מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העמסת סוכרעינת05/07/2009
היום ביצעתי העמסת סוכר 50 גרם, אחרי 45 דקות המתנה אחרי ששתיתי את הסוכר הקאתי.י
תוצאות הבדיקה יצאה תקינה . האם את מפספסת בגלל ההקאה? או שזה תופס?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר
פרופ' יריב יוגב05/07/2009יש לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהדנה05/07/2009
שלום היום עשיתי בדיקת דם ושתן אחרי מקרודנטין שבוע יצא לקוציטים 500 וחלבון שאף פעם לא היה לי 10 יש לי טור לרופא ביום רביעי אני בלחך נוראי האם כדאי ללכת דחוף לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
פרופ' יריב יוגב05/07/2009לא פרטת כמה חלבון ובאיזה שבוע הריון את
פני לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון בשתן
דנה06/07/2009שלום אני בשבוע 7+ פעם ראשונה נמצא אצלי חלבון - רמה 10 כשנורמה זה שלילי או 0-30
כל הזמן היה לי שלילי
וגם לקוציטים 500 האם זה אומר שיש לי משהו חריף? מה אומר חלבון האם זה מסכן הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח ב.שתןלירוני05/07/2009
היי,
אני בהריון תאומים 2 שקים נפרדים שבוע 24+3 ב"ה. קיבלתי היום תוצאות ב. שתן:
מה המשמעות של ריבוי הלויקוציטים? האם מסוכן?
50.0- 0.0 mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP
1.0- 0.0 mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP
5.0- 0.0 mg/dl NEG KETONES- U STRIP
1.030- 1.001 1.014 SPECIFIC GRAV-U STRI
- 6.5 PH- U STRIP
30- 0 mg/dl 20 PROTEIN- U STRIP
1- 0 mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
1 - RBC/microl 0 ERYTHROCYTES-U STRIP
- NEG NITRITE- U STRIP
10- 0 WBC/microl 75 LEUCOCYTES - U STRIP
פירוט הערות
מציין הערה
1
0- 5 RBC/microl :טווח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר רימון תוספת חשובה
לירוני05/07/2009להזכירך עשיתי ב..דם יוםמ חמישי ונתגלה שאני אנמית האם יש קשר לבין עודף הלויקוציטים לבנתונים הבאים?
2.0- 0.1 % 2.2 RETICULOCYTES COUNT%
1 12.0- 4.4 K/ul 9.8 WBC
5.20- 4.00 M/ul 3.39 RBC
16.0- 12.0 g/dl 9.8 HB
46.0- 36.0 % 28.1 HCT
99.0- 77.0 fL 82.8 MCV
34.0- 26.0 pg 28.8 MCH
37.0- 31.0 g/dl 34.8 MCHC
16.0- 11.0 % 13.8 RDW
450- 100 K/ul 303 PLT
15.0- 7.0 fL 8.5 MPV
2.5- 0.0 0.2 MACRO%
6.0- 0.0 1.6 MICRO %
6.0- 0.0 0.6 HYPO %
70.0- 40.0 % 82.7 NEUT%
45- 18 % 11 LYM%
12.0- 2.0 % 2.9 MONO%
7.0- 0.0 % 1.3 EOS %
2.0- 0.0 % 0.1 BASO %
4.0- 0.0 % 2.2 LUC%
7.7- 1.8 K/ul 8.1 NEUT.abs
4.8- 1.0 K/ul 1.1 LYMP.abs
1.00- 0.16 K/ul 0.28 MONO.abs
1.0- 0.1 K/ul 0.1 EOS.abs
0.2- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
0.48- 0.00 K/ul* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב.שתן
פרופ' יריב יוגב05/07/2009סה"כ בדיקה תקינה
יש לראות כי תרבית השתן תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מה זה אומר הטבלה הזו תודה
ירון01/06/2010תאריך הבדיקה ושעת ביצועה: 08:16 01.06.2010
בטעינה
בטעינה...
תוצאות בדיקה רגילה בודדת שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף
GLUCOSE - U STRIP NORMAL mg/dl NORMAL הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - GLUCOSE
הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה
BILIRUBIN- U STRIP NEG mg/dl NEG הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - BILIRUBIN
KETONES- U STRIP NEG mg/dl NEG הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - KETONES
SPECIFIC GRAV-U STRI 1.032 fL
1.001
סמן - ערך תקין
1.032
1.030
לתשומת לב! סמן - הערך מחוץ לטווח
1.032
הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - SPECIFIC GRAVITY
PH- U STRIP 5.5 5.5 הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - PH-u
PROTEIN- U STRIP 20 mg/dl
0
סמן - ערך תקין
20
30
הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - PROTEIN
UROBILINOGEN-U STRIP 2 mg/dl
0
סמן - ערך תקין
2
1
לתשומת לב! סמן - הערך מחוץ לטווח
2
הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - UROBILINOGEN
ERYTHROCYTES-U STRIP 0 RBC/microl 0 הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - ERYTHROCYTES
NITRITE- U STRIP NEG NEG הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - NITRITE
LEUCOCYTES - U STRIP NEG. WBC/microl NEG. הערות והסבר
גרף
הערות לבדיקה - LEUCOCYTES
זה החשוב מה זה תודה והאם הכל בסדר ? תודה רבה פירוט תוצאות הבדיקה
ERYTHROCYTES-U STRIP
0- 5 RBC/microl :טווח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שטעיתי בפורום סליחה אם כן
ירון01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבת העובראלה05/07/2009
שלום רב,
במהלך בדיקת אולטרסאונד של הערכת משקל אמר הרופא הבודק שגודל הקיבה הוא באורך 62 מ"מ וציין כי היא גדולה יחסית לשבוע. 37. האם זה מעיד על בעיה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבת העובר
פרופ' יריב יוגב05/07/2009הפני השאלה לפורום אולטרהסאונד בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv הדבקה בשבוע מאוחרליאת05/07/2009
שלום רב,
בשבוע 24 עשיתי בדיקת דם ל- cmv והיא הייתה תקינה (אין לי נוגדנים אבל גם לא נדבקתי).
כעת אני בשבוע 28. בארבעה הימים האחרונים בכורי בן ה- 4.5 עם חום מתמשך ודלקת גרון לא חיידקית. רופא הילדים אמר לי כי דלקת גרון ויראלית וחום גבוה לסרוגין עלול להעיד על מחלת הנשיקה. תוצאות בדיקות הדם זךו יהיו רק בסוף השבוע תחילת שבוע הבא.
אני בלחץ היסטרי. במידה ואכן מדובר ב- cmv מהן ההשלכות לגבי בשבוע ההריון בו אני נמצאת? מתי אני אצטרך לעבור בדיקת דם לדעת האם נדבקתי? ובמידה ונדבקתי מה זה אומר לגבי העווברית ומה ניתן לעשות בשלב זה כדי לדעת האם היא נדבקה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
פרופ' יריב יוגב05/07/2009רוב מחלות הילדים אינן בהכרח CMV
משמעות ההדבקה (באם נדבקת) הינה נמוכה בשבוע זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר הפלה - דחוף.......ענת05/07/2009
שלום,
לפני כשבועיים וחצי עברתי הפלה לאחר שבשבוע 9 לא נמצא דופק עוברי.
המלצת הרופאים היתה לא להכנס להריון עד הופעת הוסת הראשונה. בעת קיום יחסי מין נקרע הקונדום ויש סיכוי להתעברות.
מה מומלץ לעשות? האם כדאי לקחת את גלולת הבוקר שאחרי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר הפלה
פרופ' יריב יוגב05/07/2009אין לקחת את הגלולה
להמלצת הרופאין אין בסוס מדעי ובמידה ואת בהריון אין המשמעות כי זהו הריון פגום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מבדיקותדנה05/07/2009
שלום אני שבוע אחרי לקיחת מקרודנטין שבוע 7 + 4 פעמים ביום
היום עשיתי בדיקת שתן לתרבית ובעיה שבבוקר באתי לא על שתן הראשון וגם השתנתי טיפה ולא רציתי יותר אז ישבתי ושתיתי עוד ואז השתנתי עוד הפעם
האם זה יכול להפריע לבדיקה ? בדיקות כלייות כבר הגיעו לפני שבועיים כשבדקתי בדיקת שתן לא היו לקוציטים והיום פתאום 500 אני מאוד דואגת מה זה יכול להיות? יש לי טור לרופא ביום רביעי האם כדאי ללכת דחוך אליו?האם עדיף ללכת לעשות בדיקת אחרת חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
פרופ' יריב יוגב05/07/2009המתיני לתשובת תרבית השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון גבוה?! זקוקה לעזרההילה05/07/2009
שלום.
אני בהריון ספונטני ראשון, שבוע 35 שוקלת 135 קילו. (זו לא טעות)....
נכון לעכשיו, התפתחות העובר וההריון היו תקינים (למעט גירודים בידיים וברגליים אך בבדיקות יצא כי הכל תקין -תפקודי כבד ולחץ דם ורמת סוכר תקינה אף היא), אבל בבדיקת אולטרסאונד לא מקיפה במיוחד שנעשתה לי בשבוע שעבר הרופאה טענה כי ראשו של העובר תואם לשבוע 36-7 (כאמור, הייתי בשבוע 34).
רציתי לדעת אם משקלי וקוטר ראש העובר נחשבים להריון בסיכון גבוה?
האם כדאי לחשוב על ניתוח קיסרי אלקטיבי? מה הסיבוכים האפשריים לאישה במשקלי?
תודה רבה על עזרתכם
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
פרופ' יריב יוגב05/07/2009קשה מאוד לתת תשובה מפורטאת על סמך הנתונים שציינת וללא בדיקה חוזרת ומעבר על נתוני הסונר קשה לחוות דעה
בכל מקרה רצוי לזכור כי בכח מקרה ובפרט בנשים עם משקל עודף עדיפה הלידה הנרתיקית ע"פ ניתוח קיסרי לאור שיעור גבוה של סיבוכים לאחר הניתוח
במידה ומעוניינת סשיחת ייעוץ מקיפה קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרולגילי04/07/2009
בת 29, משקל תקין, תזונה בריאה, עושה ספורט באופן קבוע (לא אירובי),
לפני ההריון LDL 150 וסה"כ 215 - גבוה יחסית, אך מכיוון שאין גורמי סיכון נוספים, הוחלט לא לטפל תרופתית
כעת בהריון, שבוע 30, הגיע ל LDL 220 וסה"כ 300, גם הטריגליצרידים גבוהים.
(העמסת סוכר בהריון - תקינה)
ידוע כי הנ"ל עולה במהלך ההריון ולאחריו יורד,
אך האם לא מדובר במספרים גבוהים מידי הדורשים בדיקה/טיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כןלסטרול
ד''ר אלי רימון05/07/2009אין צורך בטיפול אלא במעקב בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרולגילי04/07/2009
בת 29, משקל תקין, תזונה בריאה, עושה ספורט באופן קבוע (לא אירובי),
לפני ההריון LDL 150 וסה"כ 215 - גבוה יחסית, אך מכיוון שאין גורמי סיכון נוספים, הוחלט לא לטפל תרופתית
כעת בהריון, שבוע 30, הגיע ל LDL 220 וסה"כ 300, גם הטריגליצרידים גבוהים.
(העמסת סוכר בהריון - תקינה)
ידוע כי הנ"ל עולה במהלך ההריון ולאחריו יורד,
אך האם לא מדובר במספרים גבוהים מידי הדורשים בדיקה/טיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול
פרופ' יריב יוגב05/07/2009אין צורך בכל טיפול בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במותן אחוריתטל03/07/2009
אני בשבוע26+4 ולפני כמה שעות הופיעו לי כאבים משמעותיים במותן אחורית שמאלית. לדעתך אני צריכה ללכת לבדוק במיון נשים עוד בסופ"ש דחוף? או שבכאב כזה אין קשר להריון ואפשר להמתין וללכת בכלל לרופא משפחה בתחילת השבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ד''ר אלי רימון04/07/2009אני מקווה שלא המתנת לתשובתי וכבר פנית למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא פניתי, המתנתי
טל04/07/2009מה זה יכול להיות? משהו שקשור להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהדנה03/07/2009
שלום אני בהריון צעיר שבוע 7 + היה לי דלקת שתן ונתנו לי מקרודנטין 10 יום
בהתחלה הלכתי לרופאת משפחה היא נתנה לי 3 פעמים ביום למשך 5 ימיטם- ואז ביום חמישי כשהבנתי שזה עדיין לא עבר לי הלכתי לרופא נשים והוא אמר לי שצריך לקחת 10 ימים 4 פעמים ביום
לפני כמה ימים כבר סיימתי את האנטיביוטיקה אך עדיין לא עבר לי - אני עדיין מרגישה צריבה
איך זה יכול להיות? אני מאוד מאוד דואגת? למה מקרודנטין לא השפיע עלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר אלי רימון03/07/2009צריך לחזור על תרביתלראות האם החיידק עדיין קיים ולאיזה אנטיביוטיקה הוא רגיש
ניתן לחזור על טיפול עם אנטיביוטיקה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...חסוי03/07/2009
צהריים טובים לכולם..
שאלה קטנה: מאיזה שבוע צריך להרגיש תנועות. אני כבר בשבוע 19 + 5 ימים ועדיין לא מרגישה, אולי לפעמים פעילות.. אבל נראה לי כמה שימים שלא הרגשתי כלום...
מה לעשות? להילחץ? או לחכות בסבלנות וזה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד''ר אלי רימון03/07/2009כמובן שאין צןרך להלחץ, זה לא חריג
המתיני בסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדייקותעפרי02/07/2009
עשיתי היום בדיקות לתפקודי כבד עקב גרוד מסיבי בגוף
התברר שהכולסטרול שלי והטריגליצרדים בשמיים הרבה מעל טווח הנורמה.
אף פעם לא סבלתי מבעייה שכזו לפני ההריון ( אני בהריון תאומות לא זהות שבוע 35
האם יש סיבה לדאגה, או אלו סיפטומים שעלולים לקרות במהלך הריון?
תודה מראש,
עפרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפרי
ד''ר אלי רימון02/07/2009הצגת שאלה כללית ללא פירוט הנתונים ואני מתקשה לענות על השאלה.
בכל אופן ממליץ לך לפנות לקופ"ח שישלחו בדיקת דם לאיכילוב לרמת מלחי מרה
כללית לרמת שומנים גבוהה סיכונים ובמיוחד בהריון ,התיעצי עם רופא הריון בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות ב.דםלירוני02/07/2009
שלום אני בהריון תאומים בשני שקים נפרדים בשבןע 24 ב"ה. היום עשיתי ספירת דם כללית אני מבינה שהה 2.0- 0.1 % 2.2 RETICULOCYTES COUNT%
1 12.0- 4.4 K/ul 9.8 WBC
5.20- 4.00 M/ul 3.39 RBC
16.0- 12.0 g/dl 9.8 HB
46.0- 36.0 % 28.1 HCT
99.0- 77.0 fL 82.8 MCV
34.0- 26.0 pg 28.8 MCH
37.0- 31.0 g/dl 34.8 MCHC
16.0- 11.0 % 13.8 RDW
450- 100 K/ul 303 PLT
15.0- 7.0 fL 8.5 MPV
2.5- 0.0 0.2 MACRO%
6.0- 0.0 1.6 MICRO %
6.0- 0.0 0.6 HYPO %
70.0- 40.0 % 82.7 NEUT%
45- 18 % 11 LYM%
12.0- 2.0 % 2.9 MONO%
7.0- 0.0 % 1.3 EOS %
2.0- 0.0 % 0.1 BASO %
4.0- 0.0 % 2.2 LUC%
7.7- 1.8 K/ul 8.1 NEUT.abs
4.8- 1.0 K/ul 1.1 LYMP.abs
1.00- 0.16 K/ul 0.28 MONO.abs
1.0- 0.1 K/ul 0.1 EOS.abs
0.2- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
0.48- 0.00 K/ul
מוגלובין נמוך מה לגבי שאר הפרמטרים האם תוכל לעזור לי בפענוח הבדיקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירוני
ד''ר אלי רימון02/07/2009זה תגובתי לאנמיה שלך
פני לרופא להשלמת בירור אנמיה
קחי ברזל במינון גבוה בתיאום הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רימון תודה על התשובה המהירה!!!
לירוני03/07/2009יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)