מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששמואיז17/11/2014
קיימתי יחסי מין עם מישהיא בטעות והיא נראית לי שהיא לא סטרילית ולא שומרת ונזהרת בלי אמצעים האם יש משהו שאני יכול לעשות במיידי למנוע מחלה כלשהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/11/2014לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים עם פרטנרית לא מוכרת, מומלץ לפנות לרופא המשפחה ולבצע בדיקות דם/שתן לשלול מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת אם יש לי מחלת מיןתמיר13/11/2014
מצורף תמונה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן..קונדילומה
ראובן21/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות או שאתה חושב?
תמיר22/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות או שאתה חושב? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2014אני לא הייתי מאבחנת בוודאות כזו על סמך התמונה. עליך לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות או שאתה חושב? - תגובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/11/2014מסכים עם ד"ר כהן-סחר. הממצא יכול להיות קונדילומה או ממצא שפיר לחלוטין של
skin tag* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה מדבקת..גל07/11/2014
האקסית שלי הייתה אתמול אצל הרופא נשים שלה והוא אמר לה שהיא נדבקה במשהו שעובר רק ביחסי מין.. הדבר הזה לא משפיע כלל על גברים.. הוא רק מועבר על ידי גברים..
מעניין אותי לדעת מה יש לי? למה אני מדביק אחרות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם של המחלה..
גל10/11/2014לדבר הזה שיש לאקסית שלי קוראים בקטריאל וגינוזס..
אני רוצה לדעת איך אני יודע שזה כבר לא קיים אצלי?
אם אני צריך לעשות משהו כדי לטפל בזה?
אם זה יכול להזיק לי בכל דרך שהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם של המחלה.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/11/2014גל שלום,
בקטריאל ווגינוזיס היא אכן מחלה של נשים בלבד, היא לא עוברת בקיום יחסים ולא פוגעת בגברים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נראה כמו יבלת?מישהי06/11/2014
זה לא כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שם תמונות כאלה פה? מה את משוגעת?
דנה07/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- M.genitalium -pcr חיובי מה זה אומרויקטוריה06/11/2014
היה לבן הזוג שלי זיבה והתבקשתי גם אני להתחסן ולהתחיל טיפול ללא הבחנה אחרי שעשעתי חיסון ונטלתי תרופות .. קיבלתי תוצאות ורק הm.genitalium -pcr יצא חיובי זה אומר שיש לי עדיין זיבה או שהמחלה סוג של דאחה ויש לי משהו אחר?? בבקשה אם אפשר לענות לי אני בהיסטריה קשה לי להרדם בלילה מרוב פחד והתור שלי אצל רופא נשים בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר M.genitalium -pcr חיובי מה זה אומר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/11/2014שלום,
החיידק הזה אינו זיבה, לעתים הוא גורם לדלקת בצוואר הרחם ולעתים לא גורם לכל סימפטום. הרופא שלך יחליט לפי הבדיקה והתסמינים שלך האם יש צורך לטפל או לא.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהנעה04/11/2014
שלום, אני בת 24 הלכתי לגניקולוג בגלל כאבים באיבר המין בזמן יחסי מין, הוא לקח בדיקת פאפ קולפוסקופיה וביופסיה.הרופא אמר לי שהפצע של הביופסיה לא עובר בגלל הקונדילומה בביופסיה התגלו שני נגעים של קונדילומה והרופא עצמו לא ראה כלום ושלח אותי לצרוב בלייזר ואמר לי לקרוא על זה באינטרנט. קראתי ואני בחרדה עצומה! עכשיו עד הצריבה אסור לקיים יחסי מין? וכמה זמן לאחר הצריבה אפשר לקיים יחסי מין? היבלות מוכפלות לאחר לייזר? היבלות יכולות להפוך לסרטניות?זה אומר שעכשיו גם לבן זוגי יש קונדילומה? איך יודעים שלאחר הלייזר היבלות עוברות? כי אני לא אקיים יחסים עד שיעלמו היבלות והאם נשאי הוירוס בלי יבלות יכולים להדביק?
סליחה על השאלות הרבות אני אשמח אם תענו לי כי אני בחרדה נוראית =[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/11/2014שלום,
לא מומלץ לקיים יחסי מין כל עוד יש נגעים, כלומר אכן עד הטיפול אסור לקיים יחסים, אבל לאחר מכן מותר. היבלות עלולות לחזור אולם טיפול בלייזר לא "מכפיל" את היבלות. הן עלולות לחזור בלי קשר לאופן הטיפול. קונדילומות אינן סרטן ולא יהפכו לסרטן, זו מחלת מין מציקה אולם לא מסוכנת. העובדה שלך יש יבלות לא אומרת בהכרח שבן זוגך נדבק אולם זה ייתכן.
מקווה שעניתי על כל השאלות. קראי קצת גם תשובות קודמות שלנו בפורום.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בכיפה באיבר המין בן 16רן03/11/2014
קודם כל תודה רבה לעוזר כיוון שאני ממש מפוחד ללכת לרופא.
כבר בערך חודש יש לי פצע באיבר המין, פצע לא מוגדר..מין
חיספוס על העור, בנוסף זה מבריק וחלק, ואיו לו צורה מוגדרת
קיימתי יחסי מין אבל מוגנים עם קונדום
יכול להיות שזה מהמין אוראלי ? הייתי בלי קונדום
קראתי שאפשר להידבק גם ממגבות של אחרים, אם התקלחתי אצל מישהו
ואולי התנגבתי במגבת מלוכלת גם יכול להיות?
מה הטיפול לפצע?
אני מצרף תמונה לאיבחון קל יותר
תודה רבה רבה ואני מקווה שזה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי
רן05/11/2014למה דילגו עלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה חוזרתאני02/11/2014
לאחרונה יש לי פטריה חוזרת..האם בן הזוג שלי יכול להידבק מכך?
האם אפשר להשתמש בתכשירים מונעים כמו לקטל מבלי ללכת לגניקולוג?
אשמח לתשובתכם ..תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה חוזרת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/11/2014רוני שלום,
הסיבה העיקרית ללכת לבדיקה היא כדי לוודא שאכן מדובר בפטריה- לא כל גרד ולא כל הפרשה פירושם פטרת נרתיקית.
לקטל לא מצריך מרשם.
פטרת לא עובדת לבן הזוג - אולם כאמור עלייך לוודא שמדובר בפטריה, ואני ממליצה לבצע תרבית נרתיק.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוזראופק02/11/2014
צמחו לי 2 כאלה זה בירך ממש ליד איבר המין וגם צמח לי אחד על שק האשכים..
זה מחלת מין או משהו בסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מוזר - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014זה לא מתאים למחלת מין. יתכן תגובה לתרופה מסויימת שאתה נוטל
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירדתי למישהי בסוף המחזוראלמוני01/11/2014
שלום, ירדתי למישהי מבלי לדעת שהיא במחזור, לא היה דם ולא היה כלום רק כאשר ירדתי לה הרגשתי טעם מוזר בפה, אחרי כמה דקות שכבנו והקונדום היה עם דם, אז היא נזכרה להגיד לי שהיא יום אחד לפני סיום המחזור.. היא טוענת שהיא נבדקת באופן חודשי בדיקות דם וכדומה ושהיא בריאה, מה אני צריך לעשות עכשיו?
אני מפחד שמא נדבקתי במחלת מין בעקבות זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדתי למישהי בסוף המחזור - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014הסיכוי להדבקה במחלות מין אכן מוגבר מעט סביב דימום.
ממליץ להמתין חודשיים ואז לגשת למרפאה ולבצע בדיקות למחלות מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם המין היה אוראלי?
אלמוני03/11/2014לא היו לי פצעים או חתכים בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילו לחברה שלי פטריה ולי צצו נקודותתום01/11/2014
חברה שלי ואני מקיימים יחסים לא מוגנים אחרי בדיקה ( כבר שלושה חודשים) היא חווה בעיות של פטריה וגינלית חוזרת ונשנית. אחרי שכנראה נשרטתי במין אוראלי קיימנו יחסים והופיעו אצלי נקודות שחורות ולבנות מאוד רגישות ואדומות. זה מגרד וכואב ונראה לי שהנקודות מתפשטות. האם יש קשר לפטריה? כמו מה זה נראה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
תום01/11/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילו לחברה שלי פטריה ולי צצו נקודות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/11/2014לא סביר שזה קשור לפטריה שיש לחברתך אם אכן מדובר בפטרת, פנה לבדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהעידו28/10/2014
אני בן 16 וחברה שלי בת 15 והתחלנו לשכב לפני כחודש וחצי והפעם הראשונה שלנו הייתה בלי קונדום אבל מאז עשינו את זה רק עם קונדום. לאחרונה אני מרגיש סוג של גירוי באיבר המין שבשבוע האחרון התחיל גם לכאוב לפעמים והחלו לצאת לי הפרשות לבנות מאיבר המין. קראתי על זה ועל פי מה שרשום יכול להיות שיש לי זיבה או כלמידיה.
עכשיו אני רוצה לשאול איך מטפלים במחלות האלה?
האם יש דרך לטפל בהן מבלי ידיעת ההורים?
מה עלול לקרות במידה ולא מטפלים במחלה?
והאם אפשר להירפא ממנה לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/11/2014שלום,
אם לחברתך לא היה בו זוג עימו קיימה יחסים מלבדך, ואתה לא קיימת יחסים עם מישהי אחרת - אין לך מחלת מין.
אם התלונות ממשיכות פנה לרופא המשפחה לבדיקה.
דר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות קטנות על הפיןרועי27/10/2014
שלום,
לפני כ-3 חודשים שאלתי כאן לגבי 4 נקודות אדומות קטנות שיש לי על הפין ועניתם לי (ד"ר רונן הולנד) שייתכן שאלו בלוטות חלב או נגעי קונדילומה ושאפשר לצרוב אותם.
לפני כחודש רופא עור צרב לי את הנקודות האלו במכשיר עם מעין ראש סיכה חם (הציע גם צריבה קרה) ואחרי מספר ימים הגלדים נפלו.
הנקודות הצטמצמו מאוד אך עדיין נשארו קטנות מאוד, האם זה בסדר ?
בתמונה המצורפת, אלו הנגעים לפני הצריבה.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות קטנות על הפין - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014ממליץ להיבדק ולהחליט האם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין ממציצת חזה של אישהד``ר שרגא וקסלר25/10/2014
שלום,
האם יש סיכוי להידבק במחלות מין השונות בגלל מציצת חזה של אישה/מציצת פיטמות? (במידה ואותה אישה חולה או נושאת את המחלה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014נגיף האיידס מועבר בחלב אישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה דרך פצע באצבע
אני לא רגוע04/11/2014שלום דורטור..אני לא רגוע..שכבתי עם אישה שלא תושבת הארץ..ישתמשתי בקונדום..היא ביצע לי מין אורלי בלי קונדום..אחרי זה יחדרתי אצבע שלי לתוך נרתיק שלה עד שיגמרה,וככה מספר פעמים.באצבע שלי היה פצע בלי אור שלפני שעה יהי דם..לא זוכר עם היה לי דם בזמן המעשה, וגם היה לה התחלת מחזור כי ראיתי תיפות שלל דם על השדין..העם יש חשד להדבקה מאיידס או במחלות מין שונות..תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי21/10/2014
שלום,
האם אוננות ידנית (ללא מכשיר)במשך שעות רצופות במשך יומיים (שעות רצופות בכל אחד מהימים) יכולה לגרום לנזקים לדגדגן או בכלל לאיבר המין ולאיברים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/10/2014
לא ידוע לי על נזק פיזי שעלול להגרם כתוצאה מאוננות ממושכת, אולי למעט גירוי של העור כתוצאה מחיכוך ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)