מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת זקוקה לעזרה דחוףףיניב01/05/2011
שלום אני בת 18 מאזור הדרום ... .. אני חושבת שהמצב הנתון שבו אני שרויה פשוט נוצר לא שמתי לבב איך בידיוק ניקלעתי אליו ..אז ככה אני בחורה בריאה עם חיים רגילים ופשוטים.. אבל הסיפור שלי הוא כזה ..ליפני כמה זמן הכרתי מישהו והחלטתי שניהיה יזיזים הוא בן 19 הוא בסדר איתי ומכבד ואנחנו שכבנו תקופה ..נמשכתי אליו מאוד ואמרתי לעצמי למה לא ?בכייף .אנחנו מודעים לזה וזה הדדי שאין בנינו קשר ריגשי מעבר לכבוד ויחסי מין ..הבעיה התחילה כשבמקרה חבר שלו בא וישב איתנו כשיזיז שלי יצא לעשן אני זרמתי עם החבר שלו ושכבתי איתו מאז כל פעם כשהיתי באה ליזיז החבר שלו היה בא גם והיתי שוכבת עם שניהם מעולם לא אמרתי לא .. זה הדליק אותי ונהנתי איתם ..יום אחד בא עוד חבר הוא משך אותי אך אמרתי לעצמיי יש גבול !! ישבנו ודיברנו היזיז שלי לקח אותי הצידה וניסה לשכנע אותי לישכב גם איתו התנגדתי נחרצותת והוא אמר לי מה את כבדה נו מה אכפת לך ושיקר לי שהוא בכלל לא מהאזור וגר רחוק משום מה בסוף "נכנעתי," ושכבתי גם עם החבר הנוסף שבוע לאחר מכן הם צירפו מישהו נוסף בלי להודיע לי ושוב התנגדתי אך בסוף זרמתי איתו ושכבנו [הם לא הפעילו עלי כח כלל אך אני השתכנעתי בקלות כי אני מכורה לריגושים] וכך כל פעם שאני קובעת איתו הם באים ואני שוכבת עם ארבעה גברים לא תמיד נהנת אבל אני מרגישה כלואה איך שהוא .. מכיוון שאני נורא מפחדת שהם יפיצו עלי שמועות המקום פה קטןן והם יודעים עד כמה אני חרדה לגבי שמועות ..הם מתיחסים אלי יפה בגדול אך בזמן האחרון אני מרגישה נורא נורא מושפלת בקטעים ספציפים לדוגמא כשהם חודרים אלי מאחור ונורא כואב לי והם ממשיכים למרות שאני צועקת ויורד לי דם היה קטע שהם הכניסו אותי לשירותים ואחד אחרי השני ניכנס ושכב איתי אחד מהם אפילו משך לי בשיער אחרי הכל הם תמיד מדברים אלי יפה אני בחורה רגילה עם ביטחון והערכה עצמית תקינים לא עשיתי את זה כדי לרצות אף אחד פשוט נהנתי אבל עם הזמן אני נורא סובלת הם תמיד אומרים לי תחכי לנו במקום הקבוע אנחנו נבוא לאסוף אותך אני מריגשה שכבר לא שואלים אותיי בפעם האחרונה היתי עם אותו יזיז לבד אמרתי לו שאני לא מוכנה יותר שאף חבר יצטרף... ואין לי מושג מה יהיה אני מפחדת פחד מוות שאםלא אשכב איתם יפיצו עלי שמועות והם מודעים לחרדות שלי תמיד הם פוגעים בי וקוראים לי פראנואידית או פסיכוטית .. פעם נהנתי עכשיו אני סובלת ומושפלתת אני יודעת שטעיתי אבל זה המצב שנוצר מה עלי לעשות??כדי לצאת מזה האם כידי לי להמשיך לישכב עם היזיז כתבתי המוןן מתוךך מצוקה נפשית אדירהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער להגידלך
אמאלה02/05/2011שאת שרומטת על יענו ברמות שאין לתאר
בטח ישלך כוס אחב כמו בור
אני מאוד מאוד מרחם על בעלך (גם בגלל האיידס שתעבירי לו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדונייי
יניב02/05/2011אין לי בעל אני בחורה חופשייה וזכותי לעשות מה שבא לי אתה פרמיטיבי דפוקקק בטחחח אתה אונס נשים או משו כזה ואל רוצה שהן יהנוווו זה לא הוגן שגבר שמזיין ירגיש מלךךך אני ימשיך להנותת ואתה תסתום תפהה שלך אף אחד לא רוצה ליראות מה אתה כותב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להפסיק עם זה מהר!!!!
יוני02/05/2011המצב שאת מתארת זה ממש ניצול!!! היזיז שלך ממש כופה עלייך את הידידים שלו כאילו את איזה צעצוע מין שלהם . לפי דעתי זה נהיה מוגזם ואת חייבת אבל חייבת להפסיק עם זה ! אל תפחדי להפסיק אין לך מה לדאוג על השם שלך כי אם לא תעצרי את זה עכשיו מאוחר יותר יהיה יותר גרוע . ברגע שהיזיז שלך צירף עוד מישהו זה כבר נהפכת להיות חגיגת מין זולה ואת נהפכת להיות הצעצוע מין שלהם בכדי להתפרק עלייך.
במידה והם ינסו לכפות עלייך בכוח או יאיימו עלייך אל תפחדי להתלונן עליהם לנשים יש היום הרבה זכויות וכוח במקרים כאלה ואל תהססי להגיד להם לא!
אני מקווה שתעשי את ההחלטה הנכונה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני תודההה
יניב02/05/2011אתה בחור עם שכל והגבת לעניןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישר רואים שאת משקרת
מאיר02/05/2011ראיתי את ההודעה שלך בעוד פורום באתר, לא נמאס לך לשקר על דבר כזה חשוב?
אנשים מאמינים לך, חושבים שזה באמת.
תתביישי, לא עושים צחוק מכאלה דברים.
אם זה היה אמיתי לא היית עונה ל"אמאלה" כמו איזה פריחה בשוק.
אם לא התחלת לקחת כדורים אצל הפסיכיאטר, כדאי שתתחילי.... מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתערב
יניב02/05/2011מה אתה משחק אותה חכם זה אמיתי ועוד איך אין מה לעשות אנשים בפורום משאירים הודעות בעילום שם ליפעמים מספרים סיפור של חבריםפ שלהם שהם במצוקה בשמם וליפעמים בשם עצמם חברה שלי התחילה לקחת כדורים מה בעיה מה אתה מתערב אז כתבתי את השאלה שלה על שם עצמי מה בעיה למה לי להמציא כזה סיפור משעמם לי בחיים חוץ מזההה ברור שאני יגיב לו ככה אידיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
רון02/05/2011את ללא ספק שרמוטה מטורפת לכאורה, אין לי דרך אחרת להסביר את זה פרט לעובדה הזו, אני לא פרימיטיבי אני עברתי בחיים שלי הכל אז אל תבלבלי לי בביצה השמאלית על זה
אני משער שעוד מס' שנים/חודשים את תעסקי בתחום הליווי, אין לך מוצא אחר משם. זה עניין של זמן פשוט ולעניין
צר לי שדרך התנהגותך כזו, את מוכתמת לחלוטין ולא יעזור לך כלום נשמה, כל אלו שזיינו אותך תחמשי את זה בידיעה שכולם יודעים שהבת של ***** היא חתיכת שרמוטה. כל "הכבוד" שרחשת לאחרונה ידוע לך שהתפוגג ממזמן...
אין דרך לברוח מהמציאות העגומה הזו לכאורה שלך, אני מרחם עליך נשמה אבודה שכמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכם גברים מטומטיםםם
יניב02/05/2011לא ביקשתי "עצה" מאנשים סתומיםםם בטח שאתה פרמיטיבי פניתי למומחים באתררר אם כל הכבוד שקשה לכםםם לזהות מצוקה של אישה .. אין לי מה להגיד יותר מזה אין ליי כח לא מתכוונת להגיב לכם יותר ולא שמה על מה שתגידו אני כתבתי את השאלהה למומחים !!!!!!!!!!!!!11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה......
רון02/05/2011את מביישת את המין הנשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור . אל תתרגשי מרון גולני הנבלה
.a29/05/2011אור שלום. רון גולני הנבלה מציק פה לכל הנשים . הוא מטונף עם פה מלוכלך. חולה המין הזה אינו אשם. כך הוריו מדברים בינם לבין עצמם. האב קורא לאם שרמוטה ומזדיינת {כניראה יש לו סיבות}. זה מה שהוא שמע מהוריו כל חייו , ולכן כך הוא מתבטא. הרי ידוע שהילדות המוקדמת משפיעה על תיפקודינו בעתיד. לכן אל תיתרגשי מהאידיוט המטונף וחולה הרוח הזה רון גולני. התעלמי ממנו ואל תעני לו. אם נשכיל כולנו לא לענות לו , הוא ימשיך לאונן מול סרטי הפורנו אותם הוא צורך בכמויות ולא יאונן פה מולנו בפורום. אם בכל זאת הטינופת המשוקצת הזו יעז לפנות אלייך שוב. אל תעני . פשוט התעלמי מהאידיוט המטומטם והמנוול הזה. בברכה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת זקוקה לעזרה דחוףף - תגובה
נטע ידיד03/05/2011אני קוראת את דבריך בזעזוע רב, על פי החוק יש פה עבירה על החוק בלשון בוטה אם תתלונני זה יחשב לאונס מאחר והיזיז שלך מפעיל עליך לחץ פס' ונפשי וסחיטה רגשית, הוא בעצם הפעיל עליך לחץ פס' לקיים יחסים עם עוד גברים בתנאים שלהם. כשיש תלונה מין עם מס' גברים יחשב לאונס. תפסיקי מיד את הקשר עמו ואתם ותידעי אותו שאם הוא יפגע בך בדרך כלשהי את תפני למשטרה להגיש תלונה איני בטוחה שהוא ימהר לפרסם מה שהיה ביניכם. בכל מקרה את זקוקה להמון תמיכה רגשית אני ממליצה לך לפנות מידית לקו החם של המרכז לתקיפה מינית ולשוחח אתם על כך. מין צריך להיות משהו מהנה ולא כואב. ברגע שנעשה שם משהו שאינך רוצה בו זה אונס כלשון החוק גם אם מלכתחילה הסכמת לשכב אתם. את הסכמת בתנאים שלך והם כרגע סוחטים אותך מינית על פי התנאים שלהם. הבחור הזה הוא חלאה אל תמשיכי איתו את הקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאלי30/04/2011
שלום רב!
התחלתי לצאת עם בחורה.
אחרי הפגישה השניה או השלישית היא כתבה לי בהודעה שיש לה שאלה מביכה..אמרתי לה שתשאל והיא שאלה איזה סוג של יחסי מין אני מעדיף וכן שאלה מה אורך איבר המין שלי...
רציתי לשאול אם אלו שאלות נורמאליות והגיוניות בשלב כזה מוקדם של קשר?
אותי בכל אופן זה מאוד הביך והבהיל..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
נטע ידיד01/05/2011אני יכולה להבין את התחושה שלך, השאלות שלה גורמות לתחושה שהכל מאד טכני ולא רגשי בכל מקרה אם היא מענינת אותך הייתי מציעה שתשאל אותה מדוע השאלות הללו רלוונטיות וחשובות לה. יתכן והשאלות נובעות מהתנסויות שליליות שהיו לה ו/או מחרדה. חשוב שתבהיר לה מה עמדתך בנושא ללא חשש ועל פי תשובתה תשקלו אם המשך הקשר ביניכם רלוונטי עבורכם. אל תחשוש לצאת מהקשר כבר בשלב הזה אם הוא נראה לך לא רלוונטי, חשוב שהקשר יהיה מבוסס על הדדיות, חברות והבנה אינטימיות וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבל
אלי01/05/2011תודה רבה על המענה המהיר!
אנחנו נפגשנו עוד כמה פעמים מאז ההודעה הזאת והקשר נראה לי מאוד רלוונטי.
שאלתי את הבחורה לגבי השאלה הזאת , והיא לא הגיבה, היא אמרה שאין לה מה להגיד.
אני מבין שיכולות להיות חרדות בכל מיני נושאים שקשורים בזוגיות וביחסי מין, אבל אני לא מבין למה יכולה להיות לה חרדה בנושא של אורך איבר המין שלי.
או אולי אני תמים מידי ולכן אני לא מבין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבל - תגובה
נטע ידיד01/05/2011תצטרך להחליט מה אתה רוצה לעשות הלאה, אין קשר בין אורך איבר המין וההנאה המינית והשאלה בהחלט אינה רלוונטית כשבונים קשר שהוא הרבה יותר ממין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
אלי01/05/2011מתנצל שאני ממשיך לשאול, אבל הקשר מאוד חשוב לי (כמו שאת אומרת - הרבה יותר מרק מין). אני מאוד רוצה להמשיך את הקשר איתה, אבל השאלה שהיא שאלה מאוד מפריעה לי ולכן אני מבקש לנסות להבין.
האם יתכן למשל שבעבר היא נפגעה ממקיום יחסי מין בעקבות הגודל באיבר או משהו כזה, ולכן היא שאלה את השאלה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבלוע את הזרע שלי זה בריא?Avi30/04/2011
שמעתי שזרע מכיל את כל הנתונים החיובים לגוף אז אם אני גומר על היד שלי ואז בולע את זה , זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבלוע את הזרע שלי זה בריא? - תגובה
נטע ידיד01/05/2011נשמע לי תמוה ומוזר, יש הרבה דברים אכילים ובריאים האם אתה דואג לאכול כל מה שבריא רק כי הוא בריא? האם לטעם, ריח צורה יש השפעה על הבחירות שלך בד"כ? בתאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת נוזל זרעאלון29/04/2011
שלום וסליחה מראש על השאלה המביכה....
ברצוני לשאול האם בליעת נוזל הזרע (ע"י בת הזוג במהלך מין אוראלי) - עלולה לגרום לבעייה רפואית כלשהיא אצל בת הזוג?
אשמח מאוד באם תציינו בתשובתכם באם נעשה מחקר רפואי כלשהו בנושא זה.
האם יש לכך השפעות רפואיות כלשהן כאשר בת הזוג הינה בהריון (כוונתי- האם יש לכך השפעה כלשהי על העובר)?
תודה,
(ושוב סליחה על השאלה המביכה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת נוזל זרע - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2011אין בעייה רפואית כלשהי בבליעת הזרע ע"י בת הזוג. אלא אם כן הבחור נגוע במחלה כזו או אחרת (איידס למשל) אך באופן כללי אין בעיה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אלון12/04/2012תודה על התשובה.
האם יש לכך השפעות רפואיות כלשהן כאשר בת הזוג הינה בהריון (כוונתי- האם יש לכך השפעה כלשהי על העובר)?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/04/2012לא, אין השפעה על העובר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בנוזל הזרערוני29/04/2011
יש לי בעיה עם נוזל הזרע שאניי מאונןן כל החומר שיורד מעורבב עם דם הצבע שלו אדום לגמרי זה מפחיד אותי מאוד ואני לא יודיע מה לעשות זה קרה לי לפי כשבועים התחלתי לראות את זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בנוזל הזרע - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2011יהייה נכון לפנות לאורולוג. אין מה להלחץ אך במידה וזה ממשיך יש טיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מינישיר29/04/2011
בת 30 נשואה+5. מעולם לא היה לי חשק מיוחד לסקס." אני יכולה לחיות גם בלעדיו".
בכל זאת, לטובת הגבר, רציתי לדעת האם יש איזשהו כדור המעלה את החשק המיני אצל האישה (בדומה לויאגרה אצל הגבר) והאם זה מתנגש עם תרופה בשם VIEPAX שאני מקבלת בתקופה האחרונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל3022/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני - תגובה
30/05/2011אין כדור להעלאת החשק, אך בטיפול מיני נכון, עדיף זוגי - ניתן להתייחס לשורשי חוסר החשק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןרועי29/04/2011אני בן 18 וקיימתי יחסי מין עם מספר בחורות בעברי, ועכשיו יש לי חברה חדשה כבר שלושה חודשים וגם היא קיימה יחסי מין עם גברים בעבר והבעיה שלנו, שלי יותר נכון היא שבתחילת הקשר לא יכולתי להגיעה לזקפה מרבית ואפילו עכשיו זה קצת קשה אבל גם אם אני כבר מגיעה לזקפה המיוחלת אני מגיעה לשפיכה ממש מוקדמת (כל הדברים הללו לא קרו בעבר) הלכתי לאורולוג שנתן לי ויאגרה לחיזוק הביטחון העצמי וגם זה לא כל כך עזר, וטיפול ע"י סקסולוג יקר מידי עבורי מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? ואני רק רוצה לציין שחוץ מהאקט עצמו היחסים האינטימיים בניינו מדהימים ואנחנו נמשכים אחד לשני מאוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין - תגובה
נטע ידיד01/05/2011תנסה לבדוק טיפול דרך קופות החולים העלות נמוכה יותר. חבל שתיקח ויאגרה בגיל כל כך צעיר כאשר טיפול סקסולוגי נכון יכול לעזור בפתרון הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשפריץחסוי..28/04/2011שלום לכולם.. אני בן 18 ואני רוצה לדעת איך לשהשפריץ שאני מביא ביד.. לפעמים זה על החברה שלי או משהו כזה.. אני רוצה להשפריץ.. איך אני עושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאיפה השטויות
אלון30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשפריץ - תגובה
נטע ידיד01/05/2011השאלה אינה מובנת ונשמעת לא לעניין מסיכמה עם דבריו של אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשפריץ - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2011יש פעמים שכשגומרים הזרע יוצא כמו שפריץ, אבל ברוב המקרים זה לא קורה. לא הייתי ממליץ לך לנסות להגיע לשפריץ כי אין דרך לא טבעית....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות.עידו28/04/2011שלום קוראים לי עידו ואני בן 14 וחצי.
שאלה ראשונה:
לפני כמה ימים התחלתי לאונן. בימים הראשונים נהינתי אבל לא יצא לי שפיך, ולאחר כמה ימים יצא לי פעם ראשונה, אבל הוא לא השפריץ (אני יודע כי חברים שלי מדברים על זה כל הזמן) אלא, יצא לאט מאוד ולא הפסיק לצאת כמה דקות!
שאלה שניה:
לפני כמה חודשים גיליתי שיש לי גושים מאחורי הפיטמות. אני רואה שאפשר לשים לב לזה אם מסתכלים, וגם זה קצת כואב לי. אני לא רוצה לדבר על זה עם ההורים שלי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר2 שאלות. - תגובה
נטע ידיד01/05/2011בקשר לבעיה בפטמות הכאב בזמן הגדילה זו תופעה מוכרת, אם אתה חש בגושים כדאי ללכת לבדיקה אצל רופא המשפחה, כאב בפטמות זה נושא שחשוב לדבר עליו עם ההורים והוא אינו קשור במין אלא בהתבגרות. כידאי שתבדק כי לדעת שהכל נורמאלי ובסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקולוג שהוא גם סקסולוגאלה28/04/2011שלום,
אני מחפשת המלצה לרופא נשים שהוא/היא מתמחה גם בסקסולוגיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגניקולוג שהוא גם סקסולוג - תגובה
נטע ידיד01/05/2011תחפשי באינטרנט יש לא מעט כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר לא מיניאנונימית26/04/2011אני כותבת מתוך מצוקה מאוד גדולה .
הכרתי את בן זוגי לפני כשנתיים. באותה תקופה היה חצי שנה לאחר פרידה כואבת מאוד מארוסתו דאז כי הבינו שאין בינהם התאמה מינית וכמו כן הוא לא נמשך אליה ולכן סיימו בצורה בוגרת את הקשר שלהם . לאחר פרידתם הוא חווה דיפרסיה בה טופל בכדורים ופסיכולוג . כשהכרנו הוא בדיוק התחיל לצאת שוב עם בחורות והתאהבנו . ברור שבחודשי ההכרות הראשונים לא הפסקנו לקיים יחסי מין .. התאהבות . אחרי שהעניינים נרגעו התחלנו לחוות בעיה במיניות שלנו .
אציין כי מעולם לא חוויתי מע' זוגית כזו : פתוחה , אוהבת , מתקשרת , מקבלת כמו שאנחנו באמת , מודעת, מאפשרת כעס, צעקות יחד עם אהבה , תשוקה והכלה . בנינו זוגיות מדהימה ובריאה.
אבל - אבל גדול . יש ביננו פער מיני מאוד ברור.
אני בחורה מינית אוהבת סקס 3-4 פעמים בשבוע ( אם אפשר יותר יופי ) הוא בעל חשק מיני מאוד נמוך . ניסיתי שבוע לא ליזום כלום ושכבנו פעם 1 .מסיפוריו עם האקסית הם יכלו לא לשכב רק פעם בחודש - אמרתי לו שאין מצב כזה אצלי .הוא לוקח כדורי "רסיטל" וממה שהבנתי זה מוריד לו את החשק המיני , יחד עם זאת הוא לא מעוניין להפסיק לקחת אותם ( את הפסיכולוג הפסיק אחרי שנה יחד ) למרות שמצבו מעולם לא היה טוב יותר פסיכולוגית ואין לו צורך בהם - כי הם עוזרים לו בצורה ברורה להשהות את השפיכה וזה מחזק לו את גבריות.
אני מציפה את הנושא המון כי זה מפריע לי . הוא לא יוזם יחסי מין . שאלתי אותו למה הוא אומר שהוא רוצה " להפתיע" ובגלל שכל הזמן יש הוא לא יכול . אני מרגישה אישה " מסרסת " אני כל הזמן פוגעת בו בגלל שיחות על הנושא, פוגעת באגו הגברי שלו - הוא קורה לזה " מאתגרת " את הגבריות שלו . הוא מסוגל ימים שלמים להעביר בלי לקיים יחסי מין רק לחיות על אהבה ורומנטיקה שיש ביננו המון.אני לא .שאלתי אולי אני לא מושכת אולי אבדה התשוקה אלי- אמר בצורה כנה שמטורף עלי ועל הגוף שלי, נמשך אלי וחושק בי מאוד .
עכשיו הוא הציע נישואים . אני ממש במצוקה .
האם אוכל לחיות במצב כזה ?? אני חווה תסכול מיני וכך גם הוא בטוח . מדברים על זה המון.מה ניתן לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהבדלים בחשק המיני
ד"ר אילן בירן26/04/2011הדרך לגשר על הבדלים בחשק המיני היא שבן הזוג הרוצה פחות עוזר לשניה לקבל גירוי מיני ולגמור גם מבלי לבצע משגל מלא. חיפוש וניסוי כל הגירויים האפשריים הוא מסע מהנה ומאלף ו'על הדרך' מתעצמת התשוקה אצל שני בני הזוג. במידת הצורך תוכלו להסתייע בייעוץ סקסולוגי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא מעוניין בכלל להכנס לזה
אנונימית27/04/2011תודה רבה ד"ר בירן אך ניסיתי גם את זה .
כשאין לו חשק הוא לא מעוניין בכלום . לא רוצה בכלל להכנס למשהו שקשור לסקס הוא אומר " לא בא לי " ובזה זה מסתיים . לא מעוניין לחקור או להניע את עצמו בכלל למשהו שקשור לאירוטיקה או אינטימיות זוגית . הוא אומר לי שלא כל מגע שלו חייב להוביל לסקס . קשה לו שאני חושבת כל פעם שהוא מלטף אותי הוא רוצה סקס, כי זה לא נכון .
אגב , אנחנו מאוד נהנים מחוויית חקר הגוף ואנחנו תמיד נהנים ממשחק מקדים ארוך מפנק ומהנה מאוד . המיניות שלנו מצויינת כשהיא כן מתרחשת . מה ניתן לעשות ???
איך מתגברים על הפער ? מה יהיה ביעוץ הסקסולוגי שאנחנו לא ניסינו יחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי: לטנגו דרושים שניים!
ד"ר אילן בירן27/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי אותו
אלון30/04/2011לי יש חברה שהמצב בינינו הפוך.
גם לנו היה סקס מטורף בחצי שנה הראשונה
וכעת אם אני לא יוזם ,מבחינתה אפשר להעביר שבוע ללא מין.
היא מטורפת עלי אין לי ספק. ונהנית מאוד בסקס.
היא אמרה לי שככה זה נשים. הן צריכות את "המומנט"
אמרתי לה שלפחות תתן לי לגמור עם היד שלה או במציצה והיא בהתלהבות אמרה שבטח. היא תשמח. ועשתה לי פעם אחת ושככה בשאר הימים.
כעת כשאני רואה שיש בחורות אם חשק מיני כמו שלךהחלטתי לעזוב אותה ולחפש אחת כזו.
נמאס לי לרדף אחרי זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר לא מיני - תגובה
נטע ידיד01/05/2011פער בחשק המיני קיים אצל זוגות רבים השאלה איך מגשרים על כך. לא תמיד יש קשר ישיר בין משיכה מינית לחשק המיני. בן זוגך מביע א תהמשיכה והאהבה שלו בדרך אחרת ע"י מגע שאינו מיני ואהבה, אתם תצטרכו למצא את עמק השווה ביניכם,
לחץ רק יהרוס ולא יועיל, יש לקיים יחסי מין מתוך רצון הדדי ולא כתוצאה מלחץ. טבעי שבתחילת הקשר התדירות גבוהה מאד ובהמשך היא יורדת, קשה בחיי היום יום לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה - לעייפות ולחץ בעבודה יש הפעב על התדירות.
באשר לתרופות אני ממליצה שהוא ילך שוב לפסיכיאטר וישקול איתו האם יש מקום להמשיך בכדורים .לכדורים פסיכיאטרים יש השפעה על החשק המיני. אם יש לו בעיה של שפיכה מהירה ניתן לשלוט על כך בעזרת תרגול מתאים אין סיבה להשתמש בכדורים פסיכיאטרים לשם כך זה מיותר לחלוטין. אני ממליצה התייעצות עם פסיכיאטר ובהמשך אם תרצו עזרה נוספת עם מטפל/ת מיני/ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרע נפלטשרון25/04/2011אני לוקחת גלולות כבר 4 חודשים וחבר שלי גומר "בפנים" וכל פעם שאני קמה להתלבש הזרע נפלט .
זו תחושה ממש לא נעימה ואפילו קצת מגעילה ..
זה בגלל הגלולות הוא נפלט?
יש פתרון?
כי הרבה פעמים אנחנו מקיימים יחסים לא בבית שלי והכל נוטף ממני עוד לפני שהגעתי לשירותים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהזרע נפלט - תגובה
נטע ידיד25/04/2011אין קשר בין הגלולות לזרע שנפלט, זוהי תופעה טבעית ונורמלית, כדי להמנע מזה את יכוה לשטוף את עצמך לאחר שאתם מקיימים יחסים ותדאגי לשים פד דקיק כמניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן תשוקהשיר24/04/2011אנו זוג בשנות הארבעים לחיינו נשואים יותר מעשרים שנה.
במשך רוב השנים חיי המין בינינו היו מענגים ומספקים ובתדירות גבוהה.בשנים האחרונות תדירות היחסים ירדה באופן דרסטי וכיום הם כפעם בחודש. בעלי מודה שאין לו תשוקה למין ולא מעורב צד שלישי בעניין.בחודשים האחרונים בעלי החל לטול תרופה ללחץ דם אבל הירידה בתשוקה כבר היתה הרבה קודם.
יש לציין כי אין לו בעיית זקפה ושפיכה מוקדמת וכי אנו מאוד נהנים בזמן האקט.
הדבר מכניס המון מתיחות לזוגיות בינינו ואני מרגישה שגם שהוא מקיים יחסים איתי זה רק כדיי לרצות אותי.
האם יש איך לטפל בענין?
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראובדן תשוקה - תגובה
אורית פס24/04/2011כדאי לפנות לטיפול מיני כדי להבין מה אולי השפיע על בעלך,אגב ,זה חיובי מצדו שלפעמים עושה זאת בשבילך ולא מתוך תשוקה גבוהה,הרי לדברייך אתם נהנים בזמן האקט,הרבה נשים עושות זאת בדיוק באותו אופן,ונכנסות לכך תוך כדי האקט.
כדאי גם לבדוק את רמת הטסטוסטרון שלו [בבדיקת דם פשוטה],מחסור עלול להשפיע על עייפות ,חשק מיני בירידה ובכלל פחות נמרצות וויטאליות,
בטיפול יש הזדמנות של פגישה אחת [לפחות ] בנפרד עם כל אחד מבני הזוג,לפעמים עולות סיבות שקשה לאחד הצדדים להעלות בפני בן זוגו [ולאו דווקא בגידות...],ואז מתבהרת התמונה וניתן מענה.
ובינתיים ,למרות שתשוקה המקדימה לסקס היא כיפית ומסעירה ,תני צ'אנס לסקס שונה,זה מה שכרגע בעלך מסוגל,ובכך מבטא שלוקח אחריות על הענין המיני.
יש מקום להבין כמובן את יחסיכם שמחוץ למיטה.....אך כאמור,נייעוץ בפורום מוגבל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ארייאל11/05/2011סרוגייט מוסמך
לפרטים ניתן לשלוח מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע מיני בזמן שאני חולה.דור22/04/2011היה לי מגע עם ידידה, כאשר ירדתי לה, עכשיו באותו הזמן הייתי חולה וכאב לי הגרון , יש סיכוי שכאב גרון יגרום לה למחלה באיבר המין ?
הרעיון הזה ממש מפחיד אותי ....
תודה רבה דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמגע מיני בזמן שאני חולה. - תגובה
23/04/2011למה זה מפחיד אותך? הסיכוי קיים, אך ברוב המקרים היא לא תרגיש דבר. גם בנשיקה אפשר להידבק וזו לא סיבה להמנע מנשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותמיכל21/04/2011שלום,
אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות.
אני מבינה שיש לקחת את הגלולה ביום הראשון לקבלת הוסת. ממתי מתחילה ההגנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות - תגובה
נטע ידיד25/04/2011ההגנה אמורה להתחיל מהיום הראשון של לקיחת הגלולה בתנאי שאת לוקחת אותה במועד המתאים ביום הראשון לקבלת המחזור ואת מקפידה לקחת אותה כל יום באותה שעה ברציפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)