מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברי לא תקיןטל25/02/2009
שלום לכולם אני בת 33 ועשיתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע 18+6 4 ימים וקבלתי את התוצאות הבאות A.F.P. for Pregnancy 0.69 MoM 0,20 - 1,99 .(..*.......). A.F.P. for Pregnancy 34.01 ng/ml HCG (Pregnancy) 2.44 MoM 0,16 - 2,99 .(.......*..). HCG (Pregnancy) 42.68 U/ml Estriol (uE3, pregnancy) 0.56 MoM 0,35 - 4,00 .(*.........). Estriol (uE3, pregnancy) 1.10 ng/ml עם סיכון 1\34 ללידת עובר עם תסמונת דאון כבר הספקתי לבצע מי שפיר אך הרופאה שלי אומרת גם אם התוצאות תקינות כנרה שאצטרך מעקב צמוד על לחץ דם ותתכן בעייה או התפתחות לא תקינה של העובר בבקשה הסבירו לי יותר במה מדובר? האם הכוונה שיש סכנה למום במערכת עמוד שידרה העיצבית או שיש בעיה בגודל הפיזי של העובר? האם זה מי שפיר לא מאתר? בבקשה חוו דעתכם על התוצאות הללו ובבקשה טיפה פירוט של תרחישים שיכולים לקרות. אני מתקשה להבין את ההערכים הללו תודה רבה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי לא תקין
פרופ' יריב יוגב25/02/2009מאחר ובצעת דיקור מי שפיר הרי שבצעת את הדבר הנכון.
לאחר קבלת התוצאות התייעצי עם הרופא המטפל לגבי המשך המעקב
ע"פ תוצאות הבדיקה אין סיכון מודבר למום במערכת העצבים
לייעוץ מורחב קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמעיין25/02/2009
שלום אני נמצאת בשבוע 27 בשבוע 25 הייתי מאושפזת עקב צירים מוקדמים עשו לי העמסת סוכר והתוצאות הם עמסה 50 גרם 144 עמסה 100 גרם בצום 79 שעה 1 69 שעה 2 99 שעה3 44 ב17.2 עשו לי אולטרסאונד ומשקל העובר היה בשבוע 25+6 ימים 1058 האם משקל זה תקין בנוסף אמרו לי שיש לי ריבוי קל של מי שפיר 25 אם כל הסקירות שעשיתי היו תקינות מהי הסיבה לריבוי מי שפירואם העוברית במצג עכוז האם יש סיכוי שהיא תתהפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ' יריב יוגב25/02/2009העמסת הסוכר של 100 גרם תקינה
הערכת המשקל תקינה ואף גבוהה לגיל ההריון
יש צורך בהשלמת בדיקות כגון אקו לב עובר וייעוץ גנטי
לצורך ייעוץ מסודר קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועת עובריםמאיה25/02/2009
בת 37 הריון תאומים ראשון. שבוע 20. כל הבדיקות תקינות ובאולטרהסאונד ראו דופק ותנועה. אך איני מרגישה דבר. מדוע ? האם בשבוע זה אני אמורה להרגיש את תנועת העוברים? איזה הסבר יש לכך שהכל תקין, אך איני מרגישה תנועת העוברים ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועת עוברים
פרופ' יריב יוגב25/02/2009מעט מוקדם
עד שבוע 22-23 תקין שלא לחוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפר צווארילילך25/02/2009
שבוע 12 בהריון אמורה לעבור תפר ביום שני הקרוב, הריון ראשון הפלה שבוע 17 לאחר צילום רחם הרופא אמר כיאני צריכה תפר בהריון, זה הה לפני 12 שנה, לאחר מכן 2 לידות עם תפר עברו בלידה רגילה בשבוע 40, כיום הרופא שלי לא כל כך משוכנע אם אני צריכה לעשות תפר הפעם הוא טוען הצוואר סגור, הוא לא בטוח האם יש מצב שפעם הייתי צריכה והפעם לא האם הסיבה לתפר זאת סיבה שחייבים לראות בעיין בבדיקה או שזה לפעמים משהוא פנימי? בבקשה ענה לי? הרופא שלי ממש בהתלבטות אני מפחדת שיקרה לי מה שקרה בהריון הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפר צווארי
פרופ' יריב יוגב25/02/2009סוגית תפר צווארי אינה פשוטה ודורת ייעוץ מעמיק
לא ניתן על סמך הנתונים שסיפקת לתת חוות דעת רצינית ומעמיקה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברחם בזמן ביוץמורן24/02/2009
שלום, אני לא יודעת באיזה פורום לשאול את השאלות האלה, אז נראה לי שפה זה המקום הנכון. בת 31 חולה בפיברומאלגיה בעלת שחלות פוליציסטיות מעי רגיז חוצימזה הכל בסדר (-: לאחרונה, מנסה להיכנס להריון, כ- 4 חודשים ללא הצלחה. לא נוטלת גלולות כבר 3 שנים. לאחרונה , החלו כאבים ברחם (די חזקים) בדיוק בזמן הביוץ. הכאבים מתפשטים גם לבטן התחתונה ולפעמים העליונה, אבל המקור הוא ברחם. ביצעתי בדיקות גסטרו למיניהן (גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה) והכל תקין. נבדקתי ע"י גניקולוג- הכל תקין. אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות עכשיו... האם יתכן שישנם כאבים ברחם בזמן ביוץ, לאו דווקא בצד אחד? האם יתכנו כאבים בכל הרחם בזמן ביוץ? התופעה חוזרת על עצמה כבר 3 חודשים באופן קבוע ונעלמת כעבור מספר ימים. האם עלי לבצע בדיקות גניקולוגיות ספציפיות על מנת לאבחן את הבעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברחם בזמן ביוץ
פרופ' יריב יוגב24/02/2009פני לפורום גניקולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 22מ24/02/2009
אני סובלת מצירים מוקדמים ומטופלת בפרסולט ופרוגסטרון...שמפחיתים את הצירים, מטופלת במעקב של צואר הרחם כל שבועיים. הריון קודם היתה לידה מוקדמת בשבוע 23+5 בגלל צירים מוקדמים (לא קיבלתי טיפול מוצלח כמו הפעם). עכשיו זה הריון שלישי, צואר הרחם עד כה בבדיקות תמיד מעל 3 מ"מ ואני מרגישה את העובר מצוין. חשה התקשות של הבטן (בלי תחושת התכווצויות) בעיקר כאשר אני עוברת ממצב של שכיבה\ישיבה למצד עמידה. האם יש קשר בין הדברים? (משתדלת לקום לאט) בנוסף יש לי בערך כל חצי שעה דקירות בבטן....חלשות מאוד מאוד ולא הייתי מגדירה אותן כואבות. יש לי עוד יומיים בדיקת אולטראסאונד, רציתי לשאול אילו בדיקות עליי לעשות כדי לבדוק מה זה יכול להיות...זה מדאיג אותי מאוד. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 22
פרופ' יריב יוגב24/02/2009במידה וחשה כאבים או תחושת צירים סדירים פני להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 11.5חגי24/02/2009
לפני כיומיים הייתי בשירותים לצורך צואה ואני סובלת מעצירות רצינית לאחחר שהתאמצתי ירד לי מהנרתיק מלא דם, לאחר שיצאתי מהשירותים הוא פסק לאט לאט עד שנעלם יש לציין שכל ההריון שאני מנגבת לאחר שן יש פסים אדומים רק שהפעם זה היה בכמות גדולה, ניגשתי לרופא הו בדק אותי וטען כי הוא לא רואה מאיפוה הדימום, וכן יש דופק והכל בסדר, יש לציין כי הדימום היה בטוח מהנרתיק, הוא ציין כי יש לי השרשה קצת נמוכה אז אולי זה מזה? מה זה השרשה נמוכה בבקשה תענה מה ההשלכות? והאם יתכן שיש דימום בגלל השרשה נמוכה? זה קשור למנוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע 11.5
פרופ' יריב יוגב24/02/2009בהנחה שנבדקת ולא נמצאה עדות סונוגרפיץ למקור הדמום יש להמשיך במעקב
מנוחה לא הוכחה בשבוע בו את נמצאת כמשפיעה
המשיכי במעקב הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומיאופתיתיוליה24/02/2009
שלום! וסת אחרונה ב-16.1.09. ב-14.2.09 לקחתי מנת Oscillo - תרופה הומיאופתית לשפעת. אחרי מספר ימים גיליתי שאני בהריון. לגבי התרופה ע"ג עלון פרסומי כתוב במפורש מותר בהריון, זה גם מה שאמרו לרוקחים בהשתלמות מטעם החברה. באתר רשמי של היצרן לגבי התכשיר כתוב בטוח לשימוש בהריון, במקום אחר כתוב שהתכשיר לא נבדק לגבי הריון ואין מידע, במקום נוסף כתוב להיוועץ ברופא. אני יודעת שיש עיקרון שעד 17 ימים מהפריה לא נגרם נזק, במיקרה זה מדובר ב-29 ימים אחרי תחילת וסת, שזה מאד גבולי. האם יש מצב שגרמתי נזק? האם לעשות הפלה? האם סקירת מערכות בשבוע 14 אם תהיה תקינה יכולה להרגיע ב-100% או שעדיין ישאר ספק? תודה, אני פשוט די נלחצת מהעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה הומיאופתית
פרופ' יריב יוגב24/02/2009אין מחקרים מבוקרים לגבי השפעת תרופה זו בהריון אך הסיכוי לנזק לעובר אפסי
למידע נוסף את יכולה לפנות למרכז הטרטולוגי הארצי בירושליים טל. 026243669* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליית פתח מרכזיתלימור23/02/2009
אני בשבוע 16 אחרי שני ניתוחים קיסריים אובחנה אצלי שיליית פתח מרכזית עם חשד לשילייה נעוצה לאחר ברור נשללה האופציה של שילייה נעוצה, האם עלי להמנע מקיום יחסי מין ופעילות גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליית פתח מרכזית
פרופ' יריב יוגב24/02/2009מומלץ המשך מעקב סונוגרפי אחר מיקום השליה (יכול עוד להשתנות) יש להימנע מיחסי מין אין מניעה מפעילות גופנית מתונה (אין צורך בשכיבה רצופה במיטה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות קרישיות יתרעדי23/02/2009
שלום רב אני נמצאת בשבוע 30 להריון, הריון ראשון וספונטני. משבוע 25 בערך אני נמצאת במעקב צמוד עקב מיעוט יחסי של מי שפיר (AFI בין 8 ל-10) ועיכוב קל בגדילה של בטן העוברית (בטן בלבד קטנה בערך בשבועיים מגיל ההריון). אני נמצאת במנוחה ובמעקב של מוניטורים ואולטראסאונדים פעמיים בשבוע ומעקבי גדילה כל 10 ימים. הסיבה למיעוט לא התגלתה עדיין למרות שעברתי בדיקות שונות. כעת אני גם עוברת בדיקות לקרישיות יתר ויש לי פגישה עם קרישולוג עוד שבועיים, אך בתוצאות יש דברים שיוצאים מחוץ לתחום הסוגריים ורציתי לדעת אם זה דחוף על מנת שאתחיל טיפול תרופתי אולי במיידי. הנה התשובות שיצאו מחוץ לסוגריים: PROTEIN C ACTIVITY ערך 162.7 כשהנורמה היא 70-130 PTTFS ערך 23 כשהנורמה היא 25-35 כל השאר בינתיים תקין, ANTINUCLEAR Ab שליליANTI CARDIOLIPIN IgG ו igM תקין וגם בדיקות ה PT (% ה PT 100) בדיקת SCR RV/CONF RV ערכה יצא 1.34 כאשר הנורמה היא 1.0-1.4 אך כתוב בהערות לחזור על הבדיקה בעוד 3 חודשים (בוצע ע"י ערבוב פלסמות) כמו כן, בזמן שהייתי מאושפזת בביה"ח עקב מיעוט המים עשו לי בדיקה שתוצאתה יצאה: RVVT sensitive to CAC 51 שערכי הנורמה הם 37-50 RVVT (sensitive\non sensitive) 1.42 שערכי הנורמה הם 0.9-1.37 אודה לך על תשובתך אם עליי ללכת לרופאה עקב תוצאות אלו או שזה סובל דיחוי לעוד שבועיים מהיום. תודה מראש, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישולוג?
סמך23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות קרישיות יתר
פרופ' יריב יוגב24/02/2009נתוח המקרה דורש תשובה מקיפה ולא מעל גלי האינטרנט. פני לייעוץ לרופא הריון בסיכון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהיעל23/02/2009
שלום רב אני בת 35 אחרי לידה שהתרחשה בתחילת ינואר השנה ,לציין שההריון הושג לאחר הח"ג , אני שואבת חלב כ- 6 פעמים ביום וטרם קבלתי מחזור אני מעוניינת לנסות להכנס שוב להריון כמה שיותר מהר(לאור הנסיון הקודם שלקח שנה ושמונה חודשים ולאור גילי המתקדם ) שאלתי היא האם צריך לחכות לקבלת המחזור כדי להתחיל טיפולי פוריות ?(יש לנו 4 עוברים מוקפאים ) כמה זמן ,בדר"כ ,לוקח לגוף עד לקבלת המחזור אחרי לידה ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
פרופ' יריב יוגב24/02/2009פני לפורום פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG גבוה - המשךיעל23/02/2009
לפני מספר הודעות ענית לי לגבי צורך המעקב עקב HCG גבוה בתבחין משולש (2.77). שמתי לב שגם בבדיקות הדם של השליש הראשון הערך היה מעט גבוה- MoM=2.35, 79.58 בשבוע 12. כפי שציינתי קודם, 2 ילדי הקודמים יולדו בשבועות 34, 35 עקב מיעוט מי שפיר (וחשד ל- IUGR למרות שבסוף לא הוגדרו כך). מה זה אומר על ההריון הנוכחי? האם בסיכון? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCG גבוה - המשך
פרופ' יריב יוגב24/02/2009כפי שעניתי לך. יש קשר להסטוריה המיילדותית שלך יש צורך במעקב צמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגלה נוגדן נדיר : Anti Cwאנטי CW23/02/2009
שלום , בת 28 ,הריון ראשון. בסביבות שבוע 10 ביצעתי בדיקת coomb Ind והתוצאות הראו Pos עם הערה של : "חשד לנוגדן anti cw ". נשלחתי לבדיקת דם מעמיקה יותר במכון המטולוגיהעל מנת לאשר או לשלול את החשד הנ"ל. תוצאות הבדיקה הראו כי אני נושאת את נוגדן anti cw עם טיטר 1:64 . אשמח לקבל מידע עד כמה שניתן על הנוגדן +הסיכונים + מה עליי לעשות /מה מומלץ לי לעשות (בכל שלב של ההריון) , האם עליי להיות במעקב להריון בסיכון גבוה ? אני יודעת שאין הרבה מידע ברפואה על נוגדן זה ועל מקרים כאלו ולכן כל מידע יכול להועיל לי. כל מידע ששמעתם /נתקלתם /קראתם. המון תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגלה נוגדן נדיר : Anti Cw
פרופ' יריב יוגב24/02/2009בתור התחלה- יש לבדוק בבנק הדם את בן זוגך לנוכחות האנטיגן ע"פ כדוריות הדם שלו (במידה ואין לו הרי שאין סיכוי לעובר להיות נשא ולכן אין בעיה במהלך ההריון) בהמשך יש להיותבמעקב ביחידה להריון בסיכון גבוה אחר זרימות דם במוח העובר (כמדד עקיף להתפתחות אנמיה עוברית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אףלוטם23/02/2009
שלום, אני שבוע 28+4 עם מיעוט יחסי של מים. בימים האחרונים אני מצוננת מאוד ורציתי לשאול האם ניתן לקחת טיפות אף להקל קצת מדובר בטיפות אף רגילות ללא מרשם. האם אין בכך סיכון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אף
פרופ' יריב יוגב24/02/2009ככלל טיפות אף בשימוש ארוך טווח אינן מומלצות. לזמן קצר אין מניעה. יש להשתדל להשתמש בטיפות אף ללא אפדרין (החומר המכווץ כלי דם). השתדלי להשתמש במי מלח (אותו אפקט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה כדאי ללדת -סמך23/02/2009
שלום, מטופלת במרפאת הריון בסיכון עקב סוכרת הריון, שבוע 34, האם כדאי לי ללכת ללדת בבית החולים בו עובד הרופא שאצלו אני מטופלת או שעדיף להשאר עם התוכנית המקורית שהיתה לי וללכת ללדת בבית החולים שבו עשיתי קורס הכנה ללידה ושגם קרוב לבית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה כדאי ללדת -
פרופ' יריב יוגב24/02/2009איננו ממליצים על חדרי לידה אך בעיקרון אינך חייבת ללדת בבי"ח בו הרופא שעקב אחר ההריון נמצא. כל חדרי הלידה בישראל מצוידים ברופאים ומיילדות משובחים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)