מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישת יתרשרון15/07/2009
אני בשבוע 35+5. בשבוע 15 גילו אצלי APLA. מאז נמצאת במעקב של רופא דם ומעקב של הריון בסיכון גבוה. מטופלת בקלקסן 60 מ"ג (המינון הועלה ע"י רופא הנשים לפני כחודש מ- 40 מ"ג על רקע רמה נמוכה בדם שנמצאה בבדיקת דם) ובאספירין 100 מ"ג. רופא הנשים הנחה אותי להפסיק את הקלקסן בעוד כשבועיים ולחזור להזריק לאחר הלידה וכן להמשיך באספירין ממש עד ללידה. לדבריו רק עם אספירין, לא תהיה לכך השפעה על הלידה גם מבחינת האפשרות לקבל אפידורל. רופא הדמים הנחה הפוך. להפסיק אספירין כשבועיים לפני הלידה ולהמשיך רצוף בקלקסן. לדבריו הגוף צריך להיות נקי מאספירין כ- 10 ימים לפני לידה כדי לקבל אפידורל. שניהם מומחים ואני בתווך. דואגת כמובן לשלומי ולשלום העובר. אשמח לשמוע עצתך
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר אלי רימון15/07/2009אני תומך בחוות דעת ההמטולוג אך אינני מכיר את פרטי המקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אפלה
שרון15/07/2009אני ממש מודאגת מהשוני בחוות הדעת. כיצד אוכל להחליט מבין שתיהן הרי אין לי נסיון אפילו עם המחלה עצמה?! מה יכולות להיות ההשלכות אם כן אגיע ללידה מטופלת באספירין ולא בקלקסן. בבקשה עזרה או ייעוץ איך להתקדם ?
ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ד''ר אלי רימון15/07/2009ברור שקשה לך להחליט
פני ליעוץ נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד- לא יודעת מה לעשותדנה14/07/2009
שלום אני בשבוע 8 בחיים לא היו לי דלקות שתן- אך כשנהיתי בהריון ישר בשבוע 6 היה לי תרבית שתן חיובית - נתנו לי מקרודנטין ל 10 יום ישר שבוע אחרי סיום עשיתי בדיקה תרבית ויצא לי עוד פעם תרבית שתן חיובית- גם אני מרגישה את זה יש לי צריבה אך לא כשאני משתינה אלא כשאני יושבת. עכשיו רופא אמר לי שננסה אוגמנטין היום יום אחרון של הכדורים אך אני עדיין מרגישה טיפה צריבה ופתאום גם יובש בנרתיק - אני מאוד פוחדת לשמוע שיש לי עוד פעם תרבית חיובית כי אני כבר כל כך הרבה לוקחת אנטיביוטיקה רצוף1!!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות איך זה יכול להיות שבבדיקה כתוב שחיידק רגיש ולי זה לא עוזר
יש לי כברר חשש למשהו רציני
האם פטרייה בנרתיק יכולה רק להתבטא בצריבה טיפה ובאודם מקומי בלי הפרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אלי רימון14/07/2009פטריה יכולה לגרום אודם וגרד
פטריה מופיעה לעיתים לאחר טיפול אנטיביוטיקה ממושך
כדאי לעשות סונר כליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלישייהמישהי14/07/2009
שלום רב
יש לנו שלישייה(מivf )בשבוע 9.אני בת 27.
והומלץ לנו לעשות דילול לתאומים.
רציתי לשאול מה הסיכונים בדילול עצמו(אובדן ההריון ,סיכויי ההצלחה)
כמו כן בימים האחרונים יש לי כאבי גב האם זה נורמלי לתחילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישיה
ד''ר אלי רימון14/07/2009בנושא כאבי הגב פני לבדיקת רופא
החשש העקרי בהפחתה הוא אובדן ההריון סביב 5% תלוי בניסיון בכל יחידת סונר
בכל זאת ממליץ לך על הפחתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעשי דילול
מעיין16/07/2009על תעשי דילול זה יכול לגרום להפלת כל ההריון תכנסי גם ליו טיוב ותראי מה זה דילול חותכים את העובר עם מספריים מיוחדות זה ממש זוועה שלא תצטערי עם בכל זאת תחשבי על דילול תסתכלי קודם באתר יו טיוב בנושא הפלות ודילול ותזדעזעי הרופאים לא אומרים את פשר המילה דילול אני אישית מכירה נשים שהיו עם שלישיה ועשו דילול(רצח) של עובר אחד ולבסוף כל ההריון נפל תסמכי על אלוהים ולא על הרופאים המשך הריון קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין-בארץ לא חותכים עם מספרים אל
מישהי17/07/2009אל מכניסים מחט ללב העובר עם מי מלח.
בכל אופן אני אשמור את החלטתי לעצמי.
וזה לא רצח בכלל אני אישה דתייה והייעצתי עם גדול הרבנים שהחליט כמו הרופא שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתת עוברים- התיחסות מיוחדת
ד''ר אלי רימון17/07/2009ראיתי לנכון להתערב היות שמתפתח דיון שמקורו בבורות , קלות דעת אטימות ושימוש ב"אלוהים" בצורה שמעליבה גם אנשים דתיים נאורים! מצד המגיבה "מעין".
לכן נבהיר כי הפחתה נעשית על ידי הזרקת חומר לעובר שמפסיק את קצב הלב של העובר.
במקרים חריגים של תאומים עם כלי דם משותפים מבוצעת צריבה של חבל הטבור לעובר המופחת!
כל המחקרים תומכים בדילול בשלישיות להפחתת הסיכון לעוברים ולאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיקה ??רונית13/07/2009
שלום רב,
אני בהריון תאומים שבוע 31.4 ימים.
אתמול במוניטור נראו צירים לא סדירים, לא מעורר דאגה ואורך צוואר 34, בבדיקה ידנית - פתיחה של חצי ס"מ.
שאלתי היא, האם עם נתונים כאלה יש סיכוי לעבור את שבוע 36?
מה זה בדיוק "מחיקה"?
לתשובתכם אודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
ד''ר אלי רימון13/07/2009אין לך מחיקה (קיצור) והפתיחה לא משעותית
לא ניתן לדעת מתי תלדי אך הנתונים אינם מדאיגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירחה וסקולריתסיון13/07/2009
שלום רב!
אני בהיריון שבוע 15 ועשיתי אולטרסאונד ושם נראתה מימין סירחה וסקולרית.
רציתי לדעת מה זה בכלל האם זה מסוכן והאם זה ניתן לטיפול...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון
ד''ר אלי רימון13/07/2009קשה לאמר ללא הדוח המלא.
עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל או הרופא שביצע את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתחיבה13/07/2009
יש דלקת בשתן חלבון ,וכדורית לבנית ,
מה זה יוכל לכואב לי כליות ?
יש נורא כאבי גב בעמוד השדרה ?
הריון שני תאומים לא זהים
הריון ראשון קסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיבה
ד''ר אלי רימון13/07/2009לא הבנתי את השאלה
נראה לי שיש לך דלקת בדרכי השתן אשר מערבת את הכליה?
עלייך לפנות בהקדם לרופא המטפל לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסריליהיא13/07/2009
אני בשבוע 35 והיום הרופא אמר כי עלי להתחיל להירשם לניתוח קיסרי כי העובר במצב עכוז
האם אני בוחרת באיזה שבוע יקבע הניתוח או הרופאים והאם ניתן גם ב37 כי הרופאה שלי שקלה את העובר בשבוע שעבר ומכיוון ולא גדלה הרבה(2068) אמרה שנחכה שבועיים ונראה אם היא גודלת ואם לא אז ישקלו להוציאה וזה יהיה שבוע 36+3
ואם כן יוציאו אותה בשבוע 36/37 מה נחשב כפג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ועכוז
ד''ר אלי רימון13/07/2009הניתוחים מתוכננים לשב 39
במקרים שיש רושם להאטה בצמיחת העובר תפנה אות הרופאה לשקול הקדמת מועד הניתוח
לידה מתחת 37 נחשבת כפג אך מבחינת בשלות ריאתית היא כמעט מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת USעדי12/07/2009
אני בשבוע 7 ובגלל ניתוח של בני הקטן מעוניינת לדחות את בדיקת ה- US הראשונה לשבוע 8,
האם ניתן לדחות או שחשוב שאבצע אותה במועד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר אלי רימון13/07/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות ואי ספיקת צוואר הרחםנעמה12/07/2009
שלום,
אינני מוגדרת כהריון בסיכון גבוה. כיום בשבוע 20, כל הבדיקות תקינות.
לאחרונה קראתי על קשר בין הפלות קודמות לאי ספיקת צוואר הרחם. מאחר ועברתי הפלה יזומה אחת ומספר שנים לאחר מכן הפלה טבעית אחת, שתיהן בשבוע 12-13, פניתי לרופא המעקב שלי, אך הוא מספר כי אין מה לעשות בנידון כרגע. אורך או מצב צוואר הרחם שלי לא נבדק.
שאלתי היא האם לפנות למרפאה למניעת לידה מוקדמת להתייעצות, או אולי לבקש בדיקה מסויימת מהרופא שלי.
בתודה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
ד''ר אלי רימון13/07/2009כדאי לעקוב אחר אורך צואר
אם אורך צואר תקין אין צורך במעקב מרפאה למניעת לידה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקות ...תהילה12/07/2009
שלום,
אני בשבוע 33+4, עם לחצי דם גבוליים של 138/89
חלבון בשתן יש לי באופן כרוני כ-3 גרם באיסוף של 24 שעות
.ומזה כשבוע יש לי בצקות קשות .
העניין הוא שבצד שמאל של הגוף יש לי בצקות קשות במיוחד ( בכף הרגל, בקרסול וביד שמאל) ואילו בצד ימין יש לי בצקות אך במידה פחותה.
ממה נובע ההבדל בין צד שמאל לצד ימין ?
האם יש לזה משמעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד''ר אלי רימון12/07/2009הבדלים בגפיים בנושא בצקת קשורים למנח הרחם.
לעצם העניין במקרה שלך הצד לא משנה ובנוכחות בצקת בנתונים שלך יש חשד להחמרה ברעלת ההריון ועלכן עלייך לפנות לרופא בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף..ליהיא12/07/2009
אני בשבוע 34 להריוני סובלת מסכרת בעיה תת פעילות בבלוטת התריס ובעית כלי דם מולדת בנוסף לכך בהריון יש לי המון בצקות וכאבים באגן עם צירי ברקסטון ועדיין הרופאה שלי מסרבת לתת לי שמירת הריון למרות שלפחות פעם בשבוע אני מגיעה למיון נשים בלין ומתלוננת על משהו אחר פעם זה דימום ופעם ירידה בתנועות העובר והעבודה שלי עושים כבר פרצופים שלא נדר על זה שהורידו לי בכמות המשמרות ללא ידיעתי בנוסף בבדיקות השבוע הרופאה אמרה כי העוברית לא גדלה מספיק
המדדים לשבוע 34+3
BPD 84MM מתאים לשבוע 33+4
HEAD CIR 313MM מתאים לשבוע 34+4
AB CIR 287MM מתאים לשבוע 32+6 יחס HC\AC 1.09
FEMUR LEN 61.8MM מתאים לשבוע 31+3
משקל ילוד US 2068
האם יש דרך לגרום לה לעלות במשקל,האם חוסר שינה ,מתח ועצבים משפיעים על ההתפתחות שלה?
מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליהי
ד''ר אלי רימון12/07/2009אין לך דרך להשפעיע על גדילת העובר
יש צורך בסונר שבועיים מהקודם להשואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי11/07/2009
בס"ד
שלום לכולם.
אני בשבוע 21 ברוך ה'. יש לי בן... הריון ראשון.. שאלתי לגבי התנועות: בימים האחרונים אני הרגשתי את העובר די הרבה, ממש הרגשתי בעיטות קטנות. משהו, כמו כל שעתיים בערך..
היום לדוגמה: הרגשתי שתי בעיטות ברורות בשעה 14:00.. אחר כך למרות שאכלתי ושכבתי במיטה לא הרגשתי ממש כלום ורק בסביבות שעה 20:30 עוד כמה בעיטות..
עכשיו כבר 23:00 ולא מרגישה כלום..
מה עליי לעשות בסיטואציה כזאת? האם המצב דורש ממני לנסוע למיון או לבוא שוב פעם לרופא המטפל? כבר הייתי אצלו לפני 3 שבועות, ועוד הפעם לבוא לא נעים לי..
בבקשה תעזרו לי.. באיזו תדירות אני אמורה להרגיש אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד''ר אלי רימון12/07/2009בשבוע מוקדם התנועות לא סדירות כי מעכות הבקרה לא בשלות
אם את חשה פחות תנועות גשי לרופא לסונר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם קצר 7 מ"מנוהא10/07/2009
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 21 לאחר טיפול IVF , הריון ראשון, לפני כמה ימים עציתי סקירת מערכות והתברר שיש לי צוואר רחם קצר 7 מ"מ ונתנו לי מנוחה שבוע ימים.
מה זה צוואר רחם קצר והאם זה מסוכן או לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון צוואר רחם 21 מ"מ פתיחה בפה פנ
נוהא10/07/2009תיקון צוואר רחם הוא 21 מ"מ פתיחת בפה פנימי 7 מ"מ
תודה נוהא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור צוואר רחם
פרופ' יריב יוגב10/07/2009לא פרטת לגבי ההיסטוריה הגניקולוגית והמיילדותית שלך
קיצור צוואר רחם קשור בסיכון מוגבר ללידות מוקדמות
יש לשקול טיפול בפרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
נוהא10/07/2009לי אין היסטוריה זה הריון ראשון?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בסכרת הריון?רינה10/07/2009
ביצעתי העמסת 100 גר' לאחר תוצאה של 156 בהעמסת 50 גר'.
התוצאות אשר יצאו הן-בצום 92
לאחר שעה 194
לאחר שעתיים 156
לאחר שלוש שעות121
האם מדובר בסכרת הריון? מה אני אמורה לעשות האם לפנות למחלקת הריון בסיכון? אני לא מצליחה להשיג את הרופא ואני מאוד מתוחה
תודה רבה מראש
סופ"ש מצויין
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מדובר בסכרת הריון?
פרופ' יריב יוגב10/07/2009כן.
יש לקבל הפניה מהרופא המטפל למרפאה להריון בסיכון גבוה בהקדם
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
רינה10/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקעדי10/07/2009
שלום, מתי הזמן האידאלי לעשות בדיקה כדי לראות לראשונה בוודאות עם יש דופק
והכל בסדר ? האם דחייה של הבדיקה לתחילת שבוע 8 יכולה לפגוע בי באיזו שהיא צורה כאחת שעברה בשנה האחרונה מס' הפלות חוזרות בשבועות 6-8 , לא רוצה להגיע לבדיקה ובמידה שלא יהיה דופק יגידו לי שזה אולי מוקדם מדי ושאחזור שוב מאוחר יותר...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
פרופ' יריב יוגב10/07/2009שבוע 6-7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)