מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענות בבקשהאנונימי10/01/2015
יש לי את זה כבר קרוב לחודשים, בהתחלה זה היה קטן וזה גדל ממש וזה התפשט לי ברגל ויש גם על שק האשכים כזה.. זה יכול להיות מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענות בבקשה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/01/2015עליך לפנות לבדיקת רופא. אי אפשר לתת אבחנה בפורום אינטרנט, בלי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש למחלת מין - שלוחית בחיבור עם שק האשכיםד``ר רונן הולנד08/01/2015
לפני כחודש וחצי שמתי לב שבקצה איבר המין שלי בחיבור עם שק האשכים נוצרה מעין יבלת\שלפוחית אדומה. היבלת עם תחושה גושית, כמו מעין תחושה של חצ'קון. מכיוון שקיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה אני מפחד שאולי נדבקתי באיזשהי מחלת מין. האם התיאור הנ"ל (מצ"ב תמונה) מתאים להרפס גניטלי או מחלת מין אחרת?
בכל מקרה מה מומלץ לעשות בעניין? האם לחכות עוד חודש\חודשיים לראות אם זה חולף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש למחלת מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/01/2015לא ניתן להגיע לאבחנה בפורום, גם עם תמונה. מומלץ לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה , מה זה היה בסוף ???
נתי16/06/2016ד״ר , גם לי יש את אותה הבעיה , לא קיימתי יחסים לא מוגנים. אני נמצא כרגע בחו״ל מתוכנן לחזור עוד חודש, האם רצוי שאגיע לרופא מיידית?? ראי תמונה בבקשה !!
בבקשה עזרה דחופה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיניב06/01/2015
נפגשתי עם נערת לווי, לא היו יחסי מין, מה שהיה זה שיפשוף של אבר המין שלי על הישבן שלה,האם אני חשוף להידבקות מסוימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/01/2015כן, ישנן מחלות שעוברות במגע עור בעור, כגון הרפס או קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש הבהרהרועי06/01/2015
ידוע לי שרוק כשלעצמו אינו מקור להעברת נגיף האיידס. ולראייה נשיקה ממושכת או מין אןראלי אינם מדביקים באיידס. עם זאת, במין אוראלי ישנו סיכון להדבקה במחלות מין אחרות כגון זיבה הרפס כלמידיה. האם המקור למחלות אלו נמצא ברוק או באיבר המין? כמו כן, ברימינג קיים סיכון להדבקה בצהבת איי ובי. האם גם אלה נמצאים ברוק או רק באזור פי הטבעת. ומה זה אומר לגבי הסיכון לסיכון להדבקה במחלות מין לבחור שמבצעים בו רימינג?
כאשר בחור משתמש במעט רוק שלו כנוזל סיכוך לפרטנר בזמן אוננות. האם קיים סיכון להדבקה במחלת מין כלשהי לבחור שעל איבר המין שלו שמו את הרוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש הבהרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/01/2015זיבה, הרפס וכלמידיה מדביקים גם את ריריות הפה והשפתיים ולכן קיים סיכון להדבקה. באוננות באמצעות רוק הסיכון להדבקה נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותרועי04/01/2015
במהלך אוננות עם בחור הוא השתמש במעט רוק שלו ועשה לי ביד. האם יש חשש להידבק במחלת מין מזה כמו איידס ואחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/01/2015סבירות נמוכה ביותר, גם במין אוראלי הצד המקבל פחות חשוף להדבקות, ובדרך שאתה מתאר הסיכון אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רימינגרועי02/01/2015
האם למקבל רימינג קיים סיכון להידבק באיידס או במחלות מין אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להתייחס????
רועי12/01/2015מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להתייחס???? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/01/2015המונח לא מוכר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות בעטרת הפיןא31/12/2014
היי, לפני חודש בזמן זקפה ראיתי שיש לי מן עור ברווז מסביב לכיפה, נבהלתי ממש וחשבתי שזה יעבור מעצמו כי השתמשתי בקרם שעשה לי גירוי בעור לכמה בימים בדיוק באותו הזמן.
מאז זה נשאר , ורואים את זה גם במצב רפוי (מצ"ב תמונה)
תודה -רבה- על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
א03/01/2015מקרוב בצילום זה נראה אפילו יותר רע, כשמסתכלים מהעין זה נראה כמו עור ברווז צפוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד''ר רונן הולנד שלום!אלעד27/12/2014
כבר קרוב לשנה וחצי אני סובל מחיידקי -מיקופלסמה גניטליום,
ניסיתי ליצור קשר כאן באתר ובמרפאתך ע"מ לברר האם אתה מטפל באותם סוגי חיידקים, אשמח אם תוכל לענות לשאלתי בכדי שאגיע אליך למרפאה.
תודה, אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופסמה גניטליום
שי29/04/2015היי אלעד ,
אני נמצא במצב דומה לשלך
לפני שנתיים אובחנה אצלי מיקופלסמה גניטליום
ומאז הסימפטומים לא חלפו
למרות הטיפול האנטיביוטיקה
הצלחת למצוא טיפול לנושא ?
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שי
אלעד01/08/2015שלום שי, האמת היא שטופלתי בלא מעט סוגי אנטיביוטיקה ולמרות זאת היום אחרי כשנתיים עדיין ישנם צריבות אומנם לא כמו שהיו בעבר אך בכל זאת, הטיפולים היעילים ביותר שהיו לרופאים להציע לי הם: אזיטרומיצין, סיאליס(אומנם לא אנטיביוטיקה אך תורם לזרימת השתן ולהקלה).
אני אומר לך משהו שאמרו לי: החיידק ככל הנראה לא קיים אבל שרידים ממנו נשארו במערכת השתן והם שגורמים לתחושות שאתה מרגיש.
לסיכום אין עדיין פתרון שאני שמעתי עליו ,אני אשמח לקבל תגובה ממך עם מידע כלשהו שיוכל לסייע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר רונן הולנד שלום! - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/08/2015שלום,
אזיטרומיצין הוא אכן הטיפול המומלץ למיקולפסמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות וגרדאני26/12/2014
שלום,
אני בת 21 לא נוטלת גלולות מזה כחצי שנה כבר.
ההסטוריה המינית שלי בקצרה:
קיימתי לראשונה יחסי מין עם מישהו שגם עבורו אלה היו יחסים ראשונים. במהלך הקשר סבלתי מדלקות חוזרות בשתן, הפרשות בשלל צבעים ואי נוחות בנרתיק. במהלך הקשר גילו אצלי אוריאופלסמה, לאחר דוקסילין עשיתי מספר רב של בדיקות לכל במחלות ויצא שלילי.
לאחר מיכן קיימתי יחסים אוראליים בלבד עם 2 פרטנרים מזדמנים, וכמובן שעשיתי את כל הבדיקות אחרי זה ויצא שלילי. אני סובלת חודשים רבים מהפרשות צהובות כאבים בחדירה ואי נוחות בנרתיק. עשיתי את כל הבדיקות שיש והכל יצא תקין. בפעם האחרונה שנבדקתי זה היה לפני שנה. שנה שלמה לא קיימתי יחסים (התסמינים שתיארתי עדיין קיימים).
לאחר שנה התחלתי לקיים יחסים עם גבר מזדמן שאני בקושי מכירה ושהיו לו הרבה נשים, אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום מלבד מין אוראלי שאני מבצעת בו והוא בי.
בשבועיים האחרונים חליתי בדלקת גרון חמורה והייתי שבועיים על אנטיביוטיקה(מוקסיפן ואוגמנטין), במהלך הטיפול האנטיביוטי הבחנתי שההפרשות הצהובות מתגברות ושהצבע שלהן התחזק בנוסף יש לי גרד מטורף בנרתיק, היה שלב שממש הרגשתי שיש לי פצע אבל לא ראיתי כלום במראה. קניתי אגיסטן נרות ומשחה וגם פרוביוטיקה פמינה, אך קיבלתי מחזור בזמן הטיפול באגיסטן ולכן הפסקתי אותו.
בעוד כשבוע אני אמורה לקיים יחסי מין, שיהיה בו גם מין אוראלי שיבצעו בי.
השאלות שלי:
1. מה סביר להניח שיש לי בנרתיק?
2. זה יכול להדביק בנאדם שיורד לי?
3. לחזור לאגיסטן?
4. תוך כמה זמן רני יכולה לקיים יחסי מין מחדש? (כולל אוראלי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות וגרד - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/12/2014שלום רב,
את מתארת מצב שנמשך למעלה משנה, אני סבורה שעלייך לפנות לבדיקת רופא נשים לקבלת אבחנה ברורה והחלטה על דרכי הטיפול. יתכן שגרד והשינוי בהפרשות שחלו לאחר טיפול אנטיביוטי נובעים מפטרת ולא קשורים לסימפטומים הממושכים, אולם גם את זה אין לי אפשרות לאבחן בוודאות במסגרת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר חדשבבקשה21/12/2014
התחלתי קשר עם בחור חדש.ושנינו חשבנו לעשות בדיקות למחלות מין לפני שניקח את זה לשלב הבא.יש לי כמה שאלות גבי מחלות מין:
1.אם בן זוגי מבצע בי מין אוראלי-אני יכולה להדבק במחלות מין ממנו בצורה הזאת?מה הסבירות ואיזה מחלות?
2.מה הסיכוי שלי להדביק אותו אם הייתי עם גבר אחד סה"כ לפניו(אבל הגבר הזה היה עם 6 נשים לפניי בערך)?
3.בן זוגי כבר הלך לרופא עור וביקש לעבור בדיקות STD כלליות לפני קשר חדש,והרופא שלח אותו לבדיקות דם(רק דם,בלי שתן) אבל לא בדק אותו פיזית בכלל ואפילו לא שאל אותו כלום.זה הגיוני???
4.אם אני רוצה ללכת לבדיקות במראפה פרטית זה אפשרי?איפה יש באיזורה מרכז וכמה עולות בדיקות אךו בערך?
האם זה חסוי מקופ"ח והתשובות גם מגיעות יותר מהר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שואלת במיוחד לגבי השאלה
בבקשה21/12/2014הראשונה והשלישית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר חדש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/12/2014שלום רב,
יש אפשרות של מעבר מחלות במין אוראלי, קשה לומר "מה הסיכוי" כי זה לא ענין סטטיסטי. הסיכוי גבוה יותר ככל שהיית עם יותר בני זוג אבל הדבקה תתכן גם אם היית עם בן זוג אחד שיש לו מחלה.
ישנן מעבדות פרטיות אחדות שאת יכולה לפנות אליהן לבדיקות, חפשי באינטרנט, התוצאות לא מועברות לקופ"ח.
בברכה,
ד:ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקהא21/12/2014
חיובי מה משמעות U.UREAL/PARVUM-PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/12/2014אצל נשים - החיידק שכיח וכנראה שאין לו משמעות קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרתמוטרדת20/12/2014
שלום רב-
מזה כחודש יש לי פרטנר חדש. לצערי קיימנו יחסי מין לא מוגנים וגם מוגנים. דווקא אחרי המוגנים הופיעו אצלי תופעות לא נעימות של פטריה= הפרשות צהובות, כאבים קלים בבטן, ולצערי מה שנראה גם כצואה עם דם..
מהצד השני- לפרטנר יש דלקת חריפה בלימפה-
עד כמה ימי ספורים? האם יש קשר בין הצואה הנוראית לפטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/12/2014לא ניתן לתת תשובה במסגרת הפורום. עליכם לפנות לבדיקה רפאית לקבלת אבחנה ברורה, והמלצה על המשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמה מעגבתאלי17/12/2014
קבלתי טיפול (זריקת אנטיביוטיקה ) לאחר גילוי עגבת
הסימנים שהופיעו הם פצעים בלשון וכאב גרון.
כמה זמן לאחר הזריקה אני אפסיק להיות מדביק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן החלמה מעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/12/2014קשה לדעת, שכן יש צורך בהמשך מעקב אחרי בדיקות דם לדעת האם הטיפול אכן היה יעיל - יש מצבים בהם צריך לחזור על הטיפול. בינתיים הייתי ממליצה להמשיך ולהשמתש בקונדומים בכל מגע מיני (כולל אוראלי ואנאלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס פפילומהרננה17/12/2014
אנחנו נשואים 7 שנים עם ילד בן 8 ח'. לפי חצי שנה בעלי גילה יבלות באיבר מין. רופא עור צרב אותן בחנקן ואמר לו שזו קונדילומה. אצלי לא היו יבלות אבל למען הסר ספק עשיתי פולוקוסקופיה שהיתה תקינה. זה לא הרגיע אותי ועשיתי בדיקת PCR יקרה באופן פרטי ונמצאה נוכחות נגיף פפילומה. מאז ועד היום אין אצלי יבלות אבל שלשום חזרו היבלות אצל בעלי. כדי לוודא שאצלי אין עשיתי PAP אתמול והזמנתי תור לפולוקוסקופיה חוזרת. בעלי טוען שאני הדבקתי אותו שוב כי אני נשאית. יש לי כמה שאלות ואודה למתן תשובות לכולן.
1. האם אני באמת נשאית?
2. האם יכולתי להדביק את בעלי גם אם אין לי יבלות?
3. אם לא אני הדבקתי אותו אז איך זה שהיבלות חזרו למרות הצריבה?
4. האם מומלץ שיצרוב במחט חשמלית או לייזר במקום צריבה בחנקן?
תודה רבה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס פפילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/12/2014רננה שלום,
לא ציינת לאיזה זן של נגיף הפפילומה נמצאת נשאית. יש זנים שונים, לא כולם גורמים לקונדילומות.
יכול להיות שאת הדבקת את בעלך, או שהוא אותך, לא ניתן לדעת זאת. לא ניתן לדעת בוודאות מתי היתה ההדבקה, הנגיף נשאר בגוף שנים. הוא נשאר גם אחרי טיפול בקונדילומות ואין טיפול שמעלים אותו, כך שלא משנה איזה טיפול בעלך יעבור, יתכן שיהיו תקופות שהקונדילומות יחזרו. מומלץ להמנע מקיום יחסים בתקופה שיש קונדילומות ברורות, כל עוד אצלך לא היו יבלות יתכן שאת לא נשאית של הזן שגורם ליבלות וכדאי להזהר מהדבקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בבדיקת HIVאורח13/12/2014
קיימתי יחסי מין אוראלי עם נערת ליווי ללא קונדום ואחכ יחסים מלאים עם קונדום. כעבור שלושה ימים התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן וגרד באיזור שבין האשכים לפי הטבעת. בהתייעצות עם רופא המשפחה ביצעתי בדיקת שתן ל std וממתין לתשובות. לדברי רופא המשפחה אין צורך לבצע בדיקת HIV. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת נוספת אם אכן יש צורך לבצע בדיקת HIV ומה הסיכון להדבקה במקרה כזה? כמו כן האם יש טיפול שניתן לקבל לפני תוצאות הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התייחסות דחוףףףף
א15/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצורך בבדיקת HIV - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/12/2014לפי תיאורך הסבירות שנדבקת ב-HIV קטנה, גם הסימפטומים לא מתאימים, אבל אם אתה רוצה להיות בטוח - תבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורח17/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)