פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מביך
    ירון
    17/03/2011

הי
    אני בן 27 לאחרונה עברתי עיסוי אירוודה ומאד נהנתי , העניין הוא שכנראה נהנתי יותר מידי והתחלתי לקבל זיקפה, זה מאד הביך אותי והתחלתי להריץ מחשבות בראש כדי להוריד את הזיקפה. השאלה שלי איך הייתי אמור לנהוג?
    ואם לא הייתי מתנגד לזיקפה איך המטפלת היתה מגיבה(מה נהוג במצב כזה שהמטופל מקבל זיקפה במהלך עיסוי תמים?)
    העלתי את הנושא בפורום "עיסויים" אך לא זכיתי לתשובה
    אודה על תשובתכם. יום טוב.

נ.ב מאד נהנתי מהעיסוי והייתי רוצה לחוות עיסוי נוסף אל אני חושש למצב דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מביך

הוספת תגובה

• קצת מביך - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

הזיקפה היא תופעה בלתי רצונית, היא קשורה במוח, בשעה שאתה מתגרה אתה מקבל זיקפה, אני מאמינה שאינך הבחור היחידי שיש לו זיקפה בזמן עיסוי ושזו לא הפעם הראשונה שהמעסה שמה לב שהבחור אותו היא עסתה חווה זיקפה. אל תנסה להלחם בזה, פשוט עליך לדעת שזה קורה ושזה נורמאלי לחלוטין ומוכיח על תגובות נורמאליות ביותר שלך לעיסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף...
    לולי
    17/03/2011

אתמול נכנסתי למחשב וראיתי בהיסטוריה שבעלי צפה בסרטי פורנו...ברור לי שהוא גבר ושזה מורמלי שיעשה זאת מדי פעם ואין זה מעיד על סיפוק/יחסי המין בינינו...אך עם זאת זה מאווד הפריע לי המחשבה שהוא מסתכל על אישה אחרת ומתגרה ממנה ואף מביא עצמו לסיפוק. זה יוצר לי תחושה שאני רוצה לעשות לו את אותו הדבר כלומר להביע משיכה לגבר אחר כדי שירגיש את הקנאה או הפגיעה שאני מרגישה.שיתפתי אותו בכך הוא אמר שזה ממש לא נובע מתוך צורך אלא מתוך איזשהו שעמם רגעי ושהוא בעצמו מתבאס כשהוא עושה זאת...וקורא לזה "נפילה"...הוא אומר שאין לכך כל משמעות מעבר ושאם גם אני אעשה זאת מדי פעם זה לא ממש יפריע לו כל עוד אני נמשכת אליו ורוצה אותו..

זה מתסכל אותי. איך לצאת מהתחושות האלה?

לקביעת תור
    סגירה
    דבר נוסף...

הוספת תגובה

• דבר נוסף... - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

השאלה באיזו תדירות הוא עושה זאת ועל חשבון מה. האם המצב הוא כזה שאת רוצה יותר מין ובמקום זה הוא פונה לאינטרנט? זה שיש ביניכם דיבור פתוח על הנושא והוא אינו מסתיר את מעשיו אמור להרגיע בפרט אם זה לא בא על חשבון מערכת היחסים שלכם. זוגות צופים בסרטים פורנוגרפים כדי להתגרות האם זה בסדר? מה שחשוב שהוא נכנס אתך למיטה ורוצה אותך. יתכן והצרכים שלו גבוהים משלך וזו הדרך שלו להתמודד עם זה, שוב השאלה באיזו תדירות הוא עושה את זה ועד כמה הוא לא נענה לך - אם זה המצב שווה ללכת לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסכול מיני ובעיה בסקס בהריון....
    לולי
    17/03/2011

היי,
    אני בחודש שישי להריוני. לי ולבעלי מערכת זוגית נפלאה אך במיטה לעיתים יש חוסר התאמה בינינו. אני טיפוס מאוד מיני ודומיננטי והוא פחות מיני ויותר פסיבי ומובל...לעיתים ובמיוחד בהריון אני מרגישה מאוד מתוסכלת משום שאני זקוקה ממנו שיוביל ויהיה דומיננטי במיטה ביחוד מאחר ואני כבדה יותר ולא יכולה להשתולל כמו לפני היריון וזה מאלץ אותו לקחת את המושכות..לפעמים זה מצוין ולפעמים ממש מביא לי את הסעיף כמו שאומרים...
    אמרתי לבעלי שאני מרגישה שהוא לא ממש נמשך אליי ושאני זקוקה שיביע יותר את המשיכה שלו לאוו דווקא במיטה, אפילו במהלך היום, עם איזו קריצה או צביטה בישבן...לצערי אמרתי לו גם שאני חשה שלפעמים אני מאבדת ענין ואני מודעת להשלכות של דבריי...עם זאת זאת האמת...אני מקווה שהוא יצליח להצית בי אש ושיהיה יותר יוזם ומוביל במיטה כי זה חסר לי גם בהריון וגם בכלל. לא בא לי להיות "הגבר" במיטה אני מרגישה שאני רוצה שיהיה לו יותר בטחון ושיוביל את הענינים...למרות שהרבה פעמים אני מחמיאה לו גם על מראה חיצוני וגם על ביצועים הוא עדין מאוד חסר בטחון במיטה אפילו שאנחנו כבר כמעט 5 שנים יחד ונשואים כמעט שנה....
    מה ניתן לעשות כדי לגשר על הפער בהתנהגות המינית שלנו?

הוספת תגובה

• תסכול מיני ובעיה בסקס בהריון.... - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

לפנות לטיפול מיני במטרה לשפר את התקשורת המינית ביניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתת לו צ'אנס..

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

מדבריך התרשמתי שאת ממשיכה להיות דומיננטית ומשליטה את רצונך גם כשאת דורשת מבעלך להיות דומיננטי.. בתנאים כאלה של לחץ אין סיכוי שבעלך יהפוך את עורו במיטה, מה עוד שדפוס הניהול שלך התבסס במשך 5 שנים של יחסי מין. לאור נסיוני הממושך למדתי לא לצפות למהפכים דרמטיים ולכן אני ממליץ שתדברו ותיישמו דפוס של שיתוף בו שניכם מובילים לסרוגין ולומדים לשפר את הנאתכם גם במצב החדש של הריונך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה מוזרה
    דני
    16/03/2011

אני בן 24, אני יוצא עם בחורה בערך כשלושה חודשים לאחר חודש של הכירות קיימנו יחסי מין .
    שבמהלכן קרה לי לראשונה בחיי שפיכה מהירה מרגע החדירה ועד לשפיכה עברו מספר שניות, וזה חזר על עצמו כמה פעמים באותו הערב.
    המצב הזה חזר על עצמו גם אחרי חודש שקיימנו יחסי מין (בגלל שיש בנינו מרחק אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה).
    הקטע שכשהייתי מחוץ לקשר (עד לקשר הזה לא הייתי בקשר רציני ) ושכבתי עם בנות בלי שום קשר למערכת יחסים(סטוצים). לא סבלתי משפיכה מהירה לפחות לא בפעמים שאחרי הגמירה הראשונה שגם היא ארכה שתי דקות או שלוש שזה נורמלי למספר ראשון . לאר מכן הייתי מצליח לקיים סקס נורמלי שארך יותר זמן (דהיינו מספר שני ושלישי).
    ישנה בעיה גם שבזמן השפיכות האלו אני לא מרגיש את ההנאה שבגמירה (כמו באוננות או בקיום יחסי מין נורמליים שכן היו לי ).
    יש לציין שבת זוגתי נראית טוב ומושכת בעייני אבל לא ברמות שלגמור מהר כי הייתי עם בנות שנראות יותר טוב ,ומשכו אותי מבחינה מינית בלבד.
    וגם לא הייתה לי את הקטע הזה של חוסר הסכמה מצידה, והקטע של "הכיבוש מטרה" .
    כאילו הכל זרם לכיוון סקס ולא הייתה שום התנגדות מצידה ובטח לא מצידי

אני רוצה לגרום לה לגמור כמו שצריך והיא לא אוהבת לאונן (מפחדת מזה) וכשאני יורד לה והיא לפני גמירה היא ממש מבקשת לגמור מחדירה(היא טוענת שהיא לא יכולה לגמור מירדה).
    מה לדעתך הסיבות למצב הזה????
    והטיפולים בהם

נ.ב
    נראה לך שזה מצריך ביקור אצל רופא ואם כן איזה סוג רופא ??

תודה מראש על כל עזרה !!

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה מוזרה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

כנראה פיתחת שפיכה מוקדמת

נסה במשגלים הבאים דווקא לגמור הכי מהר שתוכל (תגובה פרדוכסלית!). אם הבעייה לא תחלוף - פנה לסקסולוג שילמד אותך לשלוט בעיתוי השפיכה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי בלוטת הערמונית
    חיים
    16/03/2011

שלום,
    בספרות מופיע שאורגזמה בליווי גירוי הערמונית היא אורגזמה שמיימית וחזקה.
    לפני כמה חודשים נבדקתי והרופא נגע בערמונית זאת לא היתה בדיקה נעימה במיוחד.
    אישתי לא מצליחה לאתר את הבלוטה.
    אני ממש סקרן .
    מישהו ניסה?
    מישהו יודע מה ההבדל באורגזמות.
    האם כדאי להמשיך לחתור למטרה או לוותר?

לקביעת תור
    סגירה
    גירוי בלוטת הערמונית

הוספת תגובה

• גירוי בלוטת הערמונית - תגובה

17/03/2011

המגע של הרופא שונה מזה של אשתך וגם הסיטואציה. אם עושים זאת נכון זה עשוי לגרום לך עונג רב - היא צריכה להכניס אצבע משומנת היטב וללא ציפורניים ולגרות לכיוון הבטן בתנועה של "בוא הנה" ובהכוונה שלך לגבי מידת הלחץ ומהירות התנועה. דומה פחות או יותר לאופן בו אתה מגרה לה את נקודת הג'י אבל מנקב שונה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסףףףףףף...
    יוסי
    15/03/2011

וכן קיום יחסי מין במהלך תק' המחזור מבטיחה ב-100% אי כניסה להריון? בתק' המחזור נכללים כל 7 ימי המחזור שבהם אין אפשרות כלל להיכנס להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    ובנוסףףףףףף...

הוספת תגובה

• ובנוסףףףףףף... - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

לא הייתי בונה על כך זה נכון בתיאוריה, הרבה ילדים נולדו כתוצאה מיחסים מיניים לא מוגנים ב"ימים הבטוחים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך
    יוסי
    15/03/2011

3. ובקשר לגלולות למניעת הריון- תוכלו להגיד לי מהו אופן השימוש בהן? מה הסכנות הכרוכות לגוף- בתור בחורה כמוני שלא נטלה אותם בעבר? לפי מה שכתוב באינטרנט מתחילים לקחת אותן במהלך המחזור אך האם אם אישה לא בתק' מחזור והיא רוצה לקיים יחסים היא לא יכולה? ועד כמה יעילה הגלולה של היום שאחרי למניעת הריון?
    וכן יעילות הקונדום עד כמה ללא גלולה?
    תודה רבה..:-)

לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

אני ממליצה לשאול את כל השאלות שקשורות בגלולה את רופא/ת הנשים שלך, במילא את המרשם תצטרכי לקבל ממנו/ה.
    הגלולה של היום שאחרי אינה מומלצת אלא במקרי חירום בלבד, היא לא יכולה לשמש כאמצעי מניעה, היא בעלת תופעות לוואי לא נעימות וגורמת לשיבושים הורמונליים, זה כמו לבלוע כמות גדולה של גלולות בבת אחת.
    באשר לקונדום הוא אמצעי מניעה בטוח באחוזים מאד גבוהים יחד עם גל' או משחה למניעת הריון. בכל מקרה במערכת יחסים שאינה קבועה מומלץ להשתמש בקונדום ולא בגלולות מאחר והקונדום מונע מחלות מין והריון הגלולות מונעות הריון בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!
    יוסי
    15/03/2011

שלום לכולכם,
    אז רציתי לברר בקשר למספר שאלות:
    שמי טל בת 22.
    1. ראשית כל אני מעוניינת כן לרדת לבחור שאני איתו. אנחנו יוצאים ובעבר ירדתי רק לבחור אחד וגם דרך קונדום וגם לבחור הזה שאני יוצאת איתו עכשיו ירדתי גם דרך קונדום מתוך חשש למחלות מין. מלבד זה אינני מרגישה כזו דחייה גדולה לעשות את זה מכיוון שאני כן אוהבת אותו והוא מאוד משקיע בשבילי ואני רוצה שהיחסים שלנו יהיו טובים. עד כמה גדל הסיכוי להעברת מחלות מין כשאני יורדת לו?הוא היה רק עם בחורה אחת בגיל 15 ובגיל 18 עם בחורה אחרת בצבא מספר פעמים ועוד בחורה שלישית מכרה שלה הוא חדר אך גמר בחוץ. ב-2 הפעמים הראשונות הוא השתמש בהגנה בפעם השלישית עם המכרה הוא לא השתמש בקונדום אך הוא גמר בחוץ- כלומר לא הייתה חדירה.
    מה עליי לעשות כדי להוריד את החשש להעברת מחלות מין? הרי היום הרבה בנות עושות את זה, ובכלל הוא כן מוכן לרדת גם לי. האם לרדת? לבקש ממנו לעשות בדיקות- למרות שלדעתי זה די מיותר או כל אפשרות אחרת שתציעו? הרי היום גם ירידות זה חלק ממע' זוגית.
    2. מדובר בבחור ראשון שאני בטוחה לגביו והוא בעיקר מאוד משקיע ביחס לשאר הבחורים שהייתי איתם ואיתו אני כן מרגישה בטוחה והייתי רוצה לעשות את זה.(זה פעם ראשונה שאני אשכב- אני הייתי ועדיין בתולה). רציתי לדעת האם יש משהו להקל את החדירה? תנוחות מסוימות שכדאי להשתמש בהן? מקומות מסוימים שכדאי לעשות את זה? אילו מקומות הכי מגרים את הבחורות- למרות שמדובר בשאלה כללית אשמח לדעת כדי גם לכוון אותו יותר.
    אודה לכם מאוד אם תתייחסו ממש לכל אחת מהשאלות ששאלתי. זה מאוד חשוב לי.
    תודה רבה על הפורום הזה, מאוד עוזר...:-)
    המשך שבוע נעים.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה! - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

אפשר להדבקבמחלות מין במשגל אוראלי לכן חשוב ששניכם תלכו לערוך בדיקות מקיפות בנושא כדי שתהיו רגועים בהמשך.
    באשר לתנוחות מין תצטרכי למצא את מה שמתאים לך לאחר קיום יחסי מין. כל אחד מתגרה בדרך אחרת ונהנה בדרך אחרת אין דרך אחת אחידה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    רז
    15/03/2011

שלום לכל הפרופסורים,
    שמי רז ואני בן 18
    רציתי לדעת מספר דברים:
    1) אחרי אוננות יש לי קצת כאבים באיזור הערווה (לא תמיד), האם זה בסדר?
    2) העור של איבר המין שלי מתקלף והוא שורף, מה עושים במצב כזה?
    3) אחרי אוננות האם זה בסדר להשתין?

תודה רבה!
    בברכה, רז

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

נטע ידיד
    15/03/2011

רז שלום,
    אחרי אוננות זה בסדר להשתין. לגבי שאר הדברים אני ממליצה לך ללכת לאורולוג אוךרופא עור ומין לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבידו
    משה
    14/03/2011

בהמלצת רופא מומחה אורולוג ואנדוקרינלוג ובגלל כמויות נמוכות של טסטוסטרון בגלל בעיות זקפה וחוסר מיני ולאחר בירור רפואי מקיף ולאחר בדיקות הוחלט על זריקת נבידו .
    מהו משך הזמן של התהליך לקבלת הזריקה וכמה זמן לאחר מתן הזריקה ראשונה מרגישים בהבדל?
    האם יש תופעות לוואי?
    האם מותר לשלב גם ויאגרה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נבידו

הוספת תגובה

• נבידו - תגובה

17/03/2011

עניתי לך בפורום שכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב
    דני
    11/03/2011

שלום !! יש לי בעיה אחרי שאני שופך אני מרגיש אחרי איזה 5 דקות כאב בביצים ואחרי כמה זמן זה נעלם אני לא מבין למה ?

לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• כאב - תגובה

אורית פס
    12/03/2011

פנה לאחת מהמרפאות לטיפול מיני,פרטית או ציבורית....מידע על כך תשיג באתר של איט"ם [אגודה ישראלית לטיפול מיני] ,שם תמצא מומחים מוסמכים ולא שרלטנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פספוס גלולה-דחוף
    החרד
    11/03/2011

חברתי לוקח גלולות נגד הריון מזה כחודש וחצי
    בשבוע שעבר היא פספסה גלולה, אתמול שכבנו מס' דקות ללא קונדום עד שכן השתמשתי, השפיכה נקלטה בתוך הקונדום.
    בלהט הרגע שכחתי שהיא משתמשת בגלולות רק חודש וחצי וחשבתי שפספוס גלולה בשבוע שעבר זה דבר לא הסטרי, אחרי שהיום קראתי על זה מעט באינטנרט, הבנתי שיש מצב ולו הקטן ביותר שאכן היא עלולה להיכנס להריון.
    מה עושים במצב כזה? פוסטינור? מחכים למחזור? מפסיקים את הגלולות ברגע זה ע"מ להקדים את המחזור?

לקביעת תור
    סגירה
    פספוס גלולה-דחוף

הוספת תגובה

• תגיד לחברה שלך ש...

שרונה
    16/03/2011

כרגע היא צריכה לעשות בדיקת הריון למרות שפיספסתם גלולה אחת, כדאי שהיא תעשה כדי שלא תהיו באמת בלחץ...אבלל תגיד לה שיש גלולות היום שיש להן שירות חינמי של תזכורת לנייד כמו מזכירונט לפמינט למשל...אז שתשאל את הרופא נשים שלה שיסביר לה על השירות או שתסתכל באינטרנט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פספוס גלולה-דחוף - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פספוס גלולה-דחוף - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

ממש לא מפסיקים את הגלולות, אני ממליצה לחכות, הסיכוי להריון קטן מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האיבר עומד בזמן ובמקום הלא נכון!
    גל
    11/03/2011

שלום רב
    אני יוצא כרגע עם מישהי שבכל פעם שנוצר בנינו מגע
    אפילו בצורה הקלה ביותר (חיבוק למשל) ישר עומד לי
    לפעמים אפילו תוך כדי שיחה שלנו (זה ממש מוזר חחח)
    יש לי ידידות (שחיצונית מושכות מאוד) שאיתן זה לא קורה לי בין אם אנחנו מתחבקים או אפילו רוקדים מאוד צמוד במועדון

זתאומרת שזה קורה לי רק עם אותה בחורה שאיתה אני יוצא כרגע וזה מאוד מציק לי
    ויכול להיות מביך מאוד
    נסיתי להתנגד לזה אבל זאת לא משימה קלה
    מה עושים ?

הוספת תגובה

• האיבר עומד בזמן ובמקום הלא נכון! - תגובה

אורית פס
    12/03/2011

כנראה שהבחורה מ-א-ד מעוררת אותך מינית ואין בכך כל רע. למעשה אין מה לעשות משום שאין לך שליטה על המנגנון ,מאחר וזה מביך אתה יכול לטשטש ע"י לבישת בגדים כמו חולצות ארוכות ורפויות,להגיע לפגישות לאחר אוננות וכך תהיה פחות "רעב מינית" וכו',עם הזמן אתה יכול לשתף בעובדה שהיא מאד מושכת אותך .זה יחמיא לה ויבהיר את ענין הזיקפה אם הבחינה בכך מבלי שתחוש מבוכה כ"כ גדולה.
    בקיצור תגובותיך מעידות על דחף מיני בריא ואין מה לדאוג ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן...

גל
    12/03/2011

אני כמעט תמיד עם בוקסר צמוד וג'ינס ככה שזה די מטשטש אבל ברגע שאנחנו נמצאים קרוב אחד לשניה זה כבר יותר קשה לטשטש
    בריא או לא זה נורא מציק לי אני לא רוצה שהיא תרגיש בזיקפה שלי כשאנחנו קרובים.

הבנתי שיש איזשהי משחה שמנטרלת את הזיקפה
    האם זה מומלץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן... - תגובה

17/03/2011

שום משחה ולא צריך לנטרל. תתגעגע לזה. זה טבעי, בריא ומצביע על מערכת מתפקדת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע אחי, גם לי קרה אותו דבר

רועי
    16/03/2011

עם איזו בחורה שיצאתי איתה ואחכ היתה חברה שלי.
    שיתפתי אותה בזה שאני מאוהב בה ומרוב אהבה בכל פעם שאני רואה אותה עומד לי והיא דווקא נדלקה וראתה בזה מחמאה.

עדיף להיות פתוח - אתה יודע, פתיחות זה הא' - ב' של קשר זוגי וסקס טוב!! אולי היא אפילו תספר לך שהיא מרטיבה רק מלראות אותך ..............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומר סיכה
    יהודה
    11/03/2011

שלום!
    אני ובת זוגתי מקיימים יחסי מין עם חומר סיכה של דורקס על בסיס מים (עם ריח דובדבן).
    כשרק התחלנו לשכב זה היה בסדר, אבל עכשיו יחסי המין נמשכים זמן רב יותר והיא מתלוננת ששורף לה. רציתי לדעת מה הבעיה...
    האם יש חומר סיכה מסוג אחר שצריך לקנות??[אולי בלי ריח?? (זה מה שהיא אמרה שהיא חושבת שהמקור לבעיה..)]

אשמח לעזרה...
    תודה, יהודה

לקביעת תור
    סגירה
    חומר סיכה

הוספת תגובה

• חומר סיכה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/03/2011

אכן נסו להחליף את חומר הסיכה. במידה וממשיך לשרוף לה, יש מקום לפנות לבדיקה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לשפיכה מוקדמת באוננות
    יואב
    10/03/2011

שלום,
    אני כרגע ללא בת זוג

לאחרונה רכשתי מתקן פלשלייט (מדמה איבר מין נשי בצורה די מדוייקת מרקם, חום וכו'), ואני סובל מחשש לתופעת השפיכה המוקדמת. לרוב אני גומר איתו פחות מדקה לאחר תחילת החדירה לאביזר וגם זה עם המון מאמץ. היו מקרים שגמרתי תוך 15-20 שניות.

באוננות רגילה בלי לובריקציה (עם סבון רגיל או בלי כלום) אני יכול לאונן להנאתי גם שעה. עשרים דקות בקלי קלות.

האם המכשיר הזה מדמה גירוי-יתר הרבה מעל איבר מין נשי אמיתי ובכלל משקף את חומרת המצב שלי?

אם לא,
    יתכן שהתפתחה אצלי בעיית שפיכה מוקדמת חמורה ללא ידיעתי בתקופת הרווקות שרק עכשיו תודות למכשיר מתגלה לפתע?

בתודה.

הוספת תגובה

• חשד לשפיכה מוקדמת באוננות - תגובה

אורית פס
    12/03/2011

אני מניחה שמדובר במכשיר בעל רטט כמו ויברטורים לנשים,במידה וכך יש לזכור שרטט כזה לא מתקיים ביחסי מין רגילים משום שיד אדם או חיכוך בחדירה לא מייצרים אותן תחושות אנטנסיביות, מה שניתן לעשות זה "לאפסן" את מכשיר הפלאים ולאונן בלעדיו,ולראות מה קורה, שימוש במסכך ידמה טוב יותר את התחושה בעת חדירה לנרתיק האשה,וזהו מבחן מציאותי יותר לקבוע אם התפתחה בעית שפיכה מהירה או לא.
    בקיצור -אל תדאג-מכשיר שכזה אינו משקף בעיה במיוחד לאור העובדה שבלעדיו לא קיימת בעיה כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הסברתי את עצמי טוב

יואב
    12/03/2011

דוקטורית תודה על התשובה, אבל זה לא מדויק.

א. המכשיר הוא ללא רטט.

ב. יש לו מרקם מדויק של עור (אם עוצמים עיניים זה מרגיש אנושי לגמרי. באמת), מחממים אותו במים חמים לפני כן כדי לתת לו טמפרטורה של גוף האשה, והרבה יותר כיף להשתמש בו מאשר סתם לאונן בלעדיו.

ג. משתמשים בו עם לובריקציה תמיד... שמים קצת על האיבר וקצת בפנים בתוך האביזר.

העניין הוא שהוא עוטף את האיבר מכל הכיוונים מה שאוננות רגילה ביד לא יכולה לדמות... אסור לפרסם בפורומים, אבל אם תעשי גוגל תראי במה מדובר. יש המון מכשירים כאלה והסברים באינטרנט.

אני יכול להפסיק להשתמש בו ולחזור לאונן ידנית, אבל השאלה אם זאת לא התחמקות מהבעיה שבסוף תגרום להתדרדרות במצב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה?...

יואב
    16/03/2011

..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלמומחים פה אין תשובות לשאלות

יואב
    21/03/2011

קצת יותר מורכבות מסתם דברים פשוטים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחי יואב אין לך מה לדאוג....לי יש צ

ארז
    22/03/2011

צעצוע מין בדומה לפלאש לייט, זה מין שרוול סליקוני כזה עם שתי פתחים, 1 של ואגינה ו 1 של פי טבעת...אצלי עוד הבפנים לא חלק אל חלול עם בליטות כמו סלילים...אז תוך 2-3 דקות אפשר לגמור עם זה....עכשיו החורים בצעצועים האלה ממש צמודים אז לא פלא שגומרים איתם מהר...

מה שכן ותמיד טוב זה לתרגל את קצב השפיכה...

לאונן עד כמעט לכדי גמירה ולהפסיק...לחכות 50 שניות בערך לפני שהזיקפה יורדת אבל כן שהגירוי מעט נרגע ואז שוב....ככה מפחיתים את השפיכה המוקדמת. ואם אתה רוצה להינות יותר אז שים קונדום על קונדום או קונדום אחד עבה...

אבל שוב הצעצועים האלו הם די שובבים בקטע הזה....חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכנת ההתרגלות לפורנו' ולעזרים

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

בהנחה שתסכים אתי 'שהדבר האמיתי' הוא יחסי מין ולא רק אוננות: אני דווקא ממליץ להעשיר את חיי המין בעזרת עזרים ופורנו' אבל בתנאי שאלה מתלווים ליחסי מין ולא מחליפים אותם! בדוגמה שהבאת אתה שולט בתחושת המרקם ובטמפרטורה ובעיקר אתה יכול להתרכז בעצמך ובתענוג שלך מבלי שתצטרך לחשוב על בת זוגך ולהתחשב ברצונות שלה. זהו ההבדל העצום שבין אוננות לבין יחסי מין ועליך לעשות את הבחירה: אין שום בעייה אם תאונן במקביל ליחסי מין אבל ההתרגלות בלבד לאוננות עם עזרים עלולה להקשות עליך יותר ויותר לבנות זוגיות עם יחסי מין מוצלחים. ראה הוזהרת!
    שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלמומחים פה אין תשובות לשאלות - תגובה

אורית פס
    27/03/2011

עליך להבין שיכולת המומחים לתת תשובות לגמרי מספקות בפורום זה מוגבלת משום שגם המידע הניתן על ידי השואלים מוגבל,ולכן האתר אינו יכול להחליף ראיון טיפולי בו נשאלות שאלות מגוונות הנותנות תמונה מקיפה ומחדדות את הבעיה.
    בעיקרון-ככל שתתרגל לתחושות הפלאש לייט או תפתח בו תלות יתכן שיקשה עליך לתפקד היטב ביחסי מין עם אשה שלא תוכל מן הסתם לשחזר את התחושות של המכשיר בו אתה משתמש.
    מאחר ואתה חושש לפתח שפיכה מהירה יועיל לך לקרוא באחד משני הספרים בעברית בנושא:
    1. פז"ם,פליטת זרע מהירה \הלן זינגר קפלן
    2.גבר ,מין והצלחה\דר.לוין ,דר. צוקרמן
    ב-2 הספרים מתואר אותו מודל טיפולי המאפשר לגבר לתרגל טכניקות פשוטות שיעזרו לו להשיג שליטה טובה יותר במועד השפיכה,אני מאמינה שקריאה באחד משני הספרים תחדד את הבנתך בנושא ותציע כלים מעשיים להתגברות על כך במידה ואתה חושש משפיכה מהירה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר! איפה קנית את המכשיר וכמה עלה?

חסוי
    01/04/2011

ספר, אני רוצה גם!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה