מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקססוזאבי רינסקי07/04/2011
מה התדירות הנורמלית לגבר בן 50?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס - תגובה
נטע ידיד08/04/2011שאלה מאד קשה מאחר וזה משתנה מאדם לאדם וממערכת יחסים אחת לאחרת. אין ספק שזו לא אותה תדירות כמו לגבר בן 20. התדירות היא פונקציה אישית שלך ותלויה במשתנים רבים שקשורים גם למערכת היסים הזוגית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדם עם מגבלה פיזיתאיילת06/04/2011
שלום..
איך אדם עם מגבלה פיזית (שיתוק בגפה תחתונה) יוכל לקיים יחסי מין? האם יש לו שליטה בכלל בזיקפה ובשפיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם עם מגבלה פיזית - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/04/2011זה מאוד תלוי בסוג ומיקום הפגיעה בעמוד השידרה ולא בהכרח במה שאת מתארת.
יהייה נכון לפנות לאיבחון ולייעוץ אצל רופא שיקומי (ד"ר רפי חרותי) על מנת לתת מענה מדוייק לשאלתך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייעלל06/04/2011
אני בת 22 יש לי שני ילדים
יש לי בן זוג מיזה שנה שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה בחדירה רק עם אני הוגעת בדגדגן ויש לציין שאף פעם לא הצלחתי לגמור בחדירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/04/2011עם כל התסכול שיש לך, תפקודך תקין. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה ממגע בדגדגן ולא מחדירה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מתבייש שאני למעלהאלמונית06/04/2011
בעלי לא מצליח לגמור שהוא מעליי ובאיזה שהוא רגע יש גם נפילה רק שאני עולה עליו אנחנו מצליחים
הוא לא כל כך מקבל את העובדה שאני מעליו מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין = תקשורת!
ד"ר אילן בירן07/04/2011נסו לפתח את התקשורת ביניכם ובכוחות משותפים למצוא את הדרכים והתנוחות שטובות לשניכם. יתכן שהתייעצות, אפילו חד-פעמית, עם סקסולוג מקצועי תעלה אתכם על הדרך הנכונה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי מתבייש שאני למעלה - תגובה
נטע ידיד08/04/2011ללכת לטיפול מיני. צריך לבדוק מהיכן נובעת ההרגשה השלילי שלו. התנוחה הזו מקובלת ומועדפת על הרבה זוגות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי דחוףחסוי06/04/2011
יש לי הפרשות בצבע לבן שקוף מזה יומיים.קיימתי עם חבר שלי סקס יבש הוא גמר לי על התחתון ולאחר מכן החדיר לי אצבעות עם השפיך שלו.ממה ההפרשות?!?האם אני נקלטתי להריון??!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי דחוף - תגובה
09/04/2011לא ניתן לדעת מה טיב ההפרשות משאלתך.
ניתן להכנס להריון אם האצבע שהוחדרה היתה עם זרע. אני לא חושב שזו הסיבה להפרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הדופמין עולה באוננות,אז להרבות?אודי06/04/2011קראתי שרמת הדופמין עולה בזמן אוננות או סקס האם זה חיוני?? קראתי שכן אבל אני עדין לא בטוח לגבי זה , אם כן אז צריך להרבות באננות??? והאם בכלל למה זה חיוני ??
מחכה בקוצר לתשובה.
תודה מראש אודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררמת הדופמין עולה באוננות,אז להרבות? - תגובה
09/04/2011בשביל מה אתה צריך להעלות את רמת הדופאמין.
הוא אכן עולה בעת האורגזמה ואז יורד. זו לא צריכה להיות סיבה ליותר אוננות / יחסי מין, אלא הרצון, החשק ומידת ההנאה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון? עזרה- דחוף!מורן05/04/2011התחלתי לקחת גלולות לפני כחודש ביום שקיבלתי מחזור ולא פיספסתי אף יום.
לפני שבוע התחלתי את החפיסה השנייה והיום כאשר קיימתי עם חבר שלי יחסי מין הוא גמר בפנים.
האם זה אומר שאני בהריון או שאני כבר מוגנת? מתי בעצם הגלולות מתחילות להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממש לא
יעל08/04/2011מה יש מצב?! אל תתייחסי..
אם לקחת חפיסת שלמה כבר, הרי היא נועדה לגרום לזה שאם תקיימו יחסים לא מוגנים את עצמך מוגנת מהיריון. הכדורים כבר החלו להשפיע מזמן ולדעתי אין לך בכלל בכלל מה לדאוג. הפסיקי כרגיל- קבלי מחזור- והמשיכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון? עזרה- דחוף! - תגובה
נטע ידיד08/04/2011את מוגנת. ברגע שלקחת במשך חודש גלולות כסדרן ואת ממשיכה לקחת אותן את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שפיכה נשית בלי גמירהטלי04/04/2011שלום, רצית לשאול על תופעה שקורת לי הרבה, אחרי שאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי ואני לא גומרת, אחרי כמה דקות שהיתי כבר בשירותים יוצא לי קצת נוזל שקוף ממש כמו מים(דומה לשפיכה נשית). התופעה חוזרת על עצמה כמעט כל פעם רצית לדעת ממה זה קורה? כי אני לא גומרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לגבי שפיכה נשית בלי גמירה - תגובה
נטע ידיד05/04/2011סביר להניח שאלה שיירים של פליטה במידה ואתם מקיימים יחסי מין ללא קונדום או שזו לחות נרתיקית במידה ואת מאד מגורה ורטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אליםיניב04/04/2011שלום אני בת 16 יש לי חברה בת 17 וחצי מאוד טובה והיא מספרת לי הכל לאחרונה היא סיפרה לי שכשהיא שוכבת עם חבר שלה [בן 18] באמצע הסקס שהוא בהסכמה מלאה .. הוא מכה אותה בישבן שורט אותה ומושך לה בשיער בחוזקה לאחר מכן היא תמיד יורדת לו והוא גומר לה בפה או על הפרצוף יש לציין שאין לי מושג כייצד יחסיהם אני רק יודעת שהיא אוהבת אותו אבל היא לא נהנת מהסקס הזה הוא מתקיים ביוזמתו בצורה הזאת .יום אחד הוא שיכנע אותה לישכב עם עוד שני חברים שלו וגם שם היתה אלימות הם עשו בה מה שרצו בלי להיתייחס אליה היא לא התנגדה אבל אמרה לי שהגוף שלה לא עמד בזה והיא לא נהנתה במקרה אחר סיפרה לי שהיא שכבה על הבטן חבר שלה שכב מעלייה ובפעם הראשונה החדיר את איבר מינו לישבנה היא התפתלה מכאבים וצעקה אך הוא תוך כדי דחף את אצבעותיו לפייה ואמר לה שששש כדי שתפסיק ליצעוק פעמים רבות הוא מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה הוא יודע שהיא לא אוהבת את זה הוא אוחז בידיה בחוזקה ודוחף בכח את אצבעותיו לאיבר מינה . חברתי מאוד סגורה בחורה בריאה בנפשה ... אני עוד לא קיימתי יחסי מין אני מודעת לזה שלא כל הגברים כאלה אבל כשאני מתבוננת מהצד על הסיפור הוא זיעזע אותייי אישית . שאלתי היא האם בצורה שבה הוא משכיב אותה אכן זאת צורה אלימה האם זה אומר שהוא סוג של בן אדם אלים ? מעולם לא ארצה שמישו יתעלל בי ככה בעיני זאת אלימות ויחסו כלפייה ניראה לי מזלזל ביותר אשמח לישמוע את דעתך המיקצועית התנהגות כמו שלו היא לגיטימית ?זה מרתיע אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס אלים - תגובה
נטע ידיד05/04/2011אין פלא שאת מזועזעת הסיפור שאת מספרת קשה מאד לקריאה. חברתך חווה אלימות מינית קשה, לדעתי גם אונס. יחסי מין אמורים להיות משהו נעים, סוג של התמזגות חיובית.
מילת המפתח בקיום יחסי מין היא הדדיות, הדדיות בקשר, הדדיות ביחסים, מצב בו כל אחד קשוב לרגשות ולצרכי האחר, נשמע שהמערכת המינית שאת מתארת היא מערכת יחסים כוחנית שאין בה כל התחשבות בצרכי האחר, נשמע שחברתך עוברת התעללות וניצול מיני קשים. אני ממליצה לך כחברה טובה ואכפתית להאיץ בה לפנות לעזרה מקצועית. היא יכולה לפנות ליועצת ביה"ס, לאחד מהמרכזים של דלת פתוחה או לאחד מהמרכזים לתקיפה מינית. היא יכולה להתייעץ עם המרכז לתקיפה מינית דרך הטלפון ללא הזדהות ולשמוע את דעתם. עצוב שזו החוויה אותה חברתך עוברת, אני ממליצה לך לקיים יחסי מין רק כשאת תהיי בשלה לכך מבחינה רגשית ועם בן זוג שאת אוהבת וסומכת עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדםדובי03/04/2011אתמול שכבתי עם אישתי והחדרתי לה אצבעות לרחם , תוך כדי המשגל שמתי לב ששרטתי אותה בשפה הימנית של הרחם כתוצאה מציפורניים שלי תוך כדי סקס הבחנתי בדם על איבר המין שלי שהיה ללא אמצעי מניעה האם יש סיכוי להידבק במחלה זיהומית , יש לציין שאישתי ביקרה אצל רופא נשים שבדק אותה ואמר לה שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדם - תגובה
אורית פס04/04/2011אני מניחה שהחדרת אצבעות לנרתיק [לא לרחם] ,ויתכן ונפגע כלי דם ,או שזהו דימום של
תחילת\סיום מחזור חודשי,[בהנחה שאשתך בגיל הפריון].
ממילא יש סכוי להדבקות ללא אמצעי הגנה ,וממילא אינכם משתמשים באמצעי מניעה,ואינני מבינה את חששותיך.
באם לא נעשה עד כה -אתם יכולים לעבור בדיקות עמ"נ להיות בטוחים ששניכם בריאים ולהפסיק לחשוש ממחלות וכך שימוש באמצעי מניעה ישמש רק למנוע הריון לא רצוי.
מאחר ורופא פסק שהכל בסדר ,אני לא רואה סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידע כלליאני03/04/2011היי
אני יודעת שהשאלהע שלי אולי קצת מצחיקה אבל אני מעדיפה לשאול
אם אני שוכבת עם בחור עם קונדום אז אני מוגנת מפניי מחלות נכון?
אבל מה בקשר ל"לרדת" אילו מחלות אלולות להיות באקט הזה
האם יש חשש להדבק באיידס? האם הגיוני לבקש מבחור לעשות בדיקת איידס
כדי לעשות את האקט הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרידע כללי - תגובה
אורית פס04/04/2011אכן יש מחלות שעלולות לעבור במין אורלי ,כמו למשל הרפס של אברי המין בשלב בו הפצע מדבק.
לגמרי הגיוני לבקש מבחור [והוא ממך] לעבור בדיקות ולא רק של איידס,בשנים האחרונות יש עלייה בשכיחות מחלות מין. אין כוונתי להבהיל אלה לייעץ לנקוט זהירות כדי לשמור על עצמך.ולהבין שאיידס אינו הדבר היחידי שכדאי לבדוק.
גניקולוג\ית ינחה אותך בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר
אני06/04/2011תודה על התשובה
אבל מה בקשר לאיידס יש סכנת הדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר - תגובה
נטע ידיד08/04/2011במידה ואת מקיימת יחסים עם קונדום אין סיכוי להדבקות באיידס, באשר למשגל אוראלי הסיכוי נמוך ביותר להדבק באידס אבל אפשרי באופן תיאורטי. מי שעלול יותר להדבק זב זה שנותן. עדיף לערוך בדיקות ולא לסמוך על המזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירהיעל02/04/2011אני 4 חודשים אחרי לידה, מאז הלידה יש לי כאבים בעת החדירה. רק בעת החדירה, אחרי החדירה לא כואב לי. בדקה אותי רופאה והכל אצלי ברוך השם בסדר.
היא אמרה שהיא אינה רואה סיבה לכאבים, אך היא אמרה לי שאמרח בפתח החיצוני של הנרתיק משחה נגד פצעים (כי אולי יש לי שם שפשוף או משהו)
מה עוד אפשר לעשות ע"מ שלא יהיו לי כאבים בחדירה?
(יש כאלו שאומרים שכאבים בחדירה זה מפחד קיום יחסים עם הבעל וכו'- אצלי זה ממש לא המקרה, אין לי בכלל חששות מפני זה..)
אשמח מאד לקבל תשובה במהרה - תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחדירה - תגובה
אורית פס04/04/2011קיימות תסמונות כאב שונות המתבטאות בכאב בעת חדירה ולצערי לא כל הגניקולוגים\יות מודעים להן [כגון ווסטבוליטיס],נתקלתי בעבודתי בנשים רבות שסבלו מכאב בחדירה והגניקולוג\ית אליו פנו טען שהכל בסדר.
לדעתי תרוויחי מפניה למרפאה לטיפול מיני שם הצטבר ידע וניסיון בתופעה זו,ובינתיים [במידה והסבל בלתי נסבל ] הימנע ממרכיב החדירה,ז.א. כן יחסי מין אך ללא חדירה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מינית כמו פעםל'02/04/2011אני בת 37, נשואה.
בעבר הייתי מאוד מינית, קיימתי יחסי מין בתדירות כמעט יומיומית הרבה מיוזמתי ואוננתי בתדירות גבוהה,במיוחד במשך ההריונות שלי הרגשתי סקסית ומינית במיוחד.
כיום אני חשה שאני לא מינית כמו פעם, אני לא מאוננת בכלל אולי פעם בחודש אם בכלל,
לגבי יחסי מין, אני נכנסת למיטה בחוסר חשק והרגשה של אילוץ, אך תוך כדי האקט אני נהנית וגם גומרת. למרות זאת זה לא יוצר אצלי חשק לפעם הבאה (מה שהיה בעבר כשהייתי נהנית וגומרת ממש חיכיתי לפעם הבאה) האם יש דרך לעורר את היצר מחדש?
יש לציין כי יחסי עם בעלי לא השתנו במשך השנים, כלומר יש עליות וירידות אבל קיימת משיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא מינית כמו פעם - תגובה
אורית פס04/04/2011נראה שחלה שחיקה בחיי המין ובאופן טבעי מה שהיה מאד מרגש בעבר כבר לא מרגש,לאציינת כמה שנים את נשואה וברור שככל שהזמן חולף השחיקה יכולה לגדול.
סיבות רבות נוספות [מלבד שחיקה] יכולות להסביר מדוע כיום אין בך מוטיבציה כבעבר אך זאת ניתן להבין במסגרת טיפול מקצועי ולא בפורום זה,כללית בעית חשק מיני אצל נשים היא נפוצה ומורכבת,החלק הטוב הוא שבתוך הסיטואציה את כבר כן נהינת ויתכן וצרכייך המיניים השתנו ואינך זקוקה לאותה תדירות,עלייך לדבר עם בעלך על תדירות שתיקח בחשבון את צרכי שניכם ,כשכל אחד מכם יתפשר קצת לטובת השני ,ובאם לא תחול הטבה תוכלו להיעזר בגורם מקצועי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמתחסוי01/04/2011בן 24, אחרי שמאז ומתמיד סובל משפיכה מוקדמת קיצונית(20 שניות לערך באוננות), דבר שגרם באופן רב להימנעות מקשרים אינטימיים ובעיות במציאת בת זוג וכו'.
האם יש פתרון או טיפול ריאלי לתופעה שלי, משהו שלא קשור במשחות או תרסיסים להורדת תחושת הפין שאז בעצם זה לא פיתרון אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מוקדמת - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר02/04/2011טיפול מיחני יכול לעזור לך מאוד!
אל תהסס
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה מדובר, אם אפשר לשאול?
חסוי04/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היתה לטיפול מיני התנהגותי
ד"ר אילן בירן05/04/2011כך תלמד לשלוט בשפיכה ותהנה יחד עם בת זוגך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל05/04/2011אני חושבת אני שומרת על ראש מאד פתוח מבחינה מינית. לבעלי יותר קשה עם זה. לדעתי מאד קשה לו עם זה שהוא לא מצליח לגרום לי לגמור. הוא רוצה לגרום לי להנות ולא יודע בדיוק מה לעשות. הוא רוצה לגעת בי בעצמו ושאני אגמור מזה. לא שאני אאונן בנוכחותו. כל פעם שהוא מנסה ולא מצליח אחרי כמה דקות הוא מתייאש. מה אני עושה כדי לגרום לו לרצות את זה יותר. לא להתיאש, להנות מהדרך ולא רק מהתוצאה הסופית?
אם יש לך טיפים איך ניתן "לקצר את הדרך" אשמח מאד...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאחד המקצוענים באתר...מיטל01/04/2011שלום,
אני מפנה את השאלה שלי לאחד המטפלים שבאתר ולא לקוראים מחר ואני מעדיפה מענה מקצועי, למרות שעצות יתקבלו בברכה....
אני בת 21 וחצי, נשואה שנתיים וחצי בהריון ראשון. בעלי הוא החבר הראשון שלי ולא היה לי שום קשר שכלל מגע עם גבר אחר.
הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה עם בעלי.
ז"א- מאוננות אין לי בעיה להגיע לאורגזמה, אפילו מספר פעמים ברציפות, אבל איתו אני לא מצליחה.
הוא מנסה לעשות לי ביד ואני עדיין לא גומרת מזה. לא משנה מה הוא עושה. גם אם הוא עושה בדיוק את מה שאני הייתי עושה באוננות- זה לא עובד.
בזמן האחרון די נמאס לו לנסות ואנחנו שוכבים הרבה אבל אני לא גומרת.
אני חייבת לציין שחוץ מזה הסקס ממש ממש מעולה. אנחנו שוכבים המון. לפחות פעם ביום. הוא מרגש אותי הוא גורם לי להנות, אבל לא להגיע לאורגזמה.
אנחנו מאד אוהבים ולי מאד קשה שני לא מצליחה להגיע לעוצמה הזו איתו.
למה זה יכול לקרות? איך ניתן לטפל בדבר כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעבירי את האוננות למיטה הזוגית
ד"ר אילן בירן03/04/2011את מצליחה לגמור באוננות ומכאן שאין לך בעייה גופנית: את הסיבות הפסיכולוגיות רצוי לאבחן בעזרת פסיכוסקסולוג ובהתאם לבנות תהליך טיפולי שבו תתחילי לאונן במיטה הזוגית > תלמדי לאונן בנוכחות בעלך > תלמדי את בעלך לגרות אותך בדיוק (!) כמו באוננות > תלמדו לשלב את אותם הגירויים גם במצבי חדירה. קחו את הזמן ותהנו מהדרך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך+ שאלה נוספת
מיטל03/04/2011קשה לי לאונן בנוכחות בעלי וגם לו קצת קשה עם זה.
ברור לי שהסיבה לכך היא פסיכולוגית, אבל אני אנסה להתמודד איתה בטיפול.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך+ שאלה נוספת - תגובה
אורית פס04/04/2011אכן אוננות בנוכחות בן הזוג דורשת רמה גבוהה של אינטימיות אמון ופתיחות ביניכם,לא כל זוג מסוגל לכך ואפשר להבין את קשייך.
נסו לעבוד על נינוחות בסיטואציה המינית ,נסי לשמור על ראש מיני לאורך התהליך,שימוש בפנטזיות מיניות [בראש] יכול לעזור,אם לאורך זמן לא יחול שיפור תוכלי לפנות לסקסולוג\ית שיעזור לך "לקצר את הדרך".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל10/04/2011לבעלי מאד קשה לראות אותי במצב כזה- של אוננות לידו. הוא מרגיש שהוא לא חלק מזה והוא רוצה להיות. מצד שני, אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה כשהוא זה שנוגע.
אני חושבת שיש לי ראש מיני פתוח, לבעלי יותר קשה עם זה. מה אני עושה כדי לקצר את הדרך? לגרום לו לרצות יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין 'קיצורי דרך' באהבה
ד"ר אילן בירן12/04/2011אל תרימי ידיים בלי נסיון אמיתי: אמרי לבעלך שהאוננות בחברתו, כשהוא מחבק אותך, הופכת אותו לשותף במעשה האהבה. לימדי להנות כשאת בזרעותיו ובהדרגה גם תצליחי כך לגמור. ההמשך כבר ידוע לך.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)