מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לחשש הידבקות הנגיףאישה25/02/2009
האם צריך קודם לעשות את בדיקת הקולפוסקופיה וה-PCR ושאר הבדיקות והטיפולים(לפי הצורך) עד לשלילת הנגיף בגוף ואז לעשות חיסון או שאין חשיבות לסדר העדיפויות? האם אפשרי לעבור בדיקות אלו גם אם יש חשש לפטרייה עקשנית שכביכול היא אחת הסימפטומים של ההידבקות בנגיף? אודה על התייחסותך ותשובתך המהירה כדי לדעת במה להתחיל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - חיסון
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2009האם צריך קודם לעשות את בדיקת הקולפוסקופיה וה-PCR ושאר הבדיקות והטיפולים(לפי הצורך) עד לשלילת הנגיף בגוף ואז לעשות חיסון?
^^כן כי אם את נגועה אזי יעילות החיסון יורדת מ 90-100% ל 20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין נפוחחסוי24/02/2009
שלום, בימים האחרונים גיליתי שהחלק בפין "הכיפה" נפוח לי מהרגיל וכן האיזור שמעל הכיפה סובלת משריטות קלות. כמו כן האיזור נהיה יותר רגיש למגע. הדבר התחיל אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים עם מישהי חדשה. על מה זה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין נפוח
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2009ממליץ להגיע לבדיקה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלב בשק האשיםתום23/02/2009
בתקופה האחרונה הופיעו לי בלוטות חלב על שק האשכים. לצערי, פוצצתי אותן ונשארו סימנים ועור לא חלק. כיצד ניתן לשקם את העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חלב
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2009אולי זה לא בלוטות חלב אלא מולוסקום?
ממליץ להגיע לבדיקה כולל לטיפול משקם לצלקות שנגרמו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על הפיןעמי23/02/2009
למעלה משנה יש לי עור יבש קטנטן ממש מתחת לכיפת הפין. בדרך כלל אני פשוט מקלף אותו. אתמול בלילה גיליתי מתחת לעור היבש שלושה חתיכות בשר קטנטנות, שמעולם לא היו שם. אני חייב לציין שזה לא מכאיב לי בכלל. מה זה יכול להיות? אני מאוד מודאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בפין
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2009זה יכול להיות אחד מכמה דברים:
ממצא נורמלי
סתם בליטת עור
קונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וטרכומונס?שמוליק23/02/2009
שלום ד"ר נכבד, אני(גבר)חש צריבה בקצה הפין מזה 3 שובועות,התחלה באופן פתאומי.ללא קליניקה נוספת! במקביל בת זוגתי הרתה ובבדיקה שגרתית 9W אצל רופא נשים,ציינה כי פעם ביום-בבקרים יש לה הפרשות זהובות ירוקות מהנרתיק. רופא הנשים נתן לי טיפול חד -פעמי PO.TAB.PROTOCIDE 500MG*4 לקחתי את הטיפול,אך לא היה שנוי(יתכן ואני צריך ךהמשיך טיפול??) לאשתי נתן פלגי'ל 2 ביום כפול 4,אך מאחר וכתוב בכל הספרות כי בטרמסטר ראשון לא מומלץ ואנו בשבוע 9-10,חשבנו להמתין עוד שבועיים לשבוע 12-13 ואז לקחת את הטיפול. יש בעניין אי נוחות עצומה ברמה האישי. הבעיה זה מאוד מדאיגה אותי,ומדירה שינה מעיני? מה רצוי לעשות מבחינתי ומה רצוי מבחינתה מבחינה? תודה רבה, שמוליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין?
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2009יש כמה סיבות לצריבה ובשל ההריון אני ממליףץ להגיע לבדיקה בהקדם כדי לשלול מחלות מין העלולות לפגוע בהריון. יש טיפולים שמותר לקחת בשלב זה של ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת חוזרתאישה22/02/2009
לפני כחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי וכבר מהפעם הראשונה הופיעה לי פיטרייה וקיבלתי טיפול ע"י נרות לנרתיק וכדור אחד לפה...לאחר הטיפול שוב קיימתי יחסי מין ושוב הופיע לי פטרייה ושוב טופלה...כששאלתי את הרופא למה חוזרת לי הפיטרייה?נתן לי תשובה לא מספקת.. לאחר הפעם השלישית בן זוגי הלך לאורולוג והסביר לו שהוא סבל פעם מקונדילומה וקיבל טיפול מתאים להסרת היבלות וכשהראה לו יבלת חדשה על איבר מינו טען הרופא שזה אינו קונדילומה... הפיטרייה לא עוזבת אותי וכמו כן יש לי כאבי גרון אך משטח הגרון היה שלילי, האם הפטרת החוזרת נגרמת לי היות והודבקתי מהקונדילומה? האם כאבי הגרון נגרמו לי היות והוא ירד לי ואחר כך נישק אותי? יש לציין שעשיתי בדיקת PAP זמן קצר לפני שקיימתי איתו יחסי מין, האם עליי להיבדק שוב? מה עליי לעשות? אני טרודה ומתוסכלת ואני לא מקבלת את התשובות הנכונות או את ההכוונה לטיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2009ושוב הופיע לי פטרייה
^^איך נקבעה האבחנה של טפריה? תרבית? מיקרוסקופ? ואולי זה לא פטריה?
וכשהראה לו יבלת חדשה על איבר מינו טען הרופא שזה אינו קונדילומה
^^על בן זוגך ועליך לעבור קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם לפה ולעינים ואם אין נגעים אזי לעשות בדיקת PCR לשלול המצאות נגיפי HPV. ואם הבדיקה יוצאת תקינה אזי רוצו לעשות חיסון.
האם הפטרת החוזרת נגרמת לי היות והודבקתי מהקונדילומה?
^^יכול להיות. זאת אחת הסיבות.
האם כאבי הגרון נגרמו לי היות והוא ירד לי ואחר כך נישק אותי?
^^אין לדעת.
^^^אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעיין פריחה באיברי המיןדוד19/02/2009
אני בן 14, אף פעם לא התנסתי בשום סוג של מגע מיני וכבר הרבה שנים יש לי פצעונים שנראים כמו פריחה שממלאים את כל העור על אשכיי..יש לי גם פצעונים דומים מסביב לכיפה של איבר המין וגם בתחילתו ובצדדיו, לאחרונה אחד מהפיצעונים נהיה שחור וקצת יותר בולט, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר שרגא וקסלר22/02/2009מה זה יכול להיות?
&&ללא בדיקה לא אוכל להגיד לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריות לבנות באזור המפשעהמיכה19/02/2009
שלום רב, יש לי בעיה שדי מלחיצה אותי ואני מבקש את עזרתכם בכך.. אני גבר , בן 25.. מקיים יחסי מין לעיתים קרובות- לא תמיד עם אמצעי מניעה.. בנוסף, למען האסטתיות אני נוהג מדי פעם לגלח את אזור המפשעה.. לאחרונה..הופיעו לי נקודות מוגדלות במקצת מתחת לפני העור באזור המפשעה ובבסיס איבר המין.. באחת הפעמים , כשנקודה כזו עלתה מעל פני השטח (אני עזרתי להוציאה)..היא הייתה מעיין כדורית ג'לי קטנה מאד ולבנה, אך יחד עם זאת, היא הייתה דיי נוקשה.. העניין ממש מדיר שינה מעייני.. ממה זה יכול להיגרם? מהן האפשרוית? גילוח? צמיחת שיערה? מחלת מין כזו או אחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר22/02/2009ממה זה יכול להיגרם? מהן האפשרוית?
גילוח?
&&יתכן
צמיחת שיערה?
&&דלקת בבסיס שערה
מחלת מין כזו או אחרת?
מולוסקום קונטגיוזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את אותה התופעה
לילי15/02/2011פצעים כמו כדוריות לבנות..
אני מתארת לעצמי שבמקרה שלי זה קשור לגילוח..
אבל באופן כללי מה ההמלצה לטיפול בדבר כזה כי זה מגרד ולא נעים..
והאם מסוכן לעשות ליזר להורדת שיער באיזור המפסעה כשיש פצעים כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את אותה התופעה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/02/2011מה לעשות ניתן ליעץ רק לאחר אבחנה.
לייזר לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתייםארנה17/02/2009
האם העובדה שבתי בת ה17 לקתה לפני כשנה וחצי בהתקף אחד של הרפס בגב ועכשיו לקתה בפעם הראשונה בהרפס שפתיים- האם זה אומר שתלקה בהתקפים בעתיד גם באזור אברי המין? האם בעת שיש לה התקף הרפס בשפתיים- גם אברי המין נושאים את הנגיף ועלולים להיות מדבקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר22/02/2009האם זה אומר שתלקה בהתקפים בעתיד גם באזור אברי המין?
**אין קשר בין הרפס של פנים והרפס של אברי מין. בכל אחד נדבקים בנפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףיואב16/02/2009
עכשיו כשיצאתי מהאמבטיה עשיתי פיפי והרגשתי לראשונה צריבה באיבר המין, מזה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן.
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009זיבה
כלמידיה
מיקופלסמה
אוראופלסמה ועוד.
אשמח לעזור לך באבחון ובטיפול מיידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסמישהו16/02/2009
שלום, ברצוני לדעת מה הסיכוי להידבק באיידס אם מישהו (הומו) לקח על האצבע רוק ומעט - PRECUM לסירוגין והחדיר לי את האצבע אל פי הטבעת? (לא הייתה חדירה של איבר המין עצמו) האירוע היה חד פעמי ולפני מספר ימים, האם יש צורך בבדיקת COMBO מעבר לבדיקת ELISA רגילה שאני מתכנן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009ברצוני לדעת מה הסיכוי להידבק באיידס אם מישהו (הומו) לקח על האצבע רוק ומעט - PRECUM לסירוגין והחדיר לי את האצבע אל פי הטבעת?
^^קטן עד מאד פחות משמעותית מ 1:1000
האם יש צורך בבדיקת COMBO מעבר לבדיקת ELISA רגילה שאני מתכנן?
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה!דפנה16/02/2009
ד"ר שלום בקרתי אצל רופאת נשים לצורך לקיחת משטח פאפ סמיר בתום הבדיקה שמתי לב שהרופאה לא חבשה כפפות!! כמובן שלא ביצעה בדיקה ידינת אלא לקיחת המשטח בעזרת מכשיר פלסטיק חד פעמי ומקלון ללקיחת דגימה בלבד. לפני הבדיקה הרופאה החליפה את הנייר שעל הכיסא שנותר ממטופלת קודמת והחליפה אותו בנקי כך שאני ממש חוששת שמא חיידקים או מחלות מין אחרות עברו לידיה של הרופאה מהנייר או ממטופלות קודמות לפני שלקחה את הדגימה, מה הסיכוי להידבק כך במחלות? אני מנסה להרגיע את עצמי בכך שהיא לא נגעה בי אלא הישתמשה במכשיר הפלסטיק והמקלון אך אני ממש חוששת במיחוד לאור העובדה שבתום הבדיקה היא הישתמשה בספריי חיטוי כך שאני חוששת שכן היה מגע, אני ממש בלחץ מכך מאוד וממש מוטרדת בלי הפסקה, אף אחת לא הייתה רוצה לחטוף מחלת מין ובטח שלא מביקור אצל רופאת נשים.. האם יש סיבה לדאגה ואם כן מה ניתן לעשות?? ואם אפשר חלילה להידבק כך באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה מטרידה
דפנה16/02/2009חשוב לציין שהשימוש בספריי החיטוי היה לידיים של הרופאה ולא לי, כך שאני לא עברתי שום חיטוי מודה לך מאוד אם תענה לשאלתי אני בלחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידה
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009שמתי לב שהרופאה לא חבשה כפפות!!
^^מוזר.
מה הסיכוי להידבק כך במחלות?
^^קלוש ביותר.
האם יש סיבה לדאגה?
^^לא.
אם אפשר חלילה להידבק כך באיידס?
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להרפסשני15/02/2009
שלום ד"ר. תמיד אחרי מין אוראלי נהייה לי הרפס בשפתיים. אם יש לי הרפס אני לא נוגעת בו כדי לא להדביק אותו... ואז שזה עובר אני שוב נדבקת! אם אני כל פעם נדבקת בגלל זה, אז זה אומר שיש לו הרפס באיבר המין? זה יכול להדביק גם את שלי? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009אם אני כל פעם נדבקת בגלל זה, אז זה אומר שיש לו הרפס באיבר המין?
&&לא בהכרח. אם פעם אחת היה לך אז תמיד יהיה לך ויתכן שהכל נובע מהתפרצויות של הנגיפים הנמצאים בגופך.
תוכלי לקרוא כתבות שלי על הרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני16/02/2009לא היה לי אף פעם הרפס באיבר המין, רק בפה.... נניח וכן יש לו הרפס באיבר המין, יש סיכוי שנדבקתי ופשוט זה לא התפרץ אצלי? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר22/02/2009אין לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש וקילופים על איבר המיןאני15/02/2009
לעיתים מופיע עור יבש, מעין שכבה של עור יבש קשיח מעט על הפין של בעלי. לאחרונה הסתבר כי הוא נוהג ללכת לזונות. הוא טוען כי תמיד משתמש בקונדום אבל זה ניתן כמובן לפרשנות. האם זהו סימן מוכר למחלת מין מסויימת? כמובן שאפנה היום או מחר למרפה לבדיקות לגילוי מחלות מין. האם ישנה מרפאה מסויימת עליה אתה יכול להמליץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009המרפאה בניהולי עוסקת למעלה מ 25 שנה בין השאר במחלות מין בגברים ובנשים. נשמח להגיש לך את שירותינו כולל בדיקות מעבדה מדוייקות לכל מחלות המין הניתנות לגילוי [14].
הקילוף אינו סימן למחלה מסוימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד וחתכיםיוקו14/02/2009
שלום ד"ר וקסלר, אני בחור בן 30, פעיל מינית שנים רבות, כאשר אף-פעם לא ערכתי בדיקה לגילוי מחלות מין ואני פעיל מינית ביום-יום. אני מאונן הרבה, או יותר נכון אוננתי הרבה, עד שלאחרונה נהיו לי חתכים באזור הכיפה, גירודים ועור יבש על אבר המין. לא מדובר בחתכים מוגלתיים או דבר דומה, אך הם חוזרים לאחר קיום יחסים, כאשר הגירודים הופיעו לאחר החתכים בכיפת אבר המין. האם ישנו קשר לקיום יחסים אורליים לא מוגנים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2009יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)