מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם לכלמידיהדן08/05/2015
יש לי חשש שנדבקתי בכלמידיה. פניתי לרופא המשפחה בבקשה להיבדק והוא שלח אותי לבדיקות דם לנוגדנים ל-
Chlamydia pneumoniae ABS
עכשיו מבדיקה שערכתי אני מבין שמדובר בכלל בזן של כלמידיה שפוגע בדרכי הנשימה ולא בזן שאחראי בד"כ למחלות מין. האם הרופא טעה בבדיקה ואני צריך לבקש בדיקה אחרת או שהבדיקה לזן הזה תגלה גם נוגדנים לזן שגורם למחלות מין?
בנוסף - אני מחכה כבר שישה ימים לתוצאות.. האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לכלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/05/2015זן הכלמידיה שגורם למחלת מין הוא כלמידיה טרכומטיס, ולא כלמידי פנאומוניה שגורמת אכן לדלקת ריאות. לא ניתן לאבחן הדבקה במחלת מין שנגרמה מכלמידיה בבדיקת דם אלא בבדיקת שתן לכלמידיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על עגבתניר06/05/2015
כמה שאלות: האם עגבת עוברת ברוק? האם יש צורות הדבקה שלא בקיום יחסי מין? האם כאבי ראש חריגים מחשידים בהדבקה? האם חייב להיות פצע?
ממה צריך להיזהר עם נשא שטרם טופל?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על עגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/05/2015עגבת לא עוברת ברוק אלא בקיום יחסים.
כאבי ראש חריגים שלא חולפים תמיד מצריכים בדיקה בלי קשר למחלות מין. הסבירות שזה הסימן הראשון או היחיד לעגבת קטנה מאד.
יש להמנע מקיום יחסים עם אדם שידוע שחלה בעגבת וטרם טופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מיןרבקה06/05/2015
רופא הנשים מסר שיש לי הרפס על סמך בדיקה ידנית בלבד
מה זה אומר ?
זה כרוני לכל החיים לא אוכל לקיים יחסים ללא קונדום מחשש להדבקה ?
מה הסיכון בהריון ?
איך ניתן לוודא שאכן זה הרפס בוודאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/05/2015ישנם נגעים אופיניים להרפס ובהחלט ניתן לאבחן בבדיקה בלבד, אם הנגעים האלו קיימים בבירור. אולם ניתן גם לשלוח בדיקות מעבדה לאימות האבחנה.
הסיכון בהריון הוא בקיום נגעים בפתי הנרתיק סמוך ללידה, מה שעלול לגרום להדבקת העובר. במקרה שיש הרפס וודאי, ובתנאים מסויימים, ממליצים על נטילת טיפול מונע בהריון למנוע זאת.
טיפול מונע יכול גם להפחית את הסיכון בהדבקת פרטנר מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסרבקה04/05/2015
איך ממשיכים לחיות איתו חיים רגילים ???
אחרי הטיפול הראשוני...
זוגיות, הריון וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/05/2015דינה שלום,
יש זיהומים שהם כרונים, ולומדים לקבל את זה ולחיות עם זה. הסיכון להישנויות ולהדבקה של בן הזוג הולך ויורד עם הזמן, ואפשר לקבל טיפול מונע שמקטין את הסיכון עוד יותר. גם בהריון, אין הדבקה של התינוק תוך כדי הריון. עלולה להיות הדבקה בלידה אולם אם אין התפרצויות בשבועות שקודמים ללידה מדובר בסיכון מאד נמוך. גם בהריון אפשר לקחת טיפול מונע אם צריך.
הרפס אינה מחלה מסוכנת, היא שכיחה מאד, והיא לא צריכה למנוע ממך זוגיות או ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי הבדיקות לגילוי לכלמידיהיעל03/05/2015
שלום רב
אילו סוגי בדיקות קיימות לגילוי כלמידיה ?
האם בדיקת דם מספיק אמינה , האם יש אפשרות לתוצאות שגויות הכוונה לתשובה חיובית כאשר בפועל לא קיים חידק Chlamydia trachomatis בגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי הבדיקות לגילוי לכלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר05/05/2015הבדיקה האמינה ביותר היא pcr בשתן. אין בדיקת דם לכלמידיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה כמה זמן נמשכת הנשאות ?רמי02/05/2015
שלום רב
לפני כשבוע לחברה שלי הופיעו תסמינים המתאימים לכלמידיה , רופא משפחה הפנה לבצע בדיקות למחלה.
לחברה שלי ולי לא היה קשר עם אף אחד חוץ ממני במשך 3 שנים לפחות.
האם יש סיכוי שאני נושא את המחלה יותר מ3 שנים והדבקתי את החברתי רק עכשיו ?
לי אין ולא היו תסמנים למחלה עד היום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה כמה זמן נמשכת הנשאות ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/05/2015זה אפשרי, לעתים קרובות הדבקות בכלמידיה היא אסימפטומטית, ומשום כך אין הרבה מידע לגבי משך הנשאות - כשמתגלה ההדבקה קשה לדעת מתי היא אירעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה תסמינים
רמי03/05/2015דוקטור שלום
סליחה שוב .
אשמח לברר עוד פרט בנוגע לתסמינים לכלמידיה
האם הייתכן לאחר הופעה של תסמינים לחשש בכלמידיה אשר הובחנו על ידי רופא המשפחה עוברים לאחר מספר ימים ללא טיפול כלשהו ?
האם זה אומר שזה משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה תסמינים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/05/2015קשה לענות במדוייק, לגוף שלנו יש יכולת להתגבר על זיהומים בכוחות עצמו כך שיתכן שזיהום יחלוף גם ללא טיפול, זה לא אומר בהכרח שהאבחנה לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין לא מוגןדנה02/05/2015
אוף ... איזו טיפשה אני
מכירה אותו פחות משבועיים וקיימתי אתו יחסים לא מוגנים
הוא טוען שאין לו שום מחלה ושהיה רק עם 2 נשים לפניי
אני לא יודעת עד כמה הוא אמין
מה הסיכוי להדבק במחלת מין
אני יודעת שהטיפול המונע הוא קשה לא נעים ועם הרבה תופעות לוואי, אני גם יודעת שהוא לא ב 100% מונע הדבקה במידה והייתה
היחסים הלא מוגנים היו אתמול בערב
אני חיילת וזה סיפור להגיע למיון ביום שבת מבחינת התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין לא מוגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/05/2015דנה שלום,
לגבי רוב מחלות המין, לא הייתי ממליצה על טיפול מונע אלא מחליטה על טיפול אם יופיעו סימפטומים.
לגבי איידס, כאן בהחלט יש משמעות להחלטה על טיפול מונע, אולם כפי שציינת מדובר בטיפול לא פשוט. הדרך הטובה ביותר היא להציע לבחור ששניכם תגשו להבדק וכך תוכלי לדעת האם אכן יש צורך בטיפול. אם זו לא אופציה, תצטרכי להחליט אם לקחת טיפול או לא - וזו החלטה שרק את יכולה לקבל. באופן כללי עלי לומר שהשכיחות של נשאות איידס בארץ נמוכה יחסית.
בהצלחה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הן האפשרויות הידבקות בכלמידיה?משה01/05/2015
דוקטור שלום רב
לפני כ3 ימים הופיעו לאשתי תסמינים אשר מצבעים על אפשרות להידבקות בכלמידיה
כך נאמר לה על ידי רופא משפחה ולא נשלל על ידי גניקולוג.
אנחנו מאוד מופתעים מדברי הרופא . אין לנו שותפים נוספים בחיי זוגיות ומאשתי
ולא היה דבר בעבר הרחוק .
אני חושש שאולי נדבקתי בכלמידיה לפני כשבועיים כאשר הייתי בארה"ב מטעם העבודה ,שהייתי במלון מקומי אשר נראה די נקי ,
חשש שלי שאולי נדבקתי בנגיף הזה ממגבת כאשר התרחצתי , או מסדינים
קראתי בכמה כתבות שיש אפשרות להדבק ממגבות או סדינים נגועים וכו.
מה הסיכוי שדבר כזה יקרה ,
וכמה זמן החיידק חיי על מגבת?
בנוסף , שנים רבות נשלחתי למדינות רבות והייתי מתארח במלונות ברמות שונות
האם יש סיכוי שנדבקתי באותה צורה (מגבות,סדינים) בסין או ברזיל וכו?
האם זה אפשרי להיות נשא מעל 3 שנים מאז עד עכשיו ולהדביק את אשתי לפני מספר ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הן האפשרויות הידבקות בכלמידיה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/05/2015שלום לך,
לא סביר שנדבקתם בכלמידיה בדרכים שאתה מתאר, החיידק לא יכול לחיות מחוץ לגוף. תתכן נשאות של תקופה ארוכה ללא סימפטומים.
עם זאת חשוב לציין שללא הוכחה בבדיקת שתן pcr שאכן מדובר בכלמידיה לא ניתן לאבחן זאת בוודאות, כי הסימפטומים מאד לא ספציפים. חכו לתשובת הבדיקה (חשוב לבצעה) לפני שמסיקים מסקנות.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת באיבר מין הגברידנה27/04/2015
שלום,
לבן זוגי צרבו אתמול נגע ויראלי ( כך הרופא כינה) באיבר המין. והרופא אמר שאלך להבדק ל HPV
עד עכשיו קיימנו יחסי מין עם קונדום. מה הסיכוי שנדבקתי?
ומה עושים מעכשיו? האם אני יכולה לקיים אתו יחסי מין עם קונדום?
ואם לא , ממתי ?
אני מאוד חוששת להדבק. בעבר נבדקתי אצל רופא ולא נמצא כלום. הוצע לי חיסון אבל אני בת 31 עם נסיון מיני (אמנם תמיד מוגן) אז אני לא יודעת אם זה אפקטיבי.
אשמח לעצתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת באיבר מין הגברי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/04/2015דנה שלום,
אפשר להדבק בקונדילומה גם עם קונדום, כי הוירוס עובר במגע עור בעור. אם אין לבן זוגך נגעים עוריים נוספים ניתן לקיים יחסים. אני סבורה שכדאי להתחסן, כי אינך יודעת האם נדבקת בוירוס הפפילומה או לא, ובאילו זנים, ומתן החיסון עשוי לתת לך הגנה מפני הדבקה בזנים היותר מסוכנים של הנגיף.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה קרם קונדרמה מומלץ ביותר
אודי26/05/2015בתגובה ל: קונדילומה - גיל
================================================
כולנו עם הצרה הזו קונדילומה כשאנחנו מאובחנים אנחנו עדיין טירונים
עם המידע לגבי הצרה הזו ואנחנו ממהרים להסיר בחנקן ובלייזר ונדמה לנו שהסרנו.
בפועל קורה ההיפך.
הקונדילומה אחרי הסרה רק מתפשטת כי הוירוס בורח ממקום שהוא נמצא בעור בעקבות ההסרה ונודד בתוך שניות למקום אחר .
בתור אחד שהסיר כבר ארבע פעמים והקונדילומה תמיד חזרה ממליץ לך על משחה שבעניי היא הדבר האמיתי לקונדילומה קרם קונדרמה.
זו משחה צמחית שאתה יכול למצא בגוגל בחיפוש פשוט ותגיעי לאתר של המטפל
שפיתח את הדבר הגאוני הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הידבקות ב-Ureaplasma urealyticumד``ר רונן הולנד26/04/2015
שלום. יצר איתי קשר פרטנר מיני איתו קיימתי מגע קצר שאינו מוגן ומגעים נוספים מוגנים וכן מין אוראלי, ואמר לי שמצאו אצלו Ureaplasma urealyticum. את המגע קיימנו לפני חודשיים וכחמישה ימים לאחר מכן ערכתי בדיקות std בהן הכל יצא שלילי. האם יש סיכוי שנדבקתי למרות שהבדיקות שבוצעו בסמוך יצאו שליליות? האם עליי להבדק שוב כעת? מה הסיכוי שהעברתי לאחרים במין אוראלי או וגנילי מוגן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ureaplasma urealyticum - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/04/2015שלום בטי,
אצל נשים החיידק הזה קיים ככל הנראה כחלק מהחיידקים הנורמלים של הנרתיק, לא גורם לסימפטומים ולרוב גם נשאר למרות טיפולים אנטיביוטים. אני איני ממליצה לטפל בחיידק זה כשגרה אם הוא מתגלה בבדיקות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUreaplasma urealyticum
בטי27/04/2015תודה על התגובה.
אני מנסה להכנס להריון. האם עדיין לדעתך לא לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUreaplasma urealyticum - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/05/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוגלתי באיבר המין והקרנת כאביםאנונימי21/04/2015
לפני כשבוע הופיע לי חצ׳קון על איבר המין. יש לציין כי נבדקתי מי כן אצל רופא עור ומין עקב בלוטות לבנות באיבר והאבחון יצא תקין. בטיפשות החלטתי להתעסק עם אותו פצע, וכעת האיזור שלי נפוח מאוד וכואב. יש לציין כי ירד משם דם. פוצצתי את הפצע כמה וכמה פעמים. בנוסף, משהו שכנראה נלווה לאירוע, מעל האיבר ממש בצמוד אליו יש לי כאב ממוקד וחזק של משהו שמרגיש כמו גיד קטן כאשר אני נוגע בו והוא התחיל לכאוב רק אחרי ובזמן הופעת הפצע. יש לציין כי יש לי חברה, נקייה ממחלות, כך גם אני, בשבוע האחרון קיימנו יחסי מין ללא קונדום והיא הייתה במחזור ( אני מוסיף את המידע הזה במידה והוא יכול לתרום לאבחון)
אני באמת חייב עזרה, אני בפאניקה והמצב לא נעים. לקבוע תור לרופא זה דבר מאוד מסובך כיוון שאני חייל.
תודה רבה ואשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מוגלתי באיבר המין והקרנת כאבים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/04/2015שלום,
אין מנוס מבדיקה רפואית, לפי התיאור שלך יתכן שאתה זקוק לטיפול אנטיביוטי. עליך לפנות לבדיקה (אפילו אצל חובש בבסיס).
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מולקולרית ל - HPVמישהו16/04/2015
שלום ד"ר,
אני בן 29,לפני חיסון בגרדסיל הבנתי שכדאי להיבדק בבדיקה מולקולרית ל - HPV על מנת לברר האם הוירוס אינו נמצא כבר בגוף (ואז אין טעם להתחסן). רציתי לברר האם מדובר בבדיקת דם הבודקת את הימצאותו של הנגיף (מכל סוג) באופן כללי בדם, או במשטח הנלקח מאזור ספציפי ואינו שולל הימצאות הנגיף באזור אחר?
כמו כן, היכן ניתן לבצע את הבדיקה באזור חיפה ומה עלותה בערך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מולקולרית ל - HPV - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/04/2015שלום רב,
ככל הידוע לי אין בדיקה לזיהוי הדבקה בנגיף HPV בגברים. אצל נשים ניתן לבצע בדיקה זו במשטח מצוואר הרחם.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון ל - HPVמישהו15/04/2015
שלום ד"ר,
אני הומוסקסואל בן 29.
לאחרונה אני נחשף לסיפורים רבים אודות וירוס ה - HPV הגורם לקונדילומה / מקרים העלולים להתפתח לסרטנים של הלוע, הפין ופי הטבעת.
חיסון הגרדסיל המגן מפני הוירוס מותווה גם לגברים עד גיל 26 , אך יש רופאים הממליצים לגברים הומוסקסואלים להתחסן גם לאחר גיל זה.
מה עמדתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון ל - HPV - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/04/2015בהחלט יש מקום להתחסן, במיוחד אם אינך במערכת יחסים מונוגמית. ההתוויה לגבי גיל מקסימום כבר אינה רלוונטית וגם נשים מעל גיל 26 יכולות להתחסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצאתי מטרה בפורום הזהאני13/04/2015
אתם עושים משהו חוץ מלשלוח את כל מי שכותב כאן לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצאתי מטרה בפורום הזה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/04/2015ישנן מגבלות רבות לפורמט של פורום אינטרנט. אין זה אחראי או אתי מצידי לתת אבחנה, להמליץ על טיפול, או להציע על שינוי טיפול קיים, בלי לבדוק את האדם ולקבל היסטוריה רפואית כוללת וספציפית.
כשהשאלה המופנית היא למתן מידע כללי אני עונה בשמחה. כאשר השאלה היא בסגנון "מה יש לי" בצירוף תיאור או תמונה, או "האם הטיפול שקיבלתי נכון" - אין לי אפשרות מלבד להפנות את השואל לייעוץ רפואי מסודר.
אני בטוחה שגם הפונים לפורום מבינים שאין להסתמך על עצות שמקבלים בפורום, גם מרופא מומחה (ולבטח ממשתתפים שאינם רופאים), וזה לא מהווה תחליף לפגישה אצל הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה לעשותאני11/04/2015
שלום, הפצעים הופיעו לפני שנה בערך ללא קיום יחסי מין
היה לי פצע פתוח קטן במיקום שבתמונה הראשונה ובמקומו הופיעו הפצעים
הלכתי אל רופא עור והוא אמר כל עוד לא צומח לי שום דבר חדש לא לחזור אליו
הרופא ביחידה לא מעונין לשלוח אותי לבדיקות דם מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה 2
אני11/04/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
אני11/04/2015הפצעים אינם מגרדים אבל הם מביישים אותי ופוגעים בתפקוד המיני שלי כבר זמן רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)