מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעט צריבה במתן שתןגל08/12/2014
שלום רב,
לפני כשבועיים התחילו לי עקצוצים בקצה הפין
העקצוצים חלפו ונכון לעכשיו בשבוע האחרון יש לי מעט צריבה במתן שתן וצריבה קלה גם ללא מתן שתן.
ביצעתי בדיקת שתן+תרבית שתן והכל תקין.
כמו כן גם בדיקת STD שאני עדיין ממתין לתשובה.
יש לציין שאין לי הפרשות מוגלתיות או תופעות משונות(תודה לאל)
כמו כן לפני כחודש היה לי וירוס של שילשולים שנמשך כ 4 ימים (לא יודע אם זה קשור)
אני מאוד לחוץ בעניין כיוון שאף פעם לא הייתי עם אישה אחרת חוץ מאישתי.
מה עושים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות בדיקת STD
גל09/12/2014CHLAMYDIA TRACH-PCR
Not Detected
M.HOMINIS-PCR
Not Detected
NEISSERIA GONOR-PCR
Not Detected
TRICHOMONAS VAG-PCR
Not Detected
M.GENITALIUM-PCR
Not Detected
UREA.UREALYTICUM-PCR
Not Detected
UREA.PARVUM-PCR
Not Detected* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע מיני ומחלות מעיטל06/12/2014
שלום,
התחלתי לאחרונה לצאת עם מישהו. התראנו כבר מספר פעמים ללא מגע מיני, והוא סיפר לי שבן זוגו לשעבר בגד בו ואז הדביק אותו טרם הפרידה במחלת מעי כלשהי (לפני תשעה חודשים). הוא לא סיפר לי איזו מחלה, אך ציין שכבר עבר מספר ניתוחים (כן, ניתוחים) במערכת העיכול וייאלץ לעבור עוד. הוא ציין בפני שלא נוכל לקיים מגע מיני אוראלי ו/או אנאלי עד החלמה מלאה שלו, אך אנו כן יכולים להתנשק ולגעת והדבר לא מהווה סיכון להדבקה בשבילי.
אני חושש היות ואני לא מוצא מידע באינטרנט על מחלה עם סימפטומים כאלו. המידע היחיד שמתאים לפי התיאור שלו זה קוליטיס או קרוהן, אך אלה מחלות כרוניות שלא ברור לי הקשר שלהן למגע מיני לא מוגן.
אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין מה פשר מחלת המעי הזו, והאם באמת אין סיכוי הדבקה במגע של נשיקה (התנשקנו המון עד כה, ולכן החשש שלי).
תודה רבה מראש,
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני ומחלות מעי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2014טל שלום,
אין אפשרות לתת אבחנה במסגרת הפורום, אני מסכימה איתך שהתיאור לא נשמע מתאים למחלת מין ויותר מתאים למחלות מעי דלקתיות כפי שציינת, יתכן שסמיכות הזמנים בין התפרצותה מחלה לקשר עם אותו בן זוג גרם לו להסיק שהדברים קשורים. אני חושבת שבן זוגך צריך לקבל שוב הסבר על מצבו מהרופא שעוקב אחריו ולהבהיר האם אכן יש קשר למחלת מין או לא.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץץץץ עיסוי ארוטיים04/12/2014
שלום האם ניתן להדבק במחלות מין מחיכוך אברי המין ללא חדירה ואם כן באילו מחלות האם ניתן להדבק באיידס כתוצאה מזה ומה עלי לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץץץץ עיסוי ארוטי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2014איידס מדביק במגע של נוזלים גוף, לא עור בעור, אולם יש מחלות כמו הרפס או קונדילומה שיכולות לעבור במגע של עור בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חוזרת לאחר אופלדקס ודוקיסליןרועי04/12/2014
שלום, לאחר טיפול של 10 ימים באופלודקס ודוקסילין בוקר וערב (עקב הפרשה מהפין) שהסתיים לפני 6 ימים, זיהיתי היום כי ההפרשה חוזרת.
יש לי תור בעוד 20 יום לאורולוג, האם עליי לחזור אליו בדחיפות עקב הממצא החדש?
תודה, רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חוזרת לאחר אופלדקס ודוקיסלין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/12/2014קשה להעריך בפורום עד כמה דחוף להגיע לרופא. אני מצעה שתתייעץ עם הרופא שהתחיל את הטיפול ותאמר לו שההפרשה חזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי קיבל הפנייה לבדיקת מחלות מיןדניאלה30/11/2014
האם הוא יכול היה להידבק דרך שירותים או שזה מועבר רק מיחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי קיבל הפנייה לבדיקת מחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2014ראשית, קבלת הפניה לבדיקות עדיין לא אומרת שהוא אכן נדבק במשהו אלא זה חלק מבירור שמבוצע לסימפטומים שעשויים גם להיות סתם דלקת בשתן.
מחלות מין מועברות במגע ישיר - עור בעור, מגע של נוזלי גוף וכו', לא דרך שירותים ציבוריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. היום הוא קיבל תשובה
דניאלה09/12/2014חיובית.לכלמידיה. הרופאה שלו אמרה שהוא צריך אנטיביוטיקה וגם אני הבעיה שאני בשבוע 30 להריון! מה לעשות? האם לשתות אנטיבטיוקה או להמתין לתוצאות השתן שאעשה רק ביום חמישי? הנושא מלחיץ אותי ממש! האם נדבקים בזה רק דרך מגע מיני???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. היום הוא קיבל תשובה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/12/2014כלמידיה היא מחלת מין, וחשוב לקבל טיפול במהלך הריון כי היא עלולה להדביק את התינוק במהלך הלידה (ההדבקה היא לא בזמן ההריון אלא במעבר בתעלת הלידה). באופן רשמי, ההמלצה היא לטפל בבני/בנות הזוג בלי קשר לתוצאת התרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
דני11/12/2014לשאלתך(הרופאה לא אמורה להודיע לך הודעה שכזאת) כלמידיה עוברת רק במגע מיני שסביר להניח שבעלך לא קיים אותו איתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא האם כאשר יש כלימידיה
דניאלה12/12/2014זה אומר שבוצעה הדבקה בזמן הלא רחוק או שיכול להיות שהוא נושא את זה שנים ואז ככל הנראה גם אני? או שאם יצא עכשיו בבדיקה זה אומר שנדבק בזמן האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
דני18/01/2015זה אולי לתשובת הרופא אבל למיטב ידיעתי לא ניתן לדעת את הזמן שבו בעלך נדבק ו/או הדביק אותך..כלמידיה יכולה להיות שנים בגוף עד שמתחילים להיגרם נזקים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוץ
אסי08/01/2015שלום רב קיימתי יחסי מין עם זונה בתחלה זה היה ביד ללא קונדום ואחר כך שמה את הקונדום ותחילה אוראלי הכל היה בסדר הקונדם לא נקרע העם יש סכוי להדבק אני לחוץ עם זה העם היא לא שטפה את היד עם הלוקוח הקודם והבדיקה עוד 7 שבועות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוץ - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/01/2015הסבירות להדבקה במחלת מין לפי תיאורך - מזערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםקים30/11/2014
שלום.לפני שנה קיימתי עם בחור יחסי מין מלאים כולל אוראלי ואנאלי ..לא מוגנים..לא קונדום לא גלולות..הרומן נמשך חצי שנה..ובחצי השנה האחרונה אני לא פעילה מינית. אין לי שום דבר והכל תקין בהרגשה ובמראה אך התחלתי לחשוש קצת מהיחסים הלא מוגנים(לא אעשה זאת שוב..) האם עליי להבדק? ואם כן למי לפנות? ואילו סוגי בדיקות? שוב אני מציינת כי בחצי שנה אחרונה אינני פעילה ולא הופיעו שום תסמינים או גירודים האם עדיין יש סיכוי שיש לי משהו בעקבות היחסים הללו? פטריה או הרפס או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/11/2014שלום,
כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים ולבצע בדיקות למחלות מין. דברי איתו גם על נושא אמצעי מניעה - את לא חייבת לקחת גלולות, אולם קיום יחסים סדירים ללא קונדום מעמיד אותך בסיכון גבוה להריון לא מתוכנן.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים01/12/2014תודה רבה, אך האם לדעתך קיים סיכוי שנדבקתי במשהו? אם אחר חצי שנה ולא הופיע שום תסמין או גירוד אז נכון לא יכול להיות שנדבקתי? בפטריה או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2014פטריה אינה מחלת מין, וישנן מחלות מין שהסימפטומים שלהן מאד קלים ולא תמיד מורגשים, כמו כלמידיה או גורונראה, כך שאין אפשרות לומר בבטחון שלא נדבקת. עדיף לבצע בדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהשלומי29/11/2014
שלום הייתי אצל אורלוג לאחר שיש לי ע״י קצוצים בפין לאחר שתן ראשון ועוד כמה פעמים ביום והוא שלח אותי לבדיקת pcr קראתי באינטרנט שהאפילו היעיל הוא בדוקסחין והתחלתי לקחת דוקסלין 100 פעם ביום כמו שרוקח אצר שלוקחים השאלה היא אם זה בסדר כי עדיין לא קיבלתי תשובות מהבדיקה. חייב לציין שעברו יומיים ואני מרגיש הרבה יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/11/2014לא הבנתי אם הרופא המליץ לך להתחיל דוקסילין עוד לפני קבלת התשובה כי היה חשד קליני גבוה לזיהום, או שהחלטת לקחת על דעת עצמך. השיפור בהרגשתך עשוי להיות קשור לטיפול אולם יכול להיות גם בלי קשר אליו, כך שלא ניתן לדעת לפני קבלת התוצאה אם פעלת נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששמיקי29/11/2014
אחי שכב עם מישהי בלי קונדום. היתה חדירה אך הוא לא גמר. האם הסיכוי להידבק באיידס חלילה יורד משמעותית כאשר לא גומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/12/2014שלום,
הדבקה באיידס היא במגע עם נוזלי גוף, כך שאם הוא בא במגע עם נוזי הגוף של האישה (כלומר היה ללא קונדום) יש סיכוי להדבקה ממנה אליו. יש לציין שהסיכון להדבקה נמוך יותר מאשה לגבר מאשר מגבר לאישה - אך הוא קיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש צריבה קלה בקצה הפיןד``ר שרגא וקסלר26/11/2014
שלום כבר חודשיים אני סובל מצריבה שבאה והולכת במשך היום זה תמיד קורא לי בבוקר בפיפי הראשון לאחר מתן השתן אני מרגיש צריבה קלה בקצה הפין והתחושה הזאת מלווה אותי שעה וגם לקראת הערב העקצוצים חוזרים.
הייתי אצל 2 אורולגים והם ואחד חשב שזה דלקת בדרכי השתן לקחתי אנטיביטיקה אבל זה לא עזר.
רציתי לדעת אם יכול להיות שיש לי כלמידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפין - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/11/2014לא כל צריבה בשתן (בעיקר אם היא לא קבועה) מעידה על מחלות מין
הבדיקה היעילה ביותר היא בדיקת שתן כללית - אם יש כדוריות לבנות, אזי סיכוי גבוה שמדובר בזיהום וצריך טיפול אנטיביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לי לדעת מה יש לי דחוף תודה..דניאל25/11/2014
קיימתי יחסי מין עם בחורה ללא קונדום יעני רק המציצה אבל החדירה הייתה עם קונדום ואחרי כמה שבועת ..היו לי הפרשות מהפין בצבע צהוב כזה.. הלכתי לביקור רופא קיבלתי כדורים לא זוכר את שמם..
קיבלתי זריקה באיזור הישבן.. ואז הפסיק לי הפרשות אחרי יום יומים.. שמחתי..
והתצאות דם הכול יצא לי תקין..
אחרי חודש באתי לקיים יחסי מין ויצא לי זרע בצבע צהוב ולא בצבע הנורמלי לבן..
ואני חושש מזה..? מזה יכול להיות ואם זה עובר.??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לדעת מה יש לי דחוף תודה.. - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/11/2014זרע בצבע צהבהב הוא תקין לחלוטין.
ממליץ לחזור על בדיקת שתן כללית כדי לוודא שהדלקת שהיתה לפני חודש חלפה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הטיפול התרופתי מכסה?רועי24/11/2014
שלום רב,
לאחר קיום יחסי מין אוראליים ללא קונדום (לא ידעתי... :X )
בשלישי שעבר התחלתי לחוש גירוי בקצה הפין ולאחר יומיים הבנתי שמופרשת מוגלה,
ביום חמישי פניתי לרופא אורולוג, אשר זיהה את הזיהום כאפשרות לאחת ממחלות המין, ומכיוון שזה היה יום חמישי ונכנסנו לסוף השבוע הוא הציע שלא אחכה לבדיקות שיכולות לקחת כמה ימים טובים ואתחיל כבר עכשיו טיפול אנטיביוטי לעשרה ימים.
מיום חמישי אני לוקח אופלודקס ודוקסילין פעמיים ביום.
כבר לאחר יומיים ההפרשה נעלמה. כמובן שאני ממשיך עד לסוף הטיפול, ורק אז אעשה בדיקות.
האם התרופות שניתנו לי מכסות את כל האופציות?
עדיין ישנו גירוי מוזר בקצה הפין ויש לי קצת חששות...
אשמח לעזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי....:X
רועי03/12/2014בינתיים הספקתי לסיים את האנטיביוטיקה(ביום ראשון)
והיום אני כבר מוסר בדיקות שתן/זרע/דגימת בוקר מקצה הפין...מקל כזה.
אני מקווה שזה מספיק זמן מאז שסיימתי את האנטיביוטיקה, שהבדיקות יהיו אפקטיביות.
מעבר לכך, תחושתי שהגלגל חוזר והזיהום חוזר. שהטיפול לא הספיק :/...
להמלצתם אודה מאוד!
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין בגקוזירועי24/11/2014
שלום רב
ברצוני לדעת אם ניתן להדבק במחלת מין כלשהי בישיבה בג'קוזי או אפילו סאונה רטובה עם אנשים נוספים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין בגקוזי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2014אם אין לך מגע ישיר עם אנשים אחרים, אין סיכון להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לפפילומה לגברים מעל גיל 30שי24/11/2014
שלום. אני גבר בן 32. הומוסקסואל.
אני מקיים יחסי מין מזדמנים.
האם מומלץ שאעשה חיסון לפפילומה?
אם כן. האם החיסון נכלל בסל הבריאות לגברים בגילי ומה עלותו?
תודה מראש,
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לפפילומה לגברים מעל גיל 30 - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2014החיסון לא בסל הבריאות לגברים בכלל, לצערנו. אתה בהחלט יכול לבצעו באופן פרטי, העלות סביב 400 ש"ח לכל זריקה סה"כ 3 זריקות במהלך חצי שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך מרשם רופא לרכוש חיסון?
שי28/11/2014האם צריך מרשם רופא לרכוש חיסון לפפילומה? אם כן אז מאיזה רופא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך מרשם רופא לרכוש חיסון? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/11/2014כן, אתה יכול לפנות לרופא המשפחה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין לא ידועהאור22/11/2014
גירודים חריפים בבטן התחתונה עד למצב של היווצרות פצעים עם נוזל שקוף
באיזור של מעל איבר המין ומתחת לטבור, בנוסף לזה בלוטות לימפה נפוחות בצוואר
האם זהו סימפטומים של hiv ? או מחלה קשה מאוד ? בלוטות נפוחות כבר שלושה שבועות ללא תסמיני לוואי כמו חום ,שלשולים , כאבי ראש או גרון
אשמח לעצה או כיוון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין לא ידועה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/11/2014לא מדובר בתסמינים ספציפים, עליך לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלזמה ופפילומה- פוריותמור17/11/2014
היי ,
בבדיקת שתן נמצא אצלי אוראופלזמה פרבום ומיקופלזמה הומיניס. לקחתי אנטיביוטיקה דוקסילין ולאחר כחודש שוב נמצאו אצלי החיידקים, קיבלתי שוב דוקסילין ולאחר בדיקה חוזרת התוצאה הייתה שלילית. נתנו לי בפעם ה3 דוקסילין כיוון שעדיין סובלת מתכיפות בשתן ואמרו ל"יתר ביטחון".הבנתי שהאוראופלזמה יכולה לפגוע בפוריות. אם טופלתי באנטיביוטיקה ובדיקת השתן יצצאה שלילית הפעם האם יש חשש שהחיידק פגע בפוריות? יש דרך לבדוק את זה או פשוט להישאר בחרדות עד שאנסה להיכנס להריון בעתיד?
בנוסף, היה לי קונדילומה לפני כחצי שנה והסרתי בלייזר. לא חזרו לי הקונדילומות. האם וירוס הפפילומה נעלם מהגוף? כיצד אפשר לדעת?
אשמח לתשובה ממך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמחח לתגובהה
ענת15/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלזמה ופפילומה- פוריות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/12/2014אוראופלזמה פרבום לא פוגעת בפוריות.
וירוס הפפילומה לא נעלם בטיפול בקונדילומות, יש אנשים שיש להם הישנויות רבות ויש כאלו שלא - לא ברור בדיוק מה הגורמים המשפיעים על כך.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)