבלות שהיו לי במפשעה היתפתחו יבלות חיצוניות באיבר המין?
&&כן.
ואם כן ייתכן שאני נושאת פפילומה מילדות שנים רבות לפני שהתחלתי לקיים יחסים?
&&יתכן
כיצד יכולה להתרחש הדבקה בגיל כזה?
&&יחסי מין, תחתונים, מגבות, הורדת שערות ועוד.
אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת עגבתדן09/02/2009
שלום ד"ר, עקב פצעון שהופיע על עטרת הפין, ביצעתי בדיקת עגבת.התוצאות שקיבלתי הן: RPR qualitative- נשלח לאימות באבו-כביר Syphilis Ab (ELISA - נשלח לאימות באבו-כביר וצריך לחזור על הבדיקה VDRL quantitative - חיובי חלש TPHA - שלילי FTA Ab - גבולי מה המשמעות של התוצאות? האם נדבקתי במחלה? איך מאמתים את התוצאות ? ואיך יודעים באיזו שלב נמצאת המחלה (אם נדבקתי?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפיליס
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2009שלח את כל התשובות כאשר תגענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת ?אלי08/02/2009
שלום וברכה, אני יודע שזה לא מאוד אפקטיבי לשאול שאלות כאן, משום שאינך רואה או בא במגע עם הפציינט ולכן התשובה המתבקשת היא "לך להבדק". עם זאת - לאור העובדה שהפורום קיים ולאור העובדה שאני ממש מובך ללכת לרופא עור ולהפשיל את מכנסיי סתם כך, אני חייב לשאול. לא זכור לי שקיימתי מין לא מוגן. יתכן שאוראלי - (כשאני הצד המקבל - וזה בלבד!) - פעם. אך לא ראיתי תופעות מתופעות שונות בזמנו. בכל מקרה, לאחרונה אני יוצא עם מישהי וקרה שהיינו יחדיו בסיטואציה מינית, בה שנינו לבושים (אף אחד מאיתנו לא ממהר לקיום יחסי מין) , בבגדים תחתונים אך מחחכים את איברי המין שלנו אחד בשני בחוזק רב ובעצמה רבה מאוד, עד שאני זוכר שהחיכוך ממש כאב לי. בכל מקרה, למחרת בבוקר, כשהסתכלתי על איבר המין , ראי שבחלק הפנימי שלו (ה"בטן של הפין" - בפנים, קרוב לחיבור עם שק האשכים) ישנו מן - ספק פצע ספק שטף דם. בכל מקרה, אני בחרדות מסיפיליס. אני מודע לכך שהמקרה הנוכחי לא יכול להדביק בסיפיליס ושיש סבירות שאכן מדובר בשריטה שארעה לנוכח האקט (שכפי שאמרתי היה חיכוך מאוד גדול ואפילו כואב). אבל איך אני יכול לעשות לדעת ? איך אני יכול לעשות אבחנה? איך אני יודע שמין אוראלי שקיימה בי מישהי בעבר לא הדביק אותי בסיפיליס? האם יש צורה מסויימת לפצע? האם יש זמן קבוע שבו הוא אמור לעבור ? או שלדעתך אני פשוט חייב לטוס לרופא עור ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפיליס
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2009סיפליס היא לא מחלה שאנחנו עונים עליה בפורום אלא רק זאת: אם יש חשש לסיפיליס רוץ לרופא. תוכל לקרוא על סימני המחלה בכתבות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המופילוסשי08/02/2009
שלום אני סובל מצריבה קלה בפין ללא שום הפרשות בתרבית זרע שעשיתי התגלה חידק המופילוס שכבר התגלה אצלי לפני שנתים. בזמנו לקחתי אנטיביוטיקה וכעת שוב יש לי את החידק. נראה לי שיש לי את החידק הזה כבר כשנה הרופא המליץ על ציפרו במשך 3 שבועות 500 מג שאלתי היא כיצד נדבקים בזה האם זה מסוכן שלא טיפלתי בזה הרבה זמן והכי חשוב מי שעשה איתי מין אוראלי האם בהכרח נדבק? אם מישהו עושה לי מין אוראלי איך זה משפיע עליו? זיהום בפה ? אני חושש שמא זה משהו מסוכן תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המופילוס
ד``ר שרגא וקסלר10/02/2009יש לדעת איזה זן של המופילוס:
שאלתי היא כיצד נדבקים בזה?
לרוב ביחסי מין
האם זה מסוכן?
עשוי להיות מסוכן בעיקר אצל נשים.
מי שעשה איתי מין אוראלי האם בהכרח נדבק?
לא.
אם מישהו עושה לי מין אוראלי איך זה משפיע עליו? זיהום בפה ?
עלול להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותרחלי07/02/2009
ביומיים האחרונים אני רואה שיש לי הפרשות בצבע שקוף לבן הם ריריות כאלה מה זה יכול להיות זה תסמין של מחלה כל שהיא? כי אין לי גירודים או פצעים או משהו חשוד כלשהו.... אם אפשר תשובה אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009ביומיים האחרונים אני רואה שיש לי הפרשות בצבע שקוף לבן הם ריריות כאלה מה זה יכול להיות זה תסמין של מחלה כל שהיא?
לעתים קרובות זה לא מחלה.
אם מטריד אז אין מנוס מבדיקת גניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוףףניצה07/02/2009
אני בת 20 ולפני כ- 3 חודשים בזמן נטילת הגלולות למניעת הריון הופיע דימום מהנרתיק.. הלכתי למיון במיון בדקו אותי, הרופא המליץ לי להפסיק את הגלולות לבצע אצל רופאת הנשים בדיקת PAP ותרבית לגילוי חידקים. עשיתי את הבדיקה החודרנית והלא נעימה הרופאה המליצה לי לקחת אנטיביוטיקה מסוג "דוקסילין" וזהו. עכשיו אחרי שלושה חודשים מיום הדיקה סיימתי טיפול של אנטיביוטיקה נורא חזקה עקב דלקת שהיתה לי ופתאום הפטריה חזרה לה, לא ייחסתי לה חשיבות כי כבר אין לי כוח אליה, ואחרי קיום יחסי מין עם החבר שלי ירד לי הרבה מאוד דם וכבר 4 ימים שיש לי דם. שבכלל אני לא צריכה להיות במחזור. מישהו יודע מה זה ?? עוד מפעם אני צריכה ללכת למיון? לחכות לרופאת נשים? מה לעשות?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי יחסי מין
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009מישהו יודע מה זה ??
ממליץ קולפוסקופיה לשלול דלקת צואר.
אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף ממש שורף........ :-(מורן06/02/2009
חליתי בדלקת בוגינה כתוצאה מכדורים נגד סינוסיטיס קיבלתי אגיסטן וגינלי שלא עזר כל כך ונותרתי עם גירודים שכל כך הציקו לי עד שפצעתי את עצמי האם יש משהו sos שיכול להקל עלי אני ממש סובל עשיתי לעצמי חתכים קטנים שכשאני עושה פיפי שורף לי ממש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפות
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009לשבת באמבטיה של עמילן מהול במים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובה..שירן06/02/2009
שלום ד"ר העם מחלות מין כלשהן יכולות לעבור בשימוש בשירותים, בצורה הטכנית כאשר נוזל מזוהם בא במגע עם איבר המין הנשי... כלומר המצב שיכול להתרחש בשירותים בלי שיחזור עמוק אל תוך הנרתיק.. יש סכנה כזאת? האם צריך להיזהר מהשימוש בשירותים? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין בשירותים
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009האם מחלות מין כלשהן יכולות לעבור בשימוש בשירותים,
**באופן מעשי - לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם ריח רעאנונימית06/02/2009
אני סובלת כבר חצי שנה מהפרשות לבנות עם ריח רע מאוד...קיבלתי כל מיני טיפולים מהגניקולוג של נרות וכל הזמן זה שוב חוזר.... אני לא מקיימת מין כבר כמה חודשים וזה עדיין חוזר מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009ללא בדיקה לא אוכל לעזור לך ואני יכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לתת לגבר חיסון לקונדולימה?שיקו05/02/2009
האם אתה נותן את החיסון ומהי עלותו? האם החיסון עוזר לגברים? קראתי שהדעות חלוקות האם אני יכול לחלות כתוצאה מהחיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009האם אתה נותן את החיסון ומהי עלותו?
אני נותן מרשם וקונים אותו בבית מרקחת.
האם החיסון עוזר לגברים?
כן
האם אני יכול לחלות כתוצאה מהחיסון?
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדולימה מדבק?שיקו05/02/2009
יש איתי בחור בצבא שיש לו קונודילמה, הוא עובר טיפול אך הנגעים מגרדים לו. השאלה שלי היא, אם הוא מגרבץ (סליחה על הביטוי) ולוחץ לי את היד או נוגע בי, האם זה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר09/02/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)