מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובר קטןעדי02/07/2009
שלום רב,
שמי עדי ואני בשבוע 28.
ביום שלישי באולטרסאונד התוצאות הראו משקל תקין, עצם ירך תקינה. אך ראש ובטן קטנים משבוע ההריון.
הוזמנתי לבדיקה יום למחרת (אתמול) לסקירה אצל רופא של הריון בסיכון.
כאשר גם הוא בסקירה מצא את אותם הנתונים:
ראש קטן בשבועיים משבוע ההריון
ובטן קטנה בכמעט שבוע - באחוזון 10
נאמר לי שכרגע עלי לחכות ובועד 11 יום להגיע לאולטרסאונד חוזר ושאני מתחילה מעכב בהריון בסיכון.
האם יש משהו נוסף שעלי לעשות בינתיים? האם יש טעם לגשת לחוו"ד נוספת כבר עכשיו?
האם יש דברים שאסור לי לעשות או עלי להישמר מהם?
המצב כרגע בהחלט מלחיץ
אודה לכם באם תוכלו לסייע ולכוןן אותי.
תודה רבה
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר אלי רימון02/07/2009צדקו הרופאים כשבקשו לחזור על הבדיקה כדי לראות את המגמה
אין טעם לעשות סונר בהפרש קטן מ10-14 ימים.
המתיני בסבלנות למרות שזה די מלחיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה!
עדי05/07/2009ראשית תודה על תגובתך.
והאם יש בכל זאת דברים שאסורים או עלי להמנע מהם בתקופת הימים הזו בהם אנחנו ממתינים לבדיקה חוזרת?
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים בדם בתחילת הריוןשרון02/07/2009
שלום, אני בתחילת הריון ובבדיקת נוגדנים נמצא שיש לי "נוגדנים חלשים מסוג אנטי M" כנראה מההריון הקודם שהסתיים בהפלה.אתמול בא"ס חשד להמטומה שכרגע לא מדממת. הרופא אמר שיכול להיות ערבוב של הדם שלי עם העובר בגלל ההמטומה ורציתי לדעת מספר דברים:
- האם המטומה שלא מדממת ונספגת בדם עדיין יכולה לגרום לערבוב בדם?
- באם אני אכן מפתחת נוגדנים כרגע האם כבר עכשיו זה יכול לפגוע בעובר?
- מאיזה שבוע אפשר לתת עירוי תוך רחמי לעובר?
- באם אני מפתחת נוגדנים רבים ל-M אז מה הסיכוי שלי להביא ילדים לעולם?הרי כל הריון זה יתקוף אותו לא?
- אם לבעלי פנוטיפ MN או MM מה הסיכוי שלעובר יהיה M? (אני NN)
אודה לתשבותכם המפורטת שכן ההריון הזה אחרי הפלה , ועכשיו גם המטומה וגם הנוגדנים...ממש מרגישה כאילו אני "מקולקלת" :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אלי רימון02/07/2009ראשית ההמטומה לא קשורה לנוגדנים!
לגבי ההמטומה יש לעקוב ולהמתין בלבד.
לגבי המשמעות של אנטי M ותשובות לשאלות הרבות שהצגת התשובה מורכבת .
אנא פני ליעוץ רופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רימון
שרון03/07/2009תודה על תשובתך אבל אין במענה שלך ולו הסבר אחד לשאלות ששאלתי ואני פונה לפורום כי כרגע לא מסבירים לי שום דבר בגלל שלא יודעים לאן ההריון יתפתח, ולכם גם לא מעבירים אותי להריון בסיכון כי לא יודעים אם בכלל יהיה הריון !!אבל אצלי השאלות גואות וזו מטרת הפורום למיטב הבנתי לא?
ברור לי שההמטומה לא קשורה לנוגדנים אבל שאלתי הייתה האם ערבוב זה של דם (הבנתי שההמטומה זה שטף דם) עלול לגרום לפיתוח נוגדנים של M והאם פיתוח נוגדנים בשלב הזה יכול לפגוע בעובר ובהתפתחותו או רק בשלבים מאוחרים יותר של ההריון.
לגבי ההמטומה שאלתי האם היא יכולה להיספג גם אם היא לא מדממת ואם היא 10 ממ והעובר 3 ממ האם יש לו סיכוי בכלל מנסיונך האישי.....
אודה לתשובתך, שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ד''ר אלי רימון03/07/2009במקרים מורכבים תשובה קצרה באנטרנט אינה יכולה לסכם שיחת הסבר של חצי שעה - שעה במרפאה , אין זה אחראי ואין זה מקצועי. לכן במקרים אלה אנו מפנים למרפאת הריון בסיכון לצורך הסבר מעמיק ומעקב.
אינני נכנס ליחסים שבינך לבין קופת החולים כי זה לא תפקיד הפורום.
לגבי ההמטומה ברב המקרים היא נספגת ,אין טיפול שהוכיח יעילותו ולכן יש להמתין בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת VDRLלירי02/07/2009
תוצאות מבחנים סרולוגים:
VDRL חיובי
מבחן המאגלוטינציה T.P.H.A שלילי
מבחן נוגדנים פלורסצנטיים ATA-ABS שלילי
מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירי
ד''ר אלי רימון02/07/2009לא מדובר בסיפיליס אלא בתשובה חיובית לא ספיציפית
פני להסבר מפורט ובדיקות נוספות לראומטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי01/07/2009
בת 39.
בעבר
(לפני מס' שנים) נדבקתי בהרפס גניטלי.
לפני כשבוע חשתי באי נוחות, פניתי לרופאת נשים, שאבחנה פטריה ולא ביצעה תרבית.
קיבלתי פלוקנול ומשחה.
לאחר שבוע חזרתי לרופאה ודיווחתי על הקלה חלקית בלבד.
קבלתי שוב את אותו טיפול.
לקראת הפעם השנייה הבחנתי בנקודה לבנה קטנה ע"י הדגדגן.
מיותר לציין שנק' זו מגרדת מאוד.
הרופאה טענה שאינה מבחינה בנקודה ולדעתה מדובר בפטרייה.
יש לי איחור של יומיים במחזור.
במידה ויש הריון (אם נקלט הוא נקלט ב-18.6), ויש הרפס ולא פטרייה - האם יש סכנה לעובר?
אני חוששת משפני שכן היתה נקודה לבנה וגם מפני שבשליש הראשון הדבר מסוכן (גם אם זו לא הדבקה ראשונה)
אודה מאוד על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
ד''ר אלי רימון02/07/2009הסכנה לעובר מהרפס היא בלידה אם קיים זיהום פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה ארוכה בשלב הריון מתקדםטל01/07/2009
שלום, נאמר לי ע"י רופא נשים שבהריון יש קרישיות יתר ולכן אינו ממליץ על טיסה ארוכה בישיבה הצפופה במטוסים בשל חשש לסיכון של תסחיף ריאתי, או משהו כזה שנקרא בשפה הלא מקצועית מחלת מחלקת התיירים ואני לא בטוחה אם נוסעים במחלקת עסקים אם יש פחות סיכון בגלל שפחות צפוץ...היית אומר שאין בעיה לטוס עד אוסטרליה אם טסים במחלקת עסקים??? הנסיעה אמורה להיות במסגרת העבודה ולכן זה מאוד קריטי, זה אומר מבחינתי כרגע להפסיק לעבוד או להמשיך לעבוד. אני יודעת שבד"כ מסבים גם את תשומת הלב לנושא הביטוח לתינוק אם יוולד לפני הזמן וכו', אז מבחינת ביטוח יש ביטוח גם לתינוק והכל בסדר. השאלה היא כאמור בנוגע לטיסה במחלקת עסקים האם באמת יותר בטוח, ואם היית ממליץ להמנע בכל מקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ד''ר אלי רימון01/07/2009רצוי להמנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת כאב לאחר דיקור מי שפירחגית01/07/2009
שלום,
אשתי עברה אתמול דיקור מי שפיר.
היו לה היום 3 פעמים הרגשת כאב קלה בבטן התחתונה מצד שמאל שחלפו לאחר מספר שניות בכל פעם.האם זה מסמן על בעיה?
האם בקור אצל רופא יכול לעזור או רק לאבחן את הבעיה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
ד''ר אלי רימון01/07/2009כדאי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןחיבה01/07/2009
ואם גם בבדיקת שתן כללית יצא שיש בשתן חלבון וHGB
+++מה צריך לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיבה
ד''ר אלי רימון01/07/2009תרבית שתן ואיסוף שתן לחלבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןחיבה01/07/2009
יש לי בשתן חלבון ו HGB+++ מה זה אמור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיבה
ד''ר אלי רימון01/07/2009לא להתרגש חזרי על בדיקת שתן לכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמתבעלה של ירי01/07/2009
אני ואשתי בשבוע 29 ולפני יומיים היו לה צירים חזקים וכיום היא מאושפזת במחלקה לסיכון גבוה
והרפואים אומרים שיש לה מחיקה של 80 אחוז וחשש ללידה מוקדמת התינוק במצג ראש שוקל 1300 והכל תקין השאלה מה החשש בלידה כזאת ואןם חייב ניתוח שכחתי לציין שהיא מקבלת טיפולים להפסקת הצירים זריקות כדורים עירוי אוטוסידן שלא כל כך עוזרים לקראת מה אנו הולכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוקדמת
ד''ר אלי רימון01/07/2009קשה לצפות האם תתפתח לידה וצריך סבלנות רבה.
ברב המקרים בהשגחה ראויה מצליחם להמשיך את ההריון
לא ניתן להפסיק את הצירים לחלוטין על ידי טיפול תרופתי
עוברים בשבוע כזה ומשקל כזה שורדים עם שיעור סיבוכים נמוך יחסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה...מפחדת ובהיסטריה..נטלי ט01/07/2009
אני בשבוע ה29(טפו טפו טפו)..
הריון 2
אתמול הלכתי לאכול כמה יחידות סושי (3-4)במסעדה בעיר שלנו.
ואני נלחצתי אחרי שאמרו לי שזה נורא מסוכן ויש חשש לחיידקי ליסטריה ..
בבקשה תרגיעו אותי..אני בלחץ איום ונורא...
האמת שהרגשתי קצת חולשה מהבוקר אבל ייחסתי את זה לחום אני מקפידה לשתות הרבה
ומנסה לנוח..
האם אפשר להרגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
ד''ר אלי רימון01/07/2009זיהום בליסטריה מתבטא בדכ בחום, שלשולים, הקאות בדרגות שונות
אם את מפתחת אחד הסימניפ פני לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלובןהריונית30/06/2009
הריון ראשון
סכרת הריון שבוע 31..בחורה בריאה סד"כ בת 23
מה דעתך המקצועית לגבי לקיחת גלובן בהריון לאיזון הסכרת
אני נורא חוששת ומעדיפה שלא להתעסק עם כדורים שעלולים לפגוע בעובר
מה הסיכונים?
אני נורא רוצה לשמור על היקר
יש לי חרגיה אחת ביום של סוכר.. האם להתחיל לקחת עפ"י הוראת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלובן
ד''ר אלי רימון01/07/2009יש לנו ניסיון טוב עם התרופה בהריון גם מבחינת הבטיחות לעובר.
צריך לזכור שהחלופה הן זריקות אנסולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשבותך..עוד שאלונת :)
הריונית01/07/2009אינסולין ידוע שלא עובר דרך השילייה לעומת הגלובן שקראתי עליו מאמירם פה באינטרנט
שכן עובר דרך השיליה..
אני לא מבינה ככ גדולה בנושא ודעתך המקצועית בהחלט תרגיע אותי..
נורא רוצה להגן על הבייבי שלי ואם מומלץ אינסולין מגלובן אז אולי אני אשקול זאת..?
אם הגלובן לא מסכן ולא חודר דרך השילייה לתינוק ורק פועל על הלבלב אז זה מספיק בטיחותי לא?
מצטערת שאני משגעת אותך בשאלות כאלה.. אני נורא רוצה להיות רגועה
תודה רבה רבה רבה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלובן
ד''ר אלי רימון01/07/2009קחי גלובן לפי המלצת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת פרגנילעדי30/06/2009
שלום, אני בת 40, אחרי שני הריונות ולידות תקינים, הפלתי השנה 4 פעמים (2 כימי ו 2 טבעי בשבוע 6-8. נבדקתי וכל הבדיקות יצאו תקינות ונכנסתי להריון נוסף, הרופא המליץ על הזרקת פרגניל 5000X2 אחת לחודש בשלושת החודשים הבאים לתמיכה, אך אני חוששת מאוד מתופעת הלוואי של גירוי יתר שחלתי, עד כמה זה שכיח וחמור במינון שניתן לי ? והאם הפרגניל נותן לי תמיכה באמת משמעותית ששווה את הסבל ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר אלי רימון30/06/2009למיטב ידיעתי אין מספיק נתנים לקבוע אם מועיל.
ת לואי במינון שציינת נמוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון גבוהshir30/06/2009
הנני חולת ט.נ, בת 24 אשר קוטלגה היישר למחלקת 'הריון בסיכון גבוה'. סביר להניח שהדבר נובע מטיבה וטיבעה של המחלה האמורה.
חוששת להמשיך בהריון עקב המציאות, האם אוכל להיות רגועה?
לא מן המיותר לציין שהייתי מטופלת בטיסברי, בשנה וחצי האחרונות וההריון הוא ללא תקופת המתנה.
אשמח לשמוע חוו"ד נוספת בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
ד''ר אלי רימון30/06/2009זוהי פניה כללית מדי מכדי לדון בה במסגרת האתר
אני מניח שקבלת הסברים מרופא במרפאת הריון בסיכון שם את מטופלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..חסוי29/06/2009
ערב טוב.
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אני כרגע בשבוע 19+0, נראה לי שאני מרגישה מיד פעם תנועות עדינות, אבל היום כל היום לא הרגשתי כלום...
מה אתם אומרים? ללכת לרופא (כבר הייתי אצלו לפני שבוע, אז לא נעים לי להציק לו).. או שבשבוע שלי זה בסדר שאני פתאום יכולה לא להרגיש כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד''ר אלי רימון30/06/2009בהחלט יתכן כי השוע מוקדם
כדאי לפנות לרופא לסונר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס מרגינלי: אפשר לקבל הסבר?מיכל29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לטל
ד''ר אלי רימון29/06/2009באיזה הקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקה שעברתי נכתב כי קיים חשד
מיכל29/06/2009לסינוס מרגינלי בשיליה. נצפתה וסקולוריות מוגברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיייבת לציין שהרופא הסביר לי, אבל
מיכל29/06/2009נראה לי שלא ממש הבנתי, אולי כי הייתי מופתעת באותו רגע מהממצא (דובר על קיסרי) ועל כן אשמח לקבל הסבר נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
ד''ר אלי רימון30/06/2009אני מציע שתפני להסבר לרופא שראה את הממצא או הרופא המטפל לאחר שקרא את הדוח המפורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)