מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת GBS X2שלי16/03/2009
שלום רב, הרופא אמר לי לעשות את הבדיקה הנ"ל. כיצד עושים אותה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS
פרופ' יריב יוגב16/03/2009פני לרופא ששלח אותך כדי שיסביר לך למה ביקש הבדיקה ואיך לבצעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכון שבוע 15חנה16/03/2009
שלום ד"ר אני נמצאת בשבוע 15 להריוני עם עבר של לידה מוקדמת בשבוע 15 להריוני הראשון( לפני כשנה), ללא כל סימנים אי ספיקת צוואר הרחם,בשבוע 7 בבדיקת צוואר הרחם היה אורכו 37 מ"מ. אני כרגע במעקב הריון בסיכון גבוהה לפני שבועיים בבדיקת צוואר הרחם נמצא אורך הצוואר 29 מ"מ , נשלחתי הביתה למנוחה וקבלת זריקות פרוגסטרון פעם בשבוע 500 מ"ג שבוע לאחר מכן הצוואר התארך ל33 מ"מ, לאחר שבוע(אתמול) שוב ניבדק אורך הצוואר הוא עדיין 33 מ"מ בבדיקת המרפאה להריון בסיכון נאמר לי אתמול כי אין לדעת מה יהיה ולא מוכנים לקחת סיכון בתפירת הצוואר, ושעליי להתחיל ללכת מדיי פעם.. האם יש משהו נוסף שעליי לעשות? אוליי להגדיל את המינון של הזריקות? מדוע לא מאשפזים בשבוע כזה? להשגחה? אני מיואשת ואובדת עייצות.. לתשובתך המהירה אודה, מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון שבוע 15
פרופ' יריב יוגב16/03/2009בשבוע בו את נמצאת אין צורך בטיפול נוסף
רצוי שלא תשהי כל היום במיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווציות ברגליים בזמן השינהנגה16/03/2009
האם יש מה לעשות נגד ההתכווצויות הנוראיות ברגליים בזמן שינה. חלק מההריוניות ששאלתי אותן אמרו לי שאגוזים יכולות לפתור את זה. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לבת שלי היה את זה
לאה16/03/2009מה לא ניסינו פיזותרפיה, דיקור סיני, טווינא, מסג'ים בסוף הסתבר בבדיקות דם סטנדרטיות שפשוט חסר לה מגנזיום :) קניתי לה בחנות טבע קילו בננות ותוסף הריון שאם אני לא טועה קראו לו PREG CRAMPS BUSTER שזה מגנזיום וכל מיני דברים טובים שפותרים את הבעיות הזה בהצלחה והריון קל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווציות ברגליים בזמן השינה
פרופ' יריב יוגב16/03/2009יש הנוטלות כדורי סידן וחלק כדורי מגנזיום. ככלל סבלנות הינה הטיפול הטוב ביותר הדבר חולף לאחר ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
גביראלה19/03/2009גם אני נתקלתי בבעיה הזו במהלך ההיריון שלי, כאבים בלתי נסבלים המופעים במהלך הלילה כמו שריר שנתפס פתאום. בעקבות בדיקות דם שעשיתי גילית שיש לי חוסר במגנזיום בדומה להרבה נשים בהריון, לאחר התייעצות עם הרופא שלי התחלתי לקחת כדור בשם preg cramps buster שעזר לי באופן מידי כנגד הכאבים ברגלים בלילה כמו הבנות לפני אני ממליצה בחום על הכדור. שהייה לנו הריון קל ולידה נטולת כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה ושאלה נוספת.חנה15/03/2009
מה כל כך מצריך התייחסות מיוחדת לדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום לאחר יחסי מין
פרופ' יריב יוגב15/03/2009יש לברר כי אין מדובר בנגעים טרום ממאירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אלכוהול בתחילת הריון - דחוףנטלי שוורצר15/03/2009
שלום ד"ר, נודע לי היום שאני בהריון באמצעות בדיקה ביתית. יש לי כמה שאלות: 1) האם התשובה החיובית היא וודאית? 2) הוסת האחרונה היתה בתאריך 3/2/09 - משמע לפי ספירה שעשיתי אני בשבוע 5+5. האם הספירה נכונה? 3) שבועיים אחרי המחזור שתיתי כ- 5 כוסיות אלכוהול 40%. מה לדעתך ההשפעה של זה? האם זה קריטי? 4) כמה זה מסוכן? אני מאוד מודאגת והרופא שלי בחופשה כל השבוע , אנא תענה לי ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת אלכוהול בתחילת הריון
פרופ' יריב יוגב15/03/20091. בצעי בדיקת דם אך קרוב לודדאי שאת בהריון
2. כן
3. אין ידע ברור לגבי כמות אלכהול והשפעתו. ככלל אנא המנעי משלב זה מצריכת אלכהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 27עדנה15/03/2009
שלום רב, אני בהריון בשבוע 27 ומופיע אצלי דימום קל מאוד. זה לאחר קיום יחסים עם בעלי. גם בין השבוע ה-13 עד ה-17 היו דימומים קלים שהופיעו אחרי יחסים. הרופא אמר לי שאחרי השבוע ה-20 כבר לא צריכים להיות דימומים. האם זה תקין הדימום הקל?? האם ישנו ביכון בקיום יחסים במהלך ההריון?? קיימת אצלי סכרת הריונית, האם יש קשר?? אני בד"כ בריאה והכל תקין. אשמח לתגובה בהקדם תודה עדנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בשבוע 27
פרופ' יריב יוגב15/03/2009אין קשר לסוכרת
דמם אחרי יחסי מין מחייב בדיקת קולפוסקופיה. ניתן לבצע גם בהריון אנא פני בהקדם לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפור בהמשכיםא15/03/2009
שלום רב. לפני 3 וחצי שבועות עברתי הפסקת הריון בשבוע 23 עקב CMV (מה שנקרא לידה שקטה...) יש לציין שלאחר הלידה עברתי גרידה לניקוי הרחם. חזרתי לביקורת אצל הרופא שלי לאחר שבועיים. בבדיקה ראה ממצאים של קרישי דם וחשד לשארית שליה. נתן לי כדורים ל- 3 ימים לכיווץ הרחם בתקווה שזה יעשה את העבודה. חזרתי אליו לאחר שבוע (ביום חמישי) וראה שעדיין הרחם לא נקייה ולכן שלח אותי שוב לבית חולים . במידה ולא התנקה במהלך השבת אז יש צורך בגרידה חוזרת. הגעתי היום לבית החולים עשו לי בדיקות אולטרסאונד ובאמת ראו שאריות. התייעצנו בינהם כמה רופאים והחליטו שניתן לחכות לווסת בתקווה שזה ינקה את הרחם ולחזור שוב בעוד שבועיים לבית חולים לבדיקה היסטרוסקופיה ולראות אם נקי לא צריך גרידה ואם לא יש צורך בגרידה. דיברנו גם עם הרופא שלי שהוא לא כל כך היה בעד לחכות וכן לעשות כבר עכשיו את הגרידה אבל הוא אמר שאם כמה רואפים החליטו כך אז אין מה לעשות אבל אם אני לא שקטה לחזור כן לבית חולים. לא מספיק הכאב שאנו חווים הסיפור הזה לא נגמר! מה עלינו לעשות? יש לציין שיש לנו ילד ולפניו גם עברתי הפסקת הריון בשבוע 12 ולכן זו בעצם תהיה פעם שלישית גרידה. אז מה באמת עדיף: לחכות שבועיים (מה שמפחיד הוא שלא יהיה נזק בלתי הפיך) או לחזור וכן לבצע גרידה. בבקשה עזרה!!!!! אנחנו חסרי אונים וכל כך מנסים שזה יהיה מאחורינו אבל כל פעם יש דבר חדש. מצטערת על האורך אבל זה מראה בעצם את החוסר אונים שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור בהמשכים
פרופ' יריב יוגב15/03/2009פני לפורום גניקולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקצרות צוואר הרחםרוני15/03/2009
שלום, אני בת 33, הריון ראשון, שבוע 22+3, היום בוצעה סקירת מערכות מאוחרת תקינה. אורך צוואר הרחם 35 מ"מ (תעלת צוואר סגורה). בסקירה המוקדמת בשבוע 15, שבוצעה על-ידי רופא אחר ובמרפאה אחרת, הצוואר נמדד כ- 45 מ"מ. לפני עשר שנים עברתי קוניזציה. אני מבקשת להבין עד כמה העניין חמור כרגע, ואם יש סכנה מיידית, כיוון שאני עומדת לנסוע לחו"ל השבוע לעשרה ימים. הרופא שלי השבוע בחופשה, כך שאני תלויה בייעוץ הוירטואלי - על כל מגבלותיו... האם לבטל את הנסיעה? האם פעילויות מסויימות אסורות או מומלצות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם
מ15/03/2009ממוצע אורך צוואר הרחם בהריון בשלבים שלך הם 3-4 ס"מ... כך שאת בתוך הממוצע....צוואר הרחם הינו דינמי מאוד ואין ממה לחשוש,תמיד יש שינויים התקצרות משמעותית שמחייבת המשך בדיקות מעקב זה רק מ27 ס"מ ומטה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מ15/03/2009כמו כן ציינת שהבדיקות נעשו במרפאות שונות ואצל רופאים שונים מניסיון אישי באמת קיים הבדל בבדיקות אצל כל רופא , כל אחד מסתכל ומודד אחרת.. אבל עדיין, אין שום סיבה לדאגה 35 ס"מ זה בנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקצרות צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב15/03/2009באופן עקרוני צוואר הרחם מתקצר עם התקדמות ההריון
קוניזציה בפני עצמה מהווה גורם סיכון להתקצרות הצוואר
לצורך ייעוץ יותר פרטני לגבי הצורך בטיפול ו/או לגבי הנסיעה לחול ידי כבולות ללא התעמקות בפרטי המקרה ובדיקה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר?ורד15/03/2009
קיבלתי את התשובות הנ"ל מה זה אומר? 0.0 TOXOPLASMA IgG - NEGATIVE TOXOPLASMA IgM
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר?
פרופ' יריב יוגב15/03/2009שלא נחשפת בעבר ל TOXOPLASMA
לצורך פענוח עתידי של בדיקות הדם אנא פני לרופא ששלח אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר בהריוןשיר15/03/2009
היי - שאלה: בשעה טובה ומוצלחת - אני בהריון ראשון, שבוע 7.5. מעולם לא עברתי בדיקה לקרישיות יתר, למרות שיש היסטוריה משפחתית: הן סבתי (מצד האמא) והן אמי סבלו מטרמבוזות. אציין גם שאימי עברה מספר הפלות טבעיות ורצופות בעבר, עד שהצליחה להביא אותנו לעולם... בגלל סוג של בירוקרטיה בקופת החולים אליה אני משתייכת - אני לא יכולה לבצע כיום בדיקת דם לבדיקת קרשיות היתר, אלא במקום זאת קיבלתי הפניה להמטולוג. התור הבא הכי קרוב שיש - לקראת סוף אפריל= בעוד יותר מחודש. בהתחשב בעובדה שתוצאות הבדיקה יתקבלו רק אחרי 3 שבועות - אני תוהה: האם זה לא יהיה מאוחר מידי? האם אני צריכה לדאוג? האם אפשר לבצע את הבדיקה הזו באופן פרטי ? מה הסיכונים / סיכויים שלי ושל העובר מול הקרשיות יתר הזאת? ? ? תודה מראש, שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
פרופ' יריב יוגב15/03/2009את בהחלט צודקת יש מקום לבצע בדיקות דם לאור הסיפור המשפחתי
מאחר ועלותן יקרה אני מציע שהגניקולוג שלך יפנה אותך למרפאה להריון בסיכון גבוה בקרבת מקום מגורייך לצורך הערכת הסיכון והחלטה אלו בדיקות לבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי ניתוח קיסרישרית14/03/2009
שבוע טוב דר', אני אחרי ניתוח קיסרי (שנקבע לתאריך מסויים ולבסוף בוצע בדחיפות) בעקבות שלית פתח. רציתי לשאול מתי אפשר להכנס להריון אחרי ניתוח - מה פרק הזמן המומלץ על מנת ללדת בס"ד בפעם הבאה בלידה רגילה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי ניתוח קיסרי
פרופ' יריב יוגב15/03/2009להרות כשנה וחצי לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליית פתח שבוע 19חנה14/03/2009
שלום אני חנה בת30 אחרי שני לידות , לידה שנייה בניתוח קיסרי חירום עקב מצוקה עוברית. כעת אני בשבוע 19 להריוני . אחרי סקירה אמרו לי שיש שלית פתח. רוצה לדעת מה זה אומר לגבי ההתנהגות שלי בהריון, והאם ישנו סיכוי בשלב זה שהשלייה תחזור למצב רגיל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליית פתח שבוע 19
פרופ' יריב יוגב15/03/2009המנעות מקיום יחסי מין ובדיקות לדניות
מעקב סונוגרפי אחר מיקום השליה
סכוי נמוך לשינוי מיקום השליה אך אפשרי
בכל דמום לדני לפנות לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריונית?טל13/03/2009
ביצעתי העמסת סוכר 50 גרם וקיבלתי תוצאה של 190. לאחר העמסת 100 גרם התקבלו התוצאות הבאות: בצום- 97 לאחר שעה- 190 לאחר שעתיים- 133 לאחר שלוש שעות -45 האם יש לי סכרת הריונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריונית
פרופ' יריב יוגב13/03/2009ע"פ העמסת הסוכר אובחנה סוכרת הריונית
פני לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני ושאלות על סכרת הריוןטל13/03/2009
שלום רב! אני כרגע ממש בתחילת הריון שני. בהריון הראשון אובחנה אצלי סכרת הריון שטופלה ע"י דיאטה בלבד ולאחר ההריון עשיתי העמסת סוכר 75 והסוכרת חלפה. 1) האם גם ההריון הזה נחשב בסיכון גבוה? מה הסיכוי לחזרת הסכרת? 2) האם יש רופאי מעקב הריון בסיכון גבוה באזור המרכז לא בתוך בתי החולים אלא דרך קופ"ח (כללית במקרה שלי)? 3) האם מחכים להעמסת סוכר רגילה כדי לבדוק סכרת או שיש התנהלות שונה במקרה כזה? ומהי? 4) האם עלי כבר עכשיו להיכנס לדיאטה החריפה של הסכרת??? או שאפשר רק להמעיט כמה שניתן באכילת סוכרים ופחממות ולראות איך דברים מתקדמים? תודה מראש על תגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שני ושאלות על סכרת הריון
פרופ' יריב יוגב13/03/20091. הסיכוי לסוכרת הריונית בהריון שלאחר הריון עם סוכרת נע בין 30-70% כתלות בגיל האם, שינוי במשקל בין ההריונות ורקע משפחתי.
2. מעקב הריון לסוכרת הריונית דורש בד"כ התמחות מיוחדת ורוב רובם של רופאי קופ"ח (בשל ההתעסקות הצמודה והצורך בידע פרטני רב)| מפנים את הנשים למרפאות הריון בסיכון גבוה המתמחות בכך בד"כ בבתי החולים (במיוחד באם שייכת לכללית)
3. אין מבצעים העמסת סוכר של 50 גרם אלא ישירות של 100 גרם. רצוי לבצע זאת כבר בשלבים מוקדמים בהריון ובאם ההעמסה תקינה יש לחזור עליה שוב מאוחר יותר
4. אין צורך בשלב זה להכנס לדיאטה חריפה אך רצוי ככלל לשמור על דיאטה בריאה עם הגבלה מסוימת בפחממות זמינות (שוקולד, גלידה וכד) ולהקפיד על אורך חיים בריא
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוק' על התשובה המפורטת
טל14/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות קשותחמוטל12/03/2009
אני נמצאת בשבוע 10 של הריון תאומים זהים. אני מרגישה רע כבר מעל חודש- בחילות בכל שעות היממה, הקאות, סחרחורות וחולשה. בימים האחרונים התחושות האלה החמירו מאוד, עד כדי פגיעה בתיפקוד היומיומי שלי (אני עובדת בעבודה שמצריכה פעילות פיסית מתונה ויש לי בת בת 3). האם יש מה לעשות? האם כדאי ללכת להיבדק ע"י רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות קשות
פרופ' יריב יוגב12/03/2009שתיה מרובה אכילה של כמויות קטנות וניתן לקחת גם כדורי פרמין
בהחמרה פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)