מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרחיבי מאמני נרתיק ואובדן הבתוליןמיטל25/03/2011
שלום, בתולה עם וגיניסימוס שמשתמשת בערכות מאמנים/מרחיבים - באיזה שלב של מאמנים תאבד את בתוליה? - איזה קוטר של המאמן.
מה הקוטר המקביל בערכה של ברמן שכוללת 4 שלבים? באיזה שלב שם מאבדים את הבתולין.
שאלה פשוטה ועניינית שתעזור לי בהרבה כאב וסבל
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחיבי מאמני נרתיק ואובדן הבתולין - תגובה
נטע ידיד27/03/2011איבוד הבתולים תלוי בעומק החדירה ועל כן תלוי באורך של המחדיר ולאו דווקא ברוחבו. ישנם סוגים שונים של קרום בתולין כאלה שהם יותר גמישים ואחרים שהם פחות גמישים כך שקשה לענות לך על כך, אם יש לך בעיה ואת בטיפול תשאלי את המטפל/ת, בכל מקרה דווקא איבוד הבתולים עםמחדירים יכול להפחית חרדה בהמשך בתוך מערכת יחסים. השימוש במחדירים זו דרך מומלצת להתמודד עם ואגינסמוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 27 ובתולRICHI24/03/2011
הבעיה שלי היא שאני כבר בן 27 ומעולם לא קיימתי יחסי מין. הבעיה האמיתית היא שאני גם לא רואה את עצמי מקיים, אלא רק בפנטזיות. כעת אסביר את עצמי: אני מודע לזה שיש לי ביטחון עצמי מאוד נמוך בעיקר כשמדובר באינטראקציה עם בנות המין השני. החברה האחרונה והיחידה שהיתה לי זה היה לפני מעל 5 שנים, היינו שנה ביחד ולכאורה היה לנו מאוד נחמד, היה הרבה מגע ונשיקות אבל לא יחסי מין. אני ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא ישר העבירה נושא. כך היחסים נמשכו שנה עד שנפרדנו ביוזמתה. יש לציין שגם איתה בחודש הראשון אפילו לא הייתה נשיקה- לא היה לי האומץ לעשות את הצעד ואז באחד הערבים כשצפינו יחדיו בסרט זה פשוט קרה באופן ספונטני ומכאן היחסים הלכו והשתפרו. הבעיה אצלי שאני מתקשה להתחיל עם בחורה ולהראות לה את חיבתי אליה שלא לדבר על להעיז לנשק אותה- אני כל הזמן פוחד שהיא תסרב לנשיקה או אף תתפוס את זה כמשהו שאני מנסה לכפות- אני כל הזמן חושב שאני אפגע בבחורה עם אנסה לנשקה או לגעת בה. אני אף פעם לא בטוח בעצמי שהיא מוכנה ורוצה במגע- כאן הרבה פעמים אני מפספס ורוב הקשרים שלי נגמרים אחרי פגישה 2- כי גם אם אני אוהב ומסמפט בחורה אני לא מצליח להביע את זה והיא חושבת שהיא לא מצאה חן בעיניי ומצד שני רואה את החוסר ביטחון שלי והכול נגמר עוד לפני שהתחיל. אני ממש מרגיש שמשהו בי ממש מונע ממני לפתח יחסים למרות שהרבה פעמים יש בי רצון עז. זה שאני מאונן כמה פעמים ביום רק מחזק את זה לדעתי. כשאני מסתכל על החברים מסביבי שהם בגילי או אף צעירים יותר- חלקם נשואים, חלקם ביחסים רציניים- המצב הזה מתחיל להעיק ולהלחיץ. זה גם פוגע בדימוי וההערכה העצמית שלי מה שגם מפחית מהיכולת שלי לפתח מערכת יחסים וזה פשוט מעגל סגור-לא רואים אור בקצה המנהרה או פיתרון למצב זה. בעיה נוספת אצלי שאני יותר מדי מוסרי ואני לא מוכן להתנסות בסקס רק לשם ההתנסות. אני מאמין שזה צריך לבוא מאהבה אמיתית- אני לא מאמין ביחסי מין מזדמנים. אני זוכר שלפני הצבא, נסענו עם עוד 4 חברים לאילת. הם הזמינו זונה למלון- אצל רובם זו היתה גם ההתנסות המינית הראשונה. אני סירבתי להשתתף בזה בכל תוקף וכך חבריי קיימו איתה בלילה יחסי מין-כל אחד בתורו ואני ישנתי בחדרי באותו הזמן. המוסר שבי ואו הבושה שבדבר, המבוכה, החוסר ביטחון שלי מנעו ממני לעשות זאת.
ד"ר, שאלתי היא מה ניתן לעשות כדי לעזור לי? האם הכול אבוד או שיש תקווה. לפעמים אני מרגיש שיש לי הכול , מה שבאמת נכון (אני לא מדבר על פאן כלכלי) אבל אין לי אהבה וחשוב מכך אני לא רואה עצמי מגיע לזה בכלל.
אני מרגיש כעת פרקתי מה שהיה בליבי זמן רב, אני מרגיש לפחות לעת אתה שרק כאן בצורה אנונימית אני יכול בכלל להעיז לדבר על זה- אני חשש נורא נבוך מהעניין.
אודה לעיצתך ועזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך כבר
ד"ר אילן בירן26/03/2011מאחר ולא נענית עדיין כאן, אזכיר לך את ההתכתבות שלנו: הצעתי לך ללמוד בשילוב סרוגייט לבנות קשר זוגי-מיני. לאחר שענית שאין לך אמצעים למימון טיפול כזה, הצעתי שלפחות תברר בעזרת סקסולוג איך תחלץ בכוחותיך מהתקיעות ההולכת ומעמיקה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת כדאי שיענו לו כאן
עמי03/04/2011לד"ר אילן בירן -
אם הוא שאל שוב כנראה שהוא רוצה לשמוע דעות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק. תודה
ד"ר אילן בירן03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום שימוש בציפרלקס מספר שניםאלי פורטונה23/03/2011
לאחר מספר שנים של שימוש בציפרלקס , גם היכולת להביא זיקפה טובה ניפגעה וכמובן הביטחון העצמי להגיע לזיקפה גם ירדה לגמרי
ניסיתי ויאגרה 100 מגפ עם אחת ולא היה מוצלח במיוחד וגם סבלתי מכאבי ראש נוראים
אשמח לדעת מה אתם יכולים להמליץ בשבילי
אני בן 50 וכבר 4 חודשים בלי ציפרלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום שימוש בציפרלקס מספר שנים - תגובה
נטע ידיד27/03/2011כדאח שתפנה לרופא או למטפל מיני להתיעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים סקס אחרי לידה?שנצי21/03/2011
אני כבר חודשיים אחרי לידה ורק עכשיו הסתיים לי המחזור והדימטמים וכל זה אז רק עכשיו ניסינו סקס וזה כואאאאב היה לי קרעים בנרתיק מה אנחנו יכולים לעשות להקל כי זה ככ כאב שלא יכולנו להחדיר בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך עושים סקס אחרי לידה? - תגובה
נטע ידיד27/03/2011ממליצה שתהנו כרגע ממןי ללא חדירה ותחכו עוד קצת כדי שתוכלי להשתחרר מהפחד ותתני זמן למקום להגליד. במקביל אני ממליצה שתפני לגניקולוג/ית לבדיקה. מה שחשוב שלא תקימי יחסי מין עם חדירה כאשר יש לך עדיין כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןאיתי21/03/2011
שלום , אני עוד חודשים בערך בן 16 ורציתי לדעת 2 דברים
1. עד איזה גיל איבר המין גודל
2. אני גם שמן , וכשאני רוצה למדוד את איבר המין עם אני פשוט מודד אותו הוא מגיע ל 12 כשהוא עומד אבל אם אני מותח אותו עד הסוף (כלפי פנים הגוף) ואז מודד אז הוא מגיע ל 15.5 ס"מ איך אני צריך למדוד כי נאמר לי שבגלל העודף משקל השומן באיזור מסתיר חלק מאיבר המין... וגם אם אני יהיה רזה איבר המין שלי יראה גדול יותר כשהוא לא עומד וגם כשהוא עומד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל איבר המין - תגובה
נטע ידיד27/03/2011קשה לקבוע עד איזה גיל איבר המין מפסיק לגדול תלוי מתי החלו השינויים ההורמונלים בגופך. באשר לאורך איבר המין אם הוא 15.5 סמ' בזמן זקפה אין לך מה לדאוג אתה מעל הממוצע. באשר להנאה מינית של הגבר והאשה הגודל לא קובע החלקים הגורמים להנאה המרובה ממוקדים בשליש החיצוני של הפין והנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!יוסי21/03/2011
שלום,
עד כמה הסיכון בהעברת מחלות מין בירידה לבחור?
לא מדובר בבחור ששכב הרבה בחייו, אלא היה רק ב-3 קשרים והשתמש בקונדומים, מלבד קשר אחד שגמר בחוץ- עד כמה הסיכון להידבק במחלות מין ואם לא, איך אני יכולה לעשות שהוא ירגיש ולהפחית סיכון להידבק (למרות שאני בטוחה שהוא לא חולה או משו) כי קונדום מונע מבחור להרגיש בעת ירידה.
תודה רבה,
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה! - תגובה
נטע ידיד27/03/2011תדרגו ללכת לבדיקה ואחרי כן תוכלו לקיים יחסי מין ללא קונדום כמובן עם שימוש בגלולות. אינך יכולה להיות בטוחה בכלום כל עוד לא ערכתם בדיקה לא ניתן לראות על פניו של אדם אם הוא לוקה במחלת מין או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין בצורת בננהיאיר21/03/2011
שלום,
יש לי 14 סמ, הפין אינו נוטה שמאלה או ימינה אלה מעוקל בצורת בננה, יש לציין שהדבר מקשה עלי בביצוע כמה תנוחות נכיוון שהאיבר בורח מהנרטיק כמו קפיץ.
האם הדבר הזה נקרה עקמת?
האם ניתן לעשות משהוא ? הדבר קורה רק בעת זיקפה, כשהוא לא זקוף האיבר ישר?
האם טיפוך כל שהוא יגרום חקיצור האיבר?
למי פונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין בצורת בננה - תגובה
נטע ידיד27/03/2011תפנה לאורולוג או לרופא שהוא גם מטפל מיני ותבדוק, לא נראה לי שיש לך בעיה, בתנוחות מסוימות קורה שאיבר המין קופץ החוצה, לא כל התנוחות שנמצאות בסרטים ובספרים ריאליות במציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לרדת לגבר עם זין גדולמיכל21/03/2011
אני וחבר שלי ביחד כבר יותר משנה, והסקס מעולה סה"כ. הבעיה היא שקשה לי מאוד לרדת לו כי יש לו זין גדול יחסית, ואני בקושי מצליחה להכניס לפה את הקצה. זה דיי מתיש, וגם עם ההצלחה המוגבלת הזאת זה פשוט שובר לי את הלסת מכאבים, ואף אחד לא מרוצה. יש לי פה דיי קטן ואני מניחה שזה שורש הבעיה. רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות לגבי זה (תרגילים או משהו).
ובבקשה אל תגידו ש"לא נורא, תנסו משהו אחר". זה באמת חשוב גם לו וגם לי, ואני מרגישה שזה דיי מקלקל את היחסים.
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לרדת לגבר עם זין גדול - תגובה
נטע ידיד27/03/2011התשובות בידיך האם את צפה לקסם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל זרע אישהרז21/03/2011
למה משמש בדיוק נוזל הזרע של האישה?
ובאיזה ס"מ איבר המין הגברי בגיל 18 הוא תקין? אם הגודל שלי הוא בערך 13-14 הוא תקין? הוא עוד יגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
רז21/03/2011ויש לי עוד שאלה: האם איבר המין הגברי יכול להישבר? אם כן איך ניתן לדעת שהוא נשבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
אורית פס21/03/2011הוא יכול לא בדיוק להישבר אך כן לקבל כיפוף בעת תנועה מהירה כלשהי בעת קיום יחסי מין,במידה וזה קורה ניתן להבחין בזוית שונה ואז יש לפנות לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל זרע אישה - תגובה
אורית פס21/03/2011לאשה אין נוזל זרע ,והרטיבות אצלה בזמן עוררות מינית מסייעת לחדירה קלה וללא כאבים.
לגבי גודל אבר המין-תקין ,אין מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות יום יומיתדוד ב20/03/2011
אני התרגלתי לאונן מול המחשב
באופן קבוע כל יום
האם יש אפשרות להוריד את הצריכה המינית הזו
לפחות לפעם בשבוע
כי זה מתחיל להפריע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות יום יומית - תגובה
אורית פס21/03/2011כדי לא לבנות הרגלים שיובילו לסוג של התמכרות ניתן פשוט ע"י החלטה מודעת [כמו בדיאטה או ספורט ] לשנותם,למשל אתה יכול להחליט לאונן לא מול המחשב כדי לא ליצור בו תלןת ולהיעזר יותר בפנטזיות מיניות מהראש והדמיון,או להחליט לבלות מול המחשב פחות זמן,אני לא רואה בעיה אם כך שהתכיפות היא יומיומית בעיקר בגיל צעיר שאז הדחף המיני גבוה,יש כיום יותר בעיה עם התפתחות תלות בפורנו באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה התכוונת גיל צעיר ?
דוד ב21/03/2011אורית
תחשבי למרות שאני בן 38
אני מרגיש כמעט בן 22
לפי דעתי הכל תלוי בנפש האדם
איך שהוא מרגיש
אמנם הגוף מחליד ומזדקן
אבל הנפש יכולה עפילו להיות כבת 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה התכוונת גיל צעיר ? - תגובה
אורית פס27/03/2011הדחף המיני אינו תלוי גיל בלבד,גורמים רבים משפיעים על כך כולל בריאות כללית ואף נטיות גנטיות מולדות,הבעיה אינה בדחף שאצלך הוא בריא ,אלה העובדה שאתה כנראה חש שאוננות יומיומית באה על חשבון מיניות בתוך קשר זוגי.
יתכן ועליך לבחון את נושא הזוגיות ולא את תכיפות האוננות ,משום שאוננות יומיומית איננה בעיה כשלעצמה.
סה"כ רק בטיפול הכולל תשאול יסודי ניתן להבין האם יש בעיה ומה המוקד שלה,אם אתה ממש מוטרד אולי כדאי לך לשקול פניה כזו ,ולו לפגישה שתיים עמ"נ לחדד מדוע אתה מוטרד ומחליט לגזור על עצמך "דיאטת אוננות" בצורה נוקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו בדבריך אבל..
דוד ב30/03/2011אני התחלתי את האוננות בגלל שבר בזוגיות
בהתחלה זה היה פעם אחת כל שלושה ימים
ולאט זה התדרדר למצב של יומיומי
אבל אחרי שקראתי את תגובתך הראשונה
התחלתי לרדת וכבר שלושה ימים אני "יבש"
ותודה על היעוץ
ואין צורך להגיב (רק אם רוצים)
כי היעוץ שקיבלתי כבר עזר מספיק
אם אזדקק לעוד אפנה בשנית
ועוד פעם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו בדבריך אבל.. - תגובה
אורית פס04/04/2011שמחה שעזרתי.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שיער על איבר המיןחסוי19/03/2011
אני בן 18 ורציתי לדעת האם אפשר להוציא שיער לצמיתות מאיבר המין עצמו ומהאשכים??
לא בגלל משהו אבל כמו שכוכבי פורנו תמיד חלקים שם וזה לא נראה לי גילוח...איך אפשר והאם אפשר להוציא לצמיתות??
והשאלה השניה אני כרגע אחרי מקלחת תולש את השיערות מהאשכים ומאיבר המין..האם זה מסוכן או שזה יגרום לצמיחה מוגברת יותר??מה ההשלכות
בבקשה תענו בפירוט על כל שאלה זה חשוב לי מאוד..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שיער על איבר המין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/03/2011בד"כ ...גם אצל כוכבי הפורנו זה נעשה בגילוח אחת לכמה זמן. בטח לפני צילום סרט. יתכן ותוכל לפנות פורום אחר ע"מ לברר לגבי הוצאת שיער בלייזר. אין סכנה בתלישת שיער מהאשכים.
האם יגרום לצמיחה מוגברת יותר...זה שונה מאחד לשני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול סיקסולוגידידי19/03/2011
שלום .אני בת43 ובעלי כמעט 47 מזה כחודש התחיל אצלו אין אונות , לא עשה ולא מעוניין בבירור הבעיה השאלה שלי האם הויאגרה היא הטיפול ולא משנה הגורם? שאלה שנייה מי יכול לטפל כי הוא לא מעוניין דרך רופא ק"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול סיסולוגי
חיים20/03/2011היי,
בעלך בגיל שבו ל47 אחוז מהגברים יש בעיית תפקוד.
בגיל הזה כדי להשיג זיקפה יש צורך לעזרה מבת הזוג מין אוראלי וידני מאסיבי יכולים לעזור צריך סבלנות כי לוקח יותר זמן מהרגיל להשיג זיקפה.
אם לא עוזר
אני ממליץ על סיאליס ולא על ויאגרה.
וזה מהסיבות הבאות:
אין כאבי ראש.
השפעה ל36 שעות לעומת 4 שעות.
אין השפעה לאוכל.
הסיאליס קצת יותר יקר.
בהצלחה.
אם יש לך עוד שאלות אני במסנג'ר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סיקסולוגי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/03/2011ניתן לפנות לטיפול סקסולוגי לא רק דקך קופ"ח. חשוב לערוך בדיקה לפני החלטה לסוג הטיפול. ולא, ויאגרה זה לא הטיפול היחידי....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום , זאת שאלה בקשר למשהו חשוב ליאור19/03/2011
אני בן 15 וחצי ... ורציתי לדעת אם יש שיטות לעשות שכאילו יבלוט לי יותר הזין ואיך ללבוש אותו בתחתונים כאילו לשים אותו למעלה או בצד
כי שמעתי שזה עושה את זה לבנות [ולגייז] שיש בן שיש לו "חזות" במכנסיים שם למטה יעני חבילה גדולה .. וגם ידידה שלי אמרה לי שזה מחרמן אם יש ... ויש לי איבר גדול הוא לא קטן אבל אני לא יודע מה ללבוש ובאיזו צורה כדי שזה יבלוט כמו שצריך .
ודרך אגב ,אני בי סקסואל אז אני יודע שזה מושך ^^ ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום , זאת שאלה בקשר למשהו חשוב לי - תגובה
אורית פס21/03/2011תוכל לברר איך לשים זאת במקום שבו אתה קונה את המוצר, אך לא נראה לך שהאשליה הזו עלולה לאכזב בסופו של דבר את הפרטנרית שתמצא? ? ?
נראה לי מיותר להתעסק באחיזת עיניים במקום להשלים ולקבל את עצמך ואת מידותיך הטבעיים. עבודה על דמוי גוף תועיל לך יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדסודי18/03/2011
אני בתול בן 23 וסובל מחרדה חברתית. אין לי חברים קרובים לצאת איתם מהבית וגם יש לציין שמעולם לא הייתי בקשר זוגי. אני פוחד גם לגשת לבחורות מרוב שהבעיה עצמה גורמת לי ללחצים ואני גם לא יודע להתחיל עם בחורות. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד - תגובה
נטע ידיד18/03/2011אני ממליצה לך לפנות לטיפול עקב החרדה החברתית שלך נשמע שאתה מאד סובל ממנה, חבל שתחיה בחשש וחרדה כאלה. כדי להתחיל עם בחורות רצוי שמעט מהחרדה שלך תרד בטיפול נכון ניתן יהיה לעזור לך.
אם תחליט לפנות לטיפול מיני ילמדו אותך כיצד להתחיל עם בנות וילוו אותך לאורך כל שלבי הקשר. בחלק מהמרפאות לטיפול מיני הצוות כולל מגוון רחב של בעלי מקצוע טיפוליים שיוכלו לעזור לך כדי שתקבל טיפול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..שני17/03/2011
התחלתי לקחת גלולות לפני 13 יום וביום הראשון של המחזור הקאתי 8 שעות בערך אחרי לקיחת הגלולה.שיניתי את הסוג של הגלולות ל"יסמין"ובהן אני משתמשת כ6 ימים.אתמול שכבתי עם החבר ללא אמצעי מניעה...האם יש חשש להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה.. - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/03/2011פורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)