מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- coombs חיוביחמוטל24/03/2009
שלום.
בהריוני השני פיתחתי נוגדני anti D עקב דימום בתחילת ההריון ואי קבלת חיסון. סיימתי את ההריון בלי שום סיבוך רק עם מעקב צמוד. שאלתי היא לגבי ההריון הבא. ידוע לי שהריון עתידי יהיה בסיכון אך רציתי לדעת את רמת הסיכון. עד כמה אני מסתכנת בלידת ילד שיצטרך לחיות עם אזיושהי מחלה. האם ישנם בדיקות לפני הריון שאפשר לעשות על מנת לחשב סיכון זה והאם יש סטטיסטיקה לגבי הריונות שהותחלו כבר עם נוגדנים. כיוון שיש לי כבר שני ילדים בריאים אני מתלבטת לגבי הריון שיכל להיות בסיכון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר coombs חיובי
פרופ' יריב יוגב25/03/2009בדיקה חוזרת לטיטר. במידה וטיטר גבוה שקילת טיפול באימונוגלובולינים החל משבוע 16. כמו כן מעקב אחר זרימות דם לנוכחות אנמיה עוברית ובמידת הצורך עירוי תוך רחמי. יש צורך במעקב מסודר פני לפגישת ייעוץ מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית+מי שפיר-דחוףשרית24/03/2009
הייתי אצל יועץ גנטי בשל סקר ביוכימי טרימסטר 1 שיצא 1:200 . הוא המליץ על מי שפיר וטען שהסיכוי להפלה בשל בדיקת מי שפיר הוא 1:1000 מול סיכוי של 1:200 ללדת ילד עם תסמונת דאון ושההחלטה היא שלי.
אני ממש ממש לא מעוניינת והחלטתי שלא לבצע בדיקת מי שפיר ורציתי לשאול האם לדעתך זה נכון מצידי להיות רגועה בהסתמך על בדיקת שקיפות העורפית שיצאה 2 מ"מ ולאחריה סקירת מערכות מוקדמת שיצאה תקינה וללא מומים
ברצוני לציין שאתמול עשיתי חלבון עוברי טרימסטר 2 ותהיה תוצאה בעוד כשבוע אבל היועץ הגנטי אמר שבדר"כ התוצאה לא יוצאת טובה יותר מהסקר הראשון.
מה דעתך הכנה? האם אני לוקחת סיכון רציני או שאפשר להסתמך על שתי הבדיקות שעשיתי?
תודה רבה ויום נפלא
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית+מי שפיר-דחוף
פרופ' יריב יוגב25/03/2009ההחלטה לבצע או שלא לבצע מי שפיר הינה אישית תוך הבנת הסיכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה שבוע 15חגי24/03/2009
לאחר עובר ללא דופק בדיוק שבוע 15 יום חמישי הקרוב אמורה לעבור גרידה, זימנו אותי ליום רביעי בצהריים יל מנת שיורידו לי תפר צווארי שעשו לי בשבוע 12, וגן לשים למינריות ואחרי 6 שעות שוב לחזור לשים את הלמינריות אני מתה מפחד אני לא מתפקדת מאז האם התהליך הזה כואב? לפי הפורומים שאני קוראת פה מבנות שעברו את זה אמרו שזה ממש סבל? אולי תעזור לי ותסביר לי פחות או יותר עד כמה זה ניסבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי
פרופ' יריב יוגב25/03/2009פני לפורום גניקולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזופי ומי שפירשמרית24/03/2009
שלום אני בת 28 הריון שני לידה אחת ההריון הינו ספונטני ואני חולת קרהון .כרגע בהתקף חריף נוטלת 100 מ"ג אזופי ביום, גם לפני ההריון וראפאסל 4 גר' רק בתקופה האחרונה , הייתי ביעוץ גנטי והם אישרו לי שם לבצע בדיקת מי שפיר על חשבון קופ"ח אך לא אמרו באופן ברור אם לבצע את הבדיקה הם השאירו לי את האפשרות לבחור , אני מאוד מבולבלת כיוון שהרופא שמטפל בי מתחילת ההריון אמר לי שאם סקירת המערכות תצא תקינה ואכן היא יצאה וכן בדיקת החלבון העוברי שעדיין לא קיבלתי את התשובה, אני בשבוע 17+ ,גם כן תצא תקינה הוא היה מוותר על בדיקת מי השפיר, אך הרופאה אשר פגשתי במחלקה להריון בסיכון לפני יומיים אמרה שהיא היתה מבצעת את הבדיקה בגלל האזופי שהוא מתערב בחלוקת התא , אני מאוד מבולבלת ואיני יודעת מה לעשות האם עלי לבצע את מי השפיר או לא ? אבקש את דעתכם בעניין, האם באמת במידה והחלבון העוברי וסקירת המערכות הראשונה יוצאים תקינים האם זה מספק במקרה שלי של נטילת הכדורים האלו ובנוסף ההתקף של הקרהון אותו אני חווה כעת? אודה לתשובה מהירה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמרית
פרופ' יריב יוגב25/03/2009יש צורך בייעוץ מסודר מעבר לרמת האינטרנט
קבעי פגישת ייעוץ מסודר
לצןרך העמקת הידע שלך לגבי השפעת התרופה על ההריון פני למרכז הטרטולוגי בירושלים טלפון
02-6243669* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמרית25/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שלישיה+ המטומהטלי23/03/2009
שלום רב, אני בהריון שלישיה, שבוע 9+2. בשבוע 6 היו דימומים והמטומה בגודל 5 ס"מ. כעת הרופא חושב שהיא הצטמצמה כי העוברים תפסו את מקומה. א. האם זו השערה הגיונית? ב. האם יש בשלב זה סיכוי שעובר אחד יפול/ייספג מעצמו? ג. האם ההמטומה עדיין מסכנת את ההריון אם היא שינתה את ציבעה ונראית בתהליך "התארגנות"? ד. האם ההמטומה מסכנת את ההריון יותר בגלל שזה הריון שלישיה? תודה רבה וסליחה על ההתקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שלישיה+ המטומה
פרופ' יריב יוגב23/03/2009א. לא
ב. כן
ג. כן
ד. כל אחד לחוד ובמיוחד שילוב של שניהם מעלה את הסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריון קרישיות יתרדנה22/03/2009
שלום רב, שבוע 27 - אני סובלת מקרישיות יתר. לפני כשבועיים התגלתה סכרת הריון. 1. האם יש צורך להגדיל את המינון של הקלקסן ? מקבלת מינון טיפולי. האם השילוב של הסכרת עם הקרישיות מסוכן יותר? 2. ערכי הסוכר בצום בבוקר הולכים ועולים (לפני כשבועיים הממוצע 80 וכעת הממוצע 96) למרות דיאטה מאוד קפדנית. האם יש צורך במתן אינסולין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון קרישיות יתר
פרופ' יריב יוגב22/03/20091. אין קשר בין סוכרת הריונית וקרישתיות יתר ואין צורך לשנות את המינון
2. ניתן להימנע מאינסולין ולקבל טיפול פומי בכדורים
המידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לאחר אורגזמהנועה22/03/2009
החודש התחלנו לנסות להרות לקראת ילד רביעי.לפי חישוב שלי הביוץ אמור היה להתרחש בימים האחרונים. מאתמול,לאחר שחוויתי אורגזמה,הופיעו כאבי בטן עם תחושה של התכווצויות.למעשה כאבי הבטן נמשכים עד לרגע זה,אם כי בעוצמה פחותה.לא מוכרת לי תחושה כזאת מהעבר. האם יתכן שמדובר בהפלה בשלב ראשוני ביותר,או שההתכווצויות לאו דוקא מובילות לכך?האם עלי להמנע מקיום יחסי מין בעתיד במקרה של הריון??????????לתשובתכם אודה מאוד.אציין כי אני בת 42.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן לאחר אורגזמה
פרופ' יריב יוגב22/03/2009אין קשר
אל תימנעי מקיום יחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלית פתח חלקיתילנה22/03/2009
שלום רב, אני בשבוע 34 והתגלתה לי שלית פתח שמכסה חלקית את הצוור הרכם. השליה היא אחורית. הריון שני, בראשון היתה לידה רגילה ללא סבוכם. 1. האם עדיין יש סיכוי שהשליה תעלה? 2. באיזה שבוע מזמינים לניתוח קיסרי? 3. האם במקרא של שלית פתח ניתן לקבל אפידורל בניתוח קיסרי או חייבים הרדמה מלא בגלל סכנה לדימומים? ואיזה סוג הרדמה מלא מקבלים? 4. האם ניתוח קיסרי הוא אותו כמו ניתוח קיסרי אחר רגיל או צריך יחס ונמתח מיוחדים? בכבוד רב, ילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלית פתח חלקית
פרופ' יריב יוגב22/03/20091. סכוי קטן מאוד
2. ועדת ניתוחים בשבוע 36 הניתוח עצמו שבוע 38-39
3. אין מניעה מאלחוש ספחנלי ואין צורך בהרדמה מלאה
4. ניתוח קיסרי תמיד מבוצע ע"י אנשים מומנים היודעים להתמודד גם עם שלית תפח חלקית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ferritinמירב22/03/2009
שלום אני בהריון בסיכון גבוה (היסטוריה של שתי הפרדות שילייה) קיבלתי תוצאות מעבדה שה-Ferritin8 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין
פרופ' יריב יוגב22/03/2009אין כל קשר בען רמות פריטין והיפרדות שליה פני לרופא המטפל לשקילת תוספת ברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד ל IUGRחן21/03/2009
שלום קוראים לי חן ואני בשבוע 38 להריון עוברית, בבדיקה שעשיתי בתאריך 17/9/09 אצל הרופא המטפל שלי - בדיקת אולטראסאונד נתגלה חשד ל IUGR, מדדים להריון שבוע 38 1+ BPD 37 HC 37.3 FL 39 AC 33.6 הערכת משקל 2878 בעקבות הפער שבין השבוע למדידת ה HC הפנה אותי הרופא למיון יולדות ושם עברתי בדיקה שהתוצאות שלה - BPD 35.4 HC 35.2 AC 35.1 FL 34.6 הערכת משקל 2604 ק"ג הרופא במיון שלח אותי למנוחה נוספת בבית של 14 יום עם מעקב מוניטור כל יומיים ובדיקת אולטאסאונד נוספת לעוד 10 ימים, בגדול נאמר לי שהעוברית קטנה למדדים המקובלים והיא נמצאת באחוזון 18.7 לפי פלדברג וכל המדדים טוענים ממוצע של 36.4+35.1 ואני נמצאת בשבוע 38.1 בנוסף כמות מי שפיר תקינה שיליה אחורית, העוברית נמצאת במצג ראש, נאמר חי לנוח ושהכול תקין, אבל אני מאוד מודאגת, האם יש לי למה לדאוג או שהכול תקין? ומה זה IUGR מחכה לתשובה אני לא ישנה בלילה בגלל העניין, צריך לציין שעד לשבוע 32 מועד בדיקה האחרון הכול היה מתאים לפי המדדים ברצוני לציין כי בבדיקה שהלכתי לרופא ששלח אותי למיון יולדות הוא החליף את תוצאות הבדיקה החדשה מחשד ל IUGR ל הריון תקין הוא רק חזר ואמר לי מה שאמר הרופא ביולדות שהכול תקין "אבל" העוברית קטנה בממדים שלה והיא נמצאת בממוצע של 35.3 לגודל שלה אבל בפועל אני בשבוע 38.1, אני מאוד מודאגת ולא ישנה בלילות, אנא אימרו לי האם הפער הזה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד ל IUGR
פרופ' יריב יוגב22/03/2009IUGR הינה הערכת משקל קטנה מאחוזון 10. מאחר ואין מדובר במקרה שלך ב IUGR המשיכי את המעקב כפי שהומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברידנה21/03/2009
אני בשבוע 18. ממתינה לבדיקת מי שפיר בשבוע 21+5 בגלל cmv חיובי (יעוץ אצל ד"ר פרדו ופרופ' אמיר), בינתיים ממשיכה לא להצליח בבדיקות... בסקירה מוקדמת מורחבת ממצא יחיד ציסטה במוח, הוסבר שהממצא לא נדיר ולרוב זה נספג (פרופ' טפר), חלבון עוברי שחזר לפני מס' ימים תוצאת hcg 3.21 בשני הריונות קודמים סכרת הריון, בהריון נוכחי העמסה משבוע 17 בינתיים תקינה לגמרי. הריון קודם משבוע 37 הסתידויות בשילייה אך הלידה לא זורזה. (נשלחתי על ידך להעמסה בשבוע 40+1 בשל משקל עובר ואז התגלתה הסכרת ונותחתי). השאלה: האם על הרופא המטפל להפנות אותי להמשך מעקב הריון בסיכון לאור עברי ותוצאות החלבון העוברי? האם יש לגשת ליעוץ גנטי בשל תוצאות אלה, למרות שממילא אבצע מי שפיר והאם ידוע לך אם תוצאות החלבון העוברי דורשות סקירה נוספת ממוקדת עוד לפני מי השפיר ואם כן, האם זה מבוצע ע"י קופת החולים או ביה"ח ולא באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי
פרופ' יריב יוגב22/03/2009אין מניעה מייעוץ גנטי אך מאחר ומבצעת ממילא דיקור ערכו נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאםתוכל לענות גם על שאר השאלות?
דנה22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' יריב יוגב22/03/2009אני מניח שאת ממילא במעקב הריון בסיכון בשל CMV מומלץ מעקב הריון יותר צמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפירת צוואר הרחםמורן301021/03/2009
היי אני בשבוע 12+2 , 2 עוברים לאחר IVF. אתמול עשיתי שקיפות עורפית :עובר אחד 1.6 השני 1.9 ? עברתי גם 2 גרידות עקב הריונות ללא דופק. הרופא שלי ממליץ עלתפירה של צוואר הרחם. מה הסיכונים ? האם אפשר לוותר על זה היות ואני לא עובדת ורוב היום אני נחה בבית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפירת צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב21/03/2009תפירת צוואר הרחם הינה פעולה שמטרתה לתת תשובה לאי ספיקת צוואר הרחם. לא ברורה יעילותה לאחר 2 הפלות עקב חסר בדוק. מובן שלא ניתן לספק ייעוץ מסודר על סמך המידע שסיפקת במידה ומעוניננת קבעי פגישת ייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נהוג לזרז הריון סוכרתיסמך21/03/2009
שלום, אני עם סכרת הריון מאוזנת בדיאטה, שבוע 38 (37+2) האם נהוג לזרז הריון שכזה גם אם העובר בגודל נורמלי? (עשיתי הערכת משקל לפני חודש והשבוע אני הולכת שוב) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז הריון סוכרתי
פרופ' יריב יוגב21/03/2009כעיקרון בצידה והאיזון הסוכרתי תקין העובר אינו גדול והתנאים הצווארים אינם אידאליים ניתן למשוך את ההריון עד שבוע 40. חריגה מאחד הפרמטרים שציינתי אן תנאים וןבים מבחינת צוואר הרחם ללידה מטים את הכף לטובת השראת לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלות המשך:
סמך22/03/20091. מה זה השראת לידה? 2. מה זה נקרא תנאים חריגים בצוואר הרחם? האם רואים את התנאים האלו באולטראסאונד? כי מעולם לא בדקו לי אותו למיטב ידיעתי. שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' יריב יוגב22/03/20091. זרוז
2. בדיקה וגינלית להערכת פתיחה ומחיקה של צוואר הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבועיים לאחר לידהדריה20/03/2009
שלום, אני שבועיים וחצי לאחר לידה. הלידה נרתיקית ללא תפרים או סיבוכים. הייתה הפרשה דמית שהתמעטה ונמצאת ביומיים האחרונים במצב של סוף מחזור. אבל(!!!!!) בפעם האחרונה בשירותים יצאה הפרשה דמית טרייה ואדומה עם אפילו גוש דמי מסויים בצבע אדום כהה! סליחה על הפירוט אבל אני מודאגת במיוחד בשל רקע גנטי שיש לי (נשאות לגן לסרטן שד ושחלה) ובשלו אני עתידה בכל מקרה לעבור בחודשים הקרובים כנראה ניתוח מניעתי להסרת שחלות. : (לפני ההריון הייתי כמובן במעקב אולטראסאונד וגם של בדיקת דם ניסיונית שיצאה תקינה) שאלתי: האם לאחר שבועיים וחצי מהלידה הדבר נחשב סביר או יוצא דופן? האם רוב הסבירות למשהו "רגיל" או לממצא בשחלות?ובכל מקרה מה כדאי לעשות כרגע? תודה מאודעל התגובה ומתנצלת על הבהלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבועיים לאחר לידה
פרופ' יריב יוגב21/03/2009סונר גניקולוגי ורמות בטא בדם ומעקב רופא מטפל
לשאלות נוספות פורום גניקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותרחגי20/03/2009
כרגע חזרתי מסקירת מערכות ראשונה כרגע שבוע 15 הרופא ראה ששאין דופק לילד אני בלחץ הרופא לא יודע לענות לי אם זאת גרידה או לידה, הוא טוען כי זה קרה השבוע לעתו בבקשה תשובה הוא גם אמר שאני אחכה עד יום ראשון ואז להתקשר לאישפוז יום ולשאול שם אם זאת גרידה או הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר
פרופ' יריב יוגב21/03/2009אופן סיום ההריון תלוי ושונה בין בתי חולים שונים החל מגרידה וכלה בהכנסת בלון והשראת לידה פני לבית חולים בסביבת מקום מגורייך והתענייני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)