מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרעי21/04/2011
שלום.
באחד הפורומים באתר שאלתי שאלה שקשורה בזרע- לא משנה כרגע מהי.
השאלה שלי היא האם כשאמרתי זרע בשאלתי, האם אני יכול רגוע שהרופא הבין שהכוונה היא גם לנוזל זרע, וגם לתאי הזרע (כלומר להפרשה הסופית שיוצאת באורגזמה הגברית),
ולא רק לתאי הזרע- מכיוון שאמרתי "זרע"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
23/04/2011כן. תהיה רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית במיטהprodigy920/04/2011אני ובן זוגי יוצאים שנה.. ויש לנו בעיות מההתחלה ...
כמעט ואין דברים שעושים לו את זה... הוא לא יודעת מה כן ונכון ומה שאני עושה לו אם זה לנשק או לדת לו לא עושה לו זאת... אני אובדת עצות והוא לא עוזר לי....
לטענתו "אני לא אוהבת את האיבר" אני מכבר ונמשכת אבל לא חייתית כמו שבחורה שאוהבת איבר אמורה להיות...
איך משפרים, מה התובנות שאני אמורה להבין מזה.. ישנתם ספרים שיכולים לעזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעית במיטה - תגובה
23/04/2011מה קורה בתקשורת היומית שלכם? מדוע אינכם מצליחים להעביר זאת לתקשורת המינית? הרי רק הוא יכול לכוון אותך מה נכון ומה לא ולהיפך. את לא אמורה לרצות אותו מינית, אלא אם כן מדובר במשהו שמענג אותך. הדדי.
כדאי להרחיב את התפריט המיני ע"י קריאה, לדוגמא, "סקס עכשיו" אבל לעיתים יש צורך גם בטיפול מקצועי (תלוי במידת חשיבות הקשר והמשכיותו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני מול תשוקה מיניתירון20/04/2011שלום רב,
חברתי ואני מצויים במערכת יחסים כבר 3 חודשים. אני בן 24 והיא בת 22.
שנינו חסרי ניסיון באופן יחסי, אולם היא במיוחד.
לי באופן אישי יש היסטוריה לא פשוטה בפן של מערכות יחסים בכלל וסקס בפרט אולם אני מאוד פתוח וכנה איתה והיא מודעת לכך שיש לי בעיות בתחום.
מצד שני, חברתי לא מרבה לשתף אותי ואני מרגיש שהיא קרה וחסרת חשק מיני בצורה מאוד משמעותית. בפעמיים שניסינו לקיים יחסים מלאים ניסיתי לחדור אליה אבל היא מגיבה בכאב ואומרת לי לא.היא גם לא מוכנה להחדיר אותו בעצמה בקצב שלה. כמובן שאני מפסיק מיד ובנוסף מהר מאוד יורדת לי הזקפה, כי זה מעסיק אותי שאני אולי עושה משהו לא בסדר.
הבעיה היא שאני מלא תשוקה והיא נורא קרה, ושנינו מודעים לכך. אני מאוד אוהב אותה אך אני חושש שהדבר יוביל לתסכול, וכיו"ב, לפרדה.
מעבר לזה, היא לא מוכנה לרדת לי, קשה לה לגעת לי באיבר המין. היא חושבת שזה אילוץ לענג אותי. אני מנסה לרדת לה כדי להרטיב אותה אבל לא נוח לה כשנוגעים לה באיבר המין והיא מבקשת ממני להפסיק. אני גם משער שהיא כנראה מעולם לא אוננה.
האם, וכיצד ניתן לטפל בתופעה של קרירות וחוסר חשק מיני, ואולי אף א-מיניות, מבלי לפגוע בחופש הבחירה שלה?
מלבד ייעוץ מיני, האם יש אמצעי מוחשי שיסייע לי לרגש אותה מינית וכך לחדור בצורה רכה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר חשק מיני מול תשוקה מינית - תגובה
23/04/2011אתה מתאר קשר מורכב - כולל בהיבט המיני. לך חשק רב, אך היסטוריה שאינך מפרט. חברתך קרירה מינית, אינה מסוגלת להיחדר בשל כאב (ייתכן וזה קשור) ואינה מאפשרת מגע חלופי אפילו באצבע.
על איזה פתרונות חשבת מלבד טיפול מיני / זוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על התגובה המאוחרת -צריך עזרה
ירון01/05/2011אין לי פתרונות מלבד להיות פתוחים ולדבר על מה שמפריע.
החשש שלי הוא שאאלץ להיפרד ממנה מכיוון שהיא לא מספקת אותי בפן המיני למרות שבכל שאר הפנים אנו מסתדרים טוב. אני מאוד אוהב אותה.
ההיסטוריה שלי יצרה מצב קצת מוזר. מצד אחד, אני מלא בחסכים מיניים ובאי התנסויות
מצד שני, תחושה של חוסר ביטחון וחרדת ביצוע, למרות שיש שיפור רב בתחום מאז שאנחנו ביחד.
מבחינתה, היא כל הזמן רוצה להתכרבל ולישון, ואני רוצה שהיא תיגע לי באיבר המין וכמובן שאני רוצה שהיא תספק אותי בעוד דרכים.
אני גם כל הזמן מלטף אותה, מנשק אותה, ואפילו ירדתי לה והיא מעלה אותי למעלה
היא לא דברנית ופתוחה כמוני. היא מבינה שהיא עושה לי לא טוב על הנשמה ושהיא מתסכלת אותי, אך היא לא מוכנה לתת לי להיכנס לעולם שלה.
ניסינו לבצע חדירה עם חומר סיכה אבל היא נראית סובלת ואני לא יכול להמשיך ככה.
מעבר לזה, גם דברים שאינם חדירתיים היא לא מוכנה לעשות(כמו לעשות לי ביד/לרדת) ובכלל קשה לה לעשות דברים שאני מבקש, כשאני מוכן ורוצה לעשות בשבילה הכל.
יכול להיות שהיא לא אוהבת אותי מספיק.
אנחנו כבר 4 חודשים ביחד ואני לא יודע מה לעשות. זו האישה הראשונה שאהבתי בחיי, ועדיין, ואני לא יודע אם אני יכול לוותר עליה. מצד שני אני לא יודע אם אני יכול להתפשר על מערכת יחסים ללא מין מספק, ללא תשוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי היא לסבית
נילי16/08/2012אולי היא לסבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהההההבת 1920/04/2011אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי וכל חודש יש לי את החששות האם אני בהיריון, למרות שאנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום והוא גומר בחוץ.
רציתי לדעת- היריון צריך לקרות רק אם כל הזרע הגמירה בעצם נכנסת לתוך הנרתיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלההההה - תגובה
23/04/2011שאלת כמה פעמים. עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להיריוןמעיין20/04/2011אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי וכל חודש יש לי את החששות האם אני בהיריון, למרות שאנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום והוא גומר בחוץ.
רציתי לדעת- היריון צריך לקרות רק אם כל הזרע הגמירה בעצם נכנסת לתוך הנרתיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבנוגע להיריון - תגובה
23/04/2011הריון עשוי להתרחש אם זרע נכנס לנרתיק.
כדאי שתרחיבי את הידע בנושא ע"י קריאת מידע בנושא, למשל באתר "הדלת הפתוחה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאונןonderlite20/04/2011שלום רציתי לדעת מה קורה אם מרבים לאונן,
שמעתי שזה מפחית את איכות הזרע ואם זה נכון אז מה זה אומר שיהיו לי ילדים מפגרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאונן - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/04/2011אין קשר בין פיגור לבין תדירות האוננות. כשרוצים היריון יש האומרים שרצוי לא לאונן כדי שהזרע יהייה בכמות ובאיכות מספיק טובה. אבל אין קשר לפיגור.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפהבן19/04/2011לאחרונה אני מתקשה להגיע לזקפה וכשזה כבר כן קורה היא די חלשה ולא נמשכת הרבה זמן. בנוסף לכך, החשק המיני שלי ירד, לעומת החודשים האחרונים.
האם קיים טיפול טבעי כלשהו בעניין כמו, למשל, שינוי בהרגלי התזונה, מזון מסויים שעשוי לעזור? (אני לא מעוניין להשתמש בכדורים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזקפה - תגובה
נטע ידיד20/04/2011אני ממליצה לך לפנות לבדיקה באחת מהמרפאות לטיפול מיני, זה לא קשור למזון סביר שזה קשור למחשבות ורגשות שיש לך כלפי הנושא. הסקסולוגים לא ממהרים לתת כדורים לבעיות בזקפה אצל בחורים צעירים, יש דרכים טיפוליות להתמודד עם הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור רסיטל וחיי מיןמתעניין19/04/2011אני לוקח כדור רסיטל 40 מ"ג (2 כדורים ביום) בהמלצת רופא. דבר ששמתי לב אליו שמאז שהתחלתי לקחת את הכדור, זה שחלה ירידה כלשהי בחיי המין שלי. אני מתקשה מאד לגמור וככלל ההנאה ממין ירדה. הרופא אמר לי שאחת מתופעות הלוואי הן השהיית הגמירה. בפועל, מה שקורה זה שאני לא גומר בכלל. אני מעוניין לשאול האם זוהי תופעה נורמלית ואיך ניתן לפתור את זה? האם יש כדור נוסף שניתן לקחת כדי שיחזיר את חיי המין שלי לקדמותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדור רסיטל וחיי מין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/04/2011אכן אתה מתאר תופעת לוואי מוכרת של הכדור. מה שיהייה נכון הוא לבקש ולשאול את הרופא אם ניתן להחליף את הכדור לכדור אחר ממשפחת ה SNRI . להם יש פחות תופעות לוואי בתחום התפקוד המיני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול התשובות והבקשות תהנו אנשים!! :)יוספיון19/04/2011כנסו ותהנו אנשים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכול התשובות והבקשות תהנו אנשים!! :) - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/04/2011?????????????????????????????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמנות - האם יש לליבידו מינון נכון?צחי19/04/2011שלום, אני בחור בן 28, ואני באופן יחסי הרבה פחות חרמן מגברים אחרים. אני נהיה חרמן בערך לשבוע אחד בחודש ושאר החודש יכול לאונן רק כמה פעמים ספורות וזה יספק אותי. אני שומע על בנים אחרים שלפעמים מאוננים כל יום או כמה פעמים ביום.
האם יכול להיות שמשהו לא בסדר אתי? בעיות פוריות?
חשוב לציין, שהיתי במערכת יחסים ארוכה, וגם בה הרגשתי שהבחורה יותר מצפה ליחסי מין ממני, ועם זאת, היה תפקוד מיני תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרמנות - האם יש לליבידו מינון נכון? - תגובה
נטע ידיד20/04/2011חשק ועוררות מינית הם משהו מאד אישי ויחסי. לא ניתן להשוות בין אדם אחד לרעהו. אם טוב לך עם הקיים אין סיבה לדאגה. אם תהיה במערכת יחסים זוגית ובת זוגך תתלונן יש מקום לבדוק מה הציפיות ההדדיות במין ומה המקור להן, האם המקור הם צרכים מיניים, מיתוסים לגבי ההנחה שגברים רוצים כל הזמן וכו' ולטפל בהם בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ראשונה.עידו18/04/2011שלום אני בן 14 וחצי. לפני כמה ימים אוננתי בפעם הראשונה.
בהתחלה הכל היה בסדר ולפני שגמרתי (אני חושב שכמעט גמרתי) הכל נעצר, ניסיתי להמשיך, אבל הגוף שלי כאילו עצר אותי. לא יצא לי שפיך ולא קיבלתי אורגזמה.
מה אני יכול לעשות? זה משהו שכיח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות ראשונה. - תגובה
נטע ידיד20/04/2011התופעה טבעית ומוכרת. אתה בגיל בו מתחילים להגיע לאורגזמה עם פליטה, תן לעצמך להנות מזה תרגיש משוחרר ולאט לאט הכל יסתדר, זה רק עניין של זמן ומתן אפשרות לעצמך להנות. אל תחשוב מחשבות שליליות בקשר לפליטה אלא חיוביות בלבד, אתה יכול להיעזר בפנטזיה מגרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטע
עידו28/04/2011העצה שנתת לי עזרה לי מאוד.
וגיליתי את ההנאה שבאוננות!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלותשרון18/04/2011שלום אני בן 24 כל החברים שלי מדברים על מין וכל מיני דברים כאלו ורק אני לא יודע אם אתם יכולים לעזור לי ולכתוב כל מיני דברים ושמות של דברים ופירושם למשל לעונן:לשפשף את הבובלבול או חלק אומרים לעשות גירוי בבולבול ואז יוצא לך שפיך או גרזומה חלק אומרים ככה וחלק ככה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/04/2011זה אותו דבר. שתי הגדרות , מילים שונות, לאותה תופעה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן זקפה וגירוינתי17/04/2011שלום,
אני בן 24 והבעיה שלי היא שבמהלך החדירה(בעיקר עם קונדום) לעיתים אני מאבד זקפה במהלך האקט עצמו כתוצאה מאובדן גירוי.
כמו כן, אינני מצליח לגמור במין אוראלי וגם כשמישהי מאוננת לי(או כשאני מאונן לעצמי) לוקח לי זמן רב מאוד לגמור למרות שאני מאוד רוצה.
הדבר גורם לי תסכול רב ומונע ממני הגעה לאורגזמה בסיטואציות מיניות רבות.
האם יש משהו רפואי או כל דבר אחר שניתן לעשות כדי שאיבר המין יהיה רגיש יותר למגע כך שהגירוי בו יורגש ביתר קלות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחי, גם לי יש בעיה כזו
צחי19/04/2011דע לך שיש לי בעיה דומה מאד למה שתארת ואני מבין את התסול. הלכתי ובדקתי את זה אחרי שפחדתי שיש לי בעיות זקפה או משהו כזה. גיליתי לשמחתי שאין לי בעיות פוריות וגם זקפה פוטנציאלית תקינה, אבל אם איזושהי בעייה ב'נעילה' של הזקפה, והוא נתן לי גם מעין תרופה לעניין שעזרה מאד, ועם הזמן גפ הפסקתי להשתמש בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה צחי.מה שם התרופה והאם
נתי19/04/2011השגת אותה דרך רופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים מאד עם התגובה
צחי20/04/2011מסכים מאד עם מה שכתבו לך בתגובה. הערכה מקצועית תסייע לך להבין את מקור העניין אצלך. הרופא היה באמת מסוג המרפאות של רפואה מקצועית בנוגע למיניות, סוג של אורולוג שמתמחה בזה, לא דרך רופא משפחה, אלא משהו פרטי שפשוט פניתי אליו בעצמי.
גם אצלי הוא אמר שמדובר במשהו כנראה שיש בו גם מימד פסיכולוגי מסוים. אני מספר כדי שתדע שזה לא בהכרח אומר שיש לך איזה בעיה נוראית. אצלי בהתחלה לקחתי איזושהי קפסולה - שאני לא יודע להגיד לך בדיוק מהי, אבל היא שונה מאד מתרופות כמו ויאגרה או כאלה, ועם הזמן, הורדתי והורדתי את המינון, עד שהפסקתי עם זה בכלל והמשכתי לקיים יחסי מין תקנים לגמרי, זה גם הרבה עניין של לעבוד על זה עם הפרטנרית. אל תטעה ותחשוב שכל הגברים הם חיות מין, שמסתדרות מצוין עם קונדומים, ולא מאבדות זקפה ולא יודע מה.. זה לא באמת ככה. קיצר, ממליץ בחום לא לפחד, ללכת לבדיקה, בשביל השקט שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נתי21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן זקפה וגירוי - תגובה
נטע ידיד20/04/2011אני ממליצה לך לפנות לבדיקה והערכה מקצועית באחת מהמרפאות בטיפול מיני. לרוב הבעיה היא יותר רגשי מאשר פסיולוגית, לא היתי ממליצה לך להשתמש בגילך הצעיר בתרופות, בודאי לא לפני בדיקה של רופא שעוסק בסקסולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נתי21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולהמיכל17/04/2011שלום,
אני בת 27 ועדיין בתולה.
לאחרונה התחלתי לצאת עם בחור שאני מעוניינת לקיים איתו יחסי מין.
ברצוני לספר לו על כך. כיצד לספר לו. אני קצת חוששת מתגובתו בנושא.
אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי בנושא.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבתולה - תגובה
23/04/2011מדוע את חוששת לשתף אותו בפרט אינטימי זה? האם את רואה בכך חיסרון או פגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- בתולה
נועה23/04/2011ד"ר רפי חרותי שלום,
תודה רבה על העינות!
אני לא רואה בכך חיסרון או פגם.
פשוט בעבר יצאתי עם מישהו וסיפרתי לו על כך מאחר והוא לחץ על עניין האינטמי. ולאחר שסיפרתי לו הוא החליט לסיים את הקשר.
אני לא יודעת האם יהיה נכון לספר לו עוד קצת לאחר שארגיש קרובה אליו יותר לפני העניין האינטימי. או עכשיו.
אני מרגישה שאני מפתחת רגשות כלפיו ומאוד רוצה שהקשר ביננו יצליח. חשוב לי לציין כי הוא לא לוחץ בעניין המיני.
אודה לתשובתך בנושא,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- בתולה - תגובה
23/04/2011שלום לך,
אין כאן עניין של נכון ו/או לא נכון. כל מקרה לגופו.
אם בעבר מישהו עזב אותך בגלל ששיתפת אותו לגבי בתולייך - אשרייך! הוא לא ראוי לך. אל תתני לכך להשפיע על החלטותייך ובחירותייך כיום. תשתפי כשאת מרגישה בשלה לכך. קיימי יחסי מין כשאת בשלה לכך וזה מרגיש לך נכון. לא לפי נורמות, עמדות או ציפיות של הזולת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי התאמה פיזיולוגיתקרינה16/04/2011שלום, שמי קרינה, ואני התחלתי לצאת עם בחור ושמתי לב שכל פעם אחרי שאנחנו שוכבים כואב לי בוגינה מצד ימין, ולא סתם כאב, זה תחושה כאילו יש לי חתך שם, כבר הלכתי מס' פעמים לרופא שנתן לי נרות ולחבר שלי כדורים, אך כלום לא עוזר. לאחרונה שמתי לב שאבר מינו נותה לצד, בדיוק בצד שכואב לי, אז חשבתי שאולי זו בעצם הסיבה לכאב. רציתי לברר האם יכול להיות שאנחנו לא מתאימים פזיולוגית, והאם יש דרך אפשרות להתגבר על מכשול זה.אני מאוד אוהבת את הבחור ולא רוצה לאבד אותו בגלל זה.. מקווה שתוכלו לעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראי התאמה פיזיולוגית - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/04/2011תשאלי את הרופא שלך לגבי וסטיבוליטיס.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי התאמה פיזיולוגית - תגובה
נטע ידיד20/04/2011קרינה שלום,
אני רוצה להוסיף כמה דברים על וסטיבוליטיס: הכאב שיש לך מוכר וידוע, זו תופעה מוכרת בפרט אצל נשים ונערות צעירות. קשה לדעת בדיוק מה הסיבו שלה, לעיתים זו דלקת או פטריה שחוזרת על עצמה וגורמת לדלקת באזור. ניתן לפתור את הבעיה בכל מיני דרכים, הדרך המומלצת היא טיפול משולב של פסיותרפיה מיוחדת לאזור ומשחות. מאחר והרופא שלך אינו מודע לבעיה אני ממליצה לך לפנות לגניקולוג/ית שהוא גם מטפל מיני. כאמור אין שום סיבה שתסבלי הבעיה נתנת לפתרון עם טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על ההסבר המפורט
קרינה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)