מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריונית ופיברינוגן גבוהיעל06/04/2009
שבוע 26, סכרת הריונית, מטופלת באמצעות דיאטה בלבד.
התקבלו התוצאות הבאות:
PT-INR 0.94
APTT-sec 26.2
CONTROL PTT 27.5
FIBRINIGEN 470 mg/dl
לא סובלת מלחץ דם גבוה.
שאר הבדיקות תקינות
ערכי הפיברינוגן גבוהים מהנורמה, האם קיים בכך סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון
ד''ר אלי רימון06/04/2009התשובה היא שאין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם סוכרת נעוריםשירי05/04/2009
אני בשבוע 11 להריון ראשון. בתוצאות בדיקות הדם TSH=6 FT4= 12.3 אני לוקחת מזה שבועיים אלתרוקסין יום כן יום לא במינון 50 מיליגרם בהמלצת אנדוקרינולוג כיון שיש לי נוגדנים לבלוטה עןד מלפני ההריון. מה עלי לעשות? האם יתכן שזה כבר פגע בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
ד''ר אלי רימון06/04/2009את מטופלת היטב
לדעתי לא נגרם נזק לעובר כי רמת ה FT4 שהיא החשובה בתחום התקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםדליה04/04/2009
כמה זמן לאחר ניתוח להוצאת חצוצרה בעקבות הריון חוץ רחמי, כדאי לנסות שוב להכנס להריון? מה הסיכונים? האם בהוצאת החצוצרה גם השחלה איננה עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
ד''ר אלי רימון04/04/2009לאחר הוסת הראשון ובדיקה של הורמון ההריון =0
קיים סיכון מוגבר להריון חוץ רחמי חוזר
בניתוח מוציאים רק חצוצרה ולא שחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופיריןגלי02/04/2009
אני בת 45 . הריון ראשון אחרי 5 איי וי אפ. באיי וי אפ השני נקלטתי אך העובר לא התפתח מעבר לשבוע 9 . ההריון הנוכחי ( כעת שבוע 32 ) התחיל כהריון תאומים אך בשבוע 9 אחד הפסיק להתפתח . מאז אני לוקחת , בעצת הרופא מיקרופירין . לא נבדקה קרשיות. נאמר לי כי עליי להפסיק בשבוע 36 ואני מפחדת נורא שזה יזיק לעובר. ( אולי אני באמת בעלת קרישיות ותהיה בעייה ? ) . האם יש אפשרות להמשיך עם המיקרופירין או שאני חייבת להפסיק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי
ד''ר אלי רימון02/04/2009ממליץ להפסיק היות שאם תתקדמי ללידה לא תוכלי לקבל אפידורל ואם ידרש ניתוח יתכן דימום מוגבר תחת אספירין.
האנדקציה למתן אספירין במקרה שלך איננה מוחלטת ובכל אופן אם אספירין מועיל הרי שהתקופה הקריטית היא בתחילת ההריון.
ניתן להפסיק ללא חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . אין לך מושג כמה הרגעת
גלי02/04/2009אותי .
חג שמח ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפל ריריתחנה01/04/2009
שלום ! הייתי היום בסקירת מערכות ואמרו לי שיש לי כפל רירית בדופן מימין ללא bend בנוסף לעובדה שיש לי שליית פתח רציתי בבקשה לדעת מה זה אומר כפל רירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה
ד''ר אלי רימון02/04/2009הייתי שואל את הבודק, כנראה עיבוי של קרום מי השפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בבלוטת התריסיפעת31/03/2009
שלום רב
אני בהיריון שבוע 7+7, עוד לא הלכתי לראות דופק, מחכה לשבוע 8. בכל מקרה יש לי גם סכרת, מאוזנת על ידי משאבה בודקת 7 פעמים ביום וגם תת פעילות בבלוטת התריס נוטלת 900 מיקרוגרם בשבוע. נכנסתי להיריון מאוזנת. לפני שבועיים ב- 16 למרץ עשיתי בדיקה TSH בשבוע 5 היה 3.25 ו- T4 היה 12.03 היום עשיתי שוב ושומו שמיים ה- TSH הפך להיות 11.02 ו- T4 הפך להיות 11, אני אחרי שתי הפלות בשבועות ראשונים וגם אז הבלוטה השתוללה לי. למה לא נתנו לי לעשות בדיקה כל שבוע? למה חיכו שבועיים? בטח עשיתי נזק לעובר. הבטא שלי בתחילת ההיריון בשבוע 4+4 הייתה 1004 והיום 50252, לפי בדיקה של הכפלות זה היה צריך להיות בסביבות 80000 כאילו הבטא עצרה שבוע שעבר מתי שגם הבלוטה התחילה להשתולל. אין לי עם מי לדבר ואני לא מפסיקה לבכות. מפחדת מפעם שלישית הפלה.אני מטופלת בהיריון בסיכון גבוה בבלינסון אבל הם רק דאגו לטפל לי בסוכר את הבדיקה של ה- TSH אני דאגתי לעשות בעצמי....מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
ד''ר אלי רימון31/03/2009הערכים של FT4 שאת מתארת הם סבירים ולכן אין צורך לבכות
את צריכה להגיע בדחיפות ליעוץ הריון בסיכון בדחיפות
לגבי הבטא איננו עוקבים בשלב זה אחר רמות הבטא והן אינן עולות בצורה משמעותית משבוע זה והלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםתמי31/03/2009
שלום. אני בשבוע 13 עם תאומים לאחר דילול משלישיה לפני כשבוע וחצי. מטופלת בהריון בסיכון.
מזריקה קלקסן 40 מג לאחר שבשני הריונות קודמים היו הפלות בשלב מוקדם ומצאו בעית קרישיות קלה: הטרוזיגוטית לפרוטרומבין ן MTHFR.
לוקחת פרנטל
עשיתי בדיקות דם אתמול וקיבלתי תוצאות קצת מוזרות:
rbc 3.72
המוגלובין 11.2
המטוקריט 32.1
קצת נמוך מהנורמה.
תוצאות פריטין יצאה 227 כאשר הגבול העליון הוא 160.
למיטב הבנתי קיים מאגר ברזל בגוף הוא רק אינו משתחרר על מנת להיות זמין.
כל שאר הבדיקות היו תקינות (היה מחלבון בשתן בגבול עליון).
מה יכולות להיות סיבות אפשריות?
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמי
ד''ר אלי רימון31/03/2009חזרי על הבדיקה בשלב ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברשרי31/03/2009
שלום, ברצוני לדעת האם ייתכן שהעובר ברחם יהיה ללא דופק ותופעה זו לא תהיה מלווה בדימום או ירידת מים? ויראו זאת רק באולטראוסנד בבדיקה שגרתית?
אני פשוט בשבוע 18 ולא מרגישה את העובר וקצת חוששת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
ד''ר אלי רימון31/03/2009יתכן
התנועות בשלב זה בהריון לא ברורות ולא צריך להתלות בהן ולפתח פחדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שרי01/04/2009לא הבנתי מה יתכן? יתכן שעובר ללא דופק יישאר ברחם ללא שום סימני הפלה?
בנוסף,באיזה שבוע כבר מרגישים בבירור את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
ד''ר אלי רימון01/04/2009התשובה לשאלה ראשונה -כן
תנועות מסודרות נמדדות משב 25-26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםלירוני30/03/2009
שלום אשמח אם תאמר לי לגבי הבדיקות הבאות האם תקינות - שבוע 10 +4 הריון תאומים IVF:
50.0- 0.0 mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP
1.0- 0.0 mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP
5.0- 0.0 mg/dl NEG KETONES- U STRIP
1.030- 1.001 1.025 SPECIFIC GRAV-U STRI
- 7.0 PH- U STRIP
30- 0 mg/dl 20 PROTEIN- U STRIP
1- 0 mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
1 - RBC/microl 0 ERYTHROCYTES-U STRIP
- NEG NITRITE- U STRIP
10- 0 WBC/microl NEG.
- A BLOOD TYPE
- Pos RH
- Coombs Neg ANTI BODY SCREEN I
100- 70 mg/dl 74 GLUCOSE
IU/ml 29.70 מחוסן TOXOPLASMA IgG
- AU/ml 5.40 NEGATIVE TOXOPLASMA IgM
- IU/ml 22.10 POSITIVE CMV IgG
- שלילי CMV IgM
תודה רבה על העזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר אלי רימון30/03/2009בדיקות תקינות
מומלץ לפנות לרופא לביקורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לירוני30/03/2009הכוונה לביקורת שיגרתית? או שאתה אומר זאת בגלל הבדיקות?פשוט הייתי בבדיקה שבוע שעבר והכל היה תקין הבדיקה הבאה שלי ביום א הקרוב - שקיפות3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לירוני31/03/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ד''ר אלי רימון31/03/2009ביקורת שגרתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נעוצהדנה29/03/2009
בשבוע 19, נראה בבדיקת אולטרסאונד שערך מומחה, שהשיליה נעוצה (הוסבר לי שיש סיכוי שהשיליה עוד תעלה, הערכה סופית בשבוע 31). האם ע"פ מדיניות ביה"ח בלינסון, ניתוח כזה, המתואם מראש, מבוצע אך ורק ע"י רופאים מומחים בתחום, או ע"י כל רופא מנתח במשמרת באותו זמן. האם בכלל יש רופאים שמתמחים בתחום זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נעוצה
ד''ר אלי רימון30/03/2009בד"כ ניתוח מתואם לנשים שהשליה נותרת במיקום נמוך.
אם הערכת סונר בשבוע מתקדם היא שהשליה גם נעוצה הניתוח מתבצע על ידי רופאים מומחים בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נריון תאומיםלירוני29/03/2009
אני בהריון תאומים לאחר IVF שבוע 10+3 היום עשו לי ב.דם ספירה כללית האם תקין?
12.0- 4.4 K/ul 9.2 WBC
5.20- 4.00 M/ul 4.15 RBC
16.0- 12.0 g/dl 11.1 HB
46.0- 36.0 % 33.3 HCT
99.0- 77.0 fL 80.1 MCV
34.0- 26.0 pg 26.8 MCH
37.0- 31.0 g/dl 33.4 MCHC
16.0- 11.0 % 12.4 RDW
450- 100 K/ul 290 PLT
15.0- 7.0 fL 8.4 MPV
2.5- 0.0 0.0 MACRO%
6.0- 0.0 1.7 MICRO %
6.0- 0.0 0.2 HYPO %
70.0- 40.0 % 71.0 NEUT%
45- 18 % 20 LYM%
12.0- 2.0 % 4.2 MONO%
7.0- 0.0 % 3.2 EOS %
2.0- 0.0 % 0.3 BASO %
4.0- 0.0 % 1.2 LUC%
7.7- 1.8 K/ul 6.5 NEUT.abs
4.8- 1.0 K/ul 1.9 LYMP.abs
1.00- 0.16 K/ul 0.38 MONO.abs
1.0- 0.1 K/ul 0.3 EOS.abs
0.2- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
0.48- 0.00 K/ul 0.11 LUC abs
מה משמעות ה HCT הנמוך? האם קריטי? וכן מה משמעות ה NEUT 71 טיפה חורג מהנורמה האם קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד''ר אלי רימון29/03/2009בדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה!!!
לירוני29/03/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת העמסת סוכרמאיה29/03/2009
בת 37 הריון תאומים ראשון. שבוע 24.1. עשיתי היום בדיקת העמסת סוכר (50 גרם)
10 דקות לפני בדיקת הדם. הרגשתי רע ובחילה והקאתי.
למרות זאת עשו לי בדיקת דם.
שאלותיי:
1. האם בדיקת דם בתום 50 דקות במקום 60 דקות, יכולה בכול זאת לקבוע תוצאות ?
או שאני צריכה לעבור בדיקה זו שוב?
2. מה הסיבה לבחילה ? יש לציין שאני מרגישה מצויין לאורך כל ההריון ולא היו בחילות וההקאות בחודשים הראשונים.
3. אם אצטרך לעשות בדיקה זו שוב- מה עושים אם אצטרך להקיא שוב לפני סיום הזמן ? איך יבדקו אותי ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
ד''ר אלי רימון29/03/2009הנוזל ששותים בבדיקה גורם לבחילות ואף להקאה.
במקרים של הקאה אנו ממליצים לנסות ולחזור על הבדיקה.
אם לא תצליחי בבדיקה ניתן לבדוק רמות סוכר במהלך מספר ימים במסגרת מרפאת הריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
מאיה30/03/2009התשוב השקיבלתי היא 131.8 האם תקין ?
חשוב לי לצין שבדיוק 10 דקות לפני בדיקת הדם הקאתי. האם עדיין אפשר להתייחס לתוצאות הבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד''ר אלי רימון31/03/2009לדעתי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 37 הערכת משקל גבוהה..sarai29/03/2009
בוקר טוב,
הריוני הראשון הסתיים בלידה קייסרית בגלל שהעובר היה גדול מידיי (4,855 ק"ג). היום, כשלוש שנים אחרי אני נמצאת בהריון שני, בשבוע 37. הערכת משקל אחרונה 3,300 ק"ג. הבנתי שאין אופציה לזירוז הלידה כיוון שאני לאחר קייסרי. מה אתה ממליץ לי לעשות? לקבוע תור לקייסרי או להמשיך ולחכות? אני חוששת שהתינוקת תגיע למשקל גדול מידיי בסוף שבוע 40 ואז לא תהייה בריירה אלא לנתח ברגע האחרון. מצד שני אני חוששת מלידה רגילה כאשר התינוקת גדולה מידיי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 37 הערכת משקל
פרופ' יריב יוגב29/03/2009ממתין לשבוע 39 ע"פ הערכת המשקל תוך התייחסות אישיץ לנתוניך כולל העמסת הסוכר מקבל איתך החלטה משותפת. במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיטל25/03/2009
טיפול ראשון איקקלומין וסת סדיר כל 26-28 וציסטה בגודל 5 ס"מ איחור בווסת 2 בדיקות שתן חיוביות , דימום ביון 32 שנמשך יומיים וחצי שנראה כמו וסת בכמותו אציין ברגיל ווסת בין 4-5 ימים, יום לאחר שנפסק בוצע אולטראסאונד ולא היתה ציסטה שחלות גודל תקין ורירית רחם 5.5 שנאמר לי כי היא עבה יחסית ליום אחרי ווסת או דימום שאלתי כמו מה זה נראה והאם יש מצב שיש כאן עדיין הריון ברירית כזו?ועל מה מצביעה המצב הזה?יכול להיות שרק הציסטה הלכה???מה אומרת רירית רחם בגודל כזה יום אחרי הפסקת הדמום או הווסת אני כבר לא יודעת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
פרופ' יריב יוגב25/03/2009פני לפורום פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירשרי25/03/2009
מהו גורם הסיכון להפלה לאחר מי שפיר? איך מתבצעת ההפלה? דימומים ואח"כ הפלה טבעית? או שאין דופק ואז עוברים לידה?
מה גורם להפלה? דקירת העובר בטעות במחט או????
אשמח לקבל תשובה מפורטת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר
פרופ' יריב יוגב25/03/2009ללא יכולת ניבוי ירידת מיים ולאחריה חסר מיים צירים ופליטת העובר
אין קשר לדקירת העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)