מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להדבקות ב-hiv- דחוף!אלי10/04/2015
שלום,
הלילה, 10/4/15, ביצעתי חדירה אנאלית ללא קונדום עם גבר, כאשר אני החודר.
לא גמרתי בפנים, ואין לי פרי קאם.
לצערי, שמתי לב הבוקר לחתכים קטנים על איבר המין, שייתכן והיו שם עוד מלפני האקט עצמו, אבל בזמן האקט כנראה נפגעו.
אני מלא דאגה ומאוד חרד. ידוע לי כי אני נמצא כעת בסיכון גדול מאוד.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקות ב-hiv- דחוף! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/04/2015עליך לפנות לבדיקות דם ל-HIV, ולחזור עליהן בעוד חודשיים-שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהשלום07/04/2015
שלום כבר תקופה ארוכה שיש לי הפרשות בעת מתן שתן לבן או צהבהב עשיתי את כל הבדיקות שתן אראופלסמה מיקרופלבמה ומחלות מין לסוגיהם כולל קלמדיה ן go pcr הכל יצא תקין השאלה שלי אם ספציפית בעת מתן הדוגמיות שתן לבדיקות לא יצאה לי הפרשה כלשהיא האם עדיין התוצאה משקפת ואם הכל שלילי אז זה באמת תקין או שיכל להיות שאני באמת סובל מהחיידק או מה שזה לא יהיה או זיבה או לא יודע מה ופשוט בגלל שספציפית במתן שתן של הבדיקות לא הייתה לי הפרשה אז בגלל זה לא עלו על זה זה ממש חשוב לי לדעת כדי לדעת אם לבקש שוב לעשות בדיקות תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/04/2015אם יש זיהום בחיידק כזה הוא אמור להופיע בתרביות גם אם אין הפרשה ברגע ביצוע התרבית. אם ההפרשות ממשיכות פנה לאורולוג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע אוראלי מוגןאלמונית07/04/2015
שלום לחברי הפורום:
אם אני מבצעת מין אוראלי בגבר אבל לא נוגעת עם הלשון באזור הכיפה. זאת אומרת - אני מלקקת את גוף האיבר והאשכים בלבד או אפילו רק את האשכים אם גם זה בעיה... האם יש סיכוי לקבל מחלות מין?
אני בעצם שואלת אם כל הסיכוי להדבק במין אוראלי (לגבר) הוא מהמגע עם אזור הכיפה.
האם מין אוראלי שמכוון כלפי האשכים בלבד מסוכן לאחד הצדדים (או לשניהם)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע אוראלי מוגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/04/2015שלום,
ישנן מחלות שעוברות דרך העור, כמו הרפס או קונדילומות, כך שקיים סיכון להדבקה גם באופן בו את מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם כך - אין מין אוראלי מוגן בשום
שואלת השאלה11/04/2015מצב מלבד כמובן באמצעות קונדום בלבד.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאודא05/04/2015
אנסה לקצר. בן 26, בריא בדרך כלל. לפני כשלושה שבועות, קיימתי יחסי מין עם מישהי ונקרע הקונדום לזמן ממושך מבלי ששמנו לב. לאחר כ48 שעות הוחלט שאקח טיפול מינעתי לhiv בשם pep(בעקבות הסטטוס הלא ידוע ומסוכן שלה). לאחר כ9 ימים התנפחו בלוטות הלימפה באגן. 3 ימים אחר כך התחילו כאבי אשכים שמיום ליום נעשו חזקים וממוקדים יותר. כיום הכאבים הם מאחורי אשך שמאל ובתוך השק עצמו. בנוסף גם כמות הזרע הנפלטת קטנה משמעותית (עד כדי כך שקל לשים לב). 14 יום אחרי היחסי מין בוצעו בדיקות דם ושתן לכלל מחלות המין וכולן יצאו תקינות ובכל זאת רשמו לי דוקסילין לקחת פעם ביום למשך שבוע, כעת ביןם החמישי והכאבים רק מתגברים. נאמר לי שאצטרך לחזור עליהן לאחר חודש שוב כי אמינות הבדיקות לאחר 14 יום מוטל בספק. אורולוג שבדק אמר שלא נראה לו שיש לי כלום והפנה לאולטרהסאונד שתורו יגיע רק בעוד חודש. הכאבים כה חזקים שאני לא יכול לזוז ובמיטה רב היום ואני מודאג שיש לי דלקת שתפגע בפוריותי עד שמישהו יבין מה קורה איתי.. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאוד - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/04/2015עליך לפנות שוב לרופא ולציין כי הכאבים הולכים ומתגברים למרות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לHPVמאיר31/03/2015
היכן ניתן לבצע את בדיקת הPCR להימצאות וירוס HPV ?
האם אחרי שהתשובה תקינה (שלילית) הוירוס נעלם לחלוטין מהגוף או שהוא יכול להתעורר אחרי כמה שנים ולגרום שוב למחלת הקונדילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לHPV - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/04/2015הבדיקה לרוב מבוצעת באופן פרטי ולא במסגרת קופות חולים, למעט במסגרת מרפאות צוואר רחם. ישנן מעבדות פרטיות אשר מבצעות את הבדיקה. עלי לציין שברוב המקרים נבדקים הזנים שגורמים לסרטן ולא הזנים שגורמים לקונדילומה.
אם התשובה שלילית זה אומר שהוירוס לא קיים יותר בגוף ולא יכול "להתעורר", אולם תתכן הדבקה נוספת בהמשך החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך נעלםאורן29/03/2015
שלום,
אני בחור בן 33.
לאחרונה החלה אצלי תופעה מוזרה, שבשנתיים האחרונות קרתה לעיתים רחוקות, אבל בזמן האחרון קוראת הרבה יותר.
לאחר קיום יחסי מין, האשך השמאלי שלי נעלם לחלוטין מתוך שק האשכים, ואני נותר עם אשך אחד.
לאחר כ 10-15 דקות האשך חוזר למקומו והכל בסדר.
התופעה קרתה לי רק לאחר קיום יחסי מין ולא במקרים אחרים.
אין כאבים.
מה ההסבר לתופעה? האם יש בכך איזושהי סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך נעלם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/04/2015עליך לפנות לבדיקת אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בזיהוי קונדילומה!מיקי27/03/2015
שלום,
אני בן 32 ויש לי מעין 3 יבלות קטנטנות על איבר המין שככל הידוע לי קיימות אצלי למעלה מ-5 שנים ללא שינוי משמעותי מאז. לא זכור לי מתי הופיעו לראשונה וייתכן שהיו שם המון שנים קודם.
1. האם לדעתכם זה נראה כמו קונדילומה או שזה רק סקין טאג?
2. בין אם זה קונדילומה או משהו אחר, האם להסרה מסיבות אסתטיות (מינימום צלקות) מומלץ על חנקן נוזלי או מחט חשמלית?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תוכלו בבקשה להתייחס?
מיקי04/04/2015התמונה יחסית ברזולוציה גבוהה
אשמח לקבל רק חוו"ד - ברור לי שלא מדובר באבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דוקטור הולנד הפסיק להגיב בפורום
nמיקי16/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכלו בבקשה להתייחס? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/04/2015אני מצטערת אבל אין אפשרות לתת אבחנה או חוות דעת רפואית על סמך תמונה, גם ברזולוציה גבוהה, או המלצה על טיפול. אין תחליף למפגש ובדיקה גופנית אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ללא תחושהסוזי18/03/2015
שלום, כבר הרבה זמן שיש לי הפרשות צהובות אך ללא כאבים או גרד . ממה זה יכול לנבוע ? יש לציין שאני מקיימת יחסי מין ללא קןמדום עם בן זוג קבוע שלא נבדק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ללא תחושה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/03/2015סוזי שלום,
כדאי לבצע בדיקות הכוללות תרבית נרתיק, תרבית לטריכומונס ובדיקה לכלמידיה וגונוראה. אם כולן שליליות - יתכן שמדובר בהפרשה פיזיולוגית, כלומר הפרשה נורמלית של הנרתיק.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי 22215/03/2015
קיימתי יחסים לא מוגנים עם אדם החולה בהיפטיטיס סי עשיתי בדיקות לאחר חודש ושבועיים יצא תקין האם צריך להיבדק שוב ? או שלהיבדק לאחר הפרק זמן הזה הוא מספיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוסף
חסוי 22216/03/2015גזרתי ציפורנים בקוצץ ציפורנים שלו לא ידעתי שזה אסור האם זה סיכן אותי עוד יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/03/2015סביר להניח שאם היית נדבק זה כבר היה מופיע בבדיקות להפטיטיס C. השימוש בקוצץ צפורניים לא מסכן אותך בהדבקה. המעבר הוא בנוזלי גוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי מחלת מין כלשהי? מצורפת תמרמי13/03/2015
שלום לכולם,
אשמח לדעת אם יש לי מחלת מין כלשהי, אצרף תמונות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרף עוד תמונה
רמי13/03/2015מצרף עוד תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרף עוד תמונה אחרונה
רמי13/03/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמרה12/03/2015
אם אני מקיימת יחסי מין אנאליים עם בן זוגי האם אני צריכה לבצע בדיקת פאפ אנאלית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/03/2015שלום רב,
לא מקובל לבצע פאפ אנאלי כשגרה או כבדיקת סקר. אם ידוע על הדבקה ב-HPV, או אם יש קונדילומות באיזור האנוס, ניתן לשקול זאת.
בברכה,
ד,ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקטיטיסשימי12/03/2015
היי
לפני מספר חודשים (לאחר יחסים אנליים לא מוגנים) ולאחר כאבים ביציאות הונפתי לבדיקת קולונוסקופיה. התוצאות הראו על דלקת קרובה לפי הטבעת-פרוקטיטיס. אני מטופל בנרות ראפאל, ללא הועיל. אני חושש שיש לי מחלת מין שלא הובחנה כנראה, והטיפול אמור להיות שונה.
אציין כי הרופאה לקחה ביופסיה מהדלקת וטרם קיבלתי את התוצאות.
אני רוצה לגשת לבדיקת STD , אבל אני לא יודע לאיזה רופא פונים, איזה בדיקות תתבצענה וכיו"ב.
אשמח מאוד למענה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקטיטיס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/03/2015שלום שלומי,
אני מציעה שתפנה לרופא המשפחה או לאורולוג, לביצוע הבדיקות או שינוי טיפול באופן אמפירי עד קבלת התשובות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרופא שלי לא בטוח מה יש לי...יוסי10/03/2015
קיימתי יחסים מוגנים עם כמה בחורות שונות בחודש האחרון, תמיד עם קודנום אבל מין אוראלי גם כן (מצד הבחורה לא מצדי).
אתמול התעוררתי עם כאבים עזים באיזור המפשעה, בהתחלה חשבתי שאלו שרירים תפוסים אך תוך כמה שעות זה התפתח לכאבי ראש, בחילות חולשה וחום.
כמו כן איבר המין שלי התנפח מאוד באיזור הכיפה ומטה, מאוד אדום וממש איבד צורה (תמונה מצורפת).
הלכתי לרופא באותו היום, והוא לא היה מרוצה מזה שיש לי חום ושהכאבים במפשעה אלו בלוטות לימפה (? או משהו כזה) שמצביעות על כך שהגוף נלחם בזיהום.
הוא שלח אותי לבדיקות דם ושתן ואת התוצאות אקבל רק בסוף השבוע.
לטענתו הסימפטומים שלי לא ממש תואמים מחלת מין, אבל בחיפוש באינטרנט עלו כל מיני אפשרויות שאולי זה הרפס, למרות שאין לי שלפוחיות.
בינתיים אני על אנטיביוטיקה, בלילה הקאתי פעמיים הזעתי מאוד, והיום אין חום אין בחילות אבל הכאבים במשפעה עדיין חזקים וכמובן איבר המין עדיין מאוד מאוד נפוח.
לפני שנתיים היה לי משהו דומה רק ללא סימפטומים רק איבר מין נפוח, בזמנו רופא אחר אמר לי שזה כנראה פטריה שקיבלתי מחברה שלי (כי רק איתה שכבתי בזמנו), הוא נתן לי משחה נגד פטריות וזה עבר לי תוך כמה ימים, מה שמפחיד עכשיו אלו כל הסימפטומים שנלוו לזה.
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא שלי לא בטוח מה יש לי... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/03/2015שלום רב,
לא ניתן לתת אבחנה בפורום על סמך תיאור ואפילו על סמך תמונה. אתה צריך לעשות בירור הכולל בדיקות למחלות מין, ואין מנוס אלא להמתין לתוצאות. פטריה לא מדביקה את בן הזוג ולבטח לא גורמת לסימפטומים שאתה מתאר.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליגיא09/03/2015
האם קיים תיעוד רפואי שבחור קיבל מין אוראלי ונדבק באיידס כתוצאה מפעולה זו?
האם קיים תיעוד רפואי שבחור נתן מין אוראלי ונדבק באיידס מפעולה זו?
אילו תנאים חייבים להתקיים על מנת שמקבל מין אוראלי ייבדק באיידס? הדגש על המקבל בלבד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתי עלי?????
גיא20/03/2015בבקשה התייחסו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/03/2015אני לא יכולה להתיימר להכיר את כל התיעוד הרפואי וכל המקרים שפורסמו ולכן לא אוכל לענות על שאלתך.
על מנת שמקבל מין אוראלי יידבק באיידס צריך להיות מצב בו יש לו פצע פתוח באיבר המין, ולנותן יש פצע פתוח בחלל הפה (ברוק אין נגיפי איידס) והוא נשא איידס עם רמה גבוהה של הוירוס בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
גיא23/03/2015האם הכוונה בפצע פתוח היא לפצע מדמם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/03/2015לא חייב לדמם אקטיבית באותו רגע, אבל הכוונה שיש פגיעה בשלמות העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוםחן08/03/2015
כמעט כל חודש בסמוך לקבלת הוסת שבוע שבועיים לפני הוסת יוצא לי פצע עם נפיחות על השפתיים הגדולות של הנרתיק מאין בליטה ששורפת ולאחר כמה ימים מתכסה בקרום ונושרת.אני תוהה מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/03/2015חן שלום,
אין אפשרות לתת אבחנה במסגרת פורום, עלייך לפנות לבדיקת רופא כשהפצע מופיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)