מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי חיסון הקונדילומהhpvשירי19/10/2014
הבנתי שאני צריכה לעבור 3 חיסונים למחלה הזאת
שאלתי היא האם אחרי החיסון הראשון אני כבר מוגנת...?
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי חיסון הקונדילומהhpv - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/10/2014היצרן קבע שקורס החיסון כולל 3 חיסונים. סביר להניח שיש הגנה מסויימת אחרי חיסון אחד, אולם לא ידועים לי נתונים מספריים לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה והפרשהיניב19/10/2014
שלום
לפני כשבועיים שמתי לב להפרשה קלה בהירה שיש לי מהשופכה עם צריבה לאחר מתן השתן.
מיד רצתי לרופאת משפחה שהמליצה על בדיקת שתן.אני סרבתי להמתין וקיבלתי טיפול בדוקסילין פעמיים ביום למשך עשרה ימים.( חששתי להדבקות בכלמידיה )
ההפרשות פסקו אבל התחדשו ואף התגברו ביום השמיני והצריבה של השתן לא חלפה.
בגמר הטיפול ניגשתי שוב לרופאת המשפחה שהפעם לא ויתרה והפנתה אותי לבדיקת שתן std - pcr.
המתנתי כחמישה ימים מהיום שהפסקתי את האנטיביוטיקה בשביל לעשות את בדיקת השתן על מנת שלא תהיה לתרופה השפעה
השאלה שלי האם לדלקות וזיהומים נוספים יש תופעות כמו של הכלמידה ( צריבה בשתן והפרשה קלה מהשופכה )
האם הסימפטומים האלה הם בהכרח זיהום ממחלת מין או שיש דלקות שתן אחרות שיש להן את התופעה הזאת ( מכוון שהדוקסילין לא עזר ).
אין לי פצעים או תופעות אחרות מלבד תחושה של חוסר נעימות באיזור איבר המין והאשכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן
וניב19/10/2014את הבדיקה עשיתי רק הבוקר ולכן אני שואל כי הבנתי שההמתנה היא כשישה ימים ואני קצת בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות מעבדה
וניב21/10/2014בבדיקת שתן לוקוציטים 500
תרבית - אין צמיחה
טרם קיבלתי תשובות std . Pcr
האם זה מחזק את האפשרות שזאת דלקת מינית ( זיבה למשל? )?
שוב
לא יודע אם לחכות לתשובות או שאורולוג עם הנתונים הקיימים של צריבה והפרשה כבר ידע מה לתת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה והפרשה - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014התסמינים שלך מרמזים מאוד על דלקת שופכה.
טיפול בדוקסילין הוא אינו נכון בימים אילו בגלל עמידות של החיידקים ובגלל זיהומים מעורבים יחד עם זיבה שאינה מגיבה לדוקסילין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתמיכל15/10/2014
לאחר כמה זמן ממגע לא מוגן אפשר לעשות בדיקה לעגבת כדי שהתוצאות תהינה אמינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?
מיכל23/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014תלוי בסוג הבדיקה, אבל בדיקה ל VDRL צריכה להיות חיובית כבר מספר ימים אחרי החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשי15/10/2014
רציתי לשאול את דעתכם על בדיקת קומבו אחרי שלושה שבועות תוך כדי טיפול מונע?
באחוזים או שלא באחוזים מ רמת האמינות של הבדיקה בתקופה זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שי21/10/2014עד שתענו עשיתי בדיקת קומבו בסיום הטיפול מונע עשיתי גם בדיקת pcr ל 4 מחלות מין במרפאת הפרסים התגלתה אצלי אואפלסמה משהו כזה אני צריך ללכת לשם לקבלת טיפול רציתי לשאול איזה טיפול מומלץ לדעתכם ומה המשמעות של החיידק הזה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שי21/10/2014את הבדיקה עשיתי עשרה ימים מהמגע האם יכול להיות שזה מוקדם מידי בשביל שאר הבדיקות שנעשו כלומר שאר בדיקות ה pcr שנעשו שם כגון זיון כלמידיה ואני לא יודע מה עוד בדיוק אני מניח שאתם יודעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014אין מספיק נתונים בנושא, אך נראה כי אין משמעות כלשהי לבדיקת איידס מכל סוג שהוא תחת הטיפול המונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לחבר שלי משהו בפין - מה זה.?אבנר11/10/2014
הוא מאוד מוטרד מזה ואינו יודע מה הבעיה, הוא ביקש ממני לשאול. האם מדובר בעגבת? אבצס? הרפס? והאם צריך לעבור טיפול?
יש לציין כי הוא "הדביק" גם את חברתו.
בהתחלה - זה המצב שנוצר בימים הראשונים- מעין לחץ כזה, חצ'קון. היה מאוד כואב ונפוח. ואז זה "התפוצץ", הכאב במגע עם המקום נעלם לגמרי, ולאט לאט זה חולף.
השאלה היא מה זה?!
בתמונה שצירפתי זה המצב הנוכחי לאחר שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת עוד תמונה שלי
אבנר11/10/2014הנה תראו - זה המצב שהיה בהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה עוד אחת
אבנר11/10/2014בבקשה, תהנו..
תמונת מצב נוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת עוד תמונה שלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014יתכן שזוהי בלוטת חלב או זקיק שיער שנחסמו והזדהמו.
יתכן שזהו כיב שקשור למחלת מין.
יש לפנות לבדיקת אורולוג / רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדייקת פאפאילת10/10/2014
שלום היום הרופא בבדיקת פאפ לא ראיתי את הרופא לקוח מקל חדש לבדיקת פאפ.
אני 5 דקות אחרי המטופלת הקודמת.. במידה והיה נוזל מדבק מהנבדקת הקודמת במקל כשהוא לקח לי דגימת פאפ האם אני יכולה להדבק באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדייקת פאפ - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/10/2014אני בטוחה שלא בוצע שימוש באותו מקלון לפאפ, השימוש הוא חד פעמי והמקלון משמש לצורך הבדיקה. אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פאפ
אילה12/10/2014יכול לקרות טעות בסיטואציה כזו? והשאלה שלי אם במקרה כן קרתה טעות יש חשש להדבקה באיידס או צהבת ממקל שיש בו נוזל מדבק של מטופל קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פאפ - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/10/2014מגע של נוזלי גוף יכול להדביק במחלות מין אם המטופלת הקודמת נשאית למחלות אלו. הסבירות לטעות נראית לי מזערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הדבר הזה !!!!אבגדהוז10/10/2014
זה התחיל לפני כחצי שנה .. נקודות לבנות בצד הימני .. תחילה היה רק בקצה הפין מתחת לערלה.. ועכשיו זה בכל צד ימין " אני אצרף עוד תמונה " .. הנקודות לא בולטות החוצה.. אין כאבים .. ..
מרגיש שהעור קצת יבש במיוחד ליד הערלה..
קיימתי יחסי מין פעמיים עם שימוש בקונדום " זה היה לפני שלוש שנים "
אני גם מאוד שומר על היגיינה.. כשאני משתין אני רוחץ עם מים
פניתי לרופא עור לפני חודשיים.. הוא בקושי הסתכל.. אמר שזה שאריות מהברית מילה .. לשאלה שלי למה הופיע דווקה לפני חודשים .. לא היה הסבר <<< הייתי בספק גדול שהאבחנה שלו נכונה ...
כל יום זה עוד מחמיר .. עוד נקודות .. לפני שבוע נקודה הופיעה על הפין עצמו מלמעלה ...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
אבגדהוז10/10/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
אבגדהוז10/10/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
אבגדהוז10/10/2014
אבגדהוז10/10/2014
אבגדהוז10/10/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הדבר הזה !!!! - תגובה
ד``ר רונן הולנד03/11/2014לא ברורה לי האבחנה, חלק מהממצאים נראים כמו penile pearly papules שזה ממצא תקין.
ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה איתי?שרה08/10/2014
היי
אני בת 21 לפני חודשיים עברתי ניתוח לייזר להסרת קונדילומה מפושטת באזור פי הטבעת.
לפני שבוע החלו לי כאבים בלתי נסבלים ברגליים ובנרתיק, הרופא קבע שזה הרפס, ולצערי
'זכיתי' בעוד מחלת מין..:/
השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שמחלות מין ווירוסים יחדרו לגוף בקלות כזאת, אחת
אחרי השניה? או שזה בגלל שמערכת החיסון שלי חלשה מדי?? האם מי שיש לו הרפס,
בהמשך יכול לסבול גם מאיידס?
יש לציין כי בעברי שכבתי עם לא מעט גברים ותקופה קצרה שהייתי נערת ליווי..
מה שכן תמיד הקפדתי על קונדום, חוץ משתי פעמים יחידות שאני זוכרת , הקונדום היה תנאי
לקיום יחסים... עכשיו השאלה היא האם הקונדום לא מגן מפני מחלות מין הגנה מלאה?
האם יכול להיות שמשתי הפעמים היחידות האלה נדבקתי בוירוסים האלו?
שאלה אחרונה לגבי הרפס, האם הוא יכול לעבור לגוף באמצעות מין אוראלי שאני יורדת לגבר
בלי קונדום, ואין לו תסמינים חיצוניים של הנגיף?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה איתי? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/10/2014שרה שלום,
ראשית, הדבקות במחלת מין אכן מעלה את הסיכון להדבק במחלות מין נוספות, סטטיסטית, יתכן שזה נובע מכך שלכל מחלות המין אותם גורמי סיכון. קיום יחסים עם פרטנרים רבים כמובן מעלה את הסיכון להדבק במחלות מין, ואין לזה קשר עם מערכת החיסון של הגוף.
הרפס וקונדילומות הן שתי חלות מין שקונדום אינו יעיל בהגנה מהן, מפני שהן עוברות במגע של עור בעור ולא בנוזלי גוף. הרפס בהחלט עלול לעבור במין אוראלי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hpv וסיכויי הדבקותאנה08/10/2014
שלום, ברצוני לשאול שאלה בנוגע ל HPV. עד לא מזמן היה לי פרטנר מיני אחד ששכב רק איתי ואני רק איתו. לא קיבלתי חיסון לhpv מעולם ואני בת 34. לאחרונה קיימתי יחסי מין אוראלים ואנאלים עם מישהו שהיה לו רק פרטנרית אחת קבועה. לה לעומת זאת היה פרטנר קודם עליו אין לי פרטים. אין לי חשש שמישהו מהם חולה במחלות מין אחרות אך הפרטנרית שלו סובלת לפעמים מהרפס בשפתיים שבא והולך. האם ייתכן כי בעקבות המגע המיני הלא מוגן שקיימתי נדבקתי בhpv? איך אפשר לדעת? האם אפשר להתחסן עדיין והאם זה יכול לעזור? האם יש בהכרח קשר בין ההרפס בשפתיים של הפרטנרית שלו לhpv? האם זה אומר שהוא בהכרח נשא גם? ראוי לציין שהוא לא סובל מהרפס ולא סבל מעולם. ברור לי שנשאות יכולה להיות גם סבקלינית ובגלל זה הלחץ בשאלה. אשמח מאוד לתדובה ברורה בנושא, בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hpv וסיכויי הדבקות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/10/2014הרפס שפתיים לא קשור ל-HPV.
אי אפשר לומר ש"אין סיכוי" שנדבקת, אמנם היו לך בני זוג בודדים אבל מספיק אחד שנדבק כדי להדביק גם אותך. אם את חוששת את עדיין יכולה לקבל חיסון.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתאנונימי08/10/2014
הי
האם מומלץ לחזור על בדיקת עגבת שבוצעה בקופת חולים לאחר חודש וחצי (44 יום) מקבלת מין אוראלי לא מוגן ויצאה שלילית? יש לציין שעבר יותר משנה מאז המקרה ולא הופיעו תסמינים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/10/2014אם עברה למעלה משנה מהחשיפה האפשרית, והבדיקה שלילית, אין כל סיבה לחזור על הבדיקה - היא לא תהפוך להיות חיובית כעת. אם יש חשיפות חוזרות כמובן שצריך להבדק שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי08/10/2014תודה לתשובה
עשיתי את הבדיקה לאחר 44יום ,ולא אחרי שנה. האם 44 יום זה מספיק זמן אחרי המקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומאגיס קרםש08/10/2014
האם אני יכולה להשתמש בקומאגיס קרם שתוקפו פג ב3/14. אני נמצאת בחול ואין לי דרך כרגע להשיג תרופה חדשה. בנוסף האם זה טיפול בפטריה או רק הקלה בכאבים וחייב לקחת עם זה טיפול נוסף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומאגיס קרם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/10/2014קומאגיס הוא קרם נגד פטרת ואין לו שימוש אחר. לגבי התוקף - אין להשתמש בתרופות שפג תוקפן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמןמיכל07/10/2014
עשיתי בדיקה חודש וחצי אחרי מין לא מוגן ויצאתי בסדר. האם חודש וחצי זה זמן מספיק לכל מחלות המין? האם אפשר להיות רגועים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/10/2014למעט איידס שכדאי לבדוק אחרי 3 חודשים, יתר המחלות אמורות היו להופיע בבדיקות דם עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לעזרתכםשי06/10/2014
שלום,
הייתי עם נערת ליווי ברומניה כאשר שיצאתי מימנה הקונדום נשאר בתוכה
אין לי מושג לכמה זמן
הגעתי לארץ ואחרי 70 שעות קיבלתי טיפול מונע לאיידס
אחרי שבוע התחילו לי דקירות בפין כמו סיכות בקצהו של הפין כאשר אני בא איתו במגע עם המכנס או שאני שוכב על הבטן כאשר אני נוגע בו כדי לחפש בדיוק מה נקודת הכאב אז אני לא מרגיש כלום
אחרי 9 ימים מין המגע הייתי במרפאת הפרסים בחיפה נתתי בדיקת שתם pcr ל 4 מחלות מין
אמור לקבל תשובות בימים הקרובים
שאלתי היא מזה הדקירות הללו שאני מרגיש זה ממש מציק?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לעזרתכם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/10/2014דוד שלום,
אתה נמצא בתהליך של בירור ואין קיצורי דרך - אתה צריך לחכות לתוצאה של בדיקת המעבדה. לא ניתן לתת אבחנה דרך הפורום וככל הנראה, כפי שאתה מתאר, גם הממצאים החיצוניים לא מספיקים לאבחנה מיידית.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בשפתייםערן06/10/2014
לחברה שלי יצא הרפס בשפתיים לפני כשבועיים, כיום כבר אין סימן על השפתיים לקיומו של הפצע, וניראה כי הוא הבריא. אך על העור שמתחת לשפתיים נשאר סימן אדמדם. האם היא עדיין נחשבת כמדבקת? יכול להיות שהסימן נגרם מהמשחה שהיא מרחה בנדיבות יש לומר על המקום?? היא מרחה זובירקס, 5 פעמים ביום לדבריה. האם אני עדיין יכול להידבק למרות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בשפתיים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/10/2014קשה מאד להעריך האם עדיין יש סכנה להדבקה או לא. הנגעים הפעילים הם המדביקים, ואם אתה לא בטוח - חכה עוד יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מחלות מין יששירי05/10/2014
היי דר שאלתי היא
איזה מחלות מין יכולות לעבור באוראלי וחדירה חוץ מאיידס? והרפס?
ואילו מחלות יש חיסון? ואיפה אפשר לעשות את החיסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מחלות מין יש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/10/2014יעל שלום,
כל מחלות המין, כשמן כן הן, עוברות בקיום יחסי מין. מדובר על קבוצת מחלות שונות זו מזו, הכוללות מלבד איידס והרפס גם כלמידיה, זונוראה (זיבה), הפטיטיס (דלקת כבד זיהומית) ועוד.
לחלקן יש חיסונים, כגון להפטיטיס ולוירוס הפפילומה. לקבלת חיסון עלייך לפנות לרופא המשפחה או לרופא הנשים שלך לקבלת פרטים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)