מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת להכיר בחור בגילאי 25+דנית04/03/2010
שלום לכולם,
שמי דנית - אני בת 25 ולקוית שמיעה. אני בעלת תואר ראשון במהל עסקים, גרה לבד באזור המרכז. בעלת הופעה נאה וחוש הומור טוב. אני מחפשת בחור בן גילי פחות או יותר, שחשוב לו להתקדם בחיים, בעל תואר ראשון לפחות. אבל, חשוב לציין שלאחר כמה ניסיונות כושלים, החלטתי לחפש בחור דווקא לקוי שמיעה כמוני. אז אם אתה רואה את ההודעה הזו, תכתוב לי את מייל שלך או את המסנג'ר או הסקייפ ואני אצור איתך קשר.
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית בהנחה שאת רצינית הטלפון שלי...
צח05/03/20100525406895 צרי קשר מלא חסוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכרות
אילנה28/06/2010אשמח להכיר לך בחור שעושה רושם יכול להתאים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת שונהדפנה23/02/2010
אני בת 21 - לאחרונה הכרתי בחור בגילי, שנעזר במקל הליכה. הכרנו בפאב ודיברנו על הכל חוץ ממה קרה לו. אולי זה אפילו זמני, פשוט חששתי לשאול. הוא בחור מאוד נחמד ואני מאוד מעוניינת בו. רציתי לבקש עצה איך ניתן לשאול אותו בעדינות מה קרה לו ואיך זה משפיע עליו? האם מותר להשתמש במילה נכה או נכות או שזה פוגע? אני פשוט רוצה לדעת מה בדיוק קרה כדי לדעת האם הוא מוגבל מעוד בחינות, כי אני מפחדת להיקשר ושיהיה מאוחר מדי. מצד שני אני לא רוצה לפגוע. אשמח לתשובה כנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו ששאלת כאן תשאלי אותו בפנים! מה
הצדיק24/02/2010חוסר הבטחון כאן בפורום?! תהיי את. וחוץ מזה את מוזמנת להכיר אותי בטלפון 0525406895 ממש לא נכה רגיל .יש מה ללמוד ממני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
רעות דלת פתוחה25/02/2010הי דפנה,
הרגשות שלנו שייכים לנו, ויש לנו את הזכות המלאה לדבר על משהו שהוא שלנו.
כשאנחנו מדברים על מה שאנחנו מרגישים - אנחנו לא יכולים לפגוע במישהו אחר.
אם את מרגישה נבוכה לדבר על המקל שלו, שתפי אותו בהרגשה שלך.
תוכלי לומר לו, "אני שמה לב שיש לך מקל הליכה, אבל זה מביך אותי לדבר על זה. איך אתה תרגיש אם ארצה שנדבר על זה?"
אמירה כזו, מייצגת את מה שאת מרגישה, שזה רגש שלך ומותר לך לומר זאת ללא בושה.
בברכה,
עומר פורת
מנהל רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכסא גלגליםדני11/02/2010
יש לי שאלה. אני בן 17 ואני בכסא גלגלים בגלל רגליים משותקות. האם זה אומר שאף פעם לא אוכל לקיים יחסי מין כמו אחריןם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני אתה עוד תשבור לבבות של בנות אחי
הצדיק12/02/2010אני הייתי כמוך בדיוק! הקסם זה לשגע אותן! גם נכות וגם בריאות! אגב עם אתה בתול אני ממליץ שתבקר אצל זונה כדי לוודא שהכל תקין! אחר כך השמיים הם הגבול. אל תתבייש תעיז! אם אתה יכול לנסוע במונית באופן עצמאי הרווחת,תוכל להגיע לכל מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
רעות דלת פתוחה15/02/2010שלום לך,
רגלים משותקות בכסא גלגלים הוא לא סיבה בגללה לא תוכל לקיים יחסי מין.
רגלים משותקות מעידות על פגיעה עצבית, שיתכן שקשורה לפגיעה בתפקוד המיני ויתכן שלא.
בכל מקרה, ניתן היום לסייע לך לקיים יחסי מין על ידי טיפול תרופתי בתרופות שמייצרות זקפה.
במקביל, תוכל ללמוד עוד על מיניות ולראות שיש הרבה דברים שאפשר לעשות בקשר מיני מעבר לחדירה עצמה.
בפנייה אלינו תוכל לקבל את כל הפרטים שאתה זקוק להם כדי להמשיך במסע שלך.
בברכה,
עומר פורת
מנהל רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יד שלא התפתחהיעלה04/02/2010
היד שלי לא התפחה, פגם מיום היוולדי
אני שונאת את החיים ואת עצמי
והייתי מאוד שמחה לשמוע מישהו עם בעיה דומה, להזדהות
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעלה
רעות דלת פתוחה08/02/2010שלום לך,
אנו מקווים שתמצאי מישהועם בעיה דומה לשוחח איתו על כך בפורום.
במידה ולא, תוכלי למצוא אצלנו מענה לרגשותיך, גם בטלפון וגם במפגשים פנים אל פנים.
בברכה,
עומר, מנהל השרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלי הנה דוגמא בשבילך גל גבאי מנחה
הצדיק12/02/2010בטלווזיה החינוכית. ומה כל רגשי הנחיתות שבו את נמצאת? שנאה? מה הבעיה של כל הנכים עם הרגשי הזה של חוסר בבטחון עצמי לכל הרוחות?הכל תלוי באדם ומה הוא משדר מקרין.נשים חלשות אוהבות עוצמה בגבר ומקנאות לו(נהייתי יועץ בפורום) יש לי פורום משלי אתם מוזמנים תקלידו פורום רמלה מקומיני-חדשות השפלה .נשים נכות יותר רעבות לגבר מאישה בריאה.הגברים הנכים אם הם נראים טוב הם יצליחו עם כל אישה.(ניסיון אישי חבל"ז) מוזנחים אין להם סיכוי! הופעה ובטחון עצמי זה הסוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא גלגליםגלי02/02/2010
אני בת 16 בכסא גלגלים מאז תאונת דרכים (מלפני 7 שנים). אני לא מרגישה שמשהו לא בסדר איתי או משהו כזה, אבל אמא שלי ממש היסטרית ולא נותנת לי לצאת יחד עם החברים אז איך אני אמורה להכיר מישהו. לכל החברות שלי כבר יש חבר וגם אני רוצה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איך להסביר לאמא ההיסטרית שלי שאני בחורה נורמלית ורגילה כמו כל החברות שלי ושלא צריך להשגיח עלי ושאני לא נכה במוח רק ברגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
רון03/02/2010מבינה את הרגשתך,
אני בת 23 וגם אני נפגעתי בתאונה בילדות.
אמא תמיד דואגת, גם אימי כזו ואני כבר גדולה יותר ממך, תמיד חוקרת ,בודקת לא נותת לצאת,
אני מאד מבינה אותך, רק תחשבי שזה מאהבה ודאגה, עדיף שהיא ככה מאשר חוסר אכפתיות.
שיהיה לך בהצלחה,
טיפ קטן, תעשי מה שאת חושבת, אך תתיחסי בנימוס לאימך, בסוך מה שחשוב זה המשפחה החמה והתומכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי קודם להכל את נכה אבל
הצדיק12/02/2010את יכולה להיות פרח סקסי מטרף עם רק תרצי בכך! את אמך שימי בצד דבר ראשון! הבעיה אצל נכות זה האסטטיקה וחוסר בהגיינה חיונית! שבחורה דואגת לעצמה זה מוקרן לבן הזוג ולסובבים.בגילך אני התביישתי בגופי ,ולקח לי זמן להיות ערום ליד בחורה . עם השנים קבלתי בטחון ובחורות נכות קנאו לי,אך פתאום קרה דבר מעניין זה חדל לעניין אותי וחפשתי ריגושים אחרים.גלי את חייבת להכיר בנכותך ולצאת ממנה בראש.תעשי הכל בריא חברים חברות בילויים עד מאוחר. אל תשקעי בלימודים יתר על המידה.אל תחמצי את הגיל היפה הזה שלא יחזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה 16
רעות דלת פתוחה21/03/2010אולי זה הכי קשה להסביר לאמא שאת כמו כל החברות שלך, אבל את צודקת, זה בדיוק מה שאת צריכה לעשות. את נשמעת בחורה חכמה, ובעלת בטחון עצמי. אין סיבה שלא תוכלי להכיר וליצור קשר עם בחורים נחמדים בגילך.
אמא שלך חוששת מ:
1. שיפגעו בך גופנית או נפשית
2. שינצלו אותך למטרות מין ולא מתום לב
3. שהיא תתפס בעיני עצמה כאמא מזניחה ולא שומרת עליך.
אנא כבדי את הפחדים הללו של אמא שלך, כי היא רוצה בטובתך.
מצאי את הדרך להתייחס אל אמא שלך לא ממקום בו את מרגישה מקופחת, אלא,
כמי שמבינה שהיא בסך הכל רוצה בטובתך, ותנסו ביחד לראות איך אתן יכולות להתייחס ברצינות לחששות שלה.
איך אפשר למנוע את זה (או להקטין מאוד את הסיכוי) שיפגעו בך נפשית או פיזית? (אולי לבקש מהבחור שיגיע למפגש עם ההורים שלך בתחילת הקשר, להסביר שדואגים לך בבית וכו'
אולי אמא שלך תרגיש בטוחה יותר אם היא תוכל לדבר עם ההורים של אותו בחור ולקבל מהם מסר מרגיע עליו? אולי תמצאו בהתחלה אפשרות להפגש כשאמא שלך נמצאת בסביבה (עושה קניות בקניון כשאתם בבית קפה?). כל אלה הם רק רעיונות, ובטח שאת תמצאי את הדרך הנכונה לך. אבל ההתחלה היא להתייחס לפחד של אמא שלך כמשהו שאיתו את צריכה לחיות, ואותו את צריכה לכבד.
זו ההתחלה,
בהצלחה,
עומר פורת
פסיכולוג ומנהל הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש בחורה לקשר שיוביל לחתונהיוחאי27/01/2010
אני יוחאי בן 23 מאוזר פתח תקווה בחור דתי
מחפש בחורה לקשר רציני שתקבל אותי כמו שאני על עצמי אני 1.60 רזה שחום עיניים דבש שער קצר שחור
אין לי כל כך דירשות אבל מחפש בחורה לא גובה ושתקבל אותי כמו שאני 0547472265 לבנות רציוניות בלבד589655114 זה אייסי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוחאי לך מתאים רבנית/שדכנית מאחר וא
הצדיק17/02/2010אתה דתי ! זה הנוהג בד"כ. הן טובות בלהתאים ! אין עצה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
יוחאי13/03/2010אתה מציע לי מה אתה בן או בת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להשתתף בקבוצת יחסיםרמי25/01/2010
שלום שמעתי על קבוצה ליחסים וחברות שנפתחת בקרוב ברעות דלת פתוחה.
אפשר לקבל על זה פרטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה קצת פרטים שבררתי
רוס27/01/2010הי
הנה קצת פרטים שבררתי (בשביל הבן שלי:-))
החבר'ה ברעות הסבירו לי שהקבוצה מיועדת לצעירים וצעירות עם נכויות שונות בין גילאי 18-35.
הקבוצה אמורה לעבוד על תרגול ולימוד של יצירת מערכות יחסים מוצלחות.
מנחי הקבוצה הם אנשי הצוות הפסיכולוגי בדלת הפתוחה, ברעות, והקבוצה תתקיים במרכז עצמו, ביד אליהו, ת"א.
אני חושבת שאמורים להתקיים 12 מפגשים אבל אני לא לגמרי בטוחה. מה שכן, מדובר על עלות סמלית. אה, ויש גם ראיון קבלה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להכירניבית12/01/2010
היי,
שמי ניבית אני בת 24 מאזור המרכז. אקדמאית עצמאית ובכסא גלגלים. מעוניינת להכיר בחור טוב לב ומלא שמחת חיים שמוכן להתחייב ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ניבית הטלפון שלי להכרות עם בא ל
הצדיק17/01/2010ך 0525406895 ביי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפותצילה12/01/2010
עד כמה לפרט בפגישה הראשונה?
יש אצלי נכויות שרואים וכאלה שיראו בשלב יותר מתקדם
האם נכון לחשוף הכול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי צילה
רעות דלת פתוחה14/01/2010היו התייחסויות לנושא בפורום בעבר, תוכלי לחפש ולמצוא אותן,
בהצלחה,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגיד את הכל ומה שצריך מבלי לפגוע!
הצדיק17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיים06/01/2010
שמי חיים, אני בן 47 במזל דגים. בעל השכלה תיכונית.
אני גר באזור המרכז ביישוב ראשון לציון.
מצבי המשפחתי הוא גרוש .
ביחס לדת אני חילוני. בנוגע לעישון אני מעשן.
סוג הנכות שלי היא פיזית. אני מעוניין להכיר מישהי לקשר רציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים אתה לא רציני ספרת הכל אך מה עם
הצדיק20/01/2010הדבר החשוב. הטלפון שלך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצולקתיהלי29/12/2009
אני אמנם לא נכה "חיצונית"
אבל הצלקות על גופי, (גב, ירכיים, בטן, עכוז ועוד כמה קטנות) נדמה שמרתיעות גברים יותא מאשר כל כיסא גלגלים שהוא.
מה תהייה הדרך הנכונה ובעיקר מתי לספר לבן זוג חדש על הצלקות? אם בכלל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול לעזור לך להיפטר מהצלקות
בר31/08/2011אני ב 0543222171
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
משה14/09/2011מדוע אתה עושה פרסומת אישית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקיפה?
דניאל17/10/2011אבל אם הצלקות הן תוצאה של תקיפה או התעללות כלשהי אז מה שבאמת צריך לספר לבנזוג זה מה באמת קרה לך. מה קרה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לספר
רעות דלת פתוחה03/01/2010שלום יהלי, ותודה על שאלתך.
השאלה מתי לספר היא נצחית, תמיד עולה, ואף פעם אין תשובה ברורה וטובה אחת שיכולה להניח את דעתך, כי כל אחד מאיתנו שונה יחיד ומיוחד.
יכול להיות שלדעתך הצלקות יותר מרתיעות גברים מאשר אישה בכסא גלגלים, אבל אולי אותו גבר דווקא יחשוב שכסא יותר מפחיד אותו והצלקות פחות. פגשנו כבר לא מעט גברים צעירים (ונאים!) בעלי צלקות לאחר תאונות שונות על הרגלים, שמסתירים בדיוק כמוך את הצלקת ומחכים לרגע המתאים. אולי יש סיכוי שתפגשי מישהו מצולק, שישמח לראות שיש לכם משהו אחד משתוף לפחות.
אי אפשר לדעת יהלי.
הדבר הנכון לדעתי הוא, לקחת בחשבון שיש גברים שזה יידחה אותם, ויש כאלה שזה ממש פחות ישנה להם.
אם את מצליחה ליצור קשר רגשי עם גבר, ואתם מרגישים שזה זורם בינכם, והוא יהיה מעוניין בך - אחרי שהצליח להכיר אותך, הוא ישאר איתך למרות הצלקות. אם הוא איתך רק בגלל הרגלים היפות שלך - אז אולי הצלקות יבריחו אותו - ו בעצם - אולי זה עדיף?
בהצלחה בהתלבטות,
עומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספרי זאת בפגישה הראשונה בשנייה מרי
הצדיק20/01/2010חים כבר לכיון הסקס ... תשובה מספקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבס על כל הרגלדני22/12/2009
לפני חודשיים הייתי בתאונת דרכים ועכשיו יש לי גבס על כל הרגל. ייקח כמה זמן עד שיורידו אותו. רציתי לשאול, זו שאלה קצת מביכה אם בגלל שאני בגבס משהו יכול לא להתפתח אצלי טוב מבחינה מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדני
רעות דלת פתוחה03/01/2010הי דני,
אם הפגיעה שלך לא קשורה לאברי המין, אין סיבה שהגבס יפגע בה.
בכל מקרה, הכי טוב שתפנה לרופא שלך שמכיר אותך ואת הפציעה שלך, ותשאל אותו אם זה בסדר שיש לך שאלה בתחום המיני. אני מאמין שהוא ישמח לענות לך.
בברכה,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אצל חולי ספינה ביפדיהאנונימי14/12/2009
אני סובל מספינה ביפדיה ורציתי לדעת אם יש לי אפשרות טבעית להגיע לגמירה כי יש לי לחץ וזרימה והכל אבל אני לא גומר..
בדרך כלל חולי ספינה ביפדיה סובלים לבעיות בגמירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינה ביפידה
רעות דלת פתוחה17/12/2009שלום לך!
הפעילות המינית והתחושות בזמן פעילות מינית אצל אנשים עם ספינה ביפידה תלויות באיזור בעמוד השדרה בו הספינה ביפידה התפתחה. לכן אינני יכול לתת תשובה מדוייקת. אשמח לענות לך בצורה ישירה ולא דרך הפורום כאשר יהיו פרטים יותר מדוייקים על המצב שלך. תוכל לפנות אלינו טלפונית ל- 03-5371003 או בדואר אלקטרוני ל- [email protected]
בברכה
ד"ר דניאל הרדוף
רעות - דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינה בפידה זאות לא מחלה
אסנת20/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למטרת היכרותשרה אדרי10/12/2009
שמי שרה בת 35 מבית שמש מושתלת כליה על רקע FMF+עמילואידוזיס (קדחת ים תיכונית) גרושה ללא ילדים חיה עם אמא בבית, חולה כרונית מטופלת תרופתית לא עובדת מתקיימת מקצבת ביטוח לאומי מעוניינת מאוד להכיר אדם במצב כמוני רגיל אומנם לא נכה נפשית ולא גופנית סובל מבעיות כרוניות קלות. אני אישה צעירה לא נראית לגילי בכלל, רזה, שיער קצוץ שחור נאה, סימפטית אוהבת לראות טלנובלות ספרדיות לשמוע מוסיקה ספרדית, קוראת ספרים, מציירת להנאתי, עברתי קורס איפור מקצועי, מעוניינת בבן זוג תומך שאוכל להישען עליו לספר לו את התחושות שלי, רצוי רווק/גרוש ללא ילדים/אלמן ללא ילדים בגילאי 38-44 רציניים בלבד, אני אישה מסורתית שומרת שבת, צנועה ולהיות גם חולה כרונית וגם לבד זה קשה מאוד הבדידות לא תורמת לאף אחד אומנם ועכשיו שכבר חורף אנחנו נוטים להיות יותר בבית ולהתפנק במיטה עם ספר וחימום מתאים אבל זה לא מספיק אשמח אם אתה עונה על הדרישות שלי אנא צור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר טלפוני 0504182829
אמנון טרבלסי18/07/2010קשר טלפוני 0504182829 התאמה יש נא ליצור קשר אמנון בן 41
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיכרות שרה אדרי
אמנון טרבלסי21/07/2010אני אמנון בן41 רוצה להכיר אותך שרה 0504182829
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 16מור10/12/2009
אני בן 16, לפני שנתיים הייתי בתאונה ועכשיו אני בכסא גלגלים. אני רואה שחברים שלי מתחילים לצאת עם בנות ואני ממש רחוק מזה. אני רוצה לדעת אם ככה זה כל החיים אי אפשר יהיה לצאת עם בנות? אני לא רוצה להישאר מאחורה ולא יודע מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנים בנות וכסאות גלגלים
רעות דלת פתוחה13/12/2009הי מור,
אחלה שיצרת קשר בפורום.
האמת - לתשובתך -
בגיל שלך להרבה מאוד בנות חשוב מאוד הצד הגופני, ואולי הוא במקום הראשון. בנות (רובן המכריע -אבל לא כולן) -מסתכלות על החיצוניות -היופי והמראה - והבנים מסתכלים בדיוק על אותם הדברים (והרבה יותר לעומק). ככה שבאמת אתה צודק - זה קשה למצוא כרגע מישהי בסביבה שלך שהכסא לא מפריע לה.
אבל -
החדשות הטובות הן שתיים:
1. זה עובר. לקראת אמצע שנות העשרים (שזה כמו לחכות לנצח מבחינתך - אני יודע אבל תחכה לסוף) - הרבה בנות מתחילות לחשוב על הקמת משפחה ואז מחפשות בנים שאפשר לסמוך עליהם ולהקים איתם משהו משותף ויציב לאורך זמן. והם מחפשות גם בנים כאלה שנראים טוב. אבל היופי כבר לא במקום הראשון, האופי הופך להיות יותר משמעותי. לקראת גיל 30 זה עוד יותר מרכזי - בחורות פחות מסתכלות אז על החיצוניות הגופנית -ויותר על יכולת שלך לפרנס, להיות בן זוג טוב ואבא לילדים. ואז אתה יכול למצוא קשר הרבה יותר בקלות.
כל המשמעות היא - שכרגע - יהיה לך יותר קשה אולי ליצור קשר אבל בהמשך זה מסתדר.
2. יש בנות שגם בתקופת התיכון -פחות מסתכלות על החיצוניות. אנחנו קוראים להן -" הבנות בעלות עיניי האיילה". הן נקראות ככה כי הן קצת כמו באגדות, מחפשות נסיך, ולפעמים הוא בא על כסא גלגלים ובשבילן זה עדיין נסיך. הן כמו באגדות - לא מסתכלות על המציאות כמו כל שאר החברות שלהן בכתה -אלא על החלום שלהן, ואם אתה נתקל באחת כזאת - היא תלך איתך לכל מקום ותאהב אותך. - רק שהן נדירות וצריך לחפש אותן הרבה.
ובנתיים - אם בא לך להכיר ולצאת עם בחורות - אתה מוזמן ליצור קשר וננסה לחשוב איתך איך מתקדמים הלאה.
מקווה שעזרתי,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)